Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Strony Poprzednia 1 41 42 43 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,731 do 2,795 z 2,813 ]

2,731

Odp: Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)
Bubuś napisał/a:

A tak na poważnie, kto chętny na spotkanie, bo nie wiem jak sobie weekend rozplanować wink
Zbieracie się jak sójki za morze tongue

Widzę że na razie szału nie ma.
Chyba,że znowu będziemy w trójkę wink
Jeśli nie ma więcej chętnych to może zaproponujmy dalszą datę?

Zobacz podobne tematy :

2,732

anet78 napisał/a:
Bubuś napisał/a:

A tak na poważnie, kto chętny na spotkanie, bo nie wiem jak sobie weekend rozplanować wink
Zbieracie się jak sójki za morze tongue

Widzę że na razie szału nie ma.
Chyba,że znowu będziemy w trójkę wink
Jeśli nie ma więcej chętnych to może zaproponujmy dalszą datę?

Ja będę pracować gdzieś do 15-16 i mogę dotrzeć w tych godz. na Rynek.

2,733

Takie jest ugadywanie na tym wątku tongue Równolegle dziewczyny już niejeden hektolitr kawy razem wypiły chociaż wątek funkcjonuje miesiąc tongue

Mam rozumieć, że odpuszczamy jutro rynek? Ja w porze obiadowej będę z dzieciakami na łyżwach (chyba w arenie), może chce ktoś dołączyć? wink

2,734

Bubuś napisał/a:

Takie jest ugadywanie na tym wątku tongue Równolegle dziewczyny już niejeden hektolitr kawy razem wypiły chociaż wątek funkcjonuje miesiąc tongue

Musimy chyba do nich dołączyć:)

2,735

Jak nas wpuszczą tongue

2,736

Bubuś napisał/a:

Mam rozumieć, że odpuszczamy jutro rynek? Ja w porze obiadowej będę z dzieciakami na łyżwach (chyba w arenie), może chce ktoś dołączyć? wink

No to odpuszczamy, i idę w takim razie do znajomych tongue

2,737

Hejka smile

Wraz z innymi dziewczynami organizujemy babskie spotkania na rynku.Najbliższe jest w środe i piątek o 19.00. Im nas więcej tym lepiej smile Jak chcecie wpaść to dawajcie znać kochane:)

Gośka

2,738

Dziękuję Gosiu za zaproszenie, ale ja w lutym odpadam, mam dwie czterodniowe delegacje i obie zahaczają o weekend, a w tygodniu "nie opłaca" mi się do Was dojeżdżać tongue

2,739

Spotykamy się z dziewczynami co tydzień więc jak będziesz chciała wpaść to dawaj znać smile

2,740 Ostatnio edytowany przez mikam123 (2015-01-29 06:21:41)

bubuś, justyna
sorry edytowałam że posta, ale się zorientowałam, że nie będę w stanie przybyć na spotkanie- a nie chciałam opieprzu smile
i dopadła praca i całorodzinnna grypa+ i jeszcze, któreś z dziecisk przywlokło grypę żołądkową czy cuś sad

i zgryzy z przeszłości:(:(:(

2,741

Hej kochane, w którym miejscu na Rynku się dziś spotykacie bo może dam radę dołączyć
Pozdrawiam

2,742

Hej, hej

Napiszcie gdzie i kiedy jest następne spotkanie:))

2,743 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2015-02-01 09:34:24)

Mika3 zerknij, tutaj -> http://www.netkobiety.pl/p2342554.html#p2342554 dziewczyny z tego wątku spotykają się dwa razy w tygodniu, my trochę rzadziej wink

W dziale 'studia' znalazłam takie coś, może ktoś zechce wspomóc bidnego studenta tongue

Ankieta kierowana do Krakowian

log123 napisał/a:

Bardzo proszę mieszkanki i mieszkańców Krakowa o wypełnienie mojej ankiety dotyczącej usług gastronomicznych. Proszę skopiować link poniżej do pasku adresu.
interankiety.pl/interankieta/dab978882d6f1ecd63347b808a553e9f
Z góry dziękuję :*

