Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 14 15 16 17 18 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 976 do 1,040 z 4,549 ]

976

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
On-WuWuA-83 napisał/a:

Hahaha, ja przeważnie staram być się sympatyczny i niekonfliktowy. Dlatego raczej nie mam wrogów na co dzień smile
Aż się boję pomyśleć co mogła byś sobie pomyśleć ^^ ;p

No i bardzo dobrze, grzeczny chłopiec <głaszcze> big_smile wink
Haha, widzisz, jednak sweet kociak też może wywołać strach big_smile

Elle88 napisał/a:

Nie no, ja aż taką fanką jej twórczości nie jestem zdecydowanie. Tylko tamta piosenka mi się podobała, ale to pewnie z uwagi na pana występującego w teledysku wink
Głos ma, ale to nie wynika z muzyki jaką wypuszcza w eter, tylko jak ktoś widział ją w wywiadach jak śpiewała itp. na żywo.

To teraz zmiana klimatu trochę, pewnie tylko ja się jaram dancehallem, ale co tam big_smile

Mi się te wcześniejsze nie podobały zbytnio, takie strasznie puste i bez wyrazu były. Ale te trzy akurat bardzo lubię wink

Kilka razy widziałam nagrania z jej koncertów, więc zdążyłam się przekonać. Chyba właśnie wtedy zmieniłam o niej zdanie big_smile

O, jak na razie przesłuchałam tę pierwszą, ale podoba mi się <3
Jak się skończy, włączę następną big_smile

Z filmików z tańczeniem, mogę ich podrzucić. Przy okazji - ten w jaskrawej bluzie jest Azjatą w moim typie wink

Zobacz podobne tematy :

977

Heheheh, znowu Azjata, nie mogieeee big_smile

Z tym moim zagramanicznym byście się dogadali chyba. On kilka lat w Japonii mieszkał, Japonki bzykał - też chyba słabość miał do nich wink
A my mieliśmy do Australii jechać, miałam tu robotę rzucać i tam biznesy otwierać, hahahah. Ależ plany były big_smile 

Zawsze jak widzę Japońca od Ciebie to mi się kojarzy z nim trochę.

Swoją drogą, ciekawe czy już jest tutaj, na miejscu, czy to była od początku tylko podpucha.
Ach, nigdy sie nie dowiem sad big_smile

978

Haha big_smile A bo ten kanał jest jedynym o tańcu, który subskrybuję big_smile

Ale mi się ogólnie różni faceci podobają. Polacy, Azjaci, Brytyjczycy, Hiszpanie, no naprawdę różnie z tym bywa. Przy czym mam straszną fazę na azjatycką muzykę. Już mi przeszło w sumie jaranie się facetami stamtąd samymi w sobie, ale muzykę nadal uwielbiam wink
Haha, to faktycznie grubo! big_smile Szczególnie jak na Ciebie wink

A nie masz jak tego sprawdzić? wink

Żeby nie było, że ciągle Azjaci:

<3

979

Nie mam jak tego sprawdzić, bo tel. jest prywatny, a firmowego nie znam.
No i znam tylko jego imię. Nazwisko kiedyś mi podawał, ale nie zwróciłam uwagi, bo nie sądziłam że się kiedyś przyda i nie myliłam się tongue

Za to znam wszystkie dane tego gościa, który proponował te fikołki za $$ (ze Skandynawii), dzisiaj go odprawiłam.
Twardy był, próbował negocjować wink ale stwierdziłam, że za bardzo się skupia gość na samym fakcie chęci spełnienia swojej fantazji ze mną niż na mnie.
A poza tym, on nie wie jak ja lubię i założył z góry, że wie.. co mnie trochę zaniepokoiło, bo jakby mnie np. przywiązał do łóżka gdzieś w tym zamczysku, a potem jakieś urządzenia na mnie próbował to musielibyśmy się bić!!

big_smile

980

Nie chce Wam się wtrącać do rozmowy, ale czy fakt, że wgrałem sobie snapchata oznacza, że jeszcze krok i zobaczę co to są portale randkowe na własnej skórze? big_smile
Nie ma czegoś takiego, jak.. zaadoptuj kobietę? big_smile

981

JA nie mam snapchata, ale z tego co wiem dobre są do cykania sobie niegrzecznych fotek wink

Jest zaadoptuj faceta - bo tak to w praktyce wygląda przecież. W drugą stronę byłoby niepoważnie wink

982

Elle88 napisał/a:

Nie mam jak tego sprawdzić, bo tel. jest prywatny, a firmowego nie znam.
No i znam tylko jego imię. Nazwisko kiedyś mi podawał, ale nie zwróciłam uwagi, bo nie sądziłam że się kiedyś przyda i nie myliłam się tongue

