KOCHANI ![]()
DZWON WESOŁO SIE ROZLEGA,PIESN POTEZNA SWIAT OBLEGA.
OBY SERCE TE ZOSTAŁO NAPEŁNIONE DZISIAJ CHWAŁA.
I TETNIACYM ZYCIEM WIOSNY W ZMARTWYCHWSTANIA DZIEN RADOSNY
WESOŁEGO ALLELUJA
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
KOCHANI ![]()
DZWON WESOŁO SIE ROZLEGA,PIESN POTEZNA SWIAT OBLEGA.
OBY SERCE TE ZOSTAŁO NAPEŁNIONE DZISIAJ CHWAŁA.
I TETNIACYM ZYCIEM WIOSNY W ZMARTWYCHWSTANIA DZIEN RADOSNY
WESOŁEGO ALLELUJA
Kochani, z racji świąt wielkanocnych życzę Wam mnóstwa błogosławieństwa Bożego (dla tych co wierzą), a dla wszystkich czasu spędzonego z bliskimi ludźmi, samych miłych, radosnych chwil, dużo spokoju i odpoczynku, ciepłej, życzliwej atmosfery. Smacznego jajka i Wesołych Świąt
No i mokrego Dyngusa, jeśli lubicie

I Wzajemnie Wszystkim Zdrowych i Spokojnych Świąt Wielkiej Nocy.
Pozdrawiam serdecznie ![]()
Jak święta minęły? Pustki się tu zrobiły, więc dopiero piszę, bo kafejka spadła przez to na dół i zapomniałam tu napisać.
U mnie święta super, tylko 2 dzień świąt poszłam jednak sama do babci, bo mojego coś wzięłó. A pierwszy dzień spoko, u jego babci
Ciasto mi wyszło dobre, mimo że moje pierwsze w życiu, z małą pomocą mamy
To była zebra z wiśniami- z mrożonki wiśnie, ale i tak dobre ![]()
Daaawno mnie nie było. Ja już po przeprowadzce. Z miasta na wieś. W końcu odetchnę ![]()
Hej ![]()
To fajnie introwertyku
W dużym mieście mieszkałeś? Tak z ciekawości ![]()
Ciekawa jestem co u naszej Asi- Millionka, długo się nie odzywa
Cisza...
W Tychach mieszkałem, ponad 100 tys. ludu.
Teraz wioseczka 1000 ![]()
No to spora zmiana
No, ale fajnie, bo zrobiłeś to, ponieważ sam tego chciałeś ![]()
Witajcie moje drogie dziewczyny!!
jak wam majóweczka mineła? ja Swoja nad słonecznym morzem spędziłem ;D
No dokładnie, ze wsi jesteś, na wieś wrócisz ![]()
Poza tym, mam tutaj na sezon fajną robotę, w swojej wziąłem dłuuuugi urlop bezpłatny i od zaraz zaczynam - jadę na giełdę, handel ![]()
Witajcie moje drogie dziewczyny!!
jak wam majóweczka mineła? ja Swoja nad słonecznym morzem spędziłem ;D
To świetnie
Moja tak zwyczajnie, nigdzie nie wyjeżdżałam itp. Za to z chłopakiem w czerwcu na weekend pewnie pojedziemy do Bałtowa- tam gdzie park dinozaurów, zanocujemy jedną noc, a park dinozaurów zwiedzimy
A potem w wakacje, pewnie na tydzień nad morze nasze polskie, jak rok temu. A za rok już pomyśli się o za granicy, ja nigdy nie byłam za granicą oprócz początku Czech i za rok będziemy mogli skombinować coś w tym kierunku już raczej i gdzieś za granicę za rok się wtedy pojedzie
Dalekosiężne plany niby to, ale tak mniej więcej planujemy i pewnie się uda
Oby ![]()
introwertyku, a no widzisz, widocznie tak to często jest
Ja akurat jestem z miasta o niezbyt dużej wielkości, bo 19 km2, chociaż trzeba przyznać, że mamy tu wiele pomijając np brak kina czy galerii handlowej, ale galeria handlowa mała ma być, a kino u nas za bardzo, by się nie przyjęło, bo blisko stolicę mamy. Ogólnie jednak wszystko jest, masa sklepów, blisko siebie, tzn jeden obok drugiego, i parki są, mieszkańców sporo na tę wielkość, bo 55 000, więc zaludnienie jest tu duże, większość to bloki. Uroku może przez to mniej, ale i tak jest dość fajnie. No i salonów fryzjerskich np- żartują niektórzy chyba, że miasto fryzjerów
Szkoła wyższa tylko jedna, ale w takim mieście nie ma potrzeby za bardzo. Dojazd ogólnie fajny do stolicy, gastronomia też nam się rozbudowała i jest tego dużo itp ![]()
Hej ![]()
Co tak puściutko? Ciekawa jestem co u Asi, często pisałaś Asiu, a teraz Cię nie ma. Trochę się martwię, no i jestem ciekawa co u Ciebie :*
Hej
Co tak puściutko?
