Chorwat napisał/a:Warto przedstawić wnioski z tego tematu o naturze kobiet:
1) Kobiety domagają się szczerości, a jak ją już dostaną - mają pretensje że sprawia im to przykrość.
2) Kobiety pytając się o coś mężczyzny oczekują "tej właściwej" odpowiedzi.
3) Poszczuj kobietę inną kobietą (nawet wyimaginowaną) a zacznie robić dla ciebie to czego wcześniej nie robiła.
4) Powiedz kobiecie, która próbuje coś wymusić na mężczyźnie "droga wolna" - a stanie się przylepą.
5) Kobiety uważają że głowny powód, dla którego meżczyna może chcieć być z daną kobietą to zadowolenie seksualne w pełni (w ten sposób degradując meżczynę do zwykłego zwierzęcia).
6) Kobiety na własne życzenie konkuruja z fantomami z przeszłości.
7) Kobiety wierzą że zadowolenie seksualne w łóżku mężczyzny zależy tylko od mechaniki, techniki i rodzaju rzeczy na które ona pójdzie.
o jej więc powtórzę sie jeszcze raz ze wzgledu na obrone nie tylko siebie ale i kobiet 
1-domagałam sie szczerosci, dostałam ja, ciezko bylo mi ja przełknąc przez siebie ale zrozumiałam ze to bylo bez sensu, dzis sie kochamy z partnerem i jest bardzo fajnie. Nie byłym gotowa uslyszec co uslyszałam ale dziewczyny tu na forum wytłumaczyły mi pewne kwestie , myslałam ze juz o tym pisałam w poprzednich postach..
2-tak czasem oczekujemy "wlasciwej" odpowiedzi, bo czasem budzi sie w kobiecie chec uslyszenia jestes piekna dla mnie (mimo ze ma sie pryszczy 6 nowych na twarzy) Moze i kobiety oczekuje ciagłej adoracji upewniajac sie w w tych odpowiedziach na pytanie ale facet zwyczajnie w pewnym momencie bedzie mial tego dosc, zalezy jak traktuje kobiete, w kazdym razie takie gierki nie prowadza do niczego dobrego. Relacje damsko-meskie sa skomplikowane czasem
3-nikt mnie niczym nie szczuł
on nigdy pierwszy nie wyskoczyl z opowiesciami o byłej/byłych
4-nie jestem przylepą a moze taka mała
ale z umiarem, kocham swojego partnera z reszta co do słów "droga wolna" tez juz sobie to wyjasnilismy.
5-czesto sie zdarza ze facet dla seksu moze udawac nawet krótki związek np:miesieczny by po dymac sobie
co moze nie? czasem ciezko waz rozgrysc
Na związek skałdaja sie tez inne czynniki, weszlam na forum pogadac z babkami o tym co sie wydarzylo u mnie w zyciu tak jak czasem chce pogadac sie z kumpelą miałam do tego prawo, i wiele sie wyjasnilo.
6-czasem sie zdarza, są faceci którzy to rozumieja, ale mozna wyjsc z tej przypadlosci
z fantomem z przeszlosci 
7-uczucie tez by sie przydało
nie?