Za to znam wszystkie dane tego gościa, który proponował te fikołki za $$ (ze Skandynawii), dzisiaj go odprawiłam.
Twardy był, próbował negocjować wink ale stwierdziłam, że za bardzo się skupia gość na samym fakcie chęci spełnienia swojej fantazji ze mną niż na mnie.
A poza tym, on nie wie jak ja lubię i założył z góry, że wie.. co mnie trochę zaniepokoiło, bo jakby mnie np. przywiązał do łóżka gdzieś w tym zamczysku, a potem jakieś urządzenia na mnie próbował to musielibyśmy się bić!!

big_smile

Aa, no to lipa. Chociaż chyba aż tak Ci nie zależy, by wiedzieć, co? wink

Hahaha big_smile
To dobrze, że nie poszłaś w ciemno! Cieszę się wink
A on niech żałuje big_smile

cichyfacet napisał/a:

Nie chce Wam się wtrącać do rozmowy, ale czy fakt, że wgrałem sobie snapchata oznacza, że jeszcze krok i zobaczę co to są portale randkowe na własnej skórze? big_smile
Nie ma czegoś takiego, jak.. zaadoptuj kobietę? big_smile

Spokojnie, Cichy, ja nie mam snapa, a konta na portalach miałam. Więc jak widzisz, można mieć jedno, a nie mieć drugiego wink

983 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-09 00:01:12)

Happi, nie nie zależy mi. 
2 x w życiu zmieniał kontynent dla kobiety, więc państwo to nie jest dużo w porównaniu do tego, ale skoro nie ma powodu to wątpię by rzucał tak dobrą miejscówkę, chociaż.. who knows, ma charyzmę więc możliwe, że wyhaczy tu kogoś.

A z tym drugim nie poszłam, bo kasa sama w sobie mnie nie kręci już, a jak gość chce płacić to wiadomo, że nie ma to zbytnio perspektyw, a bzykać się można za free z powodzeniem i nie musieć "Być czyjaś" przez ten czas więc.. to było proste smile

984

No jeśli będzie chciał, to pewnie kogoś sobie znajdzie smile
Swoją drogą, niezły wariat, że tak się przenosił dla kobiet tongue

A tak w ogóle, to ja mam jakiegoś pecha ostatnio. Znaczy, teraz to wiem, że mnie zaatakowało przez ostatnie silne osłabienie, ale już się wkurzyłam, bo rok nie miałam głupiej opryszczki. I dzisiaj się przyplątała. Na razie walczę domowymi sposobami, bo apteki całodobowej na takim zadupiu oczywiście nie mamy. Rano pierwsze co, to trzeba będzie się zaopatrzyć w arsenał maści i plastrów. Ale smutek i żal tak czy siak sad

Jak ktoś zna dobry sposób, by się tego pozbyć, to oczywiście będę wdzięczna za każdą radę! big_smile

P.S. Właśnie dowiedziałam się, że jednak są tam jakieś dziewczyny, o których on nie miał pojęcia, że będą. Tak twierdzi w każdym razie wink

985

Mrs.Happiness napisał/a:

P.S. Właśnie dowiedziałam się, że jednak są tam jakieś dziewczyny, o których on nie miał pojęcia, że będą. Tak twierdzi w każdym razie wink

Jakby to powiedzieć - życie hahaha tongue ^^
Nie mógł cię zabrać ze sobą na tego grilla?

986

Kurde, opryszczki nigdy odpukać nie miałam.. ale słyszałam, że Zovirax (taka maść) podobno daje radę.
Albo pastą z fluorem posmaruj na noc?

Boli Cię to?

I coś a porpos tematu:

"Witaj. Oglądając Twoje zdjęcia troche mocniej zagłębiłem się w myślach, mianowicie jak byłoby wspaniale mieć taką kobiete przy sobie. Patrzeć na nią jak śpi, uśmiecha się i nawet jak czasem się złości... hmmm ....Jak tego dokonać. "

Ktoś wie, jak tego dokonać?

987 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-07-09 00:45:23)

Elle88 napisał/a:

Kurde, opryszczki nigdy odpukać nie miałam.. ale słyszałam, że Zovirax (taka maść) podobno daje radę.

Boli Cię to?

I coś a porpos tematu:

"Witaj. Oglądając Twoje zdjęcia troche mocniej zagłębiłem się w myślach, mianowicie jak byłoby wspaniale mieć taką kobiete przy sobie. Patrzeć na nią jak śpi, uśmiecha się i nawet jak czasem się złości... hmmm ....Jak tego dokonać. "

Napisz mu, żeby w pierwszej kolejności przestał bić niemca po kasku (bo na pewno to już zrobił pisząc takie teksty). big_smile

988

On-WuWuA-83 napisał/a:

Jakby to powiedzieć - życie hahaha tongue ^^
Nie mógł cię zabrać ze sobą na tego grilla?

