Dobranoc Asiu.
Ja też wstaję wcześnie (choć nie tak jak Ty), ale o tej porze i tak bym nie zasnęła ![]()
Miłych snów Joanno ![]()
O mosz Stefek normalnie się już zapiera że nie wpadnął a kurde jest.
A to czo robisz "Balbina" znaczy Lucynko we w pracy swojej?
A filma no tak
A mi się kleją oczka,specjalnie nie piłam już kawy po 15
bo bym w nocy nie spała. A miałam tak tydzień czasu nie mogłam spokojnie
spać w nocy,musiał grać TV.
No wiecie z nikim nie wpadłem jeszcze
Tego to nigdy nie wiadomo ![]()
Tzn. facet nie wie ![]()
Ano ano narobi bigosa...... a dopiero ten tego ten się okazuje. ![]()
A dziękuję Stefanie ![]()
A to czo robisz "Balbina" znaczy Lucynko we w pracy swojej?
Jak się nie pogniewasz, to nie będę o tym pisać ![]()
Stefan86 napisał/a:No wiecie z nikim nie wpadłem jeszcze
Tego to nigdy nie wiadomo
Tzn. facet nie wie
Ja wiem aż tak dużo partnerek nie miałem na szczęście ![]()
Ok Lucynko nie ma sprawy ![]()
Acha no Stefano już się wytłumaczył no to do jutra pa wam.
Pozdrawiam i mam nadzieję że pojawią się Dziołchy ![]()
Ok to i ja udaję się na spoczynek
Do miłego dziewczyny ![]()
Sorki, że dopiero piszę ale tak to bywa
U mnie nic ciekawego, któregoś dnia idę z moim na basen, dawno nie byliśmy, przydałby się ten ruch
A tak to jeszcze parę spraw muszę załatwić. Nic ciekawego ![]()
Zmieniłam avatar, tym razem nie ma w nim owoców, tylko coś innego ![]()
A ja widzę truskawki
owoce ![]()
Hej hej Wam Dzień dobry i miłego dzionka życzę.Dopiero z pracy . Usiadłam i odpoczywam.al dziś ciepełko super. ![]()
A ja wstałam tak wcześnie, bo wcześnie jak na mnie usnęłam tym razem, ok 22 jakoś i za godzinę do Wawy idę z chłopakiem do Wawy. Wolne ma, a wiedział, że rano wstanę, bo wcześnie zasypiałam, to tak postanowił. Co też mnie zdziwiło, że nie chce np później na basen, bo lubi spać do późna i jak ma wolne, to raczej śpi do tej 12 w południe. No, ale fajnie, dawno nie byliśmy na basenie.
Asiu, wciśnij F5 na klawiaturze, czyli odśwież, wtedy powinnaś już widzieć pieska ![]()
Witam was wszystkich kochani,nie było mnie długo poniewaz przed swietami wsiadłam w szpital,operacja na wyrostek,a przy tym powikłania cukrzycowe,ale juz dobrze w piatek domek,pisze szybciutko bo komp nie moj,ale z całego serducha zycze wam wszystkim szczesliwego nowrgo roku,duzo zdrówka pomyslnosci szczescie i radosci.sciskam wszystkich bez wyjatków i cauje oraz bardzo pozdrawiam.do usłyszenia wkrutce
Witajcie Dziołchy ![]()
Tak Moniś już ok... ja mam coś z wtyczką i to stąd.
Agniesiu nareszcie,jej to miałaś nie wesoło.Ale dzięki Bogu już w porządku
życzę zdrówka zdrówka i jesio raz zdrówka,dziękuję ......... wiesz za co.
Na maila Agniesiu podaj mi adres w razie co bo był zamazany ![]()
Pozdrawiam cieplutko. ![]()
Agniesiu, ja też życzę Ci dużo zdrówka. Cieszę się, że wszystko jest już ok i oby tak dalej! Szczęśliwego Nowego Roku ![]()
Ode mnie z godzinę temu poszła przyjaciółka dopiero
Zmęczona jestem, dzień pełen miłych wrażeń (basen z chłopakiem, spotkanie z przyjaciółką- to lubię), idę spać niedługo, dobranoc ![]()
Hej Moniś ![]()
Ja te na chwilkę padam straszelnie,tyle roboty w robocie ![]()
Pozdrawiam Agniesiu wzajemnie Wszystkiego Najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :*
Dzień Dobry Dziołchy kaj jesteście,kurcze taka cisza zapanowała.:(
Pozdrawiam cieplutko ![]()
Cisza, bo przeziębiłam się, więc jeden dzień na pewno na forum nie zaglądałam albo nieco dłużej albo jak zaglądałam nawet to na chwilę- nie miałam siły. No, ale dzisiaj lepiej już trochę.
