Cichajta tu, bo ja się właśnie umawiam na randkę z portalu i nie nadążam czytać...
Happiness, tego nie znałam - wpada mi w ucho. To już kolejny raz :>
Wygląda że muzycznie nadajemy na podobnych falach
To a propos Pilotów, moi ulubieni od lat : https://www.youtube.com/watch?v=KO4gvhtlQP4
!
Cichajta tu, bo ja się właśnie umawiam na randkę z portalu i nie nadążam czytać...
O, czyżby jakaś KAWKA? Czy tym razem kawka z ciastkiem, żeby więcej słów nabić?
Happiness, tego nie znałam - wpada mi w ucho. To już kolejny raz :>
Wygląda że muzycznie nadajemy na podobnych falachTo a propos Pilotów, moi ulubieni od lat : https://www.youtube.com/watch?v=KO4gvhtlQP4
!
Faktycznie, obracamy się w podobnych klimatach
A skoro takie mocniejsze też lubisz, to ta również powinna wpaść Ci w ucho
Ani fizycznie, ani mentalnie
![]()
Ale też nie nazwałabym siebie jakąś bardzo spokojną. Potrafię zaszaleć. Tylko różnica jest taka, że ja nie szaleję byle gdzie i z byle kim
Właśnie po wypowiedziach na forum to mi podpasowujesz pod taką spokojną, taki typ Truskaweczki . A co do imprezowania to też właśnie czytałem że raczej nie bardzo ^^ Taka oaza spokoju ;p Ale ja to nie mam nic do imprezowiczek w sumie
tylko jak się bardziej robią na imprezach aniżeli ja czasami to nooo poprostu obrzydzenie mnie łapie. Co innego chłopak a co innego dziewczyna
O, czyżby jakaś KAWKA?
Czy tym razem kawka z ciastkiem, żeby więcej słów nabić?
Zaskoczę Cię grzybobranie
bo podobno grzyby już są
Hihi, ten ostatni kawałeczek raczej nie, taki a la Linkin Park, a za ich twórczością nie przepadam (może 2 fajne kawałki mieli reszta to taki "cięższy rock da gimbazy")
Ja lubię naprawdę pierdolnięcie.. musi być linia melodyczna, gitara żeby aż ciary szły jak u STP
Dobra, to na zakończenie coś na słodko: https://www.youtube.com/watch?v=ROatPGGMvXg
202 2016-07-01 23:47:14 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-01 23:47:43)
Właśnie po wypowiedziach na forum to mi podpasowujesz pod taką spokojną, taki typ Truskaweczki
. A co do imprezowania to też właśnie czytałem że raczej nie bardzo ^^ Taka oaza spokoju ;p Ale ja to nie mam nic do imprezowiczek w sumie
tylko jak się bardziej robią na imprezach aniżeli ja czasami to nooo poprostu obrzydzenie mnie łapie. Co innego chłopak a co innego dziewczyna
Bo ja w kontaktach międzyludzkich jestem raczej spokojna, miła, ludzie mi mówią, że z samego wyglądu sprawiam wrażenie sympatycznej. Chociaż jak mi ktoś nadepnie na odcisk, to różnie bywa Na imprezy chodzę rzadko, bo i tak nie tańczę tam z żadnymi facetami. Za dużo napalonych, podpitych typków
Ale jak jestem w związku, to nie nazwałabym siebie oazą spokoju. Szczególnie w tych sprawach, które są tak istotne dla facetów, haha
Zresztą Truskaweczka też może sprawiać mylne wrażenie, poważniejsza i konkretna kobieta może mieć w sobie więcej ognia niż się ludziom wydaje
Zaskoczę Cię
grzybobranie
bo podobno grzyby już są
I zgodziłaś się?
santapietruszka napisał/a:Zaskoczę Cię
grzybobranie
bo podobno grzyby już są
I zgodziłaś się?
Jeszcze nie wiem
Wczoraj idąc na mecz chodziłem po okolicznym lasku - mieszkam na peryferiach miasta i tu jest masa lasów. Krótko mówiąc sucho jak pieprz. Nie wiem jakie "grzyby" proponuje koleś ale to chyba takie które trzeba pod spódniczką odkryć
205 2016-07-02 00:01:53 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-02 00:03:12)
Wczoraj idąc na mecz chodziłem po okolicznym lasku - mieszkam na peryferiach miasta i tu jest masa lasów. Krótko mówiąc sucho jak pieprz. Nie wiem jakie "grzyby" proponuje koleś ale to chyba takie które trzeba pod spódniczką odkryć
![]()
![]()
![]()
Tego to nie wiem, bo się kompletnie nie znam na grzybach, ale ja mieszkam w górach i u mnie w ogródku już jakieś wyrosły, to i możliwe, że w lasach też są
Na razie nie jestem na nie. M.in. dlatego:
"Jeżeli się na grzybach nie znasz, to zawsze możesz dla znajomych zbierać "
A znalazłabym paru, oj, znalazła
A mnie zamęczają goście, z którymi nie planuję się spotkać.. kurde, tak to jest jak się jest miłym i gadasz gaasz, fajnie się gada, a potem powiedz facetowi, sorry ale od początku nie byłeś w moim typie
207 2016-07-02 00:04:14 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-02 00:06:21)
Bo ja w kontaktach międzyludzkich jestem raczej spokojna, miła, ludzie mi mówią, że z samego wyglądu sprawiam wrażenie sympatycznej. Chociaż jak mi ktoś nadepnie na odcisk, to różnie bywa
Na
W takim razie mamy podobnie. Wyznaję zasadę dialogu, chyba że ktoś chce mi ewidentnie przypieprzyć w ryja
208 2016-07-02 00:08:42 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-07-02 00:09:35)
A mnie zamęczają goście, z którymi nie planuję się spotkać.. kurde, tak to jest jak się jest miłym i gadasz gaasz, fajnie się gada, a potem powiedz facetowi, sorry ale od początku nie byłeś w moim typie
Nie możesz z nimi gadać, zwłaszcza na portalach randkowych.
