Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 4,549 ]

196

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Cichajta tu, bo ja się właśnie umawiam na randkę z portalu i nie nadążam czytać...

Zobacz podobne tematy :

197

Happiness, tego nie znałam - wpada mi w ucho. To już kolejny raz :>
Wygląda że muzycznie nadajemy na podobnych falach wink

To a propos Pilotów, moi ulubieni od lat : https://www.youtube.com/watch?v=KO4gvhtlQP4 

!

198

santapietruszka napisał/a:

Cichajta tu, bo ja się właśnie umawiam na randkę z portalu i nie nadążam czytać...

O, czyżby jakaś KAWKA? big_smile Czy tym razem kawka z ciastkiem, żeby więcej słów nabić? big_smile

Elle88 napisał/a:

Happiness, tego nie znałam - wpada mi w ucho. To już kolejny raz :>
Wygląda że muzycznie nadajemy na podobnych falach wink

To a propos Pilotów, moi ulubieni od lat : https://www.youtube.com/watch?v=KO4gvhtlQP4 

!

Faktycznie, obracamy się w podobnych klimatach smile

A skoro takie mocniejsze też lubisz, to ta również powinna wpaść Ci w ucho smile

199

Mrs.Happiness napisał/a:

Ani fizycznie, ani mentalnie smile
Ale też nie nazwałabym siebie jakąś bardzo spokojną. Potrafię zaszaleć. Tylko różnica jest taka, że ja nie szaleję byle gdzie i z byle kim wink

Właśnie po wypowiedziach na forum to mi podpasowujesz pod taką spokojną, taki typ Truskaweczki tongue. A co do imprezowania to też właśnie czytałem że raczej nie bardzo ^^ Taka oaza spokoju ;p Ale ja to nie mam nic do imprezowiczek w sumie smile tylko jak się bardziej robią na imprezach aniżeli ja czasami to nooo poprostu obrzydzenie mnie łapie. Co innego chłopak a co innego dziewczyna smile

200

Mrs.Happiness napisał/a:

O, czyżby jakaś KAWKA? big_smile Czy tym razem kawka z ciastkiem, żeby więcej słów nabić? big_smile

Zaskoczę Cię big_smile grzybobranie big_smile bo podobno grzyby już są big_smile

201

Hihi, ten ostatni kawałeczek raczej nie, taki a la Linkin Park, a za ich twórczością nie przepadam (może 2 fajne kawałki mieli reszta to taki "cięższy rock da gimbazy")
Ja lubię naprawdę pierdolnięcie.. musi być linia melodyczna, gitara żeby aż ciary szły jak u STP tongue 

Dobra, to na zakończenie coś na słodko: https://www.youtube.com/watch?v=ROatPGGMvXg smile

202 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-01 23:47:43)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Właśnie po wypowiedziach na forum to mi podpasowujesz pod taką spokojną, taki typ Truskaweczki tongue. A co do imprezowania to też właśnie czytałem że raczej nie bardzo ^^ Taka oaza spokoju ;p Ale ja to nie mam nic do imprezowiczek w sumie smile tylko jak się bardziej robią na imprezach aniżeli ja czasami to nooo poprostu obrzydzenie mnie łapie. Co innego chłopak a co innego dziewczyna smile

Bo ja w kontaktach międzyludzkich jestem raczej spokojna, miła, ludzie mi mówią, że z samego wyglądu sprawiam wrażenie sympatycznej. Chociaż jak mi ktoś nadepnie na odcisk, to różnie bywa big_smile Na imprezy chodzę rzadko, bo i tak nie tańczę tam z żadnymi facetami. Za dużo napalonych, podpitych typków tongue Ale jak jestem w związku, to nie nazwałabym siebie oazą spokoju. Szczególnie w tych sprawach, które są tak istotne dla facetów, haha tongue smile Zresztą Truskaweczka też może sprawiać mylne wrażenie, poważniejsza i konkretna kobieta może mieć w sobie więcej ognia niż się ludziom wydaje wink

Zaskoczę Cię big_smile grzybobranie big_smile bo podobno grzyby już są big_smile

I zgodziłaś się? big_smile

203

Mrs.Happiness napisał/a:

I zgodziłaś się? big_smile

Jeszcze nie wiem tongue

204

Wczoraj idąc na mecz chodziłem po okolicznym lasku - mieszkam na peryferiach miasta i tu jest masa lasów. Krótko mówiąc sucho jak pieprz. Nie wiem jakie "grzyby" proponuje koleś ale to chyba takie które trzeba pod spódniczką odkryć wink wink big_smile big_smile

205 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-02 00:03:12)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Wczoraj idąc na mecz chodziłem po okolicznym lasku - mieszkam na peryferiach miasta i tu jest masa lasów. Krótko mówiąc sucho jak pieprz. Nie wiem jakie "grzyby" proponuje koleś ale to chyba takie które trzeba pod spódniczką odkryć wink wink big_smile big_smile

Tego to nie wiem, bo się kompletnie nie znam na grzybach, ale ja mieszkam w górach i u mnie w ogródku już jakieś wyrosły, to i możliwe, że w lasach też są smile

