Gdzie śpiewają raki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Gdzie śpiewają raki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Gdzie śpiewają raki

Film mnie zaskoczył na plus, jak na poziom, który jest obecnie na Netflixe. Na podstawie książki o tym samym tytule. Piękna przyroda, melodramat z wątkiem kryminalnym o dziewczynie, która ciągle miała pod górkę. Wzruszający. Taki w starym amerykańskim stylu filmowym. Szkoda, że teraz takich filmów jest tak mało.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie śpiewają raki
Legat napisał/a:

Film mnie zaskoczył na plus, jak na poziom, który jest obecnie na Netflixe. Na podstawie książki o tym samym tytule. Piękna przyroda, melodramat z wątkiem kryminalnym o dziewczynie, która ciągle miała pod górkę. Wzruszający. Taki w starym amerykańskim stylu filmowym. Szkoda, że teraz takich filmów jest tak mało.

Piękny i wzruszajacy, taki inny. Zakończenie mnie zdziwiło   polecam, wart zobaczenia

3

Obejrzany już dłuższy czas temu, szczerze jest to perełka odkryta. Niektóre wątki są niedopracowane, ale to czepiając się naprawdę szczegółów. Natomiast jeśli widzieliście coś podobnego, liczę na polecenie smile

4

Oglądałam go już jakiś czas temu, fajny, podobał mi się, choć uważam że fabuła nieco naciągana i w paru kwestiach mało prawdopodobna. Jednak to tylko film i jako taki naprawdę może się podobać. Moim zdaniem życie bohaterki jest mocno wyidealizowane i mało przystające do rzeczywistości jaką reżyser podjął się przedstawić.
Ostatecznie mamy dobry film który z przyjemnością się ogląda, coś jak historia Pocahontas smile

5

Nie widziałem, a pewnie jest co oglądać.
Za chwilę obejrzę. Dzięki za propozycję na wieczór. smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Gdzie śpiewają raki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024