Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 20 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 1,293 ]

261

Odp: Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

I znów ja ale gapa zemnie Dorotka a ty z  którego grudnia jesteś?

Zobacz podobne tematy :

262

Ja Cię kręcę imprezka się szykowa...  Agniesiu  mój synek również jutro się rodzi... tongue
Matko to już tyle lat aj jak ten czas leci...
A która to ja? Dorotko na tym obrazku?  Czyżby to ta z Fajką? i kularami?

Witajcie Dziewczyny smile  Takie słodkości wstawiłyście kurde,,,aż mi ślinka leci.

263

Agniesiu, a to Ci niespodzianka smile Mikołajkowa jesteś!! Fajnie big_smile
Te obrzędy Twoich braci, z samego opowiadania muszą być śmieszne lol
Oj frajdę będziesz mieć!

Ja też jestem prawie świątecznym prezentem yikes Jestem z 23 grudnia smile

Asiu, tego z fają biere na siebie...;)
Jesteś w środku, kochana smile

264

Wow  tongue no pięknie. A to mówisz że urodziłaś się przed Wigilią smile No to ci niespodziewajka.

Wiesz dzisiaj mam taki do.... humorek.Koniec roku i jak zwykle człowiek na "minusie" z głową pełną marzeń,albo raczej z myślami..................co zrobić żeby w końcu odetchnąć i spokojnie pożyć. Nie że chce po marudzić,ale już czasami nie wyrabiam. Mam też dylemat,bo z jednej strony czekam na pewne info w związku z ewentualnym wyjazdem....... za pracą,czy też do pracy nie w Polsce.A z drugiej moje myśli są odwrotne...... jak zostawić rodzinkę. Jednak sytuacja nie jest wesoła i przede mną nie lada problem. Dzisiaj nawet w pracy dwie osoby zauważyły że jestem znerwiona...hmm ,ja taka cicha i u siebie na stanowisku do nich nie chodzę,bo brak mi czasu....i zauważyły.

265

Milionek napisał/a:

Wow  tongue no pięknie. A to mówisz że urodziłaś się przed Wigilią smile No to ci niespodziewajka.

Wiesz dzisiaj mam taki do.... humorek.Koniec roku i jak zwykle człowiek na "minusie" z głową pełną marzeń,albo raczej z myślami..................co zrobić żeby w końcu odetchnąć i spokojnie pożyć. Nie że chce po marudzić,ale już czasami nie wyrabiam. Mam też dylemat,bo z jednej strony czekam na pewne info w związku z ewentualnym wyjazdem....... za pracą,czy też do pracy nie w Polsce.A z drugiej moje myśli są odwrotne...... jak zostawić rodzinkę. Jednak sytuacja nie jest wesoła i przede mną nie lada problem. Dzisiaj nawet w pracy dwie osoby zauważyły że jestem znerwiona...hmm ,ja taka cicha i u siebie na stanowisku do nich nie chodzę,bo brak mi czasu....i zauważyły.

Asiulu, wiem o czym piszesz. Smutna szara rzeczywistość. Żeby godnie żyć, człowiek decyduje się na wyjazd do pracy. Moja mam już prawie 10 lat wyjeżdża do pracy sad Było źle i wyjścia nie było. "odkuła się" kosztem rodziny, dzieci...Wiele straciła z Naszego życia. Stara się być z Nami, chociaż jest taaaak daleko. Ma trójkę wnuków i każdy z nich zna i pamięta babcię.
Jeszcze troszkę i wróci big_smile

Kochana, jeśli wyjazd ma pomóc...musisz uszykować się psychicznie na tęsknotę, rozdarcie....ale to pewnie wiesz.
Trzymam kciuki za Ciebie.

266

To nie takie proste... z pół roku temu było by łatwiej... z jednej strony. Teraz w sumie dzieci na swoim...choć też nie wiadomo jak im się będzie żyło... pozostaje jedno i mój men obecny.
Sytuacja nie jest dobra.to pcha do tego,aby jechać.Z jednej strony..no tak to jest zastrzyk finansowy,choć wiem tylko że robota w polu...i nie tylko. Ale pomijając  to obecnie pracuję nie wiem czy będę musiała się zwolnić czy też mogę mieć urlop bezpłatny. To takie niby drobiazgi ,ale jak ważne dla nas Polaków, aby nie stracić... Inie chodzi żeby dwie sroki za ogonek trzymać,ale zawsze w razie cóś.  Jak na to spojrzy Kierownictwo... jak to powiedzieć,ale z drugiej strony czekam na info aby choć troszkę mi napisała ta osoba,bo nie wiem co mam zrobić,a urlopy mamy brać na te dni co są przed Świętami i po. A potem nowy rok.....................  no i  tak mi to w głowie siedzi....że nic nie wiem już.A i jak z ubezpieczeniem i z kontem...ech