Jest takie myślenie, że jak odpiszesz i gadka się klei, to znaczy że jesteś zainteresowana, bo w sumie to tak wygląda
Wypali Ci z tekstem, że skoro nie był od początku w Twoim typie, to po kiego grzyba mu zawracasz dupę itp
Elle88 napisał/a:A mnie zamęczają goście, z którymi nie planuję się spotkać.. kurde, tak to jest jak się jest miłym i gadasz gaasz, fajnie się gada, a potem powiedz facetowi, sorry ale od początku nie byłeś w moim typie
Nie możesz z nimi gadać, zwłaszcza na portalach randkowych.
Jest takie myślenie, że jak odpiszesz i gadka się klei, to znaczy że jesteś zainteresowana, bo w sumie to tak wyglądaWypali Ci z tekstem, że skoro nie był od początku w Twoim typie, to po kiego grzyba mu zawracasz dupę itp
No widzisz.
Znowu nie chciałam być "arogancka" i skoro facet twierdził po pierwszych 2 odmowach, że on uwielbia ze mną rozmawiać, więc spokojnie możemy się do tego ograniczyć i się spotkać na piwo jak starzy kumple <mhm> - w to akurat nie uwierzyłam ale dobra, myślę, może on też po prostu mnie polubił (a dam się lubić
).
A potem masz..
Przecież jak taki gość sam przed sobą nie jest szczery to jak mu powiem nawet wprost, że nic z tego to znowu przyjmie taktykę "na kolegę".
Meeeh
Znowu nie chciałam być "arogancka" i skoro facet twierdził po pierwszych 2 odmowach, że on uwielbia ze mną rozmawiać, więc spokojnie możemy się do tego ograniczyć i się spotkać na piwo jak starzy kumple <mhm> - w to akurat nie uwierzyłamale dobra, myślę, może on też po prostu mnie polubił (a dam się lubić
).
A potem masz..Przecież jak taki gość sam przed sobą nie jest szczery to jak mu powiem nawet wprost, że nic z tego to znowu przyjmie taktykę "na kolegę".
Meeeh
Aaa to akurat już jego wina, bo sam ściemę wali, żeby tylko Cię wyciągnąć na spotkanie, z myślą a nuż się uda
Tyle, że traci w oczach, bo zachowuje się jak cipka, musi wspomagać się kłamstwami.
Ja jestem zdania, że na portalach randkowych lepiej nie odpisywać osobom, które się nam nie podobają, bo potem chore akcje wychodzą.
Jak sama nazwa mówi, portal ten służy do randkowania, a nie rozmawiania, i jak ktoś odpisze/odpowie na zaczepkę i w dodatku jest atrakcyjny, to druga strona dostaje głupawki, myśli że ma szanse, bo mało kto odpowiada, a tutaj proszę, seksowna laska do mnie pisze
211 2016-07-02 00:19:09 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 00:21:26)
Masz racje.
Chociaż czasem jest tak, że ktoś ma tylko 1 lub 2 zdjęcia na których wygląda bardzo zachęcającą, albo chociaż - nie jest źle, a potem prosisz spontanicznie w trakcie rozmowy o kolejne i jest szok. Katastrofa i trzeba wybrnąć.
Takich sytuacji nie lubi zwłaszcza jak się fajnie rozmawia.
Rozumiem, nie zawsze się tak da, aby wszystkim było dobrze, ba, bardzo rzadko tak wychodzi
Ja sobie mogę tutaj pisać takie wyniosłe wypowiedzi, ale życie weryfikuje czasem inaczej i być może sam kiedyś mogę się doprowadzić do sytuacji, za którą sam kogoś bym obrzucił gównem
Masz racje.
Chociaż czasem jest tak, że ktoś ma tylko 1 lub 2 zdjęcia na których wygląda bardzo zachęcającą, albo chociaż - nie jest źle, a potem prosisz spontanicznie w trakcie rozmowy o kolejne i jest szok. Katastrofa
i trzeba wybrnąć.
