Zauroczyłem się w dziewczynie która za rok bierze ślub - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauroczyłem się w dziewczynie która za rok bierze ślub

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 115 z 115 ]

66

Odp: Zauroczyłem się w dziewczynie która za rok bierze ślub
Wstrząs napisał/a:

Gen wyraził tu swoje zdanie wiec poco mialem do niego pisac?

Ostroznie tak zeby sie nie zorientowala wybadam temat i tyle.pogadam z nia tak ze nawet sie nie zorientuje a ja bede wiedzial wszystko o nich.Co potem zrobie zalezy od tego czego sie dowiem.
wiem ze to jej 1 facet a ona pochodzi z takiej rodziny gdzie takie 'tradycje' czyli szybki ślub i dzieci w mlodym wieku sa w modzie.dlatego tez nie wiadomo czy ta dziewczyna faktycznie kocha tego goscia czy po prostu tak jest nauczona ze 1 lepszy i trzeba sie hajtac.
tak to widze.

A rób co chcesz.

Zobacz podobne tematy :

67

cyniczna widze ze mnie uwazasz za jakiegos dupka i palanta ale ja naprawde mam swoje zasady i honor.

68

Wstrząs napisał/a:

cyniczna widze ze mnie uwazasz za jakiegos dupka i palanta ale ja naprawde mam swoje zasady i honor.

Swoje zasady. A jakie ? Jeśli mogę sie spytać.

Zasada nr 1 nie podrywam zajętych dziewczyn.
Bez urazy ale jak dla mnie nie masz zasad ani honoru.

Żeby Ci życie nie pokazało kiedyś jak to jest byc narzeczonym mająca kobiete do której zarywa inny facet i której nie rozumie ze dziewczyna ma narzeczonego.

Pozdrawiam.

69

Wstrząs napisał/a:

Niewykla historia o honorze i zasadach smile pamiętaj, czy jest szczęśliwa czy nie ! Jest ZAJĘTA ! Zła karma na szczęście wraca smile opinię opini nierówne smile badaniem morskiego dna się zajmij, a nie cudzej kobiety smile honor smile najpierw przeczytaj co to znaczy smile w Twoim wypadku teraz jest właśnie czas na honor smile zasady ? Podejrzewam że zasady masz bardzo skąpe w moralność smile sądziłeś że cię po plecach poklepiemy ? smile że dobrze robisz ? smile sorry, bad idea smile

70

Juz napisalem ze jezeli dziewczyna go kocha i jest z nim szczesliwa to i tak by z tego nic nie bylo.Kumacie?
Jesli nie jest to juz inna sprawa.ale to sie wszystko okaze juz niedlugo.Nie mam zamiaru rozwalac czyjegos zwiazku,mam zamiar tylko wybadac co jest grane.
ona nawet sie nie zorientuje o co tak naprawde mi chodzi.sorry ale umiem podejsc tak kobiete ze sie nie domysli.

71

Zapewne potrafisz wiele smile ale jedno ci ucieka z głowy smile nazywa się to logiczne myślenie smile bez urazy smile ale zachowujesz się jak obecna młodzierz w gimnazjum smile i ta dysputa mnie rozbawila do łez smile i mało co kawą się nie udusiłem smile

72

Wstrząs napisał/a:

Dla mnie nie masz żadnych zasad.

73 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2014-10-01 09:32:30)

Wstrząs napisał/a:

Juz napisalem ze jezeli dziewczyna go kocha i jest z nim szczesliwa to i tak by z tego nic nie bylo.Kumacie?
Jesli nie jest to juz inna sprawa.ale to sie wszystko okaze juz niedlugo.Nie mam zamiaru rozwalac czyjegos zwiazku,mam zamiar tylko wybadac co jest grane.
ona nawet sie nie zorientuje o co tak naprawde mi chodzi.sorry ale umiem podejsc tak kobiete ze sie nie domysli.

Znawca kobiet się znalazł.

Zrozum, że nawet jeśli nie będziesz jej podrywał, to zasiejesz ziarnko niepewności! Dziewczyna się zacznie niepotrzebnie zastanawiać...
Po co Ci to? Tyle wolnych kobiet wokoło..

P.S Przepraszam za post pod postem, miałam edytować, ale mi się pomyliło.

74

Ale sie Casanova trafil big_smile haha
Uśmiałam sie wybada teren ze nawet dziewczyna się nie zorientuje.

Mam nadzieje ze jej narzeczony sie zorientuje i da Ci w pysk.

