Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 20 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 716 do 780 z 1,293 ]

716

Odp: Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Super  to już bliżej jak dalej tongue Teraz musi dojść do siebie co najważniejsze.

Zobacz podobne tematy :

717

Ach, ja miałam super te święta, tak super, że głową to ja nadal w świętach jestem i taka rozkojarzana jestem tongue Szkoda, że już po świętach, było tak fajnie, że bym je bardzo chętnie przedłużyła smile

Ja już mam prezenty od przyjaciółki i koleżanki, bo zanim pojechałam w 1 dzień świąt z moim facetem do jego babci, to widziałam się też z nimi na trochę i fajne rzeczy dostałam od nich. A to książkę, a to lakier do paznokci, kubek z sową, bransoletkę, rajstopy, herbatę, małego misia do kluczy np, słodycze- to dostałam właśnie od przyjaciółki i koleżanki, super prezenty smile

O, to super! Pozdrów Dagmarkę smile Najważniejsze, że powoli dochodzi do siebie, no właśnie :*

Buziaki dla wszystkich smile :*

718

moje święta na szczęście bardzo spokojne były smile. Wreszcie se porządnie pospałem i się poobijałem czego mi strasznie brakowało big_smile i nawet w gry komputerowe pograłem:D

719

Witajcie Dzień Dobry Niedzielnie. tongue

Hej truskaweczko wzajemnie,Hej Stefan tongue

A ja nadal wypoczywam z chwilkami na umycie naczyń czy też zrobienie czego do jedzonka. smile
A co z Dziołchami ............ nieobecnymi hmm tongue

720

Stefano już podałam tej osobie nr fona i info.
Pozdrawiam wszystkich. tongue

721

Bardzo się cieszę, że Wasze święta też były udane smile

Stefan, to super smile Właśnie o to chodzi, żeby dla każdego święta były takie jakie pragnienie. Ty potrzebowałeś odpoczynku i go miałeś, to świetnie smile

722

Witajcie cieplutko  smile

Jak przygotowania do Sylwestra? I w ogóle jak się czujecie?

Dagmarko?
Agniesiu?
Dorotko?
Lucynko?
Truskaweczko?
Stefano?

Co u Was,kurcze taka cisza.... U nas dzisiaj była Kolęda,więc już po wizycie tongue

Pozdrawiam tongue

723

Może się tak do Sylwestra szykują tongue

Ja jak pisałam standardowo z chłopakiem u mnie w domu, bo tak prawie od 5 lat spędzamy tongue Nie ma wielkich przygotowań, ja raczej mimo, że Sylwester to nie będę się stroić, bo tak: nie mam sukienki, a teraz nawet nie miałam bardzo kasy. No, ale w domu z chłopakiem, więc spędzam co roku mniej więcej po domowemu z nim, więc dla mnie to żaden wstyd. Spódnice chyba mam stare. No więc raczej założę  takie moje jeansy, ale za to fajną tunikę, ładne kolczyki, makijaż i już smile Po co więcej, skoro nigdzie nie idziemy smile

Będę wyglądać ładnie, chociaż nie bardzo elegancko jak na Sylwester, ale też ładnie będę wyglądać :)A tak to nic fajnego nie planuję, obejrzymy filmy, potańczymy przy fajnej muzyce, napijemy się symbolicznie np po 2 kieliszki pewnie, góra 3, bo nie lubimy dużo pić. Pobalujemy tak do 5-6 rano, bo tak robimy zazwyczaj, przedtem mamy w planach np komedię "Babcia Gandzia"- podobno niezła komedia hehe (a jaki ma śmieszny tytuł hehe) i "Skyfall" może- to też obejrzymy, średnio lubię filmy o Bondzie, ale i tak na pewno będzie super smile. Ja wymyśliłam pierwszy film, a on drugi. Takie nasze plany, a Wasze?

Jutro po 19 do mnie chłopak przyjeżdża, muszę ogarnąć pokój i w ogóle, do sklepu jeszcze pójść po parę rzeczy, dlatego mogę jutro nie być już na forum, dlatego składam Wam życzenia już.

