Happi wysłałem priv jak coś
Elle bierz w ciemno - Nie pożałujesz
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Elle bierz w ciemno - Nie pożałujesz
Haha ... zrobisz to demoniczne oblicze w kwiatuszki
I potem zrobimy imprezę
PS4 ma brat i nie ukrywam, że Dying Light naprawdę mi się podobał.
Elle - Breaking Bad to wysoka poprzeczka. Jestem co prawda nieserialowy. Hannibal zapowiadał się ciekawie (lubię twórczość Harrisa), ale jak dla mnie sknocili wszystko totalnie - dawno się tak nie zawiodłem
Mówisz, masz
http://m.ocdn.eu/_m/f9636520a6256e36800 … ,62,37.jpg
Myślę, że będzie idealnie pasowało
Ja bym na PS4 chętnie w Until Dawn pograła
No i pewnie wiele innych... ale na razie może poczekać
A wiecie, że mnie tyle osób już na Breaking Bad namawiało, a ja wciąż tego nie widziałam?
To już wiemy co obejrzę, tylko jeszcze Mr.Robot skończę
Happi, kiedy to spotkanie z przyszłym mężem masz?
Ja gadam z doktorkiem z Niemiec. Zawsze wiedziałam, że jak wyjdę za mąż to tyko za lekarza z niemieckiej kliniki.
Jutro, ale nadal jakaś słabowita jestem, mam nadzieję, że do jutra będzie już git. Trzymajcie kciukaski! :*
Tylko uważaj, żeby to nie był ten od Natalie
Okej, już sprawdzam maila!
I w ogóle, wybaczcie zawiechę, ale gościa miałam
Lucek, coś Ty wysłał na priv'a Happi?
Przecież Jacenty89 ma z Nią zacząć prywatnie flirtować!!!
Pegasus, o tak, pamiętam. Grałam zwykle w Mario. Szybko kusiłam, nie miałam talentu do gier. No chociaż teraz jak usiądę, to po pewnym czasie dobrze gram w jakąś grę, ale daleko mi do świetnycvh graczy i raczej gram w proste i średniozaawansowane gry i takie dla rozrywki z mało rozbudowaną rozgrywką, bo do innych brakuje mi cierpliwości, nie jestem zbyt cierpliwa
A moja ulubiona bajka to była "Kucyki Pony". No, ale inne też oglądałam. Anime tak dobrze nie znam, ale kiedyś mam zamiar coś obejrzeć. Z obecnych animacji rewelacyjny jest "Zwierzogród", świetny wygląd postaci, świetna fabuła, do tego dobrze dobrana muzyka. Takie animacje są moim zdaniem dobre zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Piękna jest też animacja "Księga życia".
Przecież Jacenty89 ma z Nią zacząć prywatnie flirtować!!!![]()
![]()
Kochana jakie tam zacząć, masz o miesiąc nieaktualne informacje :-D :-D :-D
Super - mnie się podoba XD
Until Dawn - jako pomysł na grę bardzo fajny i nietypowy choć, z drugiej strony produkcja mimo wszystko mega przełomowa nie jest - w każdym razie można się tam bawić
![]()
Krejzolko - Ciekawość to pierwszy stopień do piekła
Z Jacentym rozwiążę sprawę po męsku - Kiedy idziemy na piwo ?
Będziecie losować komu ma przypaść Happi?
Lucyfer666 napisał/a:Z Jacentym rozwiążę sprawę po męsku - Kiedy idziemy na piwo ?
Będziecie losować komu ma przypaść Happi?
![]()
Nie, jeden weźmie dni parzyste, a drugi nieparzyste, niedzielę zostawimy siostrze :-P
Super
- mnie się podoba XD
Until Dawn - jako pomysł na grę bardzo fajny i nietypowy choć, z drugiej strony produkcja mimo wszystko mega przełomowa nie jest - w każdym razie można się tam bawić
Krejzolka82 napisał/a:Lucek, coś Ty wysłał na priv'a Happi?
![]()
Szatański pomysł. Wtedy kiedy wsiądziesz w Pendolino :-P
Krejzolka82 napisał/a:Lucek, coś Ty wysłał na priv'a Happi?
![]()
Kochany, dlaczego ciocia Krejzi o tym jeszcze nic nie wie?
Lucek, ja już od dawna mam zarezerwowane pierwsze miejsce w piekle, więc nie obawiaj się
Jacenty89 napisał/a:Krejzolka82 napisał/a:Lucek, coś Ty wysłał na priv'a Happi?
