Allegro sprzedawca straszy sądem. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Allegro sprzedawca straszy sądem.

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 205 z 205 ]

196

Odp: Allegro sprzedawca straszy sądem.

Do tego chcialas 3 butelki rozumiem ze za 1 zl za kazda tyle ze to byla licytacja nie kup teraz
Moze cena za wysylke jest troche duza tyle ze kupujacy czesto nie biora pod uwage tego ze w koszt wlicza sie nie sam znaczek ale i opakowanie ja sama sprzedaje i doliczam jeszcze koszt dojazdu na pocztę bo kilka kilometrow mam
To sa groszowe sprawy jednak

Niestety za nim sie wcisnie licytuj lub kup teraz trzeba przeczytac co w aukcji pisze i na stronie o mnie jesli sprzedajacy taka ma

Szczerze gdybym nerwy mialabym sobie psuc to wolalabym za te perfumy zaplacic i miec spokoj
Bo tu nie chodzi o 200 zl tylko o 20

Zobacz podobne tematy :

197

Cynicznahipo napisał/a:

I właśnie dlatego jesteś sama sobie winna.
Kupiłaś jedną buteleczkę, trzeba było za nią zapłacić i tyle.

Koszt przesyłki widniał opisany jak byk. A facet nie ma obowiązku iść Ci na rękę i sprzedać trzy produkty za jeden koszt przesyłki.

Oczywiście, też tak na początku pisałam, ale zważ na to, że ona już konsekwencje poniosła, wpłaciła mu kwotę 7 zł jako ugoda, a facet wciąż ją dręczy i wymysla nowe obciążenia. To juz chyba przesada. Tak może w nieskończoność.
Nie miał obowiązku wysyłać jej trzech perfum, Ewtula tylko zaproponowała, on się nie zgodził i temat zamknięty. Ale robienie z jego strony problemu to zwykła zlośliwość,. O te perfumy nikt sie nie bije, nikt ich nie licytował, więc nic nie stracił, prowizje (od 1 zł smile )allegro by mu zwróciło. To zwykla upierdliwość. Facet żeruje na ludzkiej nieostrożności poza tym narusza art. 24 ustawy  o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, sprzedając te perfumy na allegro. Nie lubię cwaniaków

198

Niektóre z was nie zrozumiały ale ja zalicytowałam 1 szt i z niej zrezygnowałam. A  o dwie się spytałam jego czy jak KUPIĘ  3  szt to jaki będzie koszt wysyłki w 1 paczce. Cynicznahipo  nie   mam zamiaru cię wyzywać, ani mieć do ciebie jako takie pretensje bo każdy ma prawo do swoich myśli i wypowiedzi. Aczkolwiek nie lubię jak ktoś jest wulgarny. Zapomnijmy o tym -emocje nas poniosły i ja za swoje nie przemyślane posty do ciebie przepraszam.

199

Ewtula nic innego Ci nie pozostaje jak nie reagować na następne meile od tego sprzedającego wink

200

Tak -mam mocne postanowienie że nie będę już nawet czytać. 2 dni się nie odzywał, a miałam termin do 15 lutego wpłatę 23 zł. Nie sądzicie że prawdziwi windykatorzy nie polemizują z dłużnikiem i wieczorową porą nie prowadzą utarczek.?

201

ewtula napisał/a:

Niektóre z was nie zrozumiały ale ja zalicytowałam 1 szt i z niej zrezygnowałam. A  o dwie się spytałam jego czy jak KUPIĘ  3  szt to jaki będzie koszt wysyłki w 1 paczce. Cynicznahipo  nie   mam zamiaru cię wyzywać, ani mieć do ciebie jako takie pretensje bo każdy ma prawo do swoich myśli i wypowiedzi. Aczkolwiek nie lubię jak ktoś jest wulgarny. Zapomnijmy o tym -emocje nas poniosły i ja za swoje nie przemyślane posty do ciebie przepraszam.

Ja też przepraszam, faktycznie byłam dość niemiła... Zgodaa? ;-)

Nektaryna, facet to oczywiście świnia i właśnie dlatego trzeba było to kupić i mieć spokój... widać było od razu, że upierdliwy typ.
Teraz najlepiej po prostu go olać. Nie odpisywać.

202

Cieszę się że przynajmniej jeden spór ,zakończony pozytywnie. Bo przecież wrogów nam nie potrzeba. I fajnie że tyle osób zainteresowało się moją sprawą -dziękuję wam.

203

Ewtula, napisz jak zakończyła się ta sprawa, czy wreszcie dał Ci spokój?

204

Witam was wszystkich po długaśnej przerwie, nic nie pisałam bo nie wiem co dalej. Pan złodziej dalej wyłudza ostatnio nawet straszył munitem chociaż nie odpisywałam. ALE TAK MNIE WKURZAŁ że chłopak jak przyjechał do córki odebrał mi mojego laptopka i coś popisał ,postukał i od jakichś trzech tygodni nic mi nie przychodzi. Wiadomości które tamten wysyła nie dochodzą do mnie. I na razie spokój mam. Natomiast allegro nic mi nie pomogło a pisałam do nich wielokrotnie i wysyłałam od niego e-maile. A niech hodują sobie drugiego pobieraczka - bo on działa na podobnych zasadach, i WSZYSTKICH PRZESTRZEGAM PRZED NIM.

Posty [ 196 do 205 z 205 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Allegro sprzedawca straszy sądem.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024