Jakieś 60x60 pikseli.
to ja taka sprytna nie byłam..
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakieś 60x60 pikseli.
to ja taka sprytna nie byłam..
Tłumacz, się Metylu, tłumacz ;P
Lepiej powiedz co musiałeś zrobić
Metyl, a Tobie już broda odpowiednio urosła?
Tak w ogóle, mam przeczucie, że chodziłeś do plastyka, mylę się może?
A bo nie macie jej gg.
Petitko, plastyka? Znaczy się jakiejś szkoły plastycznej? Nieee...ale podobno mam jakiś talent ale bardziej pisarsko-językowy niż ręczno-plastyczny.
Co wy z tą brodą? Niestety ubolewam nad tym, że mój zarost nie jest gęsty ale na pewno lepszy niż tych chłopaczków z wiadomego tematu. I zarost nie rośnie w tempie 1cm na dobę. No ludzie.
Petitko, plastyka? Znaczy się jakiejś szkoły plastycznej? Nieee...ale podobno mam jakiś talent ale bardziej pisarsko-językowy niż ręczno-plastyczny.
Co wy z tą brodą? Niestety ubolewam nad tym, że mój zarost nie jest gęsty ale na pewno lepszy niż tych chłopaczków z wiadomego tematu.
I zarost nie rośnie w tempie 1cm na dobę. No ludzie.
haha, za dużo wywnioskowałam widocznie z pewnego Twojego posta
Dobra, dobra, pielęgnuj tam ten swój zarost Moje włosy też nie rosną zbyt szybko...
Taka mała rada dla wszystkich wrzucających - jak chcecie siebie pokazać to lepiej wrzućcie zdjęcie na jakiś wirtualny dysk i stamtąd udostępnijcie link.
Taki pliczek szybko usuniecie, a macie pewność, że nie zginie on w odmętach serwisów hostingowych
Petite...Ty mnie chyba nie doceniasz. ;] To już trzeba kończyć plastyka żeby wiedzieć co to są piksele? I nie, nie chodzi mi o film z zeszłego roku. ;]
No ostatnio mówiłem, że chyba już z półtora tygodnia czy coś się nie golę. To co? Ścigamy się?
Dodaj to tego poniżej jakieś 4 dni i masz mój obecny. Mniej więcej.
Taka mała rada dla wszystkich wrzucających - jak chcecie siebie pokazać to lepiej wrzućcie zdjęcie na jakiś wirtualny dysk i stamtąd udostępnijcie link.
Taki pliczek szybko usuniecie, a macie pewność, że nie zginie on w odmętach serwisów hostingowych
Nie kumam o czym piszesz.
Możesz jaśniej?
Petite...Ty mnie chyba nie doceniasz. ;] To już trzeba kończyć plastyka żeby wiedzieć co to są piksele? I nie, nie chodzi mi o film z zeszłego roku. ;]
No ostatnio mówiłem, że chyba już z półtora tygodnia czy coś się nie golę. To co? Ścigamy się?
To nie był post o pikselach, nieważne
Moje włosy rosną 0,5 cm na miesiąc <ból życia>
Ps. Krejzolka, o co Ci chodziło z moim charakterem i wyglądem, bo chyba nie zajarzyłam do końca ? charakter mam niezbyt miły (delikatnie rzecz ujmując ), więc wole się upewnić.. wal między oczy nie obrażę się
Aaa...ten opisujące Elcię. No...jeżeli uważasz, że przez to jestem wyjątkowy to nie pozostaje mi się tylko nisko ukłonić.
A jakie masz teraz długie?
Każdy portal ma do konta przypisany wirtualny dysk (Google, Onet, itd.) o dosyć sporej wielkości
Możemy tam wrzucać pliki dla własnego użytku, ale część z nich możemy udostępniać innym : tutaj przykładowo - mam ponad 100 plików na swoim dysku, a tutaj proszę przykładowy udostępniony dla was : https://dysk.onet.pl/link/bEcv8
Tan pliczek mogę łatwo usunąć lub wyłączyć udostępnianie
Aaa...ten opisujące Elcię.