![]()
Kochany, dlaczego ciocia Krejzi o tym jeszcze nic nie wie?
Kochana ja myślałem, że cioteczki forumowe takie informacje roznoszą miedzy sobą w mig :-P
Przykro mi Jacenty ja tego nie śledzę
W sumie gdyby nie Twoje podniecenie z tym związane, raczej nikt by się nie dowiedział
Chwilę mnie nie było, a tu już chłopcy wszelkie decyzje za mnie podjęli... Nieładnie!
Tak się nie będziemy bawić
Seria kosmitów z badoo c.d.: Napisał do mnie niejaki pan Norbi (podobno lat 38, ja twierdzę, że 50 ale mniejsza): "teraz mnie nie ma ale pisz jak co to przeczytam" /cytat niezmieniony, pisownia oryginalna, brak wielkich i małych liter i interpunkcji tak samo/
I proszę. Można? Można!
Po co zawracać se dupę jakimś "dzień dobry" "witam", odrazu kawa na ławę, że skoro już jestem zakochana i będę pisać, to śmiało, bo on odczyta tylko później.
A co u Was, dzieciaczki?
To teraz pałeczka w Twojej ręce, tylko nie upuść
Serio robią takie przekręty z wiekiem?
Co za brak poczucia wstydu
Pamiętacie Dżidżiego koszykarza, lubił ogladać dziewczęce majteczki?
Lubiłam jeszcze Pojedynek Aniołów, tak jak w Cubasie końcowa akcja na boisku trwała przez trzy odcinki
Serio robią takie przekręty z wiekiem?
Co za brak poczucia wstydu
Ba, to jest standard - zaniżanie wieku. Wszystkie moje znajome tak robiły, oprócz może mnie i jeszcze jednej Jedna z nich kogoś zresztą znalazła, ale nadal nie jestem pewna czy on wie, że ona jest po 40-ce a nie 30ce , hihi.
W każdym razie, rozumiem, że to dla facetów też zagranie taktyczne, bo ja rzeczywiście mam limit 38 lat, no 40 też ok.
Ale już 46 -50, no to sorry więc oni tak kombinują , bo kobiety w ich wieku to im się oczywiście nie podobają, bo musi być młoda dupa stosunkowo.
Jeszcze jak są zadbani i faktycznie tego wieku nie widać, to jak Cie mogę jeszcze, ale jak ktoś ma 40, wygląda na 60, a wiek se zaniża na 29 to -->
Żenada po prostu.
Jej Wysokość Zwiewność napisał/a:Serio robią takie przekręty z wiekiem?
Co za brak poczucia wstyduBa, to jest standard - zaniżanie wieku. Wszystkie moje znajome tak robiły, oprócz może mnie i jeszcze jednej
Jedna z nich kogoś zresztą znalazła, ale nadal nie jestem pewna czy on wie, że ona jest po 40-ce a nie 30ce , hihi.
![]()
W każdym razie, rozumiem, że to dla facetów też zagranie taktyczne, bo ja rzeczywiście mam limit 38 lat, no 40 też ok.
Ale już 46 -50, no to sorrywięc oni tak kombinują , bo kobiety w ich wieku to im się oczywiście nie podobają, bo musi być młoda dupa stosunkowo.
Jeszcze jak są zadbani i faktycznie tego wieku nie widać, to jak Cie mogę jeszcze, ale jak ktoś ma 40, wygląda na 60, a wiek se zaniża na 29 to -->
![]()
Żenada po prostu.
Hahahaha. Na portalach powinno się przeprowadzać weryfikacje wieku na podstawie skanu dowodu, ale by wtedy była zabawa :-D
Nie sądzę by to było najlepsze rozwiązanie.
Z prostego powodu - nie poznałabym kilku mężczyzn, z którymi miałam najciekawsze relacje bo sama bym ich zdyskwalifikowała już na wstępie, po wieku.
