Witajcie Mokani i Tatiano w naszych progach ![]()
Ja też chcę wiosny , ale chyba z 3-4 tygodnie przyjdzie nam jeszcze czekać ![]()
Ale już coraz częściej słoneczko świeci i jest cieplejsze ![]()
Pozdrawiam cieplutko wszystkich małopolanki i małopolan Julia
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 44 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie Mokani i Tatiano w naszych progach ![]()
Ja też chcę wiosny , ale chyba z 3-4 tygodnie przyjdzie nam jeszcze czekać ![]()
Ale już coraz częściej słoneczko świeci i jest cieplejsze ![]()
Pozdrawiam cieplutko wszystkich małopolanki i małopolan Julia
Witajcie w bardzo wietrzny i rozkapryszony poniedziałek.... w marcu jak w garncu .... się zgadza ![]()
Trzymajcię cieplutko i zdrowo , pamiętajcie - to bardzo chorowity okres , marzec ,
noście coś na głowie choc lekkiego lub ew.kaptur na głowę... zapalenie uszu boli !!!!!!!!! bardzo ![]()
Miłego tygodnia i zaglądajcie tu czasem Dziewczyny i Chłopaki z małopolski
![]()
pozdrawiam Julka
Witajcie Kochani w niedzielny poranek - mokro, plucha , ja chcę LATO , mam dość tej pogody ![]()
pozdrawim cieplutko Julka
PS. jak nie musicie nie wychodzcie z domu ![]()
@@@@@@@@@@@@@@
WITAM WIOSENNIE
" Krzycz: Wiosna!... Wołaj: Słońce
Przez cud życia daj się unieść cudownością światła.
Przypatrz się skowronkowi - śpiewa wysoko na nieboskłonie.
Wiesz dlaczego?.... On nie musi płacić żadnej dzierżawy.
Patrz w niebo i nuć. Dla ciebie też słońce świeci za darmo.
Otwórz się na życie!.... Żyj!
Przestań zaprzątać sobie głowę gonitwą za pieniądzem,
By jeszcze więcej i więcej posiadać.
Pozbądź się rzeczy, które są ci niepotrzebne.
Uwolnij swoje serce z nici zagmatwań
I tysiąca niedorzecznych pożądań.
Otwórz się ku życiu!.... Żyj!
Radość wtedy przepełni ci serce i wróci chęć do życia.
Słońce zaświeci, a ty zaczniesz tańczyć.
A kiedy będzie padał deszcz, możesz pogwizdywać.
Odczujesz, że zostaliśmy stworzeni dla radości. " -
*_____]{______********{_______*
CUDOWNEGO WEEKENDU WAM ŻYCZĘ
I SERDECZNIE POZDRAWIAM Julka
Ej Małopolanki/nie gdzie się podziewacie ????
serdecznie Was pozdrawiam Julka
*(`*?.¸ (`*?.¸ ¸.?*´) ¸.?*´)
?............,-.,-.
?............(..(..(
?.............\..)..)._..-.._
?............__)/.,','.......`.
?..........,".....`......,--...`.
?........,"...@.........'....`...\
?.......(Y.............(...........;''.
?........`--.____,.....\..........,..;
?........((_.,----'.,---'......_,'_,'
?............(((_,-.(((______,-'
*MIŁOŚCI - Wielkiego Czwartku,
*WIARY - Wielkiego Piątku,
*NADZIEI - Wielkiej Soboty,
*RADOŚCI - Wielkiej Niedzieli!!**^~~:))
^*Smacznego jajeczka Wielkanocnego,
Dużego zająca czekoladowego,
Sprytnego króliczka, co wyskoczy z koszyczka!
Kurczaka złotego
i wszystkiego naj....lepszego!
...||.\\...../.../`
...||..\\._|...'.``'-
...|.\_.\\.`.........6.\
....\_..........6...._...'-.=
.....|.._.............\.).....|
......\/.......=.\......;_.'/
......|.............`--`__.;---.
