Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 20 21 22 23 24 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,366 do 1,430 z 4,549 ]

1,366 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-10 22:05:35)

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
Mrs.Happiness napisał/a:

W sensie, on napisał to tak, że ja to w ten sposób zrozumiałam.
Pisał, że nawet jakby ktoś go ciągle okłamywał, a potem przepraszał, to on by tej osobie wybaczył, bo wierzyłby, że się zmieni.
I że nie potrafi zakończyć związku, ale jak ktoś chce odejść, to szanuje jego decyzję i tej osoby nie zatrzymuje.
Stąd takie wnioski, a nie inne.

Dobra to teraz mniej bełkotu, a przełóżmy to na język dorosłych ludzi wink

"Nie potrafię zakończyć związku, jak ktoś mnie okłamuje (zdradza), ale bez problemu potrafię zakończyć relację, gdzie kobieta nie zrobiła mi nic złego, a jedyne o co prosi to moje zaangażowanie."

Suuure wink

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/c7/9e/df/c79edf5e23b6b55b9e2ea38e8c1789e6.jpg

EDIT: Hahahha, właśnie jakiś gośc mi 'pojechał" strasznie, tzn. próbował. Szkoda że zignorowałam i zniknęło, bo bym wam zacytowała big_smile
Podobno usmiech mam jak kuń  heheheh.
No i dobra.

Zobacz podobne tematy :

1,367 Ostatnio edytowany przez Jej Wysokość Zwiewność (2016-07-10 22:10:02)

Napisz mu w swoim stylu, że go w pełni roumiesz bla bla bla wink i jak dojdzie sam do siebie to może dać znać.

Ty tymczasem zajmiesz się swoimi sprawami smile

Nasza szkapa :*

1,368

Elle88 napisał/a:

Dobra to teraz mniej bełkotu, a przełóżmy to na język dorosłych ludzi wink

"Nie potrafię zakończyć związku, jak ktoś mnie okłamuje (zdradza), ale bez problemu potrafię zakończyć relację, gdzie kobieta nie zrobiła mi nic złego, a jedyne o co prosi to moje zaangażowanie."

Suuure wink

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/c7/9e/df/c79edf5e23b6b55b9e2ea38e8c1789e6.jpg

EDIT: Hahahha, właśnie jakiś gośc mi 'pojechał" strasznie, tzn. próbował. Szkoda że zignorowałam i zniknęło, bo bym wam zacytowała big_smile
Podobno usmiech mam jak kuń  heheheh.
No i dobra.

Chętnie bym mu to powiedziała, ale chyba już nie mam sił na tłumaczenie czegoś jeszcze.

A co do tego gościa, haha big_smile Chyba sfrustrowany, że dawno kobiety nie miał big_smile

Jej Wysokość Zwiewność napisał/a:

Napisz mu w swoim stylu, że go w pełni roumiesz bla bla bla wink i jak dojdzie sam do siebie to może dać znać.

Ty tymczasem zajmiesz się swoimi sprawami smile

Tak chyba byłoby najlepiej. Na razie dalej pisze.
Pierwszy raz w czymś się serio nie zgadzamy, więc jeszcze troszkę pociągnę tę rozmowę, bo jestem ciekawa co jeszcze wymyśli big_smile

1,369

Uuuuu.... nareszcie przełomowa sytuacja u mnie:O

Ale narazie cicho sza.. ten jeden raz zamknę dziób i nie będę klepac odrazu.

A dla Happi cos na podniesienie ducha w narodzie wink

Jedna z moich ulubionych tancerek, i osobowości w tym światku.

1,370

Elle88 napisał/a:

Uuuuu.... nareszcie przełomowa sytuacja u mnie:O

Ale narazie cicho sza.. ten jeden raz zamknę dziób i nie będę klepac odrazu.

A dla Happi cos na podniesienie ducha w narodzie wink

Jedna z moich ulubionych tancerek, i osobowości w tym światku.

O!!! Ja się czegoś domyślam (w sensie, o kogo chodzi), ale skoro nie chcesz mówić, to nie będę naciskać.
Ale jak będziesz chciała, to oczywiście mów wszystko! :*

I dziękuję! smile

Ja tymczasem trochę się zdenerwowałam i napisałam mu:

Kolejna sprawa, że ja po prostu nadal nie wiem jak Ty widzisz te spotkania. Jak Ty widzisz to wszystko.
Powinniśmy zwolnić, ale... tu już jest ciężko zwolnić.
Nie wiem czy wyobrażasz sobie nas teraz jako totalnych "kolegów", którzy sobie gadają o pierdołach i np. grają w gry / spacerują, bez dotyku, bez niczego - bo tak to powinno wyglądać, skoro jesteś niezdecydowany.
Nie wiem też czy pamiętasz, ale Ty to też bardzo napędzałeś. Teraz mówisz, że czujesz, jakbym naciskała. Ale to nie ja mówiłam sobie po pierwszym spotkaniu bodajże, że już wtedy chciałeś mnie przytulić, na drugim, że pocałować itp. itd.
Ja się nie opierałam ale nie byłam w tym sama.
Po prostu Ty teraz jesteś na "wygranej" pozycji smile Bo Ty się tak nie zaangażowałeś jak ja.
I nie chcę oczywiście Cię wpędzać w poczucie winy. Ale tak to wygląda. I chcąc nie chcąc, czuję się z tym źle.
Jednak miałam rację,że jak dasz komuś zbyt dużą pewność, to jesteś przegrany z automatu, bo ta osoba ma okazję sobie "powybrzydzać" bardziej niż robiłaby to normalnie wink

Swoją drogą, edytuję wszystkie poprzednie posty z wiadomościami, bo potem zapomnę big_smile
A na razie możecie sobie jeszcze poczytać, co ja tam sobie nawymyślałam big_smile

1,371 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-10 22:41:40)

Nie nie, nie chodzi o sąsiada wink
Teraz jak przeczytałam, faktycznie mogło tak zabrzmieć.

Jest znacznie, znacznie lepiej smile Opowiem na pewno, bo czuje, ze coś grubszego sie kroi. A ja zawsze to wiem.

W ogóle to wiem dlaczego tak Ciebie lubię, Młoda wink
Jesteś taka 'czysta', jakby - serce na dłoni. Takie moje alter ego big_smile
Ty i Truskaweczka <3

1,372

Elle88 napisał/a:

Nie nie, nie chodzi o sąsiada wink
Teraz jak przeczytałam, faktycznie mogło tak zabrzmieć.

Jest znacznie, znacznie lepiej smile Opowiem na pewno, bo czuje, ze coś grubszego sie kroi. A ja zawsze to wiem.

W ogóle to wiem dlaczego tak Ciebie lubię, Młoda wink
Jesteś taka 'czysta', jakby - serce na dłoni. Takie moje alter ego big_smile

O kurde!!! To tym bardziej jestem ciekawa! Trzymam kciuki, nawet jeśli nie mam pojęcia o co chodzi! big_smile smile

Haha, no ja tam się nie cackam, zawsze jestem tak szczera w relacjach z ludźmi, szczególnie facetami, z którymi mogłoby coś być.
Dlatego tym bardziej dla mnie jest absurdem, że on mógłby się mnie bać big_smile

A tymczasem moja czystość chyba go zatkała, bo nic nie odpisał big_smile

1,373 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-10 22:52:33)

Ehehe, spoko.
Daj mu trochę czasu.

To jest gra na cierpliwość, nie zapominaj o tym wink

A ja a propos mogę powiedzieć tylko, nie zdradzając szczegółów wink, że stało sie DOKŁADNIE jak sobie tego zażyczyłam.
Gość na którego się "Zasadzałam" powiedzmy od hm.. jeszcze z rok temu go widziałam na portalu, ale wtedy nie wiedzieliśmy o swoim istnieniu , ale BARDZO mi się podobał, dziś sam się odezwał, odrazu z bardzo konkretnymi słowami i propozycją.

Mentalnie okazuje się, że możemy się porozumieć bez problemów, co ciekawe.

