pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Posty [ 6,761 do 6,825 z 8,335 ]
- Zawód: diskofer :P
Odp: pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat
Evergreen napisał/a:paslawek napisał/a:Rumunski_Zolnierz napisał/a:No to coś tu w takim razie ostro nie gra.
Co ci ostro nie gra ?
specjalisto od wychowania mojej córki
co ci się nie podoba ?
ciekaw jestem
coś tam wygrzebał 
Może mu nie gra, bo się z Twoją córką umówić próbował i kosza mu dała Pasławek ?
No to teraz się nie zgadza, że ją dobrze wychowałeś 
Wszystko możliwe 
Be. napisał/a:Oh trafiałem na takich, ale oczywiście odpuszczałem i nie uiszczalem nawet opłaty. Ten ma żonę/kobietę;). On to raczej jak coś to w drugą stronę by namawiał:P. Przyznaj, że jesteś zaskoczona moją błyskotliwością i zostałaś własnie pokonana. Całuj po stopach to może wybaczę nieudany atak.
Czy Ty jesteś może rocznik małpy 1992??? 
- Be.
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
- Zawód: Ano zawód
Owszem, ale do 30 daleko jeszcze;)
Ah, to wszystko tłumaczy
Horoskop nie kłamie 
- Be.
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
A jeszcze chciałem w Ciebie wierzyć :F. To kiedy umieram?
DeepAndBlue napisał/a:A to jeszcze nic straconego
Może się jeszcze rozwinie ale wiadomo... nic na siłę. Pewnie poczujesz kiedy odpuścić, jeśli by nic a nic się nie wzbiło emocjonalnie wyżej. Może taka przyjaźń z benefitem 
Nie zycz jej źle. W przyjaźni z benefitem zawsze ktoś ucierpi.
Też o tym myślałam, ale ten benefit w postaci seksu nie jest mi potrzebny w takiej postaci, jak go czuję. Oprócz tego facet chce związku, i widać że się wkręcał, więc nie mogę tego ciągnąć, i nie chce, bo źle bym się z tym czuła.
Rossanka, zdasz nam potem relację w lato jak straciłaś dziewictwo z jakimś prymitywem z dyskoteki, tylko po to, żeby sobie skorzystać z życia? 
Rumik, może sam zaszalej na disco i daj już wszystkim spokój.
DeepAndBlue napisał/a:Rumik, może sam zaszalej na disco i daj już wszystkim spokój.
To jest niemożliwe Deep i poza jego zasięgiem dopóki sam sobie nie podaruje spokoju i nie zacznie siebie szanować
stara prawda życiowa .
Problemem jest jak to zrobić i czy on che to zrobić
Na razie smrodzi,szumi i śmieci tak jak ten drugi przygłup na G
i paru innych oszołomów.
DeepAndBlue napisał/a:Rumik, może sam zaszalej na disco i daj już wszystkim spokój.
Z iloma mężczyznami spałaś w takim razie?
6,773 Odpowiedź przez paslawek 2022-06-04 23:18:24 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-04 23:25:32)
Deep jak widzisz dobre uczynki z litości maszczą się na człowieku
^^
Podaj precyzyjnie i dokładnie liczbę facetów,tak żeby ten cymbał zrozumiał i zapamiętał,
nie zapomnij o przysiędze i zarzeknij się "najsamprzód"
może wtedy głąb się odwali,
samo napisanie mu p****ol się to za mało i tylko go podnieci niepotrzebnie 
a tak nich się ciszy jak głupi do sera,pofantazjuje może i będzie spokój .
Rumunski_Zolnierz napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:Rumik, może sam zaszalej na disco i daj już wszystkim spokój.
Z iloma mężczyznami spałaś w takim razie?
E = mc2
adela 07, a Ty z iloma mężczyznami spałaś?
