staniki push up... co o nich sądzicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » staniki push up... co o nich sądzicie?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 106 z 106 ]

66 Ostatnio edytowany przez on55 (2014-09-17 23:59:05)

Odp: staniki push up... co o nich sądzicie?
Wiedzma napisał/a:
ona87 napisał/a:

witam,

Panowie, wolelibyście aby kobieta nosiła tego typu bieliznę czy raczej nie ? tongue

Coz, to zalezy na kim Ci zalezy smile
Ja miala kompleksy na tym punkcie, choc nawet nie wiem czy powinnam byla miec (34C)
Maz mnie wyleczyl smile
Nienawidzi obwislych cyckow.
hmmm w sumie okreslenie "nienawidzi" nie jest tak do konca prawidlowe, on sie brzydzi takich cyckow, a jak wiadomo, im wieksze tym bardziej obwisle hahaha

.

Prawda jest taka ,ze wiekszosc takich  duzych piersi obwislych ..z zepsuta skora ... nie wyglada dobrze nie oszukujmy sie  smile

Zobacz podobne tematy :

67

Wiedzma napisał/a:
on55 napisał/a:
truskaweczka19 napisał/a:

Też uważam, że niesłusznie. Jak ja widziałam to wcale tak dużo facetów nie ma parcia na duży biust. No, ale pisałam to już kiedyś. A z ciekawości spojrzałam na wypowiedzi facetów gdzie indziej co jest dla nich najważniejsze w wyglądzie kobiety i niewielu z nich nawet wymieniło piersi albo na dalszym miejscu, najbardziej wymieniali twarz, oczy, tyłek, właśnie większość tyłeczek wymieniało wink

Teraz bardziej ceni sie jedrne zgrabne pupy  smile  Zobacz na filmy xx ,teraz najbardziej pozadane sa Fajne pupy jedrne zgrabne  smile

Dokoladnie smile
Mam 40 lat i pupe 20 latki i jestem z tego dumna smile
Pracy "od skurwysyna", ale warto smile
A kiedy wlasny facet odwraca sie za 20latka i mowi: "cholera, jaka ona ma obwisla dupe, ta laska kocha kanape... itd"...
noooo miodzio smile

.

Z moich obserwacji wynika ze jak kobieta wczesniej miala beznadziejna pupe ,to nawet cwiczenia zbytnia jej nie za bardzo  pomoga ,widocznie wczesniej gdy bylam mlodsza mialas dobra fajna  Pupe    wink

68

Ja mysle, ze zastanawianie sie co facetom sie podoba to strata czasu.
Mnie to nigdy nie interesowalo i jakos nic mi sie nie stalo.

69

Nina, też tak uważam, ale jak dla kogoś to ważne, to ja po prostu nie raz widziałam, że dla panów piersi wcale nie muszą być duże. No więc tym bardziej jak panie się przejmują, że się nie spodobają, to niepotrzebnie.

70

Tak, masz racje.

Mysle, ze ludzie ogolnie za bardzo przejmuja sie wygladem. W moim zawodzie jest na to bardzo duzy nacisk i wlasnie przez ten duzy nacisk dla mnie to juz calkiem absurdalne jest. Smieszne wrecz.
Kazdy powinien lubic i akceptowac swoj wyglad, nie tylko ludzie posiadajacy cechy uwazane za atrakcyjne.
Bardzo brakuje sympatii do wlasnego ciala , szczegolnie wsrod kobiet.

71

NinaLafairy napisał/a:

Tak, masz racje.

Mysle, ze ludzie ogolnie za bardzo przejmuja sie wygladem. W moim zawodzie jest na to bardzo duzy nacisk i wlasnie przez ten duzy nacisk dla mnie to juz calkiem absurdalne jest. Smieszne wrecz.
Kazdy powinien lubic i akceptowac swoj wyglad, nie tylko ludzie posiadajacy cechy uwazane za atrakcyjne.
Bardzo brakuje sympatii do wlasnego ciala , szczegolnie wsrod kobiet.

