Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Strony Poprzednia 1 … 29 30 31

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,951 do 1,984 z 1,984 ]

1,951

Odp: Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

a nie ma za co smile

Zobacz podobne tematy :

1,952

Oj dajcie mi powód żeby mi się chciało cokolwiek robić - mam doła :-(
Najchętniej zaszyłabym się w domku przy kominku i zapadła w sen zimowy...

1,953

Nie ma co zapadać w sen zimowy, skoro słońce świeci za oknem tongue. A na zły nastrój najlepsza jest czekolada wink

1,954

Hej Hej smile
Dawno mnie nie było.. Miałam chyba kilka gorszych dni z rzędu ale od wczoraj wszystko wróciło do normy!
Muszę się pochwalić, że wczoraj moją przyjaciółka urodziła śliczną córeczkę!!! big_smile big_smile big_smile Maleńka otrzymała imię Wiktoria! smile A dziś prawdopodobnie wracają kobietki już do domu smile smile

A co słychać u Was? smile

1,955

Ja wczoraj byłam oddać krew, narobiłam siary w całym ośrodku... mój Kotek tek mnie rozbawił, że nie mogłam  opanowac śmiech. Lekarz mnie wezwał do siebie i pyta "czy Pani dobrze się czuje?" ja na to że tak a on ponowił pytanie..... widział mnie jak się śmiałam i pewnie kaftanik już dla mnie szykował. Na szczęście w sytuacjach awaryjnych potrafię stwarzać pozory "normalnej" big_smile
no i na koniec pielęgniarka źle mi się wbiła w zyłę.... az zrobił mi sie siniak ale kit wazne że mam czekoladę big_smile

1,956

a ja właśnie skończyłam pisać 2 rozdział pracy licencjackiej. i czuję się przecudownie!!!

1,957

Ale Ci dobrze smile
A ja się zbieram za rozpoczęcie pracy magisterskiej, ale w głowie pustka i chęci nie widać tongue Jakieś sposoby na zmotywowanie się? Bo w lipcu tego roku podobno mam się bronić smile)) Ale chyba z planu pracy bo tylko to mam tongue

1,958

Ja chcę rozpocząc studia podyplomowe w terminie a do tego licencjat niezbędny i to dla mnie najlepsza motywacja wink Ale myślę, że możesz spróbować wyznaczyć sobie np. co trzy dni po 2 godziny przy komputerze. Wpisz to sobie do kalendarza (jeśli masz w telefonie, w komputerze, na biurku) i nie rezygnuj chyba, że naprawdę będzie się waliło i paliło. Ja co kilka dni po prostu siadam na kilka godzin i piszę po 10 stron. W efekcie zostało mi już ok. 20 stron do końca pracy wink Oczywiście z licencjatem jest o tyle prościej, że wystarczy 50 stron wink)) Ale za to pocieszę Cię, że ja muszę pisać po angielsku tongue

1,959

Pennylane bardzo dziękuję za radę, na pewno spróbuję i zacznę od dzisiaj smile Tak myślę tongue
W ogóle podziwiam Cię za pisanie w języku angielskim i życzę powodzenia na kończeniu pracy, a na obronie Twojej będę trzymała kciuki smile Mam nadzieję, że się pochwalisz jak poszło później? wink

1,960

moNniaaaa napisał/a:

Nie ma co zapadać w sen zimowy, skoro słońce świeci za oknem tongue. A na zły nastrój najlepsza jest czekolada wink

nu ! kupiłam dużą z morelami - wciągam po kosteczce i mlaskam z radości :-) - ale nadal nie mogę się ogarnąć - tak mi jakoś markotno i wszystko mnie przerasta.

1,961

Unifine no mam nadzieje że duzo masz tej czekolady big_smile
a zapewne handra zimowa Cię dopadła....

1,962

unifine napisał/a:
moNniaaaa napisał/a:

nu ! kupiłam dużą z morelami - wciągam po kosteczce i mlaskam z radości :-) - ale nadal nie mogę się ogarnąć - tak mi jakoś markotno i wszystko mnie przerasta.

Cześć Unifine smile Czekolada, czekolada , pasuje do dziewczyny i do kwiata smile
Dlatego zawsze zabieram coś słodkiego ze sobą tongue
Oprócz siebie big_smile
Kochana rozchmurz się bo świat piękny jest.

