A tak na poważnie, kto chętny na spotkanie, bo nie wiem jak sobie weekend rozplanować
Zbieracie się jak sójki za morze
Widzę że na razie szału nie ma.
Chyba,że znowu będziemy w trójkę ![]()
Jeśli nie ma więcej chętnych to może zaproponujmy dalszą datę?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)
Strony Poprzednia 1 … 41 42 43 44 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A tak na poważnie, kto chętny na spotkanie, bo nie wiem jak sobie weekend rozplanować
Zbieracie się jak sójki za morze
Widzę że na razie szału nie ma.
Chyba,że znowu będziemy w trójkę ![]()
Bubuś napisał/a:A tak na poważnie, kto chętny na spotkanie, bo nie wiem jak sobie weekend rozplanować
Zbieracie się jak sójki za morzeWidzę że na razie szału nie ma.
Chyba,że znowu będziemy w trójkę
Ja będę pracować gdzieś do 15-16 i mogę dotrzeć w tych godz. na Rynek.
Takie jest ugadywanie na tym wątku
Równolegle dziewczyny już niejeden hektolitr kawy razem wypiły chociaż wątek funkcjonuje miesiąc
Mam rozumieć, że odpuszczamy jutro rynek? Ja w porze obiadowej będę z dzieciakami na łyżwach (chyba w arenie), może chce ktoś dołączyć? ![]()
Takie jest ugadywanie na tym wątku
Równolegle dziewczyny już niejeden hektolitr kawy razem wypiły chociaż wątek funkcjonuje miesiąc
Musimy chyba do nich dołączyć:)
Jak nas wpuszczą ![]()
Mam rozumieć, że odpuszczamy jutro rynek? Ja w porze obiadowej będę z dzieciakami na łyżwach (chyba w arenie), może chce ktoś dołączyć?
No to odpuszczamy, i idę w takim razie do znajomych ![]()
Hejka ![]()
Wraz z innymi dziewczynami organizujemy babskie spotkania na rynku.Najbliższe jest w środe i piątek o 19.00. Im nas więcej tym lepiej
Jak chcecie wpaść to dawajcie znać kochane:)
Gośka
Dziękuję Gosiu za zaproszenie, ale ja w lutym odpadam, mam dwie czterodniowe delegacje i obie zahaczają o weekend, a w tygodniu "nie opłaca" mi się do Was dojeżdżać ![]()
Spotykamy się z dziewczynami co tydzień więc jak będziesz chciała wpaść to dawaj znać ![]()
bubuś, justyna
sorry edytowałam że posta, ale się zorientowałam, że nie będę w stanie przybyć na spotkanie- a nie chciałam opieprzu ![]()
i dopadła praca i całorodzinnna grypa+ i jeszcze, któreś z dziecisk przywlokło grypę żołądkową czy cuś ![]()
i zgryzy z przeszłości:(:(:(
Hej kochane, w którym miejscu na Rynku się dziś spotykacie bo może dam radę dołączyć
Pozdrawiam
Hej, hej
Napiszcie gdzie i kiedy jest następne spotkanie:))
Mika3 zerknij, tutaj -> http://www.netkobiety.pl/p2342554.html#p2342554 dziewczyny z tego wątku spotykają się dwa razy w tygodniu, my trochę rzadziej ![]()
W dziale 'studia' znalazłam takie coś, może ktoś zechce wspomóc bidnego studenta ![]()
Ankieta kierowana do Krakowian
Bardzo proszę mieszkanki i mieszkańców Krakowa o wypełnienie mojej ankiety dotyczącej usług gastronomicznych. Proszę skopiować link poniżej do pasku adresu.
interankiety.pl/interankieta/dab978882d6f1ecd63347b808a553e9f
Z góry dziękuję :*
Spotykamy się zawsze w środy i piatki koło McDonalda na Florianskiej ![]()
Cześć dziewczyny pamietacie mnie jezszce?
byłam wprawdzie n atylko jendym spotkaniu, ale moze.... ![]()
Spotykamy się w najbliższą środe o 19.45 na rynku.Ktoś chętny?:)
Tak jak pisałam, ja mam za daleko żeby w środku tygodnia "tak późną" porą umawiać się na mieście
Ale dzięki za info ![]()
smutno tu bez was ![]()
mikam, nie narzekaj tylko sama coś pisz
Dla mnie luty bardzo pracowity. Jeden wyjazd służbowy za mną (nie byle jaki - zagrmaniczny
), drugi przede mną. Do każdego próbuję się jak najlepiej przygotować, co by "zablysnąć" odpowiednio ![]()
Przy okazji wyjazdu zagramanicznego zaczęłam się zastanawiać, czy może by jednak nie czmychnąć na dłużej z Polski. Temat cały czas pozostaje otwarty... ![]()
Przy okazji wyjazdu zagramanicznego zaczęłam się zastanawiać, czy może by jednak nie czmychnąć na dłużej z Polski. Temat cały czas pozostaje otwarty...
