Co ostatnio oglądałaś ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Co ostatnio oglądałaś ?

Strony Poprzednia 1 27 28 29 30 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,821 do 1,885 z 1,921 ]

1,821

Odp: Co ostatnio oglądałaś ?

Moja córka była z klasą na tym filmie i była zadowolona. Chciałam iść na jakąś komedię, ale u nas już nie grają.

Zobacz podobne tematy :

1,822

Ja wybieram się na "Wieloryba"

1,823

Może się wybiorę na "Ukrytą sieć"? Był ktoś?

1,824

1,825

Tamiraa napisał/a:

Ja bylam film nawet fajny

1,826 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-09-13 09:10:36)

Nie wiem czy to ten sam film. Nie czytałam wcześniej recenzji, ale zobaczyłam , że w roli głównej wystąpi Andrzej Seweryn. W sumie temat o pedofilii wstrząsający i nawiązujący do prawdziwych wydarzeń. Nowością dla mnie było przedstawienie współczesnych dziennikarzy goniących za sensacją i nie zważających, że sami mogą stać się ofiarami własnych poszukiwań.

1,827

Ostatnio oglądałam filmy takie jak: "After 5 Na zawsze", "Barbie", "Między nami żywiołami", "Teściowie 2", "Mru i ja wielka przygoda na cztery łapy", "O psie, który jeździł koleją".

1,828

nika05 napisał/a:

Ostatnio oglądałam filmy takie jak: "After 5 Na zawsze", "Barbie", "Między nami żywiołami", "Teściowie 2", "Mru i ja wielka przygoda na cztery łapy", "O psie, który jeździł koleją".

Co sądzisz o "Barbie"?

1,829

Mnie ostatnio wciągnęło w stare horrory/ thrillery, ogólnie filmy grozy. Bardzo duże wrażenie zrobił na mnie film "Pluję na twój grób" z 1978 opowiadający o brutalnym gwałcie na kobiecie i jej zemście na oprawcach. Uważam oryginał za o wiele lepszy od remake'u. Podobała mi się też "Siła witalna" z 1985 roku, opowiadają o wampirach z kosmosu wysysających energię.

1,830 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-09-21 16:33:19)

A ja polecam film pt. "Osiem gór" w reżyserii Felixa Van Groeningen i Charlotte Vandermeersch. Film trwa ponad dwie godziny. Jest to ciekawa historia o ludzkich wyborach i ich konsekwencjach. Jednym z walorów są niesamowite zdjęcia gór.
https://www.youtube.com/watch?v=efPX7VCaGIA

1,831

Tamiraa napisał/a:

Co sądzisz o "Barbie"?

Osobiście mogę szczerze polecić. Kompletnie nie wiedziałem czego się spodziewać po tym filmie i po 5 minutach seansu miałem takie wtf!? Myślałem czy nie wyjść z sali, choć nigdy tego nie robię. Jednak film rozwinął się w takim kierunku, że jestem pod wrażeniem. Wzruszający, mega zabawny i fajnie przedstawiony.

1,832

Tamiraa napisał/a:

Co sądzisz o "Barbie"?

Bardzo fajny film.

1,833

Właśnie wróciłam z kina z filmu "Święto ognia" w reżyserii Kingi Dębskiej. Polecam ten film dla tych, którzy lubią filmy w miarę lekkie w odbiorze, z pozytywnym zakończeniem, ale nie pozbawione elementów poważniejszych i skłaniających do refleksji. Ogólnie bardzo pozytywnie spędzone półtorej godziny.

1,834

Chłopów, ale dyskusja toczy się już w innym watku
.

1,835

"Informacja zwrotna" dobry i z zaskakującym zakończeniem, a przy okazji pokazujący kolejny raz problem alkoholizmu i robienia kariery kosztem rodziny.

1,836

denzel washington bez litości 2  , gdzieś mi wyskoczyła reklama tego filmu , wciąga.

1,837

niedawno oglądałam w kinie "Garfielda"

1,838 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-06-10 21:12:51)

Na you tube film dokumentalno- religijny "Ishmael syn Abrahama potomek proroka Mahometa".. nawet nie myslalam go ogladac wyskoczyl w powiadomieniach niczym pajac z pudelka i mnie zainteresowal to kliknelam i ogladalam

1,839

"Rodzaje życzliwości' w reżyserii Yorgosa Lanthimosa. Świetni aktorzy.

1,840

Dom nad jeziorem - piekny film

1,841

Rozpaczliwe kłamstwa na Netflix. Coprawda to serial, ale wciągnął bardzo.

1,842

dwa dni temu Adwokat diabla- tez fajny

1,843

"Terapia dla par" w reżyserii Gerardo Herrero. Ciekawy, moim zdaniem.

1,844

Ja tylko you tuba ogladam wolny czas tv wogole nie ogladam od dawna

1,845

JuliaUK33 napisał/a:

Ja tylko you tuba ogladam wolny czas tv wogole nie ogladam od dawna

W kinie był.

