mam cellulit!!!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » mam cellulit!!!!!

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 436 ]

261

Odp: mam cellulit!!!!!

Trzeba się ruszać dziewczyny. Przynajmniej godzina dziennie szybkiego spaceru

Zobacz podobne tematy :

262

ja ostatnio tesciowej dalam opakowanie detocellu, zaczela na rowerku jezdzic, biegac i polecilam jej dobra diete. I jak narazie w tym trwa, jak dlugo? Mam nadzieje, ze wytrzyma jak najdluzej!  To fajne uczucie, kiedy mozna z kims razem o cos powalczyc;)

263

Zawsze można spróbować jakiś innowacyjnych rozwiązań. Czytałam o zabiegu falami akustycznymi, ponoć nieźle się sprawdzają i nie używa się przy tym żadnej chemii.

264

Ja też mam cellulit. Cóż, życie. Ruszam się, dbam o dietę i nie będę przeżywać tych niedoskonałości.

265

no cóż... Twój wybór wink
Ja jestem uparta, a uparte kobiety nie mają cellulitu wink

266

hahah cudny komentarz, oprawię w ramkę, bo masz rację! Jak sie kobieta uprze to wszystko osiągnie. Upór nowym sposobem na motywację big_smile mam nadzieję, że i ja będę aż tak uparta jak TY wink

267

Cellulit trzeba pokochać, bo mało dziewczyn na świecie go Nie Posiada :-)

268

Tegan mądralo, każde ciało jest inne :-)  i inaczej reaguje na wszystkie czynnki
naturalne.
Na Ciebie działa Twoja osobista terapia na innych nie :-)

269

nie widzialam jeszcze kobiety bez cellulitu, dlatego chce byc ta pierwsza:P oczywiscie to by bylo piekne, ale daze do perfekcji, poniewaz to jest moj kompleks odkad pamietam.. A cwiczenia i dieta sa zawsze na plus jesli chodzi o zdrowie;)

270

*LoveForever*  to pokaz mi kobiete ktora jest wysportpwana i ma cellulit wink jak ktos czynnie uprawia sport i dobrze sie odzywia moze miec najwyzej najnizszy stopien cellulitu ale nie wiecej.

271

Ja polecam zdrową dietę + ruch + bańki chińskie smile

272

Ja ostatnio nie mam czasu na ćwiczenia, bańki chińskie jedyne co to stosuję dietę i do tego detocell slim effec, najbardziej by mi zależało żeby schudnąć, a jakby cellulit przy okazji gdzieś zginął to tym lepiej.

273

Chyba mało która kobieta ma na wszystko czas smile Moim zdaniem najlepiej jest zrobić rewolucję w swoim życiu przy podstawowych  czynnościach, czyli np. jedzenie, aktywność fizyczna. Na zabiegi kosmetyczne, to ja osobiście nie mam czasu, a nawet ochoty. Wolę w zimny wieczór posiedzieć w domu niż lecieć na zabieg.

274

Kurczę, może spróbuj jakiegoś zabiegu w gabinecie kosmetycznym? Wiem, że np. Dermique, gdzie ja chodzę, oferuje endermolift. To na pewno nie zwolni z diety i ćwiczeń, ale na pewno da efekt.

275

mama2011 napisał/a:

Ja ostatnio nie mam czasu na ćwiczenia, bańki chińskie jedyne co to stosuję dietę i do tego detocell slim effec, najbardziej by mi zależało żeby schudnąć, a jakby cellulit przy okazji gdzieś zginął to tym lepiej.

w sumie banki chinskie nie sa zle, cos tam pomagaja, a jak sie to polaczy z detocellem to bedzie podwojny efekt.

276

Dermiki aktywna kuracja wyszczuplająco-antycellulitowa z serii Passione Body mi bardzo pomogła. 14 dni i skórka pomarańczowa w zaniku. Super sprawa. Wprawdzie chodziłam  przez te dwa tygodnie trwania kuracji na basen, który może tez trochę pomógł, ale naprawdę są efekty. A jeśli chodzi o walkę z cellulitem to przyznacie same,ze sukces to rzadkość smile smile

277 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-01-25 13:53:25)

Na cellulit najlepszych sposobem jest zdrowe odżywianie: zero słodyczy, soli, fast fodoow i innych przyjemności oraz ćwiczenia. Wszelakie kremy nic nie dają

link usunięty

278

A któraś używała cellinea?  goo.gl/dXmUum

279

żółta seria z garniera? ja jak najbardziej pozytywnie po stosowaniu balsamów i żelów na to paskudztwo smile

280

Tegan napisał/a:

*LoveForever*  to pokaz mi kobiete ktora jest wysportpwana i ma cellulit wink jak ktos czynnie uprawia sport i dobrze sie odzywia moze miec najwyzej najnizszy stopien cellulitu ale nie wiecej.