No właśnie, chociaż akceptować swój wygląd, niekoniecznie trzeba lubić czy kochać, ale akceptować chociaż, lepiej się żyje. No bo jak ciągle psioczymy na siebie, to ciężko ogólnie wtedy jest, by było nam dobrze samemu ze sobą. A warto traktować siebie przychylnie, a nie jak wroga tongue

72

Ja kocham swoje cialo
Tak jak sie kocha ukochana osobe, albo ukochany dom.

73

jest bardzo duży nacisk na wygląd i to wszechobecny...
no ale żyjemy w takich czasach, gdzie pogoń za pieniądzem, za modą, za urodą, za młodością jest już nawet absurdalna...

74

Mysle, ze nacisk na wyglad byl zawsze i na mode i bogactwo.
To nie jest wynalazek nowoczesnych czasow.
To samo retuszowanie zdjec bylo juz przed photoshopem.

75

NinaLafairy napisał/a:

Mysle, ze nacisk na wyglad byl zawsze i na mode i bogactwo.
To nie jest wynalazek nowoczesnych czasow.
To samo retuszowanie zdjec bylo juz przed photoshopem.

tak ale myślę, że teraz to już przybrało absurdalny obraz.
moja koleżanka ma dziecko 6 letnie i mówi, że dzieci juz w takim wieku dobierają sobie znajomych pod wzgledem zamożności. te z bogatszych domów i  w markowych ciuchach trzymaja sie razem i te biedniejszy razem. w sumie z dorosłymi jest podobnie.
przykre...

76

I tak i nie.
Stalo sie to bardziej powszechne, ale zaglebialam sie dosc w historie mody, urody i takich tam. I juz wieki temu odbijalo ludziom strasznie.
Ale mysle, ze zwykly smiertlenik wtedy mial za duzo problemow, zeby sie zajmowac tym.
Z kolei np reklamy kosmetykow pierwsze byly bardzo negatywne i napastliwe. Teraz takie cos by nie uszlo.

Teraz po prostu mamy taki ideal czlowieka, ze nie sposob go osiagnac poprostu.
Mysle, ze trzeba sie od tego odciac.
Jak masz rozstepy to nie jestes zobowiazana z nimi walczyc
Jak masz obwisly biust to nie musisz wcale go podciagac i tak dalej.
Nie ma takiego obowiazku.

Ja pracuje tak, ze wiele rzeczy kreci sie wokolo mojego wygladu.
I ten wyglad jest oceniany.
Gdyby tak sie nad tym zastanowic to nigdy nie konczy sie lista rzeczy, ktore sa we mnie poprawiane.

77

Jak  czujesz sie bardziej atrakcyjnie to  noś push up, a facet to powinien rozumieć Ciebie,że chcesz wyglądać dobrze i czuć się samę ze sobą ok:)

78

Dokładnie jak poprzedniczka jeżeli masz ochotę to musi się przyzwyczaić bo stanik ma być dla ciebie i poprawiać twoje samopoczucie.

79

Uwielbiam push up, zwłaszcza ten nowy z Intimissimi smile

80

ona87 napisał/a:
Iceni napisał/a:

A jaki rozmiar nosisz? Bo "mały" to pojęcie bardzo względne. 65E jest stosunkowo mały, ale wygląda lepiej niż 80C, choć są zbliżonej wielkości.

A jak masz rozmiar 75B to masz po prostu źle dobrany rozmiar ;P

tak może być, że mam źle dobrany rozmiar, bo 75b mam kilka egzemplarzy wink mogę mieć jakieś 70c , coś w ten deseń smile
dla mnie rozmiarówka raczej nie ma znaczenia, bo co z tego, że z rozmiaru b zrobi się c jak wielkość piersi się nie zmieni smile

Może się zmienić wink

65DD  to stanik bez gąbek, 75B - puszap gdzie "połowa stanika to gąbka":

http://4.bp.blogspot.com/-o3Nfe2MXxBE/UUDima853-I/AAAAAAAAAYY/rTTdMMGL4g4/s1600/por%25C3%25B3wnanie.jpg

