No wiadomo, ale reszta pewnie w końcu się odezwie, nie martw się
Dobranoc ![]()
1,041 2014-03-25 02:44:47
1,042 2014-03-25 06:47:20
Witajcie Dzień Dobry ![]()
Zapraszam na śniadanko zaraz po kawce. ![]()
1,043 2014-03-27 10:01:36
Witajcie kochane :)no jestem ,troche sie u mnie działo i nadal dzieje,ale juz jestem,niewiem co sie dzieje ale zycie jest do niczego,wszystko mi sie rozsypało w mak i nie mam juz siły o nic walczyc,mam tylko nadzieje ze kiedys sie moje problemy skoncza,tylko niewiem jak.Pozdrawiam was wszystkich,starsze i nowe kolezanki,bo widze ze troche nas przybyło i zycze spokojnego i miłego dnia ![]()
1,044 2014-03-27 16:48:28
Witajcie miło.
Agniesiu ja mam nadzieję że w końcu problemy się skończą. Przecież nie może tak być żeby w tym twkić
w nieskończoność. Jest pięknie na dworze,ale te przejścia z zimna na ciepło chyba też mają wpływ.
Zawsze coś dokuczy,a jak Ty się czujesz i co z tą operacja.
Dziewczyny co u was jak zdróweczko ![]()
1,045 2014-03-27 19:42:33
cześć dziewczyny
melduję się
zarobiona jestem po uszy dlatego się nie pojawiam
ale czytam Was codziennie ![]()
u nas deszcz... i małe przymrozki
szaro, buro, depresyjnie...
1,046 2014-03-28 00:08:52
Hej Ivori ![]()
Jak i co napisałam na 40 kach. No właśnie ta pogoda dobija. bo raz tak raz inaczej.
Przez to siedzenie w domu człowiek robi się zasiedziały i ospały. Brakuje dotlenienia.
Miłego dzionka na jutro a dziś spokojnego wieczorku. Na gg nie pisam bo padł fon.
Śniła mi się Anglia dzisiaj w nocy , spotkanie z kuzynką coś tam mi tłumaczyła.
1,047 2014-03-28 19:22:44
Witajcie dziewczyny :)dzien dzis bardzo brzydki i pochmurny,jak i moje obecne zycie,Asiu dziekuje za pocieche,w obecnej sytuacji nic nie jest w stanie mnie pocieszyc,co do operacji-ginekologia-czekam teraz na wyniki za 2 tygodnie,robiłam wczesniej markery nowotworowe-bardzo podwyzszone no a reszta zobaczy sie-czekam,w domu tez mam nie ciekawie wiec ...zycie sie rozlewa jak woda nie wtym kierunku co trzeba.Miałam co do obecnej wiosny tyle planów i wszystko mi wywiało,ale dosc o mnie ,co u was mało sie odzywacie,pewnie zapracowane jestescie,gdzie podziewa sie Dorotka,Lucynka,a przepraszam powinnam to zrobic zaraz na potrzatku postu-chce wszystkie nowe panie bardzo cieplutko i słonecznie powitac i pozdrowic :)Atak wogole to wszystkich pozdrawiam jak zawsze słonecznie i zycze wszystkiego najlepszego:)Miłego wieczorku.
1,048 2014-03-30 02:09:40
Witajcie dziewczyny :)dzien dzis bardzo brzydki i pochmurny,jak i moje obecne zycie,Asiu dziekuje za pocieche,w obecnej sytuacji nic nie jest w stanie mnie pocieszyc,co do operacji-ginekologia-czekam teraz na wyniki za 2 tygodnie,robiłam wczesniej markery nowotworowe-bardzo podwyzszone no a reszta zobaczy sie-czekam,w domu tez mam nie ciekawie wiec ...zycie sie rozlewa jak woda nie wtym kierunku co trzeba.Miałam co do obecnej wiosny tyle planów i wszystko mi wywiało,ale dosc o mnie ,co u was mało sie odzywacie,pewnie zapracowane jestescie,gdzie podziewa sie Dorotka,Lucynka,a przepraszam powinnam to zrobic zaraz na potrzatku postu-chce wszystkie nowe panie bardzo cieplutko i słonecznie powitac i pozdrowic :)Atak wogole to wszystkich pozdrawiam jak zawsze słonecznie i zycze wszystkiego najlepszego:)Miłego wieczorku.
