Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 44 45 46 47 48 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,926 do 2,990 z 4,549 ]

2,926

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
Krejzolka82 napisał/a:
santapietruszka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Od jutra, jak mi się będzie chciało to jeszcze dołączę do tego bieżnie.

Więc trzymajcie kciuku, żebym była wytrwała big_smile

Ja czuwam, więc będzie Ci się chciało i będziesz wytrwała tongue

Właśnie przed sekundą o  Tobie pomyślałam:)

I abra kadabra (jak to się piszę? tongue) "zjawiła" się Santa tongue

Dzięki big_smile

No, przylazłam właśnie z kawą, bo czekam na pralkę big_smile

Zobacz podobne tematy :

2,927 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-22 15:45:02)

...

2,928

Krejzolka82 napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Ja i fitnesy big_smile

W domu.
Z czaiłam sobie fajne ćwiczenia na You Tube.

Masz jakiegoś linka z tym co będziesz robić? Chętnie looknę smile

https://www.youtube.com/watch?v=9CP6rTCqGz0

Jest to pogram składający się z kilku poziomów i kilku tematów.

Looknij i daj znać, co o tym sądzisz, proszę smile

Ja trenerem nie jestem ale myślę, że jak będziesz robić to 5 dni w tygodniu (przynajmniej) to po 4 miesiącach jakaś zmiana powinna być widoczna. Tą bieżnie dobrze sobie dołożyć przed tymi ćwiczeniami lub skakankę - łydki można wzmocnić smile
Ile ważysz? Wzrost znam tongue

2,929 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-22 16:14:13)

On-WuWuA-83 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Masz jakiegoś linka z tym co będziesz robić? Chętnie looknę smile

https://www.youtube.com/watch?v=9CP6rTCqGz0

Jest to pogram składający się z kilku poziomów i kilku tematów.

Looknij i daj znać, co o tym sądzisz, proszę smile

Ja trenerem nie jestem ale myślę, że jak będziesz robić to 5 dni w tygodniu (przynajmniej) to po 4 miesiącach jakaś zmiana powinna być widoczna. Tą bieżnie dobrze sobie dołożyć przed tymi ćwiczeniami lub skakankę - łydki można wzmocnić smile
Ile ważysz? Wzrost znam tongue

Nie chcę łydek wzmocnić, łydki mam boskie big_smile
Na skakance ćwiczę, jak mi się przypomni, no i oczywiście, jak mi się chce. tongue

Nie mam wagi w domu, ale ważę jakoś 66 kilo (plus, minus).
Ogólnie to ja nie narzekam na sylwetkę, bo mam normalną.
Po prostu coś mi odbiło, że zacznę ćwiczyć uda i tyłek bo to trzeba ujędrnić tongue

2,930

Krejzolka82 napisał/a:

Nie chcę łydek wzmocnić, łydki mam boskie big_smile
Na skakance ćwiczę, jak mi się przypomni, no i oczywiście, jak mi się chce. tongue

Nie mam wagi w domu, ale ważę jakoś 66 kilo (plus, minus).
Ogólnie to ja nie narzekam na sylwetkę, bo mam normalną.
Po prostu coś mi odbiło, że zacznę ćwiczyć uda i tyłek bo to trzeba ujędrnić tongue

Trzymam kciuki za wytrwałość!!! smile
Jeśli o mnie chodzi, to mi bez różnicy, czy na filmiku jest trener, czy nie, bo i tak wyłączam głos i puszczam jakąś fajną muzykę big_smile

2,931 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-22 16:22:16)

66/167? Aaaa to wiem dobrze jak wyglądasz tongue ^^
Jednak kilka kilo mogła byś zrzucić tongue. Bieżnia lub skakanka która ma za zadanie głównie spalić trochę kalorii przydała by się, a efekt uboczny to lepsze łydki

2,932

Jak zakończyć internetową znajomość? Poznałem na portalu dziewczynę, pisaliśmy ze sobą dużo, długich wiadomości jednak ona wcale mnie nie pociąga, ma kilka zdjeć, ale zero jakiejkolwiek chemii i wizji, że to mogłaby być kandydatka na dziewczynę itd. Po prostu sobie rozmawiamy, ale też wieje nudą. Po prostu chce to zrobić z klasą. Nie nabrać wody w usta i cisza. Może napisać jej, że poznałem fajną dziewczynę i spotkaliśmy się kilka razy i np. Nie mogę z nią już pisać? Potrzebuje porad wzorów do wklejenia i wysłania.