Haha, no życie, życie big_smile
To miała być zwykła popijawa i zresztą pisał, że go cały czas namawiają na picie tongue
Więc i tak bym się tam nie odnalazła jakby nie patrzeć... wink
Aczkolwiek chyba nie jest mu tam aż tak dobrze, bo co kilkanaście minut dostaję wiadomość big_smile

Elle88 napisał/a:

Boli Cię to?

I coś a porpos tematu:

Ciesz się, to jest tragedia. Co prawda, ja jeszcze mam naprawdę słabe zazwyczaj, ale i tak upierdliwe to jak diabli hmm
Jutro kupię sobie jakąś maść, o której w necie czytałam. Do tego plasterki w razie, gdyby do poniedziałku nie zeszło, bo wolę czymś to zakrywać przy wychodzeniu z domu na dłużej.
Może posmaruję sobie pastą na noc, co przynajmniej wysuszy to miejsce, jakoś to przykryje na tych parę godzin.

Boleć nie boli, ale swędzi i lekko piecze wink
No i wkurza sam fakt, że jak np. masz chłopaka, to mu nawet buzi dać nie możesz póki to nie zejdzie hmm

Hahahahahahahahaha big_smile
No ja niestety nie wiem, nie pomogę temu sympatycznemu panu sad

989 Ostatnio edytowany przez Kaba (2016-07-09 00:49:42)

Elle88 napisał/a:

Jak to jak - tradycyjnie. Maczugą w łepetynę za kołtun i do groty na legowisko tongue

990

Dzięki, Cichy, nawet w moim stylu taka odpowiedź muszę przyznać wink

I lecimy dalej:

"Cześć tak się zastanawiam od czego tu zacząć i chyba jednak powodem który zadecydował, że napisałem to to, że mi się spodobałaś. Bo jednak ciężko poznać kogoś na podstawie profilu, jedynie zdj może zwrócić naszą uwagę chociaż to tylko czasami dobre ujęcie czy dobre oko fotografa.
Lecz to raczej to co mamy w środku będzie mogło zadecydować co będzie dalej bo ,,opakowanie'' to jeszcze nie wszystko bo czas i tak zrobi z nim swoje. A czuje się na tym portalu jak na tej przysłowiowej półce sklepowej. Uważam że rozmowa, oddanie czy kompromis , wsparcie i podejście do rodziny to są rzeczy które potrafią dać odczuć ta drugą osobę. Ale chyba lepiej prowadzić dialog niż monolog tak jak teraz. Pewnie zanudziłem więc z góry przepraszam."

Nie ma za co..

http://media2.giphy.com/media/12Nxp9loRy1yPC/giphy.gif

991

Mrs.Happiness napisał/a:

Haha, no życie, życie big_smile
To miała być zwykła popijawa i zresztą pisał, że go cały czas namawiają na picie tongue
Więc i tak bym się tam nie odnalazła jakby nie patrzeć... wink
Aczkolwiek chyba nie jest mu tam aż tak dobrze, bo co kilkanaście minut dostaję wiadomość big_smile

Myślałem że będzie też coś do zjedzenia big_smile i tak mi się grill skojarzył wink
Pewnie byś się nie odnalazła ale za to inne grzeczne wink - bo zakładam, że chłopaki innych nie znają ;D jakoś się przez przypadek odnalazły ^^
Oooo tak to na pewno big_smile

992 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-09 00:57:58)

Haha, najlepsze jest zakończenie. Pisze, że pewnie zanudził, ale I TAK to wysyła...

http://memesvault.com/wp-content/uploads/Facepalm-Meme-Picard-14.jpg

On-WuWuA-83 napisał/a:

Myślałem że będzie też coś do zjedzenia big_smile i tak mi się grill skojarzył wink
Pewnie byś się nie odnalazła ale za to inne grzeczne wink - bo zakładam, że chłopaki innych nie znają ;D jakoś się przez przypadek odnalazły ^^
Oooo tak to na pewno big_smile

No coś do zjedzenia pewnie też będzie big_smile Generalnie nie mam pojęcia jak oni mają to zorganizowane. Nie pytałam wink

Haha, jeszcze by z nimi posiedzieć, to bym dała radę, ale serio nie chciałabym nocować wśród samych obcych mi osób. Zresztą ja u mało kogo w życiu nocowałam big_smile

A co, myślisz, że się mylę? sad

993

Mrs.Happiness napisał/a:

Haha, najlepsze jest zakończenie. Pisze, że pewnie zanudził, ale I TAK to wysyła...

http://memesvault.com/wp-content/uploads/Facepalm-Meme-Picard-14.jpg

No ta.. ale to chyba (tak to zrozumiałam) jest strategia na litość/współczucie/pocieszanie (?) whatever.

Generalnie żal, że dorośli faceci nie potrafią w naturalny sposób rozpocząć rozmowy z kobietą, tylko jak z jakimś alienem albo dzikim zwierzęciem, który w każdej chwili może skoczyć im do gardła.

