Gdy facet mowi ze z inna bylo mu lepiej z łózku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Gdy facet mowi ze z inna bylo mu lepiej z łózku

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 77 z 77 ]

66

Odp: Gdy facet mowi ze z inna bylo mu lepiej z łózku
Lamia07068 napisał/a:
LadyAnette napisał/a:

No niestety jesli zycie intymne jest niezbyt udane to zawsze wychodza z tego zgrzyty, predzej czy pozniej. Seks jest wazny w zwiazku ale to nie znaczy, ze juz przy pierwszym zblizeniu trzeba btc boginia seksu...

Wychodza zgrzyty jak u mnie smile
Ale sztuka jest chyba walczyc o siebie, starac sie w łózku itd.
Owszem bajką jest poznac sie i wszystko nawet w kategoriach seksu dziala bez problemowo.
Mnie i mojego partnera połaczyło cos wiecej, zaczelismy od przyjazni a skonczylismy w łózku smile
pamietam jak na któryms z naszych wspólnych spotkań, partner zapytał mnie zartobliwie
"a co by bylo gdybym Cie teraz zgwałicł?" smile
a ja mu na to
"to nie był by gwałt bo ja tez tego chce" smile
i tak sie zaczeło smile
Była przyjazn, potem łózko i jestesmy razem smile
Czasem ja mam gorsze dni, czasem on.
A ostatnio to nawet zauwazyłam ze w łózku wszystko jest robione "pode mnie" smile
Więc dzisiaj chyba sie zrewanzuje tongue

Noo staraj, sie staraj i on tez niech sie stara, a na pewno bedzie dobrze smile

Zobacz podobne tematy :

67

Ja to się dziwię po co ludzie będąc w związkach:
- opowiadają o swoich byłych
- pytają o byłych partnerów

68 Ostatnio edytowany przez Aglaja (2015-01-15 22:42:51)

antykobieta napisał/a:

pytają pewnie z ciekawości, ale zazwyczaj nie wychodzi to na dobre...

69

Aglaja napisał/a:
antykobieta napisał/a:

pytają pewnie z ciekawości, ale zazwyczaj nie wychodzi to na dobre...

Raczej pytają, bo oczekują potwierdzenia, że są "lepsi".

70

Nie każde zdanie ze znakiem zapytania na końcu jest pytaniem...
Taki drobny smaczek semantyczny, a potrafi narobić zadymy w relacjach międzyludzkich.
Czy babskie ''jak wyglądam?'' jest pytaniem?
No nie żartujmy....

71

Ja to uproszczę albo słaba Jesteś albo ściemnia gość.Tyle

72

Warto przedstawić wnioski z tego tematu o naturze kobiet:

1) Kobiety domagają się szczerości, a jak ją już dostaną - mają pretensje że sprawia im to przykrość.
2) Kobiety pytając się o coś mężczyzny oczekują  "tej właściwej" odpowiedzi.
3) Poszczuj kobietę inną kobietą (nawet wyimaginowaną) a zacznie robić dla ciebie to czego wcześniej nie robiła.
4) Powiedz kobiecie, która próbuje coś wymusić na mężczyźnie "droga wolna" - a stanie się przylepą.
5) Kobiety uważają że głowny powód, dla którego meżczyna może chcieć być z daną kobietą to zadowolenie seksualne w pełni (w ten sposób degradując meżczynę do zwykłego zwierzęcia).
6) Kobiety na własne życzenie konkuruja z fantomami z przeszłości.
7) Kobiety wierzą że zadowolenie seksualne w łóżku mężczyzny zależy tylko od mechaniki, techniki i rodzaju rzeczy na które ona pójdzie.

73

Chorwat napisał/a:

1) Kobiety domagają się szczerości, a jak ją już dostaną - mają pretensje że sprawia im to przykrość.
2) Kobiety pytając się o coś mężczyzny oczekują  "tej właściwej" odpowiedzi.
3) Poszczuj kobietę inną kobietą (nawet wyimaginowaną) a zacznie robić dla ciebie to czego wcześniej nie robiła.
4) Powiedz kobiecie, która próbuje coś wymusić na mężczyźnie "droga wolna" - a stanie się przylepą.
5) Kobiety uważają że głowny powód, dla którego meżczyna może chcieć być z daną kobietą to zadowolenie seksualne w pełni (w ten sposób degradując meżczynę do zwykłego zwierzęcia).
6) Kobiety na własne życzenie konkuruja z fantomami z przeszłości.
7) Kobiety wierzą że zadowolenie seksualne w łóżku mężczyzny zależy tylko od mechaniki, techniki i rodzaju rzeczy na które ona pójdzie.

