tabletki na cellulit? słyszał ktoś o tym?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » tabletki na cellulit? słyszał ktoś o tym??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 57 ]

1

Temat: tabletki na cellulit? słyszał ktoś o tym??

Witam.
Przeczytałam niedawno, że na cellulit nie tylko dobre są kremy czy drogie masaże. Ponoć nieźle też działają tabletki. Osobiście się na tym nie znam i dlatego chciałam się skonsultować z Wami drogie Panie. Muszę coś zrobić ze swoją pomarańczową skórką do wiosny. Ćwiczenia to jedno, ale przecież jakos jeszcze można sobie pomóc.... Dokładnych nazw nie pamiętam, jedynie Cellasenne czy jakoś tak i cellstop. Słyszałyście o tym??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: tabletki na cellulit? słyszał ktoś o tym??
anna_g napisał/a:

Witam.
Przeczytałam niedawno, że na cellulit nie tylko dobre są kremy czy drogie masaże. Ponoć nieźle też działają tabletki. Osobiście się na tym nie znam i dlatego chciałam się skonsultować z Wami drogie Panie. Muszę coś zrobić ze swoją pomarańczową skórką do wiosny. Ćwiczenia to jedno, ale przecież jakos jeszcze można sobie pomóc.... Dokładnych nazw nie pamiętam, jedynie Cellasenne czy jakoś tak i cellstop. Słyszałyście o tym??

Po co faszerowac się chemią? Peeling ciała przy pomocy fusów z kawy najlepiej zwalcza celulit. Żaden kosmetyk nie zawiera takiej ilości kofeiny. smile

3

no ale to właśnie ponoć nie do końca jest chemia. Nie wiem jaki jest dokładny skład cellasene, ale raczej nie szkodzą... no ale wiadomo, że trzeba je stosować razem z peelingiem czy balsamami. Ja bym chciała właśnie tak się tego pozbyć...

4

moja przyjaciolka miala straszny cellulit. Nie pomagaly kremy ani masaze. Brała Innove czy cos takiego. Fakt faktem sa to drogie tabletki ale fakt byl NIESAMOWITY!!!!!! I co njawazniejsze mimo ze przsetalam jesc ten preparat nadal ma piekne nogi.. wiec uwazam ze dieta cwiecznia to jeno a dzialanie od srodka to drugie. Zaryzkuj...

5

mnie się też wydaje, że te tabletki to w cale nie taka głupia sprawa... ćwicząc działasz z jednej strony, ale przecież trzeba działać też od środka... ja słyszałam o cellasene i co cela stop. Nie wiem czym się od siebie różnią, ale ponoć to całkiem niezły sposób.

6

JA KIEDYS BRAŁAM ROZNE TABLETKI NA CELLULIT. DOBRZE DZIAŁAŁY NA MNE CELLASENE, SĄ DOŚĆ DROGIE, ALE TO CHYBA WSZYSTKIE KOSZTUJĄ MNIEJ WIĘCEJ TYLE SAMO. NO A POZA TYM DZIĘKI TEMU + DIETA + RUCH POZBYŁAM SIE ZYLAKÓW. TAK PO KILKU TYGODNIACH MIAŁAM TAKIE LEKKIE NOGI, FAJNA SPRAWA

7

równiez stosowałam Cellasene efekt niesamowity
super sprawa

8

witam,
stosowałam Cellasene, tabletki mimo że drogie, to warte swojej ceny, polecam każdej osobie która ma problem z celulitem. Nie warto wydawać pieniędzy na drogie balsamy do smarowania, bo to jest nie tylko męczące, ale też traci się czas na wcieranie tego w ciało. Tabletki dają rewelacyjne efekty:)

9

ja chyba też postawię jednak na to cellasene, czytałam niedawno, że one jako jedyne mają udokumentowane badania kliniczne.

10

a czy te cellasene pozwolą mi się pozbyć żylaków?? bo wiem, że dają efekt lekkich nóg no i na celulit działają, ale jak to się ma do żylaków?