6,776 Odpowiedź przez DeepAndBlue 2022-06-04 23:38:16 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-06-04 23:39:13)
paslawek napisał/a:Deep jak widzisz dobre uczynki z litości maszczą się na człowieku
^^
Podaj precyzyjnie i dokładnie liczbę facetów,tak żeby ten cymbał zrozumiał i zapamiętał,
nie zapomnij o przysiędze i zarzeknij się "najsamprzód"
może wtedy głąb się odwali,
samo napisanie mu p****ol się to za mało i tylko go podnieci niepotrzebnie 
a tak nich się ciszy jak głupi do sera,pofantazjuje może i będzie spokój .
Toć jak potrzebuje fantazji, a do tego mocnych to są odpowiednie miejsca na to w Internecie, założę się, że są! Jakieś kamerki i inne bajery.
Aaaaaaa...
Takie buty
hehehe
A to jak powiem to wtedy będzie męczył dłużej. Jak nawet Rossankę męczy! Będzie chciał mnie ukarać. Będzie chciał bić po dupie kvtasem...UPS :x
DeepAndBlue napisał/a:Będzie chciał bić po dupie kvtasem...UPS :x
Jesteś zwykłą grzesznicą.
6,778 Odpowiedź przez paslawek 2022-06-04 23:54:54 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-04 23:58:06)
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Jesteś zwykłą grzesznicą.
Tylko zwykłą eeee
nie największą, marnie coś
Deep musimy poważnie porozmawiać jak to jest z Tobą
a jeszcze lepiej jak pogadasz z moją małżonką 
wyjątkowa z niej grzesznica
No pisze ona o jakichś kutasach w dupie?
Co to za przejawy szlaufiska?
kvtasem nie kutasem to jest różnica
Nie jest to przejaw szlaufiska
zarzekam się 
Rumik popełnia freudowskie błędy. Marzy mu się wsadzić knage w odbyt. Co za prymityw 
DeepAndBlue napisał/a:Będzie chciał bić po dupie kvtasem...UPS :x
DeepAndBlue napisał/a:Marzy mu się wsadzić knage w odbyt.
Jakieś niespełnione fantazje?
DeepAndBlue napisał/a:Rumik popełnia freudowskie błędy. Marzy mu się wsadzić knage w odbyt. Co za prymityw 
dlatego ma kvtasa a nie kutasa
kvtas to organ w stanie zaniku, albo używany niezgodnie z instrukcją obsługi
Rumunski_Zolnierz napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:Będzie chciał bić po dupie kvtasem...UPS :x
DeepAndBlue napisał/a:Marzy mu się wsadzić knage w odbyt.
Jakieś niespełnione fantazje?
Tak. Twoje.
paslawek napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:Rumik popełnia freudowskie błędy. Marzy mu się wsadzić knage w odbyt. Co za prymityw 
dlatego ma kvtasa a nie kutasa
kvtas to organ w stanie zaniku, albo używany niezgodnie z instrukcją obsługi
A za miesiąc będzie kts 
Brak słów na was 
6,787 Odpowiedź przez rossanka 2022-06-05 11:20:59 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-06-05 11:22:32)
To nie wychodzi.
Tzn takie seks przyjaznie skończa się tak, że Adela się zaangażuję a kolega powie, sorry Adela, nie tak się umawialiśmy. Możemy się luźno kolegować i nic więcej. Po czym okaże się za jakiś czas ( a to wcale nie taki rzadki przypadek, że po 3 latach takiego luźnego kolezenstwa z seksem, facet z dnia na dzień zapadnie się pod ziemię, bo pozna inną i z nią w trymiga stwozy poważny zwiazek( nie mowie tu o ślubie od razu). A Adela wyląduje na forum z nowym tematem, zaangażowałam się a on znalazł inną.
Albo odwrotnie, to dla Adeli będzie luźna znajomość, w międzyczasie będzie sobie szukała innego, a ten facet będzie zapchajdziurą, umilającą czas, ale podświadomie będzie liczył na więcej. Bo Adela już pisze, że on coś orzebąkiwal o poważnej relacji a ona nic nie czuję do niego. I nie widzi tego. Wtedy on ucierpi.