........'..____....-'`..........`|
........_/..............__.--.__/
......-'................-'....|
....-/................/......|
{...|.............../_...../
..`-\.................`\--;`..
.....'-..................|....|
........).............../.._/.
......./...........__.'...'--,.
.......(..........
(`*?.¸ (`*?.¸ ¸.?*´) ¸.?*´)
WSZYSTKIM MAŁOPOLANKOM I MAŁOPOLANOM życze zdrowych i rodzinnych Świąt i gorąco pozdrawiam
Julia
Hej, hej, i ja sie z Wami witam, choć rodowitą Krakowianką nie jestem....:)
No i w końcu w Krakowie się ciepło zrobiło;):) Można spokojnie wychodzić na spacer po błoniach:) przy okazji może słonko mnie troszkę opali i nie będę straszyć ludzi swoim bladym ciałkiem:P
Witajcie Kochane i Kochani małopolanie .... dużo zdrówka i milości .... będzie mnie mniej mam I Komunię synka i związane z tym sprawy gorąco pozdrawiam Julka ![]()
Pilnujcie kafejeczki Wy też jesteście tu gospodarzami ![]()
hej, hej Krakowianki, jest tu kto? ![]()
Cześć Wam wszystkim, ja również jestem z małopolski, a dokładnie z Krakowa. Wprawdzie się tutaj nie urodziłam, ale myślę, że zostanę tutaj na dłużej ![]()
Witaj Leno dzięki ,że jesteś
cieplutko pozdrawiam Julka
WSZYSTKIM Małopolanom słońca na niebie i w sercach
wasza julia
hej laski a moze male spotkanie ?:) moze byc krakow ,ja w prawdzie jestem z Niepołomic ale do Krk to tylko rzut beretem
Witam Wszystkich,
Od 26 lat żyję, mieszkam w Krakowie - zresztą tutaj się urodziłam.
Pozdrawiam ![]()
Wreszcie trafiłam na zywe duszyczki z miasta, w którym mieszkam...... Moze kiedyś większość z nas minęła się gdzieś na ulicy? Wirtualnie bywa fajnie ale w realu też......... czemu tak piszę? Chyba brak mi kobiety - przyjaciółki, babskich wypadów na zakupy, babskich ploteczek, obgadywania facetów tak jak oni robią to o nas i takie tam. Czy powatpiewam w prawdziwą przyjaźń? Inaczej....... odpowiem gdy ją spotkam, teraz wiem, że dwa przypadki się zdarzyły, w innym mieście, w innym czasie, w innym wieku........ bardzo za tym tęsknię!
witam serdecznie
mimo, iż jestem nowicjuszem na tym forum - chętnie wyszłabym na jakieś pogaduchy, plotki i piwo w damskim towarzystwie
pozdrawiam słoneczny kraków!
Kolejna krakuska (krakowianka?
) się dołącza. Też chętna na mały lub większy wypad ![]()
Cześć dziewczyny:)
miło mi dołączyc do naszego krakusiowatego grona;)
czy ktos z Was wybiera sie dzis na Noc poetów?...może byc ciekawie:)...
moze pójdziemy razem?...
Witajcie wszystkie i wszyscy. Nie wiedziałam ze cos takiego jest na forum. Ale miło, że tyle Was tu jest. Ja też z okolic Krakowa.
hej laski a moze male spotkanie ?:) moze byc krakow ,ja w prawdzie jestem z Niepołomic ale do Krk to tylko rzut beretem
Więc kiedy i gzie proponujecie spotkanko na pogaduchy?
Witajcie wszystkie i wszyscy. Nie wiedziałam ze cos takiego jest na forum. Ale miło, że tyle Was tu jest. Ja też z okolic Krakowa.
missy napisał/a:hej laski a moze male spotkanie ?:) moze byc krakow ,ja w prawdzie jestem z Niepołomic ale do Krk to tylko rzut beretem
Więc kiedy i gzie proponujecie spotkanko na pogaduchy?