Chodziło mi o co innego - o świadomość tego, na ile można nagiąć prawdę i nie być w tym śmiesznym i żałosnym. Świadomość tego, że 'wyżej dupy nie podskoczysz', jeśli wygląd Cię zdradza
Kobiety też potrafią być dziwne. Mówisz do niej że nie jesteś zainteresowany rozmową i jak trafisz na mało podatny grunt na słowo pisane to w przypływie odrzucenia hehehe potrafi tobie pocisnąć słownie
Kobiety też potrafią być dziwne. Mówisz do niej że nie jesteś zainteresowany rozmową i jak trafisz na mało podatny grunt na słowo pisane to w przypływie odrzucenia hehehe potrafi tobie pocisnąć słownie
no ... a wiesz, że faceci też?
ich ulubionym uderzeniem jest rzut w wiek kobiety i wszystko to co idzie za wiekiem no bo jak to możliwe, że ja 34 (ostatni dzwonek) nie chce pisać z 31 siuper samcem nazywającym imigrantów ciapatymi? i dlaczego w trakcie głupiego czatu na S.... facet wchodzi na taki temat? nie ogląda seriali, tylko musi przywalić z grubej rury o imigracji?
i w końcu od "ciapatych" przeszedł do mojego wieku i tu dopiero zaczął to się nazywa mieć fantazję
dotarło do mnie tylko jedno, to naprawdę strata czasu i muszę szukać w innej grupie wiekowej 40+, bo 30-dziestolatkowie, moi rówieśnicy są przewrażliwieni i pogubieni trochę, nie chce takich dram
Witam serdecznie... Nie mam dobrych wiadomości. Zakończyłem kontakt z kilkoma dziewczynami z którymi pisałem od kilkunastu dni. Rozmowy do niczego nie prowadziły jak pisałem już wcześniej, nawet pod kątem koleżeństwa. Uważam, że druga strona też powinna wykazywać się zainteresowaniem i coś napisać. No nic temat zamknięty i jedziemy dalej. Na portalu Buziak dostałem kilka uśmiechów i buziaków od... No właśnie samotnych mam szukających portfela aż mi się przykro zrobiło ja zawsze marzyłem o porządnej dziewczynie z zasadami i swoich dzieciach, a nie wychowywaniu cudzych. Nie odpowiadałem na to, pokazywałem i dałem sobie spokój. Na dzień dzisiejszy piszę z dwiema jedna prawdopodobnie sama da sobie spokój albo to kwestia czasu, zaczęła wyskakiwać z tekstami o zdradach, że młodsza zostawi starszego faceta na młodszego skoro ona już takie ma myśli to też dam sobie spokój ma już przeszłość... I druga strasznie chaotyczna dziewczyna obecnie ma wakacje i wrzesień ma w planach pracę pisałem, że chętnie poznam w realu na kawie przy okazji zobaczę miasto, a ona już kręci jakby nie miała czasu dwóch godzin poświęcić ja myśle, że to jakaś gra jest. A wy co o tym wszystkim sądzicie?
A wy co o tym wszystkim sądzicie?
Ja sądzę, że jesteś trochę nie z tej epoki i nie masz pojęcia jak postępować z kobietami.
Ale fajnie, że założyłeś temat to jest najważniejsze.
Hmmm ciekawe to do jakiej epoki najbardziej pasuje? Flirtować nie będę miały napisane nawet w swoich profilach, że ich to nie kręci... Postawiłem na luźną rozmowę, ale nie wychodziło.
Nie ma takiej epoki Bardziej chodzi o to że nie potrafisz być dla kobiet interesujący, a usilne próby imitacji bycia interesującym kończą się tak jak opisujesz.
Poczytaj trochę na czym flirt i podryw polega, bo nie masz tego ewidentnie we krwi, ale samoukiem możesz być
Nie ma takiej epoki
Bardziej chodzi o to że nie potrafisz być dla kobiet interesujący, a usilne próby imitacji bycia interesującym kończą się tak jak opisujesz.
Poczytaj trochę na czym flirt i podryw polega, bo nie masz tego ewidentnie we krwi, ale samoukiem możesz być
nie sadze że jest możliwy flirt "na sucho" nie widząc danego mężczyzny, jak on na mnie reaguje, co mówią jego oczy itp..
bycie interesującym- chwalebne, że luz się stara, bo niektórzy puszczają oczka lub hasła "co słychać" nawet się nie starają
i luz co najważniejsze, jeśli ktoś pisząc zaczyna bredzić- jak ta panna o rozstaniach, odpuść sobie
ale nie patrz z góry na kobiety z dziećmi- mój sąsiad jest w super związku z samotną matką, budują dom ( w przenośni i dosłownie) niedługo urodzi im się wspólne dziecko (wiec swoje też wychowa) i bardzo im kibicuje bo chłop też przeszedł swoje i kobity (wolne i bezdzietne) mu rozczarowań i boleści nie szczędziły
nigdy nie wiesz na kogo trafisz
Mam pytanie do wszystkich: jakie są najfajniejsze portale, bo ja utknęłam na S... a tam trochę się dziwnie zrobiło
nie sadze że jest możliwy flirt "na sucho" nie widząc danego mężczyzny, jak on na mnie reaguje, co mówią jego oczy itp..
