APCz - Akademia Pozytywnego Człowieka - net cafe ;-) ZapraszaMY... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » APCz - Akademia Pozytywnego Człowieka - net cafe ;-) ZapraszaMY...

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 12 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 724 ]

261 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-01-20 22:15:52)

Odp: APCz - Akademia Pozytywnego Człowieka - net cafe ;-) ZapraszaMY...

Jani, a dla mnie też zrobisz taki powitalny obrazek?

Może być też drink, skoro tutaj tak alkoholowo;)

Zobacz podobne tematy :

Witaj Vinga ale bez drinka. Drink tylko od święta!!!

http://img6.imageshack.us/img6/8130/samp1e8d5584d8e51829.jpg

A teraz mówię już Dobranoc!!!!!!

264

Dziękuję, Jani:) I nieśmiało zauważam, że dzisiaj też chyba święto, bo szampana o 11:23 serwowałaś;)

265

Cały dzień mnie ominął ale teraz przygotowuje się do sesji, cały dzień nauka bieganie z miejsca na miejsce, pewnie po sesji będę mieć więcej czasu smile ale w ogóle mam śmieszny dzień, z wielkich nerwów powstał we mnie tak spokój że szok, ja i spokój to jak dwa przeciwieństwa tongue  zazwyczaj to ja bywam szalona i zakręcona

266 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-21 03:36:12)

Witam nową osóbkę w naszym gronie --- > Vinngę wink

Nie wiem czemu ten nick jest mi tak dziwnie znajomy... tongue:P:P i to z całkiem innego portalu...:P:P:P  Choć też społecznościowego... wink

I kojarzy mi się z ciepłą, mądrą, śliczną, uroczą i przemiłą dziewczyną...:P:P:P ...ale też i diabłem wcielonym w skórkę aniołka tongue:P:P

Czuj się tutaj przemiło, bezpiecznie, radośnie i wolna od ograniczeń... wink

Ale pamiętaj, kto tu dowodzi , hehehehe wink przynajmniej tutaj dowodzi naprawdę, a nie tylko tak mu się wydaje cool:rolleyes::P

Idę spać... wink

Bo za 3 godziny 10 minut, czyli o 5:30 zadzwoni budzik, wzywając do czynu wink

A o 6:15 mam polecenie służbowe obudzić pewną sympatyczną osóbkę, zwaną pieszczotliwie żmijką wink

A rozkaz to rozkaz wink Trzeba wykonać i już wink I co ciekawe dotyczy on nawet Jego Wysokości Rafika tongue:P:P

Świat stanął na głowie i pozytywnie zwariował wink Mówię Wam wink A jeśli nie świat, to na pewno Rafik wink

267

http://www.netkobiety.pl/t9685.html

Zapraszam na nowy wątek i pozdrawiam cieplutko Julka

268

Uśmiech w kierunku zabieganej Kami smile Jak wróci to przeczyta:)

Julka - super wątek założyłaś!!! Obowiązkowo się wpiszę, ale w wolnej chwili po południu. Bo teraz też jestem zabiegana, jak większość:)

A Ty, Rafik, chyba z tematu zboczyłeś i jakieś wątki osobiste wplatasz;) Pomijam już fakt, że demokracja jest i decyzja kto wydaje rozkazy jest decyzją większości;)

A tak w ogóle to śliczny dzisiaj dzień smile Trochę szary ale śliczny smile

Witam ciebie Rafik i wszystkich bywalców tego forum. Życzę miłego dnia oby jak najmniej intruzów tudzież trolli.  Psują atmosferę robiąc to z czystego egoizmu.
Jeżeli są tu babcie a są  ale te młode babcie to z okazji ich święta i mojego też proszę przyjąć tą różyczkę.

http://img59.imageshack.us/img59/3069/kwiaty30.jpg

270

dzien dobry !
śledziłam was trochę smile) czytając was od razu buzia się uśmiecha, a "śmiechu mi trzeba na te dziwne czasy" staram się nie tracić optymizmu, czasami bywa ciężko....

