Ale się rzucili.
Miłe jest to, że ktoś jest zainteresowany tym, jak wyglądam
Zresztą sama chętnie zobaczyłabym niektóre osoby
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale się rzucili.
Zresztą sama chętnie zobaczyłabym niektóre osoby
Raczej powiedziałbym że to typowe - jesteś dziewczyną.
Mrs.Happiness napisał/a:Miłe jest to, że ktoś jest zainteresowany tym, jak wyglądam
Raczej powiedziałbym że to typowe - jesteś dziewczyną.
Wiadomo
Chociaż ja nie tylko mężczyzn jestem tutaj ciekawa
szkoda że nie mam żadnego fajnego zdjęcia, też bym wrzucił co by się kobitki ucieszyły hehe
szkoda że nie mam żadnego fajnego zdjęcia, też bym wrzucił co by się kobitki ucieszyły hehe
A nie możesz sobie zrobić?
Swoją drogą - tak totalnie żadnego nie masz?
no takiego wyjściowego nie, na zdjęciu z dowodu wyglądam jak przygłup
ale spoko, może sobie zrobię selfika
no takiego wyjściowego nie, na zdjęciu z dowodu wyglądam jak przygłup
ale spoko, może sobie zrobię selfika
No to rób, rób, chętnie zobaczę
może mi się uda skołować jakiś lepszy aparat to będzie lepsze, mój telefon robi takie zdjęcia że wyglądam jak nie ja
może mi się uda skołować jakiś lepszy aparat to będzie lepsze, mój telefon robi takie zdjęcia że wyglądam jak nie ja
No to jakby się udało, to daj znać
Chociaż tak jak Ci pisałam, na tym zdjęciu widać, że młody jesteś. Ale na ogół ciężko cokolwiek ocenić
eh żebym ja był bardziej fotogeniczny
eh żebym ja był bardziej fotogeniczny
Wiesz, mi się wydaje, że wcale nie jesteś niefotogeniczny, tylko musiałbyś popracować nad robieniem zdjęć, żeby nabrać wprawy, znaleźć odpowiedni kąt i tak dalej. Chociaż oczywiście ciężko mi jest stwierdzić jak wyglądasz na żywo, bo nigdy Ciebie nie widziałam
Ja np. wyglądam jak nie ja, gdy ktoś mi robi zdjęcia. Nikt mi nie potrafi robić zdjęć Tylko ja sama
spoko, potrenuję
MyNombress napisał/a:eh żebym ja był bardziej fotogeniczny
Wiesz, mi się wydaje, że wcale nie jesteś niefotogeniczny, tylko musiałbyś popracować nad robieniem zdjęć, żeby nabrać wprawy, znaleźć odpowiedni kąt i tak dalej. Chociaż oczywiście ciężko mi jest stwierdzić jak wyglądasz na żywo, bo nigdy Ciebie nie widziałam
![]()
Ja np. wyglądam jak nie ja, gdy ktoś mi robi zdjęcia. Nikt mi nie potrafi robić zdjęć
Tylko ja sama
Wygladasz super, i nie wiem o co chodzi z ta bluzka ;-)
Wygladasz super, i nie wiem o co chodzi z ta bluzka ;-)
Dziękuję
P.S. Jeśli to nie problem, to ja oczywiście też chętnie zobaczę jak wyglądasz
A nie możecie na sekundę tutaj powrzucać swoich zdjęć i zaraz zlikwidować?
A nie możecie na sekundę tutaj powrzucać swoich zdjęć i zaraz zlikwidować?
Uważasz, że mail to gorszy pomysł?
Krejzolka82 napisał/a:A nie możecie na sekundę tutaj powrzucać swoich zdjęć i zaraz zlikwidować?
Uważasz, że mail to gorszy pomysł?
Szczerze tak.
Ponieważ:
1. Nigdy nie wiesz do kogo tak naprawdę wysyłasz swoje zdjęcia.
2. Tutaj wkleisz i zaraz edytujesz( usuniesz) i nikt obcy nie będzie miał Twojego zdjęcia, no chyba, że jest jakiś biegły w te klocki i szybko sobie skopiuje link.
3. A po za tym bawić się w pisanie e-mail'i do kilku osób, a tak to można zadowolić od razu wszystkich ciekawskich
Ale ja oczywiście nikogo do niczego nie zmuszam
Szczerze tak.
Ponieważ:
2. Tutaj wkleisz i zaraz edytujesz( usuniesz) i nikt obcy nie będzie miał Twojego zdjęcia, no chyba, że jest jakiś biegły w te klocki i szybko sobie skopiuje link.
3. A po za tym bawić się w pisanie e-mail'i do kilku osób, a tak to można zadowolić od razu wszystkich ciekawskichAle ja oczywiście nikogo do niczego nie zmuszam
W sumie jeśli jest tutaj ktoś ciekawy, to mogę wrzucić na jakiś czas
A jak kogoś kojarzę, to i na maila mogę wysłać
Swoją drogą, ile czasu ma się na edycję?
Krejzolka82 napisał/a:Szczerze tak.