Na razie nie jestem na nie. M.in. dlatego:
"Jeżeli się na grzybach nie znasz, to zawsze możesz dla znajomych zbierać big_smile"
A znalazłabym paru, oj, znalazła big_smile

206

A mnie zamęczają goście, z którymi nie planuję się spotkać.. kurde, tak to jest jak się jest miłym i gadasz gaasz, fajnie się gada, a potem powiedz facetowi, sorry ale od początku nie byłeś w moim typie hmm

207 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-02 00:06:21)

Mrs.Happiness napisał/a:

Bo ja w kontaktach międzyludzkich jestem raczej spokojna, miła, ludzie mi mówią, że z samego wyglądu sprawiam wrażenie sympatycznej. Chociaż jak mi ktoś nadepnie na odcisk, to różnie bywa big_smile Na

W takim razie  mamy podobnie. Wyznaję zasadę dialogu, chyba że ktoś chce mi ewidentnie przypieprzyć w ryja big_smile

208 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-07-02 00:09:35)

Elle88 napisał/a:

A mnie zamęczają goście, z którymi nie planuję się spotkać.. kurde, tak to jest jak się jest miłym i gadasz gaasz, fajnie się gada, a potem powiedz facetowi, sorry ale od początku nie byłeś w moim typie hmm

Nie możesz z nimi gadać, zwłaszcza na portalach randkowych.
Jest takie myślenie, że jak odpiszesz i gadka się klei, to znaczy że jesteś zainteresowana, bo w sumie to tak wygląda tongue

Wypali Ci z tekstem, że skoro nie był od początku w Twoim typie, to po kiego grzyba mu zawracasz dupę itp

209

RavenKnight napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Nie możesz z nimi gadać, zwłaszcza na portalach randkowych.
Jest takie myślenie, że jak odpiszesz i gadka się klei, to znaczy że jesteś zainteresowana, bo w sumie to tak wygląda tongue

Wypali Ci z tekstem, że skoro nie był od początku w Twoim typie, to po kiego grzyba mu zawracasz dupę itp

No widzisz.
Znowu nie chciałam być "arogancka" i skoro facet twierdził po pierwszych 2 odmowach, że on uwielbia ze mną rozmawiać, więc spokojnie możemy się do tego ograniczyć i się spotkać na piwo jak starzy kumple <mhm> - w to akurat nie uwierzyłam wink ale dobra, myślę, może on też po prostu mnie polubił (a dam się lubić big_smile).
A potem masz..

Przecież jak taki gość sam przed sobą nie jest szczery to jak mu powiem nawet wprost, że nic z tego to znowu przyjmie taktykę "na kolegę".
Meeeh hmm

210

Elle88 napisał/a:

A mnie zamęczają goście, z którymi nie planuję się spotkać.. kurde, tak to jest jak się jest miłym i gadasz gaasz, fajnie się gada, a potem powiedz facetowi, sorry ale od początku nie byłeś w moim typie
Znowu nie chciałam być "arogancka" i skoro facet twierdził po pierwszych 2 odmowach, że on uwielbia ze mną rozmawiać, więc spokojnie możemy się do tego ograniczyć i się spotkać na piwo jak starzy kumple <mhm> - w to akurat nie uwierzyłam wink ale dobra, myślę, może on też po prostu mnie polubił (a dam się lubić big_smile).
A potem masz..

Przecież jak taki gość sam przed sobą nie jest szczery to jak mu powiem nawet wprost, że nic z tego to znowu przyjmie taktykę "na kolegę".
Meeeh hmm

Aaa to akurat już jego wina, bo sam ściemę wali, żeby tylko Cię wyciągnąć na spotkanie, z myślą a nuż się uda big_smile
Tyle, że traci w oczach, bo zachowuje się jak cipka, musi wspomagać się kłamstwami.

Ja jestem zdania, że na portalach randkowych lepiej nie odpisywać osobom, które się nam nie podobają, bo potem chore akcje wychodzą.
Jak sama nazwa mówi, portal ten służy do randkowania, a nie rozmawiania, i jak ktoś odpisze/odpowie na zaczepkę i w dodatku jest atrakcyjny, to druga strona dostaje głupawki, myśli że ma szanse, bo mało kto odpowiada, a tutaj proszę, seksowna laska do mnie pisze smile

211 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 00:21:26)

Masz racje.

Chociaż czasem jest tak, że ktoś ma tylko 1 lub 2 zdjęcia na których wygląda bardzo zachęcającą, albo chociaż - nie jest źle, a potem prosisz spontanicznie w trakcie rozmowy o kolejne i jest szok. Katastrofa hmm i trzeba wybrnąć.
Takich sytuacji nie lubi zwłaszcza jak się fajnie rozmawia.

212

Rozumiem, nie zawsze się tak da, aby wszystkim było dobrze, ba, bardzo rzadko tak wychodzi wink

Ja sobie mogę tutaj pisać takie wyniosłe wypowiedzi, ale życie weryfikuje czasem inaczej i być może sam kiedyś mogę się doprowadzić do sytuacji, za którą sam kogoś bym obrzucił gównem tongue

213

Elle88 napisał/a:

Masz racje.

