Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 20 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 651 do 715 z 1,293 ]

651

Odp: Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Dobrej nocy Lucynko.

Zobacz podobne tematy :

652

Ja teraz jestem tongue
A tu nawet Lucynka wymiękła big_smile
to faktycznie chyba wygrywam konkurs na nocnego marka tongue

Chyba tak za pół godziny pójdę spać, tak czuję wink

Słoneczko6, też czasem tak miewałam, że zmęczenie niby duże, myślałam, że przyłożę głowę do poduszki i zasnę, a tu nic długo np parę godzin nie mogłam zasnąć. A miewam i tak, że nie chce mi się niby tak bardzo spać, ale położę się, rozluźnię i jakoś ten sen niespodziewanie szybko przychodzi wink Myślę, że zależy też czy się myśli o czymś czy nie, bo wiadomo jak myślę o czymś, to będę dłużej zasypiać, a miewam tak miewam, niestety big_smile Szkoda, że myślenia nie da się automatycznie na guzik wyłączyć, byłoby to wygodne w różnych sytuacjach smile

653

Hejka dziewczynki i nasz agencie,ja na chwilke przywitac sie i pozyczyc miłego i spokojnego dzionka ,do poten nara smile

654

Witam moje robaczki big_smile

Lucynko, pozamiatało Cię szybko wink ale i dobrze, bo wiesz brak snu urodzie szkodzi smile
Chyba dobrze się spało?! big_smile

Truskoweczko (Monika??), nooo Ty kochana masz pierwsze miejsce na nocnego marka wink
Jak dajesz radę rano wstać? OOO to długo już jesteście razem smile Ciekawe jak będzie się Wam mieszkało razem wink wtedy wychodzą różniaste problemy. Oby Ciebie to ominęło.

Słoneczko, nie zakręcaj się dzisiaj, bo głowę stracisz tongue i nie będziesz wiedziała gdzie, co i jak big_smile

Pozdrawiam Was :**

Lecę chatę ogarnąć, bo później w drogę......!!!!

655

Cześć Dziewczyny:D

Jak tam porządki i zakupy świąteczne big_smile

656

Witam wszystkich,

Ze względu na wydarzenia ostatnich dni nie mogłam się z wami normalnie porozumieć.
Owszem o zdrowie chodzi, ale z chorobą ma to niewiele wspólnego.
Gdy tylko dojdę do siebie dołączę do Was z powrotem.
Póki co muszę zadbać o siebie i własne bezpieczeństwo.

Wesołych Świąt

657 Ostatnio edytowany przez 8kh3 (2013-12-20 17:45:25)

Viggo napisał/a:

Witam wszystkich,

Ze względu na wydarzenia ostatnich dni nie mogłam się z wami normalnie porozumieć.

Wesołych Świąt

Dagmarko, to co napisałaś nie uspokoiło mnie hmm Brzmi groźnie sad
Nie wiem o co chodzi, ale trzymam kciuki za pozytywne zakończenie! Dałaś do myślenia.
Trzymaj się ptaszynko i szybko wracaj smile
Biziaczki :*

Stefan86 napisał/a:

Cześć Dziewczyny:D

Jak tam porządki i zakupy świąteczne big_smile

Cześć Chłopaku big_smile

Porządki idą jak po brudzie wink Robię jedno, a za tyłkiem dzieciaki robią drugie hmm
Ale dojdę kiedyś do ładu i składu smile
A u Ciebie choinka już ubrana?

Byliśmy po moja mamę smile Niespodzianka się udała. Były kwiatki, uściski...tak jak zaplanowałam big_smile

658

Viggo napisał/a:

Witam wszystkich,

Wesołych Świąt

Witajcie Dziołchy zimno  straszelnie nie tylko na dworze.Kurde kiedy ta zima się skończy.:P

Dagmarko aż mję ciary przeszły.... musiało być naprawdę grożnie , więc uważaj na siebie.
Odstresuj się koniecznie i zdrowiej. Ja jeszcze czekam końca roboty piecowej.

Jeszcze nie mogę ogarnąć wszystkiego... bo w pokoju bałagan i robota.Ale dobrze że w końcu urlop do nowego roku... nie chciał mi dać wolnego stycznia...a mam zaległy urlop... i nadgodziny.

Pozdrawiam cieplutko smile

659

Milionek napisał/a:

Ja jeszcze czekam końca roboty piecowej.