No...jeżeli uważasz, że przez to jestem wyjątkowy to nie pozostaje mi się tylko nisko ukłonić.
yyy, ten post też nie.
Ja mam do obojczyków. Prędzej zapuścisz swoją brodę do pępka, niż ja włosy do łopatek
No to który goddamn?!
Metyl napisał/a:Aaa...ten opisujące Elcię.
No...jeżeli uważasz, że przez to jestem wyjątkowy to nie pozostaje mi się tylko nisko ukłonić.
yyy, ten post też nie.
Ja mam do obojczyków. Prędzej zapuścisz swoją brodę do pępka, niż ja włosy do łopatek
Prawda
Ja już jestem za tym okresem na szczęście (panowie polecam zapuścić choć raz długie włosy, żeby choć częściowo zrozumieć panie od tej strony)
I tak najgorsza jest początkowa grzywka kiedy włosy do oczu mają tendencję wpadać - z brodą na szczęście nie ma takich problemów
No to który goddamn?!
a nieważne haha
a takie strony do udostępniania zdjęć? http://www.tinypic.pl/
Miałem. W sumie nie tak dawno temu. Gdzieś do początków barku sięgały albo prawie sięgały końcówki. Jednak to nie dla mnie. Ani mi w nich dobrze ani też nie jest to praktyczne.
A, Elcia jeszcze koniecznie długie włosy. Takie minimum do stanika.
poproś o zdjęcie bez stanika, to nawet nie zauważysz że ma włosy, nie mówiąc już o kolorze i długości.
Jak masz konto to o ile dobrze pamiętam można to kontrolować i wykasować pracę
Chodzi mi tylko o to, żeby nie wgrywać zdjęć, które potem sobie będą latać po sieci bez naszej kontroli.
poproś o zdjęcie bez stanika, to nawet nie zauważysz że ma włosy, nie mówiąc już o kolorze i długości.
Wolałbym je wtedy popieścić a nie na nie patrzeć. ;]
Widzę, że temat się rozkręca w coraz ciekawsze strony..
Widzę, że temat się rozkręca w coraz ciekawsze strony..
Czego się po nas świntuszącej strony spodziewałaś ;P
I gdzie to zdjęcie bez stanika ?
Zaraz świńtuszącej...same życiowe sprawy.
Krejzolka, ja też chcę zdjęcie, to nie fair, akurat przez moment byłam zaabsorbowana innym wątkiem i nie widziałam
Elle88, czemu niezbyt miły charakter? o.O Przecież jesteś miła, tylko na swój własny sposób
Metyl, to dokąd Ty chcesz mieć brodę, skoro taka jest za krótka, by nam się pokazać?
Lucyfer666, a ja nadal czekam na zdjęcie naszego forumowego, upadłego anioła
Wolałbym je wtedy popieścić a nie na nie patrzeć. ;]
masz monitor 3D?
Bo nasza Elcia to jest taka jędza ale taka nietypowa. Taka hetera. Ma swój świat, ogólnie jest dobra ale pazurki też ma. ;]
Ale co wy z tą brodą? Broda to nie jest żaden priorytet a jeden element zarostu, który mi się podoba bo lubię siebie w nim a nie lubię bez. A jak już pisałem nieco ubolewam, że nie mam gęsto ale co zrobić, cieszę się tym co mam. ;]
masz monitor 3D?
Nie, mam mózg.
A poza tym idę na moment, mamy tie-breaka po 2:2 z Dojczami.
Krejzi, tutaj na forum niet.
A można bezpośrednio dodać zdjęcie bez żadnych hostingów?
Normalnie przez tagi?
Bo nasza Elcia to jest taka jędza ale taka nietypowa. Taka hetera.
Ma swój świat, ogólnie jest dobra ale pazurki też ma. ;]
Ale co wy z tą brodą?
Broda to nie jest żaden priorytet a jeden element zarostu, który mi się podoba bo lubię siebie w nim a nie lubię bez. A jak już pisałem nieco ubolewam, że nie mam gęsto ale co zrobić, cieszę się tym co mam. ;]
ku gwoli ścisłości, tą brodę to na twarzy zapuszczasz na pewno?
