Jakby nie patrzeć, sama sobie biedy napytała i teraz przyjdzie jej ponieść tego największe konsekwencje. Chociaż ciężko mi uwierzyć, że ta sytuacja ją czegoś nauczy. Znając życie będzie już na zawsze taka sama. Niektórzy wolą uciec w świat bajek, żeby nie musieć przyjąć na klatę, że popełnili aż tyle błędów. Moja matka na przykład jest taką osobą i też się nie zmienia pod tym względem.
Tak samo jest z kobietami, które dają się bić. Dostają po mordzie, a potem jeszcze proszą swojego misiaczka, żeby został, bo one sobie bez niego nie poradzą. No fakt, nie będzie miał kto strzelić drugi raz
I nie żałowałaś później w żaden sposób, tak sama przed sobą? Bo zawsze mnie to ciekawiło, co myślą osoby, które biorą pieniądze za seks, czy coś
Mi kasą nikt też nie zaimponuje, jakoś nigdy nie zwracałam na to uwagi po prostu. Wiadomo, że jakby facet chodził w podartych ciuchach i generalnie był obrazem nędzy i rozpaczy, to bym się z takim nie spotykała, bo wszystko ma swoje granice, ale tak to bez różnicy 
Takiej nagonki nie rozumiem. To znaczy, są rzeczy, których nie ogarniam, nie popieram i nie szanuję, jak na przykład panie stojące przy drodze, które dają każdemu, kto rzuci odpowiednią sumkę bez względu na wiek, wygląd, higienę, ale też nie do przesady. Tym bardziej, że przyjęło się, by tak jechać po kobietach, jakby faceci byli lepsi pod tym względem.
Jeśli o mnie chodzi, to dla mnie najważniejsze jest, by facet nie szedł do łóżka z pierwszą lepszą, która się nawinie, żeby miał jakieś zasady i szacunek do siebie. Jednak wiadomo, że nie będę go rozliczać z każdej partnerki, czy każdego stosunku, bo to byłoby nienormalne, zresztą to nie moja sprawa. Wystarczy jak się z kimś pogada szczerze na te tematy, zobaczy jakie ma podejście do seksu. Jeśli bardzo się różni od naszego, to nic nie stoi na przeszkodzie, by podziękować za znajomość i pójść swoją drogą