Mrs. Happiness
bardzo ładnie malujesz kreskę na powiece
Dziękuję
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mrs. Happiness
bardzo ładnie malujesz kreskę na powiece
Dziękuję
może jeszcze ktoś jest na tyle fotogeniczny, że się ujawni?
Ale pytasz o kobiety czy o facetów?
daenerys7 napisał/a:Mrs. Happiness, wyglądasz ślicznie zarówno w krótkich jak i długich, trzecie zdjęcie podoba mi się najbardziej.
A oczy bajeczne.
(Po cichu zachwycam się też idealnymi kreskami).
Dziękuję! Jesteś kochana
![]()
Może chcesz pokazać jakieś swoje zdjęcie?![]()
Co do kresek - tutaj wychodzą trochę moje umiejętności rysownicze ogólnie![]()
No i przede wszystkim moc eyelinera z cieniutką końcówką
"Kochana" to moje drugie imię. :>
Prezent będzie na mailu.
Rysujesz? A może wstawisz jakieś swoje rysunki?
Kiedyś miałam niezłą wprawę, jak się to robi codziennie, to zajmuje to chwilę i są idealne. Gdybym jutro miała w ten sposób pomalować oczy... trwałoby to chyba 30 minut, może trochę przesadzam. Aż nabrałam ochoty, by spróbować.
"Kochana" to moje drugie imię. :>
Prezent będzie na mailu.
Kiedyś miałam niezłą wprawę, jak się to robi codziennie, to zajmuje to chwilę i są idealne. Gdybym jutro miała w ten sposób pomalować oczy... trwałoby to chyba 30 minut, może trochę przesadzam.Aż nabrałam ochoty, by spróbować.
A jakie jest pierwsze?
Już rozpakowany
Wiesz, to jest raczej coś na zasadzie niewykorzystanego potencjału. W mojej rodzinie jest wiele osób, które mają talent do rysowania. Kiedyś rysowałam więcej, ale to wtedy, gdy byłam dzieckiem i szło mi to znacznie lepiej. Potem to rzuciłam, bo miałam zbyt wiele innych zainteresowań. Języki obce, muzyka, literatura. Wolałam np. zabrać się za pisanie powieści niż siedzieć kilka godzin nad kartką papieru i coś tam sobie bazgrolić. Brakuje mi do tego cierpliwości chyba
Ostatni raz coś rysowałam grubo ponad rok temu
Ale nie ma czym się chwalić
Hm... ja nie mam wprawy. Bywało, że nie robiłam kresek pół roku, a potem i tak wyszły.
Dlaczego stawiam właśnie na te moje umiejętności. Mi zrobienie kresek zajmuje kilka minut, jeśli mam dobry dzień.
Bo czasami brak mi cierpliwości i machnę ręką za szybko, a wtedy klops
Spróbuj, spróbuj!
Kreski fajna sprawa, a też masz większe oczy, więc powinny pasować
Talent do rysowania, fajnie, lubię pooglądać jak niektórzy pięknie rysują. Ja akurat kiepsko, akurat tego jakoś dobrze nie robię. Zwykle wychodzi mi krzywo i po prostu zbyt prosto, to nie dla mnie. No, ale każdy ma coś innego co tam lubi czy mu wychodzi
Talent do rysowania, fajnie, lubię pooglądać jak niektórzy pięknie rysują. Ja akurat kiepsko, akurat tego jakoś dobrze nie robię. Zwykle wychodzi mi krzywo i po prostu zbyt prosto, to nie dla mnie. No, ale każdy ma coś innego co tam lubi czy mu wychodzi
Wiadomo, każdy ma coś swojego
A Ty jakie masz zainteresowania? Jest coś, w czym czujesz się naprawdę dobrze?
A ja tak sobie siedzę i myślę że poczekam jeszcze z jeden tydzień bez golenia i będę gotów się pokazać. Na moment.
A ja tak sobie siedzę i myślę że poczekam jeszcze z jeden tydzień bez golenia i będę gotów się pokazać. Na moment.
brodo-kamuflaż?
Hehe, nazywaj to jak chcesz. Po prostu z zarostem czuję się lepiej. Minimum parodniowy.
truskaweczka19 napisał/a:Talent do rysowania, fajnie, lubię pooglądać jak niektórzy pięknie rysują. Ja akurat kiepsko, akurat tego jakoś dobrze nie robię. Zwykle wychodzi mi krzywo i po prostu zbyt prosto, to nie dla mnie. No, ale każdy ma coś innego co tam lubi czy mu wychodzi
Wiadomo, każdy ma coś swojego
![]()
A Ty jakie masz zainteresowania? Jest coś, w czym czujesz się naprawdę dobrze?
Na razie nie ma czegoś w czym czuję się naprawdę dobrze, w sensie, że w czymś bym była bardzo dobra, ale pracuję nad tym. Bardzo lubię czytać książki, to najbardziej i teraz będę chciała w tym roku czytać więcej klasyki, może też reportaże. Najwięcej czytam kryminałów, thrillerów, bardzo je lubię, obyczajowe książki też, ale przyda się poczytać też inne i jeszcze więcej się dowiedzieć z książek, poszerzyć horyzonty.