Teraz chcę temat obadać i zobaczymy  jak to rozegrać w praktyce już.

Niemniej, sytuacja z tych jakie lubię najbardziej.

1,374 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-10 23:02:30)

Wiem, wiem, poczekam aż dostanę odpowiedź smile

Ale szczerze mówiąc, on chyba będzie trwał przy swoim.
Czyli ja musiałabym ulec i dalej iść w nieznane bez najmniejszej gwarancji, a on by zdecydował po czasie bliżej nieokreślonym, czy może chce, czy nie chce.
To nawet brzmi kiepsko. Jakoś nie widzę w tym siebie.

Elle88 napisał/a:

A ja a propos mogę powiedzieć tylko, nie zdradzając szczegółów wink, że stało sie DOKŁADNIE jak sobie tego zażyczyłam.
Gość na którego się "Zasadzałam" powiedzmy od hm.. jeszcze z rok temu go widziałam na portalu, ale wtedy nie wiedzieliśmy o swoim istnieniu , ale BARDZO mi się podobał, dziś sam się odezwał, odrazu z bardzo konkretnymi słowami i propozycją.

Mentalnie okazuje się, że możemy się porozumieć bez problemów, co ciekawe.

Teraz chcę temat obadać i zobaczymy  jak to rozegrać w praktyce już.

Niemniej, sytuacja z tych jakie lubię najbardziej.

To tym bardziej trzymam kciuki! <3
Mam nadzieję, że dalej też potoczy się po Twojej myśli smile

1,375 Ostatnio edytowany przez Jej Wysokość Zwiewność (2016-07-10 23:09:22)

On napędzał bo chce fizyczności, a Ty teraz wpędzasz go w poczucie winy wink

Daj sobie czas, nie jemu.
Nie informuj go o tym, niech czuje się wolny od przymusu.
Kiedy czas minie a on się nie określi to to zakończysz.

Elle jaką rolę ma pełnić mężczyzna w Twoim życiu?

1,376

On napędzał bo chce fizyczności, a Ty teraz wpędzasz go w poczucie winy wink

Daj sobie czas, nie jemu.
Nie informuj go o tym, niech czuje sie wolny od przymusu.
Kiedy czas minie a on sie nie okresli to to zakończysz.

Wiesz, teraz ciężko byłoby mi przestać myśleć, że on nadal się zastanawia.
A jemu, że ja czekam aż się zastanowi.

Dlatego w sumie musimy dojść do jakiegoś porozumienia, bo to nie jest komfortowe dla żadnego z nas na pewno.

Hmm on się w zasadzie już określił.
Teraz jest pod ścianą i celujesz w niego argumentami wink a jak się zgodzi na związek, bedzie Ci to teraz odpowiadało?

1,378

Hmm on się w zasadzie już określił.
Teraz jest pod ścianą i celujesz w niego argumentami wink a jak się zgodzi na związek, bedzie Ci to teraz odpowiadało?

Nie, bo to będzie wychodzone.
W sumie jestem w kropce, prawda?

1,379

Mrs.Happiness napisał/a:

Nie, bo to będzie wychodzone.
W sumie jestem w kropce, prawda?

No patowa sytuacja, bo ktokolwiek się teraz 'ugnie' pokaże brak szacunku do swoich zasad i brak konsekwencji.
A teraz dodatkowo on czuje nacisk, jak napisała Jej Wysokość wink i w tym momencie kastrujesz go..

Musisz sie wycofać. Powiedziałaś już swoje stanowisko, piłeczka po jego stronie.

1,380

Elle88 napisał/a:

No patowa sytuacja, bo ktokolwiek się teraz 'ugnie' pokaże brak szacunku do swoich zasad i brak konsekwencji.
A teraz dodatkowo on czuje nacisk, jak napisała Jej Wysokość wink i w tym momencie kastrujesz go..

Musisz sie wycofać. Powiedziałaś już swoje stanowisko, piłeczka po jego stronie.

Szczerze? Wiem, że muszę się wycofać.
Zastanawiam się tylko jak to napisać...

Ech, teraz już wiem dlaczego tak mnie przeraża bliskość z ludźmi tongue

1,381 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-11 00:07:44)

Elle88 napisał/a:

Truskaweczka, a uważasz, że dorosły facet po 2 poważnych związkach, wejdzie w coś takiego jak związek "na ślepo", bo nie wiedząc jak mu jest z kobieta w łóżku?
To nie gimnazjum wink Związek to też seks i nie ma co od tego uciekać.

Ja myślę, że problem w tym, że dla Happi seks = zobowiązania i ona podejmuje taką decyzję (o seksie) wtedy i tylko wtedy gdy chce się z danym facetem związać, a on (faceci) chcą seksu jako 'dopełnienie' rozmów, miłego spędzania czasu, co nie jest (a przynajmniej - nie musi) w żadnym razie przechylać szalę na korzyść podjęcia decyzji o związku, gdy seks im nie odpowiada.

Akurat tutaj uważam, że jako kobiety powinnyśmy czerpać z męskiego podejścia, bo seks JEST ważny i należy porzucić te romantyczne owszem, ale dość oderwane od rzeczywistości mrzonki, że seks to tylko w związku, bo co jeśli się ludzie nie dobiorą??? Zamknąć oczy i "Za ojczyznę", bo się obiecało?

Ja tak sobie myślę też, że gość się tak wstrzymuje bo skoro nie mieli jeszcze seksu, a on dość dojrzale podchodzi jakby nie patrzeć, bo jednak trzymanie się za ręce i pocałunki to trochę mało wink, to on znając podejście Happi, boi się, że jeśli seks mu nie podpasuje, albo właśnie - dalej PO nie będzie pewien, to ją tylko skrzywdzi, a pewnie nie chce tego.

Po prostu widzi, że w tym przypadku nie ma 'zabawy' i takiego luźnego podejścia, tylko bardziej nastawienie na coś stabilnego, stałego.
Jakby zderzenie idealizmu Happi, z realizmem związków wink
Myślę, że tu jest clue.

A drugie clue to to, że Happi ma taki charakter taka osobowość - nie ma w tym nic złego i ona nagle, z dnia na dzień, nie podejdzie luźniej do tego. A to mogłoby byc rozwiązanie.
Po prostu luz i przespać się z nim i wtedy zobaczyć.

Hej smile

Nie było mnie, teraz jestem.

Nie wiem, oczywiście seks jest ważny, ale jeżeli jest zraniony, to podejrzewam, że najważniejsza jest świadomość, że ona go nie zrani. Chyba, że jednak dobrze to ukrywa, a jednak nie chce w ogóle stałego związku, nie z powodu zranienia. Sama widzisz, z obecnym facetem poszłam do łóżka po 2 tygodniach. My i tak wiedzieliśmy, że będziemy razem, choć oczywiście i tak zawsze ryzyko jest. No, ale nie ukrywaliśmy, że zależy nam na związku, a nie tylko na seksie. No i dalej już byliśmy razem. Z tamtym facetem kiedyś, to jak pisałam były z 2 miesiące spotykania się może i nie była taka pewna sytuacja, on nie był do końca pewny, ja też nie, to i wolałam seksu nie uprawiać, nie czułam się gotowa. No, ale trochę i po rozmowach widać czy ktoś ogólnie seksu chce czy w ogóle na niego nigdy nie ma ochoty. Jak komuś zależy i by poczekał te kilka miesięcy na seks to też nie tragedia ;p Tzn jak seks jest wcześniej i się uda tak jak mi i mojemu facetowi to też fajnie, ale nie uważam, by też było to konieczne. Wszystko zależy od sytuacji i od ludzi. Inni poczekają i też może być im dobrze. W końcu i tak jakby sam seks był dobry, a reszta słaba, to kiepsko. Na odwrót też kiepsko, ale wiele można zmienić w razie czego. No i też nie piszę o czekaniu wielu lat. To indywidualna kwestia. Nie trzeba od razu sprawdzać jak jest w łóżku, choć oczywiście można.

