Cześć
Misiak ja kupiłam wózek firmy Bebetto model Luca wózek 2 w 1 (gondola plus spacerówka) a fotelik dokupiliśmy z firmy maxi cosi.
Ogólnie wózków jest baaaardzo dużo i żaden nie będzie idealny, ja wiedziałam, że chce 4 kołowy i to koła koniecznie pompowane.
Z tymi wózkami to jest tak, że jak ma dużą gondolę to znów spacerówka jest gorsza, jeden jest cięższy drugi lżejszy, jeden ma duży kosz na zakupy, drugi lepszą amortyzację, a jeszcze inny mało miejsca po złożeniu zajmuje w aucie itd. ideału nie ma więc nie ma też co przepłacać szczególnie za te markowe wózki.
Musisz się zastanowić co dla Ciebie jest najważniejsze, bo na np. ja nie muszę wózka wnosić po schodach, a jak ktoś mieszka w bloku bez windy to ciężar wózka ma znaczenie.
Ja się początkowo napalilam na wózek firmy x lander, ale w rzeczywistości wcale mi się nie spodobał.
Co do pieska to za bardzo nie pomogę, prawdę mówiąc to nie jestem miłośniczką zwierząt, ogólnie mi nie przeszkadzają, pod warunkiem, że nie wchodzą do domu - u nas jest chyba 5 psów i z 7 kotów (mieszkam na wsi), zapytaj może swojego gina co on na to. U weterynarza może kup jakiś środek w sprayu i zaaplikuj na psiaka może coś pomoże. A wogóle od czego on te kleszcze tak łapie? Chodzicie na spacery do lasu? Może przy domu masz jakieś drzewa które lubią kleszcze? poczytaj w necie.
Nie mam jeszcze łóżeczka dla bobaska więc nie mam się czym chwalić, ale jak już wszystko będzie to się pochwalę
Takajedna ja to oglądam barwy szczęścia jak nie przegapie i na dobre i na złe
szkoda, ze już usg nie będziesz miała, ja chodzę na Nfz i tu też niby tylko 3 usg przysługują, ale lekarz robił mi chyba już ze 4 plus prywatnie byłam i mam zdjęcie w 4D fajna sprawa
kiniak jak samopoczucie? kiedy do tego kardiologa idziesz?
kati jak tam? w domciu już?
dorotka jak po rajdzie?
A właśnie jakie łóżeczko kupić takie zwykłe drewniane czy lepiej te turystyczne?