Chociaż czasem jest tak, że ktoś ma tylko 1 lub 2 zdjęcia na których wygląda bardzo zachęcającą, albo chociaż - nie jest źle, a potem prosisz spontanicznie w trakcie rozmowy o kolejne i jest szok. Katastrofa hmm i trzeba wybrnąć.

Hehehe, dlatego w sumie lepiej odbić od prób poznawania przez internet, takie jest moje zdanie. Większość daje najlepsze foty a później zonk smile

214 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 00:35:24)

Aż tak skrajnie żeby w ogóle odrzucić poznawanie przez neta to nie.
Poznałam w ten sposób 60% menów, z którymi mnie coś łączyło - jakaś relacje. Z rekordzistami znałam się : z 1 już mija nam 11 lat z innym 4.

Z reguł zdjęcia oddają w 80% osobę, tak uważam.  No chyba, że ktoś diametralnie się zmieni - makijaż , kolor włosów (w przyp. kobiet) albo beznadziejny styl ubieraia,, kiepska sylwetka u faceta który dał tylko zdjęcie twarzy.

Dlatego ja daje takie i takie , całość i zbliżenia wink I tego samego oczekuję.
OWszem, nie "napadam" ludzi którzy nie mają odrazu kompletu zdjęć takimi prośbami, ale wiadomo, że z czasem poprosze jeśli nie jestem pewna czy jest atrakcyjny.
Rzadko kiedy się mylę. Natomiast sytuacje, o których napisałam to panowie, którzy mieli po 1 (!!) zdjęciu z oddali, a potem poproszeni o więcej..cóż, załamka była hmm

215 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-02 01:11:19)

Ja wkręciłem się na te głupie teksty, które wcześniej przytaczałyście, zajrzałem na zaadoptuj i posznupałem po profilach:

"180 cm, 30 kg, zaokrąglona"
"W ciągu pięciu minut namówisz mnie do zrobienia największego głupstwa na świecie."
"Nie jestem sukowatą pierdoloną księżniczką, nie mam przyjaciela geja i nie palę grubych, tanich papierosów, ale rumienię się na Twój widok."
"Jestem stosunkowo sympatyczną osobą"
"Czego chcę...trudno powiedzieć - przecież jestem kobietą"
"HOBBY -płakanie"
i number one:
"straciłam pracę szukma mieszkan do sprzatania-nie sugerowac się wyglądem" big_smile

U facetów lipa trochę pod tym względem, ale już mi się nie chciało w sumie, z ciekawszych tylko:
"wesoły synek"
"Ponadto bardzo kochający muzykę. Osobiście organista..."

EDIT
Ode mnie z muzy https://www.youtube.com/watch?v=NutKxrS82Ic
ostrzegam -"techno"

216

Naprędce, dawaj dalej z muzą - ciepło, ciepło.. wink

Ja z techno to kiedyś, dawno  jeszcze uszło 'detroit', ale to zupełnie inna częstotliwość bitów.
To jest dobre - dobre ujęcia do tego.

217

Widziałem jej koncert w Opolu, ludzie chyba byli lekko w szoku, po Nosowskiej grała na koniec.
Ponoć sama sobie skleja video na vimeo. Ja w sumie rzadko coś takiego słucham, więc cięzko będzie mi podgrzać atmosferę.
To mnie trochę swego czasu hipnotyzowało, tzn. hipnotyzowała
https://www.youtube.com/watch?v=mXUa3UHMRq0

218 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 01:33:33)

Elle88 napisał/a:

Hihi, ten ostatni kawałeczek raczej nie, taki a la Linkin Park, a za ich twórczością nie przepadam (może 2 fajne kawałki mieli reszta to taki "cięższy rock da gimbazy")
Ja lubię naprawdę pierdolnięcie.. musi być linia melodyczna, gitara żeby aż ciary szły jak u STP tongue 

Dobra, to na zakończenie coś na słodko: https://www.youtube.com/watch?v=ROatPGGMvXg smile

No ja nie ukrywam, taki licealny rock, że tak powiem, też bardzo lubię. Pewnie dlatego, że generalnie na nim się wychowałam. Linkin Park, Evanescence i tym podobne klimaty. Ale jakieś starsze kawałki też są spoko oczywiście smile

Od siebie mogę dać teraz to. Nieco pokręcone, ale uwielbiam big_smile

Tymczasem nadrabiam szybciutko wszystkie posty, które napisaliście do tej pory, bo mnie chłopak z badoo zajął bardzo i zamuliłam smile

219

Po dzisiejszej akcji z jebniętą koleżki dziewczyną zdecydowanie:

https://www.youtube.com/watch?v=xabcJh4G8ZU

Bawić się i jedynie wykorzystywać sytuację smile

220

Zamilska mnie wciągnęła, jak narazie. Jak rzadko - plus dla Ciebie tongue Stestuję ją na pewno.
Już wiem, czemu mnie tak 'chwyciło', bo to znajome rytmy wbrew pozorom.. i wiem już pod co mi podchodzi, oczywiście nie w skali 1 do 1, ale podobieństwo w emocjach/składaniu bitów jest.
Bardzo lubię taki klimat, na pewno nie dla przeciętnego tępego słuchacza technorąbanki, to jest już wyższa szkoła jazdy jak ktoś kuma taką muzę.