A jak biust przestanie być ugniatany pod 2 cm gąbki, pozbiera się po latach noszenia złych i niewłaściwie zakładanych staników (potrafią wypchnąć piersi niemal na plecy, nie żartuję!), to i bez stanika zacznie inaczej wyglądać smile

81

ona87 napisał/a:

witam,

chciałam was forumowicze i forumowiczki zapytać o zdanie.
A mianowicie mam mały biust i często noszę właśnie push up'y, bo wtedy czuję się bardziej sexy. Tylko zastanawiam się czy to ma w ogóle sens skoro i tak biust mi nie urośnie tongue a wcześniej czy później kłamstewko wyjdzie na jaw wink

Panowie, wolelibyście aby kobieta nosiła tego typu bieliznę czy raczej nie ? tongue

Regularnie noszony push up zniekształca piersi.

A poza tym nie bolą Cie od niego cycki?
Mnie po całym dniu noszenia bolały gorzej niż przed okresem. Teraz nawet okazjonalnie nie zakładam tego typu stanika

82

Alika napisał/a:
ona87 napisał/a:
Iceni napisał/a:

A jaki rozmiar nosisz? Bo "mały" to pojęcie bardzo względne. 65E jest stosunkowo mały, ale wygląda lepiej niż 80C, choć są zbliżonej wielkości.

A jak masz rozmiar 75B to masz po prostu źle dobrany rozmiar ;P

tak może być, że mam źle dobrany rozmiar, bo 75b mam kilka egzemplarzy wink mogę mieć jakieś 70c , coś w ten deseń smile
dla mnie rozmiarówka raczej nie ma znaczenia, bo co z tego, że z rozmiaru b zrobi się c jak wielkość piersi się nie zmieni smile

Może się zmienić wink

http://4.bp.blogspot.com/-o3Nfe2MXxBE/U … wnanie.jpg

A jak biust przestanie być ugniatany pod 2 cm gąbki, pozbiera się po latach noszenia złych i niewłaściwie zakładanych staników (potrafią wypchnąć piersi niemal na plecy, nie żartuję!), to i bez stanika zacznie inaczej wyglądać smile

i jak to mozliwe??? hehe smile

83

BlackMargo napisał/a:
ona87 napisał/a:

witam,

A mianowicie mam mały biust i często noszę właśnie push up'y, bo wtedy czuję się bardziej sexy. Tylko zastanawiam się czy to ma w ogóle sens skoro i tak biust mi nie urośnie tongue a wcześniej czy później kłamstewko wyjdzie na jaw wink

Mnie po całym dniu noszenia bolały gorzej niż przed okresem. Teraz nawet okazjonalnie nie zakładam tego typu stanika

nie no nic mnie nie boli. ale jak zniekształca piersi? co sie z nimi dzieje przy push up'ach?

84

Nie mam zbyt dużych piersi, ale nie znoszę push upów. Może dlatego że akceptuje swoją figurę (chociaż nie jest idealna) i nie chcę udawać kogoś kim nie jestem. Poza tym moim zdaniem w 99% przypadków wyglądają nienaturalnie i błyskawicznie potrafię latem określić która pani ma push up. Do tego są mało wygodne, takie grubaśne coś zamiast wygodnej miseczki.

85 Ostatnio edytowany przez on55 (2014-09-24 01:54:53)

No i co ,niech sobie nosi jak lubi nie przezywajcie tak ,sa wazniejsze rzeczy sprawy w zyciu kobiety !!!

Ukladanie fryzury,chodzenie do fryzjera na ciecie tez jest oszustwem,golenie miejsc intymnych ,nog tez jest oszustwem ,nakladanie majtej wyszczuplajacych ,wyszczuplajacych rajstop,czarnych ciuchow tez jest oszustwem bo czarny wyszczupla wysmuklsza.

Moja znajoma nosi push up i z moich obserwacji wynika ,ze ten push up wcale nie tak powieksza jak wy to opisujecie ,ale podnosi piersi ,ze wygladaja ladniej na bardziej jedrne takie podniesione bardzo fajne .