Życzę Wam świetnego Sylwestra, dobrego szampana, a w 2014 ROKU spełnienia wszystkich marzeń, dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności smile

http://img824.imageshack.us/img824/5926/zmry.jpg

724

Witajcie smile

Melduję się chwilowo. Jestem nadal u rodziców, święta mimo małych przebojów były bardzo udane!
Sylwusia postanowiłam przespać i tyle hmm

Nie mogę być na netkach, bo jak wcześniej pisałam na tym zadu...iu o zasięg ciężko hmm
Jeszcze do Was wpadnę z życzonkami!!

725

Hej Monia  Hej  Dorotko tongue

Monia dziękuję i wzajemnie,ja wpadnę przed północą z życzeniami , dlatego też nie składam jesio życzeń.....:P A dla Ciebie dobrej zabawy w miłym gronie smile

Dorotko okej rozumiem tongue czekamy na Twój powrót w takim razie.
Mam nadzieję że reszta naszego Klubi się zamelduje choć na sekundu.... tongue

Pozdrawiam cieplutko smile Miłego dzionka smile

726

O a u mnie sylwek w pubie z kumplami ;D
A Dagmarka niestety z tego co mi pisała spędzi go w łóżku bo dochodzi do siebie dziewczyna.
Z mojej strony jedyne przygotowania to chyba tylko dobry humorek musi być big_smile

727

Wszystkim bywalcom kafejki - szczęśliwego Nowego Roku.

Aga - jak sprawuje się nowy piec?

728

No nareszcie zawitali:P

Lucynko  to do mnie? bom ja Asia tongue
Piec ...hmm grzeje,ale muszę jak na razie powoli palić,aby wszystko zastygło ponoć i dlatego się troszkę kopci... Obadamy dłużej , jeśli nadal tak będzie zgłoszę to... Chyba że te kanały
znowu nawalają. smile

Lucynko wzajemnie. smile Wszystkiego Naj Naj Naj w Nowym Roku.:)

Stefek rozumiem,Dagmarko jak już będzie w miarę ok,to naskrobaj choć słówko. smile

Pozdrawiam tongue

729

http://pensjonat-zawoja.pl/wp-content/uploads/2013/08/sylwester.jpg

http://pobierak.jeja.pl/images/b/8/9/67553_wolna-chata-na-sylwestra.jpg

Stary Rok mija,
lecz marzenia zostają,
niech one się wszystkie pospełniają
i z Nowym Rokiem niech los się odmieni,
a ogród życia wnet się zazieleni.

Dobrze się bawcie!!! Wszystkiego naj...!!!!

730

Jeszcze na chwilę weszłam. Asiu, ja wolałam teraz złożyć życzenia, bo potem będziemy zajęci sobą i raczej nie wejdę koło północy smile Do 5-6 rano będziemy balować, więc pośpimy pewnie do 12-13 chociaż, potem jeszcze pobędziemy razem, pewnie do 17 nawet lub dłużej, więc na forum będzie dopiero pewnie 1 stycznia wieczorem tongue Także do usłyszenia, jeszcze raz wszystkiego najlepszego w 2014 roku! smile

731

Monia smile  no  tak tak ja rozumiem tongue Fakt potem to różnie być może.
Ja również jestem tylko ze swoim Milusiem tongue ale jak tylko ogarnę się
i włoski do ładu doprowadzę to złoże Życzonka smile Dobrej i Miłej
Zabawy Moniś...  do Siego Roku Kochana smile
Dorotko również i Tobie  już teraz bo uciekasz Wszystkiego Najlepszego smile
A przede wszystkim Zdróweczka  Trzymajcie się :*********************

732

http://akademiaprawabudowlanego.pl/blog/wp-content/uploads/2012/01/nowy-rok1.gif

Już za niespełna 2 godziny kończy się Stary Roczek tongue 2013 dlatego też składam Wam Najserdeczniejsze Życzonka:

Aby Nowy Roczek 2014 był dla nas łaskawszy , milszy i obdarzał nas morzem Miłości. smile
Aby każdy dzień w Nowym Roku nie był bezużyteczny.
Aby każdy kto szuka pracy, znalazł i był w pełni zadowolony z niej.
Spełnienia Marzeń tych najbardziej potrzebnych....A dziś dobrej zabawy smile
Szampańskiego Humorku smile

I do zobaczenia już zaraz w Nowym Roku tongue Pozdrawiam Wszystkich.