Dobra: https://www.youtube.com/watch?v=wNJlud8Mwos

Ten drugi kawałek co zapodałeś - nie rusza mnie kompletnie, dla odmiany wink

221 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 01:41:20)

Dobra, jeszcze to jest mega..zawsze mnie taki niski bass rozwala, I `m such a sucker.. for bassssss big_smile

https://www.youtube.com/watch?v=oImq_AjLspU   mmmmmm <3

PS. WuWu, jakich Ty koszmarnie niskiej jakości rzeczy słuchasz , bleeehs hmm
Ale musze przynać, że tak sobie Twój gust muzyczny wyobrażałam, jakiś rap osiedlowy, albo techno, trance - ale taki mało wyszukany wink sorry jak coś, ale wrzuciłeś to i mi się potwierdziło tylko.

222 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 01:44:38)

Na razie nie jestem na nie. M.in. dlatego:
"Jeżeli się na grzybach nie znasz, to zawsze możesz dla znajomych zbierać big_smile"
A znalazłabym paru, oj, znalazła big_smile

Przynajmniej poczucie humoru ma, zawsze na plus big_smile

Elle88 napisał/a:

Aż tak skrajnie żeby w ogóle odrzucić poznawanie przez neta to nie.
Poznałam w ten sposób 60% menów, z którymi mnie coś łączyło - jakaś relacje. Z rekordzistami znałam się : z 1 już mija nam 11 lat z innym 4.

Z reguł zdjęcia oddają w 80% osobę, tak uważam.  No chyba, że ktoś diametralnie się zmieni - makijaż , kolor włosów (w przyp. kobiet) albo beznadziejny styl ubieraia,, kiepska sylwetka u faceta który dał tylko zdjęcie twarzy.

Dlatego ja daje takie i takie , całość i zbliżenia wink I tego samego oczekuję.
OWszem, nie "napadam" ludzi którzy nie mają odrazu kompletu zdjęć takimi prośbami, ale wiadomo, że z czasem poprosze jeśli nie jestem pewna czy jest atrakcyjny.
Rzadko kiedy się mylę. Natomiast sytuacje, o których napisałam to panowie, którzy mieli po 1 (!!) zdjęciu z oddali, a potem poproszeni o więcej..cóż, załamka była hmm

Mam takie samo podejście, podobne "przeżycia" i generalnie mogę się podpisać rękoma i nogami.
Internet jest fajnym narzędziem do poznawania ludzi, tylko trzeba umieć z niego korzystać i nie brać wszystkiego za bardzo na serio smile

Co do gości z portali randkowych generalnie i tego pisania z nimi. True. Najlepiej z nimi nie gadać w ogóle, bo się niepotrzebnie nakręcają. Kiedyś myślałam, że będę miła, odpiszę każdemu, o ile nie napisze niczego dziwnego. No i potem miałam. Teraz sporadycznie z kimś pogadam, ale głównie to ignoruję od razu ich wiadomości. W sumie chyba na fotce tylko robiłam takie wyjątki kiedykolwiek. Ale ten portal to jest inna rzeczywistość w ogóle, więc nie ma co bazować na jego podstawie tongue big_smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Po dzisiejszej akcji z jebniętą koleżki dziewczyną zdecydowanie:

https://www.youtube.com/watch?v=xabcJh4G8ZU

Bawić się i jedynie wykorzystywać sytuację smile

Dogadałbyś się z moim bratem big_smile

223

Elle88 napisał/a:

Ale musze przynać, że tak sobie Twój gust muzyczny wyobrażałam, jakiś rap osiedlowy, albo techno, trance - ale taki mało wyszukany wink sorry jak coś, ale wrzuciłeś to i mi się potwierdziło tylko.

Elle i się nie mylisz.
To jest mój rap i tego typu wykonawcy.

http://iv.pl/images/98342614664577977509_thumb.jpg

A pozatym jako drugie - ewolucja to Trance/vocal&house.

Eszzz musiałbym się dać poznać abyś lepiej widziała big_smile ale mi to w sumie nie potrzebne smile

224

Dobra, doczytałam i przesłuchałam wszystko. No i tak podsumowując jeszcze. Elle, Naprędce, te kawałki, które podesłaliście, jakoś nie w moich klimatach akurat. Co do rapsów i hip hopu, to czasem słucham. Niektóre utwory spoko są, tylko nie lubię takich prymitywnych  tekstów, wolę jak to ma jakiś przekaz. Jak na przykład tutaj:

Co prawda, to nie po polsku, ale uwielbiam smile

225 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-02 01:53:38)

Mrs.Happiness napisał/a:

Co do gości z portali randkowych generalnie i tego pisania z nimi. True. Najlepiej z nimi nie gadać w ogóle, bo się niepotrzebnie nakręcają. Kiedyś myślałam, że będę miła, odpiszę każdemu, o ile nie napisze niczego dziwnego. No i potem miałam.

Miałam to samo. No i potem miałam big_smile

A te Wasze kawałki mi nie pasują, będę szczera, a co mi tam big_smile

226

On-WuWuA-83 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Elle i się nie mylisz.
To jest mój rap i tego typu wykonawcy.

http://iv.pl/images/98342614664577977509_thumb.jpg

A pozatym jako drugie - ewolucja to Trance/vocal&house.

