Monice Bellucci to bym się oświadczyła gdybym mogła.
262 2014-08-12 03:10:09 Ostatnio edytowany przez NinaLafairy (2014-08-12 03:11:26)
Monica Bellucci wedlug mego meza jest 'taka sobie, nic specjalnego'
A o Rachel Weisz natychmiast powiedzial 'niee, jakis dziwny nos ma. Nie jest za ladna'
I pamietam to bo powiedzialam 'chyba jestes stukniety'
Julianne Moore tez mu sie nie widzi, i mloda Nicole Kidman.
Kinga Preis podobała mi się w "Ciszy".
To mi przypomniało, że młody Opania jest OK z wyglądu, a stary jako aktor rewelacja. Obejrzałabym znów "Moskwę Pietuszki".
Dobranoc Truskaweczko.
Monica Bellucci wedlug mego meza jest 'taka sobie, nic specjalnego'
A o Rachel Weisz natychmiast powiedzial 'niee, jakis dziwny nos ma. Nie jest za ladna'
I pamietam to bo powiedzialam 'chyba jestes stukniety'Julianne Moore tez mu sie nie widzi, i mloda Nicole Kidman.
Wszystkim bym się oświadczyła. Miałabym 4 żony, jak szejk. ![]()
No dobra, wymieniłabym Julianne Moore na Isabelle Adjani.
Julianne Moore tez mu sie nie widzi, i mloda Nicole Kidman.
Mojemu mężowi też żadna z nich się nie podoba.
Mnie podoba się Julianne Moore.
266 2014-08-12 03:14:59 Ostatnio edytowany przez NinaLafairy (2014-08-12 03:15:38)
Isabelle Adjani tez bardzo lubie.
Mysle, ze on byc moze lubi polaczenie klasycznej pieknosci z jakims udziwnieniem.
Skoro w jego opinii ja jestem piekna.
A Adjani to nie jest połączenie klasycznej piękności z udziwnieniem? Ona taka lekko nie z tego świata ma urodę.
A Adjani to nie jest połączenie klasycznej piękności z udziwnieniem? Ona taka lekko nie z tego świata ma urodę.
Adjani zawsze kojarzyła mi się z naszą Elżbietą Starostecką. Obie takie jakoś uduchowione.
269 2014-08-12 03:31:20 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-08-12 03:33:44)
O rany, mnie całkiem nie.
Adjani ma dla mnie dość płynną urodę - zależnie od makijażu, światła, sposobu gry, może grać świętą albo dziwkę i wygląda w tym wiarygodnie.
A Weisz to z kolei moją ulubioną postać historyczną zagrała - Hypatię, w "Agorze".
No, ulubioną kobiecą.
O rany, mnie całkiem nie.
![]()
Adjani ma dla mnie dość płynną urodę - zależnie od makijażu, światła, sposobu gry, może grać świętą albo dziwkę i wygląda w tym wiarygodnie.
Moim zdaniem Starostecka też. Inną sprawą jest, że obsadzano ją głównie w takich rolach amantek, co rzutuje na jej odbiór.
271 2014-08-12 03:38:11 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-08-12 03:39:50)
W sumie przemyślałam temat, pooglądałam zdjęcia i masz wiele racji. Zresztą Starostecka też piękna kobieta, w każdym wieku.
Natomiast jakoś nie mogę polubić Megan Fox. No nie mogę i już.
Teraz sobie przypominam, ze maz mowil do mnie 'Miss Garbo' jak sie poznalismy.
Adjani jest dla niego za bardzo eteryczna - moim zdaniem.
Natomiast jakoś nie mogę polubić Megan Fox. No nie mogę i już.
Nie oglądałam żadnego filmu z nią, więc trudno mi się wypowiadać.
Obiektywnie jest bardzo ładna, ale chyba nie ma tego czegoś. W każdym razie na zdjęciach.