Jak się czuje, że to nie to to lepiej w to nie wchodzić.
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Rossanka, zdasz nam potem relację w lato jak straciłaś dziewictwo z jakimś prymitywem z dyskoteki, tylko po to, żeby sobie skorzystać z życia? 
To nie będzie z dyskoteki. Nie chodzę na dyskoteki.
To będzie ktoś znajomy, ktorego wcześniej bliżej poznam.
Relacji nie będę zdawać, bez przesady, ja tu mogę pisać o sobie a nie o innych osobach, które może sobie tegobby nie życzyły.
rossanka napisał/a:To nie wychodzi.
Tzn takie seks przyjaznie skończa się tak, że Adela się zaangażuję a kolega powie, sorry Adela, nie tak się umawialiśmy. Możemy się luźno kolegować i nic więcej. Po czym okaże się za jakiś czas ( a to wcale nie taki rzadki przypadek, że po 3 latach takiego luźnego kolezenstwa z seksem, facet z dnia na dzień zapadnie się pod ziemię, bo pozna inną i z nią w trymiga stwozy poważny zwiazek( nie mowie tu o ślubie od razu). A Adela wyląduje na forum z nowym tematem, zaangażowałam się a on znalazł inną.
Albo odwrotnie, to dla Adeli będzie luźna znajomość, w międzyczasie będzie sobie szukała innego, a ten facet będzie zapchajdziurą, umilającą czas, ale podświadomie będzie liczył na więcej. Bo Adela już pisze, że on coś orzebąkiwal o poważnej relacji a ona nic nie czuję do niego. I nie widzi tego. Wtedy on ucierpi.
Jak się czuje, że to nie to to lepiej w to nie wchodzić.
Tak, Ross, to jest to co czuję- szkoda, ale nie ciągnie mnie do Niego tak jak bym chciała. Ja też myślę o poważnym związku, ale no cóż, widocznie to nie ten.
Nie przebieram nogami, nie czekam z niecierpliwością.
Poza tym jest kilka rzeczy, które powodowałyby zgrzyty, bo już mnie drażnią.
Podziwiam Cię, Ross że tak grzecznie odpowiadasz Rumunowi. Ja też myślałam że tak może się da, ale nie.
Tak zresztą jak i pozostałym typom.
Pewnie, że warto było.
Poznałam ciekawego człowieka, spędziłam miło czas i przy okazji to libido..
No i okazało się że mogę być dla kogoś atrakcyjna- a wiecie, jak to jest po zdradzie.
I bardzo dobrze Adelo
Ja takie znajomości nazywam "przystankami". Jedziemy na swoim wózku i czasem gdzieś się zatrzymamy na chwilę. Nie ma w tym złych intencji. Pan który Cię poznał również zatrzymał się na tym samym przystanku i uprzyjemniliście sobie nawzajem podróż jak nieznajomy spotkany na szlaku, z kim przez jakiś czas drepcze się razem. Zazwyczaj w końcu drogi się rozchodzą ale wzbogacenie znajomością zostaje 
adela 07 z iloma mężczyznami spałaś i co robiłaś z nimi w łóżku?
rossanka napisał/a:To będzie ktoś znajomy, ktorego wcześniej bliżej poznam.
Przecież od 10 lat trąbisz w tym temacie, że faceci, których poznajesz są zajęci albo nie ma żadnej chemii.
To jak to niby chcesz teraz zrobić? Albo zabierzesz się za czyjegoś męża albo obniżysz wymagania względem samotnych panów?
rossanka napisał/a:Relacji nie będę zdawać, bez przesady, ja tu mogę pisać o sobie a nie o innych osobach, które może sobie tegobby nie życzyły.
Przecież nie musisz pisać z imienia.
Wystarczy, że powiesz ,,mój facet", albo coś takiego i wtedy spokojnie możesz opisywać Wasze spotkania ze szczegółami.