Hej Monisiu dużo zdróweczka Ci życzę ![]()
Pozdrawiam i kuruj się.
Dziękuję ślicznie ![]()
Ja już lepiej się czuję, ale zdrowa całkiem też nie jestem, dlatego nie idę na pogrzeb, mimo że jutro jest takiej mojej ciotki- ale tak naprawdę to i tak dalsza rodzina dla mnie, ja ją z 2 razy widziałam zaledwie, prawie jej nie znałam. Jakbym była zdrowa, to bym poszła, a tak nie widzę sensu zwłaszcza, że słabo ją właśnie znałam, a w końcu jak iść na pogrzeb, to wtedy, gdy samemu się to czuje, że się chce, a nie na siłę czy coś. Moja mama za to idzie, tata i babcia ze wsi, która dzisiaj do nas przyjechała z tego powodu na nocleg i pewnie zostanie z 2 dni
Nie lubię jej, no ale cóż zrobić.
Kuruj się Moniś jak najdłużej bo niebezpiecznie jest przeziębić grypę.
No różnie bywa jeśli chodzi o rodzinkę ciocie itd..... różne sytuacje
i wydarzenia wpływają na nasze podejście do osób z rodziny... ![]()
Ciekawe gdzie dziewczyny i Stefan coś się nie pojawiają hmm.
Ja już po 2 kawach , ale nadal śpiąca .....................................
Pozdrawiam cieplutko ![]()
No pewnie, tak jak pisałam na pogrzebie nie byłam. Teraz czuję się lepiej, ale babcia kupiła mi inny lek na gardło, bo tamten mi nie pomagał, chyba dlatego, że miał też prawoślaz, a on mi wzmaga kaszel i gorzej się po nim czuję.
Polecają podbiał syrop i z babki lancetowatej czy jakoś tak.No i koniecznie rutinoscorbin lub coś koło tego. ![]()
Cały tydzień latany,i na dodatek w sobotę wyjazd do Wrocka na komisję z córcią. Zaraz muszę obadać na mapie gdzie to jest. Myślałam że 3 tyg to kawał czasu a tu leci dzień za dniem...
Pozdrawiam i pytam gdzie Dziewczyny i rodzynek.... ![]()
Cześć Asiu ![]()
Dość zapracowana jestem więc rzadziej wpadam. Znów wciągnął mnie wir pracy, po krótkiej świątecznej przerwie.
Ale myślami jestem z Wami.
Napisz jakie będą efekty na komisji.
Pozdrawiam wszystkich.
Hej Lucynko ![]()
No nareszcie choć na chwilkę wpadłaś. Sprawdzałam właśnie dojazd i drogę z Dworca na ulicę,gdzie ma być komisja. Mam nadzieję że się nie zagubię bo mamy na 10 godzinę.
Dawno we Wrocławiu nie byłam...
A jak zdrówko Lucynko
Agniesia kuruje się mam nadzieję że wszystko już dobrze.
Dorotka coś też nie pisze.... Moniś wskakiwa
A Stefan to chyba ma mnóstwo klientów że tak zamilkł.
A ja powoli się pakuję,choć czekam na info w sprawie znajomej czy będzie mogła,zawsze
to we dwie razniej. No i przeżywam w sumie ,ale z drugiej strony tłumaczę że to najlepszy czas i moment na to................ ![]()
Polecają podbiał syrop i z babki lancetowatej czy jakoś tak.No i koniecznie rutinoscorbin lub coś koło tego.
Cały tydzień latany,i na dodatek w sobotę wyjazd do Wrocka na komisję z córcią. Zaraz muszę obadać na mapie gdzie to jest. Myślałam że 3 tyg to kawał czasu a tu leci dzień za dniem...
Pozdrawiam i pytam gdzie Dziewczyny i rodzynek....