Hehehe, dlatego w sumie lepiej odbić od prób poznawania przez internet, takie jest moje zdanie. Większość daje najlepsze foty a później zonk
214 2016-07-02 00:35:09 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 00:35:24)
Aż tak skrajnie żeby w ogóle odrzucić poznawanie przez neta to nie.
Poznałam w ten sposób 60% menów, z którymi mnie coś łączyło - jakaś relacje. Z rekordzistami znałam się : z 1 już mija nam 11 lat z innym 4.
Z reguł zdjęcia oddają w 80% osobę, tak uważam. No chyba, że ktoś diametralnie się zmieni - makijaż , kolor włosów (w przyp. kobiet) albo beznadziejny styl ubieraia,, kiepska sylwetka u faceta który dał tylko zdjęcie twarzy.
Dlatego ja daje takie i takie , całość i zbliżenia I tego samego oczekuję.
OWszem, nie "napadam" ludzi którzy nie mają odrazu kompletu zdjęć takimi prośbami, ale wiadomo, że z czasem poprosze jeśli nie jestem pewna czy jest atrakcyjny.
Rzadko kiedy się mylę. Natomiast sytuacje, o których napisałam to panowie, którzy mieli po 1 (!!) zdjęciu z oddali, a potem poproszeni o więcej..cóż, załamka była
215 2016-07-02 01:07:22 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-02 01:11:19)
Ja wkręciłem się na te głupie teksty, które wcześniej przytaczałyście, zajrzałem na zaadoptuj i posznupałem po profilach:
"180 cm, 30 kg, zaokrąglona"
"W ciągu pięciu minut namówisz mnie do zrobienia największego głupstwa na świecie."
"Nie jestem sukowatą pierdoloną księżniczką, nie mam przyjaciela geja i nie palę grubych, tanich papierosów, ale rumienię się na Twój widok."
"Jestem stosunkowo sympatyczną osobą"
"Czego chcę...trudno powiedzieć - przecież jestem kobietą"
"HOBBY -płakanie"
i number one:
"straciłam pracę szukma mieszkan do sprzatania-nie sugerowac się wyglądem"
U facetów lipa trochę pod tym względem, ale już mi się nie chciało w sumie, z ciekawszych tylko:
"wesoły synek"
"Ponadto bardzo kochający muzykę. Osobiście organista..."
EDIT
Ode mnie z muzy https://www.youtube.com/watch?v=NutKxrS82Ic
ostrzegam -"techno"
Naprędce, dawaj dalej z muzą - ciepło, ciepło..
Ja z techno to kiedyś, dawno jeszcze uszło 'detroit', ale to zupełnie inna częstotliwość bitów.
To jest dobre - dobre ujęcia do tego.
Widziałem jej koncert w Opolu, ludzie chyba byli lekko w szoku, po Nosowskiej grała na koniec.
Ponoć sama sobie skleja video na vimeo. Ja w sumie rzadko coś takiego słucham, więc cięzko będzie mi podgrzać atmosferę.
To mnie trochę swego czasu hipnotyzowało, tzn. hipnotyzowała
https://www.youtube.com/watch?v=mXUa3UHMRq0
218 2016-07-02 01:33:13 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 01:33:33)
Hihi, ten ostatni kawałeczek raczej nie, taki a la Linkin Park, a za ich twórczością nie przepadam (może 2 fajne kawałki mieli reszta to taki "cięższy rock da gimbazy")
Ja lubię naprawdę pierdolnięcie.. musi być linia melodyczna, gitara żeby aż ciary szły jak u STP![]()
Dobra, to na zakończenie coś na słodko: https://www.youtube.com/watch?v=ROatPGGMvXg
No ja nie ukrywam, taki licealny rock, że tak powiem, też bardzo lubię. Pewnie dlatego, że generalnie na nim się wychowałam. Linkin Park, Evanescence i tym podobne klimaty. Ale jakieś starsze kawałki też są spoko oczywiście
Od siebie mogę dać teraz to. Nieco pokręcone, ale uwielbiam
Tymczasem nadrabiam szybciutko wszystkie posty, które napisaliście do tej pory, bo mnie chłopak z badoo zajął bardzo i zamuliłam
Po dzisiejszej akcji z jebniętą koleżki dziewczyną zdecydowanie:
https://www.youtube.com/watch?v=xabcJh4G8ZU
Bawić się i jedynie wykorzystywać sytuację
Zamilska mnie wciągnęła, jak narazie. Jak rzadko - plus dla Ciebie Stestuję ją na pewno.
Już wiem, czemu mnie tak 'chwyciło', bo to znajome rytmy wbrew pozorom.. i wiem już pod co mi podchodzi, oczywiście nie w skali 1 do 1, ale podobieństwo w emocjach/składaniu bitów jest.
Bardzo lubię taki klimat, na pewno nie dla przeciętnego tępego słuchacza technorąbanki, to jest już wyższa szkoła jazdy jak ktoś kuma taką muzę.