267 Ostatnio edytowany przez 8kh3 (2013-12-05 18:02:07)

Jeśli będziesz jechać, to ubezpieczenie możesz na darmo zrobić w urzędzie miasta. Składasz tam wniosek i oni dają Ci taką kartę...dzięki niej jesteś ubezpieczona. Wiem to bo moja mama takie wyrabia. Kiedyś wykupywała sobie w jakiś biurach podróży...

Nie znam się dokładnie co do konta. Ale można otworzyć sobie konto walutowe, ale chyba się ie opłaca, bo mama by takie miała wink

W pole?! uuuuuu to ciężko sad No nie powiem masz KOCHANA dylemat, ciężka sprawa. A co sądzi Twój men?

268

Nie wiem ile lat temu ... ale było coś takiego jak się było na statucie bezrobotnego,wtedy szło się do Zus w swoim mieście do oddziału i tam wypełniało się kartę wpisywało że jest się zarejestrowanym potem szło się potwierdzić do Urzędu i czekało się na wyrobienie.Obecnie nie wiem bo u nas w Urzędzie o takowym nie słyszałam.Ale czekam na info tej osoby,co mnie ma wprowadzić w temat pracy.........> tam.
Co do mojego Milusia hmm.... jeszcze tak dokładnie nie mówiłam,raczej to były takie pół słówka,no i tematy właśnie o tym braku ........... i że pracuje się za te 1000zł i ciągle brakuje.
A do tego jeszcze się mijamy ja na rano on na drugą zmianę....

269

Cześć dziewczyny,ja już porobiłam i posprzątałam w domku,teraz posiedzę smile

Asiu Ty naprawdę masz dylemat nie zazdroszczę,z tym ubezpieczeniem,to faktycznie załatwiać w urzędzie, to tak zwana karta.

Dorotka kolacja już zjedzona?

Dagmarko gdzie się podziewasz?

270

Ojej sad:(:(-nie ma nikogo,,,, gdzie jesteście,może potem.

271

Kochane ja się tylko przywitam, wpadłam po kanapki i uciekam, spałam z 2 godziny po nocce, cały dzień w pracy i zaś powrotem do jednostki, nie wiem jak u Was ale u nas wichura szaleje, wypadek za wypadkiem, drzewa poprzewalane, ludzi brakuje a wezwań z minuty na minutę przybywa. Uważajcie na siebie!

272 Ostatnio edytowany przez 8kh3 (2013-12-05 22:45:28)

Asiu, będę trzymać kciuki za Ciebie i Twojego mena, ogarnąć ten cały temat nie będzie łatwo hmm
Agnieszko, kolacja dopiero będzie smile Właśnie wróciłam od bratanka, byłam z paczką od Mikołaja wink
Zaraz chłopaków pakuję do wyrek i sama coś przekąszę...mam ochotę na....sama nie wiem jeszcze na co smile

Trzymajcie się kobitki smile Dobranoc :**

273

Dobrej nocki Słoneczko byłam pisowałam... oczki się zamykają.
Dagmarko  to do jutra trzymaj się.
Dorotko dziękuję...cóż zobaczymy...................

Dobrej nocki Wam :)do jutra smile

274

Witam!!!!

Sto lat, sto lat... Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla Agnieszki

Laski ale wieje yikes yikes yikes

275

Witajcie Dziewczyny smile

Na sam początek Mikołajek tongue żeby nie było chociażw ten sposób.
http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2012/11/pobrane-16.gif

Kochana Agniesiu

Z okazji Twoich Urodzinek pragnę złożyć Najserdeczniejsze Życzenia:

ZDROWIA
UŚMIECHU I SŁONECZKA smile
SAMYCH POGODNYCH DNI
ZADOWOLENIA Z ŻYCIA
SPEŁNIENIA MARZEŃ
PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ
DUŻO MIŁOŚCI I ZROZUMIENIA
POGODY DUCHA
I CZEGO SOBIE TYLKO ŻYCZYSZ KOCHANA smile

http://jola238.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/1085184/files/blog_gm_4441026_6531540_tr_02404cbe1c3452d9.jpg

http://img12.dreamies.de/img/280/b/iqpqhy4lsnf.gif

276

Asiu ale zaszalałaś big_smile

Jesteś jak ten Ksawery co buszuje nad Polską wink

277

Dorotko  ale czemu tak? tongue No że ja taka powiewna? czy jak?że szalona? tongue