Ja zbieram się na dzisiejszą Noc Poetów i przy okazji pogadam w kawiarni z siostrzenicą, chyba, że ktos z Was do nas dołączy;) jakby co, do mnie:
660-030-754
A w Niepołomicach jest super:) byłam w zeszlym roku na świetnej akcji "Koty, psy, konie i my"... często grają tam tez "Straszny Dwór" wtym zamczysku (chcialabym go wreszcie zobaczyć)...poza tym tam ponoć cudne lasy;)
O, szkoda że nie zajrzałam wczoraj do tego tematu ;(
Słuchajcie, kobietki. Świruję z powodu przymusu siedzenia w domu dopóki nie zrobię wszystkich badań lekarskich, koleżanki powyjeżdżały i nie ma za bardzo kto mnie odwiedzać. Dlatego mam apel - zróbcie specjalnie dla mnie dobry uczynek i spotkajmy się w mniejszym lub większym gronie w jakiejś knajpie, najlepiej w Centrum
proponuję wtorek lub środę popołudnie. W zamian będę miła, wymyślę jakieś ciekawe tematy do rozmowy i jeśli chcecie, znajdę knajpę.
Kto zatem spełni dobry uczynek? ![]()
Ja.
Może być dzisiaj o 17-18? miejsce dowolne, w okolicy centrum. Może byc FAUST lub inna knajpka. Czekam na potwierdzenie.
Witajcie : Shabby, Dallia, Onorina, taka- mała, Madelaine5
jeśli jeszcze Jakaś Nowa Krakowianka / Małopolanka to jako założycielka tej kafejki..
WITAM BARDZO SERDECZNIE I CZUJCIE SIĘ DZIEWCZYNY JAK U SIEBIE W NASZEJ MAŁEJ KAFEJECZCE
WSPIERAJCIE SIĘ, ROZMAWIAJCIE, SPOTYKAJCIE WIRTUALNIE I W REALU moje gg 13873262
wszystkie Nowe i Stałe bywalczynie Witam po przerwie spowodowanej życiowym zawirowaniem ...
jestem, będę mam nadzieję do końca świata
Julka
Witaj Julio:)
może wreszcie jakies nasze spotkanko w ten weekend?...np. przy gorącej czekoladzie w "Botanice" na Brackiej?...jest pyszna:))
co Wy na to?...
Hej, kochane Krakuski;)
W niedziele na pewno idę na to:
POŻEGNANIE LATA
Niedziela, 26 września, godz. 15.00
W imieniu radnych Dzielnicy IV Prądnik Biały
Przewodnicząca Teodozja Maliszewska
serdecznie zaprasza na Pożegnanie lata
w programie:
godz. 15.00 Najpiękniejsze arie opery i operetki
wystąpią: Katarzyna Słota-Marciniec (sopran), Sylwia Loren (sopran),
Michał Kutnik (baryton), Krystyna Kutnik (fortepian)
godz. 16.00 Muzyczne Show Tribute to ABBA
największe przeboje ABBY w wykonaniu zespołu w składzie
Katarzyna Radwańska (wokal), Magdalena Kasprzyk (wokal), Wojciech Wachułka
(piano, wokal), Bartłomiej Szczepański (perkusja)
Wlasnie to dostalam na skrzynke a to jest swietne miejsce ten Dworek Białopradnicki;)
Dołączycie?...
Wieki mnie nie było na tym forum:)
Widzę, że dziewczyny napiszą tylko parę zdań i wątek zamiera.....a szkoda.
Cześć Krakowianki - ja też już od jakiegoś czasu na netkobiety zaglądam , ale dopiero dziś znalazłam post z mojego miasta. Postaram się często tu zaglądać choć nie jest to łatwe bo komputer okupuje mój 13-letni syn. Ale czasem musi zjeść więc wtedy może uda mi się wcisnąć. A pozatym w pracy też czasem wygospodaruję chwilkę - tak jak dziś.Pozdrawiam i czekam na kontakt.
Wieki mnie nie było na tym forum:)
Widzę, że dziewczyny napiszą tylko parę zdań i wątek zamiera.....a szkoda.