Rafik -ty nadal pałętasz się w okolicach feminy ? :-)))

271 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-21 10:42:24)

Miło mi Ewel chyba najdłuższa stażem na swoim forum, chociaż młoda wiekiem. Miło mi.!!!!!!!!Zachodź do nas !!!

272 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-21 11:10:14)

Julia24 już byłam na nowym wątku i podpisałam listę. Trzeba przyznać masz wenę. Twoje pomysły są niewyczerpalne. Fajnie,że jesteś taka  i nie usiedzisz na jednym miejscu.

http://img204.imageshack.us/img204/7473/sampa770dcfb0f9ac85c.jpg

273

ja już od wielu lat nie mam dziadków. ech.
dzięki Jani - heh jestem stara ale młoda  smile

274

Witajcie Kochani Pozytywni...  Witam nowe kolezanki : Ewel i Vinnga...  Kami i Karolcie juz kiedys w naszym gronie witalam...   smile

Ewel ... piszesz :" heh jestem stara ale mloda"... - " Don't worry, be happy"...    MLODOSC  przyjdzie z wiekiem...   big_smile

275

Jovita -z tą starością i młodością piłam do tego co napisała Jani

276

Ewel... rozumiem... smile

277 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-21 15:39:11)

Jovitko muszę przyznać, że twoje oczko działa na mnie pozytywnie. Jest niebieskie, przyjazne, spokojne, ciekawe świata i dosłownie mówi mi abym coś wystukała do was. Patrzy tak autentycznie i ma tyle wyrazu w sobie, że nie śmiem go nie posłuchać. Piszę więc przyjaciele, że was lubię i lubię także was czytać. Moje zaś mrugnięcie przyjmijcie z sympatią jaką ja do was czuję. Do miłego pisania !!!!!!!!

http://img693.imageshack.us/img693/2995/occhi004w.gif

278 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-21 19:49:49)

Witam wczesnym wieczorkiem i pozdrawiam wszystkich pozytywnych zapraszając ich na ciasteczko i kawkę.

http://img684.imageshack.us/img684/3565/cafecolombiaciastko1.jpg

279 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-22 07:06:25)

Ewel napisał/a:

dzien dobry !
śledziłam was trochę smile) czytając was od razu buzia się uśmiecha, a "śmiechu mi trzeba na te dziwne czasy" staram się nie tracić optymizmu, czasami bywa ciężko....

Rafik -ty nadal pałętasz się w okolicach feminy ? :-)))

Witaj Ewel tongue:P:P

Miło Cię powitać w naszych progach wink

PS. Pod Feminą się nie pałętam wink Ja tu mieszkam- rzut berecikiem od niej wink hehehe;)

280 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-22 06:48:07)

karol_cia_s napisał/a:

Jasne że będę zaglądać:) Bo Rafik to by mi nie wybaczył jakbym się tu nie pokazywała:)

Mądra dziewczynka Karolcia wink Pojechałbym rydwanem 100 konnym  do tego Wrocławia, czy gdzie tam trzebaby było i przyprowadził za rączkę winktongue:P:P

Jak ktoś już raz trafia do naszego "wariatkowa" juz sie tak łatwo nie wykręci od ponownej wizyty tongue:P:P

A co najciekawsze, będzie mu się nawet wydawało, że sam tego chce...hahahaahaha cool:rolleyes:

karol_cia_s napisał/a:

Witajcie. Poproszę o dodatkową porcję pozytywnej energii bo mam dziś jeszcze 3 kolokwia a na dodatek wyparowała ze mnie cała pozytywna energia pod wpływem wypowiedzi pewnego pana D. na innym wątku. Więc moi drodzy dostawy przyjmuję od zaraz.

a w podzięce cytatcik:
"Szczęście jest spełnieniem najskrytszych marzeń"