DAGMARKO smile*
AGNIESIU :*
DOROTKO :*
LUCYNKO *
MONISIU :*

RODZYNEK HEJ tongue

733

Asiu, dziękuję serdecznie za pozdrowienia i również pozdrawiam smile

A tak w ogóle bardzo dobrze mi minął Sylwester, choć przyznaję z moim facetem super Sylwester to formalność, zawsze dobrze się czujemy w swoim towarzystwie, we dwoje smile Przyjechał do mnie wczoraj tak po 20, bo jego autobus miał opóźnienia. No, ale pobyliśmy też trochę z moim rodzicami, bo tym razem zostali w domu, trochę mój pogadał, z tatą mają wspólny język szczególnie- piłka nożna i ich ulubione kluby, czyli Barcelona, Legia Warszawa. Tata dał mojemu 2 stare książki o piłce nożnej, jakie ma, bo tak się wywiązało, poszukał i mu dał, żeby poczytał sobie jak już pojedzie do domu smile Także mój facet zabrał je do domu. Mój facet wytrzymał krócej, ja dłużej, bo siedziałam  nawet do 8 rano- oglądałam film w świątecznym klimacie- "Świąteczny więzień", bo miałam ochotę na taki lekki, świąteczny film jeszcze smile Mój spał sobie do 12, niby mnie obudził, ale mu wyjaśniłam, że ja o 8 dopiero zasnęłam, więc żeby dał mi spać i w końcu po 14 obudziłam się, bo wiedziałam, że niedługo będzie musiał jechać.

Chciał jeszcze w Nowy Rok babcię odwiedzić. W Sylwestra nie oglądaliśmy według naszych planów "Babci Gandzi", np, bo z napisami tylko, a mój nie przepada za filmami z napisami, "Skyfall" też odpadł, bo mój już zmęczony był, a trochę "Skyfall" trwa. Obejrzeliśmy razem tylko "Jeża Jerzego", głupawe to, ale niech będzie tongue Zjedliśmy u mnie obiad, potem pojechałam z nim do Wawy i pojechał, też jeszcze na trochę do babci swojej właśnie, by ją odwiedzić w Nowy Rok jeszcze. Także tak do 18 pobyliśmy razem, całkiem sporo smile Ja wróciłam i jeszcze byłam śpiąca, bo jakby nie patrzeć i tak mało spałam, bo od 8 do 14, więc pospałam potem od tej 19 jakoś do 23 praktycznie tongue Myślałam, że będzie krócej, ale jednak byłam mocno śpiąca i tak wyszło. Także, rozpisałam się, no ale taki był mój Sylwester wink

A zaraz mam zamiar obejrzeć "Kapitana Philipsa", a potem znowu iść spać. Mam jeszcze popcorn z wczoraj, więc sobie zrobię na mój seans.

A jak Wam minął? smile

734

Cześć dziewczyny i szczęśliwego nowego roku!!!
U mnie dość imprezowo miną do północy w jednym klubie potem już w sumie na 5 big_smile wyszedłem po 8 do domu big_smile o której zasnąłem nie mam pojęcia ale jak wstałem było już ciemno big_smile.

735

Witajcie kochane dziewczyny,

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Wam życzę.

Ściskam i pozdrawiam.

736

Dagmarko no nareszcie  witaj cieplutko :*
Wzajemnie wszystkiego Najlepszego Kochana :*

Jak się czujesz i jak minął czas kiedy Cię tutaj brakowało?