Hehe, nazywaj to jak chcesz.
Po prostu z zarostem czuję się lepiej. Minimum parodniowy.
To zapuszczaj, zapuszczaj. Ja włosy, Ty brodę. Parodniowy zarost jest spoko
To zapuszczaj, zapuszczaj. Ja włosy, Ty brodę. Parodniowy zarost jest spoko
Mam gdzieś z tygodniowy. Może nieco więcej. ;]
Petita a Ty się ujawnisz?
Hehe, nazywaj to jak chcesz.
Po prostu z zarostem czuję się lepiej. Minimum parodniowy.
A wiesz, że jak sobie wyobrazam Metyla, to własnie z lekką broda
Czary jakie?
Ty czarownico.
Petita a Ty się ujawnisz?
Jak wyrośnie mi broda, to tak
Jak wyrośnie mi broda, to tak
Gdzie?
haha, tam gdzie jej miejsce!
Co za diablice, jedna gorsza od drugiej.
Ty czarownico.
Heh dobrze, że nie Babo Jago
Heh dobrze, że nie Babo Jago
Na to trzeba zasłużyć, o.
Rosi też tu jesteś, ujawni się chodź na sekundę, plisss
daenerys7 napisał/a:"Kochana" to moje drugie imię. :>
Prezent będzie na mailu.
Kiedyś miałam niezłą wprawę, jak się to robi codziennie, to zajmuje to chwilę i są idealne. Gdybym jutro miała w ten sposób pomalować oczy... trwałoby to chyba 30 minut, może trochę przesadzam.Aż nabrałam ochoty, by spróbować.
A jakie jest pierwsze?
![]()
Już rozpakowany![]()
Wiesz, to jest raczej coś na zasadzie niewykorzystanego potencjału. W mojej rodzinie jest wiele osób, które mają talent do rysowania. Kiedyś rysowałam więcej, ale to wtedy, gdy byłam dzieckiem i szło mi to znacznie lepiej. Potem to rzuciłam, bo miałam zbyt wiele innych zainteresowań. Języki obce, muzyka, literatura. Wolałam np. zabrać się za pisanie powieści niż siedzieć kilka godzin nad kartką papieru i coś tam sobie bazgrolić. Brakuje mi do tego cierpliwości chyba![]()
Ostatni raz coś rysowałam grubo ponad rok temu![]()
Ale nie ma czym się chwalićHm... ja nie mam wprawy. Bywało, że nie robiłam kresek pół roku, a potem i tak wyszły.
Dlaczego stawiam właśnie na te moje umiejętności. Mi zrobienie kresek zajmuje kilka minut, jeśli mam dobry dzień.
Bo czasami brak mi cierpliwości i machnę ręką za szybko, a wtedy klops![]()
Spróbuj, spróbuj!
Kreski fajna sprawa, a też masz większe oczy, więc powinny pasować
Muzyka to moje drugie imię A może trzecie? Swego czasu zacząłem snuć romantyczną opowieść, ale utknąłem w martwym punkcie. Chyba lepiej mi wychodzi składanie rymów.
Muzyka to moje drugie imię
A może trzecie? Swego czasu zacząłem snuć romantyczną opowieść, ale utknąłem w martwym punkcie. Chyba lepiej mi wychodzi składanie rymów.
O, więc również pisujesz?
Muzyki nigdy za dużo <3
O właśnie, rossia, pokaż się.
Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:Muzyka to moje drugie imię
A może trzecie? Swego czasu zacząłem snuć romantyczną opowieść, ale utknąłem w martwym punkcie. Chyba lepiej mi wychodzi składanie rymów.
O, więc również pisujesz?
Muzyki nigdy za dużo <3
Jeżeli jesteś ciekawa moich skromnych "wypocin"- serdecznie zapraszam do chorwackiej kafejki w cieniu palm Moje wiersze odnajdziesz w dziale: Debiuty literackie.
Jeżeli jesteś ciekawa moich skromnych "wypocin"- serdecznie zapraszam do chorwackiej kafejki w cieniu palm
Moje wiersze odnajdziesz w dziale: Debiuty literackie.
Dziękuję, w wolnej chwili na pewno zapoznam się z Twoją twórczością
Krejzolka juz była?? W sensie, czy sie ujawniła :> A Metyl i rezta?
Widziałam Mrs Happiness
Krejzi niet, Mrs wrzuciła i chyba usunęła, ja też kiedyś wrzuciłem na moment. ;]
No dobra, to dzięki za info, bo myślałam, że mnie coś ominęło
No ominęło bo nas wszystkich nie widziałaś.
Jak to?
To gdzie foty
Krejzolka juz była?? W sensie, czy sie ujawniła :> A Metyl i rezta?
Widziałam Mrs Happiness
Jestem w szoku, kto to tutaj zaczął zaglądać
Najpierw Rossanka , która nota bene olała totalnie moją prośbę o sekundowe ujawnienie się
A teraz nawet i Elle
Oczywiście, że byłam tutaj kilka miesięcy temu
Aha, a Ty oczywiście się sekundowo nie ujawnisz, prawda Elle ?