86

ona87 napisał/a:
Alika napisał/a:
ona87 napisał/a:

Może się zmienić wink

Czary i mary, pani! Hokus pokus big_smile

A na poważnie: możliwe w bardzo prosty sposób.

Obie miseczki mają paradoksalnie podobną "objętość".
Ale...

Miseczka w 65DD jest głębsza, więc zbiera biust do przodu. Odpowiednio ścisły obwód biust właściwie unosi.

Miseczka w 75B jest badziej płaska (obwód 75 jest przecież przeznaczony na osobę sporo "szerszą") więc stanik i piersi rozpłaszcza (zebrać nie da rady, bo nawet jak biust w miseczce umieścimy, to i tak z nich  z powodu dużo za dużego obwodu ucieknie).

Coś jak 2 różne salaterki o tej samej pojemności ale jedna szersza a płytsza, a druga wąska i wyższa: do jednej i drugiej możesz wlać podobną ilość galaretki, tyle, że otrzymany kształt będzie "odrobinę" inny:

http://www.designboom.com/cms/images/andrea11/400each04.jpg

Dodatkowo zapewne gąbkowa proteza nie jest dodatkiem do miseczki, tylko jak to często w takich stanikach bywa zajmuje w niej część miejsca na biust, więc piersi tym bardziej są upchnięte a ich miejsce zajmuje mało udana "proteza" wink

wink

87

Alika napisał/a:
ona87 napisał/a:
Alika napisał/a:

Może się zmienić wink

Ale...

Miseczka w 65DD jest głębsza, więc zbiera biust do przodu. Odpowiednio ścisły obwód biust właściwie unosi.

Miseczka w 75B jest badziej płaska (obwód 75 jest przecież przeznaczony na osobę sporo "szerszą") więc stanik i piersi rozpłaszcza (zebrać nie da rady, bo nawet jak biust w miseczce umieścimy, to i tak z nich  z powodu dużo za dużego obwodu ucieknie).

Coś jak 2 różne salaterki o tej samej pojemności ale jedna szersza a płytsza, a druga wąska i wyższa: do jednej i drugiej możesz wlać podobną ilość galaretki, tyle, że otrzymany kształt będzie "odrobinę" inny:

http://www.designboom.com/cms/images/an … each04.jpg

Dodatkowo zapewne gąbkowa proteza nie jest dodatkiem do miseczki, tylko jak to często w takich stanikach bywa zajmuje w niej część miejsca na biust, więc piersi tym bardziej są upchnięte a ich miejsce zajmuje mało udana "proteza" wink

wink

przekonałas mnie smile
muszę znaleźć brafitterkę wink

88

Ja noszę już kilka lat i nie zauważyłam, żeby mi się coś zdeformowało. smile

89

ona87 napisał/a:
Alika napisał/a:
ona87 napisał/a:

Ale...

wink

przekonałas mnie smile

Cieszę się smile Wpisz w wyszukiwarkę "stanikowa mapa", będziesz miała adresy sklepów z brafittingiem z całego kraju smile

90

Alika napisał/a:
ona87 napisał/a:
Alika napisał/a:

Ale...

wink

przekonałas mnie smile

Cieszę się smile Wpisz w wyszukiwarkę "stanikowa mapa", będziesz miała adresy sklepów z brafittingiem z całego kraju smile

dziękuję, przyda się smile

a macie jakieś sprawdzone marki z bielizną? bo podobno triumf to raczej przereklamowana firma, jeśli chodzi o jakość...

91

ona87 napisał/a:
BlackMargo napisał/a:
ona87 napisał/a:

witam,

nie no nic mnie nie boli. ale jak zniekształca piersi? co sie z nimi dzieje przy push up'ach?