737

Minimalnie, lepiej, chociaż nadal boli i goi się tyle o ile, drugi raz zakładano mi szwy, bo poprzednie się rozchodziły, nici nie trzymały, stąd też rana się paskudzi...dochodzę do siebie jako tako, zastrzyki sad Ale mam nadzieję,że się z tego wyliżę, muszę smile Ja nie dam rady??? Nie ma bata, muszę! Tęskniłam za Wami, a najbardziej Asiu za Tobą, razem żeśmy kafejkę rozkręcały przecież, no i te pierogi big_smile

738

Otóż to Dagmarko smile

Ja też wypytywać Stefcia o Ciebie,czytałam jednym tchem. Kiedyś przemknęłaś przez inne tematy..ale ja z natury nie naciskać nigdy.... tongue bo co by to było. Zdrowiej  jak najszybciej,dasz radę  MUSISZ , sama wiesz że co nie zabije to wzmacnia,cokolwiek by to było. Czasami wydaje nam się że już koniec,nie da rady....... ale przychodzi czas,że stajemy znowu na nogi,mądrzejsi,silniejsi i posiadamy większą wiedzę na temat,czy też o jeden problem więcej w naszym bytowaniu na tym łez padole.

739

Od dziś będę sama informować o faktach dla mnie istotnych, ingerencja osób trzecich jest zbędna !!!!!!!!!!............
Będę musiała nadrobić wszystkie posty smile
Masz rację, co nas nie zabije, to nas wzmocni smile

740

Tak jest Kochana Dagmarko :***

741

Witaj nasza Daguś kochana smile
Jakże me serce się wielce raduje że już masz siły by wrócić w nasze grono smile.

742

Hej Stefano tongue

Dagmarko jeśli chodzi o info w sprawie Twojego zdrówka,to to co widać pisał Stefcio
tutaj tongue to byłe te informacje,nic więcej. smile

Pozdrawiam życząc Dobrej nocki i czekam na  Dziołchy nieobecne  chwilkowo mam nadzieję. tongue

743

Dagmarko, cieszę się, że jesteś teraz z nami i że ze zdrówkiem lepiej. Też życzę Ci Szczęśliwego Nowego Roku smile Aby wszystko poukładało się i by zdrówko już dopisywało smile

744

Dziewczyny czy ja mam zwidy czy pisałyście dzisiaj?
Czyżby ucięło kilka postów?

745

Ja nie pisałam, niedawno weszłam na forum.
Co słychać? smile

746

No i niestety nasza ukochana Dagmarka zrezygnowała ostatecznie z forum i mi podziękowała za kontakt ech... powiedziała tylko że przyczyny osobiste sad

747

No to szkoda sad
Co u Was? smile U mnie nic nowego, ale jestem ciekawa co tam u Was smile

748

Ojej  a czemu aż tak....Dagmarko co się stało???

Witajcie serdecznie smile

749

Raczej nie odpowie.

750

Milionek napisał/a:

Ojej  a czemu aż tak....Dagmarko co się stało???

Witajcie serdecznie smile

Nom niestety i raczej już niczego się nie dowiemy...
Witaj Asiu smile

751

Kurde no naprawdę  szkoda.... ech

Dagmarko zdrówka wielkiego..... nie wiem czemu tak........ ;(
Stefcio ja już nic nie ffiem .
Abizer  witaj w "Luziku"  tongue a skąd wiesz ten tego ten hmm.

Dorotko,Agniesiu,Monisiu   gdzie JESTEŚCIE

752 Ostatnio edytowany przez Abizer (2014-01-05 21:28:15)

Cześć smile
Wiem to od niej. Nie prosiła mnie o to, ale uważam, że z racji tego, że są to jej sprawy- nie ma potrzeby niczego więcej wyjawiać.
Miała powód- więc odeszła. Tak to zostawmy.

753

Ok ok rozumiem i tak zostanie.

754

Witam nocną porą smile
Z przykrością czytam, że Dagmara zrezygnowała. Widać miała powody. Szkoda.
Wszystkiego dobrego Dagmarko w Nowym Roku.