o jej więc powtórzę sie jeszcze raz ze wzgledu na obrone nie tylko siebie ale i kobiet smile

1-domagałam sie szczerosci, dostałam ja, ciezko bylo mi ja przełknąc przez siebie ale zrozumiałam ze to bylo bez sensu, dzis sie kochamy z partnerem i jest bardzo fajnie. Nie byłym gotowa uslyszec co uslyszałam ale dziewczyny tu na forum wytłumaczyły mi pewne kwestie , myslałam ze juz o tym pisałam w poprzednich postach..
2-tak czasem oczekujemy "wlasciwej" odpowiedzi, bo czasem budzi sie w kobiecie chec uslyszenia jestes piekna dla mnie (mimo ze ma sie pryszczy 6 nowych na twarzy) Moze i kobiety oczekuje ciagłej adoracji upewniajac sie w w tych odpowiedziach na pytanie ale facet zwyczajnie w pewnym momencie bedzie mial tego dosc, zalezy jak traktuje kobiete, w kazdym razie takie gierki nie prowadza do niczego dobrego. Relacje damsko-meskie sa skomplikowane czasem
3-nikt mnie niczym nie szczuł smile on nigdy pierwszy nie wyskoczyl z opowiesciami o byłej/byłych
4-nie jestem przylepą a moze taka mała smile ale z umiarem, kocham swojego partnera z reszta co do słów "droga wolna" tez juz sobie to wyjasnilismy.
5-czesto sie zdarza ze facet dla seksu moze udawac nawet krótki związek np:miesieczny by po dymac sobie smile co moze nie? czasem ciezko waz rozgrysc smile  Na związek skałdaja sie tez inne czynniki, weszlam na forum pogadac z babkami o tym co sie wydarzylo u mnie w zyciu tak jak czasem chce pogadac sie z kumpelą miałam do tego prawo, i wiele sie wyjasnilo.
6-czasem sie zdarza, są faceci którzy to rozumieja, ale mozna wyjsc z tej przypadlosci smile z fantomem z przeszlosci smile
7-uczucie tez by sie przydało smile nie?

74

Przeczytałam wątek i nie wróżę dobrze temu związkowi. Gdyby chłopak powieział mi, że jestem słabsza od jego byłej, to kazałabym mu się do niej wynosić, skoro było mu z nią tak dobrze. I nie zgadzam się, że to kwestia szczerości bo samo to, że jest się w związku z kimś, w kim nam coś nie pasuje już jest nieszczere. Gdy znajdzie sobię inną, to Cię może zostawić bez zastanowienia. Już teraz widać, że niezbyt mu zależy, skoro nawet nie kiwnął palcem, gdy powiedziałaś że chcesz odejść. Tak się zachowuje kochający mężczyzna?

75

freckles_laura napisał/a:

Przeczytałam wątek i nie wróżę dobrze temu związkowi. Gdyby chłopak powieział mi, że jestem słabsza od jego byłej, to kazałabym mu się do niej wynosić, skoro było mu z nią tak dobrze. I nie zgadzam się, że to kwestia szczerości bo samo to, że jest się w związku z kimś, w kim nam coś nie pasuje już jest nieszczere. Gdy znajdzie sobię inną, to Cię może zostawić bez zastanowienia. Już teraz widać, że niezbyt mu zależy, skoro nawet nie kiwnął palcem, gdy powiedziałaś że chcesz odejść. Tak się zachowuje kochający mężczyzna?

Poprawka, on nie powiedział mi ze to było z jego była, o niej tak wspomniałam nie potrzebnie w ogóle, zapytalam czy z kims innym, a jak zapytalam z kim powiedział ze nie bedzie mi o tym mowil bo po co.. hmm echh
co do drugiej sprawy nie chce mi sie wyjasniac po raz kolejny, ja kończę temat bo juz mnie to meczy ze ktos czyta niby watek od paczatku a nie za bardzo rozumie co napisałam juz ... hmm nie chce mi sie pisac co konkretnie jak wygaldała rozmowa, jak jest dzis i.t.p
nie którzy naprawde wrzucają ludzi do jednego worka hmm

76

Chorwat napisał/a:

1) .. 7)

Bardzo dobrze napisane.

Dodałbym jeszcze pewne zdziwienie, że seks tak bardzo niechciany przez wiele kobiet na początku relacji tzn. aby było to kryterium, ze facet poznał i wybrał te właśnie kobiete potem nagle staje sie tak ważny, że jest aż przedmiotem zazdrości, że z którąś było lepiej.

Posty [ 66 do 77 z 77 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Gdy facet mowi ze z inna bylo mu lepiej z łózku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023