No bo teraz Happi miałaby z nim się przespać i może on by się zakochał? Wiem, że nie masz tego na myśli, ale no jednak wiesz, nie każdy tak chce. Mogłaby mieć nadzieje, a mogłoby nic z tego nie być. No, a jak piszę seks jest ważny, ale też chyba nie jest aż tak, że ona musi być w łóżku idealna, to on dopiero da szansę. Jeżeli ktoś nie jest gotowy, to po seksie też może nie być gotowy. No, a jak sama piszesz, to nie jest rozwiązanie, by Happi zmieniała podejście, bo w jej podejściu nie ma niczego złego. Wiesz, po prostu nie jest tak, że ma zahamowania, tylko np wtedy seks by jej nie sprawiał przyjemności, więc po co miałaby się zmuszać? No i o to tu chodzi.

No a jak jest seks np po paru miesiącach, to jeżeli cały czas nie wychodzi, to oczywiście trudne, ale jednak łatwiej wtedy się rozstać i tak niż po paru latach. Jednak uważam, że wiele także w seksie można zmienić, chyba, że ktoś ma specyficzne upodobania, to wtedy faktycznie ciężej, ale jednak w przypadku wielu ludzi najważniejsza jest otwartość na drugą osobę no i wiele można zmienić.

1,382

Truskaweczka, nie no jasne.
Z tym seksem to bardziej chodziło mi o to, że jak ogólnie związek jest taki bardziej hmm...platoniczny, to seks może być zaskoczeniem, jego jakość wink wtedy warto to brać pod uwagę i nie pakować zaangażowania na 100%.

Ale jak już po samym flircie, w rozmowie ten seks się przewija i to co on/ona mówi powoduje iskrzenie, to wiadomo, że seks będzie dobry, bo seks jest w mózgu - musi kręcić sama wizja seksu z dana osobą, to jak ona seks widzi, jak o nim mówi itp.
Przynajmniej ja tak mam.
Dla mnie facet powinien być odrobinę "brudny", bo ja taka jestem i nie wyobrażam sobie seksu bez nakręcania się i mówienia o tym, a tylko chodzenie i trzymanie się za ręce czy pocałunki - spoko, ale mi musi wyobraźnia pracować, żeby mi się seksu chciało, muszę mieć "pokarm" dostarczany z gadki też.

Więc jeśli to u nich też było, a facet mimo to sie ociąga, to ewidentnie kręci.

1,383

truskaweczka19 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Truskaweczka, a uważasz, że dorosły facet po 2 poważnych związkach, wejdzie w coś takiego jak związek "na ślepo", bo nie wiedząc jak mu jest z kobieta w łóżku?
To nie gimnazjum wink Związek to też seks i nie ma co od tego uciekać.

Ja myślę, że problem w tym, że dla Happi seks = zobowiązania i ona podejmuje taką decyzję (o seksie) wtedy i tylko wtedy gdy chce się z danym facetem związać, a on (faceci) chcą seksu jako 'dopełnienie' rozmów, miłego spędzania czasu, co nie jest (a przynajmniej - nie musi) w żadnym razie przechylać szalę na korzyść podjęcia decyzji o związku, gdy seks im nie odpowiada.

Akurat tutaj uważam, że jako kobiety powinnyśmy czerpać z męskiego podejścia, bo seks JEST ważny i należy porzucić te romantyczne owszem, ale dość oderwane od rzeczywistości mrzonki, że seks to tylko w związku, bo co jeśli się ludzie nie dobiorą??? Zamknąć oczy i "Za ojczyznę", bo się obiecało?

Ja tak sobie myślę też, że gość się tak wstrzymuje bo skoro nie mieli jeszcze seksu, a on dość dojrzale podchodzi jakby nie patrzeć, bo jednak trzymanie się za ręce i pocałunki to trochę mało wink, to on znając podejście Happi, boi się, że jeśli seks mu nie podpasuje, albo właśnie - dalej PO nie będzie pewien, to ją tylko skrzywdzi, a pewnie nie chce tego.

Po prostu widzi, że w tym przypadku nie ma 'zabawy' i takiego luźnego podejścia, tylko bardziej nastawienie na coś stabilnego, stałego.
Jakby zderzenie idealizmu Happi, z realizmem związków wink
Myślę, że tu jest clue.

A drugie clue to to, że Happi ma taki charakter taka osobowość - nie ma w tym nic złego i ona nagle, z dnia na dzień, nie podejdzie luźniej do tego. A to mogłoby byc rozwiązanie.
Po prostu luz i przespać się z nim i wtedy zobaczyć.

Hej smile

Nie było mnie, teraz jestem.

Nie wiem, oczywiście seks jest ważny, ale jeżeli jest zraniony, to podejrzewam, że najważniejsza jest świadomość, że ona go nie zrani. Chyba, że jednak dobrze to ukrywa, a jednak nie chce w ogóle stałego związku, nie z powodu zranienia. Sama widzisz, z obecnym facetem poszłam do łóżka po 2 tygodniach. My i tak wiedzieliśmy, że będziemy razem, choć oczywiście i tak zawsze ryzyko jest. No, ale nie ukrywaliśmy, że zależy nam na związku, a nie tylko na seksie. No i dalej już byliśmy razem. Z tamtym facetem kiedyś, to jak pisałam były z 2 miesiące spotykania się może i nie była taka pewna sytuacja, on nie był do końca pewny, ja też nie, to i wolałam seksu nie uprawiać, nie czułam się gotowa. No, ale trochę i po rozmowach widać czy ktoś ogólnie seksu chce czy w ogóle na niego nigdy nie ma ochoty. Jak komuś zależy i by poczekał te kilka miesięcy na seks to też nie tragedia ;p Tzn jak seks jest wcześniej i się uda tak jak mi i mojemu facetowi to też fajnie, ale nie uważam, by też było to konieczne. Wszystko zależy od sytuacji i od ludzi. Inni poczekają i też może być im dobrze. W końcu i tak jakby sam seks był dobry, a reszta słaba, to kiepsko. Na odwrót też kiepsko, ale wiele można zmienić w razie czego. No i też nie piszę o czekaniu wielu lat. To indywidualna kwestia. Nie trzeba od razu sprawdzać jak jest w łóżku, choć oczywiście można.

No bo teraz Happi miałaby z nim się przespać i może on by się zakochał? Wiem, że nie masz tego na myśli, ale no jednak wiesz, nie każdy tak chce. Mogłaby mieć nadzieje, a mogłoby nic z tego nie być. No, a jak piszę seks jest ważny, ale też chyba nie jest aż tak, że ona musi być w łóżku idealna, to on dopiero da szansę. Jeżeli ktoś nie jest gotowy, to po seksie też może nie być gotowy. No, a jak sama piszesz, to nie jest rozwiązanie, by Happi zmieniała podejście, bo w jej podejściu nie ma niczego złego. Wiesz, po prostu nie jest tak, że ma zahamowania, tylko np wtedy seks by jej nie sprawiał przyjemności, więc po co miałaby się zmuszać? No i o to tu chodzi.

No a jak jest seks np po paru miesiącach, to jeżeli cały czas nie wychodzi, to oczywiście trudne, ale jednak łatwiej wtedy się rozstać i tak niż po paru latach. Jednak uważam, że wiele także w seksie można zmienić, chyba, że ktoś ma specyficzne upodobania, to wtedy faktycznie ciężej, ale jednak w przypadku wielu ludzi najważniejsza jest otwartość na drugą osobę no i wiele można zmienić.

Jak z Nim teraz pójdzie do łóżka albo ogólnie zrobi cokolwiek innego niż to co pisała, to w jego oczach złamie swoje zasady.

1,384

Zgadzam się. Jeżeli o to chodzi, to rozmowy zanim ten seks jest też dla mnie były ważne, było widać czy dobrze nam się flirtuje i już wtedy wyobraźnia działała wink No i widać było, że się pociągamy, że mamy fantazję, jeżeli coś opisywaliśmy, że lubimy to i że w łóżku też to pokażemy.