Pozostali też się coś mało udzielają tongue
Przyganiał kocił garnkowi.
Ale dopiero się w tym roku rozkręcam.

755

Lucynko no nareszcie się pojawiłaś smile

756

Asiu - bo ja, jak napisałam wcześniej, cos powoli się w tym roku rozkręcam smile
Jak się piec sprawuje?
Co z wyjazdem?

757

A no palę nie codziennie,ale pomalutku aby wyschło we w środku pieca. Zobaczymy powiedzmy pod koniec stycznia.Fakt rozgrzewa się,ale śmierdzi jakby się kopciło.Jak przyszłi popodpis że zakończona robota  to powiedziałam o tym,a oni że tak ma być bo to świeże i trza pomału. No cóż obadamy. A co do wyjazdu,ten ktoś jedzie 10 a jak ma ktoś tam pojechać to ona musi być na miejscu i dać znać na 2 tyg wcześniej zanim się jedzie,czy też zanim weznie tą osobę do pracy. Jeszcze mam mieć jedno spotkanie z nią,przed wyjazdem.I czekam jak na szpilkach aby zdążyć pozałatwiać. Bo jest tego troszkę. Do pracy mam 7 stycznia tutaj u siebie,ale muszę załatwiać urlopa pogadać....itp.

758

Czyli zdecydowałaś się jechać?

759

Tak tak dojrzałam do wyjazdu,że tak to ujmę. Czekam na odpowiedni sygnał.:)
A u  siebie jeszcze popracuję troszkę... mam nadzieję że będzie  dobrze i pojadę
tak jak ustaliłyśmy.

760

Masz plan na jak długo chcesz jechać?

A co z odwołaniem do ZUS?

761

Lucynko

Wysłali odwołanie i zostało potwierdzone przez instytucje że dotarło do nich. Czekamy na odpowiedz. A co do wyjazdu to  na razie na 3 miesiące... choć mogłabym i pół roku,ale święta więc przerwa. No ale zobaczymy.

762

Abizer napisał/a:

Cześć smile
Wiem to od niej. Nie prosiła mnie o to, ale uważam, że z racji tego, że są to jej sprawy- nie ma potrzeby niczego więcej wyjawiać.
Miała powód- więc odeszła. Tak to zostawmy.

Ech no cóż tak to z kobietami bywa... i z doświadczenia wiem ze nie ma co wnikać bo to szkoda czasu a jak już powodu się dowiesz to opadną Ci ręce...

763

Hej Hej Stefano tongue

Kurde  gdzie Jesteście Dziołchy?

Agniesia

Dorotko

Lucynko

Taka cisza.................................

764

Ja jestem smile
Ale Agi faktycznie dawno nie było sad
Dorota też jakby rzadziej.

Rozleniwiłam się trochę, a jutro trzeba się już wziąć ostro do pracy.

765

Dobry Wieczór Lucynko smile

Ale ty jako pierwsza się pojawiłaś,nie licząc Kolegów ,którzy  się pojawiają. tongue
No nie wiem co z Naszymi Dziołchami się dzieje... czy wszystko  okej...hmmm.
Mam nadzieję  że jest tak jak trzeba. Ano właśnie kurcze jutro do pracy trzeba
lecieć.

766

Milionek napisał/a:

nie licząc Kolegów ,którzy  się pojawiają. tongue

Właśnie zarejestrowałam, że oprócz Stefana jeszcze jeden pan się pojawił, ale zniknął.
Szkoda, że Dagmara zrezygnowała sad

Asiu - w polskiej pracy dadzą Ci urlop na wyjazd czy będziesz rezygnować?