2,744

Spotykamy się zawsze w środy i piatki koło McDonalda na Florianskiej smile

2,745

Cześć dziewczyny pamietacie mnie jezszce? tongue byłam wprawdzie n atylko jendym spotkaniu, ale moze.... big_smile

2,746

Spotykamy się w najbliższą środe o 19.45 na rynku.Ktoś chętny?:)

2,747

Tak jak pisałam, ja mam za daleko żeby w środku tygodnia "tak późną" porą umawiać się na mieście wink Ale dzięki za info smile

2,748

smutno tu bez was sad

2,749

mikam, nie narzekaj tylko sama coś pisz tongue
Dla mnie luty bardzo pracowity. Jeden wyjazd służbowy za mną (nie byle jaki - zagrmaniczny tongue), drugi przede mną. Do każdego próbuję się jak najlepiej przygotować, co by "zablysnąć" odpowiednio tongue

Przy okazji wyjazdu zagramanicznego zaczęłam się zastanawiać, czy może by jednak nie czmychnąć na dłużej z Polski. Temat cały czas pozostaje otwarty... wink

2,750 Ostatnio edytowany przez anet78 (2015-02-16 17:11:38)

Bubuś napisał/a:

Przy okazji wyjazdu zagramanicznego zaczęłam się zastanawiać, czy może by jednak nie czmychnąć na dłużej z Polski. Temat cały czas pozostaje otwarty... wink

Jakby Ci się zagramanica jeszcze trafiła, to zbieram pocztówki z mapkami wink
A na stałe jakbyś się przymierzała to do jakiego kraju?

2,751

Holandię mam już obczajoną, byłam kilka razy, dwa razy na dłużej (praktyki w szkole średniej) smile Czemu człowiek od razu po szkole nie został teraz to bym już panią na włościach była... ehh tongue

2,752 Ostatnio edytowany przez mikam123 (2015-02-17 11:54:01)

nie mówi się zagramanica- tylko zahramanica smile hihihihi,
a propos - wyjazdów- jak słucham ekspertów o przyszłości w mym kraju- to chyba trzeba poważnie pomyśleć o wyjeździe sad po prostu masakra, zero perspektyw, mamy wspomóc i starszych i młodszych- europejski ewenement
a potem powoli się wymrzeć bo niet pieniążków na emeryturki i bezczelnych staruszków, którzy ośmielą się żyć po 60 sad

2,753

Moja znajoma wróciła z Holandii 2 lata temu. I... żałuje. Mówi,że już nawet nie chodzi o biznes i kasę. Ale inna mentalność, inne życie. Nie wie,czy nie wróci.
Aneta, z Paryża Ci pocztówkę przywiozę;))

2,754

Justyna, przypomnij mi proszę (ach ta skleroza), kiedy Ty do tego Parysza lecisz? tongue

2,755

Bubuś napisał/a:

Justyna, przypomnij mi proszę (ach ta skleroza), kiedy Ty do tego Parysza lecisz? tongue

18 marca:)

2,756

JustynaG napisał/a:

Aneta, z Paryża Ci pocztówkę przywiozę;))

Super! Dzięki smile

2,757

Jak tam dziewuszki?
Z wiosny się nie cieszcie, bo wczoraj słyszałam, że kurtki zimowe jeszcze się przydadzą... sad

Ktoś chętny na spotkanie w piątek??

2,758

Ja odpadam, od środy jestem na delegacji w Poznaniu wink Wracam w sobotę wieczorem dopiero.