Eszzz musiałbym się dać poznać abyś lepiej widziała big_smile ale mi to w sumie nie potrzebne smile

No, rozumiem. Tak właśnie kminiłam smile
Raczej nie mielibyśmy wspólnych tematów wink

Dlatego kiedyś Ci napisałam, że jak trochę 'dojrzejesz' - w sensie przestaniesz chcieć żyć tylko dla chłopaków z osiedla i meczów (no offence) wink to jesteś stosunkowo łatwy do sparowania. Bo nie masz wyszukanych potrzeb intelektualnych ani nie jesteś rozbudowany w kwestii odbierania 'sztuki', więc Twoja kobieta wystarczy, że będzie Ci wizualnie odpowiadała i będzie spełniała inne podstawowe funkcje 'dobrej dziewczyny'. smile Także z jednej strony fajnie masz, bo się nie naszukasz. smile

227

Elle, przy niektórych kawałkach Zamilskiej ponoć żyrandole spadają od basów ;)
Ja niedawno w robocie położyłem w pewnym momencie chodzący sprzęt na pryźmie ziemi, przeniosło pięknie drgania i weszło we mnie :) Wyobraziłem sobie, że ktoś od dołu wali jakimś potężnym młotem.
Ten Twój pierwszy gut, jest jakaś "historia", a te refleksy skojarzyły mi się z tym bez-basowym:
https://www.youtube.com/watch?v=eXTkOpa09lg
Drugi nie mnie ruszył, może dlatego że chwiliowo głośników nie mam i bezpośrednio z kompa z głośniczka słucham :p

228 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-02 02:10:31)

Hapiness, dla mnie za "grzeczne" to jakoś, ale zawsze jakieś nowe doświadczenie, Azjatów rzadko słucham smile
To dla Ciebie i Pietruszkowej coś takiego może:
https://www.youtube.com/watch?v=kZnJSw2cNLc

A co do randkowni, to wpadłem właśnie na pomysł! Automatyczne blokowanie nieporządanych tekstów.
Czyli gość zaczyna pisać.... "Cześć, kawa?" i wysyła a tu "ERROR ERROR hasło nieprawidłowe!" (kojarzy ktoś ten tekst? z filmu to jest) i tekst jest odrzucany big_smile

229

Hehehe, Elle. Ja raczej nie szukam. big_smile
Nikogo nie jadę za to  czego słucha i nie twierdzę że nie będzie pasował bo lubi np. Dżem lub coś w tym stylu bo i ja posłuchać to lubię a nawet sobie obejrzę jakiś dokument o Rysku lub coś poszperam w sieci na jego temat smile I to jest różnica pomiędzy nami - ja potrafię się dostosować a ty raczej nie smile

230

Naprędce, na szczęście jest opcja Ignoruj na badoo np., a na zaadoptuj po prostu 'zakaz wjazdu'.
Btw. strasznie mnie ubawiły na początku te określenia przy odrzucaniu kandydata: "Spadaj" "Chyba żartujesz?!" "Won" itp hahahaha
To dokładnie to, co człowiek sobie myśli w głowie czasem, ale nie wypowie na głos wink

231

On-WuWuA-83 napisał/a:

Hehehe, Elle. Ja raczej nie szukam. big_smile
Nikogo nie jadę za to  czego słucha i nie twierdzę że nie będzie pasował bo lubi np. Dżem lub coś w tym stylu bo i ja posłuchać to lubię a nawet sobie obejrzę jakiś dokument o Rysku lub coś poszperam w sieci na jego temat smile I to jest różnica pomiędzy nami - ja potrafię się dostosować a ty raczej nie smile

Wiem, że nie szukasz. Ja też nie szukam, tylko udaję sama przed sobą, że szukam smile
A tak naprawdę ciągle poszukiwania sabotuję, więc na jedno wychodzi wink

To prawda - ja raczej nie jestem osobą w typie dyplomaty tak jak Ty np. jestem bezkompromisowa i trudna.

232 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 02:15:43)

Naprędce napisał/a:

Hapiness, dla mnie za "grzeczne" to jakoś, ale zawsze jakieś nowe doświadczenie, Azjatów rzadko słucham smile
To dla Ciebie i Pietruszkowej coś takiego może:
https://www.youtube.com/watch?v=kZnJSw2cNLc

Z Indilą mi się od razu skojarzyło smile

Jeśli chodzi o Azjatów i coś mniej grzecznego, to na przykład to:

<3

233 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 02:18:01)

Happiness, ale Ty masz crusha na tych Azjatów co? big_smile hihi

A propos takiej trochę postrzelonej muzyki to nie może zabraknąc przecież: https://www.youtube.com/watch?v=JvMXVHVr72A

234

Naprędce napisał/a:

A co do randkowni, to wpadłem właśnie na pomysł! Automatyczne blokowanie nieporządanych tekstów.
Czyli gość zaczyna pisać.... "Cześć, kawa?" i wysyła a tu "ERROR ERROR hasło nieprawidłowe!" (kojarzy ktoś ten tekst? z filmu to jest) i tekst jest odrzucany big_smile