Jeszcze nie mogę ogarnąć wszystkiego... bo w pokoju bałagan i robota.Ale dobrze że w końcu urlop do nowego roku... nie chciał mi dać wolnego stycznia...a mam zaległy urlop... i nadgodziny.

Pozdrawiam cieplutko smile

Witaj Asiu big_smile Gratuluję urlopu!! Odpoczniesz serduszko i dojdziesz do ładu z porządkami. Święta będą na spokojnie i w cieple...piecowym i rodzinnym big_smile

660

Hejka dzoiłchy.
Dagmarko przeraziłas mnie,oby jak najszybciej Twoje problemy odeszły precz daleko,wracaj do zdrówka i do nas szybciutko z dobrymi wiesciami,dużo zdrówka i spokoju,pozdrawiam goraco smile
Asiu juz piecyk zrobiony?
Dorotko super ze niespodzianka dla mamuski sie udała,teraz pewnie sie nacieszacie soba na wzajem.
Lucynka jak po kontroli?jest ok?
Stefciu a Ty kaj sie podziewasz?

661

Dorotko ano ano nie chciał dać mi na cały styczeń... niestety.
Agniesiu  jeszcze robią,teraz fugowanie czyszczenie  jeszcze przez nich.
Ale brudno ja cię kręcę. tongue A zimno ...........................................

662

Asiu ale skoncza ci chyba dzisiaj co?i bedziesz mogła przepalic?

663

Niestety od razu nie jest to możliwe.Jutro w naszym piecu u mnie w pokoju napalimy.
Zawsze jest 2 dni na podpalenie w piecu po zrobieniu go na nowo.Musi wyschnąć zaprawa i glina,aby nie popękało.

664

Jednym słowem przerabane,siedziec w takim zimnie,dobrze ze macie piecyk na gaz ,zawsze mozesz podgrzac,ale z drugiej strony bedzie juz zrobione i nie bedzie tak dymiło,przesyłam ci troche ciepełka odemnie smile

665

Dziękuję Agniesiu :*

Powiem że piecyk w naszych warunkach to pryszcz.Nim można dogrzewać takie powierzchnie jak są u nas.Wysokie kamienice ,zimne mury dziwnie budowane nie dają ciepła.A na dodatek na parterze... tongue Jednak mnie pocieszył że piec u Agi będzie grzał pokój.Oby oby i zima była leciutka... i cieplutka. tongue

666

Życze wam Asiu z cełego serducha aby tak było.Ja sie juz dzis zegnam z wami ,cos niezabardzo sie czuje,spokojnej i cieplutkiej nocki zycze wszystkim,do jutra,papa smile

667 Ostatnio edytowany przez 8kh3 (2013-12-20 22:16:44)

Agniesiu kochana wskakuj do wyrka i się wygrzej. Nie daj się chorobie...kurde ostatnio wysłałam Ci buziaki i chyba przeniosłam choróbsko hmm wink

Asiu, wytrzymaj jeszcze te 2 dni...a chwilowo wysyłam do Ciebie cieplutkie przytulaski smile

http://us.123rf.com/450wm/tigatelu/tigatelu1302/tigatelu130200002/18047036-sa--odki-mia--ogarna--a--siebie.jpg

Komin dobry smile Mikołaj mieści się, więc prezenty bankowo będą smile
http://supergify.pl/images/stories/aaaaaaaaaaaaaa/149gifnatalmagiagifs.gif

Dobranoc! Spokojnej nocy

668

wow jakie piękne misiaczki tongue Dziękuję Dorotko :*

Agniesiu dobrej i spokojnej nocki,zdróweczka życzę Kochana :*
Nareszcie skończyli,zostawili bałagan błocisko,no cóż jutro
pomyję posprzątam jak należy.Dali nowe drzwiczki podwójnie.
Jeszcze jutro doniosą jeden ruszt,bo zapomniał.

Jakby co również dobrej i spokojnej nocki życzę,oczka mi się zamykają.
Zaraz idę do mycia...padnę pewnie tongue od razu.

669

Sloneczko6 napisał/a:

Stefciu a Ty kaj sie podziewasz?

No cóż wreszcie w domu i może nawet z dwa tygodnie wolnego big_smile
NAARESZCIE ;D

No i zaniepokoiła mnie wiadomość Dagmarki oj oj sad

Ale musze przyznać że dawno tak wykończony nie byłem...