Dobra: https://www.youtube.com/watch?v=wNJlud8Mwos
Ten drugi kawałek co zapodałeś - nie rusza mnie kompletnie, dla odmiany
221 2016-07-02 01:38:58 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 01:41:20)
Dobra, jeszcze to jest mega..zawsze mnie taki niski bass rozwala, I `m such a sucker.. for bassssss
https://www.youtube.com/watch?v=oImq_AjLspU mmmmmm <3
PS. WuWu, jakich Ty koszmarnie niskiej jakości rzeczy słuchasz , bleeehs
Ale musze przynać, że tak sobie Twój gust muzyczny wyobrażałam, jakiś rap osiedlowy, albo techno, trance - ale taki mało wyszukany sorry jak coś, ale wrzuciłeś to i mi się potwierdziło tylko.
222 2016-07-02 01:42:49 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 01:44:38)
Na razie nie jestem na nie. M.in. dlatego:
"Jeżeli się na grzybach nie znasz, to zawsze możesz dla znajomych zbierać"
A znalazłabym paru, oj, znalazła
Przynajmniej poczucie humoru ma, zawsze na plus
Aż tak skrajnie żeby w ogóle odrzucić poznawanie przez neta to nie.
Poznałam w ten sposób 60% menów, z którymi mnie coś łączyło - jakaś relacje. Z rekordzistami znałam się : z 1 już mija nam 11 lat z innym 4.Z reguł zdjęcia oddają w 80% osobę, tak uważam. No chyba, że ktoś diametralnie się zmieni - makijaż , kolor włosów (w przyp. kobiet) albo beznadziejny styl ubieraia,, kiepska sylwetka u faceta który dał tylko zdjęcie twarzy.
Dlatego ja daje takie i takie , całość i zbliżenia
I tego samego oczekuję.
OWszem, nie "napadam" ludzi którzy nie mają odrazu kompletu zdjęć takimi prośbami, ale wiadomo, że z czasem poprosze jeśli nie jestem pewna czy jest atrakcyjny.
Rzadko kiedy się mylę. Natomiast sytuacje, o których napisałam to panowie, którzy mieli po 1 (!!) zdjęciu z oddali, a potem poproszeni o więcej..cóż, załamka była
Mam takie samo podejście, podobne "przeżycia" i generalnie mogę się podpisać rękoma i nogami.
Internet jest fajnym narzędziem do poznawania ludzi, tylko trzeba umieć z niego korzystać i nie brać wszystkiego za bardzo na serio
Co do gości z portali randkowych generalnie i tego pisania z nimi. True. Najlepiej z nimi nie gadać w ogóle, bo się niepotrzebnie nakręcają. Kiedyś myślałam, że będę miła, odpiszę każdemu, o ile nie napisze niczego dziwnego. No i potem miałam. Teraz sporadycznie z kimś pogadam, ale głównie to ignoruję od razu ich wiadomości. W sumie chyba na fotce tylko robiłam takie wyjątki kiedykolwiek. Ale ten portal to jest inna rzeczywistość w ogóle, więc nie ma co bazować na jego podstawie
Po dzisiejszej akcji z jebniętą koleżki dziewczyną zdecydowanie:
https://www.youtube.com/watch?v=xabcJh4G8ZU
Bawić się i jedynie wykorzystywać sytuację
Dogadałbyś się z moim bratem
PS. WuWu, jakich Ty koszmarnie niskiej jakości rzeczy słuchasz , bleeehs
Ale musze przynać, że tak sobie Twój gust muzyczny wyobrażałam, jakiś rap osiedlowy, albo techno, trance - ale taki mało wyszukanysorry jak coś, ale wrzuciłeś to i mi się potwierdziło tylko.
Elle i się nie mylisz.
To jest mój rap i tego typu wykonawcy.
A pozatym jako drugie - ewolucja to Trance/vocal&house.
Eszzz musiałbym się dać poznać abyś lepiej widziała ale mi to w sumie nie potrzebne
Dobra, doczytałam i przesłuchałam wszystko. No i tak podsumowując jeszcze. Elle, Naprędce, te kawałki, które podesłaliście, jakoś nie w moich klimatach akurat. Co do rapsów i hip hopu, to czasem słucham. Niektóre utwory spoko są, tylko nie lubię takich prymitywnych tekstów, wolę jak to ma jakiś przekaz. Jak na przykład tutaj:
Co prawda, to nie po polsku, ale uwielbiam
225 2016-07-02 01:52:37 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-02 01:53:38)
Co do gości z portali randkowych generalnie i tego pisania z nimi. True. Najlepiej z nimi nie gadać w ogóle, bo się niepotrzebnie nakręcają. Kiedyś myślałam, że będę miła, odpiszę każdemu, o ile nie napisze niczego dziwnego. No i potem miałam.
Miałam to samo. No i potem miałam
A te Wasze kawałki mi nie pasują, będę szczera, a co mi tam
Elle88 napisał/a:PS. WuWu, jakich Ty koszmarnie niskiej jakości rzeczy słuchasz , bleeehs
Ale musze przynać, że tak sobie Twój gust muzyczny wyobrażałam, jakiś rap osiedlowy, albo techno, trance - ale taki mało wyszukanysorry jak coś, ale wrzuciłeś to i mi się potwierdziło tylko.
