Rozumiem, a przypomnij mi gdzie Ty byłaś za granicą, na jakiej wyspie? No bo chyba nie doczytałam Asiu.
Ok, no widzisz, u nas wtedy była taka głupia rywalizacja, zjadłam te 8 czy 10
Dużo, są zabawne wspomnienia hehe ![]()
Dobrej nocki Asiu, kolorowych snów, ja krążę po forum dalej ![]()
Ano byłam w Anglii , z jakieś 3 godziny od Londynu , choć dokładnie nie wiem.
Miłego dzionka a właściwie wieczorku Dziołchy. Mam dziś troszkę roboty. ![]()
No witam was cieplutko Asiu Dorotka Truskaweczko Lucynko i wszystkich kogo nie wymieniłam,co nie znaczy ze nie chciałam,dzis sobota wiec czas na odrobinke oddechu,zycze wszystkim miłego spokojnego i oczywiscie słonecznego dnia,acha popijam teraz kawusie zapraszam do wspólnego popijania jesli macie czas ![]()
MIŁEGO DNIA ![]()
Witajcie Wszystkie i Rodzynek ![]()
Agniesiu czasu miałam mało choć kawusię wypiłam i koniec. Potem tylko praca aż do 19.
Pozdrawiam i znikam nie mam siły,spanie mnie łapie. ![]()
Hej ![]()
Dzisiaj można powiedzieć, że "nadrobiłam", zjadłam 4 pączki z lukrem i marmoladą. Nadrobiłam to, że w tłusty czwartek tylko dwa, a chciałam więcej
A teraz jestem "zaspokojona" w tym względzie hehe i zadowolona
Aaa, w Londynie Asiu
Ok
A jak kręgosłup? No bo coś pisałaś, że musiałaś wrócić, bo Ci chyba zaczął dokuczać.
Cześć kochani
ojej i znowu nie trafiłam na nikogo-cuz moze pózniej,pusto dzis,miłego i ciepłego dnia pozdrawiam ![]()
Słoneczko, dziś coś wszędzie pustki
. Pewnie wszyscy odsypiają weekendowe imprezy ![]()
Dzień Dobry wam...:)
Tak odsypianie tygodnia pracy ale w domu.Mój kręgosłup w ogóle coś wrażliwy się zrobił... Teraz częściej dokucza
chyba go rozgniewałam. obudziłam się około 12 w południe , ale kreciłam się już po 9.Wstawiłam ziemniaczki bo Milusi będzie robił obiadek kluski śląskowe.
Od poniedziałku znowu robota w kuchni... brat i syn będą dalej robić. Wywaliłam panele , tak strasznie nasiąkły wilgocią.
Pozdrawiam Was Agniesiu Moniś i Suzan , nie wiem co z resztą naszego kluba Lucynka Dorotka i Stefan.
984 2014-03-02 22:43:44 Ostatnio edytowany przez Suzan_444 (2014-03-02 22:44:23)
Milionek dziękuję. Także wysyłam pozdrowienia
. To sobie pospałaś dziś na całego ![]()
Miłego wieczorku.
Hej ![]()
Ja dopiero jestem w kafejce, bo zaczytałam w książce, dlatego tym razem idę jeszcze później spać, no ale jak to ja
Uwielbiam czytać, a teraz wpadł mi w ręce kolejny kryminał świetnej S. J Bolton. Pierwszą część "Ulubione rzeczy" przeczytałam niedawno i się zachwyciłam, tę część- drugą wypożyczyła przyjaciółka, bo było u niej w bibliotece i teraz mi pożyczyła. Ta część to "Karuzela samobójczyń"- dla mnie jeszcze lepsza od poprzedniej, jak już wspominałam poprzednia też była świetna, genialna i trzymająca w napięciu do końca. Można też się dużo dowiedzieć o psychologii, bo jedna z bohaterek jest psychologiem i ciekawie opisana jest jej praca. Genialna książka
Tak że połknęłam ją wręcz
Oprócz tych książek czytałam też inne, ale te tak najbardziej praktycznie mi w pamięć zapadają, więc o nich piszą. Teraz prowadzę statystyki, mam konto na lubimy czytać i na razie od stycznia 2014 roku do teraz przeczytałam 22 książki:) Nieźle, nie będę teraz Was zanudzać tytułami, ale jak się domyślacie, w większości kryminały, thrillery, horrory, które jak wiecie uwielbiam:)Przeczytałam też parę nowych książek Picoult, bardzo lubię tę pisarkę.
Świetna w kryminałach, thrillerach psychologicznych jest dla mnie za to Charlotte Link, przeczytałam też nową książkę Nesbo- "Policja"- jak dla mnie majstersztyk, najlepsza z jego książek, które dotychczas czytałam, 10/10, ideał po prostu wink Z polskich autorek przeczytałam np "Jak oddech" Małgorzaty Wardy. Ta jest o zaginięciu chłopaka, bardzo ciekawa. Świetna, nie można się oderwać, będę polować na inne jej książki smile No Cobena parę nowych też przeczytałam od stycznia, Nessera (kryminały skandynawskie) i ogólnie parę innych książek przeczytałam- zupełnie nowych autorów, więc super smile Np "Nasze szczęśliwe dni" Julie Kibler- świetne, takie historie o miłości też bardzo lubię, wzruszające, bardzo ciekawie pokazuje też problem rasizmu. Łatwo mnie wzruszyć, na melodramatach zawsze płaczę i tu nie było wyjątku, ryczałam jak bóbr. No, ale książka świetna, o prawdziwej, pięknej miłości, świetnie się czyta, też nie mogłam się oderwać. Przeczytałam też historię zamknięcia Icemana i konspiracji wcześniej, by zdobyć na jego dowody. Ciekawe. No, ale jak mówię nie będę podawać wszystkich tytułów i autorów, podaję mniej więcej, co by nie zanudzić i podać co najbardziej zapadło w pamięć.
Tak że ja cały czas coś czytam, nawet jak o tym nie piszę
Także pozdrawiam Was wszystkich: Lucynkę, Suzan, Asię, Dorotkę, Słoneczko, Stefanka- Stefan, napisz co u Ciebie ![]()
Asiu, to dobrze, że się wyspałaś, ja też tak lubię długo pospać, do późna, zwłaszcza, że nocny marek jestem jak widać.
Macie może facebook? Jak tak, to czy chciałybyście się wymienić? Mam parę osób z netkobiet na facebook i jakbyście były chętne, to myślę, że fajnie tak się wymienić
Nie wiem, pewnie mieszkamy daleko od siebie, ale chociażby mieć się. Ja tak w ogóle jestem z okolic Warszawy, a Wy kobietki? Jak chcecie, to oczywiście nie piszcie ![]()
Lecę spać w końcu, dobranoc ![]()
Witajcie Dzień dobry wam... wszystkim ![]()
Grypa chyba na nowo atakuje u nas my już chyba zaatakowani,ale nie ma co się dziwić nie dość że cieplej na dworze...zmiany są odczuwalne...w domu w kuchni mam nie za ciepło bo nie ma co grzać. Wystarczy że człowiek się spoci pobiega i z łazienki wyjdzie prawie goły no bo w koszuli,to złapie zimno i gotowe.
Moniś ja też bardzo lubię czytać i to właśnie kryminały...tajemnicze sprawy. Oprócz przeczytanych wielu książek Agaty Chrytie nie wiem czy prawidłowo napisałam nazwisko... a obecnie tzn już w Anglii zaczęłam od Joanny Chmielewskiej "Tajemnica" ona ma bardzo dobre książki. W zeszłym roku lub na początku tego odeszła do wieczności.Ale warto zagłębić się nie tylko w Biografię Jej osoby,ale i jej wszystkie książki. Ma specyficzny przekaz,tego co chce światu powiedzieć. ![]()
Pozdrawiam serdecznie. ![]()
Asiu - zaaklimatyzowałaś się już po powrocie?
.w domu w kuchni mam nie za ciepło bo nie ma co grzać.
Czyli piec nadal nie działa?
HEJ LUCYNKO ![]()
Co do zaklimatyzowania to w miarę ok, choć sytuacja na obecną chwilkę nie za bardzo. Czekam na odzew co do pracy.
W domciu dużo roboty bo ściany trza zrobić wilgoć osiągnęła już maximum nawilżenia ścian. Ale i dostałam używaną kuchenkę i meble znaczy szafki i od razu chce też je zamontować po oczyszczeniu i pomalowaniu ścian.
Pozdrawiam
Czekam na odzew co do pracy.
Ze "starej" pracy, czy szukasz czegoś nowego?
Monia - a jak Twoje poszukiwania pracy?
Lucynko teraaz to inna ... choć nie za bardzo mi się podoba...no ale jak na razie pozostaje tylko to co proponują.
Choć też trzeba czekać na fona i na rozmowę....
A co to za praca? Jeśli chcesz o tym napisać oczywiście.
To akurat związane jest ze sprzątaniem biur.... itp.
Tutaj również robi się rekrutację i niestety jak to w Polsce dopuszcza się fakt iż zatrudnia Firma Sprzątająca i to nie na cały etat wykorzystując Stopień w kierunku grupy. Niestety nic się nie poprawia jak widać.
Lucynko, nie pisałam o tym, ale za dwa dni mam rozmowę, w środę. Telemarketing. No zobaczymy, zawsze coś ![]()
Miło ogólnie, że napisałaś, a co tam u Ciebie? ![]()
Asiu, ja o dziwo Agaty Christi jeszcze nie czytałam, na razie czytałam i czytam wiele tych współczesnych thrillerów, kryminałów, horrorów itp- ze współczesnych thrillerów, kryminałów znam dużo- zwłaszcza ze skandynawskich, dużo ich czytam i bardzo lubię
No, ale niedługo wezmę się za Christie, tak samo za Chmielewską, bo ją też jak Chrisie zostawiłam na później
Szkoda, że Chmielewska nie żyje, szkoda.
Edit: Lecę spać powoli, tym razem wcześniej. Tak lepiej
Dobranoc ![]()
Gdzie Was wywiało kochani?
Zawsze codziennie piszecie, a tu co..
Poprawiać się
Pozdrawiam Was wszystkich: Słoneczko, Asię, Lucynkę, Dorotkę, Stefana i jak kogoś pominęłam, to przepraszam: skleroza młodzieńcza
Co u Was? Umówiłam się z moim i jutro jadę do niego domu, bo musi odebrać zamówienie- kosiarkę do domu i czeka na kuriera, a potem idziemyy do kina na film "Non stop" z aktorem, którego bardzo lubię- Liam Nesson ![]()
Dlatego wcześniej się położę, by być wypoczęta dla mojego hehe, zaraz lecę spać. Dobranoc ![]()
Witajcie ja teraz podpisać listę jestem zmęczona.
Pozdrawiam ![]()
996 2014-03-06 20:40:35 Ostatnio edytowany przez Suzan_444 (2014-03-06 20:43:28)
Witam i ja (; Jestem dziś strasznie zmęczona,bolą mnie nogi, dookoła problemy, troski. Najlepiej zasnęłabym na kilka dni i wstała, gdy wszystko się unormuje. Nie nadążam już za tym wszystkim.
Ciągle jestem poddenerwowana, rozkojarzona, ciężko mi się jest skupić. O relaksie nie wspomnę.
Tak więc u mnie dziś nie jest zbyt pozytywnie.
Pozdrawiam gorąco.
Witaj Suzan....
No cóż tak bywa....ale to minie...
Ja dziś też zrobiłam kilkanaście km nie wiedząc że będę musiała.
No i po 15 w końcu usiadłam..... z tym że nie na długo, bo co chwilkę ktoś wpadał do domu.Jak tu
odpocząć kiedy drzwi trzeba otworzyć a one................. kurde daleko. ![]()
Zdrówka uśmiechu i Optymizmu Suzan życzę
Cieplutko pozdrawiam. ![]()
Suzan, współczuję, ale jak pisze Asia- to minie. Buziaki :*
Ja nie wchodziłam już wczoraj. Byłam u mojego, było świetnie, potem kino. Objadliśmy się kinder bueno, bo korzystaliśmy z promocji- kupiliśmy 6 kinder bueno, bo tyle było potrzebne i dzięki temu mieliśmy bilety łącznie po 20 zł. Kinder bueno też kosztuje wiadomo, ale zawsze oszczędziliśm na biletach do kinay, nawet z 20 zł na dwojgu, więc fajnie. Na jednym bilecie, to tak oszczędność z 10 zł. Jednym słowem zapłaciliśmy razem z kinder bueno z biletami do kina za dwoje jakieś 32 zł (no możę trochę więcej, bo w jednym punkcie kinder bueno były droższe, a nie chciało nam się latać, ale i tak wyszły nam sporo taniej bilety do kina). A normalnie za dwoje byśmy płacili trochę ponad 50 zł, bo bilety chyba nawet zdrożały, teraz jeden bilet normalny przed 17:00 to 26,50 zł. No bo my byliśmy na seansie o 15:00, tak nam wyszło
Tak że dużo zaoszczędziliśmy. A kinder bueno jest po 2 batoniki w każdym jednym opakowaniu, więc razem mieliśmy aż 12 batoników
Ja zjadłam, on zjadł, mamie jeszcze dałam potem
Film "Non stop" to thriller akcji tak w ogóle, a takie takie thrillery akcji też bardzo lubię, nie tylko zwykłe thrillery czy psychologiczne
Był rewelacyjny, niepokojący klimat, cały czas coś się dzieje i trzyma w napięciu. No i jak pisałam mój ulubiony- Liam Neeson, on ogólnie jest świetny w takich filmach. Trochę tylko potem moim zdaniem zatracił klimatu pod koniec, bo zrobiło się mniej realnie, ale i tak rewelacja i daję 9/10. Polecam bardzo! Potem wróciłam do domu, poczytałam książkę "Pod podszeptem diabła" Karin Fossum- no i przeczytałam ją już do końca, fajna książka (byłam w bibliotece i mam nowe nabytki
). Potem już chyba po 20 poszłam spać, bo byłam jakaś zmęczona. Pewnie dlatego, że ostatnio chodziłam późno spać. No i z tego też powodu nie wchodziłam już na komputer, bo wcześnie zasnęłam. Dlatego na dobre wstałam już ok 8
A wcześniej też przebudzałam się. No, ale wychodzi na to, że spałam razem prawie z 12 godz, potrzebowałam tego widocznie
)No więc film "Non stop" bardzo polecam ![]()
Hej Wam Hej ![]()
Moniś a możesz streścić mi filma , bo tylko wiem że trzyma w napięciu ![]()
1,000 2014-03-07 22:58:21
Oj, zazwyczaj nie chcę streszczać, by nie było spojleru, wychodzę z założenia, że jak ktoś ciekawy, to wpisze go i przeczyta mniej więcej o czym jest. Dlatego wolę pisać swoje odczucia z filmu i tyle. No, ale napiszę: akcja dzieje się na pokładzie samolotu, gdzie Liam Neeson, który jest tutaj z ochrony lotów (jednym słowem dba o bezpieczeństwo lotów) zaczyna dostawać niepokojące wiadomości, że jeśli nie przeleje 150 milionów na dane konto, to zginie jeden z pasażerów. Wiadomo tylko, że pisze to ktoś z pasażerów, a było ich 150, nie wiadomo nic więcej. Rozpoczyna się więc gra o przetrwanie, odkrycie kto za tym stoi i uratowanie załogi.
1,001 2014-03-07 23:26:51
To ciekawy film,lubię filmy akcji w samolotach.:P
A oglądałaś film na faktach o rozbiciu samolotu
w Alpach.... przeżyło kilkanaście osób,ale
część z nich zmarła z wycieńczenia...i głodu.
I tu zaczęła się prawdziwa tragedia,dramat....
1,002 2014-03-08 02:34:48
To ciekawy film,lubię filmy akcji w samolotach.:P
A oglądałaś film na faktach o rozbiciu samolotu
w Alpach.... przeżyło kilkanaście osób,ale
część z nich zmarła z wycieńczenia...i głodu.
I tu zaczęła się prawdziwa tragedia,dramat....
No pewnie, że ciekawy. Polecam, obejrzyj ![]()
Chodzi Ci o film "Alive: dramat w Andach"? Tak, przypominam sobie, dawno, ale oglądałam. Bardzo dobry i wstrząsający.
Ja lecę spać, śpiąca jestem, dobranoc ![]()
1,003 2014-03-08 06:06:58
Hej wam
Ja rowniez go ogladalam . Prawdziwy dramat ludzi uwiezionych w gorach...
Ide dalej spac. Milego dzionka zycze..
1,004 2014-03-09 02:19:59
Tak, to prawda...
Co u Was?
Jestem kobietą, ale skoro nie ma tu mężczyzn teraz, to życzę Wam wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet ![]()
Ja dzisiaj się z moim facetem np nie widziałam, bo dzisiaj musiał być długo w pracy, tak grafik miał, ale nadrobimy innego dnia
Gdyby nie praca długa, to na pewno byśmy się widzieli. Nadrobimy ![]()
1,005 2014-03-09 04:31:03
Hej Moniś
Ale wiesz co do Dni Specjalnych, no miło jest jak się jest blisko z osobą którą się kocha.
Z tym że nie jest to jakiś mus.....
ale dziękuję i wzajemnie.
Nie wiem co z dziołchami coś u nich cisza........
1,006 2014-03-09 10:43:33
melduję, że jestem, ale czas mam tylko na czytanie... napisałam kilka słów na 40+, następny wpis jak złapie oddech, czyli pewnie po urlopie ![]()
1,007 2014-03-09 16:52:45
Oooo hej Ivi
jacie a szkoda że nie możesz więcej pisować
Czyli jezdeś we w Kraju? Mnie czeka malowanie i mam nadzieje
że zakończą mi robotę w kuchni z gazówką choć tutaj koszty są duże kurde no.
Pozdrawiam i odpoczywaj Ivi jak coś to gg. ![]()
1,008 2014-03-09 18:26:16
Witam.
U Was też tak słonecznie mam nadzieję
Ja właśnie wróciłam ze spacerku i teraz zamierzam włączyć sobie dobry film.
Pozdrawiam ![]()
1,009 2014-03-09 18:41:43
Hej Suzan ![]()
Tak bardzo ładnie na dworze ... wiaterek troszkę chłodniejszy... ale pięknie. ![]()
Pozdrawiam serdecznie. Ja dzisiaj również filmy będę oglądać.
1,010 2014-03-10 00:15:46
Tak, bardzo ładnie na dworze ![]()
Asiu, masz rację, ale w sumie Dnia Kobiet i innych nie traktujemy tak poważnie. Jak jest mało czasu, to nie widzimy się w taki dzień i nie ma żalu. Dlatego nie spotkaliśmy się wczoraj, w Dzień Kobiet. Spotkamy się w ten czwartek, bo mój ma wolne i tak najlepiej- najwięcej czasu. Idziemy znów do kina
Tylko, że teraz do kina luna- taniej no i chyba będzie "Grawitacja", jeszcze nie oglądałam, a chce obejrzeć
A we wtorek lub środę idę z przyjaciółką do zoo ![]()
Ja też oglądam film- "Uprowadzoną". Też thriller akcji i też z Liamem Neesonem, tym aktorem co pisałam, że w "Non stop", no uwielbiam go, tutaj jest też świetny, jak zawsze ![]()
1,011 2014-03-11 09:11:52 Ostatnio edytowany przez Sloneczko6 (2014-03-11 09:14:48)
Witam słonecznie :)dzis jestem w domku,niestety nie mam dobrych wiesci o sobie,zrezygnowałam z pracy kiedy pracodawca za miesiac wypłacił mi 450 zł-to szczyt wszystkiego,no coz szukam dalej,myslałam ze trafiłam dobrze,choc ciezko było,ale jak to u nas czysty wyzysk.Troche was zaniedbałam,ale to wszystko da sie naprawic,pozdrawiam wszystkich cieplutko i zycze miłego dnia,ja narazie puki co ide do moich kwiatow w ogrodzie,dogladne co i jak no bo chyba czas juz na pozadki wiosenne.:)
1,012 2014-03-11 11:46:22
Hej ![]()
Słoneczko, to nie dziwię Ci się, że zrezygnowałaś... To nieludzkie pieniądze... Wszędzie teraz jest ciężko, ale żeby 450 zł za miesiąc? Na pewno sobie poradzisz, ale naprawdę... Ja bym to może nawet zgłosiła gdzieś, o ile miałaś umowę o pracę, bo tutaj daleko do płacy minimalnej, więc uważam, że jest to niezgodne z prawem.
Wczoraj mnie nie było, nawet wieczorem i w nocy, nie mogłam, za to dzisiaj wstałam wcześniej, przed 9.
Do zoo idę z przyjaciółką jutro, bo jednak dzisiaj nie mogła.
1,013 2014-03-11 15:15:43
Witajcie cieplutko:)
Agniesiu jestem w szoku bo najniższa to jest nie do zniesienia, a co dopiero 450 zł . Życie w Polsce stało się udręką.
To wegetacja,która doprowadza ludzi do różnych chorób i depresji. Życzę tym na górze...wiadomo o kogo chodzi
aby popadli w biedę... do łopaty na ulice . Jest coraz gorzej. Agniesiu porozmawiaj z Ivorette , czy byłabyś chętna
na wyjazd. Fakt że trzeba byłoby skombinować na start pieniążki. Ja nadal nie rezygnuję,czekam na ten Projekt z UP.
Trzeba coś robić czy zrobić samemu..bo oni tylko biorą. Nasz rząd już tak daleko..........zaszedł... że nie ma opanowania. Robią co chcą widać to gołym okiem.
Pozdrawiam
Moniś a gdzie do Zoo idziesz? w jakim mieście.
1,014 2014-03-11 16:10:05
Witajcie dziewczyny (już jesteśmy chyba same
).
Piękna wiosna ![]()
Asiu - nowa kuchenka zamontowana?
Aga - powodzenia w szukaniu lepszej pracy.
Monia - co z Twoją pracą? Chyba miałaś w ubiegłym tygodniu mieć rozmowę.
1,015 2014-03-11 16:14:24
Lucynko witaj
no nareszcie się zjawiłaś. Dzisiaj mam nadzieję jak brat kupi potrzebny wężyk i dodatki to
będzie zamontowana... potem okap , ale jeszcze malowanie ścian czeka... z tym kłopot pewien jest bo wilgoć która w murach jest przeszkadza. Przez to wszystko się przeciąga. Miałam wziąć do grzania gaz,ale muszę rozpatrzyć każdy wydatek... bo jest tylko jedna pensja. Dlatego też czekam niecierpliwie na odzew Babki z Projektu aby zacząć .
1,016 2014-03-11 17:01:03
no nareszcie się zjawiłaś.
bo jest tylko jedna pensja.
Rzadko wpadam bo jestem jak zwykle zapracowana, czasem bardziej.
Piszesz, że jest jedna pensja. Tzn. Twoja?
Gaz do ogrzewania jest faktycznie drogi ![]()
1,017 2014-03-11 17:20:33
Tzn Mojego Milusia...ja niestety nie mam ... a zasiłek dopiero od maja. I to mnie wnerwiło ogólnie.
Że władza ustala chore zasady jak wszystko chore w naszym zakichanym kraju.
Jakimi kryteriami wyznaczają dostęp do zasiłku... ciśnie mi się na usta ostre słowo!!!! szlag człowieka trafia.
Ludzi zostawiają z niczym. Ach szkoda słów.
1,018 2014-03-11 20:07:25
Do zoo do Warszawy
Ja mieszkam w okolicach Wawy, tam zawsze mamy najbliżej.
Lucyna byłam, a średnio, sporo osób chyba było, nie odezwali się niestety. Szukam więc dalej. Jakby co to będę informować ![]()
A co u Ciebie?
1,019 2014-03-12 02:03:41
Szukam więc dalej. Jakby co to będę informować
A co u Ciebie?
Szkoda, że z pracą nie wypaliło. Ale szukaj dalej.
U mnie wszystko po staremu czyli OK.
Synuś tylko daleko ode mnie i trochę mi go brakuje.
1,020 2014-03-12 20:50:06
Ok rozumiem.
Syn Twój na studia wyjechał, z tego co pamiętam?
Ja wróciłam niedawno z zoo, było super, dużo chodzenia, trochę nogi bolą, ale zdecydowanie świetne zoo. A wstyd hehe, bo ostatnio byłam tam, jako 8 letnie dziecko gdzieś, więc z 14 lat temu
Tylko w Płocku byłam z rok temu w zoo, ale w naszym i ogólnie w zoo nie byłam oprócz tego aż z 14 lat.
1,021 2014-03-12 21:40:21
Witajcie Dziołchy ![]()
Nie wiem co z Dorotką bo cisza od niej , Lucynko rozumiem... tęsknota robi swoje.
Agniesiu jak tam u Ciebie Kochana pisaj. Stefek to zakopał się chyba w dołek czy jak.
A oglądałyście film Nostalgia Anioła? nie wiem czy pytałam bardzo dobry film.
Ja nadal czekam na fona od babki Projektu...
okap już zamontowany teraz montują
kuchenkę...mam nadzieję że będzie jak trzeba i tak jak trzeba.
1,022 2014-03-15 01:14:44
Hej ![]()
Wczoraj byłam z chłopakiem u niego, potem spacer, było super, ale potem zmęczona i zapomniałam tutaj się odezwać.
Tak, oglądałam "Nostalgię anioła". Też uważam, że bardzo dobry film, tylko chwilami zbyt bajkowy dla mnie jak na film o tej tematyce z tego co pamiętam. No, ale ogólnie bardzo dobry i warty obejrzenia, wzruszający. Jest też książka, muszę przeczytać, lepiej czytać najpierw książkę, ale jednak jakoś najpierw obejrzałam film, bywa ![]()
Ok rozumiem, lecę spać, bo zmęczona już jakoś. Dobranoc ![]()
1,023 2014-03-15 03:22:26
Dobrze że zajrzalaś...
Lucynko co u Ciebie?
Dorotko , Stefan , Agniesiu .... hmmm Suzan
Pozdrawiam i wspaniałego weekenda życzę.
1,024 2014-03-15 11:37:09
Witajcie kochane dziewczyny :)widze ze nie tylko ja mam problemy zrowotne,kochane niedawajcie sie.Umnie nic ciekawego ,pracy jak niema tak niema wszedzie to samo wiecie co mam na mysli,pogoda nam sie zepsuła,dzis u mnie wiatr ze aż dachowkami rusza,mam nadzieje ze szybko mnine ta pogoda i ze znow bedzie fajna.Na 18.03 mam operacje,boje sie troche bo jak słysze o tym co sie dzieje w szpitalach to....No cóż kochane zycze wam miłego i spokojnego weekendu,słonecznego i radosnego.Pozdrawiam wszystkich ![]()
1,025 2014-03-16 14:12:16
Hej ![]()
O tak, wiatr straszny, brrr.
Wiecie, że wczoraj spotkałam się z Kertym? Pomyślałam, że napiszę Wam już "po". Kiedyś pisał w kafejce dla przyjaciół. A to było tak, że ja pisałam z dwoma osobami z forum i miało być spotkanie z nimi i z Kertym. No, ale te dwie osoby jednak odwołały heh (nie będę pisać kto, bo to jednak niekulturalne by było), to Kerty zaproponował we dwójkę. Wprawdzie ma tu 3 i pół godziny drogi, ale i tak chciał się tak koleżeńsko zobaczyć, wiadomo. No i byliśmy w Wedlu, bardzo sympatycznie było. Ja poznałam tę allegrę z forum jak pamiętacie (chyba?)i może następnym razem np spotkamy się ja, ona i Kerty, powiedział, że tak by było też fajnie, zwłaszcza, że on też z nią pisze czasem ![]()
1,026 2014-03-16 18:11:34
witam niedzielnie
dzisiaj u nas wielki dzień lenia
nie robimy z mężem absolutnie nic poza wygniataniem siedzisk w fotelach
1,027 2014-03-17 13:36:19
Witam. Jak Wam minął weekend?
Mi cudownie
Zwiedziłam środkową część Polski. Wyjazd pozwolił mi odpocząć, zrelaksować się i naprawdę wiele zobaczyć.
Co prawda jestem potwornie zmęczona (wróciłam około godziny drugiej), niewyspana i zamulona, ale opłacało się
. Cieszę się, że pociąg nie miał żadnego opóźnienia.
Miłego dnia ![]()
1,028 2014-03-17 20:11:50
Super Suzan ![]()
Odpoczynek ważna rzecz,trzeba naładować akumulatory wtedy życie jest piękne i chce się żyć.
Ja jeszcze jestem w trakcie sprzątania w szafkach bo już w kuchni porobione co do tego co zamierzałam.
Chciałabym aby sprawy mi się ułożyły... tak żeby można było żyć spokojniej. ![]()
Tego spokoju życzę wszystkim Wam... bo nie jest łatwo niestety.
Pozdrawiam serdecznie :
Suzan
Agniesię
Dorotkę
Lucynkę
Stefano
Moniś
Ivory
![]()
1,029 2014-03-17 20:14:29
Witajcie kochane dziewczyny :)widze ze nie tylko ja mam problemy zrowotne,kochane niedawajcie sie.Umnie nic ciekawego ,pracy jak niema tak niema wszedzie to samo wiecie co mam na mysli,pogoda nam sie zepsuła,dzis u mnie wiatr ze aż dachowkami rusza,mam nadzieje ze szybko mnine ta pogoda i ze znow bedzie fajna.Na 18.03 mam operacje,boje sie troche bo jak słysze o tym co sie dzieje w szpitalach to....No cóż kochane zycze wam miłego i spokojnego weekendu,słonecznego i radosnego.Pozdrawiam wszystkich
Agniesiu jaką operację? Napisz jeśli możesz, co się dzieje? :*
1,030 2014-03-20 03:17:25
Nasza kafejka mi umknęła w tłumie, wybaczcie, ale piszę w paru kafejkach, dlatego zapomniałam napisać ![]()
A u mnie dobrze, szukam pracy sobie nadal, pomagam też w szukaniu pracy mojemu chłopakowi, bo chce zmienić pracę. W swojej został przeniesiony gdzie indziej, bliżej domu, ale co z tego, skoro tam jest średnio, źle go traktują i okropna atmosfera podobno. Dlatego jedyne o czym teraz myśli, to zmienić pracę, ja też mu aplikuję, by mu pomóc.
Ja myłam się niedawno dopiero, pisałam z koleżanką, więc tym razem późno idę spać.
Suzan, to cudownie, że tak pozwiedzałaś, w środkowej Polsce, to gdzie? Ja środkowo-wschodnia Polska, bo okolice Wawy. Stąd jestem
Przyłączam się pytania Asi, jaka operacja Słoneczko?
Ja również Was wszystkich pozdrawiam, dobranoc ![]()
1,031 2014-03-22 04:04:46
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekenda .
Ciekawe co porabiacie że taka cisza jest hmm.
Jak zdrówko, praca itd. ![]()
1,032 2014-03-22 19:36:31
Hej ![]()
A w porządku: wczoraj pospacerowałam, dzisiaj też, trzeba korzystać
No i miałam problem z netem, dlatego nie pisałam.
A co u Was? ![]()
1,033 2014-03-22 20:08:25
cześć ![]()
u nas dzisiaj męski wieczór, koledzy przychodzą KSW oglądać
a ponieważ ja zdycham dalej, bo przeziębienie mnie nie puszcza, to mąż sałatkę zrobił i chleb upiekł, a ponieważ wczoraj pasztet domowy zaistniał (także dzięki mężowi), to impreza będzie, że ho-ho ![]()
1,034 2014-03-23 01:52:36
No jesteście to miło
Dorotka i Lucynka cosik zajęte. ![]()
Ja w końcu siadłam...siedzę sobie na farmie,pewnie znana wam jest . Przysiadam więc ja sobie bo się nabiegałam.
Robiłam porządki i ciasto,a właściwie dwa...i tak patrzę w ekran a tu już po północy szok ;O
A zmęczona straszzelnie jestem:P
O jak fajnie Ivori
a i zdróweczka życzę ciekawe jak imprezka:P .
Moniś no tak jak net szwankowa to nie ma jak pisować. Ja jak coś
to z fona pisam nawet i tutaj. ![]()
1,035 2014-03-23 03:18:56
Wiem, nadal mi szwankuje, więc teraz też pisze z telefonu, ze smartfona taty, bo mój jest całkiem bez bajerów. A ja to się w ogóle zasiedzialam hehe, ale czytalam też książkę jak to ja
Dobranoc ![]()
1,036 2014-03-24 02:07:21
Dobrej nocy Moniś i Nieobecni niestety. ![]()
Pozdrawiam i meldujcie się jeśli możecie.:)
1,037 2014-03-24 22:57:36
Hejka ![]()
Jestem i melduję się
Ktoś jest też? ![]()
1,038 2014-03-25 00:42:08
Coś ostatnio ciężko... ale pewnie życiowe sprawy na głowie.
Pozdrawiam serdecznie:)
1,039 2014-03-25 01:13:53
Pozdrawiam wszystkie.
Jestem zapracowana.
Asiu - jakieś kłopoty?
Dobranoc.
1,040 2014-03-25 01:44:56
Hej Lucynko ![]()
W sumie miałam na myśli Was że się nie odzywacie.
A mi jak zwykle nie brakowa utrapień.
Muszę się z nimi zmagać... teraz , albo może przez to że jak zwykle potrzeba czasu nie nabijam
sobie aż tak do głowy...bo by człowiek zwariował. ![]()