Cichy Facet, wiem, nie namawiam, by szła z nim do łóżka, bo nie ma co robić nic wbrew sobie. Zwłaszcza, że facet faktycznie coś kręci...
Elle88 fajnie, że napisał ten facet. Widzisz, jak widać i Ty mu się spodobałaś, do tego konkretny. Oby było fajnie 
Dokładnie. Może być tak jak piszesz. No, ale sam sobie wybiera dziewczynę. Jak nie widzi tego schematu, to jego problem. Szkoda tylko, że przez to krzywdzi takie fajne dziewczyny jak Happi, piszę dziewczyny, bo pewnie może jeszcze skrzywdzić. Ktoś kto ma poukładane w głowie, wie czego chce nie obawia się kogoś, kto jest uczciwy jak Happi. To właśnie gwarantuje stabilność. Taka osoba nie chce kogoś, kto będzie krzywdził i zdradzał. To już prędzej jak siebie nie szanuje i nie wie czego chce, nie przepracował pewnych rzeczy. No, ale wtedy to jest przykre trochę, że ktoś niby chce stworzyć stały związek, a wybiera osoby, które wcale stałego związku nie chcą, zdradzają, traktują źle, a te osoby, które są dobre, oddane po prostu odrzuca.
Człowiek jak był młodszy to myślał, że to jest takie proste, że jak chce się czegoś poważnego i ktoś też chce, to ludzie po prostu nie boją się być razem. No, a jednak niestety życie czasem pokazuje, że niektórzy mają taki problem ze sobą, że wiążą się z nieodpowiednimi osobami, robią coś co nie ma sensu, skoro chcą dobrego partnera, a wybierają kogoś innego. No, ale to pewne schematy w głowie.
No bo wiecie mam nadzieję, że nie myślicie, że jak jestem dobra, miła, to nudna ;p Tak tylko piszę, bo tak to nie działa. Sami wiecie, można być miłym, dobrym, ciepłym, a przy tym nie nudnym, po prostu traktować ludzi dobrze, ale przy tym też czasem poszaleć
Ja tam wolę od huśtawek w związku np pójście na wesołe miasteczko albo iść potańczyć
Tutaj emocje i tutaj, ale te pierwsze negatywne i po co komu taki związek. Nie ma sensu siebie krzywdzić, ale wiadomo ktoś kto ma pewne rzeczy nieprzepracowane nie zdaje sobie z tego sprawy.