Jest możliwy Często takie nakręcające rozmowy mogą prowadzić potem do seksu.
Sprawdziłam wielokrotnie
Może nie patrzysz bezpośrednio w oczy temu mężczyźnie, ale chemia nie zna odległości- chemia mózgów. Chemia ciał to inna bajka, tu fakt nie zawsze się to zgrywa. Ale sam flirt jako taki, jest możliwy jak najbardziej.
bycie interesującym- chwalebne, że luz się stara, bo niektórzy puszczają oczka lub hasła "co słychać" nawet się nie starają
No tak, ale to szkoda nawet reagować w jakikolwiek sposób na takie "końskie zaloty". To nie są mężczyźni tylko podgatunek, niedorozwój społeczny. I tak należy ich traktować. JAk podgatunek.
Mam pytanie do wszystkich: jakie są najfajniejsze portale, bo ja utknęłam na S... a tam trochę się dziwnie zrobiło
Może spróbuj badoo. Ja poznałam tam fajnych facetów w ostatnich m-cach.
Nie mylić ze znalezieniem odrazu 'męża'
Znajoma znalazła tam faceta, są aktualnie razem. Wszystko możliwe jak widać
Elle88 napisał/a:Nie ma takiej epoki
Bardziej chodzi o to że nie potrafisz być dla kobiet interesujący, a usilne próby imitacji bycia interesującym kończą się tak jak opisujesz.
bycie interesującym- chwalebne, że luz się stara, bo niektórzy puszczają oczka lub hasła "co słychać" nawet się nie starająi luz co najważniejsze, jeśli ktoś pisząc zaczyna bredzić- jak ta panna o rozstaniach, odpuść sobie
ale nie patrz z góry na kobiety z dziećmi- mój sąsiad jest w super związku z samotną matką, budują dom ( w przenośni i dosłownie) niedługo urodzi im się wspólne dziecko (wiec swoje też wychowa) i bardzo im kibicuje bo chłop też przeszedł swoje i kobity (wolne i bezdzietne) mu rozczarowań i boleści nie szczędziły
nigdy nie wiesz na kogo trafiszMam pytanie do wszystkich: jakie są najfajniejsze portale, bo ja utknęłam na S... a tam trochę się dziwnie zrobiło
Dokladnie to co Elizabeth piszę... ja taki flirt uprawiałem przez pierwsze trzy miesiące. Tylko pisząc i do tego czasami dochodziły zdjęcia kobiety. Strasznie nakręca do seksu. Zresztą wyobraź sobie co było, kiedy do tego w końcu doszło.
Były nawet takie momenty, że przez 1,5 tygodnia kobieta prawie codziennie rozbierała się i uwodziła mnie podczas rozmów na Skype.
PS. Ell, nawet nie wiesz ile Ty mi radości sprawiasz swoimi postami. Podgatunek
Masz takie poczucie humoru, jakie lubię, więc nie przestawaj.
Cichy, nawet nie wiem jak przestać. Musiałabym przestać być 'sobą'
Cichy, nawet nie wiem jak przestać. Musiałabym przestać być 'sobą'
Odpowiedź jest prosta. Po prostu bądź tutaj, ot co
Pewnie jeszcze trochę pobędę, a potem zniknę
Hahahaha. Na portalach powinno się przeprowadzać weryfikacje wieku na podstawie skanu dowodu, ale by wtedy była zabawa :-D
Nie wiem jak teraz, ale kiedys na Sympatii tak było. Tzn. była taka opcja, po przesłaniu bodaj ksero dowodu Twój profil stawał się "zweryfikowany".
Niobe, byłem parę dni na ZaadoptujFaceta,pl, więc za krótko żeby rekomendować, ale pomysłowa oprawa, warto wpaść choćby na chwilę.
mistrz ukulele:
https://www.youtube.com/watch?v=OKzQ4LN4ZTM
Seria kosmitów z badoo c.d.: Napisał do mnie niejaki pan Norbi (podobno lat 38, ja twierdzę, że 50
ale mniejsza): "teraz mnie nie ma ale pisz jak co to przeczytam" /cytat niezmieniony, pisownia oryginalna, brak wielkich i małych liter i interpunkcji tak samo/
I proszę. Można? Można!