Moja siostra, szczuplutka, wysportowana, a jednak cellulit zaczyna ją dopadać smile Pewnie to ten wodny, bo tłuszczowy bankowo nie smile

281

Dziewczyny a zanim działacie z cellulitem to jaką miksturą kawową robicie piling?? Bo każdy robi inaczej i już nie wiem, który najlepszy, żeby efekt był.

282 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-02-12 15:01:23)

z cellulitem trzeba walczyć na dwóch frontach!!

1. Ćwiczenia (np. przysiady do składu itd. => większość fitness klubów ma już specjalne zajęcie np. cellstop)
2. kremy, które wesprą efekty ćwiczeń.
Ja korzystam obecnie z kremów Yves Rocher i jestem zadowolona! smile
Jeszcze teraz dają 50 zł rabatu na zakupy więc naprawdę się opłaca (sprawdźcie sami na stronie spam)

:*

283

mama2011 napisał/a:

Dziewczyny a zanim działacie z cellulitem to jaką miksturą kawową robicie piling?? Bo każdy robi inaczej i już nie wiem, który najlepszy, żeby efekt był.

ja po prostu mieszam kawę mieloną z żelem pod prysznic i oliwką antycellulitową... ale same peelingi nie dadzą wielkich efektów, kup jeszcze jakieś serum i smaruj, albo detocell łykaj, albo jak masz ochotę to bańki chińskie i 1-2 razy w tygodniu rób taki masaż.

284

czy ty yacha stosujesz detocell, sama zastanawiam się nad jakimś suplementem, już zmieniłam dietę do tego sporo ćwiczę i ciągle mam celulit, co prawda mniejszy ale jest dlatego myślę o jakimś wspomagaczu. Powiedz mi jak długo go stosujesz i jakie są efekty?

285

Wszystko fajnie, pięknie.... się mówi, ale ja ostatnio mam tak mało czasu, że nawet z pod prysznica wychodzę w biegu. Ile czasu poświęcacie na masaż?? Bo w sumie sama nie wiem, jak się kąpię to szoruję ciało taką hmm szczotką z takimi gumowymi wypustkami, nie wiem jak to się nazywa. Potem jeszcze balsam, ale najlepiej by było masować dłuższy czas, którego nie mam.

286 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-02-20 20:50:00)

Hej
Ja też zmagałam się z cellulitem bardzo długo. Dietę utrzymuje cały czas( choć szerze mówiąc czasem zabiłabym za kawałek czekolady), ćwiczyć staram się regularnie, kosmetyki- jak najbardziej, nawet jakieś greckie zioła piłam i nic. Myślę sobie "Aleksandra idziemy do gabinetu kosmetycznego". Koleżanka poleciła mi spam. Poszłam i myślałam,że znów kolejne pieniądze wyrzucone w błoto,ale o dziwo jednak zabiegi pomogły, cena też fajna (niższej nigdzie nie znalazłam). Teraz kiedy tylko dam radę biegnę na zabieg. I powiem Wam,że naprawdę pomagają. Jest coraz lepiej i mam nadzieję,że w końcu pozbędę się tego dziadostwa.

287

Sox musisz nastawić się na to że pierwsze efekty zobaczyć myślę najwcześniej po trzech miesiącach. Ale jakiej byś kuracji nie stosowała ważne jest aby zmienić nawyki żywieniowe, styl życia - bo w walka z cellulitem jest już do końca życia.

Znalazłam taką wypowiedź o terapia zmiennym podciśnieniem na stronie kliniki vimed. Taką terapię przeprowadzana się za pomocą urządzenia zwanego vacumedem, stworzonym z myślą o kosmonautach z NASA. Wykorzystuje ono podciśnienie do oczyszczania, odżywiania i regeneracji komórek, zwalczania cellulitu oraz nadwagi. Ciekawa jestem tego urządzenia.