Elle i się nie mylisz.
To jest mój rap i tego typu wykonawcy.A pozatym jako drugie - ewolucja to Trance/vocal&house.
Eszzz musiałbym się dać poznać abyś lepiej widziała
ale mi to w sumie nie potrzebne
No, rozumiem. Tak właśnie kminiłam
Raczej nie mielibyśmy wspólnych tematów
Dlatego kiedyś Ci napisałam, że jak trochę 'dojrzejesz' - w sensie przestaniesz chcieć żyć tylko dla chłopaków z osiedla i meczów (no offence) to jesteś stosunkowo łatwy do sparowania. Bo nie masz wyszukanych potrzeb intelektualnych ani nie jesteś rozbudowany w kwestii odbierania 'sztuki', więc Twoja kobieta wystarczy, że będzie Ci wizualnie odpowiadała i będzie spełniała inne podstawowe funkcje 'dobrej dziewczyny'.
Także z jednej strony fajnie masz, bo się nie naszukasz.
Elle, przy niektórych kawałkach Zamilskiej ponoć żyrandole spadają od basów ;)
Ja niedawno w robocie położyłem w pewnym momencie chodzący sprzęt na pryźmie ziemi, przeniosło pięknie drgania i weszło we mnie :) Wyobraziłem sobie, że ktoś od dołu wali jakimś potężnym młotem.
Ten Twój pierwszy gut, jest jakaś "historia", a te refleksy skojarzyły mi się z tym bez-basowym:
https://www.youtube.com/watch?v=eXTkOpa09lg
Drugi nie mnie ruszył, może dlatego że chwiliowo głośników nie mam i bezpośrednio z kompa z głośniczka słucham :p
228 2016-07-02 02:08:09 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-02 02:10:31)
Hapiness, dla mnie za "grzeczne" to jakoś, ale zawsze jakieś nowe doświadczenie, Azjatów rzadko słucham
To dla Ciebie i Pietruszkowej coś takiego może:
https://www.youtube.com/watch?v=kZnJSw2cNLc
A co do randkowni, to wpadłem właśnie na pomysł! Automatyczne blokowanie nieporządanych tekstów.
Czyli gość zaczyna pisać.... "Cześć, kawa?" i wysyła a tu "ERROR ERROR hasło nieprawidłowe!" (kojarzy ktoś ten tekst? z filmu to jest) i tekst jest odrzucany
Hehehe, Elle. Ja raczej nie szukam.
Nikogo nie jadę za to czego słucha i nie twierdzę że nie będzie pasował bo lubi np. Dżem lub coś w tym stylu bo i ja posłuchać to lubię a nawet sobie obejrzę jakiś dokument o Rysku lub coś poszperam w sieci na jego temat I to jest różnica pomiędzy nami - ja potrafię się dostosować a ty raczej nie
Naprędce, na szczęście jest opcja Ignoruj na badoo np., a na zaadoptuj po prostu 'zakaz wjazdu'.
Btw. strasznie mnie ubawiły na początku te określenia przy odrzucaniu kandydata: "Spadaj" "Chyba żartujesz?!" "Won" itp hahahaha
To dokładnie to, co człowiek sobie myśli w głowie czasem, ale nie wypowie na głos
Hehehe, Elle. Ja raczej nie szukam.
Nikogo nie jadę za to czego słucha i nie twierdzę że nie będzie pasował bo lubi np. Dżem lub coś w tym stylu bo i ja posłuchać to lubię a nawet sobie obejrzę jakiś dokument o Rysku lub coś poszperam w sieci na jego tematI to jest różnica pomiędzy nami - ja potrafię się dostosować a ty raczej nie
Wiem, że nie szukasz. Ja też nie szukam, tylko udaję sama przed sobą, że szukam
A tak naprawdę ciągle poszukiwania sabotuję, więc na jedno wychodzi
To prawda - ja raczej nie jestem osobą w typie dyplomaty tak jak Ty np. jestem bezkompromisowa i trudna.
232 2016-07-02 02:15:07 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 02:15:43)
Hapiness, dla mnie za "grzeczne" to jakoś, ale zawsze jakieś nowe doświadczenie, Azjatów rzadko słucham
![]()
To dla Ciebie i Pietruszkowej coś takiego może:
https://www.youtube.com/watch?v=kZnJSw2cNLc
Z Indilą mi się od razu skojarzyło
Jeśli chodzi o Azjatów i coś mniej grzecznego, to na przykład to:
<3
233 2016-07-02 02:17:18 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 02:18:01)
Happiness, ale Ty masz crusha na tych Azjatów co? hihi
A propos takiej trochę postrzelonej muzyki to nie może zabraknąc przecież: https://www.youtube.com/watch?v=JvMXVHVr72A
A co do randkowni, to wpadłem właśnie na pomysł! Automatyczne blokowanie nieporządanych tekstów.