Ale co wy z tą brodą?
Broda to nie jest żaden priorytet a jeden element zarostu, który mi się podoba bo lubię siebie w nim a nie lubię bez. A jak już pisałem nieco ubolewam, że nie mam gęsto ale co zrobić, cieszę się tym co mam. ;]
No bo sam pisałeś kilka stron temu, że póki nie zapuścisz brody-kamuflażu, to nie będzie zdjęcia
Metyl, a wiesz o tym, że "Hetera" ma 2 znaczenia..? Mam nadzieje, że jesteś grzeczny ';)
Elle moja Droga Ty wiesz jaki masz charakter, ja to wiem i na zdjęciach Twoich też to widać
Ładna z Ciebie Kobieta.
A oczy zarąbiste
A można bezpośrednio dodać zdjęcie bez żadnych hostingów?
Normalnie przez tagi?
Proszę Krejzolko - dwa przykładowe obrazki z mojego dysku (przed chwilką wgrane)
Pierwsze - wyłączony link publiczny : https://dysk.onet.pl/link/zA4xl
Drugi - włączony link publiczny - https://dysk.onet.pl/link/lL0f5
Za dziesięć sekund mogę w przypadku drugiego obrazka zablokować "publikowanie"
Osobiście mam konto na Onetu, a tam mam niewielki wirtualny dysk
Mrs. Happiness - zaraz tam upadły
Elle moja Droga Ty wiesz jaki masz charakter, ja to wiem i na zdjęciach Twoich też to widać
A myślałam, że nie jest aż tak sukowato
A oczy zarąbiste
Dziękuje Kochana :*
No bo sam pisałeś kilka stron temu, że póki nie zapuścisz brody-kamuflażu, to nie będzie zdjęcia
Pisałem o brodzie/zaroście. O kamuflażu to już czyjeś inne słowa. ;]
Metyl, a wiesz o tym, że "Hetera" ma 2 znaczenia..? Mam nadzieje, że jesteś grzeczny ';)
Wiesz, znając Ciebie wątpię by nawet to Cię ruszyło.
Krejzolka82 napisał/a:Elle moja Droga Ty wiesz jaki masz charakter, ja to wiem i na zdjęciach Twoich też to widać
A myślałam, że nie jest aż tak sukowato
![]()
A oczy zarąbiste
Dziękuje Kochana :*
Nie chciałam tak dosadnie, bo wiadomo Krejzi to Krejzi
Nie musisz dziękować za oczywistą oczywistość!
Szkoda, że nie zdążyłam Was obejrzeć Czytam Was namiętnie od kilku miesięcy, świetna lektura
Krejzi ale wiesz co, tak mnie okłamać. :x Nie dość że długowłosa, czarna to jeszcze kłamliwa!
Krejzi ale wiesz co, tak mnie okłamać. :x Nie dość że długowłosa, czarna to jeszcze kłamliwa!
Nie narzekaj - czarne, długowłose są najlepsze ;P
Zaraz tam kłamstwo - po prostu musisz nauczyć się grać XD
Nie narzekaj - czarne, długowłose są najlepsze ;P
No wiem i właśnie dlatego mówię że jest zła i kłamliwa bo się przede mną skryła!
Elle88 napisał/a:Metyl, a wiesz o tym, że "Hetera" ma 2 znaczenia..? Mam nadzieje, że jesteś grzeczny ';)
Wiesz, znając Ciebie wątpię by nawet to Cię ruszyło.
Nie wierzę
Mrs. Happiness - zaraz tam upadły
A jak Ty byś siebie określił?
A ja tak sobie siedzę i myślę że poczekam jeszcze z jeden tydzień bez golenia i będę gotów się pokazać. Na moment.
W sumie na jedno wychodzi, tamto określenie łatwiej zapamiętać niż całe zdanie tak słowo w słowo
Tak swoją drogą... Panowie, co Wy tacy wstydliwi?
My, kobietki, bardziej odważne byłyśmy
Nie wierzę
Przykro mi. Grzeczny już byłem, teraz będę już tylko grzeszny.