994

Elle88 napisał/a:

Dzięki, Cichy, nawet w moim stylu taka odpowiedź muszę przyznać wink

I lecimy dalej:

"Cześć tak się zastanawiam od czego tu zacząć i chyba jednak powodem który zadecydował, że napisałem to to, że mi się spodobałaś. Bo jednak ciężko poznać kogoś na podstawie profilu, jedynie zdj może zwrócić naszą uwagę chociaż to tylko czasami dobre ujęcie czy dobre oko fotografa.
Lecz to raczej to co mamy w środku będzie mogło zadecydować co będzie dalej bo ,,opakowanie'' to jeszcze nie wszystko bo czas i tak zrobi z nim swoje. A czuje się na tym portalu jak na tej przysłowiowej półce sklepowej. Uważam że rozmowa, oddanie czy kompromis , wsparcie i podejście do rodziny to są rzeczy które potrafią dać odczuć ta drugą osobę. Ale chyba lepiej prowadzić dialog niż monolog tak jak teraz. Pewnie zanudziłem więc z góry przepraszam."

Nie ma za co..

http://media2.giphy.com/media/12Nxp9loRy1yPC/giphy.gif

http://images77.fotosik.pl/737/d234184d5ae1191fmed.gif

995 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-09 01:02:40)

Elle88 napisał/a:

No ta.. ale to chyba (tak to zrozumiałam) jest strategia na litość/współczucie/pocieszanie (?) whatever.

Generalnie żal, że dorośli faceci nie potrafią w naturalny sposób rozpocząć rozmowy z kobietą, tylko jak z jakimś alienem albo dzikim zwierzęciem, który w każdej chwili może skoczyć im do gardła.

Powinnaś mu napisać: Nie zanudzasz mnie! To, co napisałeś, było głębokie i cudowne. Musisz być naprawdę świetnym facetem, który wie czego chce od życia! :*

big_smile

No żal. Do mnie teraz jakiś zboczeniec napisał, wrzuciłabym tutaj, ale zbyt niski poziom prezentuje big_smile
W sensie, napisał to wyjątkowo poprawnie yikes Ale opisał jakąś swoją fantazję erotyczną ze mną w roli głównej, więc... big_smile

996

Dawaj, Happi. Przynajmniej jakieś emocje gościu przemycił smile

997

Mrs.Happiness napisał/a:

A co, myślisz, że się mylę? sad

Jeżeli jest ze swoimi dobrymi kumplami to nie ma możliwości żeby mu się nudziło. Dodaj do tego alko+ niezapowiedziane, nieznane doopeczki ;p które będą umilać towarzystwo to rysuje się fajnie spędzony wieczór. A pisze bo chce być obrotny smile

998 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-09 01:10:54)

Elle88 napisał/a:

Dawaj, Happi. Przynajmniej jakieś emocje gościu przemycił smile

"Jesteś w pokoju…. Masz na sobie bieliznę, koszulkę i spódniczkę…. Patrzysz na mnie. Ja pewnym krokiem podchodzę do Ciebie …. Przytulam. Odwracam Ciebie do okna….. odsuwam włosy z karku i zaczynam całować, podczas gdy moja dłoń masuje Twoje pośladki…… spódniczkę podsuwam do góry…. a Ty się zaczynasz wypinać, opierając o parapet…. schodzę w dół. Na kolana…. Od razu, bez zastanowienia atakuje Twoje pośladki. Całuje je namiętnie….. później dopadam przez majtki do muszelki….. lekko ciągnę wargi, podgryzam i ssam….. gdy robi się mokra…. Wstaję, odwracam Ciebie do siebie twarzą…. Zdejmuje koszulkę i stanik ….zaczynam ssać sutki a palce wkładam w Twoją muszelkę….. aż poczujesz ochotę na dziki i ostry seks."

Hahaha big_smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Jeżeli jest ze swoimi dobrymi kumplami to nie ma możliwości żeby mu się nudziło. Dodaj do tego alko+ niezapowiedziane, nieznane doopeczki ;p które będą umilać towarzystwo to rysuje się fajnie spędzony wieczór. A pisze bo chce być obrotny smile

Może tak jest. Chociaż ja jak dobrze się bawię na imprezie, to z nikim nie piszę big_smile

999

Hehe, spoko. Chociaż po języku opisu wyczuwam, że to młodziutki koleś raczej? wink

1,000

Elle88 napisał/a:

Hehe, spoko. Chociaż po języku opisu wyczuwam, że to młodziutki koleś raczej? wink

No po zdjęciach dałabym mu maksymalnie 20 lat wink

1,001

Mrs.Happiness napisał/a:
Elle88 napisał/a:

No po zdjęciach dałabym mu maksymalnie 20 lat wink

hihi
No chciał pokazać, że jest w stanie poprowadzić relację, piona dla niego wink Przynajmniej próbował elementy erotyki wprowadzić.
Większość facetów się tego boi potwornie i tym sporo tracą.