Ponieważ:
3. A po za tym bawić się w pisanie e-mail'i do kilku osób, a tak to można zadowolić od razu wszystkich ciekawskichAle ja oczywiście nikogo do niczego nie zmuszam
W sumie jeśli jest tutaj ktoś ciekawy, to mogę wrzucić na jakiś czas
![]()
A jak kogoś kojarzę, to i na maila mogę wysłać![]()
Swoją drogą, ile czasu ma się na edycję?
Przecież edytować możesz za parę minut.
A po za tym zawsze można edytować post do godziny 23.59 danego dnia.
Edytuję już ten post, bo potem zapomnę i będzie klops
Jakby ktoś jeszcze był ciekaw jak wyglądam, to mogę znów coś wrzucić jutro
Mr. Happiness ładna jesteś
Oczy masz zabójcze
P.S. A uśmiechasz się czasami do zdjęć?
Ze zdjęć to dałbym Ci tak z 16-17 lat. Taka umalowana nastolatka. Ale tak, oczka słodkie.
Mr. Happiness ładna jesteś
Oczy masz zabójczeP.S. A uśmiechasz się czasami do zdjęć?
Dziękuję!
Uff, no i kolejne zdjęcia poszły do kasacji
Ze zdjęć to dałbym Ci tak z 16-17 lat. Taka umalowana nastolatka.
Ale tak, oczka słodkie.
No mi ludzie zawsze dają tak mało. Może dlatego tylu młodszych chłopaków się mną interesuje
Ponoć na żywo wyglądam tak samo
No, te zdjęcia już lepsze. Ale ścięcie włosów było karygodnym błędem.
No, te zdjęcia już lepsze. Ale ścięcie włosów było karygodnym błędem.
Czemu Wy faceci tak nie lubicie krótszych włosów u dziewczyn?
Mi się właśnie podoba Mrs.Happiness z krótszymi bardziej, bardziej charakternie wygląda
Ogólnie bardzo ładna z Ciebie dziewczyna.
Nie wiem czemu ale myślałem że jesteś facetem (nawet pomimo żeńsko brzmiącego nicka). W każdym razie...dlaczego? A dlaczego bardziej smakuje Ci zupa x niż zupa y? Takie po prostu mam gusta, lubię gdy dziewczyna ma długie i mega długie włosy, bardziej mnie to podnieca i kręci. Inna sprawa że patrząc na całokształt mogą podobać mi się i takie które mają krótkie lub bardzo krótkie jednak jest to pewnego rodzaju wabik, który to przynajmniej na mnie bardzo mocno działa i sprawia, że dana dziewczyna staje się dla mnie przez moment bardziej kobieca i interesująca.
Nie wiem czemu ale myślałem że jesteś facetem (nawet pomimo żeńsko brzmiącego nicka). W każdym razie...dlaczego? A dlaczego bardziej smakuje Ci zupa x niż zupa y?
Takie po prostu mam gusta, lubię gdy dziewczyna ma długie i mega długie włosy, bardziej mnie to podnieca i kręci. Inna sprawa że patrząc na całokształt mogą podobać mi się i takie które mają krótkie lub bardzo krótkie jednak jest to pewnego rodzaju wabik, który to przynajmniej na mnie bardzo mocno działa i sprawia, że dana dziewczyna staje się dla mnie przez moment bardziej kobieca i interesująca.
Ale że ja facetem? hahaha
Pytałam, bo zauważyłam, że odkąd podcięłam włosy już mi się tak nie przyglądają na ulicy jak wcześniej
i wszyscy faceci, których pytałam raczej mówią, że wolą długie
Tak, Ty. ;]
No widzisz, więc nie jest to odosobniona uwaga i nie tyczy się tylko Ciebie/Mrs więc...zapuszczaj, zapuszczaj. Ja się za kobietami która mają włosy chociaż nieco za ramiona (nie wspominając o dłuższych <3) zawsze oglądam z zachwytem. Bez względu na kolor i wiek. ;]
Czemu Wy faceci tak nie lubicie krótszych włosów u dziewczyn?
Mi się właśnie podoba Mrs.Happiness z krótszymi bardziej, bardziej charakternie wygląda
Ogólnie bardzo ładna z Ciebie dziewczyna.
Dziękuję, to milutkie
W gruncie rzeczy ścięłam włosy, bo mi zwyczajnie przeszkadzały. Mężczyzn to kręci, wiem o tym, ale to nie oni muszą się męczyć w lato przy upale z takimi gęstymi, ciemnymi włosami na głowie, w dodatku długimi. Nie oni muszą poświęcić rano mnóstwo czasu, by je umyć, wysuszyć, jakoś ładnie wymodelować. A mi w krótkich zawsze było wygodniej. Oszczędzam czas i też czuję się w nich jakoś tak inaczej. Lepiej. Co prawda, pewnie jeszcze nie raz wrócę do długich, bo takie również mi się podobają, ale jednak po jakim czasie korci mnie, by ściąć
Mrs więc...zapuszczaj, zapuszczaj. Ja się za kobietami która mają włosy chociaż nieco za ramiona (nie wspominając o dłuższych <3) zawsze oglądam z zachwytem. Bez względu na kolor i wiek. ;]
Swoją drogą, właśnie teraz się waham, czy pozwolić im rosnąć, czy ścinać
Nikt mi nie potrafi doradzić, tak z bliskiego otoczenia...
