Dzięki
ale nie jestem pewna czy powinnam już teraz o tym opowiadać, jeśli 'pójdzie' zgodnie z moimi przewidywaniami, opiszę wszystko w jakimś temacie typu "Moja dziwna historia" na forum netkobiet. Tak, historia jest dość dziwna, a pierwsze spotkanie oblubieńców;) z gatunko 'nie-do-wiary', 'to jakiś film/bajka/zmyślenie' więc warto chyba opowiedzieć.
Nie czuję się z tego powodu nieszczęśliwa, raczej jestem jak ta roślinka która się pożywiła światłem, 'nasączyła', i pomimo tego że Słońce niebawem odchodzi, światło w niej (roślinie) zostanie.
Tak swoją drogą to jest istotą miłości moim zdaniem.
3,121 2016-07-24 15:54:24 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2016-07-24 15:54:59)
3,122 2016-07-24 16:26:09
Lilli25, a why "chyba już nie będziecie razem"? Jeśli o nie tajemnica?
Ps. Dzień dobry wszystkim
& Mojemu Słoneczku <3 :*
Mrrrr witaj Skarbelku <3
Twoje Słoneczko dzisiaj siedziało na słoneczku a teraz "ziapie" zmęczone upałem i uzupełnia płyny^^
3,123 2016-07-24 18:19:07
Elle88 napisał/a:Lilli25, a why "chyba już nie będziecie razem"? Jeśli o nie tajemnica?
& Mojemu Słoneczku <3 :*Mrrrr witaj Skarbelku <3
Twoje Słoneczko dzisiaj siedziało na słoneczku a teraz "ziapie" zmęczone upałem i uzupełnia płyny^^
Jestem już, Ptysiu :***
Biegłam tu do Ciebie, tylko jeszcze musiałam coś zjeść. A że zjeść lubię, to troszku to zajęło..
Ale nic to, gdy ponieważ -->
3,124 2016-07-24 18:48:55
feniks35 napisał/a:Elle88 napisał/a:Lilli25, a why "chyba już nie będziecie razem"? Jeśli o nie tajemnica?
& Mojemu Słoneczku <3 :*Mrrrr witaj Skarbelku <3
Twoje Słoneczko dzisiaj siedziało na słoneczku a teraz "ziapie" zmęczone upałem i uzupełnia płyny^^Jestem już, Ptysiu :***
Biegłam tu do Ciebie, tylko jeszcze musiałam coś zjeść. A że zjeść lubię, to troszku to zajęło..Ale nic to, gdy ponieważ -->
No moja Kobieta musi umieć zjeść jak ja. Wspólne pasje to podstawa udanego zwiazku <3
A ja z tej tęsknoty aż drzemkę ucięłam i teraz wstałam" fresz, czili and redy tu plej".
Taka piosnka za mną chodzi dzisiaj od rana.
3,125 2016-07-24 19:00:47
Jak zwykle dobrze gadasz My Love <podaje tort>
Tego od Ciebie nie znam, ale poznałam i to jest piękne w naszej miłości m.in. <3
A za mną chodzi stary dobry Phill..
3,126 2016-07-24 19:12:24
Jak zwykle dobrze gadasz My Love <podaje tort>
Tego od Ciebie nie znam, ale poznałam i to jest piękne w naszej miłości m.in. <3A za mną chodzi stary dobry Phill..
Stary dobry Phill nigdy nie jest zły <3 Dawno nie słyszałam tej piosenki.
A tak nawiazując do naszej sytuacji i Krejzi z Pietruszkowa to...
3,127 2016-07-24 19:16:02
Wow, po raz piąty słucham piosenki stąd
Wariatki jesteście, wiecie o tym?
Czyli ten tego, ja i Santa jesteśmy...?
3,128 2016-07-24 19:16:21
Tak! Definitywnie jest coś na rzeczy u tej dwójki. :> Ciekawe, czy zrobią coming out jak my ..
ps. W tym kolo z teledysku co dałaś bujałam się. Bid time!
No ale to było zanim poznałam Ciebie, wiadomo. :*
To było szaleństwo roku pańskiego 2007. Pamiętam jako żywo..choć trochę jednak jak przez mgłę
3,129 2016-07-24 19:23:11 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-24 19:23:43)
Tak! Definitywnie jest coś na rzeczy u tej dwójki. :> Ciekawe, czy zrobią coming out jak my ..
ps. W tym kolo z teledysku co dałaś bujałam się. Bid time!
No ale to było zanim poznałam Ciebie, wiadomo. :*To było szaleństwo roku pańskiego 2007. Pamiętam jako żywo..choć trochę jednak jak przez mgłę
Ooo boski Justin ^^.
No ja "Strictly ballroom" oglądałam pare razy. Ogolnie miałam świra na punkcie filmów "tanecznych". Ale tych starych bo te nowoczesne już nie majoo duszy.
Krezji czuć te feromony od Was. Naprędce cos tam próbuje niemrawo z Wami do trojkata ale nie ma szans chłop.