Po co zawracać se dupę jakimś "dzień dobry" "witam", odrazu kawa na ławę, że skoro już jestem zakochana i będę pisać, to śmiało, bo on odczyta tylko później.A co u Was, dzieciaczki?
Będziemy niedługo mogły napisać dla panów z internetu poradnik pod tytułem "Jak NIE zagadywać do kobiet w sieci"
A co u nas? Ja godzinkę temu wróciłam do domu Teraz nadrabiam wszystko na forum
W tym oczywiście od razu ten wątek, haha
Ale fajnie, że założyłeś temat
to jest najważniejsze.
Podpisuję się pod tym wszystkim, czym tylko się da
Jest możliwy
Często takie nakręcające rozmowy mogą prowadzić potem do seksu.
Sprawdziłam wielokrotnie
Może nie patrzysz bezpośrednio w oczy temu mężczyźnie, ale chemia nie zna odległości- chemia mózgów. Chemia ciał to inna bajka, tu fakt nie zawsze się to zgrywa. Ale sam flirt jako taki, jest możliwy jak najbardziej.
No i znowu muszę się zgodzić. Ja bez problemu mogę z kimś poflirtować online, oczywiście pod warunkiem, że jest ta chemia mózgów, o której wspominasz. Wystarczy tylko się na nią nie blokować
Może spróbuj badoo. Ja poznałam tam fajnych facetów w ostatnich m-cach.
Nie mylić ze znalezieniem odrazu 'męża'
Znajoma znalazła tam faceta, są aktualnie razem. Wszystko możliwe jak widać
Również polecam badoo. Kto poczytuje wątek od dłuższego czasu, wie dlaczego
No ja też czasem tak flirtowałam. Na żywo jest jeszcze lepiej, ale to wiadomo, jednak np przed spotkaniem z moim facetem tak flirtowaliśmy czasem.
Dokładnie. Ja bez flirtu szybko tracę entuzjazm do rozwijania znajomości.
Od pierdolenia o sprawach poważnych i mniej poważnych to mam koleżanki a z facetem powinien być jakiś element flirtu.
Kiedyś, jak szukałam sobie w mężczyznach głównie "przyjaciół" uważałam inaczej, a dziś inaczej
Happi, jak było? :>
Czuję po wpisie, że jesteś podekscytowana (to say at least )
Będziemy niedługo mogły napisać dla panów z internetu poradnik pod tytułem "Jak NIE zagadywać do kobiet w sieci" :D
Chciałabyś spotykać się z facetem, który żeby poprawnie zagadać musi przeczytać taki poradnik? :)
Tak przynajmniej XX % najprawdopodobnie bezsensownych znajomości kończy się po pierwszej wiadomości, a jak to napiszecie kobiety będą musiały dłużej się męczyć, żeby odsiać to co im nie pasuje-
I ZNIENAWIDZĄ WAS!
;)
Mrs.Happiness napisał/a:Będziemy niedługo mogły napisać dla panów z internetu poradnik pod tytułem "Jak NIE zagadywać do kobiet w sieci"
Chciałabyś spotykać się z facetem, który żeby poprawnie zagadać musi przeczytać taki poradnik?
Tak przynajmniej XX % najprawdopodobnie bezsensownych znajomości kończy się po pierwszej wiadomości, a jak to napiszecie kobiety będą musiały dłużej się męczyć, żeby odsiać to co im nie pasuje-
I ZNIENAWIDZĄ WAS!
No, a może niektórzy jednak wyciągną wnioski, w końcu faceci czasem nawet sprzątać się uczą, jak się im powie, jak
Happi - proponuję jako suplement załączyć gratis słownik ortograficzny, to też niektórym panom pomoże
Dokładnie. Ja bez flirtu szybko tracę entuzjazm do rozwijania znajomości.
Od pierdolenia o sprawach poważnych i mniej poważnych to mam koleżankia z facetem powinien być jakiś element flirtu.
Kiedyś, jak szukałam sobie w mężczyznach głównie "przyjaciół" uważałam inaczej, a dziś inaczej![]()
Happi, jak było? :>
Czuję po wpisie, że jesteś podekscytowana (to say at least)
U mnie ZAWSZE pojawia się flirt, jeśli ktoś mi się podoba i ja jemu też. Uważam, że to ważne, bo pokazuje też podejście drugiej osoby do tych intymniejszych spraw. Plus widać też jak na dłoni, czy facet nie jest przypadkiem ciapowaty, albo czy posiada choć odrobinę wyobraźni.