670

8kh3 napisał/a:

Witam moje robaczki big_smile

Lucynko, pozamiatało Cię szybko wink ale i dobrze, bo wiesz brak snu urodzie szkodzi smile
Chyba dobrze się spało?! big_smile

Truskoweczko (Monika??), nooo Ty kochana masz pierwsze miejsce na nocnego marka wink
Jak dajesz radę rano wstać? OOO to długo już jesteście razem smile Ciekawe jak będzie się Wam mieszkało razem wink wtedy wychodzą różniaste problemy. Oby Ciebie to ominęło.

Słoneczko, nie zakręcaj się dzisiaj, bo głowę stracisz tongue i nie będziesz wiedziała gdzie, co i jak big_smile

Pozdrawiam Was :**

Lecę chatę ogarnąć, bo później w drogę......!!!!

To prawda, długo jesteśmy razem smile No tak, jeszcze nie mieszkamy razem, ale też jestem ciekawa jak będzie nam się mieszkało jak zamieszkamy razem. Problemy, owszem, na pewno będą, ale jak dokładnie to będzie, to zobaczymy, mam nadzieję, że będzie po prostu dobrze smile Zależy nam na sobie, więc staramy się dla siebie, jak zamieszkamy razem, to też będę i mój raczej też nie osiądzie na laurach- niechże by spróbował osiąść na laurach tongue

A wiesz, jak kładę się tak późno, to śpię tak do 10 co najmniej, ale często do 11-12 tongue Także tu nie ma problemu. Nie mam jeszcze stałej pracy jak pisałam, to dlatego, co innego na pewno jakbym wstawała rano.

Dzisiaj dopiero kupiłam prezenty,ale jeszcze nie wszystkie np chłopakowi grę komputerową i żel do włosów, ale jemu jeszcze coś dokupię, dla przyjaciółki bransoletkę, taką bombkę ładną świąteczną, świeczkę i mały kalendarzyk na Nowy Rok, mamie tam sól do kąpieli, dla taty jeszcze nie mam. Dla siostry i babci to razem z rodzicami będę, nic oddzielnie nie będę kupować, bo już kasy na to zabraknie raczej. Pojechałam ok 18 na zakupy, wróciłam przed 22.

Viggo, też nie wiem o chodzi, zaniepokoiłaś mnie, no ale przytulam :*

671

Witajcie nocą smile
Gdzie reszta nocnych marków?

Dagmarko - podobnie jak reszta, jestem nieco zaniepokojona tym co napisałaś.

Asiu - jeszcze jakoś musisz te 2 dni wytrzymać. Dobrze, że w ogóle dziś zrobili przy piecu, a nie nawalili.

Dorotko - jak chłopaki?

Stefan - skoro Ty taki wykończony to znaczy, że praca wre? To chyba dobrze? smile

Monia - robiłaś dziś zakupy? Kiedy przejeżdżałam koło największej galerii w moim mieście to do wjazdu na parking był sznur samochodów na jakieś 200-300 metrów! Trudno mi sobie wyobrazić co się działo wewnątrz.

Słoneczko - a Ty co się "nie za bardzo" czujesz? Żebyś się tylko na święta nie rozłożyła.
Trzymaj się cieplutko. 

Uprzejmie donoszę, że dietę mam ciut poluzowaną, ale schabowego jeszcze nie mogę lol
Na święta ma być normalnie.

672 Ostatnio edytowany przez 8kh3 (2013-12-21 09:19:07)

Wtajcie Kochani!!!

truskaweczka19 napisał/a:

To prawda, długo jesteśmy razem smile No tak, jeszcze nie mieszkamy razem, ale też jestem ciekawa jak będzie nam się mieszkało jak zamieszkamy razem. Problemy, owszem, na pewno będą, ale jak dokładnie to będzie, to zobaczymy, mam nadzieję, że będzie po prostu dobrze smile Zależy nam na sobie, więc staramy się dla siebie, jak zamieszkamy razem, to też będę i mój raczej też nie osiądzie na laurach- niechże by spróbował osiąść na laurach tongue

A wiesz, jak kładę się tak późno, to śpię tak do 10 co najmniej, ale często do 11-12 tongue Także tu nie ma problemu. Nie mam jeszcze stałej pracy jak pisałam, to dlatego, co innego na pewno jakbym wstawała rano.

Dzisiaj dopiero kupiłam prezenty,ale jeszcze nie wszystkie np chłopakowi grę komputerową i żel do włosów, ale jemu jeszcze coś dokupię, dla przyjaciółki bransoletkę, taką bombkę ładną świąteczną, świeczkę i mały kalendarzyk na Nowy Rok, mamie tam sól do kąpieli, dla taty jeszcze nie mam. Dla siostry i babci to razem z rodzicami będę, nic oddzielnie nie będę kupować, bo już kasy na to zabraknie raczej. Pojechałam ok 18 na zakupy, wróciłam przed 22.

