pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Strony Poprzednia 1 88 89 90 91 92 129 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,786 do 5,850 z 8,335 ]

5,786

Odp: pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat
rossanka napisał/a:
Evergreen napisał/a:
rossanka napisał/a:

Wolę na żywo, to zupełnie co innego. Widzę to przez ostatni rok. A tak sobie można pisać i pisać a potem okazuje się, że po drugiej stronie siedzi ktoś inny kogo się spodziewałaś.
Albo mieszka na drugim końcu świata i zostaje tylko kontakt przez internet, co na to samo wychodzi. Ja musze mieć na żywo mezczyzne z krwi i kości, a nie jakieś pogaduchy przez klawiaturę.

Oj święta prawda Ross... no to się muszę zapytać: w realu, jak tak sobie wędrujesz, to zwracają na Ciebie uwagę mężczyźni w podobnym wieku, starsi, młodsi? A Ty zwracasz uwagę na starszych/młodszych/rówieśników?

Dokładnie jak? Chodzi Ci czy mnie zaczepiają, zagadują?

No też, czy jakieś strzelanie oczami stosują, oczka puszczają, gapią się big_smile No wiesz smile

Zobacz podobne tematy :

5,787

Evergreen napisał/a:
rossanka napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Oj święta prawda Ross... no to się muszę zapytać: w realu, jak tak sobie wędrujesz, to zwracają na Ciebie uwagę mężczyźni w podobnym wieku, starsi, młodsi? A Ty zwracasz uwagę na starszych/młodszych/rówieśników?

Dokładnie jak? Chodzi Ci czy mnie zaczepiają, zagadują?

No też, czy jakieś strzelanie oczami stosują, oczka puszczają, gapią się big_smile No wiesz smile

Oczka nie. Ale się gapią. Tzn zależy jak się ubiorę.

5,788

Evergreen napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Evergreen A kto powiedział, że człowiek ma się zajmowac tym co musi? wink Raczej chyba wygląda to inaczej..Musieć, to ja muszę kiedyś umrzeć, inne rzeczy robię raczej dla przyjemności.. smile
Może poza odkurzaniem, sprzątaniem czy zakupami..Kiedyś było jeszcze jedzenie, ale dziwnym trafem ta epoka to już przeszłość...

O Ty, czyli przyjemność Ci sprawia, że zza monitora dojrzałe kobiety pieścisz?! Okrutna tortura bagienni_k wyjątkowo okrutna...

Nawet człowiek sobie nie zdawał z tego sprawy..No cóż, z czasem odkrywa się swoje ukryte talenty..Coś trzeba umieć dobrze robić w życiu.. smile

Koralina, na owego Kolegę to tylko egzorcyzmy smile

Jeśli faceci strzelają oczami, to chyba dobrze? Przecież Wam o to chodzi? tongue

5,789

bagienni_k napisał/a:
Evergreen napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Evergreen A kto powiedział, że człowiek ma się zajmowac tym co musi? wink Raczej chyba wygląda to inaczej..Musieć, to ja muszę kiedyś umrzeć, inne rzeczy robię raczej dla przyjemności.. smile
Może poza odkurzaniem, sprzątaniem czy zakupami..Kiedyś było jeszcze jedzenie, ale dziwnym trafem ta epoka to już przeszłość...

O Ty, czyli przyjemność Ci sprawia, że zza monitora dojrzałe kobiety pieścisz?! Okrutna tortura bagienni_k wyjątkowo okrutna...

Nawet człowiek sobie nie zdawał z tego sprawy..No cóż, z czasem odkrywa się swoje ukryte talenty..Coś trzeba umieć dobrze robić w życiu.. smile

Jeśli faceci strzelają oczami, to chyba dobrze? Przecież Wam o to chodzi? tongue

Zależy jacy.
Np jak strzelają oczami podwórkowi pijaczki, albo faceci, którzy widzisz że mają obrączkę na palcu, albo jakieś stare oblesne zaniedbane dziady, to nie jest miłe, obrzydza mnie to wtedy.

5,790

rossanka napisał/a:
bagienni_k napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Zależy jacy.
Np jak strzelają oczami podwórkowi pijaczki, albo faceci, którzy widzisz że mają obrączkę na palcu, albo jakieś stare oblesne zaniedbane dziady, to nie jest miłe, obrzydza mnie to wtedy.