Co do tego co dalej pisze ten chłopak, to faktycznie nie wiadomo czy mu wierzyć. Może napisać wszystko, ale jednak wygląda na to, że to bardziej on chce dominować. Coś w tym jest. W sumie i tak mimo że ładnie pisze, wiecie dobrze się wysławia, niby konkretnie, to jednak więcej skupia się chyba na sobie niż na Tobie Happi. Powinien też pomyśleć jak Ty się z tym czujesz. W takiej sytuacji faktycznie chyba lepiej odpuścić. Zasługujesz na fajnego faceta smile

Coś tam pisaliście, że Happi jest miła, a może on woli dziewczyny o innej osobowości. Wiecie, może i tak, ale Happi jest na tyle fajna, że znajdzie fajnego faceta smile Jego strata wtedy smile Jeżeli czegoś mu brakuje w jej osobowości ok, nie każdy do każdego pasuje, ale jeżeli woli np dziewczynę, która będzie traktować go jak przedmiot (takich osób też nie brakuje), to już tylko współczuć, że takie wybiera ;p

1,385 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-11 00:27:32)

Edit: nie umie cytować yikes
dubel

1,386

truskaweczk19 napisał/a:

Coś tam pisaliście, że Happi jest miła, a może on woli dziewczyny o innej osobowości.

No, ten bełkot o tym, że potrafi praktycznie wszystko wybaczyć - jak uwaga - JEST w związku.
Ale pytanie jak jest w związku z KIM, z jakim typem dziewczyny ;>

A skoro musiał wybaczać, to chyba jasne jaki to typ kobiety był wink

I powiem szczerze, że nie wierze, że wybierał sobie 'aniołeczki', które zamieniały się w demony przy nim. To tak nie działa.
Wybierał podświadomie, ale jednak wybierał - DECYDOWAŁ SIĘ.
A tu ma dziewczę anioła, i co - wątpliwości?

coś tu śmierdzi

1,387 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-11 00:34:01)

Cichy Facet, wiem, nie namawiam, by szła z nim do łóżka, bo nie ma co robić nic wbrew sobie. Zwłaszcza, że facet faktycznie coś kręci...

Elle88 fajnie, że napisał ten facet. Widzisz, jak widać i Ty mu się spodobałaś, do tego konkretny. Oby było fajnie smile

Dokładnie. Może być tak jak piszesz. No, ale sam sobie wybiera dziewczynę. Jak nie widzi tego schematu, to jego problem. Szkoda tylko, że przez to krzywdzi takie fajne dziewczyny jak Happi, piszę dziewczyny, bo pewnie może jeszcze skrzywdzić. Ktoś kto ma poukładane w głowie, wie czego chce nie obawia się kogoś, kto jest uczciwy jak Happi. To właśnie gwarantuje stabilność. Taka osoba nie chce kogoś, kto będzie krzywdził i zdradzał. To już prędzej jak siebie nie szanuje i nie wie czego chce, nie przepracował pewnych rzeczy. No, ale wtedy to jest przykre trochę, że ktoś niby chce stworzyć stały związek, a wybiera osoby, które wcale stałego związku nie chcą, zdradzają, traktują źle, a te osoby, które są dobre, oddane po prostu odrzuca.

Człowiek jak był młodszy to myślał, że to jest takie proste, że jak chce się czegoś poważnego i ktoś też chce, to ludzie po prostu nie boją się być razem. No, a jednak niestety życie czasem pokazuje, że niektórzy mają taki problem ze sobą, że wiążą się z nieodpowiednimi osobami, robią coś co nie ma sensu, skoro chcą dobrego partnera, a wybierają kogoś innego. No, ale to pewne schematy w głowie.

No bo wiecie mam nadzieję, że nie myślicie, że jak jestem dobra, miła, to nudna ;p Tak tylko piszę, bo tak to nie działa. Sami wiecie, można być miłym, dobrym, ciepłym, a przy tym nie nudnym, po prostu traktować ludzi dobrze, ale przy tym też czasem poszaleć wink Ja tam wolę od huśtawek w związku np pójście na wesołe miasteczko albo iść potańczyć big_smile Tutaj emocje i tutaj, ale te pierwsze negatywne i po co komu taki związek. Nie ma sensu siebie krzywdzić, ale wiadomo ktoś kto ma pewne rzeczy nieprzepracowane nie zdaje sobie z tego sprawy.

1,388

Dobra, ja jestem. Rozmowa na dzisiaj skończona. Wnioski zerowe. Chyba tylko tyle z tego wyszło, że mi samej się odechciewa.

Chociaż pod koniec zaczął pisać nieco inaczej i stwierdził, że źle go zrozumiałam trochę, bo on chce spróbować, ale nie wiedział czy umie się zaangażować w pełni, w 100%. I że spanikował, bo myślał, że mi chodzi o podjęcie decyzji TAK lub NIE, w sensie, że albo poważny związek, albo żegnam ozięble. Jakbym ja wymagała od niego oświadczyn czy coś.

Trochę przykre.

Ale w końcu chyba zrozumiał, że się trochę zaplątuje w zeznaniach. I poprosił mnie o czas do rana, bo mówił, że postara się mi to jaśniej wytłumaczyć, żeby nie było już nieporozumień. Zobaczymy.

Ja się czuję póki co jakaś taka pusta w środku.
Żeby jeszcze nie było, że on się zdecyduje, a ja zmienię zdanie, hahaha big_smile

1,389

Elle88 fajnie, że napisał ten facet. Widzisz, jak widać i Ty mu się spodobałaś, do tego konkretny.

Yes. Widać, że wyszedł z założenia, że ma tylko 1 szanse i jak sie nie wysili to go oleję wink Pokazał przy okazji, że intelekt na moim poziomie - co najmniej big_smile
:* Dzięki Kochana.

Ktoś kto ma poukładane w głowie, wie czego chce nie obawia się kogoś, kto jest uczciwy jak Happi. To właśnie gwarantuje stabilność.

True true.

Taka osoba nie chce kogoś, kto będzie krzywdził i zdradzał. To już prędzej jak siebie nie szanuje i nie wie czego chce, nie przepracował pewnych rzeczy. No, ale wtedy to jest przykre trochę, że ktoś niby chce stworzyć stały związek, a wybiera osoby, które wcale stałego związku nie chcą, zdradzają, traktują źle, a te osoby, które są dobre, oddane po prostu odrzuca.

Bo jego mogą kręcić takie laski, ale nie umie ich ogarnąć, a np. seks jest tak dobry, że nie umie zrezygnować, albo kręci go osobowość.
Ja to trochę rozumiem wink

1,390 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-07-11 00:37:02)

Mrs.Happiness napisał/a:

Dobra, ja jestem. Rozmowa na dzisiaj skończona. Wnioski zerowe. Chyba tylko tyle z tego wyszło, że mi samej się odechciewa.

Chociaż pod koniec zaczął pisać nieco inaczej i stwierdził, że źle go zrozumiałam trochę, bo on chce spróbować, ale nie wiedział czy umie się zaangażować w pełni, w 100%. I że spanikował, bo myślał, że mi chodzi o podjęcie decyzji TAK lub NIE, w sensie, że albo poważny związek, albo żegnam ozięble. Jakbym ja wymagała od niego oświadczyn czy coś.

Trochę przykre.

Ale w końcu chyba zrozumiał, że się trochę zaplątuje w zeznaniach. I poprosił mnie o czas do rana, bo mówił, że postara się mi to jaśniej wytłumaczyć, żeby nie było już nieporozumień. Zobaczymy.

Ja się czuję póki co jakaś taka pusta w środku.
Żeby jeszcze nie było, że on się zdecyduje, a ja zmienię zdanie, hahaha big_smile

A ja się zaczynam denerwować czytając takie rzeczy, bo życzę Ci jak najlepiej. smile

Wniosków nie będzie żadnych, bo on tego nie chce, więc nie oczekuj na nie.
On się boi zaangażowania, boi się odpowiedzialności, boi się wymagań. Wygodniej dla niego jest taki układ, który był przed rozmową i naprawdę - żadna rozmowa tutaj nic nie zmieni, a będzie Ci coraz mocniej mieszał w głowie.