Haha, no jestem, nie da się ukryć. Chociaż nadal sobie jeszcze wszystko układam w głowie W sumie najpierw było bardzo spokojnie, zresztą padało cały dzień, to i tak niewiele opcji. Na szczęście znów uratowało nas to, że mamy sporo podobnych zainteresowań, to sobie zajęcie znaleźliśmy
A później się samo jakoś rozkręciło, a raczej on się rozkręcił. No i kilka godzin zleciało w mgnieniu oka, aż żal było wracać
Chciałabyś spotykać się z facetem, który żeby poprawnie zagadać musi przeczytać taki poradnik?
I ZNIENAWIDZĄ WAS!
Wiesz, co innego jak ktoś bez refleksji odwzorowuje wszystko, co mu się powie, czy zaproponuje, a co innego jak przeczyta, przemyśli sobie swoje zachowanie, swoje własne błędy i wyciągnie wnioski. Niektórzy po prostu są takimi ciapami, bo na przykład ileś lat skupiali się wyłącznie na nauce i rozwoju zawodowym. Potem w wieku dwudziestu paru, czy nawet trzydziestu lat się budzą, życiowo ogarnięci, a do kobiet gorzej niż piętnastolatek. Więc kombinują jak koń pod górkę, bo pewien etap życia przespali. Jednak to, że ktoś czegoś nie potrafi, nie znaczy, że nie może się nauczyć. I że ogólnie nie jest ani trochę ciekawy. Po prostu nie potrafi siebie nijak zaprezentować.
Happi - proponuję jako suplement załączyć gratis słownik ortograficzny, to też niektórym panom pomoże
Dobry pomysł!
No, ja mam hopla na punkcie błędów ortograficznych... i nie mówię tu o zwykłych literówkach, tylko o np. "morze się spodkamy?". Albo sławetne "z kont klikasz" na gg zdarzało się nagminnie
"Z kont" ma zresztą sporo wersji skont, skond, z kond, zkond...
No, ja mam hopla na punkcie błędów ortograficznych... i nie mówię tu o zwykłych literówkach, tylko o np. "morze się spodkamy?". Albo sławetne "z kont klikasz"
na gg zdarzało się nagminnie
Hahaha, takie to są mistrzowskie!
Albo "Jesteś PIENKNA"
<3
Spoko rozumiem... ale i tak Was ZNIENAWIDZĄ !
;)
Spoko rozumiem... ale i tak Was ZNIENAWIDZĄ !
Trudno, na szczęście gustuję w facetach
santapietruszka napisał/a:No, ja mam hopla na punkcie błędów ortograficznych... i nie mówię tu o zwykłych literówkach, tylko o np. "morze się spodkamy?". Albo sławetne "z kont klikasz"
na gg zdarzało się nagminnie
Hahaha, takie to są mistrzowskie!
![]()
Albo "Jesteś PIENKNA"![]()
<3
Albo " niewiem dla czego skreślasz Mnie odrazu po jednej wiadomości ale cusz, twuj wybur"...
Albo " niewiem dla czego skreślasz Mnie odrazu po jednej wiadomości ale cusz, twuj wybur"...
Aż się ma ochotę spytać "Wybur? A co to?
"
Tylko potem dociera do człowieka, że tak prosty umysł i tak nie zrozumie...
Kolejny klasyk:
"blabla...
- Mogę spytać jak Ci na imię?
- ... cisza
- Przepraszam, co zrobiłem nie tak?
....
- Czy mogę spytać gdzie popełniłem błąd?
- Nudzą mnie schematyczne pytania.
- Przepraszam, czy możemy zacząć jeszcze raz? Proszę..
- Ok.
- Super. Bardzo się cieszę.
-
- Jak minął dzień?
....
santapietruszka napisał/a:Albo " niewiem dla czego skreślasz Mnie odrazu po jednej wiadomości ale cusz, twuj wybur"...
Aż się ma ochotę spytać "Wybur? A co to?
![]()
"
![]()
Tylko potem dociera do człowieka, że tak prosty umysł i tak nie zrozumie...
Wybur to od wyburzania chyba. Nie wiem, nigdy nie miałam odwagi zapytać
Naprędce - no to niech znienawidzą, one sobie będą miały trudniej, a my z Happi i tak sobie poradzimy
Kolejny klasyk:
"blabla...