Słoneczko, podejrzewają nowotwór ginekologiczny, dobrze rozumiem? Znam to, moja mama ma raka szyjki macicy, już od 4 lat, była przerwa prawie 2 lata i znowu
Brakuje nam już sił, ale wiem, wierzę, że wyzdrowieje, ale fakt, to bardzo męczące, 4 lata niepewności tak naprawdę, kiedy ten rak zostanie całkiem zniszczony. Pewnie domyślacie się o co mi chodzi, po prostu to męczące. Jakby co to pisz, bo jak to ginekologiczna sprawa, to trochę wiem od mamy, trochę też czytałam o różnych ginekologicznych nowotworach, moja mama ma też znajomą z rakiem jajnika, ale już prawdopodobnie wyleczoną, więc coś tam na duchu mogę Cię wesprzeć, coś doradzić. Tulę, zrób badania, bo wiadomo markery to też nic pewnego :*
Ja dzisiaj z moim chłopakiem byłam na meczu. Nie jestem wielką fanką piłki nożnej, ale on lubi ze mną chodzić, tak to nie ma z kim, tak wyszło, a ja z nim chętnie
Lubię patrzeć na jego emocje podczas meczu, a ogólnie mecz też spoglądałam i nie był zły.
Niedługo idę spać, dobranoc ![]()
1,049 2014-03-30 20:59:14
Siemacie Dziewczyny ;D.
Dawno u was nie byłem mam nadzieje że mi to wybaczycie ;D.
Ale na swe wytłumaczenie powiem ze po prostu miałem mnóstwo pracy więc same rozumiecie
.
1,050 2014-03-30 21:18:40
Milionek aż tu musiałam zawędrować, bo coś nie mamy szczęścia i ostatnio nie spotykamy się już tak często w tych samych tematach ![]()
Można tu dołączyć? Jakieś specjalne wymogi, czy można tak prosto z mostu powiedzieć dzień dobry i się rozgościć? ![]()
1,051 2014-03-30 22:45:59
Witam nocą.
Słoneczko - przykro było mi czytać o tym co u Ciebie się dzieje. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Mimo poziomu samych usług medycznych, medycyna jest dziś bardzo do przodu. Będzie dobrze. Trzymam kciuki.
Stefan - fajnie, że się znów odezwałeś ![]()
iajogoda - witaj ![]()
Tchnij nowa energię w kafejkę.
Pozdrowienia dla wszystkich.
1,052 2014-03-31 01:20:31
Siemacie Dziewczyny ;D.
Ale na swe wytłumaczenie powiem ze po prostu miałem mnóstwo pracy więc same rozumiecie.
No pewnie, rozumiem
Cieszę się, że jesteś 
Jagoda, nie ma chyba specjalnych wymogów. Miło, że tu zawitałaś, pisz, pisz, ja piszę w paru kafejkach
Ja coś cały dzień neta nie miałam, ostatnio mi się tak czasem zdarza, dlatego zadzwonię do mojego dostawcy Internetu. No i dlatego od niedawna dopiero jestem. Trochę pobuszuję po forum, potem myć się szybko i spać
Dobranoc ![]()
1,053 2014-03-31 01:30:10
1,054 2014-03-31 01:31:23
O Truskaweczka dzięki za powitanko ![]()
1,055 2014-03-31 01:36:21 Ostatnio edytowany przez Milionek (2014-03-31 01:37:30)
Witajcie nareszcie prawie w składzie i witam Serdecznie Jagódkę
Miło Was wszystkich widzieć ponownie.
Jagódka wymogów nie ma jako takich,trzeba tylko codziennie odhaczyć się na liście
obecności opowiedzieć jak mija dzień,jak zdrówko,samopoczycie itd.....
Stefano a już miałam BIĆ za nieobecność nieobecnościową. ![]()
Agniesiu Kochana trzymam mocno kciuki, myślę w dobrym kierunku co do Twojego Zdrówka.
Sciskam ogromniasto ..... i życzę dużo Słoneczka , dużo Ciepełka i pozytywnej energii.
Lucynko
dobrze że nie zapomniasz.
W sobotę porobiłam spore porządki i padłam po północy. Spałam chyba około 3 godz i wstałam
i znowu heja. Ale o godz 11 spanie tak mnie wzięło że spałam cała prawie niedzielę
stąd moja wizyta o tej porze.