3,130 2016-07-24 19:27:13
Paula! Miałam to dawać..jakiś czas temu
Ja mam fazę dziś na r&b, ale takie oldschool na maksa:
Aaall my liive.... <3
3,131 2016-07-24 19:34:03
Paula! Miałam to dawać..jakiś czas temu
Ja mam fazę dziś na r&b, ale takie oldschool na maksa:
Aaall my liive.... <3
Oo tego nie znałam. Tekst odbieram personalnie do siebie <3
Jak jesteśmy przy facetach którzy nam sie podobali przed "our love" to Richard był w moim guście
3,132 2016-07-24 19:47:21
No baa.. Wiadomo, że tekst 'z podtekstem' - do Ciebie :> <3 /swoją drogą ten znak bardziej przywodzi mi na myśl 'lodzika' niż serce ale to może tylko ja muszę się z tym zmierzyć, a inni widza to inaczej../
Rychu!!! Ten kawałek.. <łyka łzy> no mój Boże..
No teraz trochę pojadę i bez cenzury będzie, ale to jedna z moich ulubionych 'pościelówek', wiecie o co.. <:
3,133 2016-07-24 19:54:14
No baa.. Wiadomo, że tekst 'z podtekstem' - do Ciebie :> <3 /swoją drogą ten znak bardziej przywodzi mi na myśl 'lodzika' niż serce ale to może tylko ja muszę się z tym zmierzyć, a inni widza to inaczej../
Rychu!!! Ten kawałek.. <łyka łzy> no mój Boże..
No teraz trochę pojadę i bez cenzury będzie, ale to jedna z moich ulubionych 'pościelówek', wiecie o co.. <:
Hahah no powiem Ci ze fakt aaale jakby sie tak zastanowić to nieraz od lodzika do serca krótka droga .
Piosenki nie znałam. Fajna. Ma w sobie cos niepokojącego i dzikiego.
3,134 2016-07-24 20:02:26 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-24 20:03:17)
@Feniks, hihih - prawda, że blisko?
Yes! Dzika & 'surowa' taka, wiesz.. bez zbędnego pitolenia, tak jak lubiMY :> Chociaż moim loverom rzadko się podobała.. mówili, że wyjce. Nie czuli bazy tak jak Ty <3
3,135 2016-07-24 20:06:46
@Feniks, hihih - prawda, że blisko?
Yes! Dziką & 'surowa' taka, wiesz.. bez zbędnego pitolenia tak jak lubiMY :> Chociaż moim loverom rzadko się podobała.. mówili, że wyjce. Nie czuli bazy tak jak Ty <3
Fakt samo gęste Odpalilam sobie aż tekst bo nie wszystko zrozumiała jak słuchała. Se dodam do mojej "plej listy"
Teraz będzie mi sie z Toba kojarzyć. Mam pare takich piosenek ktore mi sie kojarzą z konkretnymi osobami.
Np ta
3,136 2016-07-24 20:14:30
Prince.. To i "When the doves cry" - 2 faworyty moje
O.. nie wiedziałam, że tekst po necie lata. W ogóle wcześniej tylko ocenzurowana wersja dostępna była a tam w sumie nic takiego nie ma.. well.
To jak tak lubisz dancehall to Ci jeszcze kilka kawałków wrzucę, może coś Ci podejdzie.
Już nie pościelówa zdecydowanie, chociaż..
ale lubię bardzo
3,137 2016-07-24 20:18:53
Prince.. To i "When the doves cry" - 2 faworyty moje
O.. nie wiedziałam, że tekst po necie lata. W ogóle wcześniej tylko ocenzurowana wersja dostępna była
a tam w sumie nic takiego nie ma.. well.
To jak tak lubisz dancehall to Ci jeszcze kilka kawałków wrzucę, może coś Ci podejdzie.
Już nie pościelówa zdecydowanie, chociaż..
![]()
![]()
ale lubię bardzo
Ten bit tez wpada w ucho. Wrzucaj wrzucaj :*
Apropos "wyjców" mój maz nigdy nie rozumiał jak mogłam słuchać tego
3,138 2016-07-24 20:25:10 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-24 20:25:51)
Nie no, jak ja to mówię - czuć ucisk na jajach jak śpiewa ale lubię różne barwy, więc tu jak najbardziej OK. Meny na ogół nie lubią wysokich głosów u innych menów. Dlatego jesteśmy sobie we dwójeczkę teraz tutaj :> i nie tylko dlatego <3
I love this nigga..
To a propos 'wysokich' dźwięków u menów.
Ps. Intro kończy się 01:21 mniej więcej.
3,139 2016-07-24 20:31:15
Nie no, jak ja to mówię - czuć ucisk na jajach jak śpiewa
ale lubię różne barwy, więc tu jak najbardziej OK. Meny na ogół nie lubią wysokich głosów u innych menów. Dlatego jesteśmy sobie we dwójeczkę teraz tutaj :> i nie tylko dlatego <3
I love this nigga..
To a propos 'wysokich' dźwięków u menów.Ps. Intro kończy się 01:21 mniej więcej.
Nie wiedziałam ze Jamie Foxx śpiewa No szacunek.