274 2014-08-12 03:57:08 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-08-12 04:00:46)
Ja widziałam Transformersy (ani słowa
) i taki dziwny filmotwór, co to ja nie wiem, czy miał być kinem artystycznym, a bardzo mocno nie wyszło, czy... czym właściwie.
http://www.filmweb.pl/film/Gra+nami%C4%99tno%C5%9Bci-2010-538591
W Transformersach raziła mnie strasznie, w tym drugim mniej, ale po prostu nie mogę jej polubić. Prawdopodobnie przez to, że czytałam z nią parę wywiadów i dziewczyna jest głupia jak kapusta. Dosłownie. Gada jakby miała mózg z plastiku i cekinów. A u mnie to jakoś jest związane podświadomie chyba nawet, że ludzie, którzy na mnie wywrą jakieś bardzo negatywne wrażenie przestają mi się podobać i fizycznie. Nie wiem. No niby śliczna dziewczyna jak z obrazka, a nie mogę po prostu.
Garbo ma dla mnie zbyt surową urodę jednak.
Dla mnie niestety Megan Fox jest brzydka, czy w filmie czy na zdjeciu. Nie lubie jej jako aktorki, i nie lubie jej twarzy.
Ja widziałam Transformersy (ani słowa
)
OK. Ani słowa ![]()
Mój syn zaczął kiedyś to oglądać i po paru minutach wyłączył z dosadnym komentarzem.
Ale - ani słowa.
Ja myślę, że gdyby Fox miała intelekt i talent Diane Keaton np., to bym chodziła zachwycona.
Garbo ma dla mnie zbyt surową urodę jednak.
Ona miała coś z ustami, co nadawało jej taki wygląd.
Lata temu oglądałam "Królową Krystynę" i tam mi się podobała. Był w niej jakiś smutek. To było pociągające.
Nie martw sie Vian, ja wogole nie wygladam jak Garbo ![]()
On z ta Garbo do mnie mowil, bo mam taki typ zachowania i kobiecosci jak ona, albo nawet jak Dietrich.
Wygladam jak Krolwna Sniezka, chyba doslownie tak jak ludzie sobie ja wyobrazaja. Bo mowia na mnie wszedzie 'krolewna' i dzieciarnia ciagle sie mnie pyta w roznych miejscach czy nia jestem.
Nie martw sie Vian, ja wogole nie wygladam jak Garbo
Czuję się pocieszona. ^^
Nie no, Garbo dla mnie idealnie pasuje do typu określanego jako "posągowa uroda", ja taką kobietę mogę podziwiać, ale jak posąg właśnie, albo obraz, a nie jako kobietę z krwi i kości.
Wygladam jak Krolwna Sniezka, chyba doslownie tak jak ludzie sobie ja wyobrazaja. Bo mowia na mnie wszedzie 'krolewna' i dzieciarnia ciagle sie mnie pyta w roznych miejscach czy nia jestem.
Ja bym wyglądała jak Bestia z Pięknej i Bestii albo Pumba z Króla Lwa, no - jakbym była trochę bardziej włochata i zębata. ;-) Dzieci mnie na szczęście o nic nie pytają
Raz się dziecko popłakało na mój widok jak wyszłam po badaniu okulistycznym i nie miałam w ogóle tęczówek, tylko same źrenice po atropinie. Tzn mam nadzieję cichutką, że o to chodziło... ![]()
Hahaha.
Raz tylko mi sie zdarzyla taka sytuacja, ze dziecko inaczej myslalo.
Grupka dzieci w autobusie ciagle sie sprzeczala, az w koncu dwie dziewczynki powiedzialy 'ty jestes krolewna sniezka?' na co ja powiedzialam 'nie. jestem zla krolowa." i chlopiec ktory z nimi siedzial krzyknal "mowilem wam!"
Moj znajomy stwierdzil, ze dzieciak sie na mnie poznal
Bestia to moja ulubiona postac. Piekna i Bestia to bardzo wazny film dla mnie.
282 2014-08-12 04:20:20 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-08-12 04:30:41)
<plum!>
A historia świetna! ![]()
Dawno to było? Może to na fali popularności Maleficent. ^^
Chcialabym zobaczyc, ale tam tylko cos takiego sie pokazuje 'zakaz hotlinkowania' ![]()
, ta po lewej to ja
Się zawiodłam. U mnie się nie otwiera.
285 2014-08-12 04:24:13 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-08-12 04:24:29)
Chcialabym zobaczyc, ale tam tylko cos takiego sie pokazuje 'zakaz hotlinkowania'
Kurde.
Poczekaj, coś wymyślę zaraz.