Karolcia , a to nie wiesz, że wypowiedzi pewnego pana D, które to zabieraja energię ,

mozna mieć, mówiąc kolokwialnie--> w pewnej pani D ??? tongue:P:P

281

vinnga napisał/a:

A Ty, Rafik, chyba z tematu zboczyłeś i jakieś wątki osobiste wplatasz;) Pomijam już fakt, że demokracja jest i decyzja kto wydaje rozkazy jest decyzją większości;)

A tak w ogóle to śliczny dzisiaj dzień smile Trochę szary ale śliczny smile

Zboczony to ja jestem nie od wczoraj wink Ale nie wiedziałęm, że zboczony z tematu wink

Poczekaj tylko niech ja Cię spotkam na żywo , to sobie porozmawiamy, oj porozmawiamy wink hahahaahaha tongue:P:P

Wątek jest dość osobisty , to i tematy osobiste. wink A poza tym, gdzie mam sie rządzić jak nie tu, hehehehe wink

Ja Ci dam mi tu z demokracją wyjeżdzać wink;);)

Ja chyba tę demokrację, którą tak polecasz wprowadzę w naszej znajomości tongue:P:P

Ale nie wiem czemu, wydaje mi się juz teraz, że to będzie proces żmudny, czaso- i pracochłonny roll tongue:P heheheehehee;)

No nie wspominając o tym, że pewnie bedzie mi się wydawało, że ta demokracja w ogóle panuje wink

No ale stany błogiej nieświadomości bywaja tez przyjemne;););) hehehehe;) świadomość nieświadomości, hehehee wink;);)

Uśmiecham się do Ciebie pięknie i tulę wirtualnie wink;);) Póki co rzecz jasna wink

Wisi nad Tobą groźba spotkania w 4 oczy i w 4 łapki tongue:P:P I to juz dziesiejszego popołudnia cool

Przemiłego cudnego  dzionka B tongue:P:P

282 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-22 07:17:36)

Przemiłego cudnego dnia dla Wszystkich Ludzików wink;)

Specjalne pozdrowienia dla drogiej Jani wink Dziękuje Ci bardzo Kochana za pomoc w tworzeniu atmosfery tego miejsca wink

A to pioseneczka dla Was na powyginanie szczęśliwych ciał wink Szczęśliwych, że wstały spod kołderek wink Prawda ??? wink hahahaahha;)

http://www.youtube.com/watch?v=RiYyS7X5x6Q

Dzięki Rafik za przemiłe pozdrowionka i wprowadzenie w ruch naszych ciał po przez  piosenkę:
" Wyginam śmiało ciało
  dla mnie to mało......."
Jak na 5 czy 6 rano to masz dużo świeżej energii i z powodzeniem przekazujesz ją dalej.
Życzę ci   w dniu dzisiejszym udanych przedsięwzięć, szczęśliwych zbiegów okoliczności i dużo miłości od swoich najbliższych.

284

skąd w tobie tyle energii Rafik...tak rano ?!
ja mam się dobrze tylko dlatego że to już piątek ! tygodnia koniec i początek big_smile

miłego dnia !

285 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-22 10:51:43)

Dla wszystkich tu zaglądających  pozytywnych przyjaciół pozdrowienia z Gdańska !!!!!

http://img199.imageshack.us/img199/1328/11933970.jpg

286

Rafik się bladym świtem musiał rozpisać, żeby na cały dzień starczyło wink
Albo nadrabiał zaniedbania z ostatnich dni smile

Jani, jakoś mało śniegu w Gdańsku macie. W stolicy śnieg, mróz i słooooneczko!

