Chcę zaskarżyć anonimowe osoby z pewnego forum - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Chcę zaskarżyć anonimowe osoby z pewnego forum

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

66

Odp: Chcę zaskarżyć anonimowe osoby z pewnego forum

Bezmuzgami nie nazwał ich policjant tylko ja, policjanci tylko polecili mi, bym tego tak nie zostawiła, gdy im pokazałam wszystkie wydruki tych obelg. A kodeks na to sama znalazłam, by mieć sie na jakie przestepstwo względem mnie powołać.

Zobacz podobne tematy :

67

Troll.
A jeśli nie, uważajcie co piszecie bo autorka spotka się z Wami w sądzie wink

68 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2016-02-16 09:21:36)

majkaszpilka napisał/a:

Zacytuję klasyka: "czizas ja piertolę"...

Ta już kodeks wyciąga.

Mamy chyba bezsenną nockę,co Cyngli?Chociaż ja już się prawie zmęczyłam.

Niestety - refluks mnie zabija. hmm

Autorko, jesteś niewiarygodna.

Domeczku - już się boję tongue

69

Ja umieram ze strachu tongue

Ludzie mają pomysły,zamiast wziąć się za coś pożytecznego,to szukają dziury w całym.

70

filolog.vip napisał/a:

na to co mnie spotkało jest odpowiedni kodeks karny:
Art. 216. Znieważanie osoby
Dz.U.1997.88.553 - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku
§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.

Byłam już na policji pokazac materiały obrażające mnie na tamtym nędznym forum, policja jest po mojej stronie, policjanci mówili, ze jak mozna tak wyzywać kobietę, pisać takie rzeczy, ze to jest publiczna zniewaga, wywlekanie moich spraw i że nie mam na to pozwolić a zrobić porzadek z tymi bezmuzgami z tamtego forum.

Kobiecino, czy Ty nie rozumiesz, że sama możesz się wkopać i ktoś Tobie może przeczytać taki akt oskarżenia o zniewagę Ojca Twojego Syna?
Idź Ty na ten swój fejsbuczek i pisuj, bo i tak i tak to będziesz robić, nie przejmując się, że ranisz swoje Dziecko, które ma już przechlapane w szkole.

71

Istna tragedia, no jak oni mogą pisać o Tobie takie rzeczy pytam się ?! Przecież sama tak piszesz o sobie w sumie, a teraz masz pretensje do całego świata. Oj kobieto nic tym nie ugrasz wink

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Chcę zaskarżyć anonimowe osoby z pewnego forum

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024