Trzeba zacząć od tego że są zarówno różne rozmiary piersi jak i kształty. Wiadomo że z wiekiem będą one sie troche zmieniać np przez działanie grawitacji co w przypadku małych biustów nie jest aż tak tragicznym zjawiskiem smile będą tez tracić jędrność i takie tam.Więc na pewno z czasem będą wyglądać inaczej niż teraz. Ale poza tym jak pewnie zauważyłaś w push up'ach piersi są ugniatane i nie leżą swobodnie w miseczkach tylko są uciskane w pewnych miejscach przez co sa "wywalane na wierzch" i bardziej widoczne . W "normalnych" stanikach piersi są otaczane przez miseczki i sobie normalnie w nich leżą oczywiście są też delikatnie uniesione ale nie ma tam niczego co mogło by je uciskać wypychać i deformować bo cycki w push up'ie nie maja takiego kształty jak masz naturalnie bez stanika . Wyobraź sobie jak wyglądają Twoje piersi kiedy masz na sobie stanik gdzie w miseczce nie ma miejsca na cycki bo to miejsce zajmuja gabki ale wybraź to sobie tak jak byś go nie miała na sobie. Najlepiej to sobie ściągnij stanik i łapką przytrzymaj pierś tak by zrobić se efekt push up i podejrzyj jak ona wtedy wygląda. Regularne noszenie tego typu stanika tak jak i nieodpowiednio dobranego wpływa na zmianę kształtu piersi. Po prostu sie deformują bo to nie jest ich naturalne ułożenie . Z czasem będzie to wyglądać nieładnie

92

Push up'y to straszne ustrojstwo, nie wygodne, cycki się gniotą. Raz od koleżanki pożyczyłam, bo nie miałam akurat stanika pod kolor sukienki a ona miała ale niestety z push up'em i myślałam,że go rozerwę. Stanik Ci się wbija, cycki nie mają jak oddychać bo te chore gąbki je duszą... Boże święty ja nie wiem jak można w takim czymś chodzić ...

93

ona87 napisał/a:

a macie jakieś sprawdzone marki z bielizną? bo podobno triumf to raczej przereklamowana firma, jeśli chodzi o jakość...

Zdecydowanie przereklamowana wink

Na mniejsze biusty polecam mierzyć (kolejność nieprzypadkowa ale oczywiście subiektywna winkEwa Michalak, Onlyher, Audelle, Parfait by Affinitas, Change , niektóre modele Charnosa czy Comeximu też się fajnie sprawdzają.

Freya i Fauve, ale te w krojach half cup, plunge usztywniany i longline (ich balkonetki się najczęściej z mniejszymi biustami nie lubią).

Cleo - całkiem sporo modeli potrafi fajnie leżeć.

Ogólnie świetną marką jest też Masquerade, ale ciężko przewidzieć jaki ich model się na mniejszym biuście sprawdzi (chyba, że to sprawdzony już krój jak np.  Antoinette, którą na pewno mogę polecić).

Z popularnych Esotiq, ale to jak już trochę innych pomierzysz, poczytasz o dopasowaniu, bo o fachową pomoc brafitterską u nich bywa trudno (ale może tylko ja miałam dwukrotnego pecha...) i trzeba samej wiedzieć, kiedy coś nie gra i dlaczego smile

Ogólnie jak pójdziesz do dobrego sklepu to brafitterka będzie wiedziała, jakie kroje mają szanse się na Tobie sprawdzić, więc nie będziesz mierzyła jak leci wszystkiego w danym rozmiarze, tylko wybrane firmy/modele smile

94 Ostatnio edytowany przez Twoja Marlin Monroe (2014-09-26 05:08:18)

Nie zdziwilabym sie gdyby zalozyla ten watek kobieta z duzym bisutem ,chcaca osmieszyc specjalnie kobiety majace male cycuchy  smile  znam pare takich panienek   smile  Ktore specjalnie przed facetami nasmiewaja sie ,badz manipuluja tak ,zeby osmieszych obrzydzic facetom maly biust ,bo ona ma duzy  i ze niby tylko taki jest sexi,  bo ona ma taki  wlasnie  i czesto biustem nawet manipuluje facetami...  wink

Ale kobiecosc to nie biust tak naprawde   wink

95

Alika napisał/a:
ona87 napisał/a:

Zdecydowanie przereklamowana wink

Na mniejsze biusty polecam mierzyć (kolejność nieprzypadkowa ale oczywiście subiektywna winkEwa Michalak, Onlyher, Audelle, Parfait by Affinitas, Change , niektóre modele Charnosa czy Comeximu też się fajnie sprawdzają.