Rany Ross, jadłam przed chwilą.
Pytam, bo ja zauważyłam u mnie jakiś dziwną regułę, jeszcze do końca nie wiem o co chodzi. Niby to zabawne, ni dziwaczne, nie widziałam tego wcześniej. Zwracają na mnie uwagę młodsi i typ południowca. Jeden był taki, że boki zrywałam, razem z dziećmi, bo akurat z nimi siedziałam w samochodzie na stacji. Zajechał jakąś furą (nie znam się na markach, nie podpowiem, jeśli ktoś zainteresowany) z muzą na full na myjnię samoobsługową. Drzwi otworzył, muza rąbanka płynie strumieniem nieprzerwanym, nie ściszył w każdym razie. Wysiadł zamaszyście z auta skan mój przez szybę mojego wehikułu zrobił, sikawkę wziął i zaczął przy niej majstrować. Popatrywał na mnie co chwila, aż się mój syn do mnie zwrócił, że ten Pan chyba czegoś tu szuka wzrokiem. "Wiem, synku, widzę". A ten kawaler z Turcji jakiejś czy coś, jak mi zaczął wywijać przy tym myciu jak jakiś chippendales wokół tego auta tanecznym krokiem, to miałam takie widowisko, że się zwyczajnie popłakałam big_smile I co chwila popatrywał czy podziwiam big_smile Obejrzałam cały spektakl, zupełnie za free i pojechałam dalej. Ten naprawdę był wyjątkowy, reszta, to przed szybą na przejściu dla pieszych oczka mi puszcza, albo w klubach zakręca smile Myślałam, że to może przez mój samochód, bo najwięcej przypadków właśnie w samochodzie, a dużo muszę jeździć, ale chyba nie do końca.

A u Ciebie jak to wygląda? Tylko bez tych podwórkowych proszę...

5,791

Evergreen napisał/a:
rossanka napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Zależy jacy.

Pytam, bo ja zauważyłam u mnie jakiś dziwną regułę, jeszcze do końca nie wiem o co chodzi. Niby to zabawne, ni dziwaczne, nie widziałam tego wcześniej. Zwracają na mnie uwagę młodsi i typ południowca. Jeden był taki, że boki zrywałam, razem z dziećmi, bo akurat z nimi siedziałam w samochodzie na stacji. Zajechał jakąś furą (nie znam się na markach, nie podpowiem, jeśli ktoś zainteresowany) z muzą na full na myjnię samoobsługową. Drzwi otworzył, muza rąbanka płynie strumieniem nieprzerwanym, nie ściszył w każdym razie. Wysiadł zamaszyście z auta skan mój przez szybę mojego wehikułu zrobił, sikawkę wziął i zaczął przy niej majstrować. Popatrywał na mnie co chwila, aż się mój syn do mnie zwrócił, że ten Pan chyba czegoś tu szuka wzrokiem. "Wiem, synku, widzę". A ten kawaler z Turcji jakiejś czy coś, jak mi zaczął wywijać przy tym myciu jak jakiś chippendales wokół tego auta tanecznym krokiem, to miałam takie widowisko, że się zwyczajnie popłakałam big_smile I co chwila popatrywał czy podziwiam big_smile Obejrzałam cały spektakl, zupełnie za free i pojechałam dalej. Ten naprawdę był wyjątkowy, reszta, to przed szybą na przejściu dla pieszych oczka mi puszcza, albo w klubach zakręca smile Myślałam, że to może przez mój samochód, bo najwięcej przypadków właśnie w samochodzie, a dużo muszę jeździć, ale chyba nie do końca.

Roznie. Jak ubiorę się byle jak, o albo zimą, długa kurtka, czapka na oczy, szalik pod nos i lecę zgięta wpół gdy igiełki śniegu kłują mnie w twarz- nie sądzę, abym wzbudzała zainteresowanie. Z resztą wtedy mi zimno i  amory mi nie w głowie.
Latem, gdy jest ciepłej widzę czasem spojrzenia. Te co napisałam powyżej. Czasami zaś innych mężczyzn, południowcy mnie jakiś nie kręcą, pojęcia nie mam czy zerkają , bo średnio zwracam na nich uwagę.
Znajomi mężczyźni patrza i zwykle komentują, a to że sukienka kwiecista,  a to że leginsy dziś ubrałam albo, że dziś wyszłam na  sportowo. Jak to mężczyźni.