- ... cisza- Przepraszam, co zrobiłem nie tak?
....- Czy mogę spytać gdzie popełniłem błąd?
- Nudzą mnie schematyczne pytania.- Przepraszam, czy możemy zacząć jeszcze raz? Proszę..
- Ok.- Super. Bardzo się cieszę.
-- Jak minął dzień?
....
Mogłaś mu wysłać tego gifa, haha!
Ale gość oczywiście ideał <3
I tak swoją drogą. No, Elle, powiedz siostrze, jak minął dzień?
Wybur to od wyburzania chyba. Nie wiem, nigdy nie miałam odwagi zapytać
Naprędce - no to niech znienawidzą, one sobie będą miały trudniej, a my z Happi i tak sobie poradzimy
Jakoś Ci się nie dziwię, ale coś w tym MORZE być
I tak nas znienawidzą, bo zbijemy fortunę na tych poradnikach
niewiem dla czego skreślasz Mnie odrazu po jednej wiadomości ale cusz, twuj wybur"
Ale się czepiasz -to z "u" to pewnie spalony ALT
co do "ż kont" lub "z kad", to pisało się tak kiedyś, w XVIII wieku
straszne z Was purystki, ja bym się z Wami nie zadawał ;)
Kolejny klasyk:
"blabla...
- ... cisza- Przepraszam, co zrobiłem nie tak?
....- Czy mogę spytać gdzie popełniłem błąd?
- Nudzą mnie schematyczne pytania.- Przepraszam, czy możemy zacząć jeszcze raz? Proszę..
- Ok.- Super. Bardzo się cieszę.
-- Jak minął dzień?
....
Albo - "jak mija wieczorek?", "co porabiasz?"... wersji ponownej szansy też jest sporo... prawie tyle samo, co "skontów"
A jeszcze mi się przypomniało: "co porabiasz w (miejscowość)?". Zawsze odpowiadam "mieszkam", nie wiem, czemu się obrażają
I tak swoją drogą. No, Elle, powiedz siostrze, jak minął dzień? big_smile big_smile
A dobrze
A Tobie, jak minął dzionek? Dobrze?
No to dobrze :*
santapietruszka napisał/a:niewiem dla czego skreślasz Mnie odrazu po jednej wiadomości ale cusz, twuj wybur"
Ale się czepiasz -to z "u" to pewnie spalony ALT
co do "ż kont" lub "z kad", to pisało się tak kiedyś, w XVIII wieku
straszne z Was purystki, ja bym się z Wami nie zadawał
Niewiem, dla czego skreślasz Nas po jednym zaszczerzeniu... ale cusz...
Santapietruszka, a co taka piękna dziewczyna jak Ty robi na takim portalu?
albo: "Wygląd zacny, ciekawe jak charakter.." <--- to 'tekst otwierający', uprzedzam pytania.
Santapietruszka, a co taka piękna dziewczyna jak Ty robi na takim portalu?
Spadłam z nieba i bardzo mnie bolało, jak tam wylądowałam...
Niewiem, dla czego skreślasz Nas po jednym zaszczerzeniu... ale cusz...
Już lepiej.
A dobrze
A Tobie, jak minął dzionek? Dobrze?
No to dobrze :*
Od siebie dorzucę jeszcze skromne, młodzieżowe:
- Cześć.
- Hej.
- Co tam?
- (tu normalna odpowiedź, czyli przynajmniej jedno rozbudowane zdanie). A tam?
- Nudy.
- (cisza, bo co niby odpisać???)
- Dlaczego milczysz? Jeśli nie chcesz ze mną pisać, to powiedz.
xD
"Halo, La bella Ragazza,Tajemnicza Istota, Magiszne Oczy... Slodka Buzia... pewnie Zabujczy charakter... juz zazdroszcze szczesciazowi co rozszyfruje zagadke ktora jestes HeHe nawet wyplywajac na glebokie wody niewiedzac czy utone czy tez nie.... jesli utone to z usmiechem na twazy widzac taka piekna i Namietna Istotke jak Ty na Choryzacie... wiec nic nie stracone... Zycze Tobie milego wieczoru... PS: Zdradzisz mi jedna zecz... ?? Co do Diabla robi taka Kobieta jak Ty na Badoo?? Wybacz ale jestem ciekaw... a no.. z jakim spojzeniem na zeczywistosc... Ciekawe"
"zabujczy choryząt " - tak bym określiła w 2 słowach ten przekaz
Z poezją się nie dyskutuje.