Freya i Fauve, ale te w krojach half cup, plunge usztywniany i longline (ich balkonetki się najczęściej z mniejszymi biustami nie lubią).

Cleo - całkiem sporo modeli potrafi fajnie leżeć.

Ogólnie świetną marką jest też Masquerade, ale ciężko przewidzieć jaki ich model się na mniejszym biuście sprawdzi (chyba, że to sprawdzony już krój jak np.  Antoinette, którą na pewno mogę polecić).

Z popularnych Esotiq, ale to jak już trochę innych pomierzysz, poczytasz o dopasowaniu, bo o fachową pomoc brafitterską u nich bywa trudno (ale może tylko ja miałam dwukrotnego pecha...) i trzeba samej wiedzieć, kiedy coś nie gra i dlaczego smile

Ogólnie jak pójdziesz do dobrego sklepu to brafitterka będzie wiedziała, jakie kroje mają szanse się na Tobie sprawdzić, więc nie będziesz mierzyła jak leci wszystkiego w danym rozmiarze, tylko wybrane firmy/modele smile

dziękuję smile

większości tych marek nie znam ;P ale w moim mieście jest ten esotiq, także pewnie pójdę tam smile

96

Twoja Marlin Monroe napisał/a:

Nie zdziwilabym sie gdyby zalozyla ten watek kobieta z duzym bisutem ,chcaca osmieszyc specjalnie kobiety majace male cycuchy  smile  znam pare takich panienek   smile  Ktore specjalnie przed facetami nasmiewaja sie ,badz manipuluja tak ,zeby osmieszych obrzydzic facetom maly biust ,bo ona ma duzy  i ze niby tylko taki jest sexi,  bo ona ma taki  wlasnie  i czesto biustem nawet manipuluje facetami...  wink

Ale kobiecosc to nie biust tak naprawde   wink

tak mam mały biust, nikogo nie chcę ośmieszyć i kobiecość to nie tylko cycki!

97

Gabeczka mi pomaga, źle się czuje mając gleboki dekolt, biust nabiera ksztaltu a nie bez sensu zwisa :-)

motylek90 napisał/a:

Gabeczka mi pomaga, źle się czuje mając gleboki dekolt, biust nabiera ksztaltu a nie bez sensu zwisa :-)

Tak push up podnosi fajnie piersi.

99

motylek90 napisał/a:

Jak biust zwisa to stanik jest źle dobrany. I nie ma znaczenia, czy ma gąbki czy jest z pajęczyny wink

100

mały biust też jest sexy! mój mąż lubi małe biusty i myślę, że w tej materii jest szczery (aż do bólu), bo w ciązy biust zwiększył mi się o 3 rozmiary i on bez ogródek wyznał "wiesz, że podobał mi się taki jaki był wcześniej". dodam, że aktualnie ma ładny kształt, nie jest obwisły i nie ma na nim rozstępów. po prostu zwiększył się jego rozmiar z 65 C-D, na 70 E-F (zależy też od fasonu i rozmiarówki stanika, a mam przeróżnych firm). niektórzy mężczyźni po prostu lubią mniejsze biuściki, tylko przed kolegami udają ogierów, że to niby tylko duże cyce ich kręcą, a w łóżku nie wiedzieliby co z takimi dużymi zrobić, bo się w dłoni nie mieszczą big_smile. różni są faceci i różne biusty. jeśli jednak nie czujesz się sexy z małym (choć moim zdaniem małego nie masz, bo dla mnie mały to jest miseczka A) to noś push upy, ale delikatne, a nie tanie z bazarku, gdzie 3/4 miski to gąbka. bo to niezdrowe jest i jak koleżanki wyżej napisały, deformuje piersi. polecam Ci staniki firmy Dama Kier, tam jest wbudowana kieszonka w miseczce, do której można włożyć dołączoną do stanika podusie, która jest cienka i baaardzo mięciutka. delikatnie podniesie biust, ale nie zniekształci, wręcz wymodeluje. ja przed ciążą też nosiłam te staniki z tymi podusiami, bo też marzył mi się większy biust. cena takich staników waha się od 50 do 80 zł, tylko nie wiem czy znajdziesz je w dostępnych Ci sklepach. ale wiem na pewno , ze w innych markach też mają takie modele z wyciąganymi podusiami (np triumph, esotiq)