Ważne, że jesteście dla siebie ważni i dbacie o to co między Wami jest smile
Jesteście z jednego miasta? Jeśli tak to połowa sukcesu wink nie będzie dodatkowego stresu z przeprowadzką w nowe miejsce.
Śpij długo póki możesz wink znajdziesz pracę...urodzisz dzieci...i będzie koniec tych przyjemności smile
Ja wstaję między 6-7 i od razu wskakuje na wysokie obroty, nie mam szansy na powolne wybudzenie hmm

Jesteś dowodem na to, że można prezenty kupić w ostatniej chwili wink Fajne niespodzianki wymyśliłaś! Jestem pewna, że każdemu niespodzianka przypadnie do gustu.
My prezenty kupilismy dosyć szybko...szczególnie dla dzieci! Szukaliśmy promocji na upragnione zabawki smile
Udało się!!! Starszy lego Star Wars, młodszy ciuchcia Tomek i przyjaciele. Zabawki są wybitnie drogie yikes Masakra!!!

Śnij słodko truskaweczko smile

673 Ostatnio edytowany przez 8kh3 (2013-12-21 09:13:10)

luc napisał/a:

Witajcie nocą smile
Gdzie reszta nocnych marków?

Dorotko - jak chłopaki?

Uprzejmie donoszę, że dietę mam ciut poluzowaną, ale schabowego jeszcze nie mogę lol
Na święta ma być normalnie.

Gratuluję powrotu do normalności wink
Cieszę się razem z Tobą. Pochwal się co tam zakazanego wszamałaś wink
To danie jest na specjalne zamówienie dla Lucynki smile
(myślę, że nie będzie miała nic przeciwko jeśli się poczęstujecie big_smile )

http://bettycook.pl/wp-content/uploads/2013/06/kotlet-schabowy-z-kapusta.jpg

SMACZNEGO

Lucynko, teraz zapodałam schaboszczaka, bo mięsko mi w zamrażarce zawadzało wink

Chłopaki...Dziękuję, że pytasz smile smarają, kaszlą...full pełen serwis wink (zapalenie krtani)
Młodszy już lepiej, bo dokazuje smile Starszy jest w początkowej fazie wink

674

Witajcie me drogie panie smile

Luc- Oj wre wRe!!! jak to przed świętami zakończenie roku i firma mnie naciska z wcześniejszymi i częstrzymi rozliczeniami jeszcze nowy w sumie już 5pakiet samochodowy zrobiłem... ale juz uff odpoczywam...
A poszedłem spać o 23 i spałem do 9:30 czyli ponad 10h snu!!! NARESZCIE big_smile

675

Dzień dobry Wam Hej tongue
Jacie jak się rozpisali...a ja trochę temu wstałam,jeszcze dzisiaj mam jedną wizytę ustawiacza od modemu...oby tylko nie spaprali mi neta... zaraz trzeba palić w piecu tym co można.Mieli dowiezść jeszcze ruszt,ale coś ich nie ma.A może byli jak jesio spałam. Zimno straszelnie wrrrrr.

Pozdrowionka dla wszystkich muszę się obudzić,bo jeszcze jestem nie ten tego,aby dyskutować. tongue

676 Ostatnio edytowany przez luc (2013-12-21 15:01:01)

Dzień dobry smile
I piękny. Przynajmniej u mnie.
Słoneczko - poświeć też innym dziewczynom i Stefanowi.

Dorotko - taki schabowy na zdjęciu to bardziej wk.... niż cieszy tongue
Niemniej dziękuję smile

Asiu - jutro już będzie można palić w piecu?
Nie pozwól się odciąć od internetu!!! Toż to gorsze od trzęsienia ziemi lol

677

Lucynko dopiero w poniedziałek... musi wyschnąć. A co do neta to ma przyjść założyć czy podłączyć ten no modem... ponoć zwiększa prędkość. A a jutro mam rozmowę w sprawie tej pracy w Agnlii,ale zobaczę  jak naprawdę to wygląda... co powie.Wczoraj miała już spotkanie z kilka młodymi dziewczynami... hmm. A mnie i tak nie chciał dać urlopu na styczeń,a ponoć jadą już 12 ...  obadamy.