Z tymi menami co to nie lubią jak inne meny pieją to trafiłaś. Moze im sie współodczuwanie załącza i ten ucisk udziela ^^.
No jesteśmy tu razem jak kuchenka z gazem. Forevaaa :*
3,140 2016-07-24 20:33:57
No, Jamie śpiewa i TO JAK
-tu próbka na szybko
Perełka.
No jak sugar & spice jesteśmy !
3,141 2016-07-24 20:41:06
No, Jamie śpiewa i TO JAK
-tu próbka na szybko
Perełka.
No jak sugar & spice jesteśmy !
Pięknie i bez wysiłku. Ma talent chłopisko.
W pierwszej wersji przeczytałam ze jak sugababes
Ta piosenkę cenie za muzykę i za słowa. Ogolnie Sia spoko jest
3,142 2016-07-24 20:43:44
Sia pierwszy raz usłyszałam w 2007r. jakoś, kiedy nie była znana jeszcze, tylko lokalnie. Bardzo lubiłam ten kawałek, dokładnie w TEJ aranżacji, na żywo:
3,143 2016-07-24 20:48:41
Sia pierwszy raz usłyszałam w 2007r. jakoś, kiedy nie była znana jeszcze, tylko lokalnie. Bardzo lubiłam ten kawałek, dokładnie w TEJ aranżacji, na żywo:
Tego tez nie znałam a fajne:) Ona śpiewa tak jakoś "pod nosem" a wychodzi tak pięknie
3,144 2016-07-24 21:09:18
Zapewne słyszeliście o kawałku "My Słowianie" ^^ ale nie wiem czy słyszeliście i widzieliście ten cover w wykonaniu Cleo:
Ja się w sumie nie znam na śpiewaniu ale jak puszcze sobie ten kawałek to od razu głos kojarzy mi się z Tiną Turner, dla mnie super
3,145 2016-07-24 21:39:01 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-24 21:50:16)
Noooo.. bo dawno nie było jakiegoś hitu z placu boju. To daję:
"Witam panią (X)..niesamowicie pani wygląda..uwielbiam u kobiet dobrze poskręcane zwoje mózgowe czyli inteligencje (to jest priorytet) płaskie brzuszki i takie ciałko jakie ma pani (z racji moich wymiarów, kiedyś kumpela kazała mi go nawet zmierzyć i zrobiła mi fotkę..uwielbiam bowiem..ech..no wie pani co..) ale ja nawet się już nie kochałem od dawna, mam zasady.... ...poważnie.. to chciałem napisać..tylko się proszę nie obrazić na mnie, kocham szczerość...wiodę żywot domatora-samotnika z aberracją do mizantropii..nie jestem napalonym samcem z mego podgatunku z plemnikami w mózgu i absolutnie nie chcę się z nikim umawiać zresztą nie jestem napalonym psem co zwąchał cieczkę i ostatni raz kochałem się z..3 lata temu..Chętnie też napisze dlaczego lubię wąskie talie...Szymek..."
Ktoś ma pomysł o co chodzi temu Misiu?
EDIT: Już wiem o co chodzi..
"Napisze bo jest pani boska...kocham wąskie talie i takie ciałka jakie ma pani z racji moich wymiarów..mam dużego i grubego..i kobiety jak go widziały to chciały tylko..na hiszpana i na stojąco od tyłu...a teraz mnie proszę blokować....trudno.. a jak nie to zagramy w zadawanie pytań ? Po jednym pytaniu na pewno i tylko super szczere odpowiedzi....Mogę zaczynać ? "
Potem nastąpiła seria "nastrojowych" zdjęć, a teraz nastąpi blokowanie.
LOL.
3,146 2016-07-24 22:06:18 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2016-07-24 22:08:14)
U tego całego Donatana są często panie o niesamowitej urodzie, np:
1. http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/bloxlite … 6dd346.jpg
albo słynna Kamila:
2. http://i.imgur.com/ilLDoUa.jpg
http://media.wplm.pl/pictures/wp/photo/ … luxora.jpg
http://z5.kowbojki.pl/50999200b9990a828 … e4/lua.jpg
ona jest moim zdaniem tak perfekcyjna, że lepiej już trudno byłoby ją 'zrobić' gdyby było się jej twórcą, a ona tworem rąk ludzkich.
Inne panienki tez niezłe, np. ta lalkowata blondyneczka z teledysku "Cicha woda" - http://i.wp.pl/a/f/jpeg/33124/Schowek-2.jpeg
jeszcze kilka fajnych mi utkwiło w głowie, ale nie chce mi się szukać.