Co do wieku nie wiem, czasem źle oceniam, daje za mało lub za dużo lat.
To tyle.

5,792 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-05-27 20:57:53)

Evergreen na sam Twój widok faceci sikawką wywijają? No, cóż.."Są rzeczy, o których się fizjologom nie śniło"..

Wiadomo, że umizgi pewnych Panów nie wzbudzą zainteresowania..
Na żywo wprawdzie nie, ale kiedyś na jednym portalu, jak miałem konto(miałem koło 25 lat) zaczepiła mnie jedna kobieta 60+..Także tego..Trzeba uważać... smile

5,793

rossanka napisał/a:
Evergreen napisał/a:
rossanka napisał/a:

Zależy jacy.

Roznie. Jak ubiorę się byle jak, o albo zimą, długa kurtka, czapka na oczy, szalik pod nos i lecę zgięta wpół gdy igiełki śniegu kłują mnie w twarz- nie sądzę, abym wzbudzała zainteresowanie. Z resztą wtedy mi zimno i  amory mi nie w głowie.
Latem, gdy jest ciepłej widzę czasem spojrzenia. Te co napisałam powyżej. Czasami zaś innych mężczyzn, południowcy mnie jakiś nie kręcą, pojęcia nie mam czy zerkają , bo średnio zwracam na nich uwagę.
Znajomi mężczyźni patrza i zwykle komentują, a to że sukienka kwiecista,  a to że leginsy dziś ubrałam albo, że dziś wyszłam na  sportowo. Jak to mężczyźni.

Co do wieku nie wiem, czasem źle oceniam, daje za mało lub za dużo lat.
To tyle.

Ross, przecież ja się nie produkuję aby tu reszcie rozrywkę zapewnić tylko, żebyś też coś wyprodukowała i znalazła zabawności, radości swej sytuacji (AAAAAAAA!!!!!!)
Bagiennik też ma radochę. Randkę z babcią, w porywach z prababcią mu portal zapewnił. No Ross, zobacz jakie to fajne jest smile

P.S. Południowcy mnie nie kręcą również, ale jak się wcina hot-doga na stacji podczas podróży to taka projekcja jest jak znalazł wink

5,794

bagienni_k napisał/a:

Evergreen na sam Twój widok faceci sikawką wywijają? No, cóż.."Są rzeczy, o których się fizjologom nie śniło"..

Albo na widok mojego samochodu, tego nie mogę wykluczyć big_smile

5,795 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-27 21:31:09)

To co z tym mężem dla mnie? Bo ja reflektuję big_smile

5,796

KoralinaJones napisał/a:

Zmieniłam zdanie, to ja pierwsza:P

5,797

KoralinaJones napisał/a:

Muszę zapytać czy Lucyfer Cię zwolni na chwilę, Koralino. Może masz jeszcze jakieś zobowiązania, to nie będę się w nadprzyrodzone umowy wtrącać wink
Siedzisz tu chyba sporo czasu, sznurki absztyfikantów za Tobą się ciągną (takie słuchy mnie doszły), a ja mam, z fusów chyba, wyczarować jakiegoś anioła w 5 minut? Nie mój wątek z resztą, Ross ma kogoś ciekawego na pewno dla Ciebie tongue

5,798

rossanka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

No patrzcie ją big_smile Pcha się nagle przed szereg tongue

5,799

KoralinaJones napisał/a:
rossanka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Raczej idzie na swoje miejsce yikes

5,800

KoralinaJones napisał/a:
rossanka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A widzisz, konkurencja ją motywuje smile To ja po dobroci, a tu tylko demona nasłać trzeba było.

5,801

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Muszę zapytać czy Lucyfer Cię zwolni na chwilę, Koralino.

Sama się zwalniam big_smile

5,802

Przecież autorka tego tematu napisała, że w lato ma zamiar po prostu bawić się sexem z różnymi mężczyznami.
Nic nie było wspominane o mężu.

Wszyscy odlecieliście.

5,803

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Muszę zapytać czy Lucyfer Cię zwolni na chwilę, Koralino.