Jak jest za dużo erotyki na początku to można to przytemperować jakoś, ale jak nie ma w ogóle to jest nuda totalna i każdą relację ukatrupi raczej prędzej niż później. No, chyba, że to spotkanie profesorów dr habilitowanych to może inaczej wink

1,002

@Elle

Mnie to wcale nie śmieszy, kobiety piszą równie głupie farmazony, więc to nie tylko domena mężczyzn. Nie dość, że nie w typie to jeszcze nachalne, bywa, że i chamskie. W każdym bądź razie u mnie posucha, ale i tak praca od rana do późnej nocy, więc strata żadna.

1,003

Kaba napisał/a:

@Elle

Mnie to wcale nie śmieszy, kobiety piszą równie głupie farmazony, więc to nie tylko domena mężczyzn. Nie dość, że nie w typie to jeszcze nachalne, bywa, że i chamskie. W każdym bądź razie u mnie posucha, ale i tak praca od rana do późnej nocy, więc strata żadna.

No  w Twoim przyp. to wierzę, że żadna strata akurat. znaczy - dla nich big_smile
wink

1,004

Muszelka? Jak to w ogóle brzmi...
Mnie to akurat bawi do tego stopnia, że jutro poczytam o tych portalach i zobaczę czy kobiety też sypią takimi tekstami. smile

1,005

Oj Cichy, czasem piszesz jak stara babcia tongue
Ludzie umawiają się i (czasem) łączą w pary za pośrednictwem portali i neta, od co najmniej dekady.
Wyluzuj wink

Zapisz się, obadaj, wtedy wyrazisz zdanie. My tu wklejamy tekściory dla śmiechu i jaj. Zdarzają się też fajni faceci, ale o tym nie jest ten wątek przecież wink

1,006

...a tak se napiszę byle co, żeby sprawdzić, czy ostatnia będzie Pietruszka... tongue

Przy okazji - Zovirax dobry podobno jest. Ja nie znam, bo mnie się dziadostwo nie chyta, ale sąsiadka chwali smile

1,007

Elle88 napisał/a:

Oj Cichy, czasem piszesz jak stara babcia tongue
Ludzie umawiają się i (czasem) łączą w pary za pośrednictwem portali i neta, od co najmniej dekady.
Wyluzuj wink

Zapisz się, obadaj, wtedy wyrazisz zdanie. My tu wklejamy tekściory dla śmiechu i jaj. Zdarzają się też fajni faceci, ale o tym nie jest ten wątek przecież wink

Masz rację. Czasami tak się też zachowuję, rzadko, bo rzadko, ale jednak. Zastanawiam się czy nie miało na to wpływu moje środowisko. Od małego przyjaźniłem i kumplowałem się z ludźmi dużo starszymi, bo po prostu tylko z nimi miałem wspólny język.
Ja 13/14/15 lat, a cała reszta 20/22+

Musze tylko poczytać w tym wątku jakie portale warto odwiedzić. smile

1,008

cichyfacet napisał/a:

Masz rację. Czasami tak się też zachowuję, rzadko, bo rzadko, ale jednak. Zastanawiam się czy nie miało na to wpływu moje środowisko. Od małego przyjaźniłem i kumplowałem się z ludźmi dużo starszymi, bo po prostu tylko z nimi miałem wspólny język.
Ja 13/14/15 lat, a cała reszta 20/22+

Musze tylko poczytać w tym wątku jakie portale warto odwiedzić. smile

Spoko. Zacznij sobie od badoo - jest chyba najbardziej takie ..luźne, bez spiny. Potem może zaadoptuj.
Na początku pierwszy miesiąc na pewno, będziesz miał co robić wink

1,009

Vetulaniego znacie?
https://www.youtube.com/watch?v=oi8dUzRqs4A

@cichyfacet
Załóż konto np. na mydwoje.pl i sam się przekonaj.

1,010

Elle88 napisał/a:

hihi
No chciał pokazać, że jest w stanie poprowadzić relację, piona dla niego wink Przynajmniej próbował elementy erotyki wprowadzić.
Większość facetów się tego boi potwornie i tym sporo tracą.