Mi tam wiosna w lutym do niczego nie jest potrzebna, niech przyjdzie po połowie marca i zostanie aż do lata tongue

2,759

Bubuś napisał/a:

teraz to bym już panią na włościach była... ehh tongue

teściowa chyba by nie przeżyła takiej rozłąki tongue

2,760

Hej dziewczyny !! smile

Wiosna, wiosna w powietrzu.... ta, czuję przebiśniegi i w kilka wdeptałam biegając:P

Bubuś... ponoć wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma smile

Ja na razie mam piątek wolny i chętnie się spotkam smile

Pozdrawiam smile

2,761

Witajcie,
a jaki jest przedział wiekowy spotykających się osób - przepraszam (może to nie niedobre pytanie ale jakoś tak mi przyszło...) ?

2,762

Bożka przedział wiekowy dowolny. Akurat "nasza grupa" to 25+ a górne widełki to chyba coś koło 35 tongue Ale nikogo nie wyrzucimy smile

2,763

Witam ja mieszkam w Krakowie 2 lata minęło w pazdzierniku, przyjechałam ze Szczecina:)

2,764

ups, dzięki smile; tyle, że jakoś tak jest ze wiek jednak ważny się wydaje w niektórych sytuacjach smile

2,765

Pozdrowienia dla wszystkich Krakusek z Poznania smile Jak oni tu fajnie mają big_smile Chyba zostanę na dłużej tongue

2,766

Poznań! byłam raz... i baardzo mi się podobało smile a gorąca czekolada z CacaoRepublika! mniaam smile Bubuś... jak masz czas to wugoogluj ta kawiarnię bo dla mnie czekolada bomba.

2,767

Bubuś napisał/a:

Chyba zostanę na dłużej tongue

Zdrajczyni tongue

2,768 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2015-02-27 21:57:46)

Wronka ja mam lutową krucjatę, przez cały miesiąc nie jem słodyczy, wiec na czekoladę się tak czy tak nie skuszę tongue

luc zdrajcy się u nas całkiem dobrze miewają, więc może zaryzykuję, by w rezultacie okryć się chwałą tongue

---

Jednak Poznań nie urzekł mnie tak bardzo, bym została tu dłużej, chociaż nie przeczę, że znalazła się jedna osoba, która szczególnie umiliła mi kilka godzin oczekiwania na pociąg. Teraz tylko 7 godzin i jestem znowu w domku smile

2,769

Puk puk? Myślimy o jakimś spotkaniu w piątek albo sobotę? smile

2,770

Bubuś napisał/a:

Puk puk? Myślimy o jakimś spotkaniu w piątek albo sobotę? smile

Ja odpadam. W piątek idę z piesiem do weterynarza na operacje i pewnie będą ją do wieczora przytulać i całować , a w sobotę urodziny małża

2,771

i pierwsze dni wiosny
i już prawie słoneczko liże zmęczone grabki
co tam dziewczątka u Was smile male gębusie smile

2,772

Cześć! Kiedy organizujecie kolejne spotkanie? Chętnie sie przyłącze:)

2,773

coś tu wszystko lekko przydechło sad krokusy/krakusy- wyłazić spod śniegu/błotka smile

2,774

Kobietki mamy utworzoną z dziewczynami grupe na fb.Tam sie zgadujemy odnośnie wspólnych wyjść.Jak chcecie do nas dołączyć to piszcie:)
Ps:
Najbliższe spotkanie na rynku dziś i w piątek

2,775

a ja Was pozdrawiam z Paryza:))

2,776

JustynaG napisał/a:

a ja Was pozdrawiam z Paryza:))

Baw się dobrze!

2,777

a ja was pozdrawiam  z krakowskiego trawnika- piorunowanego deszczośniegiem smile

2,778

No drogie panie odrywamy się od mopów, szmat i innych pielegnatorów powierzchni płaskich, wyłączamy miksery, piekarniki i inne ustrojstwa i wracamy na forum, bo coś społeczność umarła smile

Wiem, że ja też aniedbuje, ale mam sporo rzeczy na głowie i stąd moja nieobecność.