Sama się zwalniam big_smile

NO i jak za machnięciem czarodziejskiej różdżki kandydat się zjawił big_smile Oto Twój kandydat nr 1 smile

5,804

Mówiłam, że nie nadaję się do opieki na dziećmi tongue

5,805

KoralinaJones napisał/a:

A to przepraszam, nie miałam tego w formularzu. Najmocniej przepraszam.
Pani Krysiuuuuu zwalniam Panią! Proszę wziąć swoje zdjęcia rodzinne i ten kwiat doniczkowy z biurka. Odprawy nie będzie!

Czekamy na kandydata nr 2

5,806

Do babci nie zarywam.

5,807

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
rossanka napisał/a:

A widzisz, konkurencja ją motywuje smile To ja po dobroci, a tu tylko demona nasłać trzeba było.

Ale by było jakbym faktycznie kiedyś za mąż wyszła.
Musiałabym zmienić nazwisko, a przyzwyczajona jestem do swojego.
I mowilabym: wie pani, zapytam męża, mój mąż się tym zajmie, dziś zrobię schabowe, mąż lubi.

5,808

O, albo: mąż jest z zawodu dyrektorem big_smile

5,809

Największe osiągnięcie Polki smile

5,810

Pani Dyrektorowa big_smile

Nazwisko możesz sobie dodać.

Pani Dyrektorowa dwóch nazwisk tongue

5,811

KoralinaJones napisał/a:

Pani Dyrektorowa big_smile

Nazwisko możesz sobie dodać.

Pani Dyrektorowa dwóch nazwisk tongue

Pani Dyrektorowa Zamoyska Czartoryska.
Może coś po hrabiowsku?

5,812

Evergreen napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Albo na widok mojego samochodu, tego nie mogę wykluczyć big_smile

To się nazywa...hmm racjonalizacja smile Trzeba sobie to jakoś tłumaczyć. Ale co to musiałaby być za fura..?Chociaż nie znam przypadku, żeby facet tańczył na widok auta..

Popatrzcie, tyle stron pisania a wystarczyło powiedzieć, że jest konkurencja i już Ross się zgłosiła big_smile

5,813

KoralinaJones napisał/a:

dlatego magiel nie będzie żłobkiem

5,814 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-05-27 22:06:03)

JEST! Kandydat nr 2! Uroczy, miły, potrafi też być nieprzyzwoicie okrutny. Wielbi kolor zielony i kobiece wdzięki smile

Pan Pasławek zasłonił kandydata nr 2. Panie Pasławku, zepsuła się zasłonka w "bramce nr 3". Proszę o naprawę. Dziękuję smile

5,815 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-27 22:10:18)

Evergreen napisał/a:

JEST! Kandydat nr 2! Uroczy, miły, potrafi też być nieprzyzwoicie okrutny. Wielbi kolor zielony i kobiece wdzięki smile

Ach, ten kandydat ... Cicha woda brzegi rwie, czyli nic tak Cię nie wciągnie... jak bagienko big_smile
Boję się big_smile

5,816

Ross
Chyba się pogubiłam...
Potencjalny kandydat do ręki. Zainteresowany Tobą, ale bez wzajemności. Tak?
Czyli go nie chcesz, tak?
Skąd zatem skarga, że musiałabyś się zmuszać do seksu, skoro musiałabyś się zmuszać do WSZYSTKIEGO?
Czy bierzesz pod uwagę związek tylko dla bycia z kimś i narzekasz że musiałabyś uprawiać seks?
Bo nie rozumiem?

5,817

Tej logiki nie da się zrozumieć od 10 lat

5,818

Evergreen napisał/a:

Pan Pasławek zasłonił kandydata nr 2. Panie Pasławku, zepsuła się zasłonka w "bramce nr 3". Proszę o naprawę. Dziękuję smile

Ever co tu się swego czasu działo z "zielonym" zwłaszcza zimą to historia
nie można było nadążyć z rozmnażaniem Bagienników
popyt przewyższał sporo podaż smile

5,819

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Ach, ten kandydat ... Cicha woda brzegi rwie, czyli nic tak Cię nie wciągnie... jak bagienko big_smile
Boję się big_smile

Dreszczyk emocji widzę na twarzy kandydatki z Dolnych Pokładów Ziemskich. Czy dokona wyboru sama? Czy poprosi o pomoc... przyjaciela?

