Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Strony Poprzednia 1 14 15 16 17 18 19 20 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 976 do 1,040 z 1,293 ]

976

Odp: Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Rozumiem, a przypomnij mi gdzie Ty byłaś za granicą, na jakiej wyspie? No bo chyba nie doczytałam Asiu.
Ok, no widzisz, u nas wtedy była taka głupia rywalizacja, zjadłam te 8 czy 10 big_smile Dużo, są zabawne wspomnienia hehe tongue
Dobrej nocki Asiu, kolorowych snów, ja krążę po forum dalej wink

Zobacz podobne tematy :

977

Ano byłam w Anglii , z jakieś 3 godziny od Londynu , choć dokładnie nie wiem.
Miłego dzionka a właściwie wieczorku Dziołchy. Mam dziś troszkę roboty. smile

978

No witam was cieplutko Asiu Dorotka Truskaweczko Lucynko i wszystkich kogo nie wymieniłam,co nie znaczy ze nie chciałam,dzis sobota wiec czas na odrobinke oddechu,zycze wszystkim miłego spokojnego i oczywiscie słonecznego dnia,acha popijam teraz kawusie zapraszam do wspólnego popijania jesli macie czas smile

MIŁEGO DNIA smile

979

Witajcie Wszystkie i Rodzynek smile

Agniesiu czasu miałam mało choć kawusię wypiłam i koniec. Potem tylko praca aż do 19.

Pozdrawiam i znikam nie mam siły,spanie mnie łapie. smile

980

Hej smile

Dzisiaj można powiedzieć, że "nadrobiłam", zjadłam 4 pączki z lukrem i marmoladą. Nadrobiłam to, że w tłusty czwartek tylko dwa, a chciałam więcej tongue A teraz jestem "zaspokojona" w tym względzie hehe i zadowolona smile

Aaa, w Londynie Asiu smile Ok smile A jak kręgosłup? No bo coś pisałaś, że musiałaś wrócić, bo Ci chyba zaczął dokuczać.

981

Cześć kochani smile ojej i znowu nie trafiłam na nikogo-cuz moze pózniej,pusto dzis,miłego i ciepłego dnia pozdrawiam smile

982

Słoneczko, dziś coś wszędzie pustki smile. Pewnie wszyscy odsypiają weekendowe imprezy big_smile

983

Dzień Dobry wam...:)

Tak odsypianie tygodnia pracy  ale w domu.Mój kręgosłup  w ogóle coś wrażliwy się zrobił... Teraz częściej dokucza 
chyba go rozgniewałam. obudziłam się około 12 w południe , ale kreciłam się już po 9.Wstawiłam ziemniaczki bo Milusi będzie robił obiadek kluski śląskowe. tongue  Od poniedziałku znowu robota w kuchni... brat i syn będą dalej robić.  Wywaliłam panele , tak strasznie nasiąkły wilgocią.

Pozdrawiam Was Agniesiu Moniś i Suzan , nie wiem co z resztą naszego kluba  Lucynka Dorotka i Stefan.

984 Ostatnio edytowany przez Suzan_444 (2014-03-02 22:44:23)

Milionek dziękuję. Także wysyłam pozdrowienia smile. To sobie pospałaś dziś na całego smile
Miłego wieczorku.

985

Hej wink

Ja dopiero jestem w kafejce, bo  zaczytałam w książce, dlatego tym razem idę jeszcze później spać, no ale jak to ja wink Uwielbiam czytać, a teraz wpadł mi w ręce kolejny kryminał świetnej S. J Bolton. Pierwszą część "Ulubione rzeczy" przeczytałam niedawno i się zachwyciłam, tę część- drugą wypożyczyła przyjaciółka, bo było u niej w bibliotece i teraz mi pożyczyła. Ta część to "Karuzela samobójczyń"- dla mnie jeszcze lepsza od poprzedniej, jak już wspominałam poprzednia też była świetna, genialna i trzymająca w napięciu do końca. Można też się dużo dowiedzieć o psychologii, bo jedna z bohaterek jest psychologiem i ciekawie opisana jest jej praca. Genialna książka smile Tak że połknęłam ją wręcz smile Oprócz tych książek czytałam też inne, ale te tak najbardziej praktycznie mi w pamięć zapadają, więc o nich piszą. Teraz prowadzę statystyki, mam konto na lubimy czytać i na razie od stycznia 2014 roku do teraz przeczytałam 22 książki:) Nieźle, nie będę teraz Was zanudzać tytułami, ale jak się domyślacie, w większości kryminały, thrillery, horrory, które jak wiecie uwielbiam:)Przeczytałam też parę nowych książek Picoult, bardzo lubię tę pisarkę.

Świetna w kryminałach, thrillerach psychologicznych jest dla mnie za to Charlotte Link, przeczytałam też nową książkę Nesbo- "Policja"- jak dla mnie majstersztyk, najlepsza z jego książek, które dotychczas czytałam,  10/10, ideał po prostu wink Z polskich autorek przeczytałam np "Jak oddech" Małgorzaty Wardy. Ta jest o zaginięciu chłopaka, bardzo ciekawa. Świetna, nie można się oderwać, będę polować na inne jej książki smile No Cobena parę nowych też przeczytałam od stycznia, Nessera (kryminały skandynawskie) i ogólnie parę innych książek przeczytałam- zupełnie nowych autorów, więc super smile Np "Nasze szczęśliwe dni" Julie Kibler- świetne, takie historie o miłości też bardzo lubię, wzruszające, bardzo ciekawie pokazuje też problem rasizmu. Łatwo mnie wzruszyć, na melodramatach zawsze płaczę i tu nie było wyjątku, ryczałam jak bóbr. No, ale książka świetna, o prawdziwej, pięknej miłości, świetnie się czyta, też nie mogłam się oderwać. Przeczytałam też historię zamknięcia Icemana i konspiracji wcześniej, by zdobyć na jego dowody. Ciekawe.  No, ale jak mówię nie będę podawać wszystkich tytułów i autorów, podaję mniej więcej, co by nie zanudzić i podać co najbardziej zapadło w pamięć.

Tak że ja cały czas coś czytam, nawet jak o tym nie piszę wink

Także pozdrawiam Was wszystkich: Lucynkę, Suzan, Asię, Dorotkę, Słoneczko, Stefanka- Stefan, napisz co u Ciebie wink
Asiu, to dobrze, że się wyspałaś, ja też tak lubię długo pospać, do późna, zwłaszcza, że nocny marek jestem jak widać.

Macie może facebook? Jak tak, to czy chciałybyście się wymienić? Mam parę osób z netkobiet na facebook i jakbyście były chętne, to myślę, że fajnie tak się wymienić smile Nie wiem, pewnie mieszkamy daleko od siebie, ale chociażby mieć się. Ja tak w ogóle jestem z okolic Warszawy, a Wy kobietki? Jak chcecie, to oczywiście nie piszcie wink

Lecę spać w końcu, dobranoc smile

986

Witajcie Dzień dobry wam... wszystkim smile

Grypa chyba na nowo atakuje  u nas my już chyba zaatakowani,ale nie ma co się dziwić nie dość że cieplej na dworze...zmiany są odczuwalne...w domu w kuchni mam nie za ciepło bo nie ma co grzać. Wystarczy że człowiek się spoci pobiega i z łazienki wyjdzie prawie goły  no bo w koszuli,to złapie zimno i gotowe.
Moniś ja też bardzo lubię czytać i to właśnie kryminały...tajemnicze sprawy. Oprócz przeczytanych wielu książek Agaty Chrytie nie wiem czy prawidłowo napisałam nazwisko...  a obecnie tzn już w Anglii zaczęłam od Joanny Chmielewskiej "Tajemnica"  ona ma bardzo dobre książki. W zeszłym roku lub na początku tego odeszła do wieczności.Ale warto zagłębić się nie tylko w Biografię Jej osoby,ale i jej wszystkie książki. Ma specyficzny przekaz,tego co chce światu powiedzieć. smile

Pozdrawiam serdecznie. tongue

987

Asiu - zaaklimatyzowałaś się już po powrocie?

Milionek napisał/a:

.w domu w kuchni mam nie za ciepło bo nie ma co grzać.

Czyli piec nadal nie działa?

988

HEJ LUCYNKO smile

Co do zaklimatyzowania  to w miarę ok, choć sytuacja na obecną chwilkę nie za bardzo. Czekam na odzew  co do pracy.
W domciu dużo roboty bo ściany trza zrobić wilgoć osiągnęła już maximum nawilżenia ścian. Ale i dostałam używaną kuchenkę i meble znaczy szafki i od razu chce też je zamontować po oczyszczeniu i pomalowaniu ścian.

Pozdrawiam

989

Milionek napisał/a:

Czekam na odzew  co do pracy.

Ze "starej" pracy, czy szukasz czegoś nowego?

Monia - a jak Twoje poszukiwania pracy?

990

Lucynko teraaz to inna ... choć nie za bardzo mi się podoba...no ale jak na razie pozostaje tylko to co proponują.
Choć też trzeba czekać na fona i na rozmowę....

991

A co to za praca? Jeśli chcesz o tym napisać oczywiście.

992

To akurat  związane jest ze sprzątaniem biur.... itp.
Tutaj również robi się rekrutację i niestety jak to w Polsce dopuszcza się fakt iż zatrudnia Firma Sprzątająca i to nie na cały etat wykorzystując Stopień w kierunku grupy. Niestety  nic się nie poprawia jak widać.

993

Lucynko, nie pisałam o tym, ale za dwa dni mam rozmowę, w środę. Telemarketing. No zobaczymy, zawsze coś smile
Miło ogólnie, że napisałaś, a co tam u Ciebie? smile

Asiu, ja o dziwo Agaty Christi jeszcze nie czytałam, na razie czytałam i czytam wiele tych współczesnych thrillerów, kryminałów, horrorów itp- ze współczesnych thrillerów, kryminałów znam dużo- zwłaszcza ze skandynawskich, dużo ich czytam i bardzo lubię smile No, ale niedługo wezmę się za Christie, tak samo za Chmielewską, bo ją też jak Chrisie zostawiłam na później tongue Szkoda, że Chmielewska nie żyje, szkoda.

Edit: Lecę spać powoli, tym razem wcześniej. Tak lepiej wink Dobranoc smile

994

Gdzie Was wywiało kochani? tongue Zawsze codziennie piszecie, a tu co.. tongue Poprawiać się big_smile Pozdrawiam Was wszystkich: Słoneczko, Asię, Lucynkę, Dorotkę, Stefana i jak kogoś pominęłam, to przepraszam: skleroza młodzieńcza big_smile
Co u Was? Umówiłam się z moim i jutro jadę do niego domu, bo musi odebrać zamówienie-  kosiarkę do domu i czeka na kuriera, a potem idziemyy do kina na film "Non stop" z aktorem, którego bardzo lubię- Liam Nesson smile
Dlatego wcześniej się położę, by być wypoczęta dla mojego hehe, zaraz lecę spać. Dobranoc smile

995

Witajcie ja teraz podpisać listę jestem zmęczona.
Pozdrawiam smile

996 Ostatnio edytowany przez Suzan_444 (2014-03-06 20:43:28)

Witam i ja (; Jestem dziś strasznie zmęczona,bolą mnie nogi, dookoła problemy, troski. Najlepiej zasnęłabym na kilka dni i wstała, gdy wszystko się unormuje. Nie nadążam już za tym wszystkim. hmm
Ciągle jestem poddenerwowana, rozkojarzona, ciężko mi się jest skupić. O relaksie nie wspomnę.
Tak więc u mnie dziś nie jest zbyt pozytywnie.
Pozdrawiam gorąco.

997

Witaj Suzan.... smile

No cóż tak bywa....ale to minie...  smile Ja dziś też zrobiłam kilkanaście km nie wiedząc że będę musiała.
No i  po 15 w końcu usiadłam..... z tym że nie na długo, bo co chwilkę ktoś wpadał do domu.Jak tu
odpocząć kiedy drzwi trzeba otworzyć a one.................  kurde daleko. tongue

Zdrówka uśmiechu i Optymizmu Suzan życzę smile  Cieplutko pozdrawiam. tongue

998

Suzan, współczuję, ale jak pisze Asia- to minie. Buziaki :*

Ja nie wchodziłam już wczoraj. Byłam u mojego, było świetnie, potem kino. Objadliśmy się kinder bueno, bo korzystaliśmy z promocji- kupiliśmy 6 kinder bueno, bo tyle było potrzebne i dzięki temu mieliśmy bilety łącznie po 20 zł. Kinder bueno też kosztuje wiadomo, ale zawsze oszczędziliśm na biletach do kinay, nawet z 20 zł na dwojgu, więc fajnie. Na jednym bilecie, to tak oszczędność z 10 zł. Jednym słowem zapłaciliśmy razem z kinder bueno z biletami do kina za dwoje jakieś 32 zł (no możę trochę więcej, bo w jednym punkcie kinder bueno były droższe, a nie chciało nam się latać, ale i tak wyszły nam sporo taniej bilety do kina). A normalnie za dwoje byśmy płacili trochę ponad 50 zł, bo bilety chyba nawet zdrożały, teraz jeden bilet normalny przed 17:00 to 26,50 zł. No bo my byliśmy na seansie o 15:00, tak nam wyszło wink Tak że dużo zaoszczędziliśmy. A kinder bueno jest po 2 batoniki w każdym jednym opakowaniu, więc razem mieliśmy aż 12 batoników tongue Ja zjadłam, on zjadł, mamie jeszcze dałam potem wink Film "Non stop" to thriller akcji tak w ogóle, a takie  takie thrillery akcji też  bardzo lubię, nie tylko zwykłe thrillery czy psychologiczne smile  Był rewelacyjny, niepokojący klimat, cały czas coś się dzieje i trzyma w napięciu. No i jak pisałam mój ulubiony- Liam Neeson, on ogólnie jest świetny w takich filmach. Trochę tylko potem moim zdaniem zatracił klimatu pod koniec, bo zrobiło się mniej realnie, ale i tak rewelacja i daję 9/10. Polecam bardzo! Potem wróciłam do domu, poczytałam książkę "Pod podszeptem diabła" Karin Fossum- no i przeczytałam ją już do końca, fajna książka (byłam w bibliotece i mam nowe nabytki smile ). Potem już chyba po 20 poszłam spać, bo byłam jakaś zmęczona. Pewnie dlatego, że ostatnio chodziłam późno spać. No i z tego też powodu nie wchodziłam już na komputer, bo wcześnie zasnęłam. Dlatego na dobre wstałam już ok 8 wink A wcześniej też przebudzałam się. No, ale wychodzi na to, że spałam razem prawie z 12 godz, potrzebowałam tego widocznie smile )No więc film "Non stop" bardzo polecam smile

999

Hej Wam Hej tongue

Moniś a możesz streścić mi filma  , bo tylko wiem że trzyma w napięciu tongue

1,000

Oj, zazwyczaj nie chcę streszczać, by nie było spojleru, wychodzę z założenia, że jak ktoś ciekawy, to wpisze go i przeczyta mniej więcej o czym jest. Dlatego wolę pisać swoje odczucia z filmu i tyle. No, ale napiszę: akcja dzieje się na pokładzie samolotu, gdzie Liam Neeson, który jest tutaj z ochrony lotów (jednym słowem dba o bezpieczeństwo lotów) zaczyna dostawać niepokojące wiadomości, że jeśli nie przeleje 150 milionów na dane konto, to zginie jeden z pasażerów. Wiadomo tylko, że pisze to ktoś z pasażerów, a było ich 150, nie wiadomo nic więcej. Rozpoczyna się więc gra o przetrwanie, odkrycie kto za tym stoi i uratowanie załogi.

1,001

To ciekawy film,lubię filmy akcji w samolotach.:P
A oglądałaś film na faktach o rozbiciu samolotu
w Alpach.... przeżyło kilkanaście osób,ale
część z nich  zmarła z wycieńczenia...i głodu.
I tu zaczęła się prawdziwa tragedia,dramat....

1,002

Milionek napisał/a:

To ciekawy film,lubię filmy akcji w samolotach.:P
A oglądałaś film na faktach o rozbiciu samolotu
w Alpach.... przeżyło kilkanaście osób,ale
część z nich  zmarła z wycieńczenia...i głodu.
I tu zaczęła się prawdziwa tragedia,dramat....

No pewnie, że ciekawy. Polecam, obejrzyj smile
Chodzi Ci o film "Alive: dramat w Andach"? Tak, przypominam sobie, dawno, ale oglądałam. Bardzo dobry i wstrząsający.
Ja lecę spać, śpiąca jestem, dobranoc smile

1,003

Hej wam

Ja rowniez go ogladalam . Prawdziwy dramat ludzi uwiezionych w gorach...

Ide dalej spac. Milego dzionka zycze..

1,004

Tak, to prawda...

Co u Was?

Jestem kobietą, ale skoro nie ma tu mężczyzn teraz, to życzę Wam wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet wink

Ja dzisiaj się z moim facetem np nie widziałam, bo dzisiaj musiał być długo w pracy, tak grafik miał, ale nadrobimy innego dnia smile Gdyby nie praca długa, to na pewno byśmy się widzieli. Nadrobimy smile

1,005

Hej  Moniś

Ale wiesz co do Dni Specjalnych, no miło jest  jak się jest blisko z osobą którą się kocha.
Z tym że nie jest to jakiś mus..... tongue ale dziękuję i wzajemnie.
Nie wiem co z dziołchami  coś u nich cisza........

1,006

melduję, że jestem, ale czas mam tylko na czytanie... napisałam kilka słów na 40+, następny wpis jak złapie oddech, czyli pewnie po urlopie smile

1,007

Oooo  hej Ivi tongue  jacie  a szkoda że nie możesz więcej pisować tongue
Czyli jezdeś we w Kraju? Mnie czeka malowanie i mam nadzieje
że zakończą mi robotę w kuchni z gazówką choć tutaj koszty są duże kurde no.

Pozdrawiam i odpoczywaj Ivi jak coś to gg. tongue

1,008

Witam.
U Was też tak słonecznie mam nadzieję smile Ja właśnie wróciłam ze spacerku i teraz zamierzam włączyć sobie dobry film.
Pozdrawiam wink

1,009

Hej Suzan tongue

Tak  bardzo ładnie na dworze ... wiaterek troszkę chłodniejszy... ale pięknie. smile

Pozdrawiam serdecznie. Ja dzisiaj również filmy będę oglądać.

1,010

Tak, bardzo ładnie na dworze wink

Asiu, masz rację, ale w sumie Dnia Kobiet i innych nie traktujemy tak poważnie. Jak jest mało czasu, to nie widzimy się w taki dzień i nie ma żalu. Dlatego nie spotkaliśmy się wczoraj, w Dzień Kobiet. Spotkamy się w ten czwartek, bo mój ma wolne i tak najlepiej- najwięcej czasu. Idziemy znów do kina tongue Tylko, że teraz do kina luna- taniej no i chyba będzie "Grawitacja", jeszcze nie oglądałam, a chce obejrzeć smile A we wtorek lub środę idę z przyjaciółką do zoo smile

Ja też oglądam film- "Uprowadzoną". Też thriller akcji i też z Liamem Neesonem, tym aktorem co pisałam, że w "Non stop", no uwielbiam go, tutaj jest też świetny, jak zawsze smile

1,011 Ostatnio edytowany przez Sloneczko6 (2014-03-11 09:14:48)

Witam słonecznie :)dzis jestem w domku,niestety nie mam dobrych wiesci o sobie,zrezygnowałam z pracy kiedy pracodawca za miesiac wypłacił mi 450 zł-to szczyt wszystkiego,no coz szukam dalej,myslałam ze trafiłam dobrze,choc ciezko było,ale jak to u nas czysty wyzysk.Troche was zaniedbałam,ale to wszystko da sie naprawic,pozdrawiam wszystkich cieplutko i zycze miłego dnia,ja narazie puki co ide do moich kwiatow w ogrodzie,dogladne co i jak no bo chyba czas juz na pozadki wiosenne.:)

1,012

Hej smile

Słoneczko, to nie dziwię Ci się, że zrezygnowałaś... To nieludzkie pieniądze... Wszędzie teraz jest ciężko, ale żeby 450 zł za miesiąc? Na pewno sobie poradzisz, ale naprawdę... Ja bym to może nawet zgłosiła gdzieś, o ile miałaś umowę o pracę, bo tutaj daleko do płacy minimalnej, więc uważam, że jest to niezgodne z prawem.

Wczoraj mnie nie było, nawet wieczorem i w nocy, nie mogłam, za to dzisiaj wstałam wcześniej, przed 9.
Do zoo idę z przyjaciółką jutro, bo jednak dzisiaj nie mogła.

1,013

Witajcie cieplutko:)

Agniesiu jestem w szoku bo najniższa to jest nie do zniesienia, a co dopiero 450 zł . Życie w Polsce stało się udręką.
To wegetacja,która doprowadza ludzi do różnych chorób i depresji. Życzę  tym na górze...wiadomo o kogo chodzi
aby popadli w biedę... do łopaty na ulice . Jest coraz gorzej. Agniesiu porozmawiaj z Ivorette  , czy byłabyś chętna
na wyjazd. Fakt  że trzeba byłoby skombinować na start pieniążki. Ja nadal nie rezygnuję,czekam na ten Projekt z UP.
Trzeba coś robić czy zrobić samemu..bo oni tylko biorą. Nasz rząd już tak daleko..........zaszedł...  że nie ma opanowania. Robią co chcą widać  to gołym okiem.

Pozdrawiam smile  Moniś  a  gdzie do Zoo  idziesz? w jakim mieście.

1,014

Witajcie dziewczyny (już jesteśmy chyba same sad).
Piękna wiosna smile

Asiu - nowa kuchenka zamontowana?

Aga - powodzenia w szukaniu lepszej pracy.

Monia - co z Twoją pracą? Chyba miałaś w ubiegłym tygodniu mieć rozmowę.

1,015

Lucynko  witaj smile  no nareszcie się zjawiłaś. Dzisiaj mam nadzieję jak brat kupi potrzebny wężyk i dodatki to
będzie zamontowana... potem okap , ale jeszcze  malowanie ścian czeka... z tym kłopot pewien jest  bo wilgoć która w murach jest przeszkadza. Przez to wszystko się przeciąga. Miałam wziąć do grzania gaz,ale muszę rozpatrzyć każdy wydatek...  bo jest tylko jedna pensja. Dlatego też czekam niecierpliwie na odzew Babki z Projektu aby zacząć  .

1,016

Milionek napisał/a:

no nareszcie się zjawiłaś.
  bo jest tylko jedna pensja.

Rzadko wpadam bo jestem jak zwykle zapracowana, czasem bardziej.

Piszesz, że jest jedna pensja. Tzn. Twoja?
Gaz do ogrzewania jest faktycznie drogi sad

1,017

Tzn Mojego Milusia...ja niestety nie mam ... a zasiłek dopiero od maja. I to mnie wnerwiło ogólnie.
Że władza ustala chore zasady  jak wszystko chore w naszym zakichanym kraju.
Jakimi kryteriami wyznaczają dostęp do zasiłku... ciśnie mi się na usta ostre słowo!!!! szlag człowieka trafia.
Ludzi zostawiają z niczym. Ach szkoda słów.

1,018

Do zoo do Warszawy wink Ja mieszkam w okolicach Wawy, tam zawsze mamy najbliżej.

Lucyna byłam, a średnio, sporo osób chyba było, nie odezwali się niestety. Szukam więc dalej. Jakby co to będę informować smile
A co u Ciebie?

1,019

truskaweczka19 napisał/a:

Szukam więc dalej. Jakby co to będę informować smile
A co u Ciebie?

Szkoda, że z pracą nie wypaliło. Ale szukaj dalej.
U mnie wszystko po staremu czyli OK.
Synuś tylko daleko ode mnie i trochę mi go brakuje.

1,020

Ok rozumiem.
Syn Twój na studia wyjechał, z tego co pamiętam?
Ja wróciłam niedawno z zoo, było super, dużo chodzenia, trochę nogi bolą, ale zdecydowanie świetne zoo. A wstyd hehe, bo ostatnio byłam tam, jako 8 letnie dziecko gdzieś, więc z 14 lat temu big_smile Tylko w Płocku byłam z rok temu w zoo, ale w naszym i ogólnie w zoo nie byłam oprócz tego aż z 14 lat.

1,021

Witajcie Dziołchy tongue

Nie wiem co z Dorotką  bo cisza od niej , Lucynko rozumiem... tęsknota robi swoje.
Agniesiu  jak tam u Ciebie Kochana pisaj. Stefek to zakopał się chyba w dołek czy jak.
A oglądałyście film Nostalgia Anioła? nie wiem czy pytałam  bardzo dobry film.

Ja nadal czekam na fona od babki Projektu... smile  okap już zamontowany teraz montują
kuchenkę...mam nadzieję że będzie jak trzeba i tak jak trzeba.

1,022

Hej smile
Wczoraj byłam z chłopakiem u niego, potem spacer, było super, ale potem zmęczona i zapomniałam tutaj się odezwać.
Tak, oglądałam "Nostalgię anioła". Też uważam, że bardzo dobry film, tylko chwilami zbyt bajkowy dla mnie jak na film o tej tematyce z tego co pamiętam. No, ale ogólnie bardzo dobry i warty obejrzenia, wzruszający. Jest też książka, muszę przeczytać, lepiej czytać najpierw książkę, ale jednak jakoś najpierw obejrzałam film, bywa smile

Ok rozumiem, lecę spać, bo zmęczona już jakoś. Dobranoc smile

1,023

Dobrze że zajrzalaś... smile Lucynko co u Ciebie?

Dorotko , Stefan , Agniesiu .... hmmm Suzan smile

Pozdrawiam i wspaniałego weekenda życzę.

1,024

Witajcie kochane dziewczyny :)widze  ze nie tylko ja mam problemy zrowotne,kochane niedawajcie sie.Umnie nic ciekawego ,pracy jak niema tak niema wszedzie to samo wiecie co mam na mysli,pogoda nam sie zepsuła,dzis u mnie wiatr ze aż dachowkami rusza,mam nadzieje ze szybko mnine ta pogoda i ze znow bedzie fajna.Na 18.03 mam operacje,boje sie troche bo jak słysze o tym co sie dzieje w szpitalach to....No cóż kochane zycze wam miłego i spokojnego weekendu,słonecznego i radosnego.Pozdrawiam wszystkich smile

1,025

Hej smile

O tak, wiatr straszny, brrr.

Wiecie, że wczoraj spotkałam się z Kertym? Pomyślałam, że napiszę Wam już "po". Kiedyś pisał w kafejce dla przyjaciół. A to było tak, że ja pisałam z dwoma osobami z forum i miało być spotkanie z nimi i z Kertym. No, ale te dwie osoby jednak odwołały heh (nie będę pisać kto, bo to jednak niekulturalne by było), to Kerty zaproponował we dwójkę. Wprawdzie ma tu 3 i pół godziny drogi, ale i tak chciał się tak koleżeńsko zobaczyć, wiadomo. No i byliśmy w Wedlu, bardzo sympatycznie było. Ja poznałam tę allegrę z forum jak pamiętacie (chyba?)i może następnym razem np spotkamy się ja, ona i Kerty, powiedział, że tak by było też fajnie, zwłaszcza, że on też z nią pisze czasem wink

1,026

witam niedzielnie
dzisiaj u nas wielki dzień lenia
nie robimy z mężem absolutnie nic poza wygniataniem siedzisk w fotelach

1,027

Witam. Jak Wam minął weekend?
Mi cudownie smile Zwiedziłam środkową część Polski. Wyjazd pozwolił mi odpocząć, zrelaksować się i naprawdę wiele zobaczyć. smile Co prawda jestem potwornie zmęczona (wróciłam około godziny drugiej), niewyspana i zamulona, ale opłacało się wink. Cieszę się, że pociąg nie miał żadnego opóźnienia.

Miłego dnia wink

1,028

Super Suzan smile

Odpoczynek ważna rzecz,trzeba naładować akumulatory wtedy  życie jest piękne i chce się żyć.
Ja jeszcze jestem w trakcie sprzątania  w szafkach  bo już w kuchni porobione co do tego co zamierzałam.
Chciałabym aby sprawy mi się ułożyły... tak żeby można było żyć spokojniej. smile

Tego spokoju życzę wszystkim Wam...  bo nie jest łatwo niestety.
Pozdrawiam serdecznie :

Suzan
Agniesię
Dorotkę
Lucynkę
Stefano
Moniś
Ivory

tongue

1,029

Sloneczko6 napisał/a:

Witajcie kochane dziewczyny :)widze  ze nie tylko ja mam problemy zrowotne,kochane niedawajcie sie.Umnie nic ciekawego ,pracy jak niema tak niema wszedzie to samo wiecie co mam na mysli,pogoda nam sie zepsuła,dzis u mnie wiatr ze aż dachowkami rusza,mam nadzieje ze szybko mnine ta pogoda i ze znow bedzie fajna.Na 18.03 mam operacje,boje sie troche bo jak słysze o tym co sie dzieje w szpitalach to....No cóż kochane zycze wam miłego i spokojnego weekendu,słonecznego i radosnego.Pozdrawiam wszystkich smile

Agniesiu  jaką operację? Napisz  jeśli możesz, co się dzieje? :*

1,030

Nasza kafejka mi umknęła w tłumie, wybaczcie, ale piszę w paru kafejkach, dlatego zapomniałam napisać smile
A u mnie dobrze, szukam pracy sobie nadal, pomagam też w szukaniu pracy mojemu chłopakowi, bo chce zmienić pracę. W swojej został przeniesiony gdzie indziej, bliżej domu, ale co z tego, skoro tam jest średnio, źle go traktują i okropna atmosfera podobno. Dlatego jedyne o czym teraz myśli, to zmienić pracę, ja też mu aplikuję, by mu pomóc.
Ja myłam się niedawno dopiero, pisałam z koleżanką, więc tym razem późno idę spać.

Suzan, to cudownie, że tak pozwiedzałaś, w środkowej Polsce, to gdzie? Ja środkowo-wschodnia Polska, bo okolice Wawy. Stąd jestem wink

Przyłączam się pytania Asi, jaka operacja Słoneczko?

Ja również Was wszystkich pozdrawiam, dobranoc smile

1,031

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekenda .
Ciekawe co porabiacie że taka cisza jest hmm.

Jak zdrówko, praca itd. smile

1,032

Hej smile
A w porządku: wczoraj pospacerowałam, dzisiaj też, trzeba korzystać smile No i miałam problem z netem, dlatego nie pisałam.
A co u Was? smile

1,033

cześć smile
u nas dzisiaj męski wieczór, koledzy przychodzą KSW oglądać
a ponieważ ja zdycham dalej, bo przeziębienie mnie nie puszcza, to mąż sałatkę zrobił i chleb upiekł, a ponieważ wczoraj pasztet domowy zaistniał (także dzięki mężowi), to impreza będzie, że ho-ho smile

1,034

No jesteście  to miło smile Dorotka i Lucynka cosik zajęte. smile
Ja w końcu siadłam...siedzę sobie na farmie,pewnie znana wam jest . Przysiadam więc ja sobie bo się nabiegałam.
Robiłam porządki i ciasto,a właściwie dwa...i tak patrzę w ekran a tu już po północy szok ;O
A zmęczona straszzelnie jestem:P

O jak fajnie Ivori tongue a i zdróweczka życzę ciekawe jak imprezka:P .
Moniś  no tak jak net szwankowa to nie ma jak pisować. Ja  jak coś
to  z fona pisam nawet i tutaj. tongue

1,035

Wiem, nadal mi szwankuje, więc teraz też pisze z telefonu, ze smartfona taty, bo mój jest całkiem bez bajerów.  A ja to się w ogóle zasiedzialam hehe, ale czytalam też książkę jak to ja smile
Dobranoc smile

1,036

Dobrej nocy  Moniś i Nieobecni niestety. smile

Pozdrawiam  i meldujcie się jeśli możecie.:)

1,037

Hejka wink

Jestem i melduję się tongue Ktoś jest też? smile

1,038

Coś ostatnio ciężko... ale pewnie życiowe sprawy na głowie.

Pozdrawiam serdecznie:)

1,039

Pozdrawiam wszystkie.
Jestem zapracowana.

Asiu - jakieś kłopoty?

Dobranoc.

1,040

Hej Lucynko smile

W sumie miałam na myśli Was że się nie odzywacie. smile A mi jak zwykle nie brakowa utrapień.
Muszę  się z nimi zmagać... teraz , albo może przez to że jak zwykle potrzeba czasu nie nabijam
sobie aż tak do głowy...bo by człowiek zwariował. smile

Posty [ 976 do 1,040 z 1,293 ]

Strony Poprzednia 1 14 15 16 17 18 19 20 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024