288 Ostatnio edytowany przez martynikaa (2014-02-21 21:09:23)

Najlepiej zaakceptować siebie albo zmienić odżywanie, bez tego ani rusz

transport do Belgii

289

Zapraszam na fajny masaż antycellulitowy. Jestem masażystą z wieloletnim doświadczeniem. Zabiegi robię w Warszawie

Nowatorski, antycellulitowy masaż ciała, silnie odchudzający, modelujący i odtoksyczniający. Wykorzystuje najskuteczniejsze techniki oraz nową filozofię w redukcji cellulitu. Zabieg przyspiesza cyrkulację płynów w organizmie, pobudzając układ limfatyczny do pracy, przywraca równowagę i poprawia jędrność skóry. Udowodniono, że po serii zabiegów dochodzi do nawet 65-proc. redukcji cellulitu.

Zaiteresowanych proszę o maila lub kontakt tel. 606933466

290

Dobra dieta i ruch, to podstawa, no i wytrwałość w przyjmowaniu suplementu. ja już zakupiłam sobie i zaczynam przyjmować. Rok temu też mniej więcej o tej porze brałam i efekty na lato były widoczne smile

291

A jaki suplement  Tobie pomaga? Masz jakiś dobry, sprawdzony?

292

Ja zakochałam się w antycellulitowym peelingu Yoskine Body. Nie tylko redukuje cellulit, ale działa też fajnie na skórę. Jest potem taka jędrniejsza i znacznie delikatniejsza. Czytałam gdzieś, że składem swoim podnosi lekko temperaturę ciała w miejscu nałożenia i poprawia dzieki temu krążenie. Używam już od jakiegoś czasu, a dość szybko zauważyłam pierwsze efekty.

293

jewwa napisał/a:

A jaki suplement  Tobie pomaga? Masz jakiś dobry, sprawdzony?

Chyba najbardziej kojarzony jest detocell.

294

mi się wydaje, że najlepszym sposobem jest działanie na kilku polach. suplementów i kremów już próbowałam. efekty były mizerne. zabiegów inwazyjnych się boję, więc zdecydowałam się na VelaShape w Q Institute w wawie. to był strzał w dziesiątkę teraz widzę, że skóra wygląda o niebo lepiej, nie pamiętam, żebym miała tak gładkie uda. teraz myślę o kolejnym zabiegu za swój zapłaciłam 200 złotych. czy myślicie, ze znajdę coś taniej?

295

Chochlik napisał/a:

Chyba najbardziej kojarzony jest detocell.

to prawda detocell to jeden z bardziej popularnych suplementów jeśli chodzi o zwlaczanie celulitu, sporo moich znjomych już go stosuje. Wiadomo sezon letni sie rozpoczyna więc i walka o sylwetke bez celulitu też już się zaczęła smile

296

Ja wolę sposoby bardziej naturalne- czyli w sumie ćwiczenia, teraz jest mnóstwo w internecie, i do tego odpowiednie kosmetyki. Parę razy w tygodniu peeling, balsam ujędrniający, i nie mam problemu z cellulitem:) Używałam już kosmetyków garniera, i bielendy, te drugie lepiej moim zdaniem się sprawdziły, dokładnie peeling cukrowy z serii pomarańczowa skórka. Polecam spróbować którejś z tych metod;)

297 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-03-31 16:53:36)

na cellulit to najlepiej korzystac z zabiegow ktore ujedrniaja fajnie cialo czyli z lpg lipomassage (ja stosuje i popieram ze daje to fajne efekty) moge z doswiadczenia polecic spam smile))))) na masaz !!!