678

Dorotko, nie mieszkamy w jednym mieście, ale dość blisko, 40-50 km, a jak spotykamy się, to i często w połowie drogi, to i jeszcze bliżej wtedy mamy smile

No pewnie, że tak późno można kupić prezenty. Ja jutro jeszcze dokupię mojemu facetowi coś. Lucynko, wiesz, ja jechałam pociągiem, domyślam się, że jakbym miała auto, to bym stała pewnie w korkach, a pod galerią handlową nie miałabym jak zaparkować tongue Owszem, np w empiku było dużo ludzi i czasem ciężko przejść, ale dało się radę big_smile W hebe lepiej, owszem, też niemało ludzi, ale jakoś tak przestronnie tam jest, że nie odczuwałam tego smile No i w saturnie też byłam, właściwie to grę komputerową chłopakowi kupiłam tam, saturn to już w ogóle bardzo duży, więc tym bardziej swobodnie mi się chodziło smile Także wbrew pozorom nie było najgorzej smile

679

No, moi drodzy!!
Oderwać się chwilę od prac przedświątecznych. Odpocząć przy komputerku tongue

680

Ja też wpadłam na moment aby odpocząć bo kurde padam. tongue choć  dopiero zaczęłam
kapucha a wcześniej pieczarki z warzywami i cebulką. tongue ale narobiłam zapachów,nawet to że mam katar a jednak czuć tongue dobrze że z piecem już porobione,klatkę schodową umyłam bo tak naśmiecili błotniasto nie wspomnę o bramie tongue ale dobrze że już po robocie tongue Teraz czekać aby do palenia. tongue

681

Lucynko, nie chciałam Cię wkurzyć sad
miało być trochę śmiesznie hmm

Asiu, czekam razem z Tobą na wielkie palenie!!
Niech mocno daje ciepełko smile

Truskaweczko, powodzenia w szopingu wink

Stefciu, odpoczywaj smile

Ja na moment, bo padam na...twarz! Kolorowych snów smile

682 Ostatnio edytowany przez Milionek (2013-12-22 00:19:52)

Dorotko wzajemnie Kochana tongue

Z jednej strony porobiło by się dzisiaj,ale nie chcę pózniej paść już całkiem,a do Świąt jeszcze troszkę więc zdążę tongue.I tak w sumie sama robię,Milusi mi pomoże,no ale jednak prawie w całości ja. Najdłużej zejdzie z pierogami,a co do ciast to z makowcami. Kiedyś dostałam fajny i pyszny przepis od koleżanki z pracy na makowce,ale gdzieś mi przepadł.Wychodzą rewelacyjne i smaczne.Kruche ciasto zawijane.

Pozdrawiam Was wszystkich cieplutko i świątecznie smile

683

8kh3 napisał/a:

Lucynko, nie chciałam Cię wkurzyć sad
miało być trochę śmiesznie hmm

Spoko. Było smile

684

Dzięki Dorotko smile

Ja dzisiaj ogarniałam, sprzątałam, ale chyba najwięcej to dopiero zrobię w poniedziałek, dzień przed Wigilię tongue Ach, ja i to moje "na ostatnią chwilę" big_smile

Asiu, pracowita z Ciebie babeczka, że tak powiem smile No i fajnie. Tylko pamiętaj, żebyś w święta odpoczęła, nie lataj już wtedy tak do garów, niech Cię wtedy np ktoś wyręczy tongue Nie powinna być robota na głowie jednej osoby smile Kolęda Kukulskiej ładna- fajnie śpiewa kolędy, lubię jej głos i sposób śpiewania kolęd szczególnie, dobrze mi się jej słucha smile

Ja jeszcze nie idę spać, ale chyba niedługo. Dlatego piszę Wam już dobranoc smile

685

Hej Monia tongue

No tak i ja dziś wdepłam w nocne Marki tongue .Oj tak  muszę na spokojnie porobić,aby pózniej aż tak nie odczuć na sobie tej roboty tongue Za chwilkę kładę się również,aby odpocząć.
Powiem ja Tobie że ta Kolęda ze względu na słowa i można powiedzieć nie jak wszystkie,które wymyślają piosenkarze zrobiła i robi nadal na mnie wrażenie.Gdzieś trafia do mego serducha tak mocno że niekiedy łza się w oku kręci....