767

Lucynko Kochana , jestem troszkę w zawieszeniu,bo jeszcze nie byłam drugi raz na spotkaniu z osobą pracującą tam-czekam. Ale wstępnie jak pisałam, to będę rozmawiać o urlopie zwykłym zaległym ,no i nowym z tego roku a mam go 36 dni.A pózniej bezpłatny.Ale wszystko będę wiedzieć jak pogadam o tym z Kierownikiem. Nie wiem czy jutro nadmienię,czy on będzie powiedzmy "trzezwy" na tyle otwarty i miał czas.Mamy już zamówienia,więc pełną parą zaczynamy.,,,, Wyliczając to jak ona przedstawiła mi w jaki sposób zabiera tam ludzi,to najpierw ona tam jedzie , omawia z szefem na 2 tyg przed przyjazdem osób do pracy.Także wychodzi że jak ona 10  to ja powinnam jechać 31 stycznia.
No ale czekam czekam smile  nie chcę wiesz na zaś jakby chlapać.

768

A wiesz już dokładnie jakie są warunki pracy, co tam będziesz robiła?
Czy dopiero się dowiesz na tym drugim spotkaniu?

769

Lucynko

Tam jest różna praca bo i w polu i na taśmie:warzywa.....
kwiaty no sporo po prostu robota na farmie. smile
Choć na pole nie a bardzo się piszę,ale gdyby nie było
w tym czasie nic,a na polu lżejsze coś to pojadę. smile

770

Asiu - to lekko chyba nie będzie?

771

Wiesz Lucynko,tutaj na miejscu również nie mam lekko.Fakt jeśli chodzi o pole to tutaj mam taki dylemat,ale na zapas  się nie martwię. W sumie powiedziałam że nie za bardzo...:)

772

Asiu - a jak rodzina się zapatruje na Twój wyjazd?

773

Sytuacja jest taka,że to mus.... choć pytania stawiała moja Aga,pomimo moich osobistych kłótni samej ze sobą,zgodziłam się w końcu że nie mamy wyjścia. Trzeba ratować sytuację.
Teraz oczekujemy na znak  na wiadomości.....że czas załatwiać to  co potrzebne już zanim wyjadę,czyli bank, i właśnie w zakładzie pracy bo tutaj sama jak pisałam mam dylemat. Nie umiem tak jak inni od razu palnąć  biorę urlop kierowniku bo wyjeżdżam.................... tylko muszę załatwić to w miarę spokojnie i dyplomatycznie. Ale żeby o tym rozmawiać,muszę wiedzieć,że osoba załatwi mi to co trzeba   da numer przewoznika i zadzwoni do mnie za ok 2 tyg i powie proszę się pakować tego i tego. Choć już mi wyjaśniła że trzeba swoją pościel,kołdrę . I że mi kupi tam.... żeby nie wozić tego...

774

Milionek napisał/a:

muszę załatwić to w miarę spokojnie i dyplomatycznie.

Zdecydowanie tak. Przecież kiedyś wrócisz i musisz mieć do czego.
Twoja córka poradzi sobie bez Ciebie?

775

Sama nie zostaje,także wie co i jak bo to jej znajoma. namawiała Agę,ale ona tam to raczej się nie nada. Tzn przynajmniej na razie. A nie chce też i jechać bo ma tu chłopaka. Z nim jezdzi na wypady za miasto.

776

Witajcie dziewczyny ja znów się pojawiam big_smile
Z rodzicami na grobach byłem i je czyściłem a potem oglądaliśmy Wikingów big_smile

777

Milionek napisał/a:

A nie chce też i jechać bo ma tu chłopaka. Z nim jezdzi na wypady za miasto.

To się nie dziwię smile

778

Cześć Stefan.
To pracowity dzień.
A ci Wikingowie to co za jedni? Jakiś film?

779

O jacie Sztefen wpadnął tongue hej hej. tongue

Ciekawe skąd ci wikingowie są tongue

Lucynko tak na szczęście ma oparcie i mam nadzieję,że nie będzie to przelotne,pomimo jej jednak nie lekkiego charakterku no i przebytej choroby.

Popisajcie sobie ja się położę jutroo 5  pobudka ,oj ale mi się nie chce............

Dobrej nocki wam życzę  i do jutra,wpadnę wieczorkiem . tongue

780

No wiecie z nikim nie wpadłem jeszcze big_smile

A wikingowie to serial który nakrecił kanał History big_smile

Posty [ 716 do 780 z 1,293 ]

Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 20 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024