Ok
Z babki lancetowatej kiedyś brałam, ale raczej już nie trzeba. Rutinoscorbinu nie biorę, ale biorę Scorbolamid, a też jest niezły, dosyć szybko poradził sobie mi na początku, gdy miałam takie silne bóle mięśni. Teraz właściwie zostało mi tylko osłabienie i czasem w nocy czy rano kaszel, no ale wiadomo trzeba odkrztusić, to dobra reakcja organizmu. A wczoraj miałam spore osłabienie, temperatura na elektronicznym termometrze w ustach mierzona 34,4, ja sama kiedyś byłam zdziwiona, że można mieć tak małą temperaturę, bo myślałam, że ok 35 przy osłabieniu to ok, ale nie 34,4 ale przekonałam się, że przy osłabieniu tak miewam. Jutro pójdę z moim do kina, jutro raczej już będę mogła, bo wczoraj jeszcze ta niska temperatura 34,4 i osłabienie, dzisiaj sporo lepiej, a już jutro raczej w ogóle będzie ok, ubiorę się więc ciepło i będę mogła z nim do kina pojechać. Dawno nie byliśmy, potem może nie być okazji, dlatego jedziemy ![]()
No tak, czas leci bardzo szybko..
Co zrobić, aby zdrowym być?
Na przykład dużo wody pić.
Jeść owoce i warzywa,
Gdyż to na cerę dobrze wpływa.
Dużo biegać, dużo ćwiczyć,
Aby więcej już nie przytyć.
Zjadać jabłko i marchewkę
Żeby ładną mieć sylwetkę.
Unikać produktów z konserwantami,
A na deser zajadać się owocami.
Każdy człowiek to samo ci powie,
Że najważniejsze w życiu jest przecież zdrowie.
POZDRAWIAM;) i życzę zdrówka;)
Witajcie ![]()
Tak Zdrowie to rzecz najważniejsza,prawdę mówiąc zimy nie lubię.
Moniś no osłabienie masz duże,to witaminki trzeba brać koniecznie.
Tak scorbolamid to to samo
Alis witaj w Naszych progach
Pozdrawiam serdecznie.
Witam wieczorkiem ![]()
Asiu - jak po komisji?
Kiedy wyjazd?
Witam Was moi kochani wszystkich bez wyjatku i nowych tez,juz jestem,tak troche podczytałam,ale nie wszystko,mysle ze mi wybaczycie jak cos przeoczyłam,pozdrawiam was wszystkich cieplutko-teskno mi było za wami ![]()
Ja dzisiaj z moim byłam w końcu na "47 roninów"- jakiś świetny film to nie jest, ale mogę nazwać go dobrym sprawnie zrealizowany, nawet dobrze nam się oglądało ten film
Racja Asiu, ja byłam osłabiona i było mi bardzo zimno, niefajne uczucie, ale mimo wszystko ciężko mi uwierzyć w temperaturę 34,4, bo to podobno hipotermia i poważny stan bardzo, wątpię.. Ten elektroniczny termometr pokazał mi też kiedyś 33,4 jakoś, też podczas osłabienia, ciężko mi uwierzyć. Może źle mierzy też czasem, bo nie wierzę w to zbyt. A mierzę w nim ustach. Teraz mam dobrze ok 36,2- 36,5 - a na elektronicznym to jest u mnie norma, bo norma w ustach u mnie jest napisana, że od 35,7, a na zdrowy rozum, jakbym miała na serio ok 34 to jest ciężki stan podobno i raczej ot tak, by się nie poprawiło na dobrą temperaturę.
Witajcie Dziołchy ![]()
Jak dobrze Was w końcu widzieć. Agniesiu nareszcie ,myślę że teraz już znacznie lepiej po tej operacji.Ja wyrostek miałam wycinany chyba w 2004 lub 2007 aż tak dokładnie nie pamiętam.
Zdróweczka życzę ![]()
Lucynko w sobotę się okaże,kurde trza jechać aż na Wrocław.Nie byłam nigdy na odwoławczej komisji,nawet nie wiem jak tam będzie i na co się nastawić. A co do wyjazdu no ostatniego mam wyjazd.Także jeszcze troszkę ,szykuję się powoli.
Moniś bo najdokładniej mierzy się szklanym termometrem,ale musi być kupiony w aptece.Bo te na targach i w sklepach są felerne , pewnie dlatego właśnie trafiły do taniego sklepu.
Wstałam z bolącą głową,kurde zatoki chyba musę łyknąć nurofen.
Witajcie drogie dziewczyny ![]()
Wybaczcie mi że tak was zaniedbałem ale miałem roboty co nie miara... Taka praca niestety...
