Myśl tylko o dniu jutrzejszym Piotrze!! będzie łatwiej
tak jak myslałem zajrzałem na fb a tam post moja miłość już jest w związku z innym facetem wróciła do niego po jakimś czasie , cały dzień zepsuty , napisałem do niej co o tym wszystkim mysle , jak ona mogła mnie tak potraktować, bez słowa wyjasnienia , i te zapewnienia ,że nie ma nikogo i wgl ,zal..:( jest mi bardzo smutno ,że potraktowała mnie jak zabawkę
i to jeszcze dla faceta który moim zdaniem jest brzydki , nieciekawy i wgl...
zaczynam wątpić w siebie , w to co robie i jaki jestem , i czy wgl znajde kogoś kto na prawde mnie pokocha i bedzie czuł coś do mnie nie tylko przez pryzmat tego ,że mi zalezy to cię wykorzystam...
i po jakimś czasie znów sienie znudze
nie potrafie zrozumiec tylko jednego facet meski ale wrazliwy w srodku ,zadbany, dobry inteligętny i nie brzydki a wrecz powiedział bym ze przystojny i to bardzo z fajnym ciałkiem ;D, kochający i czuły ale też ostry i stanowczy kiedy trzeba- grozny tez heheh , rozrywkowy ,nieprzewidywalny, z poczuciem humoru lubiący słuchac i gadać
i romantyczny też - taki prawie ideał , porzadany przez większośc kobiet przynajmniej teoretycznie -co sie okazuje w rzeczywistości jest na straconej pozycji lub szybko sie nudzi bo angazuje się lub zależy mu aby druga osoba była szczesliwa yhh...
jak to jest lepiej wracać do faceta , który kogos skrzywdził ,lał albo traktował jak przedmiot tylko do własnych przyjemności
nie rozumiem tego......... jak mozna zaufac drugi raz takiej osobie i z nią być ba! zostawiac kogoś dla takiego faceta
jaki powinien być facet dziewczyny tylko szczerze w związku ?
czy ja za bardzo się zaangażowałem czy po prostu byłem dla niej przylepą ? i nic do mnie nie czuła ?
to moze gdy się znią kochałem to myslała o innym ? ..... brak słów...:/
Jak widać brakło Ci w tej fajności jednej cechy - krzywdzenia
69 2014-09-03 18:06:16 Ostatnio edytowany przez hans9123 (2014-09-03 18:06:46)
Jak widać brakło Ci w tej fajności jednej cechy - krzywdzenia
Więcej pokrewnych tej cechy również piotrus1885 jeszcze wiele tajników ciemnej strony mocy musisz zgłębić
omg poddaje się zupełnie ... porazka tego chyba sie nie naucze nigdy , w zasadzie to nawet nie chce tylko szkoda ,że przez to długo nie bede mógł znalesc kogos kto się mną zainteresuje ...
omg poddaje się zupełnie ... porazka tego chyba sie nie naucze nigdy
, w zasadzie to nawet nie chce tylko szkoda ,że przez to długo nie bede mógł znalesc kogos kto się mną zainteresuje ...
Stary, a znasz takie powiedzenie, "miej wyje... a będzie ci dane?"
Wprowadź to w życie, i ciesz się życiem.
Poznasz jeszcze dziewczynę ale wówczas pamiętaj by nie być podanym na talerzu, jak jest coś łatwo dostępne to tego nie szanujemy.
Angażuj się w max 20%, to ty masz czerpiąc korzyści z związki, to ty masz być zadowolony a nie że ty będziesz skakać i spełniać wszystkie zachcianki panny.
Poznasz jeszcze dziewczynę ale wówczas pamiętaj by nie być podanym na talerzu, jak jest coś łatwo dostępne to tego nie szanujemy.
No no, a jednak wydało się Tom wierzy;)