5,820 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-05-27 22:16:32)

Nie będzie żadnego małżeństwa.

Change my mind.

5,821

Ale za to będzie seks big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

5,822

paslawek napisał/a:
Evergreen napisał/a:

To jest ich więcej?! Może wezmę jednego na próbę do domu... Postawię w kącie, ocenię czy się nadaje big_smile

5,823

Kandydat nr 1 niestety opuścił studio. Proszę Państwa, takiej sytuacji jeszcze nie było w naszym programie... Mamy nadzieję, że zaraz powróci.

5,824

KoralinaJones napisał/a:

Kobieta i seks tak, pod warunkiem, że jeszcze zwieracze nie rozsypały się w pizdu wink

5,825

Evergreen napisał/a:
paslawek napisał/a:
Evergreen napisał/a:

To jest ich więcej?! Może wezmę jednego na próbę do domu... Postawię w kącie, ocenię czy się nadaje big_smile

Nooo, z tym stawianiem w kącie, to ja sobie wypraszam..Nie dam się spętać jak rzeźna owieczka, będę walczył do upadłego smile

5,826

adela 07 napisał/a:

Ross
Chyba się pogubiłam...
Potencjalny kandydat do ręki. Zainteresowany Tobą, ale bez wzajemności. Tak?
Czyli go nie chcesz, tak?
Skąd zatem skarga, że musiałabyś się zmuszać do seksu, skoro musiałabyś się zmuszać do WSZYSTKIEGO?
Czy bierzesz pod uwagę związek tylko dla bycia z kimś i narzekasz że musiałabyś uprawiać seks?
Bo nie rozumiem?

Jeżeli to były w przeszłości osoby z którymi nie chciałam utrzymywać żadnych kontaktów, albo to byli tylko koledzy, lubiłam ich ale jak kolegów,  nie jak facetow(przeciez nie każdy kolega to potencjalny kandydat na partnera) to będąc z nimi w związku musiałabym zmuszać się do seksu.
Natomiast jakbym jakimś cudem była w związku z którymś z mężczyzn z przeszłości, którymi byłam zainteresowana (a oni mną nie ale załóżmy jednak, że wzajemność byłaby z obu stron, to do seksu z nimi nie musiałabym się zmuszać.
Rozumiesz?

5,827 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-05-27 22:47:59)

bagienni_k napisał/a:
Evergreen napisał/a:
paslawek napisał/a:

Nooo, z tym stawianiem w kącie, to ja sobie wypraszam..Nie dam się spętać jak rzeźna owieczka, będę walczył do upadłego smile

.

EDIT: Przepraszam, Bagiennik, mam wieczorną głupawkę, to było niesmaczne. Wybacz. Powinnam być starsza i mądrzejsza, ale się rozkręciłam. Idę się schować pod kołdrę sad

5,828

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Kobieta i seks tak,

To ruchy młody
do roboty tchórzu
mamy na d*pę cię wsadzić ?
taki delikatny ?

5,829

Ale, ale, wrócił kandydat nr 1. Nie odpuszcza, dzielny z niego żołnierz!

5,830

Najbardziej wybredna dziewucha na tym forum to i Panną na stare lata zostanie.

Jak se pościelisz...

5,831

KoralinaJones napisał/a:

Kobieta i seks tak, pod warunkiem, że jeszcze zwieracze nie rozsypały się w pizdu wink

Tak podczytuje co piszesz. Mówisz, że twojej matki nie można obrażać. Ale ty możesz obrażać tu kobiety, które są matkami, siostrami, córkami. To jak to jest. Twojej matki obrazac nie można  ale Ty możesz obrażać inne kobiety?

5,832

rossanka napisał/a:

Tak podczytuje co piszesz. Mówisz, że twojej matki nie można obrażać. Ale ty możesz obrażać tu kobiety, które są matkami, siostrami, córkami. To jak to jest. Twojej matki obrazac nie można  ale Ty możesz obrażać inne kobiety?

Nagle się taka cwana zrobiłaś, czy zawsze taka byłaś?
Czegoś nie rozumiesz dziewczynko, mam ci wyjaśnić jak przedszkolakowi pewne sprawy? Już się robi, proszę bardzo.