Jak jest za dużo erotyki na początku to można to przytemperować jakoś, ale jak nie ma w ogóle to jest nuda totalna i każdą relację ukatrupi raczej prędzej niż później. No, chyba, że to spotkanie profesorów dr habilitowanych to może inaczej wink

Haha big_smile No odpisałam mu, że niestety, ale ja nie jestem z tych dziewczyn, co się napalają na obcych facetów, ale życzę mu miłego wieczorku. Zaraz dostałam wiadomość, że rozumie i szkoda, plus, że on życzy mi spokojnej nocy. W sumie mnie już nawet czasem przepraszano w necie yikes Znaczy, często przepraszali mnie goście, którzy mi proponowali jakieś dziwne rzeczy, bo odpisywałam im, że nie jestem zainteresowana, ale życzę owocnych poszukiwań big_smile big_smile I wtedy pisali miło, że mają nadzieję, że nie urazili, życzyli też miłego dnia, wieczoru, czy coś, i koniec big_smile Więc można? Można big_smile

santapietruszka napisał/a:

...a tak se napiszę byle co, żeby sprawdzić, czy ostatnia będzie Pietruszka... tongue

Przy okazji - Zovirax dobry podobno jest. Ja nie znam, bo mnie się dziadostwo nie chyta, ale sąsiadka chwali smile

Myślę, że ja znowu będę ostatnia big_smile Chociaż dzisiaj piątek, to może więcej osób posiedzi do późna wink

Zovirax właśnie chwalono w necie i jeszcze jeden smile Hascovir bodajże big_smile

1,011 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-09 01:44:55)

Mydwoje to jak się żony/męża szuka.Ja nie znam nikogo z moich znajomych kto miałby tam konto.
To dla seniorów chyba?
tongue tak mi się kojarzy w każdym razie

Happi, no pewnie, że można smile
Nie ma co się obruszać, że facet ma fantazje - jak jest zdrowy to ma. Nie muszę iść w to, ale jak mówię, dla mnie nie ma sensu relacja damsko - męska, bez elementów ..relacji damsko- męskiej wink

Strasznie się nas krzywdzi ogólnie za dzieciaka i wpaja nieprawidłowe poglądy n/t takich relacji i potem pół życia spędzamy na tym żeby to odkręcać.

1,012

Elle88 napisał/a:

Mydwoje to jak się żony/męża szuka.Ja nie znam nikogo z moich znajomych kto miałby tam konto.
To dla seniorów chyba?

No ja nie znam nikogo młodszego, kto miałby tam konto. Prędzej badoo, fotka, te klimaty big_smile
Nawet na sympatii nie ma zbyt wielu młodych chłopaków tongue

1,013

O nie... tam trzeba podać lokalizację, a za miesiąc przeprowadzam się do Warszawy. sad

1,014

A co, masz tajną lokalizację?

1,015

Elle88 napisał/a:

To dla seniorów chyba?

Ja znam. Nawet ślub wzięli, a ich historia jest opisana w tych takich reklamowych - ale naprawdę jest prawdziwa big_smile
Ale fakt, że starsi już byli smile

Happi - a może jednak ja ostatnia będę? tongue

1,016

badoo, fotka to w zasadzie ruchable. sympatia, buziak wyludnione. zapisanisobie, mydwoje fakt w obrączkę, garsoniera dla smakoszy na godziny... a showup na ręczną jazde..

1,017

Elle88 napisał/a:

A co, masz tajną lokalizację?

A co jak poznam kobietę ze śląska, a zaraz będę w Warszawie?
Zakocha się we mnie, ja jej namieszam w głowie i co wtedy i co?

1,018 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-09 01:56:33)

Kabur, ale przecież ty ruchacz jesteś wink (tak się przedstawiałeś w swoim pierwszym wątku), to co Ty robisz na portalach typowo prozwiązkowych/ promałżeńskich? :>

@Cichy, no racje. W dzisiejszych czasach to warto się zakochiwać tylko w sąsiadach. Najlepiej z jednej dzielnicy bo po co sobie komplikować życie? Popieram.

1,019

Przekonamy się big_smile

A tak w ogóle, jednak zadzwonił... big_smile Ale nie gadał żadnych dziwnych rzeczy, jacyś koledzy stamtąd się ze mną też przywitali, usłyszałam od jednego z nich, że mam seksowny głos, hahahahahaha big_smile Choć przyznam, że nie miałam pojęcia co im odpowiadać, bo wszyscy brzmieli na z deka podpitych tongue

1,020 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-07-09 01:59:25)

Elle88 napisał/a:

@Cichy, no racje. W dzisiejszych czasach to warto się zakochiwać tylko w sąsiadach. Najlepiej z jednej dzielnicy bo po co sobie komplikować życie? Popieram.

No dokładnie, czytasz mi w myślach.
Najlepiej w ogóle to jakby mieszkała piętro niżej, to nie musiałbym zdejmować kapci i koszulki do bicia żony.

1,021

cichyfacet napisał/a:

nie musiałbym zdejmować kapci i koszulki do bicia żony.

No weź. Ogólnie nie wypada bić żony bez koszulki, skąd Ty się urwałeś?

