No nie wierze.
Tak wygadana osoba jak TY rumieni się
a przecież to się ...nie wyklucza ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Bardzo kocham żonę, czy mam jakieś szansę?
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No nie wierze.
Tak wygadana osoba jak TY rumieni się
a przecież to się ...nie wyklucza ![]()
a przecież to się ...nie wyklucza
No nie, tylko to ja się rumienię.
Widzę, że po mojej kilkudniowej nieobecności forum aż wrze od wątków 'zdradzaczy ' Przykre to. Cóż ją w moim wątku mogę już tylko podziękować za rady. Te cenne, pozytywne, a takze te negatywne. Każdą Waszą wskazówkę dokładnie sobie przemyslałem. Dziś jestem faceten bogatszym o nowe doświadczenia. Z żoną narazie nam się układa. Każdego dnia próbujemy stworzyć naszą rodzinę na nowo. Żona budzi się u mojego boku z uśmiechem na twarzy, co ogromnie mnie cieszy. A córka, z nią spędzamy najwięcej czasu, bo ona jest najważniejsza. Wiem, że przedemna jeszcze dużo pracy, ale staram się myśleć pozytywnie ![]()
Żona budzi się u mojego boku z uśmiechem na twarzy, co ogromnie mnie cieszy
super, ciekawe co ten uśmiech w sobie kryje...;)
wojtekk40 napisał/a:Żona budzi się u mojego boku z uśmiechem na twarzy, co ogromnie mnie cieszy
Co masz na myśli?
in_ka napisał/a:wojtekk40 napisał/a:Żona budzi się u mojego boku z uśmiechem na twarzy, co ogromnie mnie cieszy
Co masz na myśli?
Moze ona sprawia wrazenie szczesliwej , ty czujesz sie pewniejszy waszego małzentwa ze wszystko sie ulozy , ze ona wybaczyła i zaufała ...... a ona ma w glowie plan ........ za jakis czas ja ciebie skrzywdze ...........
albo w ciagu tamtych 3miesiecy ona tez pozwoliła sobie na skok w bok i teraz usmiecha sie do ciebie z mysla ja tez tak potrafie .
A jak ogolnie sytuacja ?
Wojtek, jesteś facet? masz jaja? To daruj sobie tę błazenadę i daj odejść tej kobiecie. Nie umiesz utrzymać interesu w majtkach tzn. że nie nadajesz się do trwałego związku. Co z tego, że teraz tu poskomlesz, pojeczysz. Znowu jakaś Cie " sprowokuje", założy zbyt krótką mini, uśmiechnie się , nie daj Boże sama zainicjuje seks to znowu będzie powtórka z rozrywki.... naprawdę skończ waść, wstydu oszczędź.
wojtekk40 napisał/a:in_ka napisał/a:super, ciekawe co ten uśmiech w sobie kryje...;)
Co masz na myśli?
Moze ona sprawia wrazenie szczesliwej , ty czujesz sie pewniejszy waszego małzentwa ze wszystko sie ulozy , ze ona wybaczyła i zaufała ...... a ona ma w glowie plan ........ za jakis czas ja ciebie skrzywdze ...........
albo w ciagu tamtych 3miesiecy ona tez pozwoliła sobie na skok w bok i teraz usmiecha sie do ciebie z mysla ja tez tak potrafie .
Nie, nie bez szaleństw doskonale wiem, że żona ma czyste sumienie, napewno nie miała żadnego skoku w bok. Mam nadzieję, że poprostu mi wybaczyła.Kocham żonę i stworzę trwały związek. Nigdy żadna kobieta już mnie nie sprowokuje. Jak narazie cudownie nam się układa i już zawsze tak będzie.
Kocham żonę i stworzę trwały związek.
życzę wam tego...
a co mówi uśmiech Mona Lisy, do dzisiaj nie wie nikt ![]()
A ja mam nadzieję że ci odpłaci pięknym za na dobre.
Bo walę w ciemno że ty byś miał jej obraz non stop przed oczami i nie przyjąłbyś jej błagań nie zaufałbyś jej ja to po prostu wiem.
Takie osoby po prostu nie zasługują na drugą szansę, zdrada to morderstwo małżeństwa.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Bardzo kocham żonę, czy mam jakieś szansę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024