3,147 2016-07-24 22:06:28
Noooo.. bo dawno nie było jakiegoś hitu z placu boju. To daję:
"Witam panią (X)..niesamowicie pani wygląda..uwielbiam u kobiet dobrze poskręcane zwoje mózgowe czyli inteligencje (to jest priorytet) płaskie brzuszki i takie ciałko jakie ma pani (z racji moich wymiarów, kiedyś kumpela kazała mi go nawet zmierzyć i zrobiła mi fotkę..uwielbiam bowiem..ech..no wie pani co..) ale ja nawet się już nie kochałem od dawna, mam zasady.... ...poważnie.. to chciałem napisać..tylko się proszę nie obrazić na mnie, kocham szczerość...wiodę żywot domatora-samotnika z aberracją do mizantropii..nie jestem napalonym samcem z mego podgatunku z plemnikami w mózgu i absolutnie nie chcę się z nikim umawiać zresztą nie jestem napalonym psem co zwąchał cieczkę i ostatni raz kochałem się z..3 lata temu..Chętnie też napisze dlaczego lubię wąskie talie...Szymek..."
Ktoś ma pomysł o co chodzi temu Misiu?
EDIT: Już wiem o co chodzi..
"Napisze bo jest pani boska...kocham wąskie talie i takie ciałka jakie ma pani z racji moich wymiarów..mam dużego i grubego..i kobiety jak go widziały to chciały tylko..na hiszpana i na stojąco od tyłu...a teraz mnie proszę blokować....trudno.. a jak nie to zagramy w zadawanie pytań ? Po jednym pytaniu na pewno i tylko super szczere odpowiedzi....Mogę zaczynać ? "
Potem nastąpiła seria "nastrojowych" zdjęć, a teraz nastąpi blokowanie.
LOL.
Bombowe zanim zablokujesz, wbij sobie do głowy, że - jesteś boska - i tylko to się liczy, wspominać należy wybiórczo
3,148 2016-07-24 22:18:50
@Santa, haha, dokładnie - pamięć wybiórcza to podstawa
Ale nie mogłam skumać co ma moja talia i ciało do jego wymiarów.. "no wie pani".
No nie wiem, ale raczej się już nie dowiem.
Historia z cyklu 'Oszołomienie'.
3,149 2016-07-24 22:22:24 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2016-07-24 22:24:36)
Macie coś na wieczór od Lilya4ever, nużąco-mrożąca Pati Yang - All that is thirst
https://www.youtube.com/watch?v=IRJa_8aDZkk
polecam zwrócić uwagę na wysmakowany teledysk.
3,150 2016-07-24 22:22:39
Elle, ty chyba już powinnaś być przyzwyczajona do takich textów i wysyłanych fotek? ^^
3,151 2016-07-24 22:26:15
Ale nie mogłam skumać co ma moja talia i ciało do jego wymiarów.. "no wie pani".
No nie wiem, ale raczej się już nie dowiem.
Może przecenił Twoje poskręcane zwoje mózgowe
3,152 2016-07-24 22:29:25
@WuWu, w jakim sensie przyzwyczajona? Do wariatów?
@Santa: no, chyba przecenił...fak
Ej, wiecie co.. Słucham sobie klasyków z lat 90-tych i patrzę patrzę na Freda i tak mnie 'oszołomiło'
Bo zastanawiałam się zawsze czyje "On" miał oczy, albo kto miał jego.
I tera mnie olśniło!!
--->
identyko kształt & kolor <szoczek>
3,153 2016-07-24 22:34:27
Racja, to są wariaty w takim stylu dość żenującym
A co do tego "zadawania pytań" to jakiś czas temu do mnie jakaś laska pisała, że - "lubię odpowiadać na bardzo osobiste pytania" ;D czy coś takiego hahaha
3,154 2016-07-24 22:36:25
Przestańcie na moment spamować i pomóżcie mi.
Mam konto na Badoo jest tam dużo dziewczyn z mojej okolicy, one klikają lubią cię jednak ja nie mogę do nich nic napisać nie ma ikonki czatuj, a u niektórych jest i można coś napisać lub są fajne dziewczyny profile, ale nie można czatować o co chodzi z tym? Do jednych mogę do drugich nie.
Pozdrawiam.
3,155 2016-07-24 22:44:47
Chwile mnie nie ma a już mi jakies oszołomy Elzunie podrywajoo
Ale ja wiem ze nasz związek jest oparty na silnym fundamencie, którego żaden men nie zburzy. Z tym spokojem mogę sie udać na spoczynek życząc wszystkim a szczególnie mojemu Dziubaskowi kolorowych i kosmatych :*
3,156 2016-07-24 22:46:46 Ostatnio edytowany przez Olinka (2016-07-25 01:00:41)
[treść usunięta przez moderację]
EDIT: I przez paskudnego Trolla umknął mi post na dobranoc mojego Bąbelka
Śpij słodko Darling i pomyśl o mnie jak Cię obudzi jutro słoneczko <3 :*
Pojechalam.
Ale taka jest Miłość, więc odwalta się (jakby co mówię tylko)!
3,157 2016-07-24 23:14:48
Dobry wieczór wszystkim XD
Widzę, że się nie patyczkujecie i ostro produkujecie w tym temacie
3,158 2016-07-25 07:23:12
[treść usunięta przez moderację]
EDIT: I przez paskudnego Trolla umknął mi post na dobranoc mojego Bąbelka
Śpij słodko Darling i pomyśl o mnie jak Cię obudzi jutro słoneczko <3 :*
Pojechalam.![]()
Ale taka jest Miłość, więc odwalta się (jakby co mówię tylko)!