278

Milionek napisał/a:

Dorotko  ale czemu tak? tongue No że ja taka powiewna? czy jak?że szalona? tongue

Poleciałaś jak burza ze zdjęciami...:D
Dzisiaj wszystko w mnie jest połączone z tymi wichurami smile Nie miałam nic złego na myśli...:)

Powiem Ci kochana, że jestem przerażona tym co mam za oknami yikes Ogólnie jestem strachliwa hmm

279

No fakt że jest to niepokojące,ale  może temu że siedzi się w domu  choć ciepła takiego jak byc powinno nie mam.To jednak dzisiaj zaniepokoił mnie chłopak  no nie wiem ile miał lat.Pukał do drzwi dzwonił,po otwarciu oczywiście żartem wpraszał się na kawę...ale to początek sprawy.Otóż pyta o rachunek za światło a potem...na moje pytanie,ooo  a co to...  a on że chciałby widzieć rachunek,chwilkę pogadać i być może kwalifikuj się do obniżki opłaty za prąd.

280

Dobry wieczór wszystkim, Aga sto lat!

281

No nareszcie Dagmarko jak dzisiaj dzionek mija? Pewnie też nie ciepło...w całym kraju zamieć,śniegi...itd  zimno straszelnie jest. smile

282

Ja się na ten temat nie wypowiadawszy, bo się tylko wkurw....wszy niepotrzebnie hmm
Zimno, głodno i do domu daleko hmm

283

Witaj Dagmarko, właśnie jak dzionek? uuu widziałam Twoją odp. więc odwołuje pytanie wink

no to Asiu miałaś dzisiaj ciekawe odwiedziny smile

284

Yhy no rozumiem....ale już masz wolne? czy znowu ten tego ten nocek?

285

Mój plan dnia-zejście z nocki o godz. 6.00, przespane 4 godziny, z powrotem do jednostki, powrót o godzinie 17.30 i z powrotem wyjście, także wpadłam się tylko przywitać i uciekam. Dziewczyny chociaż Wam kochane spokojnej, ciepłej nocy życzę .

286

Dziękujemy. Trzymaj się cieplutko i uważaj na siebie smile

287

Moje kochane dziewuszki ogromnie Wam dziękuję za przepiękne życzenia smile:):):)

Ja trochę zmęczona więc na chwilę i zmykam ,pozatym
stary  Mikołaj do nas jedzie (mąż).

Dagmarko ja Cię sunę kiedy Ty odpoczywasz?piszę zaraz pismo do szefa o wolne dla Ciebie serduszko smile:):)

Dorotko a jak Tobie dzień przeleciał i co nowego przyniusł?Czy mój brat Mikołaj przyszedł do Ciebie?mam nadzieję że tak,bo jak nie to ja już go pogonię.:)

Asiuniu Ty moja kochana:)-no tak -jesteś dla nas i dużym serduchem,które obdarza ciepłem,dużą śliczną główką która o wszystkich myśli,a przedewszystkim super supermenem,babeczką jak u nas się mówi babą z jajami,albodo tańca j do różańca.:)

Cauję Was słodziutko i życzę spokojnej nocy,a churaganami się nie martwcie,właśnie
miki przyszedł na przerw,więc biorę jego sanie i jadę walczyć z nimi:).a co:):

288

No tak zalatana  jak ten Huraganos tongue no ale trzeba żeby Ktoś pomógł,sami ludzie sobie nie poradzą. smile Słonko  ja taka zwyczajna malusia istota żeby nie rzec Krasnolud smile Nic nadzwyczajnego..ot dziołcha tongue

Słonko to baw się zajadaj pyszne ciasta..... tongue Świętuj smile*
Dorotko a Ty co tam porabiasz?

289

Witam kobietki!

Dziękuję za troskę smile Dorotce szczególnie smile
Sobota dzień sprzątania, tak więc zabieram się do roboty big_smile

290

Hej Dagmarko
Tak sobota i robota, lekarza mam za sobą więc mogę spokojnie zająć się domowymi sprawami.
Palenie w piecu i lepienie pierogów. Poczytam jeszcze i lecę......