2,933

On-WuWuA-83 napisał/a:

66/167? Aaaa to wiem dobrze jak wyglądasz tongue ^^
Jednak kilka kilo mogła byś zrzucić tongue. Bieżnia lub skakanka która ma za zadanie głównie spalić trochę kalorii przydała by się, a efekt uboczny to lepsze łydki

Niby, ile Twoim zdaniem powinna zrzucić?

Pisałam Ci już, że łydki mam zajebiste smile

2,934 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-22 16:50:11)

Powiedzmy że 7kg.
Napisałem że wiem dobrze jak wyglądasz bo moja koleżanka internetowa ma tyle samo wzrostu i na początku ćwiczeń miała tyle samo wagi co ty. Mam nawet fotki pokazujące stan na początek ćwiczeń i w trakcie no i zmiana jest zacna tongue
Obecnie waży chyba z 57kg - najnowszych fot nie mam, będę musiał "zmolestować" o wysyłkę big_smile  ale podobno w porównaniu do ostatniej to zmiana jest też znaczna ^^ Generalnie to ładna już przed była no a teraz to hehehe jak ja to mówię u mnie to w złotej klatce by siedziała (ofc taki żart) big_smile big_smile
Ja mimo że nie musiałem to w sumie równo z nią ćwiczyłem sobie i od lutego/marca do czerwca straciłem z 8kg. Coś tam widać było podobno tego brzucha ale to jeszcze nie ośmiopak tak jak u mojego brata big_smile chociaż te minimalne boczki wyciąłem to mi się też bardzo podoba tongue Najważniejsze w takich rzeczach jest jednak odpowiednie jedzenie i to najtrudniej przypilnować neutral

2,935 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-22 17:09:55)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Powiedzmy że 7kg.
Napisałem że wiem dobrze jak wyglądasz bo moja koleżanka internetowa ma tyle samo wzrostu i na początku ćwiczeń miała tyle samo wagi co ty. Mam nawet fotki pokazujące stan na początek ćwiczeń i w trakcie no i zmiana jest zacna tongue
Obecnie waży chyba z 57kg - najnowszych fot nie mam, będę musiał "zmolestować" o wysyłkę big_smile  ale podobno w porównaniu do ostatniej to zmiana jest też znaczna ^^ Generalnie to ładna już przed była no a teraz to hehehe jak ja to mówię u mnie to w złotej klatce by siedziała (ofc taki żart) big_smile big_smile
Ja mimo że nie musiałem to w sumie równo z nią ćwiczyłem sobie i od lutego/marca do czerwca straciłem z 8kg. Coś tam widać było podobno tego brzucha ale to jeszcze nie ośmiopak tak jak u mojego brata big_smile chociaż te minimalne boczki wyciąłem to mi się też bardzo podoba tongue Najważniejsze w takich rzeczach jest jednak odpowiednie jedzenie i to najtrudniej przypilnować neutral

Ale zdajesz sobie sprawę, że ciało ciału, nierówne?
Że nie tylko waga jest wyznacznikiem, kto jak wygląda?
Pooglądaj sobie, jak czasami ludzie ważący więcej wyglądają lepiej niż chudsi.

Ja wiem, jak wyglądam bo codziennie się widzę w lustrze i jest ok.
Gdyby tak nie było, to nie przyznawałabym się do wzrostu i wagi na publicznym forum.

Nic by mi się nie stało, jakbym parę kilo zrzuciła, ale tylko dla własnego widzimisia.

Nie każdy śni o "kaloryferach" na ciele, albo o wszystkich wystających kościach.

Nie wiem dlaczego teraz promuje się, albo "wieszaki", albo "kaloryfery", albo puszystość XXL, a gdzie w tym wszystkim miejsce dla ludzi o normalnej sylwetce?

2,936 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-22 17:27:14)

Zgadzam się z Tobą, Krejzi. Znałam osoby, które ważyły tyle, co ja, a wyglądały znacznie gorzej. Wszystko zależy od tego, jak ta masa ciała się rozkłada. Ja na przykład mam szerokie biodra, spore piersi, nie wyobrażam sobie, bym miała nagle być super fit i ważyć 50 kg albo poniżej, jak moje siostry, bo to by totalnie nie pasowało do mojej budowy. Zresztą nie jest mi to potrzebne.