Ale limit blokowanych tekstów nieokreślony? big_smile

235

Elle88 napisał/a:

Happiness, ale Ty masz crusha na tych Azjatów co? big_smile hihi

A propos takiej trochę postrzelonej muzyki to nie może zabraknąc przecież: https://www.youtube.com/watch?v=JvMXVHVr72A

Haha, zdecydowanie big_smile
Nawet się z tym nie kryję big_smile

Hahaha big_smile Od razu się "I Fink U Freeky" przypomina big_smile

236 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-02 02:25:08)

Aż sprawdziłem, "zablokuj" nie wpisuje się w koncepcje sklepu, powinno być "towar zepsuty" czy cóś..
Nabiłem trochę punktów, jutro drugi level chyba big_smile są levele ?? wink bo ja na RPG wychowany

237

Yes.
Lubiłam też "Rich bitch" big_smile

Uwielbiam ich 'estetykę' i intensywność.

238

Naprędce napisał/a:

Ale limit blokowanych tekstów nieokreślony? big_smile

No powiedzmy, nie wiem jak jest na badoo, ale na zaadoptuj na przykład za każde xxx punktów, które nabiłaś 1 tekst do blokady więcej.

239 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 02:33:55)

Naprędce napisał/a:

Aż sprawdziłem, "zablokuj" nie wpisuje się w koncepcje sklepu, powinno być "towar zepsuty" czy cóś..
Nabiłem trochę punktów, jutro drugi level chyba big_smile są levele ?? wink bo ja na RPG wychowany

Piąteczka, ja też wychowana na RPG, ale tutaj akurat nie odpowiem, bo na Zaadoptuj mnie nigdy nie było big_smile

Elle88 napisał/a:

Yes.
Lubiłam też "Rich bitch" big_smile

Uwielbiam ich 'estetykę' i intensywność.

Tego to nie znam, trzeba obczaić big_smile

EDIT:
Hahaha, obczajone big_smile Niezła faza big_smile

240 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-02 02:44:07)

Elle88 napisał/a:

A tak naprawdę ciągle poszukiwania sabotuję, więc na jedno wychodzi wink

Hahaha, w sumie jakbym tak popatrzył i ocenił to ja też sabotuje - czyjeś poszukiwania big_smile Albo to tak jak zabawa w chowanego i stety albo niestety jestem w niej mistrzem big_smile

Z dedykacją pewnie dla wielu na tym forumie smile

241 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-02 02:50:46)

Ritch Bitch Niezła :D

Z kategorii "letkie rycie psyche" to ja mam to:
https://www.youtube.com/watch?v=31YhrkuAJr8
faza z Ozzego

Edit. Dobta, ja lecę, tylko rączki na kolderkach, bo będzie że najstarszy nie upilnował ;)

242

O, chociaż chłopcy jeszcze ze mną zostali! big_smile

Jak miło <3
Bo reszta chyba odpadła już tongue

W takim razie w nagrodę dostaniecie fajne babeczki dla odmiany big_smile
Żeby oko nacieszyć smile

243 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 02:53:03)

Yo, niezła.

Yo-landi, wokalistka, to jedna z kilku moich kobiecych crush'ów wink Ninja, jej mąż, też jest fajny na swój sposób -oczywiście nie mam na myśli strony wizualnej big_smile

Ogólnie moje klimaty i podoba mi się ich wolność w twórczości i życiu. Życzyłabym sobie takiego związku po cichu..

a prpopos https://www.youtube.com/watch?v=uMK0prafzw0 big_smile <3

244 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-02 02:59:40)

Babeczki!!!
nie no jutro luknę, może nie skasują tego tematu za spam :)

edit. jak widzę tego gościa, to przypomniała mi się taka stara moja fota, z miną ruskiego przepitego robola
jak znajdę to wrzucę do adopcji, tak że szykuj sie Elle ;)

245

Hehe, jak wyglądasz jak Ninja to jest spore prawdopodobieństwo, że Cię zaadoptuję wink

246

Nie no, myślę, że nam go nie skasują, w końcu gdzieś tam między wierszami bardzo merytorycznie polecieliśmy big_smile
Nawet o portalach było, więc wszystko gra big_smile

P.S. Dobra, ja idę spać, żeby rano móc się znów zmierzyć z bólem i generalnie być czymś więcej niż cieniem człowieka, tak więc dziękuję Wam za umilenie wieczoru i dobranoc wszystkim :* <3

247

Mrs.Happiness napisał/a:

P.S. Dobra, ja idę spać, żeby rano móc się znów zmierzyć z bólem i generalnie być czymś więcej niż cieniem człowieka, tak więc dziękuję Wam za umilenie wieczoru i dobranoc wszystkim :* <3

Powtarzam, nie dziękuj ;p

248

On-WuWuA-83 napisał/a:

Powtarzam, nie dziękuj ;p

Zamiast samemu napisać miłe "dobranoc", to jeszcze narzeka, ech. A podobno to kobiety ciężko zadowolić big_smile

No nic, w każdym razie lecę! smile
Papatki :*

249

Happi, awansowałaś chyba? Dobrze widzę ? ;p

250

Bajooo !