287

Witam serdecznie wszystkich Pozytywnych...  smile

No, rzeczywiscie... o piatej rano... te wiginania cial... mysle, ze Rafik nie mial na mysli zwyklej porannej gimnastyki... i pewnie doladowuje sie przez cala noc przy jakims cudnym, osobistym  sloneczku...   big_smile   stad ta energia...  smile:):)
Teraz... to ja ja tez mam... big_smile

vinnga przesyłam ci zdjęcie Ratusza w Gdańsku zimą . Jeszcze godzinę temu byłam w tym miejscu i wierz mi fotografia oddaje całą prawdę tego faktu.

http://img294.imageshack.us/img294/6697/250pxgdanskratuszzima.jpg

289

u mnie taki blekit jak na tym zdjęciu
jest przepieknie za oknem, szkoda tylko ze temperatura nei jest dodatnia. wysyłam promienie słońca z przesłonecznej warszawy ;D

Ewel przesyłam ci Warszawę w zimowy dzień. To tak z przyjaźni do ciebie.

http://img339.imageshack.us/img339/4285/aaaxp.jpg

291

Jovita napisał/a:

Witam serdecznie wszystkich Pozytywnych...  smile

No, rzeczywiscie... o piatej rano... te wiginania cial... mysle, ze Rafik nie mial na mysli zwyklej porannej gimnastyki... i pewnie doladowuje sie przez cala noc przy jakims cudnym, osobistym  sloneczku...   big_smile   stad ta energia...  smile:):)

Jovitko, Rafik to taki pozytywny wariat, że o każdej porze dnia i nocy potrafi się radośnie wyginać wink I doładowań nie potrzebuje, bo on sam jest jak taki agregat emocjotwórczy i można do niego podpinać swoje akumulatorki w celu podładowania smile

Jani, Gdańsk to dla mnie najpiękniejsze miasto w Polsce, tylko Kraków postawiłabym wyżej...

Kraków Sukiennice zimą - zgadzam się, że Kraków jest piękny. Byłam zwiedzałam i się zachwycałam.

http://img42.imageshack.us/img42/2865/024sukiennicezima.jpg

293

Super wycieczkę krajoznawczą dzisiaj mamy:) Jani, jesteś kopalnią pomysłów!

294

o nie nie! warszawa dzis wyglada tak:
http://warszawa78.blox.pl/resource/warszawa20.JPG

295 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-22 14:34:02)

Ty jesteś warszawianką i ty masz rację. Widzisz ją na gorąco i basta.
Czasami od naszego nastawienia zależy jakimi je widzimy. Ty wyraźnie widzisz ją w  barwniejszych kolorach. Super o to chodzi.

Kawałek portu jachtowego Marina w Gdańsku

http://img25.imageshack.us/img25/558/366120072050.jpg

Miałam przyjemność płynąć jachtem ( nie duży - 6 osób ) po kaszubskim jeziorze "długie". Miejscami głębokość 16m. Niesamowita przygoda.

Jezioro "długie" o którym pisałam post wyżej. Zapraszam latem na Kaszuby.

http://img253.imageshack.us/img253/4634/21981248.jpg

297

Ewel... dzieki za wyjasnienie pochodzenia energii Rafika... Przyjelam do wiadomosci... widze, ze go znasz... wiec wiesz... a ja tylko tak snulam sobie niesmialo takie tam moje domysly...  big_smile

Widoki piekne...  podziwiam...  Zaraz budze synka i idziemy w miasteczko...  Moze tez cykne jakies zdjecie i moj komputerowy guru pomoze mi je wstawic... tylko, ze u mnie, niestety, szaro i ponuro... tzn. na zewnatrz... bo w srodku... to ...  hohoho...  lol

Przepraszam jeżeli kogoś zanudziłam swoimi wspomnieniami ale właśnie miłe wspomnienia i fajne miejsca ładują mnie pozytywnie.
Lubię przebywać tam gdzie jest mi dobrze i jest radość dla oka chociażby wspominając wirtualnie. Życzę wam tego samego.!!!!!!!