1,022

Mrs.Happiness napisał/a:

Przekonamy się big_smile

A tak w ogóle, jednak zadzwonił... big_smile Ale nie gadał żadnych dziwnych rzeczy, jacyś koledzy stamtąd się ze mną też przywitali, usłyszałam od jednego z nich, że mam seksowny głos, hahahahahaha big_smile Choć przyznam, że nie miałam pojęcia co im odpowiadać, bo wszyscy brzmieli na z deka podpitych tongue

Hihi, jaka happi big_smile fajnie

Dobra, Bąbelki, fajnie mi się z Wami gada ale ja na dziś odpadam.
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaajoo big_smile

1,023

Mrs.Happiness napisał/a:

Przekonamy się big_smile

Hahahaha, miałem wspomnieć też o podpitych mordach które będziesz słyszeć w tle jak zadzwoni big_smile
Sexowny głos - robisz może na infolinii?? wink big_smile

1,024 Ostatnio edytowany przez Kaba (2016-07-09 02:10:08)

@Elle88

Sprawdzam jakość tongue

1,025 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-09 02:12:50)

Kaba napisał/a:

Jeżeli miałybyście się określić jako -ekstra -ambi czy -introwertyzm to który termin najlepiej do Was pasuje?

Myślę, że albo ambiwertyzm albo bliżej introwertyzmu, ale nie taki skrajny. Lubię wychodzić czy to na spacery czy koncerty, do kina, muzeum, na fajne wydarzenia, w domu bardzo długo bym nie mogła siedzieć, ale ogólnie wolę być w małej grupie. W dużej grupie czuję się przytłoczona, choć to zależy, bo jak są fajni ludzie, to może być, ale generalnie wolę małe grupy lub z jedną bliską osobą naraz spędzać czas, by całkowicie się na niej skocentrować. Czasu dla samej siebie też potrzebuje, ale też nie za długo, bo jak długo nie gadam z nikim, to brakuje mi tego zdecydowanie. Kiedyś byłam introwertyczką, a teraz pośrodku, tak sądzę.

1,026

Elle88 napisał/a:

Hihi, jaka happi big_smile fajnie

Dobra, Bąbelki, fajnie mi się z Wami gada ale ja na dziś odpadam.
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaajoo big_smile

Co prawda, dziwnie się rozmawiało z grupką chłopaków, których się nie widziało na oczy, ale dałam radę. Choć i tak coś czuję, że on będzie chciał przepraszać za ten telefon, albo przynajmniej dopytywać, czy nie jestem zła, że dzwonił po wypiciu. Generalnie najśmieszniejszym momentem był koniec rozmowy, bo on do mnie takie "To pa, Skarbie", a w tle taki chórek "Uu, Skarbie??" tongue Ach, ci chłopcy, szczególnie po procentach big_smile 

No a skoro już nas opuszczasz, to dobranoc! :*
Do juterka <3

On-WuWuA-83 napisał/a:

Hahahaha, miałem wspomnieć też o podpitych mordach które będziesz słyszeć w tle jak zadzwoni big_smile
Sexowny głos - robisz może na infolinii?? wink big_smile

No on włączył głośnomówiący, żeby oni mnie słyszeli też, a nie tylko ja ich. To coś tam sobie powiadali big_smile
Ważne, że nic skrajnie głupiego tongue

Haha, coś sugerujesz? big_smile big_smile

1,027

Hej.. gdzie trafiają osoby, którym się dalo serce na tym całym badoo? big_smile
Pogubiłem się.

1,028

cichyfacet napisał/a:

Pogubiłem się.

Nie pokazuje Ci tych osób dopóki one też Ci nie dadzą serduszka big_smile Wtedy będziesz też mógł do nich napisać wink

1,029 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-07-09 02:19:02)

Mrs.Happiness napisał/a:
cichyfacet napisał/a:

Pogubiłem się.

Nie pokazuje Ci tych osób dopóki one też Ci nie dadzą serduszka big_smile Wtedy będziesz też mógł do nich napisać wink

A, dziękuję.
Na razie to wyłączyłem w cholerę, bo mi reklamy wyskakują i w ogóle, nerwowy jestem. big_smile

PS.
A mogę Ci dać serduszko? wink

1,030 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-09 02:20:17)

cichyfacet napisał/a:

Lepiej nie, bo tematów na forum i tak przybywa...

1,031 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-09 02:22:24)

cichyfacet napisał/a:

A, dziękuję.
Na razie to wyłączyłem w cholerę, bo mi reklamy wyskakują i w ogóle, nerwowy jestem. big_smile

PS.