Pomyśl o tym 
Rumunski_Zolnierz napisał/a:adela 07 z iloma mężczyznami spałaś i co robiłaś z nimi w łóżku?
rossanka napisał/a:To będzie ktoś znajomy, ktorego wcześniej bliżej poznam.
Przecież od 10 lat trąbisz w tym temacie, że faceci, których poznajesz są zajęci albo nie ma żadnej chemii.
To jak to niby chcesz teraz zrobić? Albo zabierzesz się za czyjegoś męża albo obniżysz wymagania względem samotny:)
Żonaci odpadają.
W jakim celu miałabym obniżyć wymagania? To jest pozbawione sensu 
DeepAndBlue napisał/a:I bardzo dobrze Adelo
Ja takie znajomości nazywam "przystankami". Jedziemy na swoim wózku i czasem gdzieś się zatrzymamy na chwilę. Nie ma w tym złych intencji. Pan który Cię poznał również zatrzymał się na tym samym przystanku i uprzyjemniliście sobie nawzajem podróż jak nieznajomy spotkany na szlaku, z kim przez jakiś czas drepcze się razem. Zazwyczaj w końcu drogi się rozchodzą ale wzbogacenie znajomością zostaje 
Jak dwie strony tak czuja to w porządku. Gorzej hak człowiek sam zostanie takim przystankiem. Czasem okazuje się, że był przez parę lat przystankiem dla drugiej osoby.
- Be.
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Wzbogacenie...jak to słowo tu nie pasuje. Kłuje to w oczy. O wiem, kojarzy mi się z ubogaceniem kulturowym, o które tak walczyła Europa w przypadku wybuchowych braci z piaszczystych terenow. Trochę chyba sobie wmawiacie.
rossanka napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:I bardzo dobrze Adelo
Jak dwie strony tak czuja to w porządku. Gorzej hak człowiek sam zostanie takim przystankiem. Czasem okazuje się, że był przez parę lat przystankiem dla drugiej osoby.
Ross, ja Cię tu chyba będę rozliczać z Twoich podbojów :]. Jak tam minął weekend? Co robiłaś?
Właśnie, Ross.
Teraz dobra pora- romantycznie, drzewa kwitną...ludzie lato już czują..
Evergreen napisał/a:rossanka napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:I bardzo dobrze Adelo
Ross, ja Cię tu chyba będę rozliczać z Twoich podbojów :]. Jak tam minął weekend? Co robiłaś?
Super był piątek i niedziela. Trochę spędziłam czas sama a trochę ze znajomymi ( sami faceci) I jedną koleżanką.
rossanka napisał/a:Evergreen napisał/a:rossanka napisał/a:Jak dwie strony tak czuja to w porządku. Gorzej hak człowiek sam zostanie takim przystankiem. Czasem okazuje się, że był przez parę lat przystankiem dla drugiej osoby.
Super był piątek i niedziela. Trochę spędziłam czas sama a trochę ze znajomymi ( sami faceci) I jedną koleżanką.
No to fajnie, choć skromny ten raport
Trenujesz na chłopcach jakieś flirty, czy faceci z rodzaju tych zajętych?
Właśnie, Ross. Skąd tyle chłopa?
Mamy Cię ciągnąć za język?
Evergreen napisał/a:rossanka napisał/a:Evergreen napisał/a:Ross, ja Cię tu chyba będę rozliczać z Twoich podbojów :]. Jak tam minął weekend? Co robiłaś?
No to fajnie, choć skromny ten raport
Trenujesz na chłopcach jakieś flirty, czy faceci z rodzaju tych zajętych?
Zajeci/za mlodzi.
Adela:
No od jakiegoś czasu,że tak powiem , chłopa to poznaje bardzo dużo na żywo.
Ale oni zajeci/za mlodzi.
Ech, rozumiem.
No ale na seks się chyba nadają (ci wolni, młodsi?)
adela 07 napisał/a:Ech, rozumiem.