Najważniejsze, żeby każdy czuł się dobrze we własnym ciele smile
A ćwiczyć warto i powinno się, choćby dla poprawienia kondycji wink

P.S. Kurczę, jednak ten nowy album Ariany totalnie mnie porywa z każdą kolejną piosenką yikes

Świetne <3

2,937

Krejzolka82 napisał/a:

Nie każdy śni o "kaloryferach" na ciele, albo o wszystkich wystających kościach.

Nie wiem dlaczego teraz promuje się, albo "wieszaki", albo "kaloryfery", albo puszystość XXL, a gdzie w tym wszystkim miejsce dla ludzi o normalnej sylwetce?

Wieszaki to się promuje już od dawna. Zobacz te wszystkie top modelki - np. Naszą Anje Rubik. Mi się takie nie podobają zbytnio, lepsze modelki typu Joanna Krupa tongue.

Mrs.Happiness napisał/a:

Ja na przykład mam szerokie biodra, spore piersi, nie wyobrażam sobie, bym miała nagle być super fit i ważyć 50 kg albo poniżej, jak moje siostry, bo to by totalnie nie pasowało do mojej budowy. Zresztą nie jest mi to potrzebne.

(Ciekawe ciekawe wink tongue)
Właśnie pamiętam że ty raczej taka dość drobna, bardziej szczupła aniżeli przy kości tongue
A ile masz wzrostu i jaka waga? ^^

2,938

On-WuWuA-83 napisał/a:

(Ciekawe ciekawe wink tongue)
Właśnie pamiętam że ty raczej taka dość drobna, bardziej szczupła aniżeli przy kości tongue
A ile masz wzrostu i jaka waga? ^^

I tu Cię zaskoczę, zważywszy na to, co napisałeś Krejzi big_smile
Wzrostu mam 166 cm, a ważę z 64-65 kg wink

2,939

Czyli Twoim zdaniem jestem przy kości WuWuś ? big_smile

2,940

Nie no w obu przypadkach jest ok, no już nie popadajmy w jakieś herezje big_smile
Jadnak jak chcesz ujędrnić to i tamto Krejzi wink to nie wiem czy tak bez zbicia delikatnie wagi będzie 100% efekt ;p

2,941

On-WuWuA-83 napisał/a:

Nie no w obu przypadkach jest ok, no już nie popadajmy w jakieś herezje big_smile
Jadnak jak chcesz ujędrnić to i tamto Krejzi wink to nie wiem czy tak bez zbicia delikatnie wagi będzie 100% efekt ;p

No ja też zamierzam tu i ówdzie coś poprawić, więc przy okazji waga pewnie zjedzie, ale mi to bez różnicy, czy będę ważyła 65 czy 60, najważniejsze dla mnie jak to się wizualnie będzie prezentować wink

2,942

Mrs.Happiness napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

No ja też zamierzam tu i ówdzie coś poprawić, więc przy okazji waga pewnie zjedzie, ale mi to bez różnicy, czy będę ważyła 65 czy 60, najważniejsze dla mnie jak to się wizualnie będzie prezentować wink

Wizualnie to będzie "kosa" - szczupła z dużymi wink
big_smile big_smile

2,943 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-22 18:01:29)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Głupio Ci się zrobiło, jak okazuje się, że Happi ma prawie identyczne wymiary, jak ja tongue
My jesteśmy normalnie zbudowanymi kobietami, ani nie chude, ani nie grube.

Mi ludzie mówią, że wyglądam, jakbym miała 170 cm wzrostu, a ważyła 60 kilogramów ( o to specjalnie teraz zapytałam).
A jak wiesz i mam mniej wzrostu i ważę więcej.

Jasne, że jak będę ćwiczyła to zrzucę parę kilo, ale nie chciałabym ważyć mniej niż 60 kilogramów, bo wtedy wiem, jak niekorzystnie wyglądam (głównie chodzi o twarz, zapadnięta, że fuj).