Faktycznie coraz mniej nas tu zagląda
zwłaszcza matka - założycielka ![]()
Co u Was dziewczyny i chłopaki?
truskaweczka19 napisał/a:Hej
Co tak puściutko?Faktycznie coraz mniej nas tu zagląda
zwłaszcza matka - założycielka
Co u Was dziewczyny i chłopaki?
No właśnie, dlatego zastanawiam się co u niej.
A nic nowego, a co u Was: dziewczyny i chłopaki?
Pojutrze jadę z przyjaciółką i koleżanką na noc muzeów, zawsze chciałam, ale jakoś nie byłam. Oczywiście, do muzeów chodzę ot tak częściej, lubię, ale na nocy muzeów jakoś wyszło, że jeszcze nie byłam.
A potem będę po tej nocy muzeów nocować u mojej przyjaciółki z tą koleżanką, ja z nimi w sumie pierwszy raz i z przyjaciółką, bo jakoś tak wcześniej nie wyszło. A ta koleżanka już wiele razy u niej nocowała. Fajnie będzie, taki babski dzień, noc i jeszcze ta noc muzeów
Wiadomo, będą ogromne kolejki, ale i tak myślę, że coś się zobaczy
Super, super ![]()
Dobranoc ![]()
Witam was kochani :)no faktycznie strasznie pusto u nas,mnie tez dawno nie było ale ja to zrozumiałe pisałam wczesniej,co do Asi co sie z nia dzieje?Asiu odezwij sie ![]()
Lucynko-Truskaweczko dobrze ze podczymujecie stronke-dziekuje Wam za to :)w swoim i Asi imieniu.Pozdrawiam Was i wszystkich serdecznie i zycze miłej niedziekl no i słonecznej ![]()
Hej hej dziewczęta ;D
Jak tam żywoty wam mijają u mnie na spokojnie dbam o dietę i zdrowie (tak odchudzam się ;D). Po za tym środa i czwartek mam całodzienne szkolenia... ech życie.
A co u was jak wam weekend mina?
Ja byłam w sobotę tą na nocy muzeów z przyjaciółką i koleżanką, potem razem nocowałyśmy u przyjaciółki babci
Było świetnie
Na razie tyle napiszę, bo jestem zmęczona wyjątkowo teraz i niedługo idę spać. W dzień też robiłam drzemki, a wczoraj długo odsypiałam
Dobranoc ![]()
Witajcie :)ja wczoraj i dzis dzien zaczynam bardzo wczesnie,wczoraj wieczorkiem padłam wykozystuje pogode i pracuje na działeczce i w ogrodzie,na działce jarzynki i mase truskawek-pieknie mi obrodziły i mam nadzieje ze szybko dojrzeja i bede jesc i jesc bez ograniczen -tak lubie.dzis ogród kwiaty i koszenie trawy bo po południu ma znow padac,a terza zycze wam wszystkim miłego i słonecznego dnia,pozdrawiam ![]()
Owoce i warzywa ze swojego ogródka to musi być coś wspaniałego ![]()
Ja mam kupne, niestety nie mam możliwości na takie z ogródka, ale mam truskawek parę już
Te akurat nie są rewelacyjne jak to czasem się trafią, ale też dobre ![]()
Pozdrawiam serdecznie jak znajdę więcej czasu napisam ![]()
Na razie kuruję się , bo coś wlazło mi we w biodro... Lekarz podał diagnozę Rwa Kulszowa. ![]()
Mam nadzieję że u was jest super cieszycie się piękną pogodą,woda , no wszystko co naj.