Pozdrawiam cieplutko,zimno straszelnie i wieje. smile

291

Witam moje kochane dziewczynki smile

Słoneczko, Mikołaj w tym roku zapomniał o mnie sad ale się nie martwię...ja byłam Mikołajem i obdarowałam dzieciaczki!
aaaale się cieszyły jak rano wstały i paaaaki miały big_smile Wesoło było!

Asiu, co się dzieje, że doktora odwiedziłaś?? Mam nadzieje, że wszystko oki. Tulam smile

Dagmarko, ja już tak sprzątasz to wpadnij do mnie...jest co robić lol

Lecę kopytka klepać, buziaczki!!!

292

Dzień doberek, nie spać, wstawać, opowiadać big_smile

293

O kurde a to ci dopiero Dorotka klepie kopytka,tylko ciekawe komu tongue
Dagmarko witaj ja niedawno wstać. Kości boleją  dziś będę się byczyć.:)

Dorotko byłam z córcią u Ortopedy bo we wtorek na komisję jedziemy
o nadanie grupy niepełnosprawności,a właściwie odnowienie.

Pozdrawiam

294

Asiulo, mężowi kopytka klepałam lol Ważna sprawa Was dziewczyny czeka! Będę trzymać kciuki za komisję...Będzie dobrze smile

295 Ostatnio edytowany przez Viggo (2013-12-08 14:47:16)

Milionku ucałuj córcię.
Obyście trafiły na normalnego orzecznika.

A ja się dziś pochwalę-> zrobiłam pierożki big_smile
I jestem cała happy, jedno z głowy big_smile
Oczywiście o ruskie chodzi, z mięsem nie lubiwszy, z samym serem nie tknąwszy, a z kapustą i grzybami to za dużo roboty.

296

Hej Hej  super Dagmarko  to cieszy właśnie jak człowiek sam zrobi,ja właśnie z Milusiem zjadłam z sosem pieczeniowym torebka to tylko dodatek do zakończenia sosiku.Bo cały składa się z paróweczek pokrojonych cebulki warzywka starte na paseczki odrobina papryki słodkiej z torebki i przyprawka. Mniam naprawdę. Dorotko dziękuję...mam nadzieje Kochane że będzie człowiek czyli orzecznik taki jak był w 2008 czyli fajny Ortopeda..który też leczył moją Agę.Dagmarko dziękuję dobrze. smile

297

A jak coś orzeknie na Wasza niekorzyść ja tam wpadnę i odpowiednio go przekonam, by nie cwaniakował zbytnio.

298

Witajcie dziewuszki:),trochę spóżniona i niedorobiona dziś jestem.

Dorotka ależ Ty nadskakujesz swojemu misiowi,aby to ciągle doceniał.

Asiu ja też z całych sił trzymam kciuki za Agę,aby przyznali grupę pozytywnie.

Dagmarko super,pierogi masz z głowy.

Ja w tym tygodniu zaczynam hurtowo kleić uszka,pieroszki,gołąbki i krokieciki.W tym roku padło na mnie.Wigilia u mnie,więc zjazd rodzinny nie mały.Zrobię zamrożę i gotowe.

Zyczę Wam kochane moje słodkiej i spokojnej nocy,buziaczki,papapa smile:):)

299

Wzajemnie Agniesiu dobrej spokojnej nocki....Dziewczyny Dziołchy i kolorowych senków.Czas odpocząć...oczka się kleją...jeju jutro znowu pobudka o 4 smile

Do jutra pa buziaki smile

300

Wybaczcie, że się trochę obcesowo wetnę.
Milionku czytam czasem Twoje posty w różnych wątkach i muszę powiedzieć, że jawisz się jako bardzo sympatyczna osoba smile
Już mnie nie ma.

301

Asiu-Dagmarko-Dorotko witam witam:) i pytam..pytam gdzie jesteście holewcia tęskno mi za Wami.Zyczę miłego dzionka,pozdrawiam smile:):)

302

Witam, witam i o zdrowie pytam smile

Luc muszę przyznać Ci sto procent racji, nasz Milionek-Asia, to niezwykle sympatycza osoba, dlatego ośmieliłam się zaczepić ją w wątku "Pierogi" smile i jak widać, to stało się przyczynkiem do założenia Naszej netkafejki. Dobrych ludzi się po prostu wyczuwa.

Luc zapraszamy do Nas, wpadaj, gdy masz czas.