11

a wiesz co, nie wiem czy działają na żylaki, ale w sumie dają efekt lekkich nóg. To duży plus.

12

pewnie i na żylaki by pomogły, ale wiesz żylaki to trochę inna sprawa. Na pewno powodują uczucie lekkich nóg, a jak ktoś ma stojącą pracę to jest to ważna kwestia. Poza tym trzeba pamiętać zeby przestrzegać diety.

13

w SuperPharm mają te cellasene duzo taniej

14

A co powiecie na BIO CLA z zieloną herbatą? Co prawda nie są typowo na celulit ale modelują w pewien sposób sylwetkę i chyba mają dość dobry wpływ na skórę i na oczyszczenie organizmu z toksyn. Biorę je dłuższy juz czas i dla mnie są ekstra, zero skutków ubocznych. Ciekawe czy mozna łączyć te dwa preparaty? cellasene i ten BIO.... Czy ktoś ma w tej kwestii doświadczenia z łączeniem? I jak długo trzeba ten cellasene brać by były efekty?

15

nie, ja kiedyś brałam bio cla i niestety efekt był krótkotrwały,
kupiłam te cellasene. zaufałam, mam nadzieje, że się nie zawiodę. strasznie bym chciala do wiosny pozbyć się cellulitu

16

ania, zobaczysz, że wszystko Ci zniknie smile bierz regularnie tabletki, ćwicz, ja tak robię. I już widzę małą poprawę smile myślę,że do wiosny będe miała piękne nóżki big_smile!

17

Ja tez zaczęłam je brać, dopiero wypowiem się za 3 miesiące o ich skuteczności smile
podobno efekty są dopiero po kilku tygodniach, zobaczymy czy moje nóżki tez zeszczupleją... big_smile

18

zeszczupleją big_smile a co mają nie zeszczupleć tongue ja uważam, że tabletki w połączeniu z odpowiednimi ćwiczeniami i dietą mogą zwalczyć cellulit big_smile

19

heja smile wpadłam tutaj tak na chwilkę bo mam ostatnio bardzo dużo pracy. 24 h to za mało hmm
co do cellulitu to muszę powiedzieć, że wydaje mi się, że jest już mniejszy smile moje samopoczucie jest świetne i myślę, że w lato bezwstydnie będę mogła zaprezentować się w bikini smile

20

Wyczytałam dziś w gazecie że dobre są rownież Lipo Control 40zł za 30 tabletek

21

o to nie drogo... ale ja za moje teraz zapłaciłam 107 zł. w sumie to też bardzo nie dużo. A jakość jest ponoć wysoka... cóż, jestem dobrej myśli.

22

a gdzie Ty cellasene za 107 zł znalazłaś?? ja widziałam najtaniej za jakieś 120 zł. A inne, jakieś celstop za 140 zł. W sumie jak komuś zależy żeby się tego pozbyć to nie jest tak dużo, 100 zł to się miesięcznie na słodycze i fast foody wydaje... albo i więcej.

23

w jakiejś aptece na internecie. teraz to w ogóle stwierdziłam, ze poproszę znajomą, która za granicą pracuje żeby mi przywiozła, na zachodzie podobno te tabletki są bardzo popularne.

24

szukałam i znalazłam big_smile już sobie nawet zamówiłam, za 107 zł to w sumie okazja big_smile a poza tym mój chłopak mi kupił także ja mam z głowy. A póki co cellulit się zmniejsza smile

25

hej, co prawda zapytałam o to samo w wątku odchudzania...:) ale wiecie? dzisiaj słyszałam że pewnej dziewczynie te tabletki zaszkodziły na wzrok. Prawdopodobnie one... bo na 100% nie wiem. Dzisiaj pojechała n badania i do okulisty bo problem zrobił się dosć poważny. Czy cos słyszałyście o skutkach ubocznych? Biorę je już 16 dni i narazie jest ok, ale martwię sie . sad

26

hmm nie no raczej nie możliwe... cellasene z tego co wiem mają udokumentowane badania i w ogóle nie powinny wpływać na wzrok. U mnie tez jest wszystko w porządku, nawet cellulit już zaczął znikać...