1,391

cichyfacet napisał/a:

A ja się zaczynam denerwować czytając takie rzeczy, bo życzę Ci jak najlepiej. smile

Wniosków nie będzie żadnych, bo on tego nie chce, więc nie oczekuj na nie.
On się boi zaangażowania, boi się odpowiedzialności, boi się wymagań. Wygodniej dla niego jest taki układ, który był przed rozmową i naprawdę - żadna rozmowa tutaj nic nie zmieni, a będzie Ci coraz mocniej mieszał w głowie.

Dziękuję smile W ogóle wszystkim Wam raz jeszcze DZIĘKUJĘ, szczególnie za to pisanie, że ze mnie anioł, haha big_smile :*

Wiesz, ja się już na nic nie nastawiam.
Jak napisze znów to samo, to po prostu mu podziękuję i sayonara.
Bo ja go już naprawdę nie rozumiem. Mnie samą irytował pod koniec. Bo najpierw mi cały wieczór gada, że to nie jest związek, bo on nie jest gotowy, a potem pisze, że źle go zrozumiałam i że on jest gotowy, ale nie na 100% i że jego zdaniem od miesiąca budujemy coś więcej, w sensie, że jesteśmy w takiej początkowej fazie związku.
I w mojej głowie było takie... WHAAAAAAAAAAAAAT?????

big_smile

1,392 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-11 00:41:15)

Nie ma za co smile Tak, pewnie też jest inteligentny i konkretny. To już dobrze smile

Elle88, tak może tak być, ale też musi sobie zdawać sprawę, że z nimi dobrego związku nie będzie. Są ludzie skomplikowani, co może nie mają łatwo stworzyć związku, ale jest szansa, ale jeżeli ktoś zdradza, oszukuje, to nie ma to sensu. Jeżeli on jednak takiej powie "Kochanie, ja Ci wszystko wybaczam, jesteś moją jedyną", a ona robi co chce, zdradza itp, to on jakiś problem ze sobą wtedy ma tongue No i bywa też tak, że ktoś ma ostrzejszy charakter, ale pewnych rzeczy nie robi np jak decyduje się na związek, to naprawdę mu zależy, jest szczery, nie zdradza, takie też są niektóre kobiety i z taką już prędzej by się związał niż z typem kobiety, która zdradza, a on ma być tylko w nią wpatrzony. Podaję przykład, bo ok, nie znam go i może jednak taki nie jest.

Happi, faktycznie nieźle, sam się już gubi w zeznaniach tongue

1,393

Ja stawiam na to, że on się przestraszył. Przestraszył się, że traci nad tym wszystkim kontrolę i że jak zaraz czegoś nie zrobi, to serio mnie straci. To się chwycił czegoś, co miał pod ręką, żeby mnie na trochę przytrzymać jeszcze, bo nie wierzę w cudowną odmianę.

1,394

luz3rn napisał/a:

Cześć wszystkim, założyłem sobie konto na jednym z popularnych portali randkowych. Dużo znajomych spotykam na mieście wszyscy pozakładali rodziny, mają stałe związki i trochę żartem, trochę serio mówią mi, żebym zaczął się rozglądać za jakąś dziewczyną, bo zostanę sam/stary kawaler no i pewnego dnia usiadłem i doszedłem do wniosku, że mieli sporo racji i może by zacząć rozglądać się na portalach randkowych gdzie ludzie szukają tego samego. OK i to byłoby na tyle.

Założyłem profil, uzupełniłem wszystkie niezbędne informacje, wrzuciłem zdjęcia i szukamy kontaktu. Nie narzuciłem sobie wymogu już każda z tych dziewczyn będzie potencjalną kandydatką na dziewczynę, tylko zobaczyć jak to jest porozmawiać na temat podobnych zainteresowań, hobby, pasji. Dowiedzieć się czegoś nowego, rozkręcić rozmowę itd. No i niestety nic, najczęściej otrzymuję krótkie odpowiedzi, unikanie konkretów na temat wspólnej pasji. Taka płycizna w cudzysłowie, najczęściej odczyta wiadomość zajrzy na profil i nic.

Nie piszę takich rzeczy jak: cześć jak się masz, co słychać czy obsypuję komplementami. Cześć, witam i rozwijam konkretnie temat nawiązuję do jej pasji, które i ja posiadam niestety nic. Co robię nie tak. Nie jestem na nim jakoś długo jednak strasznie się zawiodłem odczuwam na nim sztywność, ważność ze strony dziewczyn.

Ma ktoś doświadczenie w takiej dziedzinie. Może jakieś wskazówki?

Jeśli mój temat jest w nieodpowiednim miejscu to proszę go dać do kosza i już.

Sama się nad tym zastanawiam.. Jak na razie konto założyłam, ale zdjęć nie dodałam. Brakuje mi odwagi. A czemu założyłam konto? Bo moje dwie koleżanki dzięki takiemu portalowi znalazły mężów. I to nie prawda, co niektórzy tutaj w postach piszą, że na takich portalach są sami desperaci. Bo i dziewczyny i ich już teraźniejsi mężowie to naprawdę optymistyczni, wartościowi ludzie, którzy po prostu mieli problemy z odnalezieniem swoich połówek.

Także próbuj smile Powodzenia smile

1,395

Mrs.Happiness napisał/a:

Ja stawiam na to, że on się przestraszył. Przestraszył się, że traci nad tym wszystkim kontrolę i że jak zaraz czegoś nie zrobi, to serio mnie straci. To się chwycił czegoś, co miał pod ręką, żeby mnie na trochę przytrzymać jeszcze, bo nie wierzę w cudowną odmianę.

Też możliwe. No, ale bardzo dobrze, że jesteś rozsądna smile Super smile

1,396 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-11 00:46:19)

Happi, bo zobaczył, że nie jesteś tak naiwna jak początkowo sądził i nie zadowolisz się byle tekstem, który sie kupy nie trzyma smile
Więc skoro strategia "złamania" Ciebie, żebyś zrobiła jak Pan sobie życzy nie wypaliła, to teraz kombinuje jak 'nie wypaść z gry', bo podejrzewam, że jesteś dobra dla niego - ogólnie, choc nie pasujesz mu do związku.

Innymi słowy, masz być blisko, bo Cię lubi i jesteś ok, ale jednocześnie masz nie wymagać, nie stawiać go w niezręcznych sytuacjach, bo gość wtedy ma skłonności do wycofywania się.

Generalnie, taka rozmowa - tzn. tak długie rozkmniny n/t czegoś co powinno byc formalnością i miłym postawieniem kropki nad "i", nie powinna mieć miejsca, bo to przypomina bardziej transakcję biznesowe a nie rozmowę dwojga zakochanych ludzi.

Takie jest moje zdanie.

1,397

Też możliwe. No, ale bardzo dobrze, że jesteś rozsądna smile Super smile

No na szczęście jestem smile
Ale to po części Wasza zasługa smile

Elle88 napisał/a:

Happi, bo zobaczył, że nie jesteś tak naiwna jak początkowo sądził i nie zadowolisz się byle tekstem, który sie kupy nie trzyma smile
Więc skoro strategia "złamania" Ciebie, żebyś zrobiła jak Pan sobie życzy nie wypaliła, to teraz kombinuje jak 'nie wypaść z gry', bo podejrzewam, że jesteś dobra dla niego - ogólnie, choc nie pasujesz mu do związku.

Innymi słowy, masz być blisko, bo Cię lubi i jesteś ok, ale jednocześnie masz nie wymagać, nie stawiać go w niezręcznych sytuacjach, bo gość wtedy ma skłonności do wycofywania się.

Generalnie, taka rozmowa - tzn. tak długie rozkmniny n/t czegoś co powinno byc formalnością i miłym postawieniem kropki nad "i", nie powinna mieć miejsca, bo to przypomina bardziej transakcję biznesowe a nie rozmowę dwojga zakochanych ludzi.