Dobrej nocki Moniu smile Lucynko Agniesiu Dorotko Stefanie i Wszystkim czytającym nas. smile

686

Dobranoc stałym nocnym Markom i tym przypadkowym smile

687 Ostatnio edytowany przez Stefan86 (2013-12-22 11:27:12)

Siemacie Dziewczyny big_smile
O widzę Luc my dziś razem tu romans gorrący możemy sobie spokojnie nawiązać big_smile

O milionek big_smile Dzień doberek kochana :d
jak tam zdrówko i logistyczne przygotowania do świąt big_smile??

688

Zbieram się do wyjazdu. Nie wiem czy będę miała u rodziców zasięg hmm

Tak więc, życzę Wam Wspaniałych, Spokojnych i Rodzinnych Świąt!!!
Góry cudnych prezentów pod choinką big_smile

Pozdrawiam, buziaczki!!!

689

Witajcie wieczorkiem smile
Pustki widzę sad

Dorota - wesołych świąt. Spokojnych i pogodnych w gronie rodzinnym.
Wracaj cało, jak zwykle w dobrym humorze smile

690

Dorotko, udanego wypoczynku, podróży bez korków najlepiej hehe smile Wesołych, radosnych świąt, by były dokładnie takie jak sobie wymarzysz smile

Przepraszam, że ja tak późno piszę i wcześniej mnie nie było tak w ogóle, ale byłam w Warszawie, z chłopakiem widziałam się, rozdzieliliśmy się w empiku, on mi coś kupił, ja mu miałam tam coś dokupić, bo jak Wam pisałam lubię jak jest parę rzeczy w prezencie, ale tak do 20 zł jak miałam, to nie było tam nic specjalnego. Może jutro jeszcze mu dokupię w swoim mieście, a jak nie, to dam to co mam, i tak mam te 2 gry i żel do włosów, więc i tak sporo mam tongue No i potem przed empikiem się spotkaliśmy, mój właśnie już mi coś wtedy kupił, ale oczywiście nie pokazywał, żeby potem w święta niespodzianka była, bo wtedy mi da prezent i ja jemu smile Śmiałam się, że on jeszcze gorzej na ostatnią chwilę kupuje prezent niż ja, bo ja kupiłam, chwilka, piątek to był, a on dopiero, dzisiaj w niedzielę 22 grudnia tongue No i byliśmy w tym empiku też wcale nie wcześnie, bo tak ok 19-19:30, więc późno mój chłopak ten prezent mi kupował tongue A ja mu tłumaczę, że lepiej takie zakupy robić wcześniej, chociażby jak ja tak najlepiej góra do 20 grudnia i tak do 18 lepiej, bo wtedy jednak jest więcej czasu na wybór prezentu, w ogóle więcej sklepów jest otwarty, więc lepiej wtedy kupować prezenty, a tak w niedzielę, jak byliśmy dzisiaj, to przecież ok 19 to już dużo pozamykane. No empik nie, bo on dość długo jest wink
Jutro ubieram choinkę smile Jest jak pisałam mała sztuczna w tym roku, więc ubierania wiele nie będzie. A Wy?

691

Widzę kompletny zastój kafejkowy, ale mnie to nie dziwi smile
Wyjeżdżam jutro, więc już dziś składam życzenia spokojnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia w gronie rodzinnym.
Asiu - cieplutkich (od pieca) smile

692

No tak, mnie też to nie dziwi, zastój jest, bo święta zaraz. No, cale wiecie, że o Was nie zapominam smile

Lucynka, a gdzie wyjeżdżasz i jak spędzasz święta? No bo chyba nie doczytałam. My jak pisałam u babci, mieszka 100 m dalej więc jutro tam lecę na Wigilię, 1 dzień świąt z moim chłopakiem u jego babci w Warszawie, a w 2 dzień świąt mój chłopak przyjeżdża do mojej babci i wtedy będzie u niej razem smile

Ja tak z 2 godzinki temu ubrałam choinkę, kupiłam tanio parę takich mikołajów na choinkę do powieszenia, taniocha, 2 zł sześć takich malutkich mikołajów. Tez nie są jakieś cudownie piękne, ale moim zdaniem nawet ładne, a tak to mam stare ozdoby choinkowe, też są nadal ładne, ale oprócz nich chciałam coś nowego też zawiesić smile Wstawiłabym Wam jakieś zdjęcie tych mikołajów czy nawet choinki, ale niestety mój aparat coś się popsuł i nie łączy się z komputerem, więc nie można nic przesyłać hmm

693

Monia - święta urządzamy na przemian z moim bratem. Przynajmniej dopóki nasze dzieci nie pozakładały własnych rodzin. W tym roku jest jego kolej smile Ale to nie jest tak, że jedziemy na gotowe. Bez względu na to w czyim domu są święta, każdy coś przyrządza, tak aby całość prac nie spadła na gospodynię.