Nie można obrażać czyjejkolwiek matki.
Mi chodziło o obrażanie bezpośrednie na zasadzie ,,Twoja matka to..."
W jaki sposób ja obrażam kobiety? Podaj mi chociaż 1 przykład bo jak na razie to potrafisz tylko mnie cisnąć.

5,833

rossanka napisał/a:

Nagle się taka cwana zrobiłaś, czy zawsze taka byłaś?
Czegoś nie rozumiesz dziewczynko, mam ci wyjaśnić jak przedszkolakowi pewne sprawy? Już się robi, proszę bardzo.

Nie można obrażać czyjejkolwiek matki.
Mi chodziło o obrażanie bezpośrednie na zasadzie ,,Twoja matka to..."
W jaki sposób ja obrażam kobiety? Podaj mi chociaż 1 przykład bo jak na razie to potrafisz tylko mnie cisnąć.

Myślę, że Twoja matka jest przyzwoita kobietą i jakby przeczytała co jej syn tu wypisuje, to przeprosilaby za niego osoby, które jej syn tu obraża.

5,834

rossanka napisał/a:

Myślę, że Twoja matka jest przyzwoita kobietą i jakby przeczytała co jej syn tu wypisuje, to przeprosilaby za niego osoby, które jej syn tu obraża.

Czyli sugerujesz, że ja obrażam innych, a inni w ogóle mnie nie obrażają?
Kolejna logika pokroju Olinki?

5,835

rossanka napisał/a:

Czyli potwierdzasz, że przeprosilaby za swojego syna.
To zrozumiałe.

5,836

rossanka napisał/a:

To zrozumiałe.

Jak ja cie k..wa nienawidzę, siedzisz tutaj dłużej niż ja, śledziłaś moje posty w starym temacie z 2015, dobrze wiesz, że mam od wielu lat stwierdzoną niepełnosprawność i kurwa inne problemy to mimo tego używasz w moim kierunku jakichś sztuczek psychologicznych związanych z moją matką.
Jak tak można traktować chorego człowieka, mnie.

I jeszcze te teksty manipulacyjne, że ja niby kogoś obrażam ale jak ktoś mnie obraża to już jest cacy.

5,837 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-27 22:53:33)

rossanka napisał/a:

znowu bidulek maleństwo takie złe forum się na niego uwzięło i obraża
krótka pamięć co ?   
będziesz płakał ? zemdlejesz ?
112 ? siostro tlen ?

rossanka napisał/a:

To zrozumiałe.

Jak ja cie k..wa nienawidzę, siedzisz tutaj dłużej niż ja, śledziłaś moje posty w starym temacie z 2015, dobrze wiesz, że mam od wielu lat stwierdzoną niepełnosprawność i kurwa inne problemy to mimo tego używasz w moim kierunku jakichś sztuczek psychologicznych związanych z moją matką.
Jak tak można traktować chorego człowieka, mnie.

I jeszcze te teksty manipulacyjne, że ja niby kogoś obrażam ale jak ktoś mnie obraża to już jest cacy.

większej wstrętnej mendy to dawno nie widziano tu
NIKT ale to NIKT tu i gdziekolwiek indziej nie posłużył się żadnym w jakiejkolwiek formie argumentem związanym z twoją niepełnosprawnością a Ross to miała świętą cierpliwość do ciebie 
czyli nie chcesz być równo traktowany ? chcesz przywilejów to było powiedzieć .

5,838 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-27 22:48:41)

Niepełnosprawność, nie powoduje bezkarności, nie daje prawa do swobodnego obrażania innych bez konsekwencji oraz do wpędzania ich w poczucie winy. Coś mi się wydaje, że będziesz musiał zacząć się z tym liczyć, a proces ten będzie bardzo bolesny.

5,839

A Ty mnie nie obrażałaś nazywając mnie pizdą i innymi takimi?

5,840 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-27 22:53:48)

Dorośnij. Dojrzej. I przyjdź tu z problemami. Nie pisz głupot na miarę nastolatka jako - rzekomo - dorosły facet. To pogadamy.