299 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-01-22 15:13:16)

Jani... jezioro piekne... i z tego, co piszesz wynika, ze nie tylko dlugie, ale i glebokie...  big_smile

A u mnie tutaj to same stawy i kanaly...  Jak sie ociepli, to zrobie zdjecia lasku i parku rekreacji za moim blokiem, gdzie przez 5 m-cy spacerowalam z moim pieskiem... smile

Piekne wsopmnienia sa bezcenne i nigdy nie moga nudzic... smile

300

Jovita- ja znam Rafika ? heh, wiem tylko tyle że zupełnie nie ma orientacji w przestrzeni i nie trafił do mnie z butelką alkoholu !
(Rafik -tak tak ciągle to pamiętam i mam dziką satysfakcję przypominając ci o tym :] )

ach piękne widoki ..... rozmarzyłam się

301

Ewel... skoro Rafik nie trafil z jedna butelka, to moze juz po jednej byl...   lol   to sie moze zdarzyc... smile

No ale my tu jestesmy pozytywni, a wiec wyrooooozuuuumiaaaali...   smile

302

To przelejcie i na mnie trochę pozytywnego myślenia przed sesją, i najtrudniejszymi zaliczeniami big_smile Staram się sama to robić, ale jakoś nie wychodzi;p

303 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-22 16:41:18)

Rafikowi tą jedną butelkę można z całą pewnością wybaczyć a jest za co chociażby jego przeżycia ostatnich dni. Miał prawo odreagować i nie trafić w miejsce deklarowane.
Jestem pewna Ewel, że lubi cię. Przepraszam,  dziewczyny za moją odwagę podjęcia tematu  mam nadzieję, że nie pogubiłam sensu waszej wypowiedzi.

http://img96.imageshack.us/img96/1827/samp3227e5996663f79e.jpg

304 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-22 16:38:08)

mylenne życzę ci dzisiaj dużo pozytywnych myśli.

http://img96.imageshack.us/img96/8649/samp5613de5518be78d6.jpg

305

ale ta butelka to stara sprawa już..... :-)))
mylenne dasz radę ! to tylko studia ! smile

Chcę was troszkę rozśmieszyć. Dobrze wszystkim to zrobi. Na bok smuteczki.

http://img696.imageshack.us/img696/5352/238221.jpg

307

Ciekawe co Rafik powie na obgadywanie Jego Wysokości pod nieobecność Jego Wysokości? wink

Ej! ej! vinnga vinnga nie u nas takie numery. Tu wszystko dzieje się w dobrej wierze i z sympatii chociażby do Rafika.

309

Wiem o tym, Jani  smile  W pozytywnej kafejce nie może być inaczej - tylko sympatia smile smile

Vinnga jesteś fajna i bystra. Doskonale wydedukowałaś o co chodzi.

http://img35.imageshack.us/img35/7333/occhi004.gif

311

Oj, chyba się troszkę zarumieniłam smile Widocznie nie przywykłam do słuchania komplementów smile smile

Vinnga to nie komplement to tylko trafione spostrzeżenie nic w tym nadzwyczajnego. Może trochę za ciepło to powiedziałam ale dla mnie to normalka. Jestem jaka jestem.

http://img697.imageshack.us/img697/9843/gatto054.gif

313 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-22 22:39:14)

sentymentalna Jani napisał/a:

Rafikowi tą jedną butelkę można z całą pewnością wybaczyć a jest za co chociażby jego przeżycia ostatnich dni. Miał prawo odreagować i nie trafić w miejsce deklarowane.
Jestem pewna Ewel, że lubi cię. Przepraszam,  dziewczyny za moją odwagę podjęcia tematu  mam nadzieję, że nie pogubiłam sensu waszej wypowiedzi.

http://img96.imageshack.us/img96/1827/s … 63f79e.jpg

Dziekuję Jani za zrozumienie wink Co do trafiania gdziekolwiek, to jest to bardzo stara sprawa, a dostarczenie alkoholu miało byc wyłącznie wirtualne wink

Ja sobie widzę, że mi tu kobitki du.kę sympatycznie obgadują wink Grożę paluszkiem, no no no wink;);)

Co ciekawe, przypomniałyście mi, że jakoś jeszcze nie miałem okazji oblać moich ostatnich wydarzeń wink

A działo się sporo i dzieje nadal...;) Oj dzieje dzieje...;)

Co do Ewel nie znamy się osobiście wink

Co innego vinnga, która zastępowała księdza po kolędzie w zeszły piątek wink Ta to umie kolędować winktongue oj umie tongue hehehehe wink

Jutro pewnie łepek mi urwie, ale trudno tongue:P:P Przypomne jej, że demokracje mamy, hehehe tongue:P:P No i, że nasze córki patrzą wink

314

Rafik, Ty PASKUDO !!!