27

mnie też już znika smile robi się coraz cieplej i ja jestem z siebie coraz bardziej dumna big_smile myślę, że jak już się zrobi lato to bezwstydnie będę prezentować swoje piękne, gładkie uda smile

28

Poszłam niedawno do spa na profesjonalny masaż. Cudownie było!! Poczułam się po prostu jak nowo narodzona tongue coś wspaniałego. I tak gadałam z tą masażystką o dietach, o tabletkach. Mówi, że sama cellasene łyka. No i że jej klientki to różnie, jedne właśnie celle, inne celstop, ale raczej, ze tabletki są popularne, to dobrze, bo znaczy, że działają tongue

29

działają na 100%, po dwóch miesiącach sa juz pierwsze efekty smile zachęcam do spróbowania

30

ostatnio na rynku pojawiły się jeszcze tabletki z serii Pharmaceris C (oczywiście obowiązkowo jest jeszcze krem i peeling). Zawsze lubiłam dr Irenę Eris, więc chyba spróbuję, szczególnie, że wkrótce się zrobi tak ciepło, że aż głupio będzie chodzić w spodniach smile

31 Ostatnio edytowany przez brukselka (2009-04-18 23:29:19)

ja czytałam właśnie ostatnio o serii Pharmaceris C i tam są właśnie tabletki na cellulit (a do nich jest właśnie ten peeling i krem-żel do masowania cellulitowych miejsc). osobiście nigdy nie stosowałam tego typu preparatów, a tabletek to już w ogóle, ale przyznam, że mam ochotę sobie je kupić. podobno na cellulit pomaga tylko atak ze wszystkich stron - czyli najlepiej kosmetyki + suplementy diety + dieta + sport. kusi mnie ten Pharmaceris C - tabletki też, bo mają w składzie L-Karnitynę, która pomaga spalić tłuszczyk i kilka innych antycellulitowych składników. może ktoś wie coś więcej o tych tabletkach i ogólnie o tej serii?

32

brukselka napisał/a:

ja czytałam właśnie ostatnio o serii Pharmaceris C i tam są właśnie tabletki na cellulit (a do nich jest właśnie ten peeling i krem-żel do masowania cellulitowych miejsc). osobiście nigdy nie stosowałam tego typu preparatów, a tabletek to już w ogóle, ale przyznam, że mam ochotę sobie je kupić. podobno na cellulit pomaga tylko atak ze wszystkich stron - czyli najlepiej kosmetyki + suplementy diety + dieta + sport. kusi mnie ten Pharmaceris C - tabletki też, bo mają w składzie L-Karnitynę, która pomaga spalić tłuszczyk i kilka innych antycellulitowych składników. może ktoś wie coś więcej o tych tabletkach i ogólnie o tej serii?

ja zanabyłam tę serię drogą kupna, od dwóch dni używam. póki co mogę jedynie powiedzieć, że używa się bardzo przyjemnie smile peeling jest genialny - gruboziarnisty, masujący i zielony, hehe wink a żel bardzo ładnie i szybko się wchłania.
najbardziej się obawiałam tabletek, bo po bio cla kiedyś wysiadła mi wątroba. ale tu bez żadnych ekscesów - w ogóle jej nie odczuwam - więc tabletki muszą być odpowiednie dla osób z wrażliwym żołądkiem i wątrobą wink

33

Wczoraj przez przypadek znalazlam wlasnie to cudeńko - kosmetyki serii Pharmaceris C- czytałam o tym troche ale nie było zadnych opinii co do jakosci. Tylko badania przeprowadzone przez produceta itp. wiadomo ze tam te wszystkie liczby są piękne i zachęcają. Jest to niedrogi zestaw.. myslałam zeby kupić, bo  powiedziałam sobie że w maju musze cos zrobic i rozprawić się z tym moim mankamentem jakim jest celllllllllllllllulit sad

ballia na ile taka kuracja starcza? na 2 tyg czy miesiac? napisz jakie są efekty prosze. Jesli to okaze sie nieskuteczne pozostanie mi odwiedzenie salonu kosmetycznego na zabiegi "żelazkiem antycellulitowym" to napewno dziala tylko niestety kosztuje wiecej niz zestaw Pharmaceris C sad