Czyli gość zaczyna pisać.... "Cześć, kawa?" i wysyła a tu "ERROR ERROR hasło nieprawidłowe!" (kojarzy ktoś ten tekst? z filmu to jest) i tekst jest odrzucany
Ale limit blokowanych tekstów nieokreślony?
Happiness, ale Ty masz crusha na tych Azjatów co?
hihi
A propos takiej trochę postrzelonej muzyki to nie może zabraknąc przecież: https://www.youtube.com/watch?v=JvMXVHVr72A
Haha, zdecydowanie
Nawet się z tym nie kryję
Hahaha Od razu się "I Fink U Freeky" przypomina
236 2016-07-02 02:24:15 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-02 02:25:08)
Aż sprawdziłem, "zablokuj" nie wpisuje się w koncepcje sklepu, powinno być "towar zepsuty" czy cóś..
Nabiłem trochę punktów, jutro drugi level chyba są levele ??
bo ja na RPG wychowany
Yes.
Lubiłam też "Rich bitch"
Uwielbiam ich 'estetykę' i intensywność.
Naprędce napisał/a:A co do randkowni, to wpadłem właśnie na pomysł! Automatyczne blokowanie nieporządanych tekstów.
Czyli gość zaczyna pisać.... "Cześć, kawa?" i wysyła a tu "ERROR ERROR hasło nieprawidłowe!" (kojarzy ktoś ten tekst? z filmu to jest) i tekst jest odrzucanyAle limit blokowanych tekstów nieokreślony?
No powiedzmy, nie wiem jak jest na badoo, ale na zaadoptuj na przykład za każde xxx punktów, które nabiłaś 1 tekst do blokady więcej.
239 2016-07-02 02:28:09 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 02:33:55)
Aż sprawdziłem, "zablokuj" nie wpisuje się w koncepcje sklepu, powinno być "towar zepsuty" czy cóś..
Nabiłem trochę punktów, jutro drugi level chybasą levele ??
bo ja na RPG wychowany
Piąteczka, ja też wychowana na RPG, ale tutaj akurat nie odpowiem, bo na Zaadoptuj mnie nigdy nie było
Yes.
Lubiłam też "Rich bitch"Uwielbiam ich 'estetykę' i intensywność.
Tego to nie znam, trzeba obczaić
EDIT:
Hahaha, obczajone Niezła faza
240 2016-07-02 02:42:42 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-02 02:44:07)
A tak naprawdę ciągle poszukiwania sabotuję, więc na jedno wychodzi
Hahaha, w sumie jakbym tak popatrzył i ocenił to ja też sabotuje - czyjeś poszukiwania Albo to tak jak zabawa w chowanego i stety albo niestety jestem w niej mistrzem
Z dedykacją pewnie dla wielu na tym forumie
241 2016-07-02 02:43:52 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-02 02:50:46)
Ritch Bitch Niezła :D
Z kategorii "letkie rycie psyche" to ja mam to:
https://www.youtube.com/watch?v=31YhrkuAJr8
faza z Ozzego
Edit. Dobta, ja lecę, tylko rączki na kolderkach, bo będzie że najstarszy nie upilnował ;)
O, chociaż chłopcy jeszcze ze mną zostali!
Jak miło <3
Bo reszta chyba odpadła już
W takim razie w nagrodę dostaniecie fajne babeczki dla odmiany
Żeby oko nacieszyć
243 2016-07-02 02:47:53 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 02:53:03)
Yo, niezła.
Yo-landi, wokalistka, to jedna z kilku moich kobiecych crush'ów Ninja, jej mąż, też jest fajny na swój sposób -oczywiście nie mam na myśli strony wizualnej
Ogólnie moje klimaty i podoba mi się ich wolność w twórczości i życiu. Życzyłabym sobie takiego związku po cichu..
a prpopos https://www.youtube.com/watch?v=uMK0prafzw0 <3
244 2016-07-02 02:53:17 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-02 02:59:40)
Babeczki!!!
nie no jutro luknę, może nie skasują tego tematu za spam :)
edit. jak widzę tego gościa, to przypomniała mi się taka stara moja fota, z miną ruskiego przepitego robola
jak znajdę to wrzucę do adopcji, tak że szykuj sie Elle ;)
Hehe, jak wyglądasz jak Ninja to jest spore prawdopodobieństwo, że Cię zaadoptuję
Nie no, myślę, że nam go nie skasują, w końcu gdzieś tam między wierszami bardzo merytorycznie polecieliśmy
Nawet o portalach było, więc wszystko gra
P.S. Dobra, ja idę spać, żeby rano móc się znów zmierzyć z bólem i generalnie być czymś więcej niż cieniem człowieka, tak więc dziękuję Wam za umilenie wieczoru i dobranoc wszystkim :* <3
P.S. Dobra, ja idę spać, żeby rano móc się znów zmierzyć z bólem i generalnie być czymś więcej niż cieniem człowieka, tak więc dziękuję Wam za umilenie wieczoru i dobranoc wszystkim :* <3
Powtarzam, nie dziękuj ;p
Powtarzam, nie dziękuj ;p
Zamiast samemu napisać miłe "dobranoc", to jeszcze narzeka, ech. A podobno to kobiety ciężko zadowolić
No nic, w każdym razie lecę!