Obie poczekajcie ![]()
286 2014-08-12 04:25:45 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-08-12 05:01:22)

A teraz?
A teraz?
Teraz? To dopiero jestem zawiedziona. Gdzie ta czerwononosa???
Żadnej bym też jako Bestii nie zatrudniła ![]()
288 2014-08-12 04:31:57 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-08-12 04:32:28)
Czerwononose są dwie, ja to ta w okularach. ^^
A Bestię to bym chciała zagrać, tak serio w sumie. ![]()
Och, Ty cholero
Ladna jestes, jaki ladny ksztalt twarzy!
Czerwononose są dwie, ja to ta w okularach. ^^
Czerwonych nosów nie widać, a co do identyfikacji, to się domyśliłam
Pasuje.
291 2014-08-12 04:37:33 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-08-12 05:01:02)
No kształt twarzy to normalny mam, owalny. Głowę mam ładną! W sensie kształt, mogłabym być łysa i nie wyglądałabym źle. ;-) Nie no, nie jestem brzydka tak serio, gruba też nie szczególnie, tylko niezgrabna i poduszka, bo wszędzie miękka i puchata.
Jak to się określił Stitch z Lilo i Stitcha (ja tę bajkę lubię bardzo) - cute and fluffy.
A zaraz Wam pokażę, jaka byłam urocza i niewinna z 5 lat temu. ;-)

Ja się sobie nie podobam ogólnie, bo jestem bardzo nie w swoim typie. Mnie się podobają wyraziste brunetki, a ja nigdy taka nie będę. Jak mi odbiło i jako nastolatka przefarbowałam się na czarno to wyglądałam jak ta niunia z Ringu, co z telewizora wychodziła. ;/
gruba też nie szczególnie,
...a nawet zupełnie nie.
293 2014-08-12 04:40:58 Ostatnio edytowany przez NinaLafairy (2014-08-12 04:43:55)
Ale slodka
W tym jasnym ubranku.
No gruba to napewno nie.
A zaraz Wam pokażę, jaka byłam urocza i niewinna z 5 lat temu. ;-)
To zdjęcie to mi zupełnie do Ciebie nie pasuje. Zbyt łagodne...?
295 2014-08-12 04:43:38 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-08-12 04:44:00)
Ale slodka
W tym jasnym ubranku.
^^'
Szukam jeszcze jednego, też jakoś sprzed 5 lat, ale w innym stylu, tylko coś znaleźć nie mogę.
Ogólnie ja bardzo mało zdjęć mam, bo źle na nich z reguły wychodzę o ile nie jest przez jakiegoś pro fotografa robione albo przypadkiem akurat sensownie nie wyjdzie.
Luc, ja do siebie nie pasuję w sumie! ![]()
296 2014-08-12 04:46:10 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-08-12 05:00:40)

W mega gównianej wersji tylko znalazłam, ale może coś zobaczycie.
Ale slodka
W tym jasnym ubranku.
No gruba to napewno nie.
Tzn aktualne wagowo jest to przy stole, to w jasnym ubranku to z 25 lat miałam i ważyłam ze 20 kg mniej. ;-)
W mega gównianej wersji tylko znalazłam, ale może coś zobaczycie.
To pasuje bardziej, choć mało wyraźne.
Vian napisał/a:W mega gównianej wersji tylko znalazłam, ale może coś zobaczycie.
To pasuje bardziej, choć mało wyraźne.
I na tym też mam z 20kg mniej jak coś. ^^
Wtedy ważyłam coś ponad 50, a teraz ze 70-parę.
Na tym przy stole, wogole nie jestes gruba. I ja bym nawet nie stwierdzila roznicy gdybys nie powiedziala.
300 2014-08-12 04:56:56 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-08-12 04:57:59)
To nie widać może, pewnie mnie się zdaje, że widać, bo wiem co i jak; jestem grubsza równo o połowę w porównaniu do tamtych. ;-)
Tzn dla mnie ogólnie różnica praktyczna jest taka, że teraz noszę wyłącznie rozpięte marynarki, bo biust też mi się zwiększył, nawet wiecej jak o połowę i zapięte się rozłażą. No i tyle. Ale jestem taką "dużą babą" i Ty, Nino, to byś przy mnie zginęła gabarytowo. ;-)
A melonik na zdjęciu to ten o którym pewnie już gdzieś pisałam, po pradziadku Pawle, ma coś koło 100 lat. ^^
Ale jestem taką "dużą babą"
Ze zdjęć tego kompletnie nie widać.