Witajcie kochani,no w sumie ze mna juz ok,ciesze sie ze znow zaczynamy sie schodzic,wiem ze kazdy jest zagoniony ,ale jakos sie spisujemy,a co z Daga tez jej dawno nie widziałam,pozdrawiam cie Dagmarko i was wszystkie no i oczywiscie naszego rodzynka,no Stefciu tak to jest jak sie prowadzi swój biznes-nie zawsze jest czas dla znajomych,ale wybaczamy-samo zycie,moja kochana Asiu nic sie nie martw -kozystaj ile sie da-wiesz co mam na mysli:)
No dziewczyny wiecie jedna rzecz wyszła ciekawa z Viggo czyli Dagmarą, otóż sprawdziłem sobie coś nie coś i się okazuje że na całym dolnym śląsku nie było pociachania oficera policji od blisko pół roku... i no cóż to zaczęło mnie zastanawiać z kim tak naprawdę pisaliśmy...
Witajcie wszyscy
Stefan przeraziłes mnie,mam nadzieje ze to pomyłka.Asiu tylko nie choruj,Dorotka gdzie sie podziewasz,Truskaweczko Lucynko i inni zdrówka zycze duzo i wracajcie tu,pozdrawiam ![]()
Witajcie piątkowo i słonecznie ![]()
sprawdziłem sobie coś nie coś i się okazuje że na całym dolnym śląsku nie było pociachania oficera policji od blisko pół roku... i no cóż to zaczęło mnie zastanawiać z kim tak naprawdę pisaliśmy...
Stefan - to jeszcze o niczym nie świadczy.
Inną rzeczą jest natomiast fakt, że przecież do końca nigdy nie wiemy co jest prawdą w internecie, a co kreacją.
No dziewczyny wiecie jedna rzecz wyszła ciekawa z Viggo czyli Dagmarą, otóż sprawdziłem sobie coś nie coś i się okazuje że na całym dolnym śląsku nie było pociachania oficera policji od blisko pół roku... i no cóż to zaczęło mnie zastanawiać z kim tak naprawdę pisaliśmy...
O kurczę.. to nieźle.. a może nie podają tego po prostu do wiadomości publicznej, bo pewnie sprawdzałeś w Internecie itp?
A Ty z Dagmarą pamiętam miałeś się spotkać, ale nie spotkaliście się jednak, mimo że oboje z jednego miasta jesteście (pamiętam, że pisaliście o tym). Nie piszę miasta, bo może by sobie nie życzyła, a jej tu już nie ma, więc tym bardziej.
U mnie zdrowie już ok, tylko czasem nos zapchany jeszcze, wtedy zapuszczam krople do nosa.
A co u Was? ![]()
Witajcie serdecznie ![]()
Pozdrawiam cieplutko bo mrozik jest
Stefcio no nie wiem ........ hmm . Trudno się wywiedzieć,ale z drugiej strony jeśli jest tam ,gdzie pisała to raczej jest to tajemnicą.
W tym zawodzie jak sam pewnie się orientujesz nie wyjawia się wszystkiego, bo nie wolno.
A czy można to sprawdzić co opisałeś no i w związku z tym co pisała........ też nie mam pojęcia.
Na pewnym portalu działa też tego "Typu"osoba miała za zadanie ochronę, bo różni ludzie
wchodzą na takie stronki.Rozmawiało się z nią , ale nie nadużywało przyjazni , czy też znajomości. No cóż to już tylko tam na górze wiedzą,no i trzeba powiedzieć że nikomu
nie zaszkodziła. Chyba że wiecie więcej.........ale dla mnie nie ma to znaczenia...
Pozdrawiam ,będę wpadać w miarę możliwości.
No właśnie, policja nie przekazuje wszystkiego do wiadomości publicznej.
Ja dzisiaj byłam z przyjaciółką w naszym domu kultury na "W ciemności"- moim zdaniem naprawdę dobry film, oparty na faktach jak pewnie wiele z Was słyszała. Teraz mam zamiar kupić książkę o tym samym tytule, bo też na pewno jest bardzo dobra.
Witajcie serdecznie i niedzielnie. ![]()
Mam nadzieje że Stefan się nie pogniewać za moje pisanie. ![]()
Moniś opisaj troszku tego filma..... o czym on jest?