"Halo, La bella Ragazza,Tajemnicza Istota, Magiszne Oczy... Slodka Buzia... pewnie Zabujczy charakter... juz zazdroszcze szczesciazowi co rozszyfruje zagadke ktora jestes HeHe nawet wyplywajac na glebokie wody niewiedzac czy utone czy tez nie.... jesli utone to z usmiechem na twazy widzac taka piekna i Namietna Istotke jak Ty na Choryzacie... wiec nic nie stracone... Zycze Tobie milego wieczoru... PS: Zdradzisz mi jedna zecz... ?? Co do Diabla robi taka Kobieta jak Ty na Badoo?? Wybacz ale jestem ciekaw... a no.. z jakim spojzeniem na zeczywistosc... Ciekawe"
Padłam wygrałaś
"Jeśli nie chcesz ze mną pisać, to powiedz."
Spryciarz! To chyba jakiś PUA. Musisz wtedy stosować tą samą pokrętną logikę:
"Chcę, więc nie mogę odpowiadać"
No.. fajne chłopaki.
Ja mam nadzieję, że mu odpisałaś!
Taka okazja trafia się tylko raz w życiu, pamiętaj!!!
Elle i nie zaprosiłaś go po czymś takim do "Debiutów literackich" tutaj??
Ojaciepiernicze... nie chce się źle wypowiadać o portalach randkowych, bo ktoś to weźmie personalnie i będzie wojna, ale... nie macie tak, że spotykacie się w rzeczywistości z ludźmi, nie wiem - znajomymi i Ci znajomi mają swoich znajomych i w ten sposób poznajcie nowych, ciekawych ludzi?
Mi to wystarcza.
Spryciarz! To chyba jakiś PUA. Musisz wtedy stosować tą samą pokrętną logikę:
"Chcę, więc nie mogę odpowiadać"
Możesz być pewien, że jeśli kiedyś znów mi się trafi taka okazja, to tak napiszę
Hapi, Odpisałam "dzięki", słusznie obawiając się, że na tym się nie skończy i w chwilę potem musiałam w brutalny sposób urwać te konwersację
Naprędce, nie chciałam się zakochać.. wolałam to zakończyć zanim to nastąpi, rozumiesz.
Cichy, tak to się spotyka ludzi jak chodzisz na studia. W moim wieku mogę co najwyżej spotkać mężów i chłopaków moich znajomych
P - Pan, J - ja. W formie wyjaśnienia - do dziś nie kumam, o co mu chodziło z zaskoczeniem w pierwszej wiadomości, ale może to taki humor...
P: Witam no to mnie zaskoczylas bo ten humor to czesto sie zdarza bo nie lubie kutni
J: hm, czym zaskoczyłam?
P: Tym humorem bo jak pisalem wole aby kobieta sie usmiechala a nie plakala lub mniala kiepski humor bo wolalbym go poprawic jak bys mniala miec zly nastroj
J: nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi...
P: O to czy czesto masz zly humor bo nie lubie jak kobieta jest smutna Teraz ja mam pytanie czy starszy morze byc mam dzieci ale dorosle samodzielne jestem sam i wlasnie szukam
J: na pewno fajnym facetem jesteś, ale jak sam widzisz, trochę ciężko się nam dogadać
P: Czemu tak sadzisz wszystko zalerzy odnas a reszte zobaczym jak sie lepiej poznamy ,nie morzna wiecznie szukac trzeba sprubowac a morze sie uda i bedzie tak fajnie sprubujmy sie poznac jak cos nie tak wiecej nie napisze ok
P: Teraz ja mam pytanie czy starszy morze byc mam dzieci ale dorosle samodzielne jestem sam i wlasnie szukam
P: Jestes wlasnie wrucilem z pracy, a co ty porabiasz
P: Mam propozycie porozmawiajmy a potem podejmiesz decyzie nie bede sie narzucac ok
P: Podam moj nr tel morze porozmawiamy ? xxxxxxxxx
P: Witaj pojawiasz sie i znikasz ale nie odpisujesz czemu?cos nie pasuje
P: Witam ale morzesz byc szczera mnie juz nie zaboli wiele przezylem
J: napisałam dwa dni temu, że się nie dogadamy, nie rozumiem, po co ciągniesz temat... powodzenia
P: Przepraszam szybko oceniasz ale to twoja sprawa pozdrawiam
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024