Pozdrawiam was serdecznie ![]()
Jagódko tzn czy coś się stanęło czy jak? ![]()
Monisia nadrabia za wszystkich ![]()
1,056 2014-03-31 01:40:19
1,057 2014-03-31 01:43:04
A stanęło? Nic tak sobie pomyślałam, że Cię częściej w innych wątkach widywałam, jakoś mi brakowało i sobie poszukałam, gdzie się zapodziałaś ![]()
Truskaweczko przepraszam za opóźnienia w wysyłce, forum miało czkawkę (się przycięło) więc zrobiłam sobie kawkę ![]()
1,058 2014-03-31 01:48:49
Aaa no latałam....ale jak mi jest "zle" to troszkę się chowam. W domu sprzątanko zrobię
aby zająć ręce i myśli..... i czasami coś napisam.
1,059 2014-03-31 01:52:26
1,060 2014-03-31 02:20:04
A jak jest Ci źle to musisz sie chować, aby wtedy innemu komuś było żle i latał po całym forum http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif
A ja nie jestem pucuś, bo już teściowa od lat nie przyjeżdża
Hehe dobre
No cóż, mężatką nie jestem, ale mogę się domyślić, że teściowa to niezła "motywacja" do sprzątania
Zwłaszcza jak jest taka jak w dowcipach
Tak jak pisała Dominisia w kafejce dla katolików- świetnie żonglujesz tymi emotkami, ja czasem też użyję z tej strony, ale tak świetnie jak Ty wykorzystać ich nie umiem
Ta emotka jest dobra--> 
Asia pisze, że mamy codziennie się pilnować, ciekawe czy jak nie, to zbije nas takim pejczem?

Ja też bardzo tę buźkę lubię--> 
To ja lecę szybko się myć
i spać
, buziaki i tulę
No, ale nastawiałam obrazków
No, ale podobają mi się i chyba pasują, pewnie fajnie to wyszło ![]()
1,061 2014-03-31 02:26:50
Nie chcę Jagódko zarażać złym humorem smutkiem itp. Spalę to podczas porządków i jest jakby lepiej.
Wiem że nic nie da zamartwianie , ale taka ludzka natura. Przynajmniej moja....
Dobrej nocki wam życzę oka mi się zamykają. A pro po stresów muszę na nowo wziąć się za
malowanie... ot tak dla siebie póki jeszcze na oka widzę.... ![]()
1,062 2014-03-31 19:09:03
cześć dziewczyny
melduję się
wzięłam 2 dni urlopu
w planach były wiosenne porządki ale wróciło przeziębienie i ledwo dotrwałam do fajrantu dzisiaj w robocie
no i moje mycie okien i pranie wykładzin diabli wzięli... no chyba, że garść leków, maść rozgrzewająca, grzanka z czosnkiem i mleko z miodem zadziałają do jutra rana
powiedzcie mi, skąd Wy bierzecie te emotki? z jakiej strony?
1,063 2014-03-31 19:48:29
cześć dziewczyny
melduję się
wzięłam 2 dni urlopu
w planach były wiosenne porządki ale wróciło przeziębienie i ledwo dotrwałam do fajrantu dzisiaj w robocie
no i moje mycie okien i pranie wykładzin diabli wzięli... no chyba, że garść leków, maść rozgrzewająca, grzanka z czosnkiem i mleko z miodem zadziałają do jutra ranapowiedzcie mi, skąd Wy bierzecie te emotki? z jakiej strony?
Kuruj się, kuruj :* Domowe sposoby jak dla mnie są najlepsze i często działają dużo szybciej niż leki ze sklepu
Warto się nimi wspomagać
Jak dla mnie herbatka z miodem wygrywa, dobrze też u mnie działa mleko z czosnkiem i miodem, niby niedobre, ale da się przywyknąć, jak chce się być zdrowym.
Ze strony emotikona.pl
Klika się w daną emotkę, jest taki kod, kopiuje się go i wkleja tu ![]()
1,064 2014-03-31 19:59:38
1,065 2014-03-31 20:47:26
truskaweczka19 napisał/a:Ze strony emotikona.pl
Klika się w daną emotkę, jest taki kod, kopiuje się go i wkleja tu
dzięki
no to ja wyglądam tak: http://emotikona.pl/emotikony/pic/przeziebiony.gif
O, to musisz koniecznie się kurować
Zdrowiej ;*
1,066 2014-03-31 22:45:34
a ja ogarnąłem przez marzec full roboty w pracy i domu łącznie z porządkami i malowaniem płotu... Cóż meżczyzna w domu musi pokazywac kto jest gospodarzem jak to mawia mój tato
.
