świąteczne prezenty :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » świąteczne prezenty :)

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 78 z 78 ]

66

Odp: świąteczne prezenty :)

Wlasnie jutro juz grudzien i cos mnie sie swiateczny klimat w mozgu zaczal wlaczac.  Jutro choinke ubieram z kumpela i dzieciakami

Zobacz podobne tematy :

67

z tym mam zawsze problem, nawet nie wiem co ja chce dostac big_smile

68

Gosiawie napisał/a:

Ja tez niewiem caly czas zyje mieszkaniem  ktore juz dostalam to chyba moj najwiekszy prezent - mam.nadzieje po nowym roku sie wprowadze, a tak to niewiem co bym chciala moze cos do mieszkania jakies urzadzenie czy co sie moze przydac i fajne ozdoby

69

JuliaUK33 napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

Ja tez niewiem caly czas zyje mieszkaniem  ktore juz dostalam to chyba moj najwiekszy prezent - mam.nadzieje po nowym roku sie wprowadze, a tak to niewiem co bym chciala moze cos do mieszkania jakies urzadzenie czy co sie moze przydac i fajne ozdoby

gratuluje mieszkania smile

ja z moimi dziecmi niekiedy dawalismy liste, co bysmy chceli, wtedy dostawalam cos do kuchni, do domu itp.

teraz od partnera chce cos osobistego, bo po co ma "nam" kupowac np. gary big_smile

70

Gosiawie napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

gratuluje mieszkania smile

ja z moimi dziecmi niekiedy dawalismy liste, co bysmy chceli, wtedy dostawalam cos do kuchni, do domu itp.

teraz od partnera chce cos osobistego, bo po co ma "nam" kupowac np. gary big_smile

Dziekuje... mam nadzieje cos fajnego dostane do mieszkania

71

Maskę i płetwy do nurkowania
Zestaw Olaplex bo mi się kończy
Nową szczotkę do włosów
Pomadki z KIKO MILANO
Klamrę do włosów bo zbieram sobie różne kolory
Uniwersalnym prezentem dla wszystkich będzie również sypana herbata dobrej jakości:  https://studiokawy.pl/sklep/herbata/rod … ta/sypana/

72

Tata dostanie dobry alkohol.Mąż karnet na skok na bungy:) Strona żeńska rodziny czyli mama i siostra dostana kosmetyki.Zamawiałam w Pachnąca Kraina naturalne kosmetyki. Mega balsam wynalazłam jakis czas temu u nich i własnie siostrze zamówiłam na Gwiazdkę. Balsam kokosowy Pahwash z mango. Bosko pachnie, a skóra mega jak wyprasowana po nim.

73

Mikołajki i Gwiazdor nie muszą być stresującym obowiązkiem. To okazja, by pokazać bliskim, że znamy ich gust i lubimy sprawiać im radość. Czasem najprostszy prezent, podany z sercem, zostaje w pamięci na lata. A Wy co planujecie w tym roku? Może wspólnie znajdziemy inspirację, by tegoroczne prezenty były naprawdę wyjątkowe.

74

Biżuteria dla mężczyzn staje się coraz popularniejsza, a srebro to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody. Kolczyk-kołeczek jest subtelny, elegancki i jednocześnie wyraża indywidualny styl – idealny dla mężczyzny, który ceni nowoczesny design i nie boi się wyróżniać. Postanowiłam podarować mężowi srebrny kolczyk-kołeczek RUDENESS 3161 ze strony internetowej Reytel https://reytel.pl/sribna-serezhka-kilts … ss-1196357 . Kolczyk to nie tylko dodatek, to symbol.

75

Problem zaczyna się właśnie wtedy, gdy nie wiemy jaki mają gust tongue

76

Ja podarowałam babci mojego chłopaka i teściowej zestaw : filiżanka porcelanowa do tego taki talerzyk ( na obrazu opakowania było pokazane że talerzyk na dżem ) do tego taki mały dzbaneczek na mleko .
Do tego kubek który ma podwójne dno i w środku kwiatki do tego taka ładna lampka i przyjemne koce ( tak dostały to samo ) . Cudne kubeczki ma też ta pracownia https://andyceramika.pl/kubki
Chłopakowi kupiłam pochłaniacz powietrza do auta , biurko gamingowe , uchwyt na tel na magnez do auta , książkę historyczną korą chciał , do tego zestaw bransoletka i zegarek .
A pieski dostały nowe szelki obroże ubranka , smaczki i zabawki

77

To, co czyni świąteczne prezenty naprawdę wyjątkowymi, to ich personalny charakter. Ręcznie wykonany drobiazg, książka z dedykacją, kosmetyk dobrany do konkretnego typu skóry czy coś, co nawiązuje do wspólnych wspomnień — takie prezenty zapadają w pamięć na długo. W czasach masowej produkcji indywidualne podejście ma szczególną wartość.

78

Święta przypominają nam, że dawanie potrafi być równie satysfakcjonujące jak otrzymywanie. Obserwowanie radości bliskiej osoby podczas rozpakowywania prezentu buduje wyjątkową atmosferę i wzmacnia relacje. To chwile, które tworzą świąteczne wspomnienia na całe życie.

Posty [ 66 do 78 z 78 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » świąteczne prezenty :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024