Trafi kiedyś kosa na kamień.
Pamietaj ze wszystko wraca do człowieka z podwójna mocą.

Mialam takiego jednego adoratora. Nie będę pisać jak sie to skonczylo. Ale wiadomo ze mam juz spokój.
A on na druga sie "uwziął"

75

Zrob to co podpowiada ci instykt, serce i moralnosc. Ja na twoim miejscu bym sprobowala,  bo zaluje sie tylko tych rzeczy, ktorych sie nie zrobilo. Oczywiscie zanim zaczniesz sie zakochiwac spytaj czy ten slub to tak serio czy sie pospieszyla z odpowiedzia:)

76 Ostatnio edytowany przez Nocturn (2014-10-02 11:27:47)

Cynicznahipo Kobieto ,a ty jesteś matka teresa , że sie przejmujesz innymi ? Pomoc dla powodzian,a czy taka laska która chciała by ci odbić faceta to myślisz ze by sie tobą interesowała ??

Życie jest za krótkie, Tobie chyba ktoś odbił faceta , bo sie zachowujesz jak dziecko z pustyni i w puszczy.

honoru szukajcie na wojnie , a nie w tym wyniszczonym swiecie.

77

Nie wiem co Wy się tak autora uczepiłyście.Jeśli ta dziewczyna kocha narzeczonego i chce tego ślubu to chłopak i tak niczego nie zdziała.Zresztą napisał,że odpuści.
Jeśli jest inaczej to możliwe,że coś zdziała i tylko zrobi przysługę temu jej facetowi.

Ja miałem taką sytuację,że do mojej dziewczyny podbijał jakiś natręt na studiach.Powiedziała mu,że jest zajęta i żeby dał jej spokój.Nie pomagało,więc powiedziała mi o tym.
Powiedziałem,żeby mu napisała,że się z nim spotka.Na spotkanie pojechałem z nią.Jak już usiadła koło niego to wkroczyłem i zapytałem czego chce od niej.Żeby przy mnie to powiedział.Taki cwaniak,a nie potrafił wydukać słowa.Nawet nie było potrzeby by sprzedać mu ostrzegawczego liścia.

78

cisowianka napisał/a:

Ale sie Casanova trafil big_smile haha
Uśmiałam sie wybada teren ze nawet dziewczyna się nie zorientuje.

Mam nadzieje ze jej narzeczony sie zorientuje i da Ci w pysk.

Trafi kiedyś kosa na kamień.
Pamietaj ze wszystko wraca do człowieka z podwójna mocą.

Mialam takiego jednego adoratora. Nie będę pisać jak sie to skonczylo. Ale wiadomo ze mam juz spokój.
A on na druga sie "uwziął"

Nie wiem co Cie tak rozsmieszylo.co do narzeczonego to za co ma mi dac w pysk-i tak by nie dal rady-jesli nawet ta dziewczyna nie zorientuje sie o co mi chodzi?
jak by cos z tego wyszlo to wtedy spotkam sie z tym kochasiem i mu wyloze kawe na ławe.
nie zamierzam sie bunkrowac.

Jopek napisał/a:

Nie wiem co Wy się tak autora uczepiłyście.Jeśli ta dziewczyna kocha narzeczonego i chce tego ślubu to chłopak i tak niczego nie zdziała.Zresztą napisał,że odpuści.
Jeśli jest inaczej to możliwe,że coś zdziała i tylko zrobi przysługę temu jej facetowi.

Ja miałem taką sytuację,że do mojej dziewczyny podbijał jakiś natręt na studiach.Powiedziała mu,że jest zajęta i żeby dał jej spokój.Nie pomagało,więc powiedziała mi o tym.
Powiedziałem,żeby mu napisała,że się z nim spotka.Na spotkanie pojechałem z nią.Jak już usiadła koło niego to wkroczyłem i zapytałem czego chce od niej.Żeby przy mnie to powiedział.Taki cwaniak,a nie potrafił wydukać słowa.Nawet nie było potrzeby by sprzedać mu ostrzegawczego liścia.

A do Ciebie się nie zgłosił facet żadnej z tych dziewczyn, które wyrywasz po pijaku w knajpach? Żebyś Ty tak umiał spławiać inne laski, jak Twoja dziewczyna tego "adoratora"...

80

statystyczna_polka napisał/a:
Jopek napisał/a:

A do Ciebie się nie zgłosił facet żadnej z tych dziewczyn, które wyrywasz po pijaku w knajpach? Żebyś Ty tak umiał spławiać inne laski, jak Twoja dziewczyna tego "adoratora"...