Pozdrawiam
Witajcie kochani,cos ostatnio tu pustawo no co zrobic tak czasem bywa,wiecie mnie juz meczy ta niedoszła zima,ani sniegu ani mrozu,nie teskno mi za mrozami ale przydały by sie -mniej wirusów i chorób by było prawda?,no i co to za ferie dla dzieci.U mnie smetnie choc wszystko dobrze,ale jakos inaczej niewiem jak to nazwac.Niby chodze codziennie z moja sunia na spacerki,w domu ok i wogóle ,czyzbym popadała w zimowe przesilenie?pewnie tak,a co z wami czy tez tak macie?Pozdrawiam was wszystkie no i oczywiscie Stefciu Ciebie tez,zdróweczka.
Witajcie serdecznie i niedzielnie.
Mam nadzieje że Stefan się nie pogniewać za moje pisanie.
Moniś opisaj troszku tego filma..... o czym on jest?Pozdrawiam
Opowiada prawdziwą historię o złodziejaszku, który ukrył w kanałach lwowskich Żydów- uciekinierów z getta. To była dla nich jedyna szansa na przeżycie. W kanałach spędzili około roku i dzięki temu właśnie przeżyli. Nazywał się Leopold Socha. A jak chcecie więcej, to obejrzyjcie sami, jeszcze raz serdecznie polecam!
Czesc dziewczyny i chłopaku,gdzie jestescie,miłego i słonecznego dnia,pozdrawiam.
Hej Dziołchy i nie tylko ![]()
Wszyscy zapracowani,nowy rok........... Witajcie Agniesiu i Monia.
Nie wiem czemu Dorotka nie chce pisować z nami,czy coś się stało?
Mokro i zimno,spanie męczy cały czas. Kurcze ja chcę wiosny.
Dorotko widzę że przemykasz tu i tam,czemu nie zaglądasz? hmm
Pozdrawiam ![]()
Witaj Asiu ![]()
Jak Twoje sprawy?
Kurcze ja chcę wiosny.
Kto by nie chciał? ![]()
Dorota - odezwij się.
Heej Lucynko ::)
Wszystko dobrze , prawie wszystko mam . Tylko pakowanko i już.
Pogoda się popsuła zima jednak będzie , kurde no. ![]()
Załatwiam sprawy w domu,aby wszystko jakby dopiąć. ![]()
Pozdrawiam serdecznie. Dorotko co się dzieje że się nie odzywasz?
Czesc dziołchy-Asiu czyzby juz niedługo wyjazd tak jak pisałas?kurde i co bedzie,Dorotka-wiesz juz mogła bys do nas zagladnac-teskno mi za moja biedroneczka ,co z toba?-pozdrawiam.Truskaweczko,Lucynko i reszta naszych uczestników Luzika pozdrawiam was wszystkich ![]()
No właśnie, gdzie Dorotka?
No tak, chyba jednak zima będzie
Lepiej tylko, by nie na Wielkanoc, ale może nie, bo Wielkanoc dopiero w tym roku pod koniec kwietnia.
Czesc dziołchy-Asiu czyzby juz niedługo wyjazd tak jak pisałas?kurde i co bedzie,Dorotka-wiesz juz mogła bys do nas zagladnac-teskno mi za moja biedroneczka ,co z toba?-pozdrawiam.Truskaweczko,Lucynko i reszta naszych uczestników Luzika pozdrawiam was wszystkich
Tak Agniesiu w sumie tylko dopiąć niektóre sprawy i mogę jechać. Nie jest to łatwe,bo w środku człowiekiem targa,ale nie mam wyjścia sytuacja zmusza do wyjazdu. Tak jest
u nas dobrze w kraju że dobrze nam. Mówią jak pewnie słyszałaś,czy też pisali....
"Polacy wracajcie do Kraju"Do czego i do kogo mają wracać.... owszem najgorsza jest
rozłąka z najbliższymi.......ale sytuacja zmusza coraz więcej osób do wyjazdu,aby zarobić
godnie. Nasz Rząd nie ma żadnego wstydu,ma po prostu Polaków gdzieś... to widać
we wszystkich działaniach na rzecz obywateli...... brak słów. ![]()
Witam ![]()
Wywołano mnie i jestem ![]()
Spokojnie kochane nic się nie stało, jakoś tak wyjszło ![]()
Poczytałam Was i powiem, że sprawa Dagmarki zaskoczyła mnie ![]()
Ciężka sprawa. Jak przeczytałam co Stefciu napisał to mnie ze strachu otrzepało.