Fajnie, że w święta uda Wam się z chłopakiem spędzić razem tyle czasu smile

694

ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT KOCHANI
WIELU ŁASK OD BOŻEJ DZIECINY
ZDRÓWKA
SPOKOJU
RADOŚCI
I DUŻO MIŁOŚCI.

POZDRAWIAM CIEPLUTKO  tongue

AGNIESIU DZIĘKUJE PIĘKNIE. :*

695

Ja też się cieszę Lucynko smile Właśnie, jak mówiłam, dzisiaj, czyli Wigilię spędzamy oddzielnie, ale od jutra już razem smile No więc jutro już u niego, a pojutrze u mnie smile Bardzo fajnie.

Życzę Wam jeszcze raz Wesołych Świąt, samych smakołyków na stole przez całe święta i co najważniejsze- ciepłej atmosfery wśród bliskich Wam ludzi smile

http://img854.imageshack.us/img854/4034/vyji.jpg

696

Witajcie serdecznie i świątecznie tongue Piękne życzenia truskaweczko tongue

Ano Świętujemy błogo odpoczywając.Pozmywam i znowu luzik.
Pozdrawiam Was Wszystkich smile Dagmarko odezwij się  jak tam u Ciebie?
Dorotko hej  hej tongue
Stefan adres jej mam już,jakby co . smile

697

Hejka smile

Jak się czujecie?? Pojedliście??
Ja tak i to bardzo. Turlam się od kanapy do stołu wink
Co tam ciekawego było pod choinką...??

Tak jak myślałam...z zasięgiem kiepskawo hmm ale jak się da to podczytuję Was tongue

Świętujcie dalej kochani smile

Buziaczki

698

Tak, pojadłam. Ja mam pojemny żołądek zwłaszcza w święta. Wczoraj na przykład na Wigilię zjadłam 10 pierogów, i to dużych, nie takich małych, standardowych, rybę po grecku, inną rybę w filecie big_smile No, ale ja mam pojemny żołądek i rzadko mnie np boli, nawet jak dużo zjem. No barszcz oprócz tych pierogów 10 itd oczywiście też piłam w Wigilię, pyszny był smile j A u Was jak tam? Ja wczoraj u siebie, chłopak u siebie, dzisiaj byłam u chłopaka babci z nim, a jutro mój chłopak ze mną u mojej babci, jak już Wam chyba pisałam smile Z godzinę temu dopiero od chłopaka wróciłam, super było smile Fajne święta w tym roku, wszystko jakoś tak się udaje i jest ogólnie bardzo miło, a nie zawsze tak było smile Po prostu różnie z moją rodziną jest, nawet tą bliską, czasem drętwo było, a w tym roku nie smile

Pozdrawiam smile

699

Witajcie drogie dziewczyny pierwszy dzień wielkiego obijactwa czyli się ku końcowi big_smile.

A jak tam u was moja słodka truskaweczko Miljonku i ma Viggo najmilejsza!! Gdzie się podziewasz dziecino już me serce z tęsknoty za Tobą pęka...

Milinku a do kogóż to masz adres?? chodzi o ta młodą dziewczynę co ma depresję czy coś?

700

Przecież pisałam wyżej jak u mnie smile
No ciekawe co u innych smile
Lecę spać, najwyższa pora, dobranoc smile

701

Witajcie z rana big_smile

Składam raport, że ledwo co oko otworzyłam i już szamałam serniczka z kawusią w łóżeczku smile
Nooo to są święta!!!
Truskaweczko, bardzo się cieszę, że Wasze Święto się udały smile Chłopak zadowolony i Ty...:D
U mnie też nie było źle. Byliśmy wszyscy, czyli ja z moimi, brat ze swoją paczką, rodzice...:)
Największą frajdę miały dzieciaczki, prezenty macały i pudełkami trzaskami...jak mogły otwierać to papier latał w powietrzu lol

Stefanie, Asi (Milionkowi) chodziło właśnie o tą dziewczynę o której piszesz smile może uda Ci się przywołać na jej twarzy uśmiech??