To do zaś:)
Asia!! Nareszcie! ![]()
Super, że jesteś. Zastanawiałam się co u Ciebie, bo długo oj długo Cię nie było.
Kuruj się kuruj.
U mnie wszystko ok, buziaczki :* :*
cześć
nie było mnie baaardzo długo, ale tyle spraw się nałożyło, ze czas uciekał jak szalony
teraz będę pojawiać się częściej
Witajcie dziewcyzny czas ożywić nasza kafejkę ;d
Jak wam wakacje mineły??
Witaj Stefan jacie , jak miło że wpadlleś.
Pozdrawiam jutro się odezwę. Pozdrawiam serdecznie. ![]()
Hej hej ! ![]()
Jak dobrze, że w końcu coś tutaj się dzieje kochani ![]()
Wakacje bardzo fajnie w tym roku, w lipcu z chłopakiem byłam na tydzień nad morzem naszym i jeszcze w sierpniu też nad naszym morzem, na 3 dni wtedy, ale też super
Bardzo fajnie spędzony czas. A Wy? ![]()
Pozdrowienia ślę i buziaki
:*
Milionku ja wpadać nie zamierzam ;d
Chociaż w sierpniu zostałem ojcem chrzestnym ;D
Truskaweczko a co do wakacji to i ja nad morzem byłem w sierpniu na tydzień w Trójmieście ;D
A tak ogólnie to na spokojnie w mym zyciu no może po za tym ze odkryłem nowość w swym mieście jaką jest pizza na cieście razowym ;D
Stefan dobre dobre z tym wpadaniem ![]()
Gratuluję, że masz chrześniaka
Fajnie ![]()
Oo to super, ja Trójmiasta jeszcze w sumie nie zwiedziłam wcale, także nie znam Gdańska i innych, tylko przejazdem, ale następnym razem mam zamiar nadrobić.
To spoko, zawsze zdrowsza na razowym
Ja takiej jeszcze nie jadłam, ale na pewno też fajna w smaku, tak mi się wydaje. W ogóle lubię makaron razowy itp. A pizza to już jest w ogóle pyszna, też lubię bardzo.
Ciekawe co u Słoneczko np słychać ![]()
Niedługo idę spać, dobranoc ![]()
Gdańsk warto zwiedzić w szczególności jeśli Twój chłopak lubi militaria i okręty ;D. Tu świetna będzie Gdynia gdzie w ramach biletu na ORP "Błyskawicę" dostajesz jeszcze wstęp do muzeum marynarki wojennej w Gdyni ;D a jak byłem w Gdańsk to w wakacje na Motławie były darmowe dyskoteki pod chmurką ![]()
Gdańsk warto zwiedzić w szczególności jeśli Twój chłopak lubi militaria i okręty ;D. Tu świetna będzie Gdynia gdzie w ramach biletu na ORP "Błyskawicę" dostajesz jeszcze wstęp do muzeum marynarki wojennej w Gdyni ;D a jak byłem w Gdańsk to w wakacje na Motławie były darmowe dyskoteki pod chmurką
No nawet lubi, nie jakoś bardzo bardzo, ale lubi. Dziękuję za informacje ![]()
Jak będziemy to pewnie zwiedzimy jeszcze np Muzeum Bursztynu, ZOO (lubimy chodzić do zoo, a poza tym Gdańsk ma podobno świetne, w Wawie też dobre, ale czegoś brakuje, w Gdańsku podobno lepsze, chyba lepiej zadbane itp, jak czytałam) no i Starówka wiadomo i na pewno parę miejsc jeszcze się zwiedzi. Widziałam, że w Gdańsku jest też Muzeum Starych Zabawek, byłam raz w takim w Łebie chyba i bardzo mi się podobało, na zdjęciach te zabawek w Gdańsku też super, pewnie się też wybierzemy jak tam pojedziemy. No i na latarnię morską w Gdańsku, zbieramy stempelki w tych książeczkach z latarniami
Jak starczy czasu to wtedy zobaczylibyśmy jeszcze coś w Gdyni, Sopocie, najchętniej to zobaczyłabym wszystko, ale to co napisałam to raczej na pewno ![]()
witaj dziewczęta moje drogie jak dawno mnie u was nie było.