2,944

On-WuWuA-83 napisał/a:

Wizualnie to będzie "kosa" - szczupła z dużymi wink
big_smile big_smile

Haha, nigdy nie ogarnę tych wszystkich dziwnych określeń big_smile
Ale mogę być kosą... wink

Krejzolka82 napisał/a:

Głupio Ci się zrobiło, jak okazuje się, że Happi ma prawie identyczne wymiary, jak ja tongue

Mi ludzie mówią, że wyglądam, jakbym miała 170 cm wzrostu, a ważyła 60 kilogramów ( o to specjalnie teraz zapytałam).
A jak wiesz i mam mniej wzrostu i ważę więcej.

Prawda, my mamy takie normalne wymiary. Kiedyś wstydziłam się tego jak wyglądam, bo rodzina latami mi cisnęła, że źle, że grubo. Wiadomo jak to jest, jak się ma matkę i siostry, które ważą po 40 parę kilogramów. Ktoś w tym układzie musiał być nienormalny, żeby pozostali czuli się dobrze big_smile
Ale z wiekiem uznałam, że wolę być taka wink
Coś tam już poprawiłam, jeszcze więcej zamierzam poprawić, ale bez wielkiej presji, bo robię to dla siebie, nie dla innych wink

2,945

Mrs.Happiness napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Prawda, my mamy takie normalne wymiary.

Prawda. Też mam takie big_smile

2,946

santapietruszka napisał/a:

Prawda. Też mam takie big_smile

No i fajne laski z nas, co tu wiele mówić big_smile wink

2,947

Wuwu zaraz wkleję tutaj na sekundę zdjęcie to sobie pooglądaj tongue

2,948

Krejzolka82 napisał/a:

Wuwu zaraz wkleję tutaj na sekundę zdjęcie to sobie pooglądaj tongue

Ale takie z twarzą? big_smile
Bo nigdy Cię nie widziałam sad

2,949

Mrs.Happiness napisał/a:

Haha, nigdy nie ogarnę tych wszystkich dziwnych określeń big_smile
Ale mogę być kosą... wink

Za tą "Kosę" ^^  musisz podziękować swojemu tacie i mamie tongue big_smile

2,950

On-WuWuA-83 napisał/a:

Za tą "Kosę" ^^  musisz podziękować swojemu tacie i mamie tongue big_smile

No geny nam niezłe przekazali. Co prawda, dobrze, że nie wdałam się w mamę, bo byłabym totalną chudzinką, bez tyłka, bez biustu wink
Ale oboje młodo wyglądają, oboje atrakcyjni wink Tata teraz jeszcze lepiej i młodziej niż mama wygląda big_smile Nikt by mu nie dał 54 lat wink
Mojemu bratu niektórzy wciąż mówią, że wygląda jakby miał z 17-18 lat, a skończył 24 w tym roku big_smile Starsza siostra jak się wystroi, wygląda na maksymalnie mój wiek, a ma 28 wink A mnie widzieliście wink
W sumie tylko ta młodsza wygląda dojrzalej, ale też jest przepiękna <3
Hehehe big_smile

2,951 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-22 18:36:17)

Wyglądałaś zupełnie dobrze ale jednak myślałem że ważysz mniej aniżeli to co powiedziałaś tongue. Tak bym właśnie dawał poniżej "6 dyszek" ale chyba nie brałem pod uwagę dodatkowego obciążenia na przedzie w moich kalkulacjach hihihi ^^ big_smile

2,952

On-WuWuA-83 napisał/a:

Wyglądałaś zupełnie dobrze ale jednak myślałem że ważysz mniej aniżeli to co powiedziałaś tongue. Tak bym właśnie dawał poniżej "6 dyszek" ale chyba nie brałem pod uwagę dodatkowego obciążenia na przedzie w moich kalkulacjach hihihi ^^ big_smile

Bo to jest tak, jak mówiła Krejzi. Ciało ciału nierówne wink
A ja też nie jestem jakąś chudzinką, nie uważam siebie za nią. Mam trochę więcej tu i ówdzie, nie mówię już nawet o samym biuście big_smile
Jednak mi to nie przeszkadza w niczym wink

2,953

Jak się zdjęcia wkleja, bo nie pamiętam.

2,954

Krejzolka82 napisał/a:

Musisz dodać na jakąś stronkę z hostingiem, skopiować link, a potem tutaj wkleić, pisząc "img" w kwadratowych nawiasach wink

2,955

O, to ja widzę znowu najmniejsza tongue

Ale to prawda co piszą dziewczyny, ciało ocenia się pod kątem proporcji, a nie wagi. Tylko ciołek i kompletny nieogar bez wyczucia patrzy na sama wagę.