Ps. Posłuchaj  http://www.youtube.com/watch?v=2TrYo5BO__M

1,963

Najpierw czekolada, a później trzeba odpokutować, co by w biodra nie poszło tongue

1,964

moNniaaaa napisał/a:

Najpierw czekolada, a później trzeba odpokutować, co by w biodra nie poszło tongue

Najlepszy sposób na to - to seks tongue
Tracisz 400 kalorii i pokuta za tobą wink

1,965

A.C.Junior napisał/a:
moNniaaaa napisał/a:

Najlepszy sposób na to - to seks tongue
Tracisz 400 kalorii i pokuta za tobą wink

Ale to metoda nie dla mnie. Wymyśl coś innego tongue

1,966

Wiem - rowerek smile
Jeździsz sobie, nie dość, że działa leczniczo na kalorię, to poprawia nogi, brzuszek i coś jeszcze tongue
A i poznać kogoś po drodze można, ha ha

1,967

No i tu jest pewien problem albowiem jak narazie nie mogę jeździć na rowerze tongue. Ale wcale nie byłabym zła, gdyby moje biodra stały się szersze tongue

1,968

Hmmm, nie możesz jeździć, seks nie dla ciebie, to może taniec? O, to jest i milutkie i mało kaloryczne smile
A bioderka po czemu szersze? Chyba, że to bioderka....? wink jakich nie znam

1,969

Bo moje biodra są wąskie (ok. 80cm albo i mniej) i mogły by być troszkę szersze tongue. Taniec owszem uwielbiam, ale narazie i od tego muszę stronić sad

1,970

Mychaa napisał/a:

Pennylane bardzo dziękuję za radę, na pewno spróbuję i zacznę od dzisiaj smile Tak myślę tongue
W ogóle podziwiam Cię za pisanie w języku angielskim i życzę powodzenia na kończeniu pracy, a na obronie Twojej będę trzymała kciuki smile Mam nadzieję, że się pochwalisz jak poszło później? wink

Jasne, że dam znać. W poniedziałek zaczynam też praktyki niezbędne do mojej pracy - będę informować na bieżąco jak jest wink

1,971

moNniaaaa napisał/a:

Bo moje biodra są wąskie (ok. 80cm albo i mniej) i mogły by być troszkę szersze tongue. Taniec owszem uwielbiam, ale narazie i od tego muszę stronić sad

moNia smile
Daj spokój, twoje biodra są OK. Taka laska jak szczypawka też ma swój urok.
Dodam od siebie że jeżeli o mnie chodzi to te szczypawki akurat mnie się bardzo podobają.

1,972

Pirat napisał/a:
moNniaaaa napisał/a:

moNia smile
Dodam od siebie że jeżeli o mnie chodzi to te szczypawki akurat mnie się bardzo podobają.

No ja mam nadzieję, że to był komplement smile

1,973

a to dzis wywyalamy swoje wady techniczne? o ja mam ich sporo! Wszystko jest nie tak jak powinno aż dziw, że całosć jeszcze jakoś wygląda ale co zrobię? reklamacji do rodziców nie złoże bo sprawa się przedawniła...

1,974

Zawsze można ukryć to co jest wadą, a podkreślić zalety tongue

1,975 Ostatnio edytowany przez Pirat (2010-02-28 16:54:00)

moNniaaaa napisał/a:
Pirat napisał/a:
moNniaaaa napisał/a:

moNia smile

No a jakże by inaczej. Szczypawek nigdy za wiele.
Edit: Poza tym mają zalety, np.  mało jedzą, są lekkie i łatwo je nosić, są lekkie i fajnie jest .......... no domyślicie się smile , zawieszenie w pojazdach nie cierpi, zatopieniem krypy od przebalastowania nie grozi. Oj dużo można by wymieniać.

1,976

moNniaaaa napisał/a:

Zawsze można ukryć to co jest wadą, a podkreślić zalety tongue

hehe, ja całe życie nic innego nie robię tylko się maskuję big_smile
zastanawiam sie skad Pirat wie czy Twoje biodra są ok.... chyba jest coś o czym nie wiem... tongue

1,977

Albo coś o czym ja też nie wiem tongue

1,978

Pirat napisał/a:
moNniaaaa napisał/a:
Pirat napisał/a:

moNia smile

No a jakże by inaczej. Szczypawek nigdy za wiele.
Edit: Poza tym mają zalety, np.  mało jedzą, są lekkie i łatwo je nosić, są lekkie i fajnie jest .......... no domyślicie się smile , zawieszenie w pojazdach nie cierpi, zatopieniem krypy od przebalastowania nie grozi. Oj dużo można by wymieniać.

No bez przesady. Aż taka chuda to ja nie jestem, tylko biodra mam za wąskie tongue

1,979

Gdzie was wszystkich wywiało tongue??

1,980

No właśnie gdzie się wszyscy podziali? Wstawać - szkoda dnia big_smile

1,981

Chyba wieczora tongue.

1,982

no i cisza, meldować mi się tutaj tongue

1,983

No to ja się zamelduję tongue

Posty [ 1,951 do 1,984 z 1,984 ]

Strony Poprzednia 1 … 29 30 31

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024