Wstyd mi że was tka strasznie zaniedbałem...
Cóż tam u was słychać?
Hej Stefano i Truskaweczko ![]()
W sumie to większość nie przylatuje tutaj...pewnie zajęcia domowe praca i problemy których nie brakuje, które są niestety ...................... zajmują tyle czasu że człowiek
nie za bardzo może się skupić na czytaniu i pisaniu. Czasami się wpada poczyta i znika..
. W tym roku byłam na jeden dzień ......... no wpadłam na Hel przejeżdżając pociągiem przez Trójmiasto i to po raz pierwszy w życiu... piękna spokojna okolica...........
pozdrawiam
Witajcie,witam i o zdrowko pytam :)Pozdrawiam wszystkich obiecuje ze bede zagladac i pisac czesciej ![]()
Agniesiu witaj Kochana ............witajcie , ciekawe gdzie Lucynka i Dorotka? Bo nasz Rodzynek wlatuje czasami
Jutro do pracy , odpoczywałam dzisiaj a w międzyczasie spacerek w celu wybrania wyniku z rtg kręgosłupa.... ![]()
Agniesiu jak zdrówka i czy masz pracę?
Witam ![]()
No faktycznie ani Lucynki ani Dorotki nie słychac nie widac ,kurde dziewczyny gdzie jestescie,chociarz Lucynkę widze czasem gdzies tam po forum lata-wracajcie dziewczyny do nas bo nam teskno za wami
:):)
Asiu zdrówko jak zdrowko raz lepiej raz gorzej,sama wiesz jak to jest no ale co zrobic trzeba sie ratowac jak sie tylko da.Praca-w polsce nie pracuje,byłam od lipca dokonca wrzesnia-3 mies w niemczech znajoma mi załatwiła i byc moze bedziemy pracowac na zmiane okzae sie w styczniu,a praca przy zbiorach i sadzonkach,wiec nie lekka,,praca od pon do sob po10 godz.zobaczymy co bedzie dalej.
Rodzynku odwiedzaj nas czesciej:)
Pozdrawiam was wszystkich zycze miłego i spokojnego wieczorku:):):)
Dziewczyny wracajcie do nas:)
IVORYVETTE TRUSKAWECZKO A WY GDZIE NIE ŁADNIE TAK ZOSTAWIAC KOLEZANKI SAME ![]()
POZDROWIENIA DLA WAS ![]()
hej hej
Super że też spróbowałaś swoich sił .............. tam po za naszymi granicami i że jesteś zadowolona Agniesiu
Ja od maja jestem tam pewnie wyczytałaś gdzie.... powiem że już się przyzwyczaiłam ale czasami więcej nerwów mam kiedy koleżanka , jakby głucha jest na to co się tłumaczy...
No dziewczyny ja wpadać nie zamierzam... nie chce na razie płacić alimentów ;-), ale mogę świadomie zajść co jakiś czas ;-)
Ale wiadomo jak to w okresie zimowym trzeba wcześniej prace wyrobić przed świętami i sylwestrem bo wiadomo można wtedy złapać oddech ;-)
A jak wam mija okres depresyjno-grypowy ;-)?