315 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-22 22:45:01)

vinnga napisał/a:

Rafik, Ty PASKUDO !!!

vinnga Ty żmijko tongue:P:P

Dobranoc kochani pozytywni !!! Do jutra!!!

http://img682.imageshack.us/img682/646/sypialnielozka04small.jpg

317

Dobry wieczór smile Dawno tu nie zaglądałam ale nie trzeba tu być by wiedzieć, że nie opuszcza Was pozytywny nastrój tongue
Zresztą mnie też nie choć problemy ostatnio chyba się we mnie zakochały tongue

PS. RAFIK - Bracie dostaniesz po pupie za opuszczenie Męskiej Kafejki! Dawno Cię tam już nie widziałam łobuzie jeden tongue

318 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-23 11:22:03)

Wstawać "pozytywni"!!. Otwórzcie oczy i spójrzcie "jakie życie jest piękne"

http://img710.imageshack.us/img710/2181/zyciejestpieknetylkotrz.jpg

319

Życie jest piękne, pogoda śliczna, ludzie uśmiechnięci, pieski poubierane w zabawne kubraczki smile

Szkoda tylko, że mogę to popodziwiać tylko przez okna, bo w pracy siedzę i zaległości nadrabiam. Oby do 14 wink

320 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-23 13:42:37)

vinnga napisał/a:

Życie jest piękne, pogoda śliczna, ludzie uśmiechnięci, pieski poubierane w zabawne kubraczki smile

Szkoda tylko, że mogę to popodziwiać tylko przez okna, bo w pracy siedzę i zaległości nadrabiam. Oby do 14 wink

Zaległości... wink No tak to jest jak się człowiek opier...... tongue ...opiera pracy... wink

Trzeba pracować, a nie myśleć o jakichś paskudnych przystojniakach, a zwłaszcza o wybranych modelach tongue:P:P

A juz o takim, co o 14 przyjdzie, weźmie za łapkę, zaprowadzi do domku i mocno przytuli, to w ogóle nie wolno myśleć tongue:P:P Nic a nic tongue:P:P

321 Ostatnio edytowany przez Rafik (2010-01-23 14:24:45)

Witajcie wink;);)

Po długim obradowaniu sam na sam ze sobą ( to były trudne spotkania, bo czasem nie mogę się dogadać sam ze sobą cool )

wybrałem utwór muzyczny, który mianuje  hymnem APCz- AKADEMII POZYTYWNEGO CZŁOWIEKA:

Van Halen - Jump (live Toronto - 1995)

http://www.youtube.com/watch?v=dmfrPrN1 … anslated=1

Podczas odtwarzania tegoż hymnu obowiazują : całkowity brak powagi, wariactwo i dziki niepohamowany śmiech,
odpowiednia mina roll:rolleyes::rolleyes:

a skupienie obowiązuje tylko podczas odtańczenia wymyślnych stylów tanecznych i układów choreograficznych tongue:P:P

drugim obowiązującym utworem jest:

Norbi - Rozkołysz się

http://www.youtube.com/watch?v=qwLDDEHmYC4

zaś trzecim:

Nie pokonasz miłości - Ciechowski i Gawliński

http://www.youtube.com/watch?v=ce1MC48T3p8

Podawać w godzinach porannych w minimum 3 dawkach pod rząd, popijając pyszną aromatyczną kawką, herbatką , ziółkami lub świeżo wyciskanym sokiem ze świezo zbieranej brazylijskiej pomarańczy. tongue:P:P