34 Ostatnio edytowany przez ballia (2009-04-24 20:30:20)

na razie jeszcze za krótko używam, żeby pisać coś o konkretnych efektach wizualnych.

tabletki wystarczą na dwa tygodnie lub dłużej, zalezy ile będziesz łykać... producent zaleca 4 tabletki dziennie,czyli na dwa tygodnie opakowanie 60 tabletek.
ja bałam się o reakcję mojej wątroby i dlatego zaczęłam od dwóch tabletek dziennie. ale jak nie będzie dolegliwości bólowych jeszcze przez kilka dni, to zwiększę dawkę.
co do żelu to opakowanie może wystarczy na 3-4 tygodnie, ciężko przewidzieć, ale na pewno na więcej niż dwa... a peeling jeszcze na dłużej, bo jest w dużym opakowaniu i baaardzo wydajny...
suma sumarum to też jest fajne, bo "uzupełniając" braki nie będę musiała na raz wydać okrągłej sumki, tylko po trochu i co jakiś czas - bo raczej nie będą się te produkty równomiernie kończyć.

35

a mnie cellulit już prawie znikł smile bardzo jestem zadowolona i z masaży i z diety i z cellasene. Wreszcie moje nogi ładnie wyglądają i mogę się nimi chwalić smile tylko żeby jeszcze ładna pogoda była!

36

niedługo już odstawiam cellasene tylko dziewczyny nie wiem jak mam dbac o to żeby się z powrotem nie pojawił? jak już odstawię tabletki to co wtedy, same ćwiczenia wystarczą?

37

musisz dalej po prostu o siebie dbać. Wiadomo, cellasene nie można łykac bez przerwy a szkoda tongue ale pamiętaj o diecie, ćwiczeniach, balsamami nadal się smaruj i wszystko powinno być dobrze. Najważniejsze, to nie wrócic do starych leniwych nawyków!

38

Tabletek na cellulit nie używałam ale ostatnio znalazłam na allegro (aukcja.onet.pl/show_item.php?item=653973783) i necie produkt o nazwie Adipesina i bardzo chwytliwym haśle "Liposukcja bez skalpela" produkt naturalny produkowany przez jakąś włoską firmę. Oprócz tego w jej ofercie są produkty na celullit (celludrenans), odtoksyczniające organizm (detoxslim) czy spalacze kalorii (bruciakal). Nie wiem ale zawsze miałam opory przed używanie preparatów doustnych ale chyba w moim wieku (trzydzieści ze sporym kawałkiem) już tylko pozostaje działanie kompleksowe tzn. ćwiczenia, masaże i chyba jakieś farmakologiczne wspomaganie. Jestem ciekawa czy któraś z koleżanek ma jakieś doświadczenia z tymi produktami ponieważ opisy są dosyć interesujące i zachęcające. A także czy takie doustne wspomaganie odchudzania czy walki z cellulitem sie wogóle sprawdza.

39

tabletki niekoniecznie muszą działać na wszystkich, ale działają na tych, którzy ćwiczą, a nie siedzą w domu i nic nie robią. U mnie tak było. Myślałam, że jak się balsamem posmaruję to zaraz cellulit mi zniknie. Dopiero jak się na ćwiczenia zapisałam, kupiłam tabletki, zaczęłam robić masaże to zniknął!

40

a dziewczyny jak teraz o siebie dbać po odstawieniu celli? Macie jakieś swoje tajne sposoby na to żeby cellulit nie wrócił?

41

no jak już Cellasene nie łykasz to teraz na ćwiczeniach się skup, pamiętaj żeby masaże sobie robić, balsamami się smarować i uważać na to co jesz. I cellulit nie wróci smile

42

anna_g  a jak długo brałać ten  Cellasene?? kiedy zaczeły pojawiać się efekty??

czyli to naprawde działa?? tabletki + co? ...dieta?? ale jaka?