Elle... uwierz lub nie ale ten post byl pierwsza rzecza ktora sprawila ze sie zasmialam w glos w ten poniedzialkowy, smetny i zdecydowanie zbyt wczesny poranek. Takze smichy chichy ale moze naprawde cos w tym jest
Miłego dnia wszystkim i dzieki za pozytywne wibracje My Preciousssss :*
3,159 2016-07-25 14:54:50
Elle... uwierz lub nie ale ten post byl pierwsza rzecza ktora sprawila ze sie zasmialam w glos w ten poniedzialkowy, smetny i zdecydowanie zbyt wczesny poranek.
Aww.. I mój dzień przez to odrazu zyskał na jakości :*
Takze smichy chichy ale moze naprawde cos w tym jest
Oh come on, wiesz, że tak :> <3
Miłego dnia wszystkim i dzieki za pozytywne wibracje My Preciousssss :*
To tylko gra wstępna, wibracje to dopiero będą
Dzień dobry śpiące Królewny & Królewicze
Haloooooooo ??? <niedowiarek>
A dla mojego Kwiatuszka:
3,160 2016-07-25 15:07:46
Mrrrr dziekuje :* Wiesz co lubi Twoj Kwiatuszek <3
Za oknem leje a w sercu slonce gorace (tak tak rymy czestochowskie mi sie z tego uczucia załaczyly )
P.S. No wlasnie tez zauwazylas ze reszte Towarzystwa jakos wymiotlo? Happi pisze, Krejzi cos cwiczy z Pietruszkowa chyba, Napredce spieczone plecy smaruje....a moze Oni wszyscy nam zazdroszcza our love
3,161 2016-07-25 15:16:45
Piękne o tym słońcu w sercu... <buja w obłokach> ajjj
Możliwe bardzo, że zazdraszczajo. Albo nie chcą przeszkadzać?
Chłopaków to w tym wątku od początku jak na lekarstwo - nie licząc szurniętego autora, to same Dziewoje.
I mi to pasuje! Tylko właśnie żeby żwawiej tu było czasem, więcej życia.
Ale jak nie no to też sobie damy radę przecież
3,162 2016-07-25 15:22:28
Piękne o tym słońcu w sercu... <buja w obłokach> ajjj
Możliwe bardzo, że zazdraszczajo. Albo nie chcą przeszkadzać?
Chłopaków to w tym wątku od początku jak na lekarstwo - nie licząc szurniętego autora, to same Dziewoje.
I mi to pasuje! Tylko właśnie żeby żwawiej tu było czasem, więcej życia.Ale jak nie no to też sobie damy radę przecież
No baaa przeciez ..you mean the whole world to me <3
Ale szczesciem milo sie dzielic z innymi takze popieram.
Nie spijta tam !
3,163 2016-07-25 17:05:55 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2016-07-25 17:06:19)
No dobra kochani, zaczynam eksperymentować. To będą moje początki z tego typu miejscami w internetach, dlatego prosze Was o porady:
1. Jakie konkretnie strony polecilibyście mi? (no chyba że tutaj nie wolno wypisywać, ale chyba wolno).
2. Czy jest szansa aby ktoś do mnie pisał jeśli nie zamieszczę swoich zdjęć (obawiam się że ktoś z rodziny by zobaczył )
3,164 2016-07-25 17:16:03
Feniks :* *
@Lilly, załóż sobie konto na badoo i zaadoptuj - chyba 2 najbardziej takie 'luźne' miejsca do poznawania menów, niekoniecznie mężów zaraz
Co do zakładania konta BEZ zdjęć to byłabym sceptyczna. Chyba, że zależy Ci tylko na tym, żeby sobie popisać.
Inaczej będą do Ciebie pisały Genki i Janusze, niezbyt atrakcyjni (to say at least ) a Ty będziesz sobie wyobrażała, że piszesz z Bradem Pittem - wiadomo, jak działa wyobraźnia jak się dobrze z kimś pisze
Tymczasem okaże się, że to zwykły Genek.
Ja bez zdjęć nie widzę sensu, jeśli chcę się z kimś spotkać.
3,165 2016-07-25 17:21:35
Feniks :* *
@Lilly, załóż sobie konto na badoo i zaadoptuj - chyba 2 najbardziej takie 'luźne' miejsca do poznawania menów, niekoniecznie mężów zaraz
Co do zakładania konta BEZ zdjęć to byłabym sceptyczna. Chyba, że zależy Ci tylko na tym, żeby sobie popisać.
Inaczej będą do Ciebie pisały Genki i Janusze, niezbyt atrakcyjni (to say at least) a Ty będziesz sobie wyobrażała, że piszesz z Bradem Pittem - wiadomo, jak działa wyobraźnia jak się dobrze z kimś pisze
Tymczasem okaże się, że to zwykły Genek.Ja bez zdjęć nie widzę sensu, jeśli chcę się z kimś spotkać.