Dorotko ściskam, Agniesiu, Asiu miłego dzionka życzę.

303

Cześć dziewczyny a tu mogą też i faceci popisać?? smile Czy nas miotłami pogonicie ?:D

304

Witajcie smile

Stefanie smile pewnie, że możesz! Zapraszamy smile Spokojnie nikt miotłami nie będzie wywijać, wszystkie połamały się...

Dziewczynki i rodzynku wink dzisiaj młody wstał lewą nogą. Maruda przeokrutna hmm
Byłam z nim u lekarza. Ma pieluszkowe zapalenie, strasznie brzydko to wygląda sad
Dzień zleciał nie wiem na czym...dobrze, że się kończy big_smile

Co tam porabiata?? Oddajecie sie słodniemu poniedziałkowemu lenistwu tongue

305

Jeju, współczuję, uściskaj to swoje chorowite maleństwo smile
Ciocia Dagmarka gdyby mogła, to choróbsko by na siebie wzięła!

Stefan witaj, wpadaj, nie pytaj, co do mioteł, możesz jedynie dostać rurą od odkurzacza big_smile
Żartuję oczywiście.

306

Wolę zachodzić świadomie aniżeli wpadać big_smile

307

Hah, ale Ty nie możesz wpaść, no chyba,że wiatropylny jesteś big_smile

308

luc napisał/a:

Wybaczcie, że się trochę obcesowo wetnę.
Milionku czytam czasem Twoje posty w różnych wątkach i muszę powiedzieć, że jawisz się jako bardzo sympatyczna osoba smile
Już mnie nie ma.

Witajcie Dziołchy smile 

Luc... dziękuję Kochana,pozdrawiam  jest mi miło... dziękuję. smile*
Zapraszamy jak napisała Dagmarka wszystkich  którzy będą chcieli do nas dołączyć. smile
Piszemy o wszystkim,czasami smutno,częściej żartem.... tongue choć różnie bywa. smile
Słoneczko dzisiaj jestem pózniej,ale troszkę trzeba było coś pozałatwiać.Jutro wyjazd niemal
po pracy.:)

Dorotko a jak tam dzisiaj kopytka mężowskie ? tongue wypieszczone?

Stefanie zapraszamy a jakże mężczyzni mile widziani. smile

Pozdrawiam cieplutko i jeszcze raz dziękuję ...... smile za wyrazy sympatii choć jestem
tak jak Wy smile

309

Dagmarko, oj nie wiem czy byś chciała akurat tą przypadłość od mojej dzidzi.
Kochana nóżkami byś przebierała w miejscu tongue i trzeba "te" miejsca wietrzyć, hihi!! a do pracy bez gatek to chyba nie da rady...:lol: Ale dziękuję za milutkie słowa! Mały podziękować cioci smile

Asiu, kopytka były i nima hmm szybko mi poszło! hehe lol
Tak między nami...pumeks nie dał rady wink

O proszę jaki ten Nasz rodzyneczek z poczuciem humorku!!
Złociutki ostatnio straszne wichury były, więc leć po testa!! lol

310 Ostatnio edytowany przez Viggo (2013-12-09 19:40:05)

8kh3 napisał/a:

Dagmarko, oj nie wiem czy byś chciała akurat tą przypadłość od mojej dzidzi.
Kochana nóżkami byś przebierała w miejscu tongue i trzeba "te" miejsca wietrzyć, hihi!! a do pracy bez gatek to chyba nie da rady...:lol: Ale dziękuję za milutkie słowa! Mały podziękować cioci smile

Asiu, kopytka były i nima hmm szybko mi poszło! hehe lol
Tak między nami...pumeks nie dał rady wink

Ahahahaha padłam i wstać nie mogę ahahahah bez majtek do pracy to se ne da ahahaha wiatropylny Ksawery big_smile
Ty to masz teksty, masz u mnie mistrza ciętej riposty big_smile

311

Ja się oddaje ze słoiczkiem oliwek i radiem Paranormalium big_smile

312

8kh3 napisał/a:

chyba tak zrobię bo mi z 1,5 kg przybyło wink

313

Dagmarko, dzięki big_smile tak mi się wypsnęło...i już mistrzem zostałam, hihi!!