1,067 2014-03-31 22:48:44
Jagódka wymogów nie ma jako takich,trzeba tylko codziennie odhaczyć się na liście
obecności opowiedzieć jak mija dzień,jak zdrówko,samopoczycie itd.....
Dzień ciężki, ale wszystko jakoś poszło składnie, humor i zdrówko ok. Mam nadzieję, że u Was też, a Ty Ivoryvette kuruj się szybciutko ![]()
1,068 2014-04-02 04:31:17 Ostatnio edytowany przez iajagoda (2014-04-02 04:33:31)
Milionek wczoraj nie odhaczał obecności przeze mnie, bo mu w ramach primaaprilis zapiep... listę obecności. Nie wiem gdzie się zawieruszła, oddam jak znajdę ![]()
cześć dziewczyny
melduję się
wzięłam 2 dni urlopu
Nic się nie odzywa, więc nie wiem jak wygląda, ostatnio było tak:
http://emotikona.pl/emotikony/pic/przeziebiony.gif
Luk skradał się po ciemku i zwalił wszystko na mnie
Pozdrawiam wszystkie.
Jestem zapracowana.
Witam nocą.
iajogoda - witaj
Tchnij nowa energię w kafejkę.Pozdrowienia dla wszystkich.
A Stefan dalej się wykręca
Siemacie Dziewczyny ;D.
Ale na swe wytłumaczenie powiem ze po prostu miałem mnóstwo pracy więc same rozumiecie.
Słoneczko nadal nam świeci i nawołuje
Witajcie dziewczyny
dosc o mnie ,co u was mało sie odzywacie,pewnie zapracowane jestescie,gdzie podziewa sie Dorotka,Lucynka... A tak wogole to wszystkich pozdrawiam jak zawsze słonecznie i zycze wszystkiego najlepszego:)
Potwierdza to nawet 8kh3
Witajcie w ten słoneczny dzionek
![]()
Mam nadzieję, że u Was też jest tak pięknie jak u mnie
Buziaczki
A Suzan, nadal bawi się bez nas?
Mi cudownie
Zwiedziłam środkową część Polski. Wyjazd pozwolił mi odpocząć, zrelaksować się i naprawdę wiele zobaczyć.
A ponieważ Truskaweczka powiedziała:
Ja również Was wszystkich pozdrawiam, dobranoc
A ja też chcę iść spać więc wrobię kogoś innego (dzięki Luc za korepetycje, wybacz, że kradne Twój pomysł
)
a ja ogarnąłem przez marzec full roboty w pracy i domu łącznie z porządkami i malowaniem płotu... Cóż meżczyzna w domu musi pokazywac kto jest gospodarzem jak to mawia mój tato
.
No to znalazłam godnego następcę podczas gdy będę szukać tej listy obecności, może znajdę nim Milionek zrobi tak:
Odpoczynek ważna rzecz,trzeba naładować akumulatory wtedy życie jest piękne i chce się żyć.
Pozdrawiam serdecznie :
Suzan
Agniesię
Dorotkę
Lucynkę
Stefano
Moniś
Ivory
1,069 2014-04-02 10:38:34
matko jedyna ijagoda Ty to wszystko ogarniasz ![]()

dziś słoneczka nie będzie - tak przynajmniej mówi pogodowa strona, ale ja się czuję słoneczkowo
zwalczyłam choróbsko, te resztki, które zostały - da się przeżyć ![]()
dziś robimy niespodziankę koleżance - wczoraj miała urodziny, więc w ramach kawału na prima aprilis nie złożyliśmy jej życzeń - za to dzisiaj będą baloniki, trąbki, prezencik, kwiaty i może coś słodkiego 
życzę Wam dobrego dnia
1,070 2014-04-02 19:09:12
U nas było słoneczko, było ![]()
Melduję się ![]()
1,071 2014-04-02 19:50:24
Witam i ja ;)Jutro na pomorzu ponoć deszcz, ale week znów ma być piękny za to
Cały dzień, od rana do wieczora na uczelni. Jak dobrze jest zasiąść w swoim ulubionym fotelu przed ulubionym sprzętem z filiżanką herbatki zielonej i czekoladą gorzką obok
.