Papatki :*
Happi, awansowałaś chyba? Dobrze widzę ? ;p
Bajooo !
Ja też lecę.
Mam czego słuchać i jest git. Po co mi chłop, ahaha ha
251 2016-07-02 13:32:43 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 13:33:52)
Happi, awansowałaś chyba? Dobrze widzę ? ;p
No już parę tygodni temu jakoś
Mam czego słuchać i jest git. Po co mi chłop, ahaha ha
Haha, też tak sobie często mówiłam
A co do portali, tak sobie weszłam na fotkę, przejrzałam skrzynkę i patrzcie jakie słodkie wiadomości:
- Witam Jestem zahipnotyzowany twoim pięknem. Jak się nazywasz ??
- Oj oj ale ty jesteś słodziutka. Może dasz się namówić na jakiś spacerek?
- Cześć, wiesz co? Masz mój ulubiony kolor oczu!
No ale oczywiście nie mogło zabraknąć propozycji, a więc:
- Zasponsoruje miłe spotkanie, gdybyś była zainteresowana to daj znać
- Chętna na wakacje w UK?
Widzicie, a mówi się, że teraz za mało konkretnych facetów...
Też se założyłam, testowe.
Chyba oszalauam ..
Też se założyłam, testowe.
Chyba oszalauam ..
A tam, zaraz oszalałaś
Spójrz, wszędzie co najmniej 3 słowa
Czyli mówisz, że jest jak wszędzie indziej?
W sumie z tego co widzę, to sporo bywalców badoo itp.
255 2016-07-02 13:59:59 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 14:00:47)
Czyli mówisz, że jest jak wszędzie indziej?
W sumie z tego co widzę, to sporo bywalców badoo itp.
No jest podobnie jak na badoo, nawet pod względem funkcjonowania strony, przy czym nie ma opcji Ignoruj, ale z drugiej strony mnie to cieszy, bo przynajmniej mogłam wiele razy przeczytać takie rzeczy, z których później śmiałam się cały wieczór Więc wszędzie jakiś plus
Ale ogólnie fotka jest taka lżejsza, niż na przykład sympatia. Jest czymś pomiędzy portalem społecznościowym a randkowym. Od niedawna w sumie bardziej cisną w tym drugim kierunku, przez co więcej oszołomów zaczęło się tam zbierać. Nie wiem oczywiście jak to jest z ludźmi powyżej 30 lat, bo sama uderzam w tych wszystkich poniżej, zresztą do mnie też w większości piszą tacy młodziutcy. To już będziesz musiała sprawdzić sama. No ale ludzie są różni. Niektórzy to totalne dno i wodorosty, ale jest też niezłe grono takich, z którymi można porozmawiać. Rosyjska ruletka, jak na każdej innej stronie
256 2016-07-02 14:10:09 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-02 14:23:41)
No, właśnie widzę. Pierwsza wiadomość i pierwsze niewybredne komplementy.
Mnóstwo "karków", bleeehs.
No nic, damy szansę portalowi
EDIT: Oho, widze, że fotka to coś jak Tinder, którego nie znoszę.. Propozycje spotkań na 'dzień dobry', bez chęci zdobycia podstawowej wiedzy kim jest i czy choćby wstępnie zainteresowaniami pasujecie z drugą osobą. Nawet nie zaglądam, kto chce się spotkać, bo to nie może być nikt sensowny z takim podejściem.
Dziołchy, bijcie w tarabany. Żyję! Okazało się ze "tylko" skręciłem staw barkowo obojczykowy
2-3tyg w teblaku i jak nówka
Taka historia: Kumpel mnie zawiózł. W pewnym momencie przybyła taka w sumie nieziemska laska na ostry. Blondyna, mocno wyćwiczona - po prostu sylwetka super fit. JEst gorąco i nie mogła byc ubrana w kożuch, miała takie króciutkie szorty na sobie. W pewnym momencie odwrociła się do nas i jeszcze dwóch kolesi siedzących obok nas - no może było raptem dwa metry do niej. I co zrobiła? Oczywiscie pochyliła się ^^, przyznam sie że aż wstyd było patrzeć
. Trzeba dodać że przybyła z facetem
Wyszlismy za jakiś czas z ostrego no i odrazu z kolegą temat do rozkimy na tapetę powędrował. Ustalilismy że musiała zrobić to specjalnie!
No taka doopa że szok i chyba zrobiła to żeby zszokować tych siedzących na przeciwko nieboraków. A jej facet hmmm, w sumie nic specjalnego, wyższy chyba trochę odemnie ale całkowicie już łysiejacy i z brzuszkiem. Nie wiem gdzie takie oni poznają ale to chyba efekt tego mercedesa którym przyjechali
No, właśnie widzę. Pierwsza wiadomość i pierwsze niewybredne komplementy.
Mnóstwo "karków", bleeehs.