5,841

paslawek napisał/a:

NIKT ale to NIKT tu i gdziekolwiek indziej nie posłużył się żadnym w jakiejkolwiek formie argumentem związanym z twoją niepełnosprawności

Bo mało kto o tym wie, głównie kilku starszych bywalców forum, w tym rossanka.
Ona dobrze wie o mojej niepełnosprawności, a mimo to gra ze mną w gierki psychologiczne, które ruszają imię mojej matki.

Nie chcę jej znać i mieć z nią cokolwiek wspólnego.

Nikt mi takiej krzywdy na tym forum nie zrobił jak ona.

Nikt.

5,842 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-05-27 23:12:52)

Evergreen napisał/a:

EDIT: Przepraszam, Bagiennik, mam wieczorną głupawkę, to było niesmaczne. Wybacz. Powinnam być starsza i mądrzejsza, ale się rozkręciłam. Idę się schować pod kołdrę sad

Ale za co Ty chcesz przepraszać? smile Odrobina humoru jeszcze nikomu nie zaszkodziła, także spokojnie wink Ja się nie obrażam..Przynajmniej wiadomo, kto się na forum udziela - silne babki, które lubią wrażenia smile

Ale niestety ja w strumieniach rzadko bywam, jedynie pełzam na zamulonych bagnach smile

5,843 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-27 23:02:17)

Kto ma głupawkę? Ja dołączam lub dołanczam - jak to woli tongue

5,844

KoralinaJones napisał/a:

Kto ma głupawkę? Ja dołączam lub dołanczam - jak to woli tongue

a jak myślisz smile

5,845

bagienni_k napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Ale za co Ty chcesz przepraszać? smile Odrobina humoru jeszcze nikomu nie zaszkodziła, także spokojnie wink Ja się nie obrażam..Przynajmniej wiadomo, kto się na forum udziela - silne babki, które lubią wrażenia smile

Ale niestety ja w strumieniach rzadko bywam, jedynie pełzam na zamulonych bagnach:)

Cholera, przeczytałeś hmm

5,846

paslawek napisał/a:

NIKT ale to NIKT tu i gdziekolwiek indziej nie posłużył się żadnym w jakiejkolwiek formie argumentem związanym z twoją niepełnosprawności

Bo mało kto o tym wie, głównie kilku starszych bywalców forum, w tym rossanka.
Ona dobrze wie o mojej niepełnosprawności, a mimo to gra ze mną w gierki psychologiczne, które ruszają imię mojej matki.

Nie chcę jej znać i mieć z nią cokolwiek wspólnego.

Nikt mi takiej krzywdy na tym forum nie zrobił jak ona.

Nikt.

Rossanka ma nerwicę to też choroba nie licytuj się kto ma gorzej a kto lepiej i jakoś dziewczyna strasznie nie beczy a zniosła na forum znacznie więcej  niż ty
i w sumie trzyma pion

5,847

No i się sprawa z naszym turniejem sypnęła. Dziękuję Państwu za uwagę i dobrej nocy. W kolejnym odcinku mamy nadzieję, że pojawią się nowi kandydaci dla dwóch pięknych wybranek losu: Córa Lucyfera: Koralina Jones i Kwiat Dzikiej Róży: Rossanka.

Życzę upojnych marzeń sennych

5,848

Evergreen napisał/a:
bagienni_k napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Ale niestety ja w strumieniach rzadko bywam, jedynie pełzam na zamulonych bagnach:)

No przeczytałem..Na szczęście smile

Ale nie wiem, co dalej z tym mam zrobić..muszę się z tym(przemyśleniem) przespać..

5,849

bagienni_k napisał/a:
Evergreen napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

No przeczytałem..Na szczęście smile

Ale nie wiem, co dalej z tym mam zrobić..muszę się z tym(przemyśleniem) przespać..

Weź tabletkę wywołującą amnezję krótkotrwałą proszę, albo... smile jak tam chcesz, jeśli Ci to poprawi humor, to się z tym prześpij smile

5,850

A skąd ja wezmę jakiekolwiek tabletki o tej porze? Apteki pozamykane do rana.. Nie wymagasz ode mnie za dużo? smile

Humor i tak mi się już poprawił, pytanie czy się coś zmieni jutro..Ale zakładam, że tu wrócę

Posty [ 5,786 do 5,850 z 8,335 ]

Strony Poprzednia 1 88 89 90 91 92 129 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024