Faktem jest to, że nigdy nie mamy pewności kto siedzi na końcu kabelka ![]()
Asiu, jak odwołanie? Jeśli udzieliłaś już odp. na to pytanie to przepraszam ale nie doczytałam.
Piecyk się sprawdza? Tulam ![]()
Słoneczko Ty moje
Nie martw się o biedroneczkę
Żyję i mam się całkiem całkiem.
Co tam słychać kochana?? Buziolki ![]()
Truskaweczko, zachęciłaś mnie filmem
Jeszcze bardziej mojego męża, interesuje się tamtymi czasami.
Ludzie cierpieli ogromne katusze
dobrze, że żyję w tych czasach...choć i te czasy mają swoje za uszami
Ściskam ![]()
Lucynko, nie pracuj tak ciężko. W taką zimową pogodę pamiętaj o ciepłych kapciuszkach, kubku herbatki, wielkim kocyku...dobrym filmem. Tuli tuli ![]()
Stefanku, pozdrawiam Cię i Ty również odpoczywaj ![]()
Dorotko no nareszcie Jesteś :*
Matko a już myślowałam że się pogniewałaś czy jak....
Co do pieca to niestety zrobili coś nie tak bo dymi się z niego z boku od ściany
podczas palenia. Dobrze że kupiłam taki piecyk co na butlę gazową działa.
Choć nie jest to jakiś fenomen to daję ciepło,z tym że w moim domu w tym
drugim pokoju jest do niczego.... wielki dwa okna piec w kącie i to grzanie
do niczego. Już od dawna marzę o ogrzewaniu jakimkolwiek,ale żeby tanio
wyszło,bo wiadomo o co kaman. Dorotko tak to wygląda.
Lucynko co do komisji czekamy na decyzję,jesio nie mieliśmy odzewu,no bo
byłyśmy we Wrocławiu 18 tego więc muszą orzec jej stan.Choć powiedziała mi że
powinna brać leki,a Aga przyznała się że nie bierze.... a powinna. No ale cóż...
Uuuu no to kochana kiepsko
Byłam pewna, że już siedzisz w ciepełku. A tu takie złe nowiny?
Możesz złożyć reklamację do tych fachowców? no bo jak to...tak się nie da...zima jest i oby większa nie przyszła.
Czekam z niecierpliwością na decyzję
myślę, że będzie korzystna dla Ciebie i córki ![]()
Jak tam z wyjazdem? Czytałam, że zdecydowałaś się
Trzymam kciuki, w razie potrzeby zaklep mi miejscówkę.
Nie martw się Asiu, będę zaglądać ![]()
Widzę, że nie tylko ja mam problem z piecem i z fuszerką ![]()
Hej Hej witaj nam Agnes ![]()
No niestety odwalają manianę,a ci co odbierają nie znając się na tyle na rzeczy mówią
że to ma wszystko zasklepić i trza pomału palić itepe ite de.... tylko ile można czekać.Zrobili w grudniu przed chyba świętami.... samymi. Ok czekałam aż wyschnie podpaliłam raz krótko....dymiło się.Odeczkaliśmy tydzień znowu to samo. I w zeszłym tygodniu zapaliłam i normalnie masakraaaaaaaa.
Dorotko tak tak.... ja już będę się pakować....czekam na jesio decyzję znajomej......aby już
to ogarnąć i już a został tydzień ..................................................................................
Pozdrawiam cieplutko bo mrozno bardzo. ![]()
Witamy agnes ![]()
Asiu, już za tydzień!!! ![]()
Mało czasu zostało...zostawisz nas...będzie tu cicho ![]()
Będziesz tam miała dostęp do neta?? Jeśli tak to skrobnij co u Ciebie ![]()
Z piecem to fuszerkę odwalili!!! No, ale ktoś się pofatygować musi i zobaczyć co jest.
Ręce opadają na takich "ludzi" ![]()
No wreszcie moja biedroneczka przyfruneła,Dorotko nie zostawiaj nas na tak długo,ciesze sie ze u ciebie wszystko dobrze causki.Asiu no niezle i ty mnie zostawisz
,no ale niema złego coby na dobre wyszło,zycze ci duzego jak słonce powodzinia i abys przyjechała z duza walizą many,aby ten wyjazd sie opłacił,powodzenia-cauje równiez,kochane wszystkie was cauje i sciskam cieplutko bo zima idzie ,pa spokojnej nocy.Sorki jeszcze witam serdecznie Ciebie Agnes miło ze do nas dołaczyłas,pozdrawiam.