STEFCIU WITAJ-jak miło słyszec ze jeszcze sa mezczyzni ktozy ogarniaja porzadki przedswiateczne,mało takich,jestes wyjatkowy,kiedys jakas fajna kobitka bedzie miała z ciebie radosc,pozdrawiam cieplutko ![]()
Asiu no jakis kryzys u nas,dziewczyn jak nie widac tak nie widac,pozdrawiam serdecznie ![]()
Cześć dziewczyny i chłopaki ![]()
Dopiero teraz zauważyłam reaktywację kafejki.
Piszcie co u Was?
Asiu - jak z pracą?
No witajcie u mnie no cóż powtórka z zeszłego roku, córcia zachorowała po raz drugi na depresję, okazało się że to depresja dwubiegunowa. Pracuję jako Pracownik powierzchni płaskich z tym że na biurach, zajmuje się kwiatami itp ....
okazało się że to depresja dwubiegunowa.
O kurcze ![]()
Niefajna jest choroba dwubiegunowa.
Współczuję i przytulam Asiu.
Córka się teraz leczy?
Tak przebywa w szpitalu .... tym co w zeszłym roku ale droga był do niego inna jak wcześniej...... najpierw przedawkowanie potem karetka nasz szpital... potem inny szpital odtruwanie................... i z tego powinna trafić od razu.............. tam gdzie teraz,,
Witaj Lucynko,wkoncu jestes,co u ciebie jak zdróweczko i wogole,pozdrawiam:)
Asiu trzymaj sie kochana,zdrowka siły i wytrwania ci zycze,pozdrow córunie ![]()
Pozdrawiam i zycze miłego dnia dla wszystkich ![]()
Hej ![]()
Nie ucieklam Wam, ale mam sporo czasu problemy z komputerem. Wiadomo już jednak co i jak, więc za parę dni już będzie raczej ok i odezwę się wtedy więcej. Buziaki :*
Witajcie cieplutko
Hej truskaweczko wreszcie jestes:)-gdzie dzis uderzasz z ukochanym na ostatki?
Dziewczyny co dzis porabiacie?
Miłego i ciepłego dnia wam zycze,pozdrawiam wszystkich ![]()
HEJ HEJ WITAM:)
Co u was:)dziewczyny i chłopaku gdzie jestescie?Pewnie odsypiacie pracowity tydzien,no coz miłej i spokojnej niedzieli:)
cześć
zaglądam tu często, z pisaniem gorzej...
Hej Ivory ![]()
A to czasu masz mniej ? Jak zdróweczko i w ogóle?
cześć
nie mam pojęcia gdzie się podział mój czas... uciekł gdzieś chyba
ale największym problemem są ręce, ciągle bolą ![]()
ivi witaj kochana ![]()
Z rekami masz problem, ale powiedz mi dokładnie czy chodzi o palce, kości?
czy może łokcie? ....... od kiedy to masz i czy byłaś u lekarza?
ja już sama nie wiem, niektórzy mówią, ze to zespół cieśni nadgarstka, inni, ze zespół cieśni i zespół tunelu łokciowego razem wzięte, masażystka mówi, że od kręgosłupa, była też sugestia, że to reumatoidalne albo od krążenia... ![]()
pogubiłam się już, jak pojadę do Polski to zdiagnozuję to
Witajcie cieplutko
Cos tu pusto ![]()
IVI zycze szybkiego znalezienia przyczyny tych dolegliwosci
Pozdrawiam wszystkich,do usłyszenia ![]()
puk puk jest tu kto ![]()
ja już sama nie wiem, niektórzy mówią, ze to zespół cieśni nadgarstka, inni, ze zespół cieśni i zespół tunelu łokciowego razem wzięte, masażystka mówi, że od kręgosłupa, była też sugestia, że to reumatoidalne albo od krążenia...
pogubiłam się już, jak pojadę do Polski to zdiagnozuję to
Życzę szybkiego zdiagnozowania! Nic dziwnego, że uprzykrza to życie. Pewnie niedługo znajdą co to ![]()
Mnie nie było sporo, bo były jeszcze problemy z komputerem, ale już jest dobrze
Nie, na ostatkach nie byłam, nie chciało mi się
U mnie nic nowego, ale postaram się, żeby coś nowego było. Co u Was? ![]()
truskaweczko dowiem się jak będą wyniki, na razie na dokładkę mam nawrót depresji... to tak żeby tradycji stało się zadość... problemy w pakietach...