Hahahaha padłam! ;D Strzał w 10!
Kolega wspiera wyrywającego adoratora, bo sam wie jak to przyjemnie polatać po cudzych babkach. Dobraliście się panowie smile Możecie załozyc klub.

81

Klub facetow bez jaj i bez honoru. Dobra nazwa. Chociaz nie, ciezko Was nazwac facetami.

82 Ostatnio edytowany przez Jopek (2014-10-03 14:04:30)

Jacenty89 napisał/a:

Klub facetow bez jaj i bez honoru. Dobra nazwa. Chociaz nie, ciezko Was nazwac facetami.

Następnym razem zanim zarzucisz komuś brak honoru i jaj to zajrzyj do wątków założonych przez siebie.
Będzie mi tutaj jakiś pi*duś o braku jaj pisał i o tym kogo można facetem nazwać.Śmiech na sali.

83 Ostatnio edytowany przez Jopek (2014-10-03 14:26:19)

statystyczna_polka napisał/a:
Jopek napisał/a:

Nie zgłosił się,bo ja akurat nie mam w zwyczaju latania za zajętymi dziewczynami.Chłopak ma taką potrzebę to niech wyrywa.
Ja z żadną z tych dziewczyn nie utrzymywałem kontaktów poza daną imprezą,typowo przypadkowe panny.Zresztą na co dzień moja dziewczyna ma do mnie pełne zaufanie.Mój telefon leży w mieszkaniu byle gdzie,jak ktoś napisze czy zadzwoni to mówię jej czasem,żeby odebrała albo przeczytała kto pisze.Nie mam też naszych klas,fejsów i innych tego typu bzdetów.

84

Ta dziewczyna ma narzeczonego z którym za rok prawdopodobnie weźmie ślub. Takich decyzji nie podejmuje się tak ot! Chyba, że jest się małolatą, która nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji, które się z tym wiążą. Pewnie kocha swojego chłopaka (nie sądzę żeby było inaczej) a Ty ładując się w to z buciorami możesz zniszczyc ten związek. Poza tym, gdyby go nie kochała to by od niego odeszła... a już z pewnością nie myślałaby o ślubie.

Jest taka ogólna zasada: nie wyciąga się łap po nieswoje- dotyczy to również kobiet!!! W innym przypadku jest się szują!
Tyle w temacie.

85

Tak jak mówiłem, jak autorowi uda się wyrwać tę pannę to zrobi przysługę narzeczonemu, on właściwie robi za testera wierności.

86 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2014-10-04 17:23:24)

Nocturn napisał/a:

Cynicznahipo Kobieto ,a ty jesteś matka teresa , że sie przejmujesz innymi ? Pomoc dla powodzian,a czy taka laska która chciała by ci odbić faceta to myślisz ze by sie tobą interesowała ??

Życie jest za krótkie, Tobie chyba ktoś odbił faceta , bo sie zachowujesz jak dziecko z pustyni i w puszczy.

honoru szukajcie na wojnie , a nie w tym wyniszczonym swiecie.

Nikt mi nigdy nie odbił faceta.
Na temat już się wypowiedziałam i nie zamierzam się z Tobą kłócić.
Tylko pamiętajcie jeden z drugim, że los się może odwrócić. Dzisiaj Wy robicie komuś świństwo, jutro ktoś je zrobi Wam.

Jopek, może opanuj się trochę z tym rynsztokowym słownictwem. Na nikim to tutaj nie robi wrażenia.

Wstrząs, Ty chyba bierzesz kobiety za jakieś głupie, bo ciągle powtarzasz, że ''ona nie będzie wiedziała, o co Ci chodzi, tak ją wybadasz''.
Będzie wiedziała. No chyba, że jest głucha i ślepa.

87

Jopek napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Następnym razem zanim zarzucisz komuś brak honoru i jaj to zajrzyj do wątków założonych przez siebie.
Będzie mi tutaj jakiś pi*duś o braku jaj pisał i o tym kogo można facetem nazwać.Śmiech na sali.

Synku, smiech to jest z Was jak udajecie porzadnych i nedznie sie tlumaczycie. Z tego Wam honoru ani meskosci nie przybedzie. Nie stac Was na nic wiecej tylko wyrywanie zajetych?