W przypadku zbyt małych objawów działania, dawki można, a nawet zaleca się zwiększyć tongue:P:P
W powyższej zalecanej terapii muzycznej mogą wystapić skutki uboczne w postaci wzrostu sympatii sąsiadów tongue:P:P

Ps. w sprawie skarg i wniosków dot. powyższej listy nie przyjmuje wcale, zaś ws okazywania sympatii i podziwu, oraz wyrazów uznania zapraszam 24h tongue:P:P hehehehehehehehe tongue:P:P

Twoja propozycja Rafik została pozytywnie przyjęta tudzież wypróbowana. Efekty wyśmienite - atmosfera budująca.

323

Mała praca domowa do odrobienia pt:

opisz w skrócie zagadniania i wrażenia po ostatnio przeczytanej książce z naszej tematyki. winktongue

Tylko nie pisać mi tu wypracowań o treści: ostatnio nie przeczytałam/em żadnej książki. tongue:P:P

A od poniedziałku zaczynamy nowe cykle szkoleniowe.

Jeśli macie jakieś sugestie tematów do poruszenia, to zamieśćcie je tutaj. Zobaczę co się da wyczarować z moich zasobów.

Przemiłej reszty weekendu wink;);)

324 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-23 17:25:57)

Drogi Rafiku gdy przeczytałam twoje wyzwanie o książkach pozytywnych to się ucieszyłam bo właśnie leży przede mną takowa ostatnio przeczytana nawet powiedziała bym trochę z przymusu, gdyż jest to książka typowo przeznaczona dla ludzi szukających pozytywnych metod  podwyższających wydajność w pracy. Książkę przeczytałam po kątem mojego męża aby  z nim przedyskutować i wyciągnąć odpowiednie wnioski i użyć podanych metod. Tytuł książki : " Zjedz tę żabę ". Stosowanie (metod) i przetwarzanie ich w nawyki w poprawianiu jakości życia.
Jak żyć pełnią życia. Jak zrobić błyskotliwą karierę. Jak osiągnąć stan zadowolenia z samego siebie.
Dowiadujemy się, że drzemią w nas nieograniczone możliwości opanowania i rozwijania nowych umiejętności, nawyków oraz kompetencji.
Aby zjeść tę żabę trzeba wcisnąć pedał gazu w pojeździe zwanym życie.

325 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-01-23 16:21:12)

sentymentalna Jani napisał/a:

Drogi Rafiku gdy przeczytałam twoje wyzwanie o książkach pozytywnych to się ucieszyłam bo właśnie leży przede mną takowa ostatnio przeczytana nawet powiedziała bym trochę z przymusu, gdyż jest to książka typowo przeznaczona dla ludzi szukających pozytywnych metod w podwyższających wydajność w pracy. Książkę przeczytałam po kątem mojego męża a by z nim przedyskutować i wyciągnąć odpowiednie wnioski i użyć podanych metod. Tytuł książki : " Zjedz tę żabę ". Stosowanie (metod) i przetwarzanie ich w nawyki w poprawianiu jakości życia.
Jak żyć pełnią życia. Jak zrobić błyskotliwą karierę. Jak osiągnąć stan zadowolenia z samego siebie.
Dowiadujemy się, że drzemią w nas nieograniczone możliwości opanowania i rozwijania nowych umiejętności, nawyków oraz kompetencji.
Aby zjeść tę żabę trzeba wcisnąć pedał gazu w pojeździe zwanym życie.

Super Jani.

Dodajmy , że autorem tej książki jest Brian Tracy.

Polecam wszystkie książki jego autorstwa, są napisane w prosty, przejrzysty i zrozumiały sposób.

Na początek polecam  tytuły:

Myśl inaczej - zmień swoje życie

Maksimum osiągnięć

Plan Lotu

Ps. To pisał Rafik...;)

Posty [ 261 do 325 z 724 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 12 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » APCz - Akademia Pozytywnego Człowieka - net cafe ;-) ZapraszaMY...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024