Jakby Ci się zagramanica jeszcze trafiła, to zbieram pocztówki z mapkami ![]()
A na stałe jakbyś się przymierzała to do jakiego kraju?
Holandię mam już obczajoną, byłam kilka razy, dwa razy na dłużej (praktyki w szkole średniej)
Czemu człowiek od razu po szkole nie został teraz to bym już panią na włościach była... ehh ![]()
nie mówi się zagramanica- tylko zahramanica
hihihihi,
a propos - wyjazdów- jak słucham ekspertów o przyszłości w mym kraju- to chyba trzeba poważnie pomyśleć o wyjeździe
po prostu masakra, zero perspektyw, mamy wspomóc i starszych i młodszych- europejski ewenement
a potem powoli się wymrzeć bo niet pieniążków na emeryturki i bezczelnych staruszków, którzy ośmielą się żyć po 60 ![]()
Moja znajoma wróciła z Holandii 2 lata temu. I... żałuje. Mówi,że już nawet nie chodzi o biznes i kasę. Ale inna mentalność, inne życie. Nie wie,czy nie wróci.
Aneta, z Paryża Ci pocztówkę przywiozę;))
Justyna, przypomnij mi proszę (ach ta skleroza), kiedy Ty do tego Parysza lecisz? ![]()
Justyna, przypomnij mi proszę (ach ta skleroza), kiedy Ty do tego Parysza lecisz?
18 marca:)
Aneta, z Paryża Ci pocztówkę przywiozę;))
Super! Dzięki ![]()
Jak tam dziewuszki?
Z wiosny się nie cieszcie, bo wczoraj słyszałam, że kurtki zimowe jeszcze się przydadzą... ![]()
Ktoś chętny na spotkanie w piątek??
Ja odpadam, od środy jestem na delegacji w Poznaniu
Wracam w sobotę wieczorem dopiero.
Mi tam wiosna w lutym do niczego nie jest potrzebna, niech przyjdzie po połowie marca i zostanie aż do lata ![]()
teraz to bym już panią na włościach była... ehh
teściowa chyba by nie przeżyła takiej rozłąki ![]()
Hej dziewczyny !! ![]()
Wiosna, wiosna w powietrzu.... ta, czuję przebiśniegi i w kilka wdeptałam biegając:P
Bubuś... ponoć wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma ![]()
Ja na razie mam piątek wolny i chętnie się spotkam ![]()
Pozdrawiam ![]()
Witajcie,
a jaki jest przedział wiekowy spotykających się osób - przepraszam (może to nie niedobre pytanie ale jakoś tak mi przyszło...) ?
Bożka przedział wiekowy dowolny. Akurat "nasza grupa" to 25+ a górne widełki to chyba coś koło 35
Ale nikogo nie wyrzucimy ![]()
Witam ja mieszkam w Krakowie 2 lata minęło w pazdzierniku, przyjechałam ze Szczecina:)
ups, dzięki
; tyle, że jakoś tak jest ze wiek jednak ważny się wydaje w niektórych sytuacjach ![]()
Pozdrowienia dla wszystkich Krakusek z Poznania
Jak oni tu fajnie mają
Chyba zostanę na dłużej ![]()
Poznań! byłam raz... i baardzo mi się podobało
a gorąca czekolada z CacaoRepublika! mniaam
Bubuś... jak masz czas to wugoogluj ta kawiarnię bo dla mnie czekolada bomba.
Chyba zostanę na dłużej
Zdrajczyni ![]()
Wronka ja mam lutową krucjatę, przez cały miesiąc nie jem słodyczy, wiec na czekoladę się tak czy tak nie skuszę ![]()
luc zdrajcy się u nas całkiem dobrze miewają, więc może zaryzykuję, by w rezultacie okryć się chwałą ![]()
---
Jednak Poznań nie urzekł mnie tak bardzo, bym została tu dłużej, chociaż nie przeczę, że znalazła się jedna osoba, która szczególnie umiliła mi kilka godzin oczekiwania na pociąg. Teraz tylko 7 godzin i jestem znowu w domku ![]()
Puk puk? Myślimy o jakimś spotkaniu w piątek albo sobotę? ![]()
Puk puk? Myślimy o jakimś spotkaniu w piątek albo sobotę?