Matko Stefanie co to za stacja?? w życiu nie słyszałam...
Oliwki  hmmm...nie przepadam, ale gdybyś częstował orzechami nerkowca...to się skuszę big_smile

314

Korzystając z zaproszenia...
Zabawnie tu u Was smile

Stefan86 napisał/a:
8kh3 napisał/a:

Ale to tak szybko nie idzie tongue

315

Stefan86 napisał/a:
8kh3 napisał/a:

nooooo nie ma to tamto!!!!!! coś musi być na rzeczy! Wróżka Dorotka prawdę Ci powie big_smile
Wróżę bliźniaki! a co, jak szaleć to szaleć.

316 Ostatnio edytowany przez 8kh3 (2013-12-09 20:12:01)

Witaj luc smile

To nie wiesz kochana, że u facetów to idzie inaczej...tak jak z katarem! Za 7 dni będzie rozwiązanie lol

Kochani ja tu bajdu bajdu, a trza dzieci upchnąć do wyrek i przywiązać...co by nie wylajzły lol
Do później...

317

Witaj 8kh3 - ki pieron! Połamałam klawiaturę na Twoim nicku lol

8kh3 napisał/a:

To nie wiesz kochana, że u facetów to idzie inaczej...tak jak z katarem! Za 7 dni będzie rozwiązanie lol

Fakt, u mężczyzn wiele spraw idzie w inny, niezrozumiały dla nas, sposób smile

318

No wiesz moja droga jestem spod znaku bliźniąt big_smile

A radio Paranormalium to stacja internetowa o zjawiskach tajemniczych takich jak UFO, Spirytyzm, Kryptozoologia, tajemnice Riese i III Rzeszy, oraz wielu wielu innych rzeczach big_smile

319

Stefan86 napisał/a:

No wiesz moja droga jestem spod znaku bliźniąt big_smile

A radio Paranormalium to stacja internetowa o zjawiskach tajemniczych takich jak UFO, Spirytyzm, Kryptozoologia, tajemnice Riese i III Rzeszy, oraz wielu wielu innych rzeczach big_smile

Czyli będzie tajemniczo i mroczno i czasami zielono marsjańsko:P mamy się bać?
Tak tak Luc smile ja dlatemu pozwoliłam nacisnąć Dorotkę aby nam wyjawiła swoje
imię,bo przecież pisać literki i cyfry..... za każdym razem,to nie uchodzi tongue

320

oj tam oj tam smile nick nie taki straszny jak go...sami wiecie tongue

Stefanie temat UFO znam, z apteki...witaminki marsjanki dla dzieci big_smile
Spirytyzm hm...duchy... nie masz później stracha? Ja mam buuuujną wyobraźnię i w nocy bym spać nie mogła hmm
na te temat coś ciekawego powiedzieli????
Na pozostałych tematach z Twojego ulubionego radia nie znam się sad

luc, właśnie! Ja mieszkam z takim jednym kochanym facetem wink...ale są momenty, że za cholerkę nie kumam go hmm

321

No wiesz ogólnie ja to traktuję jako miłą formę relaksu big_smile. A co do Ufo cóż Roswell i inne wypadki UFO postrzelenie ufoludka gdzieś w Mexyku czy Rosji... Oraz inne liczne spotkania z nieznanym:D. A poz a tym czego ma się bać big_smile?? To raczej mnie te nieznane rzeczy się powinny bać nie ?:D

322

8kh3 napisał/a:

oj tam oj tam smile nick nie taki straszny jak go...sami wiecie tongue

Nie wiecie smile

8kh3 napisał/a:

luc, właśnie! Ja mieszkam z takim jednym kochanym facetem wink...ale są momenty, że za cholerkę nie kumam go hmm

Ja już się mojego nauczyłam smile
Ale trochę czasu mi zajęło.

Dziecka w łóżkach przywiązane?

323

Kurcze widzę same mamy tutaj mamy big_smile

324

Dzieciaki już mam z głowy smile Dzisiaj wyjątkowo szybko i sprawnie mi poszło. Ale są wieczory...ciężkawe hmm

Mam nadzieję, że i ja się kiedyś mojego "nauczę" smile
Jemu ze mną gorzej pójdzie tongue charakterek to ja mam...sama się dziwię po kim to ja taka zołza, hihi lol

Stefanie! zabrzmiało groźnie smile wink

325

Stefan86 napisał/a:

Kurcze widzę same mamy tutaj mamy big_smile

A Ty nie tatuś?? jeśli można widzieć...
Dagmarka jeszcze solo, reszta już po wink

Luc, jak to jest z Tobą?

Posty [ 261 do 325 z 1,293 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 20 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024