U mnie same zmiany... ruszyliśmy z budową (powoli, bo już na starcie pogoda nas wstrzymała), złożyłam wypowiedzenie z mojej kochanej wkur$##jącej pracy i rozpoczynam starania o kasę z urzędu na otwarcie własnej działalności big_smile to bedzie trudny rok! Poprzeczka ustawiona wysoko, ale dam radę, bo jak nie ja, to kto! A co!

Przy okazji życzonka dla wszystkich świętujących smile Nasze świąteczne plany poszły się rypać, bo 6 stopni to za mało, by spełniać się na szlaku. W planach było Śniadanie wielkanocne na Trzech Koronach. No nic, może innym razem, ale kiedyś na pewno wink

http://www.caccioppoli.com/Animated%20gifs/Easter/pasqua235.gif

2,779

Co u Was,dziewczyny?

2,780

JustynaG napisał/a:

Co u Was,dziewczyny?

Jawna dyskryminacja !! tongue

2,781

co u was dziewczęta i chłopięta smile

2,782

Ja już pisałam co u mnie, nich się inni wynurzą publicznie tongue

2,783

sorry iceman:D Oczywiście, Panowie, co u Was?;)

U mnie bez większych zmian:) Praca, czasem jakieś wypady i rozrywki;)
W święta trochę odpoczęłam, co nie było mi dane w Paryżu ze względu na napięty harmonogram zwiedzania:D Nie przytyłam nawet:)
Bubuś,super że ruszyliście z budową! No i wypowiedzenie... wielkie zmiany! To ile jeszcze do końca pracy masz?
Ciepło się robi, o spotkaniu trza pomyśleć!

2,784

jakby kto potrzebował zrzucić parę kilo to polecam stress sad murowane
poproszę o wiązkę szczerego słoneczka smile
reperuję całokształt sad

2,785

Hej dziewczyny smile

Bubuś! to super smile bliżej jak dalej realizacji planów! smile no i prosimy o więcej szczegółow dot. działalności. Jakbyś potrzebowała pomocy to pomogę smile było się nianią to i ma się znajomości wśród osób zajmujących się dotacjami z unii smile

U mnie.... wypalenie zawodowe spowodowane uszczypliwościami, wredotą, tępotą rodziców! naprawdę, flaki sobie wypruwam, żeby nauczyć, pokazać coś fajnego, zrobić coś bajeranckiego z tymi maluchami, ale jak słyszę : 'moja księżniczka nie może się ubrudzić etc' to coś mnie trafia.
Też muszę się zacząć rozglądać za inną placówką, bo w tej ani p. dyrektor, ani część kadry nie wspominając o rodzicach nie mają równo pod głową. Tak bywa gdy ktoś zabiera się za coś o czym nie ma zielonego pojęcia plus jest leniwy żeby się doszkolić, nauczyć.
Ale! pokonuję kilometry biegając i się uspokajam:)
Ponadto nażarłam, przeżarłam się w te święta.... dodatkowo popijając to wszystko ruskim szampanem smile Co tam! życie jest tylko jedno smile

Pozdrawiam chłopczęta i dziewczęta!
Może spotkanie?

2,786

ja jestem za, ale w tygodniu - może piątek?

PS. też szukam pracy,szukam i szukam smile Jeszcze nie tracę nadziei smile

2,787

Justyna według wypowiedzenia pracuję do końca czerwca, ale na prośbę szefa zostaję do końca sierpnia żeby mogli przez okres urlopowy jakoś przebrnąć.

Działalność związana z moim zawodem, czyli ogrodnictwem, sklepik mi się marzy i wszystko zmierza w dobrym kierunku wink Spotkanie chętnie, może być w piątek, ale najwcześniej koło 17.30 bo wiecie, że ja muszę się doczołgać do Krakowa.