101

Wszystko, co pomaga poczuć się lepiej, a nie robi nam ani innym krzywdy, jest dobre - czemu sobie odmawiać, skoro lepiej się czujesz? A na jaw wyjdzie, ale tylko przed osobą, przed którą się rozbierasz (zakładam, że to max. 1 osoba smile ) czyli, przynajmniej wg moich kryteriów, widzi w Tobie coś więcej niż wielkość piersi... Chyba, że robisz to dla faceta, nie dla własnego samopoczucia - wtedy zaczyna się problem, ale znacznie głębszy niż kwestia push-upu.

102

ja nie mam duzego biustu bo 75B..ale za to tylek jak Jennifer Lopez...jednak w troszke drobniejszym wydaniu i musze stwierdzic ze zdecydowana wiekszosc facetow woli fajne zgrabne pupy niz duze cyce:p

WIEC CWICZCIE PUPY DZIEWCZYNY:)

każda może miec fajny tyleczek jak troche nad nim popracuje:)

103 Ostatnio edytowany przez Stefanoo (2014-10-31 01:53:04)

stokrotka162 napisał/a:

ja nie mam duzego biustu bo 75B..ale za to tylek jak Jennifer Lopez...jednak w troszke drobniejszym wydaniu i musze stwierdzic ze zdecydowana wiekszosc facetow woli fajne zgrabne pupy niz duze cyce:p

WIEC CWICZCIE PUPY DZIEWCZYNY:)

każda może miec fajny tyleczek jak troche nad nim popracuje:)

Piersi w push upie wygladaja fanie ,takie jedrne podniesione.
Tak jak juz wspomnialem , zeby miec fajna pupe trzeba najpierw miec dobra podstawe ,czyli pupa kiedys musiala byc fajna z czasem zmienia sie to naturalne   i mozna dzieki cwiczeniom powrocic do jej  wczesnej formy,jak od dawna pupa byla kiepska to cwiczenia niewiele pomoga tak naprawde  smile

Kobiety otyle ,po tym jak zrzucily zbedne kilogramy nigdy tak naprawde nie naprawia zepsutej rozciagnietej skory  ,nawet cwiczenia niezbyt pomoga naprawic to tak naprawde  smile wtedy podaja sie zabiegowi chirurgi plastycznej w celu redukcji rozciagniej skory i wtedy jest ok.

104

Ja uważam, że z odpowiednią dietą, silną motywacją i przede wszystkim bardzo dobrym i mądrym trenerem personalnym można wyrobić każdą pupę. Ogólnie "poprawić" każde ciało.

Niestety nie piszę z własnego doświadczenia, bo mnie akurat się "udało" i zawsze miałam fajną pupę, ale widziałam już takie osoby, które były bardzo otyłe i po paru latach miały naprawdę fajne ciało dzięki silnej woli, dyscyplinie i mądrej osobie, która nimi kierowała.

Spotkałam nawet osoby po 60siątce, które dzięki takiej postawie miały super jędrny tyłek, a w młodym wieku nie uprawiały żadnych sportów.

105

Jak  kobieta zrzuci sporo kg ,to wczesniej rozciagnietej skory -od nadwagi ,nie da sie zlikwidowac widze to na codzien i cwiczenia tak naprawde tego problemu nie zlikwiduja,byc moze poprawia troche,ale  nie zlikwiduja.

W tym sklepie https://www.sklep-biustonosze.pl znajdziesz biustonosze dobrze skrojone z dobrych materiałów, cały dzień można chodzić i nie odczujesz dyskomfortu.

Posty [ 66 do 106 z 106 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » staniki push up... co o nich sądzicie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024