Takie jest moje zdanie.

Śmiesznym jest to, że mi napisał w trakcie tej rozmowy, że jego zdaniem właśnie jestem idealną kandydatką do związku big_smile big_smile

Myślę, że zaważyło to, że zaczęłam pisać ostrzej. To znaczy, nie dawałam sobie niczego wcisnąć, wytykałam mu, że dopiero co pisał inaczej. Ja jestem miła i dość miękka, przyznaję, ale jak ktoś zaczyna bredzić i się rzucać z kąta w kąt, to zaczynam traktować go z mniejszą pobłażliwością.

Zgadzam się też co do końcówki. To nie powinno mieć miejsca.
A jednak ma. Generalnie powiem Wam, że ja teraz SERIO się zastanawiam, czy ja go w ogóle jeszcze chcę dla siebie.
Bo jakby nie patrzeć, ta rozmowa mi dużo powiedziała o nim.

1,398 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-07-11 00:52:20)

Elle88 napisał/a:

Takie jest moje zdanie.

Indeed. smile

Początek relacji, a tutaj już jakieś targowanie się, co kto zrozumiał, czego nie zrozumiał. Nudy.
Zastanów się tak w ogóle czy Ty jeszcze chcesz miec z nim coś wspólnego. smile

Happi, na zdjęciu na pewno, jak ten "aniołek" wyglądasz. wink

1,399 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-11 00:58:50)

cichyfacet napisał/a:

Indeed. smile

Początek relacji, a tutaj już jakieś targowanie się, co kto zrozumiał, czego nie zrozumiał. Nudy.
Zastanów się tak w ogóle czy Ty jeszcze chcesz miec z nim coś wspólnego. smile

Happi, na zdjęciu na pewno, jak ten "aniołek" wyglądasz. wink

Właśnie się nad tym zastanawiam. Do rana mam czas, zanim on cokolwiek napisze.

Haha, no bo ja jestem miła, wiem o tym. Ale też nie do przesady wink
A co do niego i seksu, to wiem, że seks niczego by nie zmienił, bo ja już go bardzo kręcę fizycznie, czego byłam świadkiem, mimo to wciąż miał te swoje wahania. Wsad, jak to mówi Elle, nic by nie zmienił. Jedynie po wszystkim czułabym się gorzej. Zresztą żaden facet nie jest wart tego, bym łamała swoje zasady. Taki, który nawet nie wie, czy mnie chce, tym bardziej.

1,400

Moglabyś zacząć pisać jakieś bzdury, bo jak się z Tobą ludzie zgadzają, to nie ma o czym pisać. big_smile

1,401 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-11 01:29:47)

Bardzo dobrze napisałaś Happi smile Do tego on już wie (jeżeli tego wcześniej nie wiedział), że to, że jest się miłą dziewczyną, to nie znaczy, że będzie się pozwalać, by ktoś nas wykorzystał.

Oglądaliście komedię "Millerowie" Fajna smile Ja dzisiaj obejrzałam drugi raz na kinie letnim. Prosty humor, ale taki też czasem lubię smile Tam jest niegrzecznie hehe, bo taka mieszanka, striptizerka, on diler itd big_smile Jest sporo niezłych tekstów. Zresztą lubię Jennifer Aniston, a tam gra wink No i do tego panowie, widać jej ciało w tym filmie, super wygląda smile

1,402 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-11 01:33:14)

Naprędce napisał/a:

Zbyt dosłownie to chyba bierzecie, moim zdaniem nie chodzi o sam fakt ewentualnej zdrady. Na tak głupiego nie wygląda, żeby tak to formułować.

cichyfacet napisał/a:

On się boi zaangażowania, boi się odpowiedzialności, boi się wymagań.

No, życia się boi (i porażki), w sumie sam sobie dopowiedziałeś, więc nie ciągnę dyskusji. Tym bardziej, że decyzja podjęta (edit- chyba tongue)

1,403

cichyfacet napisał/a:

Moglabyś zacząć pisać jakieś bzdury, bo jak się z Tobą ludzie zgadzają, to nie ma o czym pisać. big_smile

Przepraszam sad Nie potrafię pisać bzdur sad
big_smile

Bardzo dobrze napisałaś Happi smile Do tego on już wie (jeżeli tego wcześniej nie wiedział), że to, że jest się miłą dziewczyną, to nie znaczy, że będzie się pozwalać, by ktoś nas wykorzystał.

Oglądaliście komedię "Millerowie" Fajna smile Ja dzisiaj obejrzałam drugi raz na kinie letnim. Prosty humor, ale taki też czasem lubię smile Tam jest niegrzecznie hehe, bo taka mieszanka, striptizerka, on diler itd big_smile Jest sporo niezłych tekstów. Zresztą lubię Jennifer Aniston, a tam gra wink No i do tego panowie, widać jej ciało w tym filmie, super wygląda smile

No ja nie pozwalam nikomu siebie wykorzystywać. A jego ostatnia szansa jest w tym, co napisze mi rano. Jak nadal mi coś będzie nie pasować, to odpuszczam. Szkoda mojego czasu i nerwów, tym bardziej, że mnie zdążył w kilka godzin ostro zniechęcić.

Tytuł coś mi mówi, to możliwe, że widziałam.
Ale może po prostu obejrzę od nowa, skoro fajne i komedia big_smile

1,404 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2016-07-11 01:37:16)

Happi - może za bardzo nie pocieszę, ale dzisiaj nie tylko Tobie się coś popierniczyło srogo.
Trzymaj się dziewczyno dobrze, bo zasługujesz na naprawdę fajnego faceta smile

Dzisiaj noc awangardowa - pełny chill

1,405 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-11 01:41:33)

Ja polecam. To jest prosty humor, nie jakiś wyszukany, ale dla mnie też fajny. Trochę żartów ogólnie, trochę też o seksie, ale przy tym przyjemna, lekka historia wink Niektóre teksty mocniejsze, ale w komedii dla mnie są fajne big_smile Nie oglądam komedii tak często, bo wiele jest jak dla mnie drętwych, ale są tez inne fajne, gdzie się uśmiałam np "Gorący towar" - tytuł średni, ale fajne, jest Sandra Bullock i inna dobra aktorka, która ma wprost talent komediowy no albo najlepsza z tych dla mnie "Udając gliniarzy". Nie mogłam wytrzymać ze śmiechu na niej "D Taki prosty humor, ale właśnie jak chcę się pośmiać, to dla mnie świetne. No, ale tak samo lubię też czasem wyszukany humor, tu dobre są komedie francuskie smile

1,406

Naprędce napisał/a:
Naprędce napisał/a:

Zbyt dosłownie to chyba bierzecie, moim zdaniem nie chodzi o sam fakt ewentualnej zdrady. Na tak głupiego nie wygląda, żeby tak to formułować.

cichyfacet napisał/a:

On się boi zaangażowania, boi się odpowiedzialności, boi się wymagań.

No, życia się boi (i porażki), w sumie sam sobie dopowiedziałeś, więc nie ciągnę dyskusji. Tym bardziej, że decyzja podjęta (edit- chyba tongue)

Ja Cię tam źle przeczytałem. A potem nie chciało mi się już tego edytować.
Generalnie to z tym, że się boi zdrady to ściema. smile

1,407

Ja polecam. To jest prosty humor, nie jakiś wyszukany, ale dla mnie też fajny. Trochę żartów ogólnie, trochę też o seksie, ale przy tym przyjemna, lekka historia wink Niektóre teksty mocniejsze, ale w komedii dla mnie są fajne big_smile Nie oglądam komedii tak często, bo wiele jest jak dla mnie drętwych, ale są tez inne fajne, gdzie się uśmiałam np "Gorący towar" - tytuł średni, ale fajne, jest Sandra Bullock i inna dobra aktorka, która ma wprost talent komediowy no albo najlepsza z tych dla mnie "Udając gliniarzy". Nie mogłam wytrzymać ze śmiechu na niej "D Taki prosty humor, ale właśnie jak chcę się pośmiać, to dla mnie świetne. No, ale tak samo lubię też czasem wyszukany humor, tu dobre są komedie francuskie smile

Jak piszesz o gliniarzach w komediach hollywodzkich to od razu mi do głowy przychodzi film Bad Boys. big_smile

1,408

Lucyfer666 napisał/a:

Happi - może za bardzo nie pocieszę, ale dzisiaj nie tylko Tobie się coś popierniczyło srogo.