Dzięki, ale powiedź mi proszę jeszcze tak : czy te portale dzielą się tak jakby na bardziej erotyczne, i te bardziej hmm.. towarzyskie(?). Założmy że ktoś chciałby spotkać się od razu w celu seksualnym, to czy na tych które wymieniłaś/których nazwy się tutaj przewijały czyli Sympatia, Badoo, Zaadoptuj jest możliwość napisania wprost o co chodzi? Czyli np. Cześć, jestem Sylwia, lat tyle a tyle etc. chiałabym poprzytulać się z miłym panem do x lat?
3,166 2016-07-25 17:25:12
Oj, nie martw się - panowie potrafią być bardzo bezpośredni Na żadnym z tych portali nikt w bawełnę nie owija, jeśli ma konkretny cel pisząc do Ciebie.
Pytanie czego Ty szukasz
3,167 2016-07-25 17:29:51 Ostatnio edytowany przez Karol32 (2016-07-25 17:34:17)
2. Czy jest szansa aby ktoś do mnie pisał jeśli nie zamieszczę swoich zdjęć (obawiam się że ktoś z rodziny by zobaczył
)
Ja myślę, że skoro zadawałaś takie pytanie, to znaczy, że to nie jest oczywiste. Więc, najlepiej według mnie zamiast próbować się tego dowiedzieć od użytkowników (którzy jak widać też bardziej przypuszczają niż podają fakty), byłoby sprawdzić obie wersje. Czyli zacząć od profilu bez zdjęcia, nawet może bez opisu i jeśli już to w kolejnych etapach go uzupełniać. Inaczej, nadal nie będzie odpowiedzi na to pytanie, tylko przypuszczenia, typu że ktoś jest sceptyczny lub nie.
Co do portali taka mała uwaga - na zaadoptujfaceta.pl mężczyźni nie mogą wysyłać wiadomości do nieznajomych kobiet. Mogą im tylko wysyłać zauroczenia czy coś takiego. Dopiero jak kobieta "odwzajemni" im zauroczenie, to może odblokować opcje pisania.
3,168 2016-07-25 18:06:02 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-25 18:16:17)
Feniks, Elle- bo czekamy na pierwszą awanturę, soczystą jeśli mozna ;)
Może ten kawałek przyciągnie ludzi? Jest wszystko- babeczki, Japończycy, taniec, brody, jednorożce itp. Tylko brać i wybierać!
1:17 must be seen!
https://www.youtube.com/watch?v=Q2IvNnwNTrI
Edit.
Lilly na każdym z tych portali, które podałaś jest mozliwość wstawienia swojego 'opisu'. Możesz tam cokolwiek napisać. Na Sympatii z tego co pamiętam, jest opcja "szukam seksu" (obok np przyjaźni, niczego, miłości itp.)
Co do obaw przed wyśledzeniem przez rodzinę, to generalnie żeby przeglądać profile użytkowników trzeba również mieć założone konto.
3,169 2016-07-25 18:14:15 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-25 18:14:58)
Feniks, Elle- bo czekamy na pierwszą awanturę, soczystą jeśli mozna
Może ten kawałek przyciągnie ludzi? Jest wszystko- babeczki, Japończycy, taniec, brody, jednorożce itp. Tylko brać i wybierać!
1:17 must be seen!
https://www.youtube.com/watch?v=Q2IvNnwNTrI
Haha soczystą...moze jeszcze walki w kisielu? My z Elzunia na honeymoon wciaz wiec do klotni daleko. <3
Nom ten fragment dosc ciekawy^^ Spotkalo Cie takie cos kiedys ?
3,170 2016-07-25 18:20:47 Ostatnio edytowany przez Karol32 (2016-07-25 18:40:57)
No dobra kochani, zaczynam eksperymentować. To będą moje początki z tego typu miejscami w internetach, dlatego prosze Was o porady:
1. Jakie konkretnie strony polecilibyście mi? (no chyba że tutaj nie wolno wypisywać, ale chyba wolno).
Jak chcesz po prostu posprawdzać jak to działa, to najlepiej założyć konta na kilku różnych. Jak będziesz chciała też założyć profil jako mężczyzna, to trzeba uważać na konta z fake-owymi profilami kobiet i botami, które wysyłają fikcyjne wiadomości. Ciężko jest wyłapać taki portal, ale można próbować to zrobić zakładając męski profil bez zdjęcia i bez żadnego opisu, albo wręcz ze bzdurami w opisie. Jeśli mimo to, po kilku godzinach lub dniach dostaniemy propozycje od zainteresowanych kobiet, to prawie na pewno są tam boty i fałszywe konta.