Tak szczerze to nie mam pojęcia o czym Ty teraz piszesz
Elle88 napisał/a:Nie wierzę
Przykro mi.
Grzeczny już byłem, teraz będę już tylko grzeszny.
Co złego to nie ja, pamiętaj
W sumie na jedno wychodzi, tamto określenie łatwiej zapamiętać niż całe zdanie tak słowo w słowo
Co nie zmienia faktu, że nie było tam ani słowa o kamuflażu, przynajmniej z mojej strony. ;]
Tak swoją drogą... Panowie, co Wy tacy wstydliwi?
Wydaje Ci się bo jest nas mniej, to primo. A secundo, no jak? Krezji mnie widziała, Elle mnie widziała, truskaweczka też. Chyba tylko Ty nie i Petita a mówiłem, że jak co to na maila proszę pisać.
Hmmm, wyczuwam pewną ilość promili w tym wątku
Tak szczerze to nie mam pojęcia o czym Ty teraz piszesz
Bujać to my a nie nas!
Hmmm, wyczuwam pewną ilość promili w tym wątku
Właśnie nie, przynajmniej nie ja. Ale właśnie - przecież miałem dziś sobie wieczorem zrobić drinka, dzięki za przypomnienie! ;]
Mrs.Happiness napisał/a:W sumie na jedno wychodzi, tamto określenie łatwiej zapamiętać niż całe zdanie tak słowo w słowo
Co nie zmienia faktu, że nie było tam ani słowa o kamuflażu, przynajmniej z mojej strony. ;]
No ale napisałeś na post o kamuflażu, że może sobie to nazywać jak chce, więc tak mi się w głowie zakodowało
Wydaje Ci się bo jest nas mniej, to primo. A secundo, no jak? Krezji mnie widziała, Elle mnie widziała, truskaweczka też. Chyba tylko Ty nie i Petita a mówiłem, że jak co to na maila proszę pisać.
No ale ja nie widziałam, właśnie!
Ani Ciebie, ani Lucka
Myślałam, że Ty miałeś się zastanowić czy chcesz się ujawnić i sam wysłać lub nie
Ale skoro Ty taki niezdecydowany, to niech będzie
Szukaj już fotki
Krejzolcia, jakie długie Ty masz te swoje włosy?
Mrs a bo wiesz...mnie w Lucka nie mieszaj, musisz jego molestować. Poza tym ja jestem taki och i ach piękny Roman, że sama musisz do mnie napisać. Mleheheh. :lol
Mrs a bo wiesz...mnie w Lucka nie mieszaj, musisz jego molestować. Poza tym ja jestem taki och i ach piękny Roman, że sama musisz do mnie napisać. Mleheheh. :lol
Haha, wiedziałam, że kryje się w Tobie coś z narcyza
P.S. Spokojnie, Lucek jeszcze swoje odczuje w odpowiednim momencie
Nie narcyz tylko Roman. Piękny Roman.
Wszyscy poszli się molestować o zdjęcia czy co...?
...
Ja tam nikogo nie molestuję
Specjalnie dla Ciebie Metylku
Eee a gdzie jest początek a gdzie koniec? I czemu to jest takie rozpikselowane? ;]
Krejzolka82 napisał/a:Specjalnie dla Ciebie Metylku
Eee a gdzie jest początek a gdzie koniec? I czemu to jest takie rozpikselowane? ;]
Podaj porządną stronę to nie będzie rozpikselowane
Krejzi, to naturalny skręt czy na lokowke? (na poprzednim zdjęciu tez ta burzą włosów robiła wrażenie).
Ja mam trochę krótsze, ale proste i nie faluja tak fajnie
Na maila. ;]
imgur jest chyba spoko.
Krejzi, to naturalny skręt czy na lokowke? (na poprzednim zdjęciu tez ta burzą włosów robiła wrażenie).
Naturalne, jak nie uczeszę
Elle88 napisał/a:Krejzi, to naturalny skręt czy na lokowke? (na poprzednim zdjęciu tez ta burzą włosów robiła wrażenie).
Naturalne, jak nie uczeszę
uu..to zazdro
Krejzi, dla samych Twoich włosów bym się z Tobą umówił.
Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024