No ja prawdę mówiąc nie wierze juz, że osoby piszące tu mają zamiar sie spotkać... zwłaszcza, ze nie reagują na żadne propozycje spotkania
![]()
Na forum Kafeterii też jest wątek krakowski, ale podobnie jak tutaj umarł po paru postach. Ludzie, po prostu boja się spotkać.
Na forum Kafeterii też jest wątek krakowski, ale podobnie jak tutaj umarł po paru postach. Ludzie, po prostu boja się spotkać.
Jak to boją???...
A gdzie ten wątek krakowski?
Wejdz na forum Kafeteria.pl po 30-tce (Życie dojrzałe)
Wejdz na forum Kafeteria.pl po 30-tce (Życie dojrzałe)
I co, tam jest o tym, że sie boją???
![]()
Wszędzie mozna chodzić, jak będę miec chwilkę czasu, zajrzę.
Witam Wszystkich ! Mieszkam w Krakowie od 2 lat i szukam znajomych, przyjaciół z którymi mogłabym spędzać wolny czas. Mam 28 lat. Pozdrawiam
Witajcie kochane ;**
Jestem tutaj pierwszy raz, ale widząc, że jest wątek Krakowianek postanowiłam od razu się zarejestrować.
Mam 20 lat, studiuję w Krakowie, chciałabym zachłysnąć się klimatem tego miasta.
Cudne kafejki, wiele fajnych klubów, nightlife ![]()
Niestety nie mam za bardzo z kim gdyż jestem osobą, która lubi poplotkować, potańczyć wieczorem w fajnym klubie, a znajomi są dość daleko bo w Częstochowie
Pozdrawiam Was serdecznie i liczę, że przyjmiecie mnie do swojego grona;)
widzę, że nikt nie odpisuje a wielka szkoda:( Powiedzcie mi chociaż czy miałyście już przyjemność poznać się na żywo czy nie
?
widzę, że nikt nie odpisuje a wielka szkoda:( Powiedzcie mi chociaż czy miałyście już przyjemność poznać się na żywo czy nie
?
Ja nie i wchodzę tu tylko dlatego, że mam subskrypcję tego wątku...Uważam, że osoby, ktore założyły ten topic i proponowały spotkanie, ignorują innych albo same nie wiedzą, czego
właściwie chcą
...chyba, że może Ty będziesz tu mieć więcej szczęscia ![]()
Narazie nic na to nie wskazuje...:(
No to umówmy się we dwie;) O ile nie ma dla Ciebie znaczenia wiek...
Proponuję np. jutro po poludniu na patriotycznych śpiewach przy Rynku
Od dawna bardzo lubię tę świąteczną imprezę.:)
Witam wszystkich
Może nie z samego Krakowa, ale jestem tam codziennie.
Witam;)
Ja również jestem z kRAKOWA
Witaj Endorfinko i Selenko:):)
o, myślałam, że ten wątek dawno wymarł (;
o, myślałam, że ten wątek dawno wymarł (;
I jakie refleksje?
;(
Witam, również z Krakowa jestem (mieszkam tu od dziecka).
W jakich zakątkach, okolicach Krakowa mieszkacie obecnie dziewczyny (chłopaki?)?
Ja całe życie mieszkam w okolicach Nowej Huty. Teraz przeprowadzam się na Kamionkę ale to i tak nie daleko do miejsca wcześniejszego pobytu;) Tyle że będę mieszkać sama, co mnie trochę przeraża a jednocześnie daje nie złego kopa by częściej wychodzić i spotykać się z innymi ludźmi niż tymi których znam.