Proszę smile
Hahaha big_smile Widać od razu, że brak Ci cierpliwości do takich miejsc wink

P.S. Nie mam już badoo niestety, gdyby nie to, to oczywiście nie miałabym nic przeciwko wink
Mnie generalnie w sieci znajdziesz teraz tylko tutaj, na fotce i na Facebooku big_smile

Haha big_smile Ja dla Cichego nie jestem żadnym zagrożeniem big_smile

1,032 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-07-09 02:24:51)

Mrs.Happiness napisał/a:

Proszę smile
Hahaha big_smile Widać od razu, że brak Ci cierpliwości do takich miejsc wink

P.S. Nie mam już badoo niestety, gdyby nie to, to oczywiście nie miałabym nic przeciwko wink
Mnie generalnie w sieci znajdziesz teraz tylko tutaj, na fotce i na Facebooku big_smile

Masz prawie faceta i zgadzasz się na serduszka...
NO JA BYŁBYM ZAZDROSNY.

Hej, co to miało znaczyć?

1,033

cichyfacet napisał/a:

NO JA BYŁBYM ZAZDROSNY.

Haha big_smile
Od Ciebie mogę się zgodzić, bo wiemy oboje, że nie jesteś mną zainteresowany w TEN sposób big_smile wink

1,034 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-09 02:27:50)

Mrs.Happiness napisał/a:

Bardziej Cichego miałam na myśli, niż Ciebie tongue ale mogłabyś mieć swój własny temat na swój temat,  pomyśl o tym big_smile

cichyfacet napisał/a:

Hej, co to miało znaczyć?

O właśnie big_smile

Ale dobra, bo jak znowu rano wstanę i zobaczę, że wszędzie się wypowiedziała ostatnia Pietruszka, to założę nowy temat big_smile już się nie odzywam big_smile

1,035

Mrs.Happiness napisał/a:
cichyfacet napisał/a:

NO JA BYŁBYM ZAZDROSNY.

Haha big_smile
Od Ciebie mogę się zgodzić, bo wiemy oboje, że nie jesteś mną zainteresowany w TEN sposób big_smile wink

A skąd wiesz? wink

poza tym...  już i tak pozamiatane. big_smile

1,036

@cichyfacet
Facet Happiness uważa, że nie mają względem siebie żadnych zobowiązań to możesz wink

@Mrs.Happiness
Masz tu parę gotowych tekstów dla jakiegoś entuzjasty cyberka.
tymoimswiatem.bloog.pl/?_ticrsn=3&smoybbtticaid=617552

1,037

Mrs.Happiness napisał/a:

Bardziej Cichego miałam na myśli, niż Ciebie tongue ale mogłabyś mieć swój własny temat na swój temat,  pomyśl o tym big_smile

Ale dobra, bo jak znowu rano wstanę i zobaczę, że wszędzie się wypowiedziała ostatnia Pietruszka, to założę nowy temat big_smile już się nie odzywam big_smile

Hahahaha big_smile Jakieś tematy miałam kiedyś, ale kiepska jestem w tym, swobodniej się czuję, gdy się podpinam pod czyjś temat wink

Ja jeszcze spać nie idę, więc luzik wink
Dopóki nie napiszę "dobranoc" możesz pisać w opór big_smile

cichyfacet napisał/a:

A skąd wiesz? wink

poza tym...  już i tak pozamiatane. big_smile

Wiem, bo ktoś inny Cię zainteresował wink Nie muszę mówić kto, wszyscy mają tego świadomość na pewno wink

Tak szczerze, to znając moje szczęście, skończy się jak zawsze big_smile
W sumie chciałam być optymistycznie nastawiona... chyba mi nie wychodzi big_smile

Nie no, tak poważnie, zbyt wiele razy w moim życiu coś się nagle kończyło, żebym brała cokolwiek za pewnik wink

1,038

Nieźle, forum pokazuje złą godzinę tongue

1,039

Kaba napisał/a:

@Mrs.Happiness
Masz tu parę gotowych tekstów dla jakiegoś entuzjasty cyberka.

Może załóż konto na fotce i im porozsyłaj? Pewnie byliby wdzięczni big_smile
Bo mi... no niezbyt się to przyda tongue

truskaweczka19 napisał/a:

Nieźle, forum pokazuje złą godzinę tongue

Mi normalnie pokazuje wink

1,040

A myśmy się już w ogóle poznali? wink

(rzadko zaglądam na maila, w zasadzie nie wchodziłem od kilku tygodni)

Mrs.Happiness napisał/a:

Wiem, bo ktoś inny Cię zainteresował wink Nie muszę mówić kto, wszyscy mają tego świadomość na pewno wink

Tak szczerze, to znając moje szczęście, skończy się jak zawsze big_smile
W sumie chciałam być optymistycznie nastawiona... chyba mi nie wychodzi big_smile

Nie no, tak poważnie, zbyt wiele razy w moim życiu coś się nagle kończyło, żebym brała cokolwiek za pewnik wink

Masz na myśli Elizabeth?
Jest intrygująca, ale umówmy się... wink

Czyli mówisz, że nie bierzesz nic za pewnik.. hm, to rzuć wszystko i chodź się, chodź na kawę!

Posty [ 976 do 1,040 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 14 15 16 17 18 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024