1,846 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-09-16 05:46:45)

"Eternal" - reżyseria Ulla Salim. Niespecjalnie polecam, bo film bardzo oszczędny w krajobrazach, słowach... Powtarza się obraz tajemniczej ognistej szczeliny, która jest osią filmu.

1,847 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-09-19 23:19:07)

"Czas apokalipsy".

1,848

Mnie ostatnio "napadło" na stare seriale kryminalne, kończę jeden, zaczynam następny. Był już "Magnum", "Detektyw w sutannie", "Kojak", "Gliniarz i prokurator", "Colombo", a z polskich "07 zgłoś się", "Droga" (choć to nie całkiem kryminał), "Pitbull" i "Glina"

Coś mają w sobie te filmy, że się w ogóle nie starzeją smile

1,849

Salomonka napisał/a:

Mnie ostatnio "napadło" na stare seriale kryminalne, kończę jeden, zaczynam następny. Był już "Magnum", "Detektyw w sutannie", "Kojak", "Gliniarz i prokurator", "Colombo", a z polskich "07 zgłoś się", "Droga" (choć to nie całkiem kryminał), "Pitbull" i "Glina"

Ja tylko you tube vlogi ogladam albo jakies wyklady ciekawe np o zdrowiu albo przepisy jakies , czasem wiadomosci, zeby wiedziec co sie na swiecie dzieje. Filmy rzadko ogladam

1,850

Salomonka napisał/a:

Dawno nie oglądałam smile

1,851 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-09-23 20:35:16)

"Substancja". Czy warto bezwzględnie dążyć do utrzymania piękna, a jeśli tak to jakim kosztem? Ten film odpowie na to pytanie, ważne, szczególnie dla kobiet.

1,852 Ostatnio edytowany przez Legat (2024-09-29 19:31:42)

Doppelgänger. Sobowtór - świetny pomysł na film, w całkiem dobrym wykonaniu. Jak na polski film. Polecam.

1,853

Co polecicie do oglądania? najlepiej serial!! gatunek Kryminał..

1,854

Napad z Olafem Lubaszenką. Świetny film. Kryminał. Ale też sporo prawdy o ludziach. Nie tylko z tamtych czasów.

1,855

"Stamtąd"

1,856

Ewika99 napisał/a:

"Stamtąd"

Oglądałem 1 sezon. Podobno jest nawet 3. Coś wiadomo o 2 sezonie w Polsce?
No i obawiam się, że dalej będzie się komplikowało i w końcu scenarzysta się pogubi. smile

1,857

Syn mi polecil "swietny" horror z Nicolas Cage - Kod zla - ale ja nie polecam, masakra.

1,858

z seriali podobal mi sie "Skazana", ale do polowy 2go sezonu.

Bardzo fajny "Klara"

"The Thing"
"The good Doctor"
"Dom z papieru"

1,859

Gosiawie napisał/a:

Syn mi polecil "swietny" horror z Nicolas Cage - Kod zla - ale ja nie polecam, masakra.

taki mocny?

1,860

Motocyklistka napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

taki mocny?

nie, nudny, nawet odrobine nie straszny, syn nie ogladal tylko czytal recenzje.

1,861 Ostatnio edytowany przez HighIT (2024-10-19 14:51:27)

Trafiłem na wpis o Vox Machinie serialomaniak. com/serial-vox-machina/ Na raz wciągałem dwa sezony. Niezła animacja w klimatach Dungeons & Dragons. Mobilizuje się pod 3 sezon.

1,862 Ostatnio edytowany przez Ewika99 (2024-10-20 12:43:48)

Legat napisał/a:
Ewika99 napisał/a:

"Stamtąd"

Oglądałem 1 sezon. Podobno jest nawet 3. Coś wiadomo o 2 sezonie w Polsce?
No i obawiam się, że dalej będzie się komplikowało i w końcu scenarzysta się pogubi. smile

Co tydzień wychodzi sezon 3. Obecnie jest to 4 odcinki. Pierwszy sezon można obejrzeć na Netfilxie, natomiast 2 i 3 są na Maxie. Nie wiem, dlaczego Netflix nie puszcza 2 i 3 sezonu, myślę,  że strzelił sobie tym w kolano, bo serial jest naprawdę wciągający. Sezon 2 niewiele wyjaśnił, pojawiło się jeszcze więcej zagadek, niewyjaśnionych sytuacji. Dopiero w 3 zaczęło coś się wyjaśniać, jednak wciąż nie wiadomo, co to za miejsce, w którym przebywają bohaterowie i dlaczego tam trafili. Serial jest pokręcony, ale niesamowicie mnie wciągnął. Ciekawa jestem, jak scenarzyści wybrną, by wyjaśnić wszystkie wątki.

1,863

"Wredne liściki".

1,864

KoralinaJones napisał/a:

"Wredne liściki".

Jakie wrażenia?

Oglądałam wcześniej.