Na kolacyjkę miałam dziś kaszę gryczaną z dodatkami. Nie jest za smaczna, ale zdrowa. Zjadliwa ![]()
Pozdrawiam. ![]()
1,072 2014-04-02 20:45:32
a ja dzisiaj miałam taki dzień:
i sama nie wiem z czego się tak cieszyłam cały dzień
1,073 2014-04-02 21:37:38
Witam i ja ;)Jutro na pomorzu ponoć deszcz, ale week znów ma być piękny za to
![]()
Cały dzień, od rana do wieczora na uczelni. Jak dobrze jest zasiąść w swoim ulubionym fotelu przed ulubionym sprzętem z filiżanką herbatki zielonej i czekoladą gorzką obok.
Na kolacyjkę miałam dziś kaszę gryczaną z dodatkami. Nie jest za smaczna, ale zdrowa. Zjadliwa
Pozdrawiam.
Ja na kolację kanapki, już tak się przyzwyczaiłam
Z białym serem i z żółtym. A gryczanej kaszy kiedyś nie lubiłam, ale potem zaczęłam jeść i teraz lubię, teraz mi bardzo smakuje
Do wszystkiego chyba da się przyzwyczaić. U nas dzisiaj słonecznie, na razie nie sprawdzałam jak jutro, to nie wiem.
Fajny piesek ![]()
1,074 2014-04-02 21:42:55
No ja tez mogę sie pochwalić tym ze dizs sie obijałem i wzbijałem bąki ;d
oraz robiłem porządki w różnych innych mniejszych sprawach ;D
1,075 2014-04-02 23:16:35
Luk skradał się po ciemku i zwalił wszystko na mnie
I radzisz sobie świetnie
- kafejka odżywa. Nawet Stefan się zaktywizował.
Ja jako nocny marek, głównie nocami tu bywam.
Ivoryvette - miałaś fajny dzień sądząc po zdjęciu ![]()
Ja nawet uśmiechnąć się nie miałam czasu ![]()
1,076 2014-04-02 23:28:17
Cześć fajnie tu u Was. ![]()
Dzięki.
Ja dziś zaliczyłam wypad na jeden dzień za miasto, odmieniłam sobie coś i dobrze mi to zrobiło.
Ja też raczej jestem nocnym markiem. ![]()
1,077 2014-04-02 23:33:43
Można się wprosić? ![]()
1,078 2014-04-02 23:40:16 Ostatnio edytowany przez luc (2014-04-02 23:41:17)
Można się wprosić?
Oczywiście ![]()
Już się znamy z "górskiego" wątku.
iajagoda - marzę o wypadzie za miasto, a najlepiej w góry. Ciągle coś wypada ![]()
1,079 2014-04-03 02:59:57
Można się wprosić?
Jasne, że tak, fajnie, że nowa duszyczka więcej będzie, na potwierdzenie tego ta wesoła emotka-> 
Napisz może najpierw coś o sobie ogólnie
Lucyna, noo góry są super
No, my w tym roku jedziemy na wakacje, ale znowu planujemy nad Bałtyk ; Planujemy do Jastarni, mojemu chłopakowi tam się spodobało, nieduże, ale fajne miasteczko, nie będzie takich tłumów raczej jak np we Władysławowie. Wprawdzie my byliśmy tam pod koniec sezonu, ale i tak..
A pojedziemy będąc tam po prostu do Władysławowa bo blisko i na Rozewie, czyli dzielnica Władysławowa bodajże, bo tam jest ta latarnia morska. A my mamy paszport dla miłośnika latarń morskich, więc tam zbierzemy kolejną pieczątkę
Na razie mamy Stilo i Hel, byliśmy też w latarni w Krynicy Morskiej, ale wtedy jeszcze nie mieliśmy tych paszportów. Sporo jest do nadrobienia
Za rok obczai się coś za granicę, bo jak pamiętasz pewnie nie byłam jeszcze nigdzie za granicą oprócz początku Czech
Mój facet za to w Paryżu był np i Disneyland zwiedził, więc sporo zobaczył
No więc tutaj też mam sporo do "nadrobienia" i nadrobię na pewno
Fajnie, tu już ja, Lucyna, Jagoda to nocne marki, Milionek czyli Asia chyba też, bo też czasem nocą zagląda i koło 2 jak ja jestem, to czasem też jak dobrze pamiętam
Fajnie fajnie, będzie z kim popisać
Zawsze byłyście nocnymi markami? Ja tak, może nie siedziałam tyle co teraz, ale i tak dość długo i zawsze np zaśnięcie przed północą było dla mnie trudne.