Za mlodzi.
- Be.
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
adela 07 napisał/a:Ech, rozumiem.
Ale wy macie przedmiotowe podejście do ludzi. Typowe kobiety, wykazać się a potem krzyczeć jak inni tak do tego podchodzą.
Be. napisał/a:adela 07 napisał/a:Ech, rozumiem.
Ale wy macie przedmiotowe podejście do ludzi. Typowe kobiety, wykazać się a potem krzyczeć jak inni tak do tego podchodzą.
A dlaczego nie?
25 lat już byłam grzeczna. Czas to zmienić. Bo ja wiem, ile mi jeszcze w życiu zostało.
Bycie grzeczną doprowadziło mnie do tego co tu widzicie od 10 lat na forum. Czyli to był błąd.
Czy przeszkadzałoby Wam jakby partner/ partnerka palił? Czy to wystarczy do skreślenia kogoś jako partnera/partnerki?
- Be.
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
rossanka napisał/a:Czy przeszkadzałoby Wam jakby partner/ partnerka palił? Czy to wystarczy do skreślenia kogoś jako partnera/partnerki?
Nie przeszkadzałoby, chyba, że robiłby to non stop i jarał stare Wiarusy czy Popularne to tak 
Be. napisał/a:Serio Ross? Come on...
Nie mogę znieść tego zapachu, zaraz mnie mdli.
rossanka napisał/a:Czy przeszkadzałoby Wam jakby partner/ partnerka palił? Czy to wystarczy do skreślenia kogoś jako partnera/partnerki?
Ja palących odrzucam na dzień dobry 
rossanka napisał/a:Be. napisał/a:Serio Ross? Come on...
No ja nie możesz, to takie masz preferencje i koniec. A co, jest ktoś spoko tylko jara faje? Możesz zażyczyć sobie nie palenie przed i podczas spotkań 
Evergreen napisał/a:rossanka napisał/a:Czy przeszkadzałoby Wam jakby partner/ partnerka palił? Czy to wystarczy do skreślenia kogoś jako partnera/partnerki?
Nie przeszkadzałoby, chyba, że robiłby to non stop i jarał stare Wiarusy czy Popularne to tak 
Codziennie. Nie wyobrażam sobie tego w domu. Z resztą potem zaraz trzebaby prac firanki, zasłony, narzuty - bo to zaraz smierdzi, a ja nie lubię tracić czasu na zbędne pranie i prasowanie. W tym czasie można robić coś innego. I musiałabym ciągle myc włosy, dym strasznie wchodzi we włosy.
Evergreen napisał/a:rossanka napisał/a:Be. napisał/a:Serio Ross? Come on...
No ja nie możesz, to takie masz preferencje i koniec. A co, jest ktoś spoko tylko jara faje? Możesz zażyczyć sobie nie palenie przed i podczas spotkań 
Bez sensu ta rada. Przez godzinę teoretycznie ktoś może nue oblicza, ale w końcu zajara. Życie to nie tylko randki. To tak teoretyzując.
Foxterier napisał/a:rossanka napisał/a:Czy przeszkadzałoby Wam jakby partner/ partnerka palił? Czy to wystarczy do skreślenia kogoś jako partnera/partnerki?
Nie jest tak, że każdy może mieć jakąś wadę?
Jeden pali, drugi lubi iść na piwo, trzeci na ryby, a czwarty co wieczór do rodziców po pracy.
Wierzę że tak masz, Mój też ma, dlatego on taka pania by skreślił, nie do przejścia. Ja też za zapachem nie przepadam, ale ja bym nie skreslila, bo aż tak bardzo mi nie przeszkadza, chociaz prawda taka, że czlowiek tym dymem przesiąka, sam tego nie czuję, ale jak ktos nie pali tu zdecydowanie wyczuwa.
lody miętowe napisał/a:Wierzę że tak masz, Mój też ma, dlatego on taka pania by skreślił, nie do przejścia. Ja też za zapachem nie przepadam, ale ja bym nie skreslila, bo aż tak bardzo mi nie przeszkadza, chociaz prawda taka, że czlowiek tym dymem przesiąka, sam tego nie czuję, ale jak ktos nie pali tu zdecydowanie wyczuwa.