No nic, damy szansę portalowi
EDIT: Oho, widze, że fotka to coś jak Tinder, którego nie znoszę.. Propozycje spotkań na 'dzień dobry', bez chęci zdobycia podstawowej wiedzy kim jest i czy choćby wstępnie zainteresowaniami pasujecie z drugą osobą. Nawet nie zaglądam, kto chce się spotkać, bo to nie może być nikt sensowny z takim podejściem.
W moim przedziale wiekowym jest też pełno chłopczyków, którzy robią sobie dziesiątki zdjęć w lustrze, żeby się kaloryferem pochwalić. Zawsze mnie śmieszą, bo jak zaczynają pisać, to chcą kolejne takie fotki wysyłać, a ja oczywiście jestem od tego, aby się zachwycać
Z propozycjami u mnie różnie. Niektórzy wypalają od razu, z innymi da się pogadać. Są osoby, które znam od lat, a poznałam je właśnie tam, więc myślę, że wielkiej tragedii nie ma, ale jak mówiłam, ja mogę tylko ocenić mój przedział wiekowy, nawet nie wiem ilu starszych mężczyzn tam przebywa. Na bank młodzieniaszków jest od groma
Dziołchy, bijcie w tarabany. Żyję!
Okazało się ze "tylko" skręciłem staw barkowo obojczykowy
2-3tyg w teblaku i jak nówka
Taka historia: Kumpel mnie zawiózł. W pewnym momencie przybyła taka w sumie nieziemska laska na ostry. Blondyna, mocno wyćwiczona - po prostu sylwetka super fit. JEst gorąco i nie mogła byc ubrana w kożuch, miała takie króciutkie szorty na sobie. W pewnym momencie odwrociła się do nas i jeszcze dwóch kolesi siedzących obok nas - no może było raptem dwa metry do niej. I co zrobiła? Oczywiscie pochyliła się ^^, przyznam sie że aż wstyd było patrzeć![]()
![]()
. Trzeba dodać że przybyła z facetem
Wyszlismy za jakiś czas z ostrego no i odrazu z kolegą temat do rozkimy na tapetę powędrował. Ustalilismy że musiała zrobić to specjalnie!
No taka doopa że szok i chyba zrobiła to żeby zszokować tych siedzących na przeciwko nieboraków. A jej facet hmmm, w sumie nic specjalnego, wyższy chyba trochę odemnie ale całkowicie już łysiejacy i z brzuszkiem. Nie wiem gdzie takie oni poznają ale to chyba efekt tego mercedesa którym przyjechali
Oj, WuWuś, jakże łatwo Cię zachwycić
A takie laski to moim zdaniem tragedia. W sensie, jeśli ładna, to okej, na bank też stwierdziłabym, że fajna figura, może też twarz niczego sobie. Ale jakbym była facetem, to bym nie chciała być z kimś takim. Jest wystarczająco dużo ładnych i mentalnie ogarniętych kobiet. Te blond lalunie można pozostawić łysiejącym właścicielom Mercedesów
Ale żeby nie było, że jestem nieczuła - cieszę się, że żyjesz
259 2016-07-02 16:22:56 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2016-07-02 16:25:50)
Z czystej ciekawości mam ochotę zarejestrować się na jakimś portalu randkowym, żeby sprawdzić jakiej treści wiadomości do mnie przychodzą, ale mam obawy o to że ktoś ze znajomych/rodziny zobaczyłby przypadkiem moje zdjęcie, a tak bez fotki nie miałabym pewnie zbyt wielu wiadomości. Nigdy nie byłam w takim miejscu i zastanawia mnie co oni tam wypisują.
Yo, niezła.
Yo-landi, wokalistka, to jedna z kilku moich kobiecych crush'ów
Ninja, jej mąż, też jest fajny na swój sposób -oczywiście nie mam na myśli strony wizualnej
Yo-landi swoją drogą pasowałaby do przeterminowanego tematu rzekomo 'przeterminowanych 30-stek' jako antyprzykład (zwłaszcza w teledysku 'Enter the ninja'), bo wygląda na dziewczyneczkę, a ma 30-parę jak nic (ktos ją nawet określił - 'mokry sen pedofila')
Ciekawy zespół tak poza tym.
260 2016-07-02 16:29:21 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-02 16:29:44)
Z czystej ciekawości mam ochotę zarejestrować się na jakimś portalu randkowym, żeby sprawdzić jakiej treści wiadomości do mnie przychodzą, ale mam obawy o to że ktoś ze znajomych/rodziny zobaczyłby przypadkiem moje zdjęcie, a tak bez fotki nie miałabym pewnie zbyt wielu wiadomości. Nigdy nie byłam w takim miejscu i zastanawia mnie co oni tam wypisują.
No i co z tego, że ktoś by zobaczył? Kolejna sprawa, że aby zobaczyć, sam musiałby tam bywać, więc nie widzę powodu, by miało wyniknąć z tego coś dziwnego. Chyba, że kogoś masz. A tak to hulaj duszo!
Jeśli o mnie chodzi, to już widziałam nie raz znajomych na różnych portalach i się nie przejmowałam absolutnie
Nie ma w tym nic złego, czy wstydliwego