A teraz to już baaardzo się zasiedziałam, tak że lecę spać, dobranoc

1,080 2014-04-03 09:33:03 Ostatnio edytowany przez intro_wertyk22 (2014-04-03 09:34:12)
Ciężko o sobie pisać ![]()
Sam nick dużo mówi, z natury introwertyk. Lubię się zamknąć w sobie i takie tam
Moja pasja, jak już Luc wspomniała, to góry, szczególnie Tatry nasze piękne. Interesuje się także sportem, szczególnie sporty siłowe. Ponadto walczę od długiego czasu z nerwicą, póki co z marnym skutkiem ![]()
Od trzech miesięcy jestem sam, po czteroletnim związku. Dzięki temu rozstaniu postanowiłem się wziąć za siebie i po prawie dwuletniej przerwie, wróciłem do aktywnego uprawiania sportu - siłka, bieganie
Tak więc nie ma tego złego, itd. ![]()
1,081 2014-04-03 14:21:21
Cześć
Też kocham góry, tam najlepiej odpoczywam. Lubię się zaszyć na chwilkę uciec od zgiełku i codzienności, jak wracam do rutyny to mam dzięki temu więcej energii i pomysłów.
Pozdrawiam Was wszystkich.
Intro fajnie, że tu wpadłeś.
1,082 2014-04-03 14:37:10
O widzę mam kolegę tutaj w kafejce ;D
witam kolegę ;d
A ja drogie panie jak dobrze pójdzie pojadę na majówkę do trójmiasta ;D.
1,083 2014-04-03 14:51:15
Można się wprosić?
Witaj serdecznie we w tej Kafejce
takiej malusiej i skromniusiej.:)
Zapraszam na pogaduchy o czym tylko chcesz.
Hej Dziołchy i już Nie Rodzynku.:)
Miłego dzionka życzę , wpadnę jeszcze potem, na razie muszę się ogarnąć.
Ivorii rozwalił mnie ten piesek... super Uśmiech:)
Dziękuję że JESTEŚcie ![]()
1,084 2014-04-03 15:29:22
1,085 2014-04-03 15:46:44
Hej Jagódko ![]()
Kobieta zmienną jest
jak sama wiesz. A u mnie z tym humorkiem różnie bywa, a na to wpływ ma wszystko co nas w okół otacza.
Pogoda również zmienna, jeszcze chyba czuję się jakby w fazie uśpienia zimowego. Dobrze że słoneczko troszkę świeci już jest inaczej.
1,086 2014-04-03 17:38:36
Witam wszystkich,
Ktoś dziś narzeka na zły humor?
Stefan interes się rozkręca?
1,087 2014-04-03 17:47:39
1,088 2014-04-03 19:27:25
Ja właśnie wróciłem do swojego pustego mieszkanka. Chwila przyjemności, piwko, jakaś fajeczka (rzuciłem, ale podkurzam, szajse
)
Jutro z rana siłka i bieganie.
Nudzi mi się na L4 ![]()
1,089 2014-04-03 19:34:54
Ja właśnie wróciłem do swojego pustego mieszkanka. Chwila przyjemności, piwko, jakaś fajeczka (rzuciłem, ale podkurzam, szajse
)
Nudzi mi się na L4
A mnie się nigdy nie nudzi. Zapewne mi nie uwierzycie, ale taka jest prawda. Witajcie po dłuższej przerwie, dawno mnie tu nie było.
1,090 2014-04-03 19:39:51
No to zazdroszczę i podziwiam ![]()
U mnie zależy od dnia. Są dni, że mi się ciągną jak flaki z olejem, a są takie, które mijają tak, że nawet się nie obejrzę i już się kładę do wozu ![]()
1,091 2014-04-03 20:17:00
Witam wszystkich,
Ktoś dziś narzeka na zły humor?
Stefan interes się rozkręca?
Na szczęście się kręci ale w sumie ma teraz kilka dni luzu a w poniedziałem znów konkretna robota ;D
1,092 2014-04-03 20:24:55
)
Nudzi mi się na L4
Ale masz super na tym L4 - siłka i bieganie ho ho 
A mnie się nigdy nie nudzi. Zapewne mi nie uwierzycie, ale taka jest prawda. Witajcie po dłuższej przerwie, dawno mnie tu nie było.
Mnie też nigdy się nie nudzi
Witamy, witamy ![]()
Na szczęście się kręci ale w sumie ma teraz kilka dni luzu a w poniedziałem znów konkretna robota ;D
Kurcze ja też mam luz do poniedziałku w pracusi, obijam się na urlopiku ![]()
1,093 2014-04-03 20:30:11
iajagoda napisał/a:Luk skradał się po ciemku i zwalił wszystko na mnie
I radzisz sobie świetnie
- kafejka odżywa. Nawet Stefan się zaktywizował.
Ja jako nocny marek, głównie nocami tu bywam.

Luc bardzo się cieszę, że mogłam coś użytecznego zrobić.
Chyba jakbyś mnie nie zmotywowała to bym nie zrobiła.
1,094 2014-04-03 20:56:54
Ale masz super na tym L4 - siłka i bieganie ho ho http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif
Ciiiiii, mam nadzieję, że mój pracodawca tutaj nie wchodzi ![]()
1,095 2014-04-04 00:36:51
Hej
O tak się cieszę na Wasz widok 
Introwertyku, dzięki, że napisałeś o sobie
Ja za to jestem coś pomiędzy introwertyczką a ekstrawertyczką. Lubię spotykać się, ale tak z jedną, dwiema czy trzeba osobami, bo np jak jest więcej osób, to mnie męczy. No, ale jak mam się spotkać z przyjaciółką, to super, na to zawsze mam ochotę i to mnie nie przytłacza, a większe grupy już tak. Dlatego jestem coś pomiędzy
Na pewno jestem bardzo wrażliwą osobą. Piszę Twój nick inaczej, bo tak wygodniej, ok ?
Dlatego piszę Introwertyku po prostu
Co do nerwicy itp, to na pewno dasz radę, przesyłam Ci pozytywną energię
Wielu z nas wiele przeszło, a czas w końcu leczy rany w jakimś tam stopniu. Ty rozstałeś się, to zawsze jest trudne. Fajnie, że wróciłeś do sportu, to na pewno daje Ci takiego kopa, wiesz, endorfiny i te sprawy
Ja na razie mało ćwiczę, ale zamierzam to zmienić i powoli zaczęłam coś ćwiczyć, na razie w domu jakieś ćwiczenia z youtube- dobre to na początek.
Edit: Już po 2. Lecę spać, dobranoc ![]()
1,096 2014-04-04 09:16:31

Zapraszam na kawę poranną,pozdrawiam wpadnę potem ![]()
Miłego Dnia wszystkim Życzę ![]()
1,097 2014-04-04 10:12:26
Nie ma sprawy Truskawko, pisz jak Ci wygodniej. Dzięki za miłe słowa, to zawsze człowieka jakoś cieszy ![]()
1,098 2014-04-04 14:31:49
Właśnie wróciłem z treningu, coś zjeść i opalanie na balkonie ![]()
1,099 2014-04-04 15:07:07
Intro wertyk czyżby aż tak grzało słoneczko? ![]()
1,100 2014-04-04 15:10:15
No u mnie grzeje jak pieron, do tego lekki wiaterek, idealnie, żeby łapać promyki i syntezować witaminę D ![]()
1,101 2014-04-04 16:05:32
Wow grzeje jak Pieron to znaczy że na Górnym Sląsku aż tak gorąco. ![]()
Super u nas na Dolnym też cieplutko , ale aż tak słońce nie dawało... ![]()
1,102 2014-04-04 16:14:13
Górny, górny, dokładnie ![]()
1,103 2014-04-04 16:45:08
O kurde normalnie mam nosa jak tyn pies co Ivory wstawiła. ![]()
Niech już będzie ciepło cały czas , jestem za żeby cały rok było.
1,104 2014-04-04 17:02:58
Słoneczko świeci, od razu się więcej chce. No i te widoczki na ulicy, Panie mniej na sobie mają i te sprawy ![]()
Jutro zaczynam sezon grillowy.
1,105 2014-04-04 17:38:59 Ostatnio edytowany przez ivoryvette (2014-04-04 18:24:32)
miło słyszeć, że na moich starych śmieciach(czyli Górnym Śląsku) ciepło jest
na moich nowych śmieciach jest szaro, bura i ponuro, w dodatku wieje i chociaż niby jest ciepło, to przez ten wiatr czuje się zimno ![]()
ale nic to!!
weekend czyli zapiątek (tygoniec, sobniela) mi się zaczął ![]()