Nie mogę tego znieść:(
Zawsze tak miałam nawet jako dziecko. Alergicznie reagowałam na dym.
- Ajko
- Przyjaciółka Forum
- Nieaktywny
Tego od palenia bym nie skreśliła. Pod warunkiem, że paliłby na zewnątrz.
Ten od piwa by mnie nie interesował.
Ten od ryb, spoko.
Ten od rodziców, dowiedziałabym się dlaczego tak często się widują.
Ajko napisał/a:Tego od palenia bym nie skreśliła. Pod warunkiem, że paliłby na zewnątrz.
Ten od piwa by mnie nie interesował.
Ten od ryb, spoko.
Ten od rodziców, dowiedziałabym się dlaczego tak często się widują.
Na zewnątrz? Czyli gdzie? Balkon odpada leci wszystko do mieszkania, klatka schodowa tak samo.
Wychodzić na ulicę? Zimą? O 20 o 22giej? Czy kiedy tam kto chce palić? Nie przejdzie . To przejdzie tylko w gościach albo na wakacjach z noclegiem w hotelu gdzie jest zakazd palenia. W domu wszystko smierdzi później. Ubrania w szafach też. To mocna woń. Trzebaby prac co trzy dni ciuchy, pościele, ręczniki, obrusy, prasować to wszystko - horror. Taj teoretyzując.
rossanka napisał/a:Foxterier napisał/a:rossanka napisał/a:Czy przeszkadzałoby Wam jakby partner/ partnerka palił? Czy to wystarczy do skreślenia kogoś jako partnera/partnerki?
Jeden pali, drugi lubi iść na piwo, trzeci na ryby, a czwarty co wieczór do rodziców po pracy.
Pewnie że może, ale akurat palenie widać/czuć na dzień dobry i mogę podjąć trzeźwą decyzję czy w to idę czy nie. I nie idę bo nie lubię jak ktoś pali.
Foxterier napisał/a:rossanka napisał/a:Foxterier napisał/a:Ja palących odrzucam na dzień dobry 
Pewnie że może, ale akurat palenie widać/czuć na dzień dobry i mogę podjąć trzeźwą decyzję czy w to idę czy nie. I nie idę bo nie lubię jak ktoś pali.
To nie byloby wybrzydzanie i czekanie na ksiecia?
- Be.
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Kolejny powód na nie i bujamy się dalej
6,823 Odpowiedź przez Evergreen 2022-06-09 15:45:38 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-06-09 15:46:18)
rossanka napisał/a:Foxterier napisał/a:rossanka napisał/a:Nie jest tak, że każdy może mieć jakąś wadę?
No co Ty Ross. Chyba, że by Ci zależało, to zawsze możesz powiedzieć, że szkoda, że pali, a może on np. miał zamiar rzucić i Ty będziesz motywacją 
Evergreen napisał/a:rossanka napisał/a:Foxterier napisał/a:Pewnie że może, ale akurat palenie widać/czuć na dzień dobry i mogę podjąć trzeźwą decyzję czy w to idę czy nie. I nie idę bo nie lubię jak ktoś pali.
No co Ty Ross. Chyba, że by Ci zależało, to zawsze możesz powiedzieć, że szkoda, że pali, a może on np. miał zamiar rzucić i Ty będziesz motywacją 
To nie papierosy.
rossanka napisał/a:Evergreen napisał/a:rossanka napisał/a:To nie byloby wybrzydzanie i czekanie na ksiecia?
To nie papierosy.
A co, Ty o trawie mówisz?! Bo nie czaję...
Posty [ 6,761 do 6,825 z 8,335 ]
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024