Gdzie najczęściej kupujecie ubrania? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Gdzie najczęściej kupujecie ubrania?

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 204 z 204 ]

196 Ostatnio edytowany przez Samba (2025-10-16 22:17:52)

Odp: Gdzie najczęściej kupujecie ubrania?
oriori napisał/a:

Witajcie, czy znacie marki torebek skórzanych, gdzie kupię ładną, elegancką, trwałą, dużą torebkę „shopper” z zamkiem? Szukam tylko polskich marek.
Aby zmieściła laptop, trochę dokumentów oraz książki?

Zaraz wpadnie użytkowniczka-spamerka jagczy lub inna i zaspamuje cię gównianymi torebkami ze skaju, nazywając to wyrobami dobrych polskich marek jak w wątku obok.

Zobacz podobne tematy :

197

Jak masz dojazd i wolny dzień w tygodniu, to na halach targowych blisko dworca kolejnowego Gdynia Główna były takie fajne budki z odzieżą / torebkami skórzanymi. Nie wiem czy jeszcze są, ale jakość była dobra i torebki fajne.

198

Ubrania najczęściej kupuję przez internet. Ostatnio kupiłam zielony sweter zapinany na guziki, na szczęście dobry rozmiar, nie trzeba zwracać.

199

nika05 napisał/a:

Ubrania najczęściej kupuję przez internet. Ostatnio kupiłam zielony sweter zapinany na guziki, na szczęście dobry rozmiar, nie trzeba zwracać.

Ja tez glownie przez internet kupuje

200

Co robisz na polskim forum debilko ?

201

Alice1 napisał/a:

Co robisz na polskim forum debilko ?

big_smile jeszcze Ci nie minęła ta złość?

202

Bujaj sie kretynko !

203

Ja bardzo lubię markę Moove - mają np. fajne kombinezony sportowe bardzo dobrze się w nich ćwiczy na siłowni ale też joga itp bo są rozciągliwe i nie prześwitują - ja polecam ten sklep smile

204

Takich sklepów w sieci jest mnóstwo, ale wiadomo  nie trudno trafić na średnią jakość i inne problemy. Dlatego ja myślę, że jak kupować to w polecanych miejscówkach. Ja osobiście żadnych problemów z ciuszkami z Denley nie miałam. Mega wybór, fasony, kolory, rozmiarówka cała. I na sportowo się można ubrać i bardziej elegancko. I chwila moment i masz zamówienie w domu. Na spokojnie można mierzyć, oglądać, nie to co na szybko w sklepie stacjonarnie.

Posty [ 196 do 204 z 204 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Gdzie najczęściej kupujecie ubrania?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024