Wiesz co Marilyn cieszę się ,że jesteś ,konie są piękne .
Mimo jesiennej aury wnoszą tyle radości ,aż chce się żyć.
Zniechęcenie też czasami niestety mnie ogarnia lecz w słusznej sprawie walczę do końca.
A wytrwałości nauczył mnie właśnie mąż ,nigdy niczego nie osiągniemy bez wytrwałości , umiejętności pokonywania przeszkód i radzenia sobie z problemami.
My kobiety nie jesteśmy tak mocne ,w młodości uczy tego sport ,trening,rywalizacja ,wygrana- to wystarczy przełożyć na życie z zachowaniem zasad fer play i jest ok.
Podziwiam alpinistów ,tam nie ma kompromisów ,tam jest czysto ,tam trzeba być wytrwalym ,uczciwym i piekielnie mocnym .
Jak widzę Te nasze dziewczyny ,jak walczą z górami ,to jestem z nich dumna.
No ale wracamy na ziemię i mamy to co mamy.
Polityka -dno
Moralność -dno
O ile polityczne komentarze czytałam na forum to nie zauważyłam opinii w temacie -Polańskiego .
Czego nikt z nas tego tematu nie porusza?
Nie rozumiem ,przecież to nasza sprawa ,kobiet.
Czy Te autorytety moralne ,broniące Tego człowieka nie mają dzieci ,córek ,jak można Go bronić.
Litwa ma bohatera [ mojego zresztą też]-Kedysa ,który sam wymierzył sprawiedliwość , a my kraj katolicki ,z takimi wartościami gloryfikujemy pedofila ,no nie .
TVN 24 oglądam sporadycznie ,ale doceniam ich profesjonalizm i palikotomanię.
Ostatnia moja uwaga -kafejka jest mocno oglądana i należy sie spodziewać licznych odwiedzin -cioteczek .......... rad nie dajmy się [w ciąg dziesięciu minut od Twojego wejścia do kafejki mamy 12 odwiedzin 2699-2711]
Blanche pewnie broni pracę ,musimy poczekać .
Pozdrawiam i czekam na Twoje ,Wasze opinie.