Ja od 14 lat mieszkam na Azorach...Ale mam ciocię w Nowej Hucie ![]()
Tak, samotne zamieszkiwanie często do łatwych czy przyjemnych nie należy ![]()
ja przez jakiś czas mieszkałam w mieście, a obecnie mieszkam kilkanaście km od ![]()
I jak jest fajniej?....
posty przeniesione
Witajcie! Co prawda był już post o Krakowiankach, ale chciałabym poruszyć temat z trochę innej strony. Kraków jest dość charakterystycznym polskim miastem i często trafiają do niego osoby nie mieszkające tu od urodzenia, ale zaczynające studia lub pracę (jak ja). Wiadomo - duże miasto, duże możliwości... Kiedy jednak prawie nikogo się tu nie zna, już nie jest tak fajnie... Ńowe Krakuski,(ale nie tylko; również takie, które mają ochotę poznać nowe koleżanki) łączmy się na forum, a później może jakieś spotkanie??:)
Hej
właściwie to ja mieszkam w Krakowie od urodzenia ale co tam
Jak Ci się tu podoba? Zaczęłaś pracę czy studia?
Pozdrawiam
a ja mieszkam w Krakowie od 12 lat...
hej hej
)
Ja jestem w Krakowie 3 rok, kończylam tu studia i teraz pracuje. Kraków jest owszem specyficzny, ale szczerze powiem, ze czuje sie troche samotna w tym tłumie....Pozdrawiam
Witam wszystkie Nowe i Stałe bywalczynie, również Witam Panów
Witam po przerwie spowodowanej życiowym zawirowaniem ...
jestem, będę mam nadzieję do końca świata serdeczni i cieplutko Was pozdrawiam Julka
Witam, jestem tutaj nowa , i jestem z okolic krakowa ![]()
Witam serdecznie pozwolicie panie że dołącze do waszego towarzystwa
Ja mieszkam w Krakowie prawie 40 lat nie powiem Kraków jest pięknym dużym miastem .Ale znaleś kogoś żeby można było porozmawiać jest ciężko
A ja kiedyś mieszkałam w Krakowie.:) Miasto cudowne,bardzo tęsknię za nim.:(
Może się kiedyś wybiorę odwiedzić?
Tak to prawda miasto piękne ,jest co oglądac zapraszam
Tak, cudowne miasto:) też tam kiedyś mieszkałam:)
Witam wszystkie Krakowianki i Krakowian ja po bardzo długiej przerwie znów sobie przypomniałam o tym watku i ku mojemu zaskoczeniu cos sie tu zaczyna dziać.:):) Julio witaj pozdrawiam Cie serdecznie. Zauważyłam tu również moja dobra znajoma Doris
:)
Nie wiem,czy ktoś tu jeszcze w ogóle zagląda,ale moderatorka wysłała mnie tutaj,groźnie grożąc palcem;)Od 3 miesięcy mieszkam w Krakowie i szukam jakiejś przyjaznej duszy na pogaduchy o pierdołach i sprawach życiowej wagi,na wypad na kawę czy winko od czasu do czasy,na spacer albo na fajny film do kina...Czy jest tu jakaś potencjalna znajoma albo znajomy 34latki samej w obcym mieście?;)
Halo-jest tu kto?
Ja jestem z Krakowa ![]()
Hej:) Jak fajnie,że się odezwałaś...Już myślałam,że nikt tu nie zagląda.Miło mi Cię poznać Aranjani:)
Witaj witaj:)
Mnie równiez miło Cie poznac:)
Jezeli mogę zapytac... skąd jesteś?
Jestem z Wąchocka.A od 3 miesięcy mieszkam w Krakowie. A Ty-Krakowianka od pokoleń?:)
![]()
Prawie:) Tu sie urodziłam i sobie tutaj dalej żyję
A jaka część Krakowa:) Ja obrzeża
A ja Stare Podgórze. Wyszłam za mąż za faceta stąd i trafiłam tu jak przykładna żona za mężem;) A Ty Aranjani też jesteś zaobrączkowana,czy wolna jak ptak?;)
No tak:) Za miłością do Krakowa:)
I jak Ci się tu podoba?
Ja mieszkałam 4 lata w starym podgórzu.
Ja moja droga jestem od dwóch miesięcy szczęśliwą rozwódką:) Więc obrączki juz sie pozbyłam;)
Ale wolna nie jestem:) Mam wspaniałego faceta przy sobie ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 44 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kraków forum - Krakowianki poznajmy się :)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024