298

duuużo ćwiczyć mega dużo, przy tym też przyjmować dużo płynów i polecam wybrać się do jakiegoś dobrego sklepu i poszukać jakiegoś kremu z masłem shea ponoć jest skuteczny

299

Ja jestem szczupła i również mam cellulit . Kiedyś wstydziłam się nosić krótkie spodenki ale teraz widzę, że wszyscy takie noszą więc mam to w nosie i również sobie nakładam big_smile

300

Ostatnio wszyscy o tych bańkach chińskich trąbią tongue

301

Używałam baniek i jedyne co zauważyłam to siniaki na tyłku ;/

302

Podobno bio-oil tez jest niezly. Wedlug mnie wystarczy uprawiac sport. Niekoniecznie, aby sie go pozbyc, ale zeby po prosty dobrze sie czuc wink

303 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-05-30 21:41:20)

ja staram sie biegac 5 razy w tygodniu i uzywam produktow na cellulit. ostatnio zaopatrzylam sie w serie pomaranczowa skorka . mysle ze do lata znowu bede miala jedrna skore|!

304

Ja od kilku miesięcy regularnie ćwiczę i cellulit jest trochę mniejszy. Pewnie gdybym dołożyła do tego dietę i jakieś kosmetyki to efekt byłby świetny, ale jak tu racjonalnie się odżywiać, kiedy wychodzę z domu o 8.00, od 9.00 do 17.00 jestem w pracy, a domu wracam po 18.00 wink

305

Ja mam zamiar kupić bańki- nie stosowałam, ale wierzę, że moga pomóc, wiadomo, nie każdy będzie zadowolony, to kwestia osoby, ale wydaje mi się, że warto spróbować, z samego opisu już wydaje mi się, że mogą być skuteczne smile
Jako kosmetyk do ciała zamierzam sobie kupić Perfecty rozgrzewający balsam, taki w czarnym opakowaniu. Ma dobre opinie. Teraz mam Eveline chłodzący, ale efekt jednak jest średni. Perfecta jest podobno lepsza. No i stosowałam peeling myjący ujędrniający Lirene i jest fajny, fajnie ujędrnił skórę, ale opakowanie ma bardzo słabe i musiałam je przecinać po połowie chyba, bo tak szybko się zacięło... Dlatego teraz mam zamiar kupić peeling antycellulitowy Farmona nivelazione. Podobno też bardzo dobry, a raczej mi się tak nie zrobi już, lepsze opakowanie raczej. No a poza tym wprowadzę więcej ruchu oczywiście, staram się powoli lepiej odżywiać. Cellulit mam spory, bez uciskania sporo widać, nie dbałam o to, nie kontrolowałam się, dużo jadłam, dużo przytyłam no i nic dziwnego. No, ale jest poprawa, skóra jędrniejsza na razie po tym peelingu Lirene i po Eveline już trochę, więc to dobry początek do walki z cellulitem moim zdaniem smile

306

byłam w aptece po coś na odchudzanie bo mam brzuch jak balon i dostałam Asystor Slim Cellu. Pani mgr doradziła. W sumie jak patrze na moje uda to też nie jest fajnie. Więc zaczynam walkę z wagą i pomarańczową skórką. Wiem, że potrzeba czasu, mam nadzieje że w przyszłe wakacje będe się prezentować apetycznie smile A Wy próbowałyscie tego nowego Asystora?

307

Na cellulit bardzo skuteczne zabiegi są z użyciem specjalistycznych urządzeń Cellactor, Endermologie oraz Maximusa. Są to technologie, które rozbijają złogi tłuszczu. Ich działanie opiera się na fali akustycznej, masażu próżniowego oraz fali radiowej. Warto przemyśleć taki zabieg. Oczywiście dla utrzymania efektu należy wprowadzić aktywność fizyczną oraz regularną dietę do codziennego życia.

308 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-10-08 10:29:55)

Widzę, że nie tylko mi cellulit daje się we znaki! Naturalne sposoby okazały się dla mnie nie wystarczające dopiero seria zabiegów spam przyniosła oczekiwane rezultaty :0 jeżeli borykacie się z takim problemem polecam udajcie się do specjalistów smile

309

Żadne mazidła ani zabiegi, ani pigułki, nie zastąpią ruchu i zdrowej diety.

310 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-11-25 12:54:49)

proponuje peeling z fusów kawy, do tego możesz dodać sobie ulubionego kosmetyku ja dolewam sobie owocowego żelu spam, stosuje taki peeling na cale ciało 3 razy w tygodniu cellulitu nie ma a dodatkowo skóra jet nawilżona i gładka w dotyku

311

Juz któryś raz słyszę o tym peelingu z ziaren kawy, może i jest skuteczny ale w domowych warunkach mi osobiście czasu brakuje... Co jeszcze polecacie - poza odpowiednio zdrową dietą i aktywnością fizyczną oczywiście;)

312

Sama mam problem z pomarańczową skorką...
Pomimo że nosze rozmiar 36.