43

Na mnie Cellasene podziałały smile i szczerze to trzeba o ćwiczeniach pamiętać, o diecie, masażach, balsamach. Trzeba się wspomagać jak się tylko da smile

44

potem tylkoOdpowiednia dietka na warzywach i owocach a nawet nie bedziesz pamiętać że kiedykolwiek mialaś celluit!
big_smile

45

no dokładnie smile Wiadomo, tabletkami można się wspomagać, ale ćwiczenia, dieta też są bardzo ważne. I trzeba o tym pamiętać!

46

Oj dziewczyny, dziewczyny, jeszcze o żadnych takich cudotwórczych tabletkach nie słyszałam smile lepszy efekt niż tabletki da picie dużo wody mineralnej i częste ruszanie się (fitness, aerobik). Do mnie często przychodzą kobiety z tym problemem. Duże wybawienie daje tutaj laser, który faktycznie przynosi zamierzony efekt już po kilku zabiegach. Czasem warto się wybrać na taki zabieg, a przynajmniej przestać się łudzić, że tabletki coś dadzą.

47

Ja stosowałam bańki chińskie i ćwicze teraz 5 razy w tygodniu, nogi o wiele ładniejsze! wink
Nie bierzcie tej chemii, słyszałam ,że niezłe skutki uboczne mogą takie rzekomo " zdrowe" tabletki dawać, poza tym jak przestaniecie je brać, nogi znów wrócą do tego samego stanu. Moje koleżanki tak miały, lepiej stosować bańki chińskie! smile

48

Polecam ćwiczenia, dieta i jakaś suplementacja, najlepiej tylko sprawdzone preparaty.

49

hmm na cellulit najlepsze są ćwiczenia smile jest dużo treningów na youtube, które możesz wykonywać w domowym zaciszu. Poza tym jakieś dobre serum np.vialise), peelingi kawowe, dobra dieta. I dobre nastawienie przede wszystkim !!

50

U mnie najlepiej sprawdził się Cellu Off Floslek,  w końcu skóra wygląda jak trzeba.

51

Serio? Tabletka na cellulit? o.O

52

Bźdura!

Bański chińskie, peelingi kawowe, oczywiście troszkę sportu i jakaś dieta (w sensie - MŻWR) i tyle. Dla poprawy metabolizmu jedzonko można posypywać szczyptą papryczki chilli, szafranu, imbiru itd. Kawa/herbata już nie z cukrem czy śmietanką, tylko bez.

smile

53

Zgadzam się ! MŻWR ! a koleżanka ostatnio też wspominała o tym, że warto się smarować, żeby odżywić skórę smile krem nazywa się Vialise. Czy któraś z Was stosowała?

54 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-07-04 19:10:59)

Z dala od tabletek ! Nawet nie wiecie co oni tam dodają! Lepiej używać produktów, które mają jasno opisany skład smile ja używam SPAM i jestem bardzo zadowolona smile ujędrnił moje nogi, wyszczuplił i wygładził. No i ma też działanie odżywczo-nawilżające. Mój faworyt smile

55

Ja tabletkom nigdy nie ufałam, koleżanka miała po pigułkach na cellulit bóle wątroby...

56

Możesz poszukać pomocy w prywatnym gabinecie modelująco – wyszczuplającym w Warszawie https://www.facebook.com/StudioFiguraWawer przy ul. Przewodowej 29. Na FB widać wyróżnione pakiety kilka w jednym, w tym sporo gratisów i zdjęcia, w jaki sposób wygląda obsługa klienta.

57

cellulit to odkladajaca sie woda, aby sie go pozbyc trzeba pic duzo wody zeby organizm nie odkladal, szczotkowanie na sucho no i ujedrniajace kosmetyki, busajna fajnie sie sprawdza

Posty [ 57 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » tabletki na cellulit? słyszał ktoś o tym??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024