Oj Wronka doskonale Cię rozumiem, na temat wypalenia wiem dużo. Sama od jakichś 6 m-cy dogorywam na oparach, ale decyzja już podjęta i choćbym miała podłogi w markecie myć, muszę zmienić pracę, otoczenie, współpracowników. Co gorsza zaczęłam dostrzegać, że moje zniechęcenie odbija się na wynikach mojej pracy, a na takie coś nie mogę sobie pozwolić, bo sama ostro napiętnuję tych, co do pracy chodzą za karę, więc byłabym  hipokrytką nie dostrzegając swojego lawirowania między obowiązkami wink

Ale mimo że cholernie się boję, już czuje wind of change, będzie dobrze!

2,788

ona26krakow napisał/a:

Hejka smile

Wraz z innymi dziewczynami organizujemy babskie spotkania na rynku.Najbliższe jest w środe i piątek o 19.00. Im nas więcej tym lepiej smile Jak chcecie wpaść to dawajcie znać kochane:)

Gośka

Witam,ja bardzo chetnie spotkam sie na babskie spotkanie.Mam 50 czy jeszcze sie kwalifikuje do Was?Maz daleko,dzieci dorosle,tylko coreczka 5 letnia sunia zostala
Pozdrawiam

2,789

Cześć, chętnie dołączę na "babskie spotkanie" w Kraku ma się rozumieć-z tymże nie wiem jak poznać konkrety-co, jak, gdzie, bo w postach zauważyłam dość ogólne dane odnośnie wcześniejszych spotkań. smile czy należy napisać maila? I do kogo? Nie znam jeszcze tych "procedur", jako że dziś dopiero się zarejestrowałam. Pozdrawiam wszystkie kobitki bardzo serdecznie!

2,790 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2015-05-02 08:16:15)

basia60 nasza średnia wieku to 30, ale jestesmy otwarte na nowe znajpmosci, o ile rzecz jasna uda nam sie spotkac, a z tym ostatnio spore problemy są sad

rylska organizowanie spotkań najczęściej wygląda  tak, że jest rzucone hasło, że się spotykamy, ja w miarę możliwości rozsylam info mailem, po czym sptykamy sie na rynku pod Zara i na miejscu juz wspolnie wybieramy gdzie idziemy. Po wiekszej czesci sa to kawiarnie w bliskim sasiedztwie rynku smile
W dziale  "poznajmy się" funkcjonuje druga grupa dzuewczyn, z  tego ci wiem one spotykaja sie regularnie, szczegoly co prawda uzgadniaja na fb, ale tu tez wrzucaja jakies posty smile

http://www.netkobiety.pl/t79580.html

2,791

Dzięki za info. Wiekowo się zatem zgadza choć, prawdę powiedziawszy, dla mnie to sprawa drugorzędna. Czekam zatem na jakieś newsy (nie wiem czy mam maila podsyłać, czy wyświetlać go na forum).

Pozdrawiam ciepło

2,792 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2015-05-03 06:11:44)

Zgodnie z info, ktore sie wyswietla zablokowalas opcję wysyłania maili. Jak chcesz napisz do mnie. Opcja wysylania maili znajdyje się pod nikiem ponizej "forumowego tytułu" daty rekestracji i iloscia napisanych postów smile 

Edit; teraz doczytalam , ze forum ma jakis problem i wszyscy uzutkownicy mają zablokowaną opcję wysyłania maili... No to na bank uda nam sie zebrac wiecej odob poza tymi, ktorych numer mam....

2,793 Ostatnio edytowany przez rylska (2015-05-03 13:25:42)

Mam ODBLOKOWANA opcje wysylania maila-wlazlam w to i widac jak nic...no nie wiem. Z kolei u Ciebie istotnie nie ma adresu mailowego
smile Pisze wrecz ze uzytkownik ma zablokowana opcje wysylania maila (?)

2,794

Tak jak pisalam jest jakis ogolny problem z wysylaniem prywatnych wiadomosci

2,795

JustynaG napisał/a:

ja jestem za, ale w tygodniu - może piątek?

to może ten piątek tzn jutro?:)

Posty [ 2,731 do 2,795 z 2,813 ]

Strony Poprzednia 1 41 42 43 44 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024