88

Tom94 napisał/a:

Tak jak mówiłem, jak autorowi uda się wyrwać tę pannę to zrobi przysługę narzeczonemu, on właściwie robi za testera wierności.

Tester wiernosci sie znalazl... A moze akurat maja w zwiazku kryzys i dziewczyna pod wplywem chwilii zrobi cos csego bedzie zawsze zalowac.

89 Ostatnio edytowany przez Tom94 (2014-10-04 18:36:13)

Jacenty89 napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Tester wiernosci sie znalazl... A moze akurat maja w zwiazku kryzys i dziewczyna pod wplywem chwilii zrobi cos csego bedzie zawsze zalowac.

Jak naprawdę kocha to nie zdradzi.
A tłumaczenie gorszą chwilą jest żałosne.

90

Tom94 napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Jak naprawdę kocha to nie zdradzi.
A tłumaczenie gorszą chwilą jest żałosne.

To akurat prawda...
Co nie tłumaczy zachowania Autora, nie wkłada się kija w mrowisko.

91 Ostatnio edytowany przez Jopek (2014-10-05 11:34:01)

Jacenty89 napisał/a:
Jopek napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Synku, smiech to jest z Was jak udajecie porzadnych i nedznie sie tlumaczycie. Z tego Wam honoru ani meskosci nie przybedzie. Nie stac Was na nic wiecej tylko wyrywanie zajetych?

Co do mnie pijesz?Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem?
Co do męskości to Tobie jej przybędzie jak dalej będziesz latał za tą panną co robisz u niej za rezerwowego.
Ja osobiście gdybym był w Twojej sytuacji to zakończyłbym to 1 rozmową czy smsem na samym początku gdy zaczęła świrować.Ty wolisz się płaszczyć to się płaszcz i bądź na każde jej zawołanie.
Prawdziwy z Ciebie facet z jajami.
Jacenty;+80 do męskości,+30 do honoru.

cyniczna,a Ty chyba gdzieś pod kloszem się chowałaś skoro moje słownictwo uważasz za rynsztokowe.Niektórzy tu się kreują na świętych,może Was jakaś pani moderator kanonizuje.

92

Proszę panów o przeniesienie przepychanek na drogę prywatną i powrót do tematu wątku.

93

A mnie jakby los z 10lat temu dal taka szanse spotkania z pewna osoba to zrobilabym to samo co autor watku, sprobowalabym go odbic zanim by wzial slub wink

Czasami to ze ktos jest w  zwiazku nie znaczy ze tam wlasnie jest jego miejsce, tak samo jak to ze jak jest zle to sie odchodzi. Bo nie zawsze odchodzi sie, czasem jest beznadzieja a dalej sie w tym siedzi nie wiedzac czemu
Jezeli ona naprawde kocha to jest nie do ruszenia wiec nie ma co tu dywagowac
To nie malzenstwo tylko normalny zwiazek 20latkow ktorzy w tym wieku raczej o slubach nie powinni myslec.., pmpowinni myslec o studiach., pracy, o fundamentach materialnych malzenstwa a nie o hajtaniu i siedzeniu na lbie dla rodzicow

A karma? Hehe jaka karma? Bzdura jakas. Moja przyjaciolka nigdy nic nikomu zlego nie zrobila a zbiera takie baty w zwiazkach ze hej

94

Jopek napisał/a:

cyniczna,a Ty chyba gdzieś pod kloszem się chowałaś skoro moje słownictwo uważasz za rynsztokowe.Niektórzy tu się kreują na świętych,może Was jakaś pani moderator kanonizuje.

Jopek, przyjmij do wiadomości, że nie każdy klnie jak szewc smile

95 Ostatnio edytowany przez Jopek (2014-10-05 15:31:16)

Cynicznahipo napisał/a:
Jopek napisał/a:

Jopek, przyjmij do wiadomości, że nie każdy klnie jak szewc smile

A gdzie Ty widzisz przekleństwa?

W sumie autor ma nieco racji w tym,że nie wiadomo czy ślub bierze,bo tego chce czy po prostu pochodzi z takiej rodziny,gdzie raczej tak się praktykuje i może być mały nacisk ze strony rodziców.
Sam znam ze 2 rodzinki,w których dziewczyny brały ślub w wieku 19-21 lat.Pierwszy partner,2 lata chodzenia i ślub.Dla mnie to śmieszne,ale każdy robi jak uważa.Według mnie do ślubu trzeba dorosnąć,wcześniej trzeba razem pomieszkać przynajmniej 2 lata żeby się dobrze poznać.
Ludzie w młodym wieku powinni się wyszaleć,wyszumieć,poznać jak wygląda życie.