2,956

Elle88 napisał/a:

O, to ja widzę znowu najmniejsza tongue

Ale to prawda co piszą dziewczyny, ciało ocenia się pod kątem proporcji, a nie wagi. Tylko ciołek i kompletny nieogar bez wyczucia patrzy na sama wagę.

To Ty jak liczbowo się prezentujesz, skoro najmniejsza? wink

:*

2,957

1,62m i 49-50kg  wink

2,958

Elle88 napisał/a:

1,62m i 49-50kg  wink

To tym bardziej pasujesz na moją siostrę, bo u mnie nikt poza mną więcej niż 50 nie waży big_smile
W sensie, z kobiet wink
I każda jest choć odrobinę niższa ode mnie big_smile

2,959 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-22 18:59:19)

Mrs.Happiness napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Musisz dodać na jakąś stronkę z hostingiem, skopiować link, a potem tutaj wkleić, pisząc "img" w kwadratowych nawiasach wink

Nie wiedziałam co w nawiasach, dzięki:)

Podziwiajcie Krejzolkę przez sekundę smile

2,960 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-22 19:01:05)

Krejzolka82 napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Fajna smile

Bardzo sympatyczna buźka. Ale to już mowiłam.

@Happi, u mnie siorka i brat też 'więksi' , jeśli o grubość kości chodzi. Tylko ja taka filigranowa.

2,961 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-22 19:06:18)

Elle88 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:

Fajna smile

Bardzo sympatyczna buźka. Ale to już mowiłam.

Możesz edytować, dzięki smile

2,962 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-22 19:04:50)

Krejzolka82 napisał/a:

Nie wiem jak inni, ja zdążyłam zobaczyć big_smile
I ładny masz uśmiech smile

Elle88 napisał/a:

@Happi, u mnie siorka i brat też 'więksi' , jeśli o grubość kości chodzi. Tylko ja taka filigranowa.

U mnie czułabyś się jak w domu, serio wink
Chociaż np. moja młodsza siostra ma jakoś 164-165 cm, a waży z 43-44 kg big_smile
20 kg mniej ode mnie, przy centymetrze, czy dwóch różnicy we wzroście, hahaha big_smile

2,963

Mam nadzieję, że WuWuś widział i skupił się na mojej sylwetce tongue

2,964

Mrs.Happiness napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Nie wiem jak inni, ja zdążyłam zobaczyć big_smile
I ładny masz uśmiech smile

Elle88 napisał/a:

U mnie czułabyś się jak w domu, serio wink
Chociaż np. moja młodsza siostra ma jakoś 164-165 cm, a waży z 43-44 kg big_smile
20 kg mniej ode mnie, przy centymetrze, czy dwóch różnicy we wzroście, hahaha big_smile

No ja 46kg potrafię ważyć jak mam okres, że czymś się denerwuje i stresuje i nie chce mi się jeść. Ale to już taka waga..graniczna, źle się czuję wtedy hmm
Ale tak, budowa kości predestynuje nas do takiej wagi. wink

2,965

Bardzo ładny uśmiech i nogi też niczego sobie bym powiedział :-)

2,966

Elle88 napisał/a:

No ja 46kg potrafię ważyć jak mam okres, że czymś się denerwuje i stresuje i nie chce mi się jeść. Ale to już taka waga..graniczna, źle się czuję wtedy hmm
Ale tak, budowa kości predestynuje nas do takiej wagi. wink

No ona schudła jak z tym swoim miała problemy. Wtedy niemal nie jadła, ciągle stres i nawet prawie do 40 spadła hmm
Ale nie wyobrażam jej sobie z dużo większą wagą, tak samo jak starszej siostry nie umiem sobie takiej wyobrazić. One po prostu są takie malutkie i chudziutkie, jak Azjatki w sumie big_smile

2,967

Dzisiaj specjalnie dałam swoje zdjęcia, żeby WuWuś sobie z czaił, jakam, żem przy kości tongue

2,968 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-22 19:19:36)

"Coś tam" widziałem ale ledwo ledwo bo mnie się net cosik rozłącza aktualnie a i linków nie podałaś dobrze tongue
Ogólnie jest gites tongue ->:D
Co do sylwetki to pierwsza fota skojarzyła mi się w "całej rozciągłości" z tym, aczkolwiek nie wiem dlaczego big_smile :
(mam nadzieję że nie obrażę big_smile)