I najskuteczniejszym lekarstwem jest ruch i zdrowa dieta..
Tylko że mnie osobiście nie chce się tyłka ruszyć smile

313

Ja niestety też mam i żadna spotkana tutaj porada mi nie pomaga ;/

314

hehe bo pewnie jak ze wszystkim liczy się sumienność, systematyczność i konsekwencja:) Muszę się koniecznie do kosmetyczki wybrać jeszcze najlepiej w listopadzie i sobie w końcu zafundować jakiś skuteczny zabieg;) P.S. szkoda że na lenia nie ma sposobu:D:D

315

o tak na lenia sposob powinien byc i odeszlaby powola zmartwien i trosk dotyczacych naszych ciałek

316

Polecam usuwanie dwutlenkiem węgla, bardzo pomaga smile

317

cellulit byl jest i bedzie naszym towarzyszem..

318

Małpa69 napisał/a:

Żadne mazidła ani zabiegi, ani pigułki, nie zastąpią ruchu i zdrowej diety.

Czysta, szczera, brutalna prawda bez owijania w bawełnę.
Możecie sobie smarować czym chcecie - nie ma magicznego smarowidła na galaretę na udach, brzuchu i tyłku. Pomijając, że skłonność do cellulitu jako kobiety mamy niejako "z urzędu", niezależnie od typu sylwetki.

319

Wiesz Witch ja mam otyłość, nie z mojej winy, jem mało nawet za mało nie przekraczam 1000 kcal dziennie a mimo to nie chudne, cóż tarczyca i sterydy, ale to co jem do produkty zdrowe, nie przetworzone, dużo ćwiczę i mimo nadwagi ja nie mam cellulitu, a tymczasem szczupłe dziewczyny które nie ćwiczą i jedzą byle co już go mają. Żadnych cudownych tabletek nie ma, po prostu trzeba się wziąć w garść i podnieść pupę z fotela i odstawić te białe buły i napchane chemią wędlinki ;P

320 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-12-04 22:41:39)

wiadomo, ze ruch to najlepsze co moze byc.. ale niestety.. nie zawsze ma sie czas zeby cwiczyc.. sa jakies tabletki na cellulit na spam czy tam w telewizji reklamuja.. i wlasnie mam wyrzuty sumienia.. bo obok mnie leza chipsy..

321

Ja tam wolę naturalne, domowe sposoby która stosowane systematycznie przyniosą efekty. Poza tym wizyty u kosmetyczki na pewno tez pomogą! No i czas...i cierpliwość odgrywają dużą rolę;)

322

Tez mam ten problem, mało co juz na mnie działa, wydaje mi sie że wszystkie naturalne i domowe sposoby dzialaja tylko na chwilę, na dłuższą metę i tak wszystko wraca. Myślałam żeby zrobić sobie jakiś zabieg ,z takich najbardziej bezpiecznych znalazłam Intelect RPW czyli rozbijanie tluszczu fala akustyczną, slyszał ktoś o tym?

323

czy po takim zabiegu mamy pewność, że nie wróci, bo jak na razie dla mnie jest to walka z wiatrakami...

324

Zgadzam się- nie ma cudownych tabletek na cellulit. Oczywiście pomaga zdrowa dieta i ćwiczenia (polecam treningi rozpisane na interwałach kilka razy w tych i oczywiście trening anareobowy). Natomiast nie w każdym [przypadku to wystarczy ? ja (ćwiczę, jem zdrowo, ale cellulit jak był tak był a lato za pasem) robiłam w Dermamedzie Venus Legacy. Jestem zdania, że jeśli ma się możliwość, należy wpierać zdrowy tryb życia zabiegami.

325

A może spróbujcie endrmologii???? Podobno jest bardzo skuteczna. Ja sie zapisałam do kliniki adedermatologia w Rzeszowie, czekam na 1szy zabieg smile moja siostra nawet u nich robiła - jakies 2 lata temu to było i była zachwycona. Teraz moja kolej smile

Posty [ 261 do 325 z 436 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » mam cellulit!!!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024