Wolałabym mailowo..
To gdzie foty
No tak to Elcia. Widziałaś nas? No właśnie. Już mówiłem że wrzuciłem tu na moment kiedyś (ze 3 strony temu?) swoje zdjęcie na moment.
To dawaj/pisz na maila.
Ok, ale tylko do waszego wglądu - wiadomo
Ps. Metyl, podajże maila, bo z Forum załączniki nie przejdą,
Co Wy macie z tym e-mail'em?
Przecież tutaj się ujawnijcie sekundowo.
To ja się może od razu pochwalę, że też widziałam Elle
I pozostałych również chętnie bym zobaczyła
Jak ktoś się wstydzi, to może na maila podesłać
A jak się nie wstydzi, to śmiało, czekam
Btw. Metyl, broda już gotowa, czy nadal w fazie wzrostu?
Krejzi, za późno
Elcia, spisałaś? Masz minutę.
Elcia, spisałaś? Masz minutę.
Negative.
Nosz co za...:P
Już będziecie wiedzieć czemu Krejzolka
Hahahahah
Dobre ale buzie chcę..be fair :>
Krejzi, to nie Ty. :x
Elcia, zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałem. No może nie zupełnie ale sporo inaczej.
...
Metyl, inaczej w sensie?
Krejzi: ale mnie zrobiłaś w jajo
Krejzi, to nie Ty. :x
Elcia, zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałem. No może nie zupełnie ale sporo inaczej.
Jak nie ja?
A niby kto?
A jeżeli chodzi o Elle to w tym wypadku uroda jest jakimś wyznacznikiem charakteru
Metyl, inaczej w sensie?
Ty też uważasz, że to nie ja?
Hmm...albo okrągła albo pociągła buzia (chociaż może masz pociągłą ale tego nie widać na zdjęciu), ciemnobrązowe włosy, lekko opalona, zgrabna, z niezłą pupą, niewysoka (chyba taka nawet jesteś z tego co pamiętam), średni biust. Ogólnie miałem wrażenie, że będziesz sprawiać wrażenie pozornie niewinnej, grzecznej, nawet takiej 'słodkawej' (chociaż bez przesady...) dziewczyny/kobiety, która jednocześnie jest intrygująca, 'dorosła' i ma jaja.
Mniej więcej tak.
Elle88 napisał/a:Metyl, inaczej w sensie?
Ty też uważasz, że to nie ja?
Nie mam porównania, bo Cię wcześniej nie widziałam, ale jeżeli to było Twoje foto to oddaje Twojego nicka jak najbardziej Tylko szkoda, że mało buzi było
Metyl: ale ja Ci wysłałam tylko foto twarzy
No Krejzi, ja jestem niemal pewien że Ty mi się pokazywałaś i miałaś chyba ciemne blond/jasnobrązowe włosy.
A, Elcia jeszcze koniecznie długie włosy. Takie minimum do stanika.
Elle chętnie zobaczę Twoje zdjęcie, wyślesz? Swoje też wyślę.
Wiem Elcia ale pytałaś jak sobie Ciebie wyobrażałem to napisałem.
No Krejzi, ja jestem niemal pewien że Ty mi się pokazywałaś i miałaś chyba ciemne blond/jasnobrązowe włosy.
Metyl panienki Ci się pomyliły
Na GG masz moje foto z mojego GG.
Wiem Elcia ale pytałaś jak sobie Ciebie wyobrażałem to napisałem.
No to ładna wizje miałeś, nie powiem
Krejzi, Ciebie to się z kim innym pomylić nie da. To byłaś Ty w takiej siakiejś czerwonej/różowej bluzce w paski chyba. No jak nie Ty to kto? I tam miałaś takie włosy jak powiedziałem a nie czarne.
Chyba że się pofarbowałaś...
I nie, nie mam gg, tzn mam nr ale korzystam z innego programu i tam zdjęć nie widać o czym dobrze wiesz.
No to ładna wizje miałeś, nie powiem
Bo ja mam ładne wizje. Pytanie tylko czy trafiłem. ;]
Ja po prostu nie chcę wywoływać stanów zawałowych.
Fajna fotka Krejzi
W sumie zdjęcie pasuje do charakterów Twoich postów ... naprawdę bardzo
Tak, więc pierwsze wrażenie zrealizowało się w 200% - mniej więcej czegoś takiego się spodziewałem
Krejzi, Ciebie to się z kim innym pomylić nie da. To byłaś Ty w takiej siakiejś czerwonej/różowej bluzce w paski chyba. No jak nie Ty to kto?
I tam miałaś takie włosy jak powiedziałem a nie czarne.
Chyba że się pofarbowałaś...
I nie, nie mam gg, tzn mam nr ale korzystam z innego programu i tam zdjęć nie widać o czym dobrze wiesz.
No ja w czarnych włosach!!!
Dzięki
A bo to jakaś mała miniaturka była i gawno widać było.
No masz..to Metyl więcej widział Krejzolki niz ja???
Jakieś 60x60 pikseli.
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024