Ja też lecę.
Mam czego słuchać i jest git. Po co mi chłop, ahaha ha tongue

251 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 13:33:52)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Happi, awansowałaś chyba? Dobrze widzę ? ;p

No już parę tygodni temu jakoś smile

Elle88 napisał/a:

Mam czego słuchać i jest git. Po co mi chłop, ahaha ha tongue

Haha, też tak sobie często mówiłam big_smile

A co do portali, tak sobie weszłam na fotkę, przejrzałam skrzynkę i patrzcie jakie słodkie wiadomości:

- Witam smile Jestem zahipnotyzowany twoim pięknem. Jak się nazywasz ??

- Oj oj ale ty jesteś słodziutka. Może dasz się namówić na jakiś spacerek?

- Cześć, wiesz co? Masz mój ulubiony kolor oczu!

big_smile big_smile big_smile

No ale oczywiście nie mogło zabraknąć propozycji, a więc:

- Zasponsoruje miłe spotkanie, gdybyś była zainteresowana to daj znać wink

- Chętna na wakacje w UK? big_smile

Widzicie, a mówi się, że teraz za mało konkretnych facetów... lol big_smile

252

Też se założyłam, testowe.
Chyba oszalauam ..

253

Elle88 napisał/a:

Też se założyłam, testowe.
Chyba oszalauam ..

A tam, zaraz oszalałaś wink
Spójrz, wszędzie co najmniej 3 słowa big_smile

254

Czyli mówisz, że jest jak wszędzie indziej?

W sumie z tego co widzę, to sporo bywalców badoo itp. wink

255 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 14:00:47)

Elle88 napisał/a:

Czyli mówisz, że jest jak wszędzie indziej?

W sumie z tego co widzę, to sporo bywalców badoo itp. wink

No jest podobnie jak na badoo, nawet pod względem funkcjonowania strony, przy czym nie ma opcji Ignoruj, ale z drugiej strony mnie to cieszy, bo przynajmniej mogłam wiele razy przeczytać takie rzeczy, z których później śmiałam się cały wieczór big_smile Więc wszędzie jakiś plus big_smile

Ale ogólnie fotka jest taka lżejsza, niż na przykład sympatia. Jest czymś pomiędzy portalem społecznościowym a randkowym. Od niedawna w sumie bardziej cisną w tym drugim kierunku, przez co więcej oszołomów zaczęło się tam zbierać. Nie wiem oczywiście jak to jest z ludźmi powyżej 30 lat, bo sama uderzam w tych wszystkich poniżej, zresztą do mnie też w większości piszą tacy młodziutcy. To już będziesz musiała sprawdzić sama. No ale ludzie są różni. Niektórzy to totalne dno i wodorosty, ale jest też niezłe grono takich, z którymi można porozmawiać. Rosyjska ruletka, jak na każdej innej stronie wink

256 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 14:23:41)

No, właśnie widzę. Pierwsza wiadomość i pierwsze niewybredne komplementy.

Mnóstwo "karków", bleeehs.

No nic, damy szansę portalowi wink

EDIT: Oho, widze, że fotka to coś jak Tinder, którego nie znoszę.. Propozycje spotkań na 'dzień dobry', bez chęci zdobycia podstawowej wiedzy kim jest i czy choćby wstępnie zainteresowaniami pasujecie z drugą osobą. Nawet nie zaglądam, kto chce się spotkać, bo to nie może być nikt sensowny z takim podejściem.

257

Dziołchy, bijcie w tarabany. Żyję! big_smile Okazało się ze "tylko" skręciłem staw barkowo obojczykowy tongue 2-3tyg w teblaku i jak nówka smile
Taka historia: Kumpel mnie zawiózł. W pewnym momencie przybyła taka w sumie nieziemska laska na ostry. Blondyna, mocno wyćwiczona - po prostu sylwetka super fit. JEst gorąco i nie mogła byc ubrana w kożuch, miała takie króciutkie szorty na sobie. W pewnym momencie odwrociła się do nas i jeszcze dwóch kolesi  siedzących obok nas - no może było raptem dwa metry do niej. I co zrobiła? Oczywiscie pochyliła się ^^, przyznam sie że aż wstyd było patrzeć big_smile big_smile big_smile. Trzeba dodać że przybyła z facetem wink Wyszlismy za jakiś czas z ostrego no i odrazu z kolegą temat do rozkimy na tapetę  powędrował. Ustalilismy że musiała zrobić to specjalnie! big_smile No taka doopa że szok i chyba zrobiła to żeby zszokować tych siedzących na przeciwko nieboraków. A jej facet hmmm, w sumie nic specjalnego, wyższy  chyba trochę odemnie ale całkowicie już łysiejacy i z brzuszkiem. Nie wiem gdzie takie oni poznają ale to chyba efekt tego mercedesa którym przyjechali big_smile

258

Elle88 napisał/a:

No, właśnie widzę. Pierwsza wiadomość i pierwsze niewybredne komplementy.

Mnóstwo "karków", bleeehs.