1,865

Tamiraa napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

"Wredne liściki".

Jakie wrażenia?

Oglądałam wcześniej.

Bardzo pozytywne. Genialne angielskie poczucie humoru, lecz to generalnie śmiech przez łzy. Temat, bez elementów komediowych, w sam raz na równie dobry dramat.

1,866

KoralinaJones napisał/a:
Tamiraa napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

"Wredne liściki".

Jakie wrażenia?

Oglądałam wcześniej.

Bardzo pozytywne. Genialne angielskie poczucie humoru, lecz to generalnie śmiech przez łzy. Temat, bez elementów komediowych, w sam raz na równie dobry dramat.

Tak, to dobry film.

1,867

stare, ale jare, polecam, jesli ktos nie ogladal: "Dobrze sie klamie w milym towarzystwie" oraz "W domu wszystko dobrze", i cos znacznie mlodszego "Gdzie spiewaja raki"

1,868

Alessandro napisał/a:

cos znacznie mlodszego "Gdzie spiewaja raki"

O tym filmie niejaki Legat założył wątek smile
https://www.netkobiety.pl/t133394.html

1,869

Masz racje, ale nie sposob znać wszystkie tematy. Co do filmu, to naprawde szkoda, ze takie perelki sa juz rzadkoscia.

1,870

Legat napisał/a:

Doppelgänger. Sobowtór - świetny pomysł na film, w całkiem dobrym wykonaniu. Jak na polski film. Polecam.

oglądałam na Off Camera, dobrze zagrany, temat świetny, a rezyser nie ogarnął i poskładał film bez sensu,
myślałam że to tylko moje wrażenie, ale czytałam wiele podobnych recenzji.

ostatnio oglądałam Napad z Lubaszenką na Netfliksie, polecam

1,871 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-10-24 19:26:06)

"trzy billboardy za ebbing, missouri"

1,872

"Platforma" i "Platforma 2". Nie pytajcie...

1,873

Kanał Zero

1,874

Nic z TV .. na you tube lubie czasem ogladac vlogi to mnie teraz tez odstesowuje -  filmow od wiekow nie ogladalam jestem 100 lat za Afryka jezeli chodzi o filmy

1,875

New Me napisał/a:

Nic z TV .. na you tube lubie czasem ogladac vlogi to mnie teraz tez odstesowuje -  filmow od wiekow nie ogladalam jestem 100 lat za Afryka jezeli chodzi o filmy

Mnie na filmy szkoda własnego życia, tzn. szkoda życia na oglądanie cudzego życia.

1,876

Różne są źródła rozwoju intelektualnego.
Jeśli czytasz książki, to jie musisz oglądać filmu.
W każdym razie coś pobudzającego do poszerzania horyzontów w życiu musi być.
Czerpać tylko z własnego życia to chyba pustelnicy, zakonnicy,  albo ktoś w rodzaju Marco Polo wink

1,877

Ela210 napisał/a:

Różne są źródła rozwoju intelektualnego.
Jeśli czytasz książki, to jie musisz oglądać filmu.
W każdym razie coś pobudzającego do poszerzania horyzontów w życiu musi być.
Czerpać tylko z własnego życia to chyba pustelnicy, zakonnicy,  albo ktoś w rodzaju Marco Polo wink

Masz rację, czerpanie z własnego tylko życia nie wnosi za bardzo nic, o ile niej jest się tym pustelnikiem.
Książki uwielbiam, do filmów nie mogę się przeważnie przekonać. smile

1,878

"Gorączka", Al Pacino vs Robert de Niro, klasyk, warto, nieważne, wrócić do niego czy po raz pierwszy obejrzeć smile

1,879

Idź przdem, bracie. Serial 6 odcinków. Chwalą wszyscy. Ja wyłączyłem przy 2 odcinku. No nie wiem. Mówią nie ma co się doszukiwać, świetny serial sensacyjny. Ja się nie przekonałem.

1,880

Ostatnio obejrzałam film "Zła kobieta" z Cameron Diaz.

1,881

Serial Netflix
☑️"Dojrzewanie"
☑️"Cassandra"
☑️"Squit Game"

⚫Tatuażysta z Auschwitz⚫

1,882

Serial Netflix
"Dojrzewanie"
"Cassandra"
"Squit Game"

⚫"Tatuażysta z Auschwitz"⚫

1,883

Nie oglądam filmów, to dla mnie najgorsza z opcji spędzenia czasu, już wolę czytać Was...

1,884

ślad_po_bliźnie napisał/a:

Nie oglądam filmów, to dla mnie najgorsza z opcji spędzenia czasu, już wolę czytać Was...

big_smile

1,885

Julia life in UK napisał/a:
ślad_po_bliźnie napisał/a:

big_smile

A najbardziej to lubię oglądać uśmiech kobiety która idzie do zakonu.

Posty [ 1,821 do 1,885 z 1,921 ]

Strony Poprzednia 1 27 28 29 30 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Co ostatnio oglądałaś ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024