Dziękuję smile
A Tobie co się stało? yikes

1,409

cichyfacet napisał/a:

Jak piszesz o gliniarzach w komediach hollywodzkich to od razu mi do głowy przychodzi film Bad Boys. big_smile

Rozumiem. To znany film, ale chyba nie oglądałam. Kiedyś obejrzę.

1,410

Ja tymczasem maniaczę muzyczkę i znowu mnie złapało na to:

Gdzieś tu już wrzucałam, ale niech jest jeszcze raz big_smile Zasługuje <3

1,411

Mrs.Happiness napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Dziękuję smile
A Tobie co się stało? yikes

Powiedzmy, że towarzysko znowu coś runęło jak domek z kart (wręcz podobna historia tylko, że role się odwróciły) i parę innych rzeczy się zawaliło - normalnie weekend napisany przez Freddiego, ale mnie załatwiło
Obecnie to uderzam w stronę wyluzowania - dzisiaj do Krakowa wyjazd, więc na spokojnie mogę noc przesiedzieć przy dobrym klimacie wink
Millerowie bardzo przyjemni smile
Ja tam jestem zwolennikiem trochę starych klasów jak Naga Broń

1,412 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-07-11 01:58:40)

Dobra, czyli pendolino nad morze jedzie ode mnie 7h... big_smile

@EDIT

Freddiego Mercury?

1,413

Happi a ty znowu do czwartej rano wartę trzymasz? ;p

1,414 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-11 02:02:40)

Ooo Cichy to daleko jedziesz smile No ale dla Happi warto smile

Happi bardzo ładna piosenka smile

Stare komedie też fajne smile Z tych polskich to "Sami swoi" dla mnie super, z francuskich z końca lat 90-tych bardzo mi się podobała "Goście goście", oglądałam też drugą część. Obie fajne. Z komediodramatów mistrzostwo to dla mnie "Nietykalni". Pięknie zrobiony film i to na podstawie prawdziwej historii. OPglądałam już chyba 3 razy.

1,415 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-11 02:03:38)

Lucyfer666 napisał/a:

Powiedzmy, że towarzysko znowu coś runęło jak domek z kart (wręcz podobna historia tylko, że role się odwróciły) i parę innych rzeczy się zawaliło - normalnie weekend napisany przez Freddiego, ale mnie załatwiło
Obecnie to uderzam w stronę wyluzowania - dzisiaj do Krakowa wyjazd, więc na spokojnie mogę noc przesiedzieć przy dobrym klimacie wink

O kurde, to nie zazdroszczę sad
Ale damy radę! Trzeba być silnym. A razem zawsze raźniej big_smile
Mi już jest lepiej niż było parę godzin temu wink

cichyfacet napisał/a:

Dobra, czyli pendolino nad morze jedzie ode mnie 7h... big_smile

Haha! big_smile Poczekaj chociaż aż przestanę być tak szkaradna big_smile wink

On-WuWuA-83 napisał/a:

Happi a ty znowu do czwartej rano wartę trzymasz? ;p

Do czwartej raczej nie, bo powoli robię się śpiąca, ale jeszcze nie idę smile
Ale dziękuję za troskę :*

Ooo Cichy to daleko jedziesz smile No ale dla Happi warto smile

Mówiłam już, że Cię bardzo lubię? <3

1,416 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-11 02:05:46)

No właśnie, dacie radę, na pewno smile Ja kiedyś towarzysko, nie miałam fajnie. W podstawówce trafiłam na nieciekawą klasę, a że ja byłam inna niż oni, to docinki były na porządku dziennym. Byłam wtedy samotna, a dla dziecka to trudne. Potem czasem źle dobierałam znajomych i też było średnio. W liceum jednak już lepiej robiłam, no i teraz mam w sumie tylko fajne osoby w znajomych i także super przyjaciółkę smile Zawsze możemy na siebie liczyć. Także wszystko może się odwrócić. Kiedyś sama w to nie wierzyłam, a jednak, mam małe grono znajomych, policzyć można łatwo, bo kilka osób, ale bliskich smile

Też Cię bardzo lubię Happi smile

1,417 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-11 02:06:53)

No właśnie, dacie radę, na pewno smile Ja kiedyś towarzysko, nie miałam fajnie. W podstawówce trafiłam na nieciekawą klasę, a że ja byłam inna niż oni, to docinki były na porządku dziennym. Byłam wtedy samotna, a dla dziecka to trudne. Potem czasem źle dobierałam znajomych i też było średnio. W liceum jednak już lepiej robiłam, no i teraz mam w sumie tylko fajne osoby w znajomych i także super przyjaciółkę smile Zawsze możemy na siebie liczyć. Także wszystko może się odwrócić. Kiedyś sama w to nie wierzyłam, a jednak, mam małe grono znajomych, policzyć można łatwo, bo kilka osób, ale bliskich smile

Też Cię bardzo lubię Happi smile Piosenka bardzo fajna smile

Widzisz, najważniejsze, że nauczyłaś się otaczać wartościowymi ludźmi. To bardzo przydatna cecha. Dużo ludzi tego nie potrafi. Wolą postawić na byle co, byle tylko nie być samemu.

smile

P.S. Cieszę się, że piosenka Ci się spodobała smile

1,418 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-11 02:17:15)

To prawda. Najfajniejsze jest to, że po prostu ja i moje koleżanki mamy dużo tematów do rozmów, rozumiemy się. Do tego z przyjaciółką mamy podobne zainteresowanie. Dzięki temu choćby pożyczamy sobie książki itp. No bo czytamy bardzo podobne smile

1,419 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-11 02:18:32)

To prawda. Najfajniejsze jest to, że po prostu ja i moje koleżanki mamy dużo tematów do rozmów, rozumiemy się. Do tego z przyjaciółką mamy podobne zainteresowanie. Dzięki temu choćby pożyczamy sobie książki itp. No bo czytamy bardzo podobne smile

O, świetnie smile
Oby tak dalej. Jesteś taką ciepłą, fajną osobą. Zasługujesz na to, by mieć bliskich smile

1,420

U mnie na studiach dopiero co ruszyło. Nie ma nic gorszego jak patologia rodzinna i noże w plecy z każdej strony, ale dobrego przyjaciela mam z czasów podstawówki - sztama naprawdę długa, ale mimo wielu sytuacji trzymamy się razem.
No i muzyka urządza wspaniale wink

Damy radę Happi - kroczek po kroczku w stronę szczęścia wink

Ja to dzisiaj bym normalnie jakieś party zorganizował na podniesienie nastrojów wink

1,421

Ja też sporo czasu potrzebowałam, by poznać kogoś, na kogo naprawdę mogłam liczyć. Przy czym obecnie najbardziej mogę liczyć na Was, jeśli mam być szczera. Teraz najbardziej pomogły mi osoby z tego forum, niektórzy tu publicznie, inni prywatnie. Za co Was naprawdę uwielbiam, bo jesteście niesamowici <3

Dokładnie smile

Haha big_smile No ja nie mam zbytnio ochoty na party, bo cały czas mnie swędzi i piecze twarz... Znaczy, kawałek twarzy, ale wystarczająco dokuczliwie, by mi się niczego nie chciało hmm

1,422

Właśnie o to chodzi - Hakuna Matata i do przodu smile

1,423

Mrs.Happiness napisał/a:

Ja też sporo czasu potrzebowałam, by poznać kogoś, na kogo naprawdę mogłam liczyć. Przy czym obecnie najbardziej mogę liczyć na Was, jeśli mam być szczera. Teraz najbardziej pomogły mi osoby z tego forum, niektórzy tu publicznie, inni prywatnie. Za co Was naprawdę uwielbiam, bo jesteście niesamowici <3

Dokładnie smile

Haha big_smile No ja nie mam zbytnio ochoty na party, bo cały czas mnie swędzi i piecze twarz... Znaczy, kawałek twarzy, ale wystarczająco dokuczliwie, by mi się niczego nie chciało hmm

Miło czytać, ale jednak trochę gorzki wydźwięk...
Nie ma obok Ciebie kogoś na kogo możesz liczyć? Przyjaciółka?