Ja odpadam. W piątek idę z piesiem do weterynarza na operacje i pewnie będą ją do wieczora przytulać i całować , a w sobotę urodziny małża
i pierwsze dni wiosny
i już prawie słoneczko liże zmęczone grabki
co tam dziewczątka u Was
male gębusie ![]()
Cześć! Kiedy organizujecie kolejne spotkanie? Chętnie sie przyłącze:)
coś tu wszystko lekko przydechło
krokusy/krakusy- wyłazić spod śniegu/błotka ![]()
Kobietki mamy utworzoną z dziewczynami grupe na fb.Tam sie zgadujemy odnośnie wspólnych wyjść.Jak chcecie do nas dołączyć to piszcie:)
Ps:
Najbliższe spotkanie na rynku dziś i w piątek
a ja Was pozdrawiam z Paryza:))
a ja Was pozdrawiam z Paryza:))
Baw się dobrze!
a ja was pozdrawiam z krakowskiego trawnika- piorunowanego deszczośniegiem ![]()
No drogie panie odrywamy się od mopów, szmat i innych pielegnatorów powierzchni płaskich, wyłączamy miksery, piekarniki i inne ustrojstwa i wracamy na forum, bo coś społeczność umarła ![]()
Wiem, że ja też aniedbuje, ale mam sporo rzeczy na głowie i stąd moja nieobecność.
U mnie same zmiany... ruszyliśmy z budową (powoli, bo już na starcie pogoda nas wstrzymała), złożyłam wypowiedzenie z mojej kochanej wkur$##jącej pracy i rozpoczynam starania o kasę z urzędu na otwarcie własnej działalności
to bedzie trudny rok! Poprzeczka ustawiona wysoko, ale dam radę, bo jak nie ja, to kto! A co!
Przy okazji życzonka dla wszystkich świętujących
Nasze świąteczne plany poszły się rypać, bo 6 stopni to za mało, by spełniać się na szlaku. W planach było Śniadanie wielkanocne na Trzech Koronach. No nic, może innym razem, ale kiedyś na pewno

Co u Was,dziewczyny?
Co u Was,dziewczyny?
Jawna dyskryminacja !! ![]()
co u was dziewczęta i chłopięta ![]()
Ja już pisałam co u mnie, nich się inni wynurzą publicznie ![]()
sorry iceman:D Oczywiście, Panowie, co u Was?;)
U mnie bez większych zmian:) Praca, czasem jakieś wypady i rozrywki;)
W święta trochę odpoczęłam, co nie było mi dane w Paryżu ze względu na napięty harmonogram zwiedzania:D Nie przytyłam nawet:)
Bubuś,super że ruszyliście z budową! No i wypowiedzenie... wielkie zmiany! To ile jeszcze do końca pracy masz?
Ciepło się robi, o spotkaniu trza pomyśleć!
jakby kto potrzebował zrzucić parę kilo to polecam stress
murowane
poproszę o wiązkę szczerego słoneczka
reperuję całokształt ![]()
Hej dziewczyny ![]()
Bubuś! to super
bliżej jak dalej realizacji planów!
no i prosimy o więcej szczegółow dot. działalności. Jakbyś potrzebowała pomocy to pomogę
było się nianią to i ma się znajomości wśród osób zajmujących się dotacjami z unii ![]()
U mnie.... wypalenie zawodowe spowodowane uszczypliwościami, wredotą, tępotą rodziców! naprawdę, flaki sobie wypruwam, żeby nauczyć, pokazać coś fajnego, zrobić coś bajeranckiego z tymi maluchami, ale jak słyszę : 'moja księżniczka nie może się ubrudzić etc' to coś mnie trafia.
Też muszę się zacząć rozglądać za inną placówką, bo w tej ani p. dyrektor, ani część kadry nie wspominając o rodzicach nie mają równo pod głową. Tak bywa gdy ktoś zabiera się za coś o czym nie ma zielonego pojęcia plus jest leniwy żeby się doszkolić, nauczyć.
Ale! pokonuję kilometry biegając i się uspokajam:)
Ponadto nażarłam, przeżarłam się w te święta.... dodatkowo popijając to wszystko ruskim szampanem
Co tam! życie jest tylko jedno ![]()
Pozdrawiam chłopczęta i dziewczęta!