Ale ha ha! Teraz się Wami podeprę jak znowu mi się na forum ktoś każe odchudzać prorokując mi skrajną otyłość w bliskiej przyszłości. ![]()
Teraz się Wami podeprę ....
Damy świadectwo prawdzie.
Przynajmniej tej sprzed 5 lat ![]()
Spadam do spania. U mnie świta.
Dobranoc.
Przynajmniej tej sprzed 5 lat
I się skończyło "wcale nie widać, żebyś była gruba".
;-)
Dobranoc!
Mysle, ze nie o to chodzilo Vian
Tylko namieszalas z tym kiedy zdjecia byly robione.
haha
Na zadnym zdjeciu nie wygladasz grubo i tyle.
Zgadzam się. Grubo nie wyglądasz absolutnie - z tego co widziałam na zdjęciach na priv choćby.
No i faktycznie ładny masz kształt twarzy
Ja mam kanciasty i np łysa źle bym wyglądała. Tzn mój kształt to albo diament albo romb. Kiedyś wstawiałam na inny portal i mimo dobrego odgarnięcia włosów i tak nie byli pewni jaki mam. No, ale chyba albo to albo to, poczytałam trochę o typach i taka jest.
Jestem piękna, zgrabna i puchata ![]()
Dziewczyny, oglądam z siostrzeńcem Harry'ego Pottera. Ja nie wiedziałam, że tam taka fajna muzyka jest!
Ta scena to scena moja i mojego najlepszego przyjaciela! To my tanczymy tak zawsze, i zawsze mowilismy ze my to Harry i Hermiona.
309 2014-08-12 23:00:47 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-08-12 23:06:38)
A muzyka moja i 3 moich byłych dziewczyn. ^^
Nina, jak szyja i taniec?
Tanczylam, szyja bolala.
I ciagle mylilismy kroki. Ja i moja kolezanka pokladalysmy sie ze smiechu zamiast tanczyc.
To bylo takie trudne jak cholera jasna
Mam dzis zly dzien, mimo, ze moglby byc dobry, bo ten taniec to byla niezla zabawa.
A coś się stało, czy tak po prostu gorszy nastrój?
O toi niefajnie z tą szyją. Jak boli to nie chce puścić heh.
No napisz Nina co się stało, jeśli masz ochotę.
Powoli lecę teraz spać, dobranoc ![]()
Eh, nic takiego. Mialam zly dzien i mam dosyc zawracania mi glowy przez glupich ludzi, ktorzy nie umieja sie ogarnac zyciowo.
Wyjątkowo nie nadawałabyś się na psychologa. ![]()
U mnie dziś centralnie NIC się nie działo, a co gorsza dobrze mi z tym. Tak opozycyjnie do powszechnego trendu, że trzeba wszystko dużo, mocno i zachłannie, bo jak nie, to jest się looserem. ![]()
Cześć dziewczyny.
U mnie dziś centralnie NIC się nie działo, a co gorsza dobrze mi z tym. Tak opozycyjnie do powszechnego trendu, że trzeba wszystko dużo, mocno i zachłannie, bo jak nie, to jest się looserem.
Ja miałam kopa od samego rana, ale potem córka mnie przeciągnęła po sklepach i po powrocie padłam. Teraz jestem zdechła.
Ale mnie z tym niedobrze ![]()
Vian - skąd Twój nick?
Wpadło mi dziś w ręce, w księgarni nowe wydanie "Piany dni" i tak mi się Twój nick skojarzył ![]()
Czesc Luc.
Ja dzis jestem padnieta, nie wyspalam sie jak cholera.
Ciagle mi zimno przez to.
Zapytalam prawie obcego (widzialam go dwa razy, zamienilam dwa slowa) drag queen (nie byl przebrany akurat, ale zachowanie to samo) czy moze mnie przytulic ![]()
Bo cos mnie zebralo na to.