Każdy mówi, że ciężko określić jak mi ładniej
Zapuszczaj. Petita, Ty także. ;]
Zapuszczaj. Petita, Ty także. ;]
Ale wiesz, są kobiety, którym bardziej krótsze włosy pasują.
Miałam taką nauczycielkę kiedyś. Nie wyobrażam sobie jej w długich włosach
Miała jeszcze krótsze ode mnie, a wyglądała BARDZO kobieco i nawet uczniowie się za nią oglądali
Jest też taka aktorka, Lana Parrilla, uważam, że jej też lepiej w krótkich
Tobie lepiej w dłuższych, zdecydowanie. A Panie Nauczycielki to już zuuupełnie inna bajka.
Mrs Happiness bardzo ładna jesteś
Ja o taka, wstawiam zdjęcie na szybko. Także jestem na nim trochę jakby zmęczona i dziwnie wyszłam, ale wstawiam na krótko ;p Kiedyś mogę dać lepsze hehe.
Tylko u mnie ech jest bokiem, bo nie mogę obrócić na trwałe już na komputerze i że tylko do odczytu, nie wiem czemu... No, ale coś tam zobaczycie, no i tak niedługo usunę.
Truskaweczka fajna jesteś!
Uwielbiam uśmiechniętych Ludzi!!! ))
A tak po za tym, same tutaj czarnule, albo coś w deseń
Uwielbiam uśmiechniętych Ludzi!!!))
Podpisuję się pod tym, jesteś ładniutka, Truskaweczko
Masz taką samą dobroć i ciepło w spojrzeniu, jak w swoich postach
Krejzolka, a Ty czemu swojego nie dasz?
Fajna, ale ładna choć trochę też? Włosy nie pierwszej świeżości, inaczej miałyby w sobie więcej życia. Trzeba umyć. Pd razu po myciu są ładniejsze oczywiście
No to prawda, najwięcej tu brunetek, szatynek
hmmm ... jak wyglądam ... hmmm
Kiedy wychodzę na miasto to reakcje tubylców przypominają zachowanie mieszkańców Doliny Muminków przed przybyciem Buki.
Przynajmniej tak opisywali to świadkowie
A że jestem niefotogeniczny to wieść gmina niesie, że moje zdjęcie gdzieś wywołuje traumę u innych w sieci
Krejzolka82 napisał/a:Truskaweczka fajna jesteś!
A tak po za tym, same tutaj czarnule, albo coś w deseńFajna, ale ładna choć trochę też?
Włosy nie pierwszej świeżości, inaczej miałyby w sobie więcej życia. Trzeba umyć. Pd razu po myciu są ładniejsze oczywiście
No dla mnie fajna= ładna.
hmmm ... jak wyglądam ... hmmm
Kiedy wychodzę na miasto to reakcje tubylców przypominają zachowanie mieszkańców Doliny Muminków przed przybyciem Buki.
Przynajmniej tak opisywali to świadkowieA że jestem niefotogeniczny to wieść gmina niesie, że moje zdjęcie gdzieś wywołuje traumę u innych w sieci
Haha
Coś czuję, że grubo przesadzasz
Krejzolka, a Ty czemu swojego nie dasz?
Bo moje dwie fotki, już tu kiedyś były
Wiem, jak zgadniecie które to moje nogi a raczej stopy, to wrzucę focie.
Co Wy na to?
Mrs.Happiness napisał/a:Krejzolka, a Ty czemu swojego nie dasz?
Bo moje dwie fotki, już tu kiedyś były
Wiem, jak zgadniecie które to moje nogi a raczej stopy, to wrzucę focie.
Co Wy na to?
Ktoś pewnie zgadnie, choćby metodą prób i błędów
Pokaż te stopy
Oooo, mój ulubiony wątek ożył. To jest dobry powód do przerwy od nauki.
Mrs. Happiness, wyglądasz ślicznie zarówno w krótkich jak i długich, trzecie zdjęcie podoba mi się najbardziej. A oczy bajeczne.
(Po cichu zachwycam się też idealnymi kreskami).
Truskaweczko, bardzo ładnie Ci w grzywce. :> Masz też dłuższe włosy, nie? Super wyglądasz.
Ja też byłem a mnie nie ma i się nie chwalę.
truskaweczka19 napisał/a:Krejzolka82 napisał/a:Truskaweczka fajna jesteś!
A tak po za tym, same tutaj czarnule, albo coś w deseńFajna, ale ładna choć trochę też?
Włosy nie pierwszej świeżości, inaczej miałyby w sobie więcej życia. Trzeba umyć. Pd razu po myciu są ładniejsze oczywiście
No dla mnie fajna= ładna.
Ok rