Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 20 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 846 do 910 z 1,293 ]

846

Odp: Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Witajcie nocną porą smile

Dorota - fajnie, że wreszcie wpadłaś.

Asiu - widzę, że już gotujesz się do wyjazdu.
Jak będzie taka możliwość to daj nam znać jak już będziesz na miejscu.

Aga - jak tam polski biegun ciepła?

truskaweczka19 napisał/a:

Ci co głosowali, to mają.

Niestety nie tylko ci.
Wszyscy mamy sad

Dobranoc.

Zobacz podobne tematy :

847

Witajcie smile

Widzę, że nocą ciężkie polityczne tematy były wink
Pewnie nie będę oryginalna z narzekaniem na ten chory kraj sad
Szkoda słów, bo ręce...cycki opadają wink

Smerfetki, co Wy spać nie możecie, hihi smile

Życzę cieplutkiego dnia, strasznie wieje mroźny wiatr.

848

Hej Wam Dziołchy tongue

Lucynko a już miałam krzykać gdzie Jesteś tongue Tak no nie ma wyjścia,a z drugiej myślę
o wszystkim.... chyba tak w ogóle za dużo myślę.Dam znać  ,powiedzieli że jest internet a wifi mam. Fakt przez  fon jest trudniej jak z kompa bo mały ekran....obadam na miejscu.

Co do głosowania  to tak naprawdę nie wiadomo na ile uczciwe są głosowania. Już tak to wszystko jest zakłamane że człowiek przestaje wierzyć  co oni...... ten tego ten...
A po drugie,jak widać  minionym  20 leciu  itd żaden rząd nie zadbał o obywatela na tyle aby poczuł się bezpiecznie i mógł żyć godnie we własnym kraju. Obiecanki pozostają obiecankami,ponieważ jeśli rząd nie widzi w tym interesu,to dane "coś" tam nie wchodzi w życie. Chcieliby aby pracować do setki,no bo znowu mają na myśli siebie-siedzących za biurkiem,tudzież w fotelu sejmowym śpiąc i relaksując się.... od czasu do czasu przyciskając guziczek potwierdzenia ustawy zgadzam się...choć pewnie nie wie o co kaman....  tak sobie to wyobraziłam skoro ustawy są tak nienormalne i nie trzymające się kupy. Ech dużo by mówić
bo to temat rzeka,a w sumie nic on nie zmieni...bo "Nasi politycy się nie zmienią" bonie chcą....

Miłego dzionka życzę Dziołchy.

849

ŚWIĘTA PRAWDA ASIU

850

Hej Dorotko tongue

Kurcze jak słychać w tv znowu zaskoczeni zimą tongue a przecież jest opózniona.
Jak widać   zanim zaskoczą  to trzeba dużo czasu,aby coś było wykonane.
A do łopaty kurna , a nie biurkami siedzieć............

851 Ostatnio edytowany przez 8kh3 (2014-01-24 21:18:23)

Witaj Asiu smile

No coś Ty...lepiej udać zdziwko i szok na to co się dzieje ;P
ONI siedzą na cieplutkich stołkach i obliczają ile jeszcze przekrętów muszą zrobić, żeby na Karaiby na ferie wyskoczyć wink

My, zwykli ludzie byśmy lepiej rządzili big_smile

A co do śniegu. Musiałam z małym iść do lekarza, więc zapakowałam go do wózka i idziemy...z takim poślizgiem, że szok!
Kółka nie jechały, one sunęły po lodzie. Nie zmęczyłam się pchaniem tongue

Asiu uciekam. Młody się kręci. Pobujam go to może zaśnie mocniej.

Spokojnej nocy kochana!!!

852

Asiu, dokładnie, zgadzam się z Tobą.

No tak, jak zwykle co roku "lamentują", że atak zimy tongue Zawsze są na to nieprzygotowani tongue A najgorzej jak się jedzie pociągami, bo to często generuje jakieś spóźnienia hmm U nas jeszcze nie jest najgorzej, bo mam takie dwie linie pociągów- tzn jedna w zimę, to masakra, dużo spóźnień, ale druga czy zima czy nie zima, to raczej zawsze na czas, w sumie dlatego, że tam jedzie tylko ten pociąg, a tamten co się opóźnia- to tam sporo pociągów jeździ, to też może tak się zdarzyć. Zimno, zimno, ale teraz ciepło się ubieram, krem dziecięcy taki na niepogodę wcieram (bo dobry, a po co mam wcierać inne z chemią, jak ten dla mnie jest skuteczny) i jest ok, no i getry pod spodnie, szalik, czapka ciepła, płaszcz mam smile

853

Hejo!

Truskaweczko, ja coś do czapki nie mogę się przekonać hmm a mój mąż jak widzi kalesonki to się jeży wink
Wtedy mówię...a niech Ci dupka marznie, hihi!

Byłam na mieście i w nosie wszystko zamarza lol Zima fajna smile ale szkoda, że na święta było zielono sad
Sanki czas odgruzować i jazda na górki!

854

Dzień Doberek Dziewczyny tongue

Zima i zimno że kurde a trafia. Ja wstałam około 10,czy po 9. Porobiłam to co zamierzałam tongue
Potem  sałatka krokiety i spacerek.

855

Dorotko, oj przekonaj się, bo potem po co cierpieć na starość, że się czapki nie nosiło. Ja pamiętam, nawet w gimnazjum nie marudziłam i jak było zimno, to zakładałam np rajstopy, a były u nas takie "modnisie", które nie zakładały ciepłych rajstop, bo jak to mówiły: "Jak ja będę się przebierać na wf, a pod spodem takie grube rajstopy i każdy zobaczy" tongue Nie rozumiem takiego podejścia smile No, ale dla mnie moje ciepło i zdrowie jest ważniejsze. Ja sama noszę teraz ciepłe legginsy, już jak były plusowe, np plus 5, ale czasem taki wiatr, to nosiłam. Owszem, nie przepadam za tym, bo czuję jakieś takie skrępowane ruchy i nie chce mi się czasem, bo wtedy mam wrażenie, że dużo zakładania, a potem zdejmowania tego, ale mimo tego zakładam, bo właśnie wiem, że to dla mojego dobra smile

No to fajnie Asiu smile

856

Hej Monis ja z fona pisam kurde ale dziwnie. nie moge spac to ten pisam.A jak wyjdzie obadamy. nie ma emotek . :-)

857

Aa, z telefonu wink No na pewno inaczej się pisze. Ja właśnie idę do kąpieli, a potem spać. Dobranoc smile

858

Hejka smile

Truskaweczko, jestem strasznym uparciuchem...od dziecka. Wiesz ile moja mama mi "tłukła" do głowy, żebym za dzieciaka rajstopy nosiła yikes Nagadała się tongue  Dopiero po ciąży coś mi się odmieniło, chyba starość wink tongue i zaczęłam rajty nosić. Podobnie jak Ty, noszę przy plusowych temp. Jak jest wiatrzysko to bata nie ma i zakładam. No ale na czapkę nie nadszedł jeszcze tan czas tongue może jeszcze przyjdzie tej zimy, hehe!
Przy takich mrozach nie ma mowy o romantycznym spotkaniu tongue Człowiek rozbiera się pół dnia...kurtka, sweter, podkoszulek...:lol:

Asiu, przymarzłaś gdzieś? smile Jak spacerek, zaliczony?

Tulam niedzielnie!

859

Hej wam O Monis teraz spi .Dorotko nie no nawet nie mialam jak wyjsc.     Syn byl u mnie
bo gaz kupowalismy pojechal na cpn.  No i posiedzieli troszke.

Pozdrawiam cieplutko.°°°

860

Dorotko zimka zimka az sie wychodzic nie chce,no cóz trzeba sie ubierac
Moniczko zazdroszcze ci tych nocnych posiadówek,ja 22.00 juz bym spała taki zimowy niedzwiadek jestem,az wstyd,no ale.chyba sie w szybkim tempie starzeje smile
Asiu pice zrobiony?usterki naprawione?
Lucynko,a co do ciepłej czesci polski to tez nieciekawie,zima na dobre zawitała,wiec dziewczyny jesli znajde tyle sił to spróbuje was troche ogrzac-oczywiscie w przenosni,pozdrawiam Was Wszystkie,a jeszcze co dzieje sie z naszym rodzynkiem,czy ktos wie?,pewnie zapracowany jest-Stefciu czekamy na Ciebie-odezwij się.:)

861

Hej Agniesiu
Ależ skąd jak dzwoniłam nikt nie odebrał.Muszę sama zawitać  do nich i powiedzieć co się dzieje. Zimno w pokoju jak nie wiem.... to taka robota,zamiast zadbać oto w lecie,to oni dopiero się biorą... I mają tylko jednego człowieka od pieców normalnie wstyd.

Pozdrawiam Agniesiu. smile

862

Witajcie wieczorkiem smile
Cosik kafejka powoli zamarza lol
Wszystko przez tę zimę?
A co będzie jak Asia nam wyjedzie?

Asiu - spakowana?

Sloneczko6 napisał/a:

a co do ciepłej czesci polski to tez nieciekawie,zima na dobre zawitała,

Wiem - mieszkam niedaleko smile

863

8kh3 napisał/a:

Hejka smile

Truskaweczko, jestem strasznym uparciuchem...od dziecka. Wiesz ile moja mama mi "tłukła" do głowy, żebym za dzieciaka rajstopy nosiła yikes Nagadała się tongue  Dopiero po ciąży coś mi się odmieniło, chyba starość wink tongue i zaczęłam rajty nosić. Podobnie jak Ty, noszę przy plusowych temp. Jak jest wiatrzysko to bata nie ma i zakładam. No ale na czapkę nie nadszedł jeszcze tan czas tongue może jeszcze przyjdzie tej zimy, hehe!
Przy takich mrozach nie ma mowy o romantycznym spotkaniu tongue Człowiek rozbiera się pół dnia...kurtka, sweter, podkoszulek...:lol:

Asiu, przymarzłaś gdzieś? smile Jak spacerek, zaliczony?

Tulam niedzielnie!

To nieźle. Nie jest Ci zimno bez czapki? Ja bym zmarzła na kość, brr tongue
No tak, najlepiej ubierać się w wiele warstw, potem wiele rozbierania, no niestety tongue

864

Cześć Monia

truskaweczka19 napisał/a:

Nie jest Ci zimno bez czapki?

Ja tez nie noszę czapki. Nie cierpię tego. Może dlatego, że w każdej wyglądam okropnie lol
Dlatego zawsze ubieram zewnętrzne okrycie, które ma kaptur, a jak któreś nie ma to w razie zimna opatulam łeb szalikiem.

865

Hej Dziołchy hej  tongue

Lucynko  oj jesio nie.Od jutra zacznę  już na bank. Mam nadzieję że będziecie pisać
co i jak. Ja postaram się też odzywać o ile czas pozwoli... tongue

Zimno  naprawdę......ja nie chcę zimy.Czapki nie noszę,ale chyba się skuszę pomimo że mi było zawsze ciasno we w czapce. Jeśli coś zakupuję to to musi mieć kaptur nie ma inaczej. tongue

866

Zimno, zimno http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,16_Sy_orig.gif

Truskaweczko, czapka jest beee smile Głowę w niej mam globus wink
Zainwestowałam w wielgachny komin i zarzucam kapturek.

Asiu, tęsknić tu będziemy za Tobą sad

867

Globus? W sensie, że masz dużą głowę w czapce? Tym bym się nie przejmowała, ja też mam ogólnie dużą głowę i to już bez czapki jest duża ogólnie, ale liczy się dla mnie tylko to by było mi ciepło, a nie jak będzie wyglądać smile No, ale oczywiście, skoro nie lubisz czapki i tak Ci dobrze z kominem, to rozumiem, ważne, że Ci pasuje. Ja mam grubą czapkę i nie ma opcji, by w niej było mi zimno. No, ale ogólnie jest zimno, brr tongue

868

http://img3.dreamies.de/img/285/b/ves60muygf7.gif

Zapraszam na kawusię budzę się a o 8 wybieram się aby odprowadzić
gościa na autobus.

Miłego dzionka kobitki  do potem tongue

869

Cześć dziewczynki,cos pustawo,zima was zasypała?oczywiscie zartuje,Dorotka-Truskaweczko
Asiu-Agnes-Lucynko-Abizer-Stefciu-pozdrawiam Was i zycze miłego i słonecznego dnia smile

870

No nie mają czasu tongue ......... a może  a różnie to bywa.
Ja wpadam jak już na chwilkę mogę klapnąć. Niby cieplej się robi
ale ja jakoś tego nie odczuwam.

Pozdrawiam cieplutko.

871

Asiu wcale ci sie nie dziwie w obecnej sytuacji z piecem-zrobili?pewnie sie ociagaja,a niech to,kochane ciepłej nocki zycze smile

872

Hej Dziewczyny smile*

Agniesiu no niestety to norma w naszym dziwacznym kraju. Polatałam troszkę po tym zimnie i padam.Musiałam jeszcze raz popakować walizkę,kurde a wydawała się taaaaka wielga.:P
Wszystko przez to jedzenie na 2 tyg no i garnki.... itp. Mam nadzieję że nie przekroczy 60 kg.

Dorotko Lucynko Moniś a wy gdzie ? Pozdrawiam serdecznie. Agniesiu dziękuję :*

873

Witajcie nocną porą.
Asiu - kiedy wyjeżdżasz?

874

Lucynko w piątek 31 między 7 a 9 godziną.:P

875

Asiu - to już rzeczywiście niedługo.
Gdybym do tej pory nie miała czasu zaglądnąć na forum, już teraz życzę Ci udanego pobytu, aby spełnił Twoje oczekiwania i szczęśliwego powrotu smile
Pisz na wyjeździe jeśli będziesz miała okazję.

876

luc napisał/a:

Asiu - to już rzeczywiście niedługo.
Gdybym do tej pory nie miała czasu zaglądnąć na forum, już teraz życzę Ci udanego pobytu, aby spełnił Twoje oczekiwania i szczęśliwego powrotu smile
Pisz na wyjeździe jeśli będziesz miała okazję.

Dziękuję Lucynko * smile jak tylko będzie można i czas pozwoli to oczywiście zgłoszę się mam stronkę zapisaną w fonie. Ściskam Cię mocno i również Wszystkiego co Najlepsze Lucynko smile
No i oczywiście dużo ciepełka życzę , bo zimno przeokropnie smile

877

Milionek napisał/a:

bo zimno przeokropnie smile

Przetrzymamy, bo... nie mamy wyjścia lol

Piec działa? Dalej kopci?

878

Ależ skąd ,dziś brakło czasu jutro muszę iść a to jest kawałek drogi.
Jeszcze mam zwęzić jedne spodnie... smile Grzejemy piecykiem na butle.
Oby to ocieplenie szybko przyszło i zostało.

879

Milionek napisał/a:

Oby to ocieplenie szybko przyszło i zostało.

Na to, to jeszcze chyba przyjdzie poczekać sad
Niestety zapowiadają jeszcze ostre mrozy.

880

Witajcie nocne mareczki -Lucynko-truskaweczko-no i Asiu,kurde miałam isc spac bo padałam,ale nie moge zasnac

881

No jestem jestem tongue
Miłego wyjazdu Asiu smile
Do mnie jutro mój facet przyjeżdża, a tak na razie nic nowego tongue

882

Też Was witam nocne marki smile

883

oo Hej hej Agniesiu i Moniś.... tongue

To znaczy różnie mówią  o tym cieple,raz że już będzie cieplej a wcześniej słyszałam że mrozy w lutym. A tak naprawdę obadamy w lutym. tongue Powiem Wam Dziołchy że ze względu na duży procent osób którym brak na opał chciałabym aby zima trwała tylko miesiąc i basta.No ale to tylko tam w górze wiedzą najlepiej. smile

Dziękuję za "Dobrą drogę" my w domu przeżywamy ten odjazd. Mój Milusi bardzo i widać to.
Ja we w środku również,ale nie mogę się poddawać bo to dla nas obojga robię ale też dla całej rodzinki.... Dlatego człowiek jest wściekły bo trzeba rozstawać się z najbliższymi.

884

Widzę, że nocne marki pojawiły się i zniknęły sad
Dobrej nocy wszystkim.

885

Zgadzam się, życie w Polsce ogólnie jest drogie, węgiel jest drogi, a wielu ludzi musi nim palić, więc chociażby ze wzgląd na nich też bym życzyła, by zima już wkrótce się skończyła.

No tak, zniknęłam, niestety musiałam się zająć czymś innym, więc niby świeciłam na forum, ale mnie nie było. Popiszemy następnym razem na pewno smile

Idę spać. Dobranoc smile

886

Dzień Dobry Wam

Zapraszam na kawusię tongue

http://1.bp.blogspot.com/-TXHn0PM9WIc/T48ZsBZYrHI/AAAAAAAABv8/EwhTBwhnnVg/s1600/d41d81aeffb217f2d6822901b3a466c2.jpg

887

No witam wieczorkiem jak wam dzien miną?

888

Hej Agniesiu smile

Cały zabiegany i szyjący. W końcu zwęziłam spodnie i  to dwie pary.
A po za tym palenie w małym pokoju,wizyta dzieci... krzątanie jak zwykle we w kuchni.
Jutro też latanko i to cały dzień,potem troszkę snu jeszcze ogarnięcie i wskazówki dla
Domowników.............no i ........ tongue

889

Asiu nie szalej tak,bo przed toba długa droga no i praca,daj troszke na luz,wiem i rozumie cie ale moze juz wystarczy tego biegania.

890

Witka dziewuszki wink

Zdecydowanie podpisuję się pod postem Agusi. Asiu zwolnij, bo z sił opadniesz...a Ty po wielką forsę jedziesz wink smile
Żarty, żartami...ale znajdź czas na relaks kochana.

Jak tam wieczorek?? Co porabiacie??

891

O Hej Agniesiu i Dorotko. smile

Powoli biegam,ale niestety wszystko oddalone od siebie co załatwiam. Jeszcze kuzynka mnie męczy żeby do niej zajść... a ona to na trzecim końcu miasta. Dziś synek przywiózł trochę drzewa to napalilismy we w piecu u nas a u Agi butlą i nawet nawet jest.Dobrze że temperatura się podnosi. w sumie jeszcze parę rzeczy b się zdało,ale nie mam miejsca aby je
zapakować... niestety.
Zaraz idę do mycia,i jesio muszę poczekać bo pranko robię dzieciom. Muszę jeszcze PIT wypełnić dane , a resztę Milusi mi zrobi,a Aga podejdzie do Skarbówki. smile

892

Kochani odpoczywajcie i spokojnej nocy big_smile
Szczególnie dla Ciebie Asiu!!!!!!

893

Dziękuję wzajemnie Dorotko smile
Kolorowych senków. :*

Dziękuję Wam że Jesteście Dziołchy.

http://3.bp.blogspot.com/-XpxpkWrUlNo/T60b1B8jTPI/AAAAAAAAARk/AIDXsQjj7MI/s1600/przyjazn+ruchomy+wierszyk1.gif

894

Asiu, no właśnie, odpocznij trochę smile
A u mnie dzisiaj mój facet był wink Teraz buszuję po forum tongue

895

hej Moniś tongue

Zwolniłam teraz,umyta i świeżuchna odpoczywam. Jesio wyjmę kurtałkę ze z pralki i do łóżeczka. O  Moniś to miałaś fajny dzionek tongue

896

No pewnie, że fajny. No to odpoczywaj Asiu smile

Edit: 30 minut po północy, idę już spać, bo jakoś dziś mało spałam i śpiąca jestem. Dobranoc smile

897

To ja na ten czas się z Wami żegnam życząc wszystkiego Dobrego, a przede wszystkim zdrówka. Dużo Słonka ciepła i w ogóle. Pozdrawiam cieplutko  bo zaraz mykam się położyć czekając na sen. Muszę wstać o 6... okaże się o której jedziemy.