1,424

cichyfacet napisał/a:

Miło czytać, ale jednak trochę gorzki wydźwięk...
Nie ma obok Ciebie kogoś na kogo możesz liczyć? Przyjaciółka?

W moim mieście nie mam nikogo takiego.
Mam dwie przyjaciółki, które mieszkają kilkadziesiąt kilometrów dalej. Z jedną mam lepszy kontakt, z drugą trochę słabszy.
Przy czym pierwszej nie chcę znowu zawracać gitary, bo pewnie ma już dość moich problemów z facetami.
A druga ostatnio sama miała sporo problemów, zresztą ona w kwestiach facetów nie potrafi nic doradzić.

No i tak to w sumie wygląda... wink

1,425

Coś mi się forum zacinało hmm

Dzięki smile

Miło mi to słyszeć smile Tak samo uważam o Tobie.

Kiedyś mniej wierzyłam w siebie, ale teraz wierzę bardziej. Wiele osób pewnie kiedyś myślało, że chciałyby być kimś innym. Po prostu taki smutek. Też tak miałam. No ale odkąd bardziej lubię siebie, to nie chciałabym być kimś innym (chyba, że na kilka dni z ciekawości), bo uważam, że jestem na tyle fajna, że po co to zmieniać big_smile Mam nadzieję, że to nie narcyzm, ale raczej nie. Po prostu widzę teraz swoje zalety smile

Racja. Na forum jest dużo fajnych osób i też uważam, że na Was można liczyć smile Jesteście świetni smile :*

Teraz trochę cukru hehe, piosenka "Sugar" wink Bardzo lubię Maroon 5.

1,426

No właśnie... jest tutaj tyle cukru, że zaraz cukrzyca będzię. big_smile

A na studiach? zero jakichś bliższych znajomych? smile

1,427

Dzięki smile

Kiedyś mniej wierzyłam w siebie, ale teraz wierzę bardziej. Wiele osób pewnie kiedyś myślało, że chciałyby być kimś innym. Po prostu taki smutek. Też tak miałam. No ale odkąd bardziej lubię siebie, to nie chciałabym być kimś innym (chyba, że na kilka dni z ciekawości), bo uważam, że jestem na tyle fajna, że po co to zmieniać big_smile Mam nadzieję, że to nie narcyzm, ale raczej nie. Po prostu widzę teraz swoje zalety smile

Racja. Na forum jest dużo fajnych osób i też uważam, że na Was można liczyć smile Jesteście świetni smile :*

Proszę smile

Ja też dziękuję smile

To nie narcyzm. Trzeba znać swoją wartość, bo wtedy człowiek nie daje sobą pomiatać. Ja też poznałam swoją wartość. Czasem wiadomo, nadal jestem niepewna z różnych względów, ale lubię siebie. Dlatego wiem, że w ostatecznym rozrachunku nie pozwolę nikomu siebie skrzywdzić. Bo może mi na kimś zależeć, ale nie czuję żadnej presji z tym związanej. Nie mam jak niektórzy wrażenia, że muszę tę osobę za wszelką cenę zatrzymać. Wiem, że jej odejście zaboli, ale czasem jeszcze bardziej boli czyjaś obecność.

Ja też bardzo ich lubię. Od lat, już jak "This Love" ciągle leciało w TV wink 

cichyfacet napisał/a:

Co prawda, ja nie studiuję - jeszcze, ale jeśli chodzi o znajomych ze szkoły, to oni mieszkają w większym mieście, do którego dojeżdżam.
Więc ich też nie mam obok na co dzień.
Przy czym jest tam jedna taka dobra koleżanka, można by powiedzieć, że przyjaciółka. Ale z nią najłatwiej się dogadać w realu, mało kiedy gdzieś na portalach przesiaduje.

Kolejna sprawa, że ja często nie potrafię nawet nikogo poprosić o wsparcie, czy coś.
Wam to już przywykłam, że gadam o wszystkim i smęcę. Ale na ogół to mam z tym problem wink

1,428

Happi to spokojnie smile - jak "jeszcze" zamieni się na "już" to zobaczysz, że parę ciekawych i bliskich znajomości będzie wink

Swoją drogą co do proszenie o wsparcie to rozumiem Ciebie doskonale - sam niestety też jestem na taką opcję zamknięty hmm

1,429

Mrs.Happiness napisał/a:

Dzięki smile

Proszę smile

Ja też dziękuję smile

To nie narcyzm. Trzeba znać swoją wartość, bo wtedy człowiek nie daje sobą pomiatać. Ja też poznałam swoją wartość. Czasem wiadomo, nadal jestem niepewna z różnych względów, ale lubię siebie. Dlatego wiem, że w ostatecznym rozrachunku nie pozwolę nikomu siebie skrzywdzić. Bo może mi na kimś zależeć, ale nie czuję żadnej presji z tym związanej. Nie mam jak niektórzy wrażenia, że muszę tę osobę za wszelką cenę zatrzymać. Wiem, że jej odejście zaboli, ale czasem jeszcze bardziej boli czyjaś obecność.

Ja też bardzo ich lubię. Od lat, już jak "This Love" ciągle leciało w TV wink 

cichyfacet napisał/a:

Co prawda, ja nie studiuję - jeszcze, ale jeśli chodzi o znajomych ze szkoły, to oni mieszkają w większym mieście, do którego dojeżdżam.
Więc ich też nie mam obok na co dzień.
Przy czym jest tam jedna taka dobra koleżanka, można by powiedzieć, że przyjaciółka. Ale z nią najłatwiej się dogadać w realu, mało kiedy gdzieś na portalach przesiaduje.

Kolejna sprawa, że ja często nie potrafię nawet nikogo poprosić o wsparcie, czy coś.
Wam to już przywykłam, że gadam o wszystkim i smęcę. Ale na ogół to mam z tym problem wink

Może masz inną drogę niż studia, ciekawszą? smile
A z chłopakiem potrafisz rozmawiać o problemach oczekując wsparcia? smile

1,430

Lucyfer666 napisał/a:

Happi to spokojnie smile - jak "jeszcze" zamieni się na "już" to zobaczysz, że parę ciekawych i bliskich znajomości będzie wink

Swoją drogą co do proszenie o wsparcie to rozumiem Ciebie doskonale - sam niestety też jestem na taką opcję zamknięty hmm

Wiem, wiem. Ja nie mam akurat problemów z poznawaniem ludzi, bo ciągle kogoś poznaję. Nie tylko w sieci. Nawet w kolejce w sklepie mnie potrafi ktoś zagadać big_smile Po prostu ludzie jakoś się mnie nie trzymają, a ja z racji mojej przeszłości nie próbuję ich zatrzymywać w żaden sposób wink

No ja tak zostałam nauczona jako dziecko i tak mi zostało. Najpierw wszystko staram się zrobić sama.

cichyfacet napisał/a:

Może masz inną drogę niż studia, ciekawszą? smile
A z chłopakiem potrafisz rozmawiać o problemach oczekując wsparcia? smile

Po prostu mam dłuższą drogę, niż normalnie powinnam mieć. Ale nie żałuję, bo też sporo wyciągnęłam z tego doświadczenia smile
Tak, z chłopakiem potrafię. Wiadomo, jest to osoba, której ufam i z którą w jakiś sposób wiążę przyszłość. Jakbyśmy nie byli w stanie ze sobą rozmawiać i siebie wspierać, to bym tego nie chciała nawet związkiem nazywać wink

Posty [ 1,366 do 1,430 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 20 21 22 23 24 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024