Z portali możesz próbować np. (to nie jest żadna wyrocznia tylko przykłady):
Ogólne/towarzyskie:
- randki(kropka)org, randki(kropka)o2 - darmowe, klasyczne portale "w starym stylu" - tu prawie na pewno nie ma botów,
- sympatia(kropka)pl - klasyczny portal "w starym stylu", nie pamiętam już czy jest darmowy czy nie,
- edarling(kropka)pl - płatny, oparty na psychologicznym teście doboru, kojarzony raczej jako "bardzo poważny portal dla poważnie szukających ludzi",
- badoo(kropka)com - luźny, nowoczesny, w obiegowej opinii często uważany za "mało poważny" - UWAGA: ryzyko botów i fałszywych profili jak ma się konto jako mężczyzna,
- zaadoptuj(kropka)pl - luźny, nowoczesny, z założenia miał umożliwić zamianę ról - mężczyźni mogą jedynie wysyłać zauroczenia, dopiero jak kobiecie się dany mężczyzna podoba, to może go dodać do koszyka (analogia do zakupów w sklepie) i dopiero wtedy wybrany mężczyzna może do niej pisać wiadomości,
- okcupid(kropka)com - darmowy oparty na teście doboru, zagraniczny, ale są tam Polacy, wymagane zdjęcie ale jak się wstawi np. jednolite tło to nie banują dopóki ktoś inny nie zgłosi.
Erotyczne:
- klub69(kropka)net - tu możesz dać darmowe ogłoszenie,
- eamore(kropka)com.pl - płatność za zamieszczenie ogłoszenia,
- zbiornik(kropka)com - rejestracja (przynajmniej dla mężczyzn) jest jednorazowo płatna SMSem (nie pamiętam ile),
- fetlife(kropka)com - zagraniczna strona, ale sa tam też polacy.
Przy erotycznych jest plaga botów i fałszywych profili i na to trzeba uważać jakbyś chciała założyć testowe konto jako mężczyzna. Dwa pierwsze - o ile nic się nie zmieniło - są raczej (jeszcze) wolne od tego problemu. Kolejne na dzień dzisiejszy nie wiem, ponieważ dawno nie używałem tych stron.
3,171 2016-07-25 18:20:58
Dokładnie. JA mam różowe okulary na pół twarzy teraz, Feniks zresztą to samo :* i nie ma opcji na kłótnie, co dopiero awantura ! pfff..
Tymczasem - a wiem że mogę to powiedzieć, bo już to omówiłyśmy & nie zagraża to naszej więzi - mam branie od ..ufff, bardzo seksownego pana w jeszcze seksowniejszej stylówie.. Nie, nie jest nagi! Uprzedzam pytania
No i ciekawa jestem, jak daleko ma jaja to pociągnąć, bo ja w tym wypadku jestem elastyczna & otwarta.
Przyjmuję zakłady! Start
3,172 2016-07-25 18:21:20 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-25 18:31:25)
To już honeymoon? Miałem nadzieję na jakies ciekawe akcje na naukach przedmalżeńskich...
Feniks -Raczej nie, ja głównie chodzę w gumiakach i nie muszę zawiązywać sznurówek ;)
Edit.
Elle, skoro zakłady to co mozna wygrać??
Trochę za mało danych... Jak zagramaniczniak to obstawiam masaż z happy ending :>
3,173 2016-07-25 18:34:34
Edit.
Trochę za mało danych... Jak zagramaniczniak to obstawiam masaż z happy ending :>
Nie, tym razem nie zagramaniczny, chociaż z innego miasta.
Ale widzę że uważnie czytałeś :* :>
Tymczasem, stare dobre czasy...
I jeszcze w 1/3 "mój" men śpiewa <3 ach
3,174 2016-07-25 18:53:09
No nie zaśmiecam sobie łba byle czym, to i zapamiętuję takie smaczki.
Ta bryka to była podpowiedź? To obstawiam weekend w Gołębiewskim i faketaxi w korkach pod Mrągowem ;)
Ten "Twój" to ten z bródką bez wąsa? Przy okazji- jak to tam jest z tymi brodami/wąsami w Wielkim Mieście?
Taka typowa broda bez wąsów często się zdarza? tzn. coś a'la Gortat
3,175 2016-07-25 18:53:30 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-25 18:55:39)
Naprędce napisał/a:Edit.
Trochę za mało danych... Jak zagramaniczniak to obstawiam masaż z happy ending :>Nie, tym razem nie zagramaniczny, chociaż z innego miasta.
Ale widzę że uważnie czytałeś :* :>Tymczasem, stare dobre czasy...
I jeszcze w 1/3 "mój" men śpiewa <3 ach
Elle no troszku zazdrosna jestem ale...nie ma miłości bez zazdrości i nie ma zazdrości bez miłoooosci także narazie jest ok. Tylko pamiętaj to ma być taki tam epizod....no.
Naprędce ...w gumiakach? Hmmm zaintrygowales mnie. A co do tych gumiaków?
EDIT: Elle a z jakiego on miasta? Bo ja muszę jednak miec rękę na pulsie.:p
3,176 2016-07-25 18:58:31
@Feniks, pojechałaś Violetką V. - mocne!! :*
Ale to szczera prawda.
Ta biała cyganka wiedziała co mówi.
Gość ze stolicy.
Ale..ostry zawodnik, napiera.
Musze go hamować i troszki mnie to już męczy. Spodziewałam się dłuższych 'zalotów'
3,177 2016-07-25 19:00:30 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-25 19:04:11)
Feniks- Do gumiaków? Nonogi :p i spodnie khaki. Wsio. Jest lato przecież.