Pozdrawiam i do usłyszenia Kochane Dziołchy smile***

898

Do usłyszenia Asiu, trzymaj się smile smile

Ja jutro idę do Urzędu Pracy, od tygodnia jestem zapisana, a jutro mam termin stawienia się. Od rejestracji pierwsze spotkanie jak widać szybko, bo już po tygodniu. Potem lecę do biblioteki, bo mam zamówioną książkę do odebrania, a oddam resztę książek, potem jeszcze do przychodni, żeby w końcu na usg tarczycy się zapisać, bo wypada zrobić, a już dawno miałam się zapisać heh (:P), a potem do Warszawy, bo mam do odbioru taką pastę do zębów w Warszawie (indyjska Darbur) i spotkam się z moim facetem i jeszcze wyrobimy sobie nowe karty Legii, żeby mieć z głowy. Także jutro sporo będę robiła tongue

899

Asiu - szczęśliwej podróży. smile

900

Dziękuję Lucynko:**** Moniś:****

Ja już grzeję nogi bardzo mi zmarzły jak pisowałam jesio o opłatach.

Buziaczki  i do zobaczyska smile tongue smile

901

Nie ma za co smile Szczęśliwej podróży też życzę smile

902

Witajcie niedzielnie dziewczyny:) Wiekszosc z nas ma dzis dzien wolny od pracy wiec odpoczynek:)
Ciekawe jak Asia?czy juz dojechała i jaka podróz miała-pozdrawiam jak nas bedziesz czytac.Ja dzis sama,wiec nawet obiatku nie robie,przekasze cos z wczoraj zostało.No i pewnie bede sie nudzic,zycze miłej i ciepłej niedzieli smile

903

No kochane co z wami?gdzie jestescie?Nie spodobało by sie Naszej Asi ze mamy przestuj wiosna idzie nie leniuchujemy,pozdrawiam Was wszystkie cieplutko-odezwijcie sie smile

904

Cześć Aga smile
Masz rację - Asia by się zmartwiła gdyby kafejka zamarła.
Tym bardziej, że taka piękna wiosenna pogoda...

Stefan chyba po odejściu Dagmary, zmarkotniał.

905

luc napisał/a:

Cześć Aga smile
Masz rację - Asia by się zmartwiła gdyby kafejka zamarła.
Tym bardziej, że taka piękna wiosenna pogoda...

Stefan chyba po odejściu Dagmary, zmarkotniał.

O tak, zmarkotniał i nie odwiedza nas. Szkoda sad

906

Czesc dziewczynki :)i znów piekny dzien sie zapowiada smile
Co do Stefana to ja juz dawno zauwazyłam to samo,ale przeciez my zostałysmy Stefciu wracaj do nas:),pozdrawiamy Cie.Kurcze tyle bym dzis porobiła-energi mi dzis nie brakuje,no ale ale jest jakies ale co mnie blokuje sama niewiem co.Narazie popijam kawusie oczywiscie zapraszam do towarzystwa,i mysle od czego zaczne,zycze miłego i słonecznego dnia,pozdrawiam wszystkich
;0

907

Jestem kochane wpadlam na seknde biziaki

908

No witaj Asiu causki dla Ciebie-boże jak mi nie dawało spokoju Twoje milczenie,ściskam cie mocno i napisz w wolnej chwili co u ciebie smile

909

Hej Agniesiu hej wam. a juz sie zadamawiam jutro jade bukiety robic a wczoraj byc na sortowaniu ziemniakow. nie jest moze lekko ale cieszy mnie kazdy wyjazd do pracy. :* Pozdrawiam cieplutko wszystkie

910

Cieszę się Asiu, że dajesz radę i że jest ok smile
Słoneczko, jak Ty zaglądasz do kafejki, to zawsze jest "słonecznie" wink

Posty [ 846 do 910 z 1,293 ]

Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 20 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024