96

Jopek, nie chce mi się cytować.

97 Ostatnio edytowany przez Wstrząs (2014-10-06 09:36:14)

W piatek gadalem z ta kolezanka.Powiedziala ze Kaśka pytala co tam u mnie kazala pozdrowic i jak ostatnio gdzies szly razem na piwko to mowila jej zeby moze do mnie zadzwonila czy tez bym nie przyszedl.
Ewidętnie cos kombinuje.Dziwne zeby po jednej rozmowie ze mna wczesniej mnie widzac ze 2 razy tak sie wypytywala.powiedzialem ze jak nastepnym razem gdzies pujda to niech da znac.trzeba delikatnie wybadac teren wkoncu.oczywiscie tak zeby sie niczego nie domyslila troche sie pozartuje troche sie ja podpuści i conieco bedziemy juz wiedziec.

ktos tam pisal ze nie wklada sie kija w mrowisko .powiem tak ze jezeli dziewczyna jest zabujana w tym swoim to i tak z tego nic nie bedzie .dziwi mnie tylko co kierowalo nia zeby brac slub w tak mlodym wieku.dla mnie taki slub to mozna brac jedynie z koniecznosci w dzisiejszych czasach.jeszcze z 30 lat temu to moze tak sie ludzie pobierali ale nie teraz gdzie szybki  slub i dzieci to juz nie jest priorytet w zwiazkach

98

Wstrząs, straszne błędy ortograficzne robisz.

99 Ostatnio edytowany przez Wstrząs (2014-10-06 10:06:07)

Cynicznahipo napisał/a:

Pokaz swoje zdjecie i daj numer to moze zglosze sie na korepetycje.

100

Wstrząs napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:

Powtórzenie szkoły podstawowej (bo na takim poziomie są błędy) by wystarczyło.
Przeczytaj regulamin forum, tam jest coś o poprawnej pisowni smile.

101

Cynicznahipo napisał/a:
Wstrząs napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:

ogolnie widze ze ciagle sie czepiasz do kogos kto ci nie spasuje.do jopka tez wyskoczylas ze klnie bo nie mialas argumentow na jego odpowiedz.

102

Wstrząs napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:
Wstrząs napisał/a:

ogolnie widze ze ciagle sie czepiasz do kogos kto ci nie spasuje.do jopka tez wyskoczylas ze klnie bo nie mialas argumentow na jego odpowiedz.

Swoje argumenty przedstawiłam wcześniej, powtarzać się nie mam po co.
To jest wstyd, żeby takie byki robić - serio. Ale spoko, niech będzie, że ja się czepiam...

103

Czytając nowe posty smile stwierdzam, iż Autor zgubił jaja o które się tak niektórzy kłócą smile ehh smile chłopak nie da Ci rady ? smile śmieszne to było smile wiesz jak nam imponujesz swoją super mocą ? smile nawiasem mówiąc to kozak w necie . . . ? smile nie każdy będzie się zniżać do twojego poziomu, bo pokonasz nas doświadczeniem smile szczerze mówiąc to nie sądziłem że można być takim, eeeee niczym ? smile zakochasz się smile kiedyś smile i to wróci smile bądź pewny smile

104

Lucyfer00 napisał/a:

Czytając nowe posty smile stwierdzam, iż Autor zgubił jaja o które się tak niektórzy kłócą smile ehh smile chłopak nie da Ci rady ? smile śmieszne to było smile wiesz jak nam imponujesz swoją super mocą ? smile nawiasem mówiąc to kozak w necie . . . ? smile nie każdy będzie się zniżać do twojego poziomu, bo pokonasz nas doświadczeniem smile szczerze mówiąc to nie sądziłem że można być takim, eeeee niczym ? smile zakochasz się smile kiedyś smile i to wróci smile bądź pewny smile

Dodaj jeszcze kilka usmieszkow.Co twoj post wniosl do tematu?

105

Wniósł ocenę twych wypowiedzi moj ty bohaterze smile a czytając ze zrozumieniem, to nawet więcej smile ale nie każdy to potrafi smile noo ale cóż smile

106 Ostatnio edytowany przez Wstrząs (2014-10-06 12:15:02)

blablablablableblebleble tak mozna skomentowac twoje posty.

Czy ja sie tutaj kreuje na jakiegos bohatera?widac masz jakies kompleksy pewnie kobity sobie nie mozesz znalezc i ci po prostu zal d**kę ściska.