Może spotkanie?
ja jestem za, ale w tygodniu - może piątek?
PS. też szukam pracy,szukam i szukam
Jeszcze nie tracę nadziei ![]()
Justyna według wypowiedzenia pracuję do końca czerwca, ale na prośbę szefa zostaję do końca sierpnia żeby mogli przez okres urlopowy jakoś przebrnąć.
Działalność związana z moim zawodem, czyli ogrodnictwem, sklepik mi się marzy i wszystko zmierza w dobrym kierunku
Spotkanie chętnie, może być w piątek, ale najwcześniej koło 17.30 bo wiecie, że ja muszę się doczołgać do Krakowa.
Oj Wronka doskonale Cię rozumiem, na temat wypalenia wiem dużo. Sama od jakichś 6 m-cy dogorywam na oparach, ale decyzja już podjęta i choćbym miała podłogi w markecie myć, muszę zmienić pracę, otoczenie, współpracowników. Co gorsza zaczęłam dostrzegać, że moje zniechęcenie odbija się na wynikach mojej pracy, a na takie coś nie mogę sobie pozwolić, bo sama ostro napiętnuję tych, co do pracy chodzą za karę, więc byłabym hipokrytką nie dostrzegając swojego lawirowania między obowiązkami ![]()
Ale mimo że cholernie się boję, już czuje wind of change, będzie dobrze!
Hejka
Wraz z innymi dziewczynami organizujemy babskie spotkania na rynku.Najbliższe jest w środe i piątek o 19.00. Im nas więcej tym lepiej
Jak chcecie wpaść to dawajcie znać kochane:)
Gośka
Witam,ja bardzo chetnie spotkam sie na babskie spotkanie.Mam 50 czy jeszcze sie kwalifikuje do Was?Maz daleko,dzieci dorosle,tylko coreczka 5 letnia sunia zostala
Pozdrawiam
Cześć, chętnie dołączę na "babskie spotkanie" w Kraku ma się rozumieć-z tymże nie wiem jak poznać konkrety-co, jak, gdzie, bo w postach zauważyłam dość ogólne dane odnośnie wcześniejszych spotkań.
czy należy napisać maila? I do kogo? Nie znam jeszcze tych "procedur", jako że dziś dopiero się zarejestrowałam. Pozdrawiam wszystkie kobitki bardzo serdecznie!
basia60 nasza średnia wieku to 30, ale jestesmy otwarte na nowe znajpmosci, o ile rzecz jasna uda nam sie spotkac, a z tym ostatnio spore problemy są
rylska organizowanie spotkań najczęściej wygląda tak, że jest rzucone hasło, że się spotykamy, ja w miarę możliwości rozsylam info mailem, po czym sptykamy sie na rynku pod Zara i na miejscu juz wspolnie wybieramy gdzie idziemy. Po wiekszej czesci sa to kawiarnie w bliskim sasiedztwie rynku
W dziale "poznajmy się" funkcjonuje druga grupa dzuewczyn, z tego ci wiem one spotykaja sie regularnie, szczegoly co prawda uzgadniaja na fb, ale tu tez wrzucaja jakies posty ![]()
Dzięki za info. Wiekowo się zatem zgadza choć, prawdę powiedziawszy, dla mnie to sprawa drugorzędna. Czekam zatem na jakieś newsy (nie wiem czy mam maila podsyłać, czy wyświetlać go na forum).
Pozdrawiam ciepło
Zgodnie z info, ktore sie wyswietla zablokowalas opcję wysyłania maili. Jak chcesz napisz do mnie. Opcja wysylania maili znajdyje się pod nikiem ponizej "forumowego tytułu" daty rekestracji i iloscia napisanych postów
Edit; teraz doczytalam , ze forum ma jakis problem i wszyscy uzutkownicy mają zablokowaną opcję wysyłania maili... No to na bank uda nam sie zebrac wiecej odob poza tymi, ktorych numer mam....
Mam ODBLOKOWANA opcje wysylania maila-wlazlam w to i widac jak nic...no nie wiem. Z kolei u Ciebie istotnie nie ma adresu mailowego
Pisze wrecz ze uzytkownik ma zablokowana opcje wysylania maila (?)
Tak jak pisalam jest jakis ogolny problem z wysylaniem prywatnych wiadomosci
ja jestem za, ale w tygodniu - może piątek?
to może ten piątek tzn jutro?:)
Strony Poprzednia 1 … 41 42 43 44 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024