No nic kochani spadam na dół na małe cosik...:lol:

702

Witam wszystkich,

Stefan tulę...
Czuję się wezwana do tablicy.
Co u mnie?...Z bokiem nieco lepiej, rana się goi, co do szwów pewnie szybko mi nie zdejmą.
Ogólnie boli, ruszać się zbytnio nie mogę, poza wyjściem do łazienki.
Święta?...nie bardzo, tzn. nie były ani radosne, ani szczęśliwe, ani spokojne.
Cieszę się,że pewne sprawy przybrały pewny obrót, bo mogło być o wiele gorzej...
Gdy tylko dojdę do siebie, znowu się uaktywnię w mojej kochanej kafejce.

Całuję was wszystkich Asiczkę, Aguśkę, Dorotkę, Stefcia, Lucia, Truskawinkę-chyba nikogo nie pominęłam, jeżeli tak, to przepraszam.
Spokojnych Świąt chociaż Wam życzę.....

703

Wybacz truskaweczko wink wczoraj troszkę jeszcze śpiący byłem bo w samą wigilie migrenę zaliczyłem...
A wczoraj gównie kimałem grałem w Fallouta i czytałem książkę big_smile. akurat nie jestem fanem obżarstwa za bardzo bardziej lenistw którego mi brakuje zwyczajnie big_smile.

704

Dagmarko jakie szwy??? Matko co się stało??
Mam nadzieję, że już lepiej i szybko do kafejki wrócisz smile
Tulam kochana i pozdrawiam!!

705

No kurcze a sam jestem zaniepokojony sad. Co się Dagmarko najmilejsza z Tobą dzieje??
Mam nadzieje zę to juz jest koniec przebojów w życiu Dagmarki (no po za mną big_smile)

706

Dagmarko, całuję, wracaj do nas szybko :*

Dzisiaj, jak pisałam, byliśmy z chłopakiem u mojej babci. Nie siedzieliśmy już dziś długo,ale też nie krótko, bo z 3 godziny i niedawno pojechał, bo trochę drogi do siebie ma, a jutro musi do pracy (albo pójdzie na chorobę, bo jak wiadomo, mu się nie chce, to może coś "wykombinuje" tongue), także pojechał, bo mimo wszystko musi się wyspać, a z półtorej godziny drogi ode mnie do siebie ma. Nawet dobry język złapał mój facet z moim wujkiem. No w sumie, jako chrzestny dobry nie jest, prezentów nie daje i taki mamisynek jest, niezaradny, ale o dziwo, czasem można się z nim dogadać.

707

Witajcie ponownie tongue

Dagmarko buziaczki i wracaj do zdrowia szybko i do nas Kochana :*
Dorotko  no oto mję chodziło. tongue
A gdzie Nasza lucynka?
Monisia zaglądywuje tongue

Stefano odpisałam ja Tobie ........> Tam o co kaman tongue

Pozdrawiam Was cieplutko,ano objadamy się i odpoczywamy póki można.
Powiem wam że albo tak się popala jak jest na nowo piec stawiany,albo coś nie ten tego...
zrobili,ale grzeje jeno kurde śmierdzi... musiałam wietrzyć,może ta pogoda też daje..

708

A ja byłem dziś na spacerze po ryku naszym kochanym Wrocławskim :d
co prawda mało ludzi ale i tak jest urokliwie big_smile

709

Melduję się poświątecznie i czekam na kolejne zgłoszenia smile

Dagmarko - nie trzymaj nas w niepokoju i napisz coś.

710

Witajcie Lucynko i Joanno droga smile
jak tam poświątecznie?? najedzone, nasycone ?:D
Ja wreszcie wypoczęty i wyluzowany big_smile

711

Oj tak wyluzowana ale jednocześnie już myślę o wyjezdzie...
Ale podjadamy potrawy świąteczne i ciasta. smile

712

Hej Hej Dziołchy i Rodzynku a wy Kaj? 
Kurde  co z Wami jest? tongue

713

Witajcie drogie Net kobietki big_smile
Mam dla was gorrące pozdrowionka od Dagmarki smile i to ze za wami bardzo tęskni...
Dochodzi do siebie dziewczynka z wolna ale nie ma jeszcze na tyle sił by siedzieć dłuższy czas na necie.
A u mnie luzik guzik big_smile z kumplem po mieście się szlajaliśmy big_smile

714

O  Stefciu widziałeś się z Dagmarką hmm? Pozdrowionka dla Niej i uściski cieplutkie. tongue

No to masz luz tongue i tak ma być. smile

715

No niestety jeszcze się z nią nie widziałem ale już słyszeliśmy się w telefonach wink. Więc jakieś zaczątki są big_smile no i od czasu do czasu jakimś mejlem się wymienimy.

Posty [ 651 do 715 z 1,293 ]

Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 20 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024