3,178 2016-07-25 19:01:56
@Feniks, pojechałaś Violetką V. - mocne!! :*
Ale to szczera prawda.
Ta biała cyganka wiedziała co mówi.Gość ze stolicy.
Ale..ostry zawodnik, napiera.
Musze go hamować i troszki mnie to już męczy. Spodziewałam się dłuższych 'zalotów'
Hmm ze stolicy. A ja myślałam ze mój Dziubek tez. To cos nie rosume...
Nom ja sobie lubię pośpiewać ..jak prasuje np. Ale chyba mi troche do Violetki brakuje hihihi.
3,179 2016-07-25 19:08:22
Hmm ze stolicy. A ja myślałam ze mój Dziubek tez. To cos nie rosume...
Oho! Pierwsze kłamstewka :D
3,180 2016-07-25 19:12:09
Feniks- Do gumiaków? Nonogi
i spodnie khaki. Wsio. Jest lato przecież.
Aaaaa no durna ja ze pytała wogole. Nawet już to zwizualizowalam
3,181 2016-07-25 19:13:43
feniks35 napisał/a:Hmm ze stolicy. A ja myślałam ze mój Dziubek tez. To cos nie rosume...
Oho! Pierwsze kłamstewka
To nie "kłamstewka", tylko nasza miłość nigdy nie pytała o pochodzenie, miejsce zamieszkania czy wiek.. Prawda, Kwiatuszku?
Nas nie interesują takie przyziemne sprawy.
Ps. To chyba mój najkrótszy romans ever!
Gość obraził się chyba, że nie chcę napierdalać z nim przez tel. po 2 min. od zapoznania.
Chyba wychodzę z wprawy..
3,182 2016-07-25 19:16:17 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-25 19:17:17)
Dobry wieczór! Wpadłam zobaczyć co tam u Was :*
Nadrobiłam już wszystko i wiecie, bardzo mnie rozczula ta miłość Elle i Feniks <3
A tak w ogóle, to ja teraz zamulałam, bo weekend mi zleciał zanim się obejrzałam, wczoraj pół wieczoru grałam w Simsy, hahaha, masakra jak ta gra potrafi odmóżdżyć Chociaż w czwartej części tak ładnie można już ludzi robić, to się jarałam przystojniakiem, którego stworzyłam, potem kobietą, którą dla niego zrobiłam... i w ogóle...
Tak, wiem, bredzę
Ale dzisiaj jakoś duszno jest i żyć mi się odechciewa Nienawidzę takiej pogody. Przeczuwam wieczorną migrenę
Tymczasem spróbuję się chyba zabrać za pisanie, bo miałam ze dwa dni wolne od tego, a dzisiaj jeszcze nie było kiedy
Oczywiście będę zaglądać, sprawdzać co tu się dzieje
A Wy opowiadajcie, jak Wam dzionek minął :*
Ps. To chyba mój najkrótszy romans ever!
Gość obraził się chyba, że nie chcę napierdalać z nim przez tel. po 2 min. od zapoznania.Chyba wychodzę z wprawy..
Hahaha, ale jaki konkretny!
3,183 2016-07-25 19:17:33 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-25 19:20:51)
Naprędce napisał/a:feniks35 napisał/a:Hmm ze stolicy. A ja myślałam ze mój Dziubek tez. To cos nie rosume...
Oho! Pierwsze kłamstewka
To nie "kłamstewka", tylko nasza miłość nigdy nie pytała o pochodzenie, miejsce zamieszkania czy wiek.. Prawda, Kwiatuszku?
Nas nie interesują takie przyziemne sprawy.Ps. To chyba mój najkrótszy romans ever!
Gość obraził się chyba, że nie chcę napierdalać z nim przez tel. po 2 min. od zapoznania.Chyba wychodzę z wprawy..
W sumie racja. Nie ważne skąd jak i co ważne "ze". Edit ze ...to jest TO
Nie no jak dla mnie jakiś nawiedzony. Można ostro napierać ale nie być nachalnym. i jeszcze fochy. Porażka.
Edit2: Happyyyyyy! I' m so happy to see You :*
3,184 2016-07-25 19:21:07 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-25 19:21:57)
@Feniks, no porażka.
Ale w sumie można było się spodziewać po jego "tekście otwierającym"
Ale nic to, mam już drugiego na linii! Ha ha
Oby posmarował balsamem moje złamane serduszko po tym pierwszym!!
EDIT: O hejo, Hapii .
Gdzie to się zniknęło?
Pięknie.. :*
3,185 2016-07-25 19:27:33 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-25 19:30:17)
Może to gość z jakąś traumą, typu dziesięciomiesięczny "związek" bez randki?
Albo po prostu chciał zweryfikować kontakt krótka rozmową?
Kurde nie mogę znaleźć tego mema z "Dziewczyn do wzięcia" więc tylko podsumuję: "Jest wiele możliwości"
Cześć Happi :)
P.S. Elle, jeśli nie widziałaś- bo obiecałem, że przekażę- w limerykach też coś o Tobie.