107

Wstrząs napisał/a:

Czy ja sie tutaj kreuje na jakiegos bohatera?widac masz jakies kompleksy pewnie kobity sobie nie mozesz znalezc i ci po prostu zal d**kę ściska.

Za to Ciebie stać tylko na znudzone swoimi związkami, zajęte laski. Czyżby wolne kobiety nie były Tobą zainteresowane?

108

Wstrząs napisał/a:

o.O jak widać to nie ja mam braki smile bo akurat jestem w związku smile a jeżeli nie umiesz czytać ze zrozumieniem smile twoja sprawa smile prowokować możesz swoich kolegów którzy są pewnie warci tyle co ty smile kompleksów nie mam smile ani jednego smile i żal mi nic nie ściska smile byłem rano na kiblu smile smile xd mistrzu ! Naucz mnie być taki jak ty! smile a propo smile bla bla smile czytaj ze zrozumieniem bohaterze wszystkich kobiet xd smile

109

Cynicznahipo napisał/a:
Wstrząs napisał/a:

Za to Ciebie stać tylko na znudzone swoimi związkami, zajęte laski. Czyżby wolne kobiety nie były Tobą zainteresowane?

Akurat się z jedną spotykam wiec pudło kochana.Na brak zainteresowania ogolnie nie narzekam a ze akurat ta mi sie bardzo spodobala to co zrobisz.
to co ona jest znudzona swoim zwiazkiem czy nie jest?bo pisaliscie ze pewnie zle odbieralem sygnaly z jej strony teraz wychodzi ze jednak jest znudzona i to ja mialem racje.
zobaczymy co dalej z tego wyniknie.

110

Wstrząs napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:
Wstrząs napisał/a:

Akurat się z jedną spotykam wiec pudło kochana.Na brak zainteresowania ogolnie nie narzekam a ze akurat ta mi sie bardzo spodobala to co zrobisz.
to co ona jest znudzona swoim zwiazkiem czy nie jest?bo pisaliscie ze pewnie zle odbieralem sygnaly z jej strony teraz wychodzi ze jednak jest znudzona i to ja mialem racje.
zobaczymy co dalej z tego wyniknie.

Co? Bagno xd ktoś ma problemy z trzeźwym spojrzeniem na sytuację smile spotykasz się ? smile o jej ! smile brawo Ci mistrzu xd smile widać jaki z ciebie typ smile jedna ci mało xd wyszło szydło z wora xd współczuję przyszłej dziewczynie smile mam nadzieję xd że cię szybko przejrzy smile smile

111

Wstrząs napisał/a:

...Akurat się z jedną spotykam...teraz wychodzi ze jednak jest znudzona i to ja mialem racje

Nie zdzierżyłem:)
Sumując twoje wywody, "wstrząsający" - okazujesz się żenującym. Poziom - nawet pisania - straszny...
O reszcie wypada pomilczeć. Masz zadatki na bycie typowym trolem na tym forum.
Drodzy Państwo: szkoda czasu na śledzenie tego wątku, ten czas lepiej przeznaczyć na inne, nie zarozumiałe, a szukające pomocy osoby.

112

kosmiczny nick napisał/a:
Wstrząs napisał/a:

...Akurat się z jedną spotykam...teraz wychodzi ze jednak jest znudzona i to ja mialem racje

Nie zdzierżyłem:)
Sumując twoje wywody, "wstrząsający" - okazujesz się żenującym. Poziom - nawet pisania - straszny...
O reszcie wypada pomilczeć. Masz zadatki na bycie typowym trolem na tym forum.
Drodzy Państwo: szkoda czasu na śledzenie tego wątku, ten czas lepiej przeznaczyć na inne, nie zarozumiałe, a szukające pomocy osoby.

Szkoda, dlatego też idę stąd.

113

Idźta łaski nie robita big_smile

114

Po raz kolejny i ostatni proszę o zaprzestanie przepychanek i osobistych wycieczek w tym wątku. Kolejne posty nieposiadające wartości merytorycznej, a służące jedynie "dokopaniu" innemu użytkownikowi będą usuwane, a ich autorzy stosownie "nagradzani" (np. tymczasowym banem). Uparte ignorowanie upomnień i regulaminu forum może zakończyć się trwałym zbanowaniem konta.

Posty [ 66 do 115 z 115 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauroczyłem się w dziewczynie która za rok bierze ślub

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024