Witajcie milutko w sobotni wieczór. Odpoczywam choć nie zrobiłam tyle ile zamierzałam.
Swięta już za rogiem a ja w lesie "P no ale nic się nie da zrobić. ":P
Ivory jak zdróweczko czy już lepiej?
Truskaweczko a co u Ciebie? Słonko pisałam że córa jest w domu ale na razie można powiedzieć spokojnie. Przez to co przeżywała i miała atak musiałam wiele spraw wyprostować aby był spokój.Oby do wiosny zima jest dla mnie czymś okropnym niestety i nie chodzi o jakąś histerię, ale mam tak zimno w domu i z tym związane problemy że już mam dość.
Pozdrawiam serdecznie kochani. ![]()
mam tak zimno w domu i z tym związane problemy że już mam dość.
Cześć Asiu ![]()
Nadal masz problem z piecem tak jak zeszłej zimy?
Hej Lucynko
cóż za nazwa pod nickiem.....
co do pieca, niestety ta sama historia ale nie zamierzam zostawić to bez poruszenia nieba i ziemi... i odpowiednich osób z Urzędu M i G
Asiu - to rób to jak najprędzej, bo jak przyjdą mrozy to zmarzniesz jeszcze bardziej.
Swoją drogą to skandal żeby to tyle czasu trwało.
Niestety ... tamten pokój chyba wynajmę za połowę ceny tego co ja muszę płacić a to nie małe pieniądze... jak w takim mieszkaniu. \dzwoniąc do nich powiedziałam że ta sytuacja trwa 14 lat odkąd mieszkam tutaj i nadal ta sama sprawa z piecami... i nawet nie odnotowano w księgach że coś nie tak jest ..... śmieszne zarazem jest to że jak ja palę , to u sąsiadki się dymiło kopciło czy jak to się mówi. Czyżby były jakieś szmugle że nikt tego nie zgłaszał??? to zakrawa na pomstę do nieba.
Wszystkim bywalcom - życzenia spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Hej ![]()
Co u Was? Jak w Nowym Roku? Zdrowie ok? Nie miałam bardzo kiedy pisać, ale pamiętam o Was.
Dobranoc ![]()
Hej Dziewczyny
Myslalam ze nikt juz nie zajrzy
. Wszystkiego dobrego w nowym roku zdrowia przede wszystkim. Ja juz na nogach Truskaweczko ![]()
Lucynka zagląda
. Ciekawe co tam u reszty. Dorotki dawno nie było. Stefcio pewnie zajęty.
Pozdrawiam miłego dzionka.
witajcie
5 stycznia zmarł mój Tato, 4 zdążyliśmy się z nim zobaczyć, bo przylecieliśmy do Polski zaraz jak się okazało, że sprawa jest poważna, przedwczoraj był pogrzeb, teraz wszystko na mojej głowie, bo nie wiadomo, czy mąż będzie mógł ze mną jeszcze tu zostać (lekarz, rehabilitacja, prawnicy)
chciałabym spokojnie móc się wypłakać, ale nie mam czasu, jeśli trzeba będzie w środę wracać, to musimy do wtorku wszystko pozałatwiać, a sporo tego jest
któregoś dnia do Was wrócę, ale jeszcze chyba nie teraz...
Przepraszam, że dopiero piszę.
Ivoryvette, bardzo Ci współczuję, jest mi tak przykro. To niedobrze, że wszystko na Twojej głowie, a ja nie wiem jak wyrazić jak współczuję, ale naprawdę bardzo. Nic dziwnego jak nie będziesz pisać, potrzebujesz dużo czasu, ja rozumiem. Teraz na pewno załatwiliście wszystkie sprawy, to masz czas, by się wypłakać, to jest potrzebne. Nie tamuj tych emocji, przytulam Cię chociaż wirtualnie, chociaż tyle mogę.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024