No nic, damy szansę portalowi wink

EDIT: Oho, widze, że fotka to coś jak Tinder, którego nie znoszę.. Propozycje spotkań na 'dzień dobry', bez chęci zdobycia podstawowej wiedzy kim jest i czy choćby wstępnie zainteresowaniami pasujecie z drugą osobą. Nawet nie zaglądam, kto chce się spotkać, bo to nie może być nikt sensowny z takim podejściem.

W moim przedziale wiekowym jest też pełno chłopczyków, którzy robią sobie dziesiątki zdjęć w lustrze, żeby się kaloryferem pochwalić. Zawsze mnie śmieszą, bo jak zaczynają pisać, to chcą kolejne takie fotki wysyłać, a ja oczywiście jestem od tego, aby się zachwycać big_smile

Z propozycjami u mnie różnie. Niektórzy wypalają od razu, z innymi da się pogadać. Są osoby, które znam od lat, a poznałam je właśnie tam, więc myślę, że wielkiej tragedii nie ma, ale jak mówiłam, ja mogę tylko ocenić mój przedział wiekowy, nawet nie wiem ilu starszych mężczyzn tam przebywa. Na bank młodzieniaszków jest od groma smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Dziołchy, bijcie w tarabany. Żyję! big_smile Okazało się ze "tylko" skręciłem staw barkowo obojczykowy tongue 2-3tyg w teblaku i jak nówka smile
Taka historia: Kumpel mnie zawiózł. W pewnym momencie przybyła taka w sumie nieziemska laska na ostry. Blondyna, mocno wyćwiczona - po prostu sylwetka super fit. JEst gorąco i nie mogła byc ubrana w kożuch, miała takie króciutkie szorty na sobie. W pewnym momencie odwrociła się do nas i jeszcze dwóch kolesi  siedzących obok nas - no może było raptem dwa metry do niej. I co zrobiła? Oczywiscie pochyliła się ^^, przyznam sie że aż wstyd było patrzeć big_smile big_smile big_smile. Trzeba dodać że przybyła z facetem wink Wyszlismy za jakiś czas z ostrego no i odrazu z kolegą temat do rozkimy na tapetę  powędrował. Ustalilismy że musiała zrobić to specjalnie! big_smile No taka doopa że szok i chyba zrobiła to żeby zszokować tych siedzących na przeciwko nieboraków. A jej facet hmmm, w sumie nic specjalnego, wyższy  chyba trochę odemnie ale całkowicie już łysiejacy i z brzuszkiem. Nie wiem gdzie takie oni poznają ale to chyba efekt tego mercedesa którym przyjechali big_smile

Oj, WuWuś, jakże łatwo Cię zachwycić big_smile

A takie laski to moim zdaniem tragedia. W sensie, jeśli ładna, to okej, na bank też stwierdziłabym, że fajna figura, może też twarz niczego sobie. Ale jakbym była facetem, to bym nie chciała być z kimś takim. Jest wystarczająco dużo ładnych i mentalnie ogarniętych kobiet. Te blond lalunie można pozostawić łysiejącym właścicielom Mercedesów big_smile

Ale żeby nie było, że jestem nieczuła - cieszę się, że żyjesz smile big_smile

259 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2016-07-02 16:25:50)

Z czystej ciekawości mam ochotę zarejestrować się na jakimś portalu randkowym, żeby sprawdzić jakiej treści wiadomości do mnie przychodzą, ale mam obawy o to że ktoś ze znajomych/rodziny zobaczyłby przypadkiem moje zdjęcie, a tak bez fotki nie miałabym pewnie zbyt wielu wiadomości. Nigdy nie byłam w takim miejscu i zastanawia mnie co oni tam wypisują.

Elle88 napisał/a:

Yo, niezła.

Yo-landi, wokalistka, to jedna z kilku moich kobiecych crush'ów wink Ninja, jej mąż, też jest fajny na swój sposób -oczywiście nie mam na myśli strony wizualnej big_smile

Yo-landi swoją drogą pasowałaby do przeterminowanego tematu rzekomo 'przeterminowanych 30-stek' jako antyprzykład (zwłaszcza w teledysku 'Enter the ninja'), bo wygląda na dziewczyneczkę, a ma 30-parę jak nic (ktos ją nawet określił - 'mokry sen pedofila')

Ciekawy zespół tak poza tym.

260 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 16:29:44)

lilly25 napisał/a:

Z czystej ciekawości mam ochotę zarejestrować się na jakimś portalu randkowym, żeby sprawdzić jakiej treści wiadomości do mnie przychodzą, ale mam obawy o to że ktoś ze znajomych/rodziny zobaczyłby przypadkiem moje zdjęcie, a tak bez fotki nie miałabym pewnie zbyt wielu wiadomości. Nigdy nie byłam w takim miejscu i zastanawia mnie co oni tam wypisują.

No i co z tego, że ktoś by zobaczył? wink Kolejna sprawa, że aby zobaczyć, sam musiałby tam bywać, więc nie widzę powodu, by miało wyniknąć z tego coś dziwnego. Chyba, że kogoś masz. A tak to hulaj duszo! big_smile Jeśli o mnie chodzi, to już widziałam nie raz znajomych na różnych portalach i się nie przejmowałam absolutnie wink

Nie ma w tym nic złego, czy wstydliwego smile

Posty [ 196 do 260 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024