pierwsza miłość czy najbardziej boli? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » pierwsza miłość czy najbardziej boli?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 73 z 73 ]

66

Odp: pierwsza miłość czy najbardziej boli?

Myśl tylko o dniu jutrzejszym Piotrze!! będzie łatwiej smile

Zobacz podobne tematy :

67

tak jak myslałem  zajrzałem na fb a tam post moja miłość już jest w związku z innym facetem wróciła do niego  po jakimś czasie , cały dzień zepsuty , napisałem do niej co o tym wszystkim mysle , jak ona mogła mnie tak potraktować, bez słowa wyjasnienia ,  i te zapewnienia ,że nie ma nikogo i wgl ,zal..:( jest mi bardzo smutno ,że potraktowała mnie jak zabawkę sad

i to jeszcze dla faceta który moim zdaniem jest brzydki , nieciekawy i wgl...
zaczynam wątpić w siebie , w to co robie i jaki jestem , i czy wgl znajde kogoś  kto na prawde mnie pokocha i bedzie czuł  coś do mnie  nie tylko przez pryzmat tego ,że mi zalezy to cię wykorzystam...
i po jakimś czasie znów sienie znudze sad

nie potrafie zrozumiec tylko jednego  facet meski ale wrazliwy w srodku ,zadbany, dobry inteligętny i nie brzydki a wrecz powiedział bym ze przystojny i to bardzo z fajnym ciałkiem ;D, kochający i czuły ale też ostry i stanowczy kiedy trzeba- grozny tez heheh wink , rozrywkowy ,nieprzewidywalny, z poczuciem humoru lubiący słuchac i gadać wink i romantyczny też - taki prawie ideał , porzadany  przez większośc kobiet   przynajmniej teoretycznie -co sie okazuje w rzeczywistości jest na straconej pozycji lub szybko sie nudzi bo angazuje się lub zależy mu aby druga osoba była szczesliwa  yhh...

jak to jest  lepiej  wracać do faceta , który  kogos skrzywdził ,lał  albo traktował jak przedmiot tylko do własnych przyjemności

nie rozumiem tego......... jak mozna zaufac drugi raz takiej osobie  i z nią być ba! zostawiac kogoś dla takiego faceta

jaki powinien być facet dziewczyny tylko szczerze   w związku ?

czy ja za bardzo się zaangażowałem czy po prostu byłem dla niej przylepą ? i nic do mnie nie czuła ? sad

to moze gdy się znią kochałem to myslała o innym ? ..... brak słów...:/

68

Jak widać brakło Ci w tej fajności jednej cechy - krzywdzenia wink

69 Ostatnio edytowany przez hans9123 (2014-09-03 18:06:46)

thepass napisał/a:

Jak widać brakło Ci w tej fajności jednej cechy - krzywdzenia wink

Więcej pokrewnych tej cechy również smile piotrus1885 jeszcze wiele tajników ciemnej strony mocy musisz zgłębić smile

70

omg poddaje się  zupełnie ... porazka tego chyba sie nie naucze nigdy hmm , w zasadzie to nawet nie chce tylko szkoda ,że przez to długo nie bede mógł znalesc  kogos kto się mną zainteresuje ...

71

piotrus1885 napisał/a:

omg poddaje się  zupełnie ... porazka tego chyba sie nie naucze nigdy hmm , w zasadzie to nawet nie chce tylko szkoda ,że przez to długo nie bede mógł znalesc  kogos kto się mną zainteresuje ...

Stary, a znasz takie powiedzenie, "miej wyje... a będzie ci dane?"
Wprowadź to w życie, i ciesz się życiem.
Poznasz jeszcze dziewczynę ale wówczas pamiętaj by nie być podanym na talerzu, jak jest coś łatwo dostępne to tego nie szanujemy.
Angażuj się w max 20%, to ty masz czerpiąc korzyści z związki, to ty masz być zadowolony a nie że ty będziesz skakać i spełniać wszystkie zachcianki panny.

72

Tom94 napisał/a:

Poznasz jeszcze dziewczynę ale wówczas pamiętaj by nie być podanym na talerzu, jak jest coś łatwo dostępne to tego nie szanujemy.

No no, a jednak wydało się Tom wierzy;)

Posty [ 66 do 73 z 73 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » pierwsza miłość czy najbardziej boli?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024