Oczywiście Dorotko , jak tam jest net to wlezem
aby trocha pomarudzić ![]()
Zaraz lecę do mycia,teraz z rodzinką film "Pracownik miesiąca" super komedia.
Nie dość że ciapoki z tych zdunów to jesiotak zrobili....wrr
No wreszcie moja biedroneczka przyfruneła,Dorotko nie zostawiaj nas na tak długo,ciesze sie ze u ciebie wszystko dobrze causki.Asiu no niezle i ty mnie zostawisz
,no ale niema złego coby na dobre wyszło,zycze ci duzego jak słonce powodzinia i abys przyjechała z duza walizą many,aby ten wyjazd sie opłacił,powodzenia-cauje równiez,kochane wszystkie was cauje i sciskam cieplutko bo zima idzie ,pa spokojnej nocy.Sorki jeszcze witam serdecznie Ciebie Agnes miło ze do nas dołaczyłas,pozdrawiam.
Dziękuje Agniesiu kochana a tobie dużo zdróweczka jeszcze raz bardzo dziękuję, znowu z poczty zapomniec napisać.Mam troszkę na głowie teraz.... Czasami za mnie ten tego ten
pomódlcie się........
dziękuję z góry A ja Agniesiu odezwę się...a jeśli macie gg to na maila wyślijcie.... ja zapisam.. buziaki.
Agniesiu, wywołałaś tom jestem ![]()
Będę zaglądać co tu słychować ![]()
Również ściskam ciepluchno w tą zimową noc. Tuli tuli!!!
Asiu, będziemy czekać na wieści od Ciebie!
Życzę udanej wyprawy i taaaaaaaaaaaakiej kasy ![]()
A i co najważniejsze!!!! żeby tam czas szybko Tobie zleciał i dłużył się po powrocie ![]()
Dziękuję Dorotko ![]()
Dobrej nocki życzę Wam ![]()
Uciekam kochani ![]()
Kolorowych snów!!
Dorotko, miło, że wpadłaś ![]()
Cieszę się, że opis filmu "W ciemności" zachęcił Cię
Uważam, że naprawdę warto obejrzeć. Ciepłej i dobrej nocki życzę ![]()
Asiu, ja też życzę Ci udanego wyjazdu
Co do tego co wcześniej napisałaś, to zgadzam się z Tobą, nie za ciekawie w Polsce mamy, sama jak dalej będę miała tak ciężko z pracą, to myślę o emigracji. Oczywiście, że wolałabym zostać w Polsce, więc to byłoby dla mnie trudne, ale czasem nie ma lepszego wyjścia. U nas miała być druga Irlandia, a widzimy sami jak jest
Do Irlandii nam daleko. No, ale cóż, ja na Tuska nie głosowałam i nigdy nie zamierzałam nawet. Ci co głosowali, to mają.
Niestety nasze państwo przestaje być Bezpieczne,człowiek tutaj czuje się nieswojo.
Dlaczego tak jest.... to już tyle razy wałkowane było i jest o czym mówią media.
Ludzie pogrążają się w coraz większej biedzie... a oni co..... no cóż im to "zwisa"
Wstydziliby się,że nie umieją i nie chcą zabezpieczyć ludzi wtedy kiedy nie można
znalezść pracy.Oni zabierają głos w Parlamencie Europejskim,ale czy oni są w porządku.
Czy mogą świecić przykładem..... hmm.
Ech szkoda słów , im jest dobrze co tam.... szara masa ma robić na nich
Tylko Gdzie?
Dokładnie. Chcą jakby nas przyrównać do innych państw, podnoszą ceny, ale zarobków nie. Przez to ceny naprawdę wysokie, ale zarobki zbyt niskie, nieproporcjonalne. Często rząd gada, że w innych krajach jest drożej, ale jakby zapomnieli, że tam i zarobki są inne, wyższe. Tak np było z biletami w Warszawie, że gadali, że w innych krajach europejskich są droższe, ale właśnie.. ciągle zapominają o zarobkach, więc co tu porównują ![]()
Ja niedługo idę spać, dlatego dobranoc ![]()