317 2014-08-13 22:22:42 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-08-13 22:25:23)
Wpadło mi dziś w ręce, w księgarni nowe wydanie "Piany dni" i tak mi się Twój nick skojarzył
Słusznie! ![]()
Drugie słuszne skojarzenie to z Vianne z "Czekolady" Joanne Harris, która wojowała z konserwatyzmem perwersyjnymi słodyczami. ;-)
Ja bym się nie dała przeciągać, nie ma szans! Mało czego tak nienawidzę jak zakupów. Brrr... ![]()
A jeszcze ciuchowe zakupy..! BRRR!
Zapytalam prawie obcego (widzialam go dwa razy, zamienilam dwa slowa) drag queen (nie byl przebrany akurat, ale zachowanie to samo) czy moze mnie przytulic big_smile
Bardzo słuszne podejście, ludzie powinni częściej tak robić.
Ja sobie oglądam bajkę - "Piękną i bestię" z Vincentem Casselem.

Ja bym się nie dała przeciągać, nie ma szans! Mało czego tak nienawidzę jak zakupów. Brrr...
A jeszcze ciuchowe zakupy..! BRRR!
Wyjścia nie mam, a zresztą lubię mojej córce kupować ubrania. Sobie nie muszę, ale uwielbiam kupować jej.
Ale nasze wyjścia z reguły wyglądają tak, że ja siedzę w księgarni, a ona szuka czegoś w sklepach. Jak znajdzie, to do mnie dzwoni i idę od razu do niej, do przymierzalni.
Ostatnio zeszczuplała i trzeba jej trochę nowej garderoby.
319 2014-08-13 22:40:47 Ostatnio edytowany przez NinaLafairy (2014-08-13 22:43:59)
Ja nie widzialam tej jeszcze, czekam na wersje Disneya i od tego drugiego rezysera gdzie Belle bedzie grac Emma Watson, ktora bardziej przypomina Belle z bajki z rou '91
Vincent Cassel dziala mi na nerwy , nie lubie jego twarzy i sposobu bycia. W kazdej roli ten sposob bycia wychodzi u niego.
Ale byc moze w tym filmie bedzie inaczej.
Haha, Vian nie wiem czy czesciej powinni, bo takim sposobem ludzie moga na glowe komus wejsc. Jak ktos bedzie zbyt mily
On powiedzial 'come here babe' i tyle. Ale zaraz sobie inni zrobili nadzieje
tacy co to nie sa gejami.
Ja za to od 3 dni zbieram się zeby zrobić generalne porządki u siebie w pokoju... i tak się zbieram i zbieram - a bałaganu jakoś nie ubywa ![]()
P.S. Dobry wieczór
Ciągle zapominam, że w kafejkach to się chyba wita ![]()
Cześć Iceni.
Pamiętam kiedy pokazywałaś zdjęcie swojego (?) pokoju ![]()
Nadal tak wygląda?
Ja dziś zmusiłam syna do posprzątania swojej nory i nagle w kuchni pojawiło się tyle kubków. A i kosz jakoś tak się zapełnił ![]()
Ja za to od 3 dni zbieram się zeby zrobić generalne porządki u siebie w pokoju... i tak się zbieram i zbieram - a bałaganu jakoś nie ubywa
Dla mnie Vincent Cassel jest odpychający.
Aaa! To nie było zdjęcie mojego pokoju tylko jakieś z sieci, ale w zasadzie niewiele odbiegało od wyglądu mojego ![]()
Niestety u mnie to stan permanentny - dokładnie sprzątam tylko jak się gości spodziewam, a ostatnio jakoś nikt się nawinąć nie chce ![]()
Pozdrawiam wszystkich. A co do sprzatania,to wystarczy zaprosic kogos na kawe
Nina, zapomniałam, że jesteś koneserką Pięknej i Bestii. ^^
Mnie Cassel bardzo się podobał w "Eastern promisses". Emmę Watson lubię jako Hermionę i jak na razie tylko jako ją. Ma dla mnie w sobie coś wydrowatego...
Ja mogłabym tulić ludzi tak często, jak tego potrzebują, niczego mi od tego nie ubędzie, a tulasy są bardzo zdrowe dla ducha. ![]()
Aaa! To nie było zdjęcie mojego pokoju tylko jakieś z sieci, ale w zasadzie niewiele odbiegało od wyglądu mojego
Ale ładne było. Poczułam się jak w pokoju synusia ![]()