Ale to tak jest właśnie jak mówiłem, podobny wzrost podobna waga i bardzo podobnie do mojej koleżanki wyglądasz z sylwetki

To nie chodzi, "że przy kości" Jak już tak oglądam to patrzę na szczegóły" tongue

2,969

Krejzolka82 napisał/a:

Dzisiaj specjalnie dałam swoje zdjęcia, żeby WuWuś sobie z czaił, jakam, żem przy kości tongue

Każdy jest przy kości, jeden dalej, drugi blizej :-D

2,970 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-22 19:24:47)

On-WuWuA-83 napisał/a:

"Coś tam" widziałem ale ledwo ledwo bo mnie się net cosik rozłącza aktualnie a i linków nie podałaś dobrze tongue
Ogólnie jest gites tongue ->:D
Co do sylwetki to pierwsza fota skojarzyła mi się w "całej rozciągłości" z tym, aczkolwiek nie wiem dlaczego big_smile :
(mam nadzieję że nie obrażę big_smile)

Ale to tak jest właśnie jak mówiłem, podobny wzrost podobna waga i bardzo podobnie do mojej koleżanki wyglądasz z sylwetki

To nie chodzi, "że przy kości" Jak już tak oglądam to patrzę na szczegóły" tongue

Ale to nie jest istotne czy jestem git dla Ciebie czy nie, nie po to dałam swoje fotki, żebyście się też "rozpływali" szczerze czy nie, nad tym jak wyglądam.
Chciałam Ci zobrazować, że to, że ważę 66 kilo nie oznacza, że jestem gruba.

2,971 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-22 19:29:30)

No ja też mogłabym coś wrzucić, ale w sumie już mnie widzieliście, więc... big_smile

Swoją drogą, muszę nowe profilowe cyknąć przez weekend na fejsa, bo to, co mam teraz, mi się z wiecie kim kojarzy wink

2,972

Mrs.Happiness napisał/a:

No ja też mogłabym coś wrzucić, ale w sumie już mnie widzieliście, więc... big_smile

Swoją drogą, muszę nowe profilowe cyknąć przez weekend na fejsa, bo to, co mam teraz, mi się z wiecie kim kojarzy wink

Wrzuć to ostatnie, które mi wysłałaś. WuWu będzie w siódmym niebie :-D

2,973

Hallo hallo ale ja nie mówię że jesteś gruba tongue
To jest tak jak się chce zrobić dobry brzuch, żeby odsłonić mięśnie to trzeba spalić zalegającą na nim cienką warstwę tłuszczu (przyjmując że nie jest się otyłym) no a jak nie polecisz z wagą do dołu to efektu nie osiągniesz.

2,974

Jacenty89 napisał/a:

Haha big_smile Bardzo śmieszne, Rybo :*

Btw. Ktoś z Was ogląda???

Bo ja właśnie płaczę, że trzeba czekać aż do listopada na nowy sezon sad
Przez to, że jeden z głównych aktorów kilka miesięcy temu miał wypadek i trochę potrwało zanim stanął na nogi, to i zdjęcia się opóźniły...
A to już ostatni sezon i jestem podjarana, i chcę teraz, dzisiaj <3 big_smile

2,975

On-WuWuA-83 napisał/a:

Hallo hallo ale ja nie mówię że jesteś gruba tongue
To jest tak jak się chce zrobić dobry brzuch, żeby odsłonić mięśnie to trzeba spalić zalegającą na nim cienką warstwę tłuszczu (przyjmując że nie jest się otyłym) no a jak nie polecisz z wagą do dołu to efektu nie osiągniesz.

No teraz tak nie możesz myśleć, bo widziałeś moje focisze tongue

Dobra teraz trochę powagi.
Wiadomo, że nie mam idealnego ciała, lustro mam, więc widzę.
I nie piszę Wam, że jestem zadowolona ze swojej sylwetki, a w międzyczasie nie mogę patrzeć na swoje na przykład nogi. Mogę patrzeć, szczególności na długość i łydki tongue
Jasne, że po to ćwiczę, żeby ujędrnić co nie co i do tego się przyznaję,aczkolwiek nie ma wielkiego "parcia" na to bo swoje ciało, po prostu lubię i je zaakceptowałam.

Zawsze mnie wkurza, jak ktoś ze sporą nadwagą mówi, że czuje się świetnie i bla bla, a za jakiś czas widzi się tą osobę szczupłą i wtedy ta się przyznaje, że jednak nie była szczęśliwa z powodu swoich nadprogramowych kilogramów.

2,976

Jacenty89 napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:

Nie wiem o czym mówisz tongue ale chyba chcesz abym zszedł na zawał big_smile big_smile

2,977

Naprędce, niezłe te plecy big_smile dzięki za pamięć big_smile

I uprzejmie Cię informuję, że urzekłeś mi moją nową pralkę nimi, bo ponieważ gdyż jednocześnie się dowiedziałam, że - zlecenie nie wyjechało i nie wiadomo, czemu big_smile Teraz wcale pralki nie mam big_smile

2,978 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-22 20:10:04)

Cześć
Problems first

Feniks, moim zdaniem powinnaś pozwolić sie tej rozmowie pourlopowej potoczyć swobodnie i jednak poczekać aż on zapytałby o ten wynik.
A tak nie wiesz tego czy by to zrobił... zepsułaś mu fazę (coś jak Krezji mi- pozdrawiam :)"urlopową" i jego pozytywne nastawienie tym swoim fochem. Inna sprawa, że on powinien po ochłonięciu jednak Cię o to zapytać- zrobił to w końcu?

2,979

Haha
Naprędece ja też bardzo dziękuję!
Słowny facet jesteś!!! smile smile smile

2,980

Pietruszkowa, haha przyznaj sie lepiej, że nie miał kto tej pralki wnieść i czekasz żebym ja to zrobił. Po to chciałaś moje plecy oszacować czy bym radę dał :D

2,981

Pięknie Naprędce.. Wszystkim plecy wysyłasz tylko nie mnie?
A wiesz, że to mój afrodyzjak (no jeden z kilku wink)

No comment!!!

A bliżej wieczora, wiadomo, czas na deep house..#deephouse @Naprędce ;>

Nie wiem o co chodzi, ale nogi tej dziewczyny na zdjęciu mnie hipnotyzują. Pewnie chodzi o kolor opalenizny i ułożenie nuk wink
Sprzeczaliśmy się swego czasu z Onem kto ma ładniejsze.
Znowu mi się kojarzy , wiem.. ale jestem już bliżej niż dalej tongue Cierpliwości dla Waszej Kochaniutkiej Elle !

2,982

Naprędce napisał/a:

Pietruszkowa, haha przyznaj sie lepiej, że nie miał kto tej pralki wnieść i czekasz żebym ja to zrobił. Po to chciałaś moje plecy oszacować czy bym radę dał big_smile

Niniejszym odszczekuję wszystko, co powiedziałam złego o plerach Naprędce. Bo właśnie przyjechała moja pralka - mimo że zlecenie nie wyjechało, nie kumam tego, ale niech im będzie big_smile

Naprędce - wnosić nie trzeba, panowie wnieśli, ale dawaj, podłączysz big_smile

2,983 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-22 20:35:26)

O kurde ominęło mnie chyba sporo  yikes ..foto Krejzi było? A da rade replay zrobic? big_smile
@ Naprędce być moze mu popsułam fazę...a nawet na pewno on by tak stwierdził wink No ale ja taka wredota jestem ze czasem patrzę tez na swoją fazę i jak mi "ukradną druga i rzucą na prywatny rynek " to sie wkurzam wink
Czy zapytał ..jak mu napisałam ze szkoda ze sie zainteresował to napisał  a no i jak tam? I cos od razu o swoich wrażeniach urlopowych. Cos drętwo odpisałam odnośnie tychże wrażeń i sie ofochal. Wieczorem napisał jedno słowo w odniesieniu do mojego pytania ktore padło w trakcie tej porannej rozmowy. Miałam wrażenie jakby czekał ze pociągnę temat ale ja tylko odpisałam aha dzięki i cichosza. Ogolnie nie zamierzam nic z tym robić. On sie nie dopytał wkoncu o badanie a ja ....mam Krejzolke i ona sie teraz będzie o mnie troszczyć big_smile
EDIT. Oczywiście Elzunia pozostaje moja love forever :* zeby nie było smile <3

2,984 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-22 20:35:31)

@ Elle- podeślij te nogi to dostaniesz plecy.
Mówią, że najlepszym afrodyzjakiem jest samotność.
Thx za muzę, będzie do kolacji :> ;)

2,985 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-22 20:38:47)

Naprędce napisał/a:

Thx za muzę, będzie do kolacji :> wink

Hahahah, zaskoczę Cię i podeślę! big_smile

Ale nie fair , bo inni Ci pleców za plecy nie wysyłali :>

Edit: No właśnie tak se czytam czytam..i aż mnie za serce ścisło.że Krejzolka tera yikes  ale potem ten EDIT moja Małżonka dała to się uspokoiłam!!!!!!!!!

Dżizas.nie rób mnie tak sad beczy>
<3 <3

2,986 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-22 20:38:39)

Widzę ze dobrze ze weszłam bo tu jakis nogowo - plecowy barter sie kroi i moja Kobieta w tym bierze udział yikes

2,987

Elle88 napisał/a:
Naprędce napisał/a:

Edit: No właśnie tak se czytam czytam..i aż mnie za serce ścisło.że Krejzolka tera yikes  ale potem ten EDIT moja Małżonka dała to się uspokoiłam!!!!!!!!!

<3 <3

Już Dziubku już.Tak z zazdrości napisala jak o tych plecach przeczytała :*

2,988

Elle88 napisał/a:

Nie wiem o co chodzi, ale nogi tej dziewczyny na zdjęciu mnie hipnotyzują. Pewnie chodzi o kolor opalenizny i ułożenie nuk wink
Sprzeczaliśmy się swego czasu z Onem kto ma ładniejsze.
Znowu mi się kojarzy , wiem.. ale jestem już bliżej niż dalej tongue Cierpliwości dla Waszej Kochaniutkiej Elle !

Co do opalenizny, moja starsza siostra zawsze była ładnie opalona big_smile
Zresztą u mnie tylko ja taka blada, czyli kolejna cecha, która mnie różniła od reszty wink

Rozumiem, że on twierdził, że ładniejsze masz Ty, tak? wink
No ja trzymam kciuki, by Ci szybciutko przeszło! :*

A zresztą dzisiaj jakiś dziwny dzień, bo mi też się przypominać zaczęło hmm
I dzisiaj o nim śniłam yikes I jakoś mi smutno, szok yikes
Rollercoaster ciągle w ruchu big_smile

2,989

feniks35 napisał/a:
Elle88 napisał/a:
Naprędce napisał/a:

<3 <3

Już Dziubku już.Tak z zazdrości napisala jak o tych plecach przeczytała :*

No <wyciera nos w spódnicę>
Ale już tak nie zrobisz dobraaaa? ???

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/d6/d1/e7/d6d1e7f9137b0616de4143ce3ec43d3a.jpg

2,990

Mrs.Happiness napisał/a:

Co do opalenizny, moja starsza siostra zawsze była ładnie opalona big_smile
Zresztą u mnie tylko ja taka blada, czyli kolejna cecha, która mnie różniła od reszty wink

Nie no, ja jak się wystawię na słońce to też jestem ładnie opalona.. tzn. nie licząc tych krostek tongue
A tak to wiesz jaka jestem..wampirella wink

Rozumiem, że on twierdził, że ładniejsze masz Ty, tak? wink
No ja trzymam kciuki, by Ci szybciutko przeszło! :*

A co miał powiedzieć, ha ha ha. Głupi nie jest wink
Spoko. Czasem coś tam mi się przypomni, ale rozsądek i riality bierze górę - gdyby NAPRAWDĘ chciał by ze mną nie ryzykowałby tak w wiadomej sprawie.

A zresztą dzisiaj jakiś dziwny dzień, bo mi też się przypominać zaczęło hmm
I dzisiaj o nim śniłam yikes I jakoś mi smutno, szok yikes
Rollercoaster ciągle w ruchu big_smile

Mnie się rzadko śnią meny.. swoje znaczy big_smile
Ale jedno mi się sprawdza - jak we śnie mnie men w czółko całował to było 'pożegnanie', tyle że symboliczne podczas snu, a potem w rialiti.

A Tobie co się śniło, co robił?
No, chyba że to te sny z "Tych", to nie wnikam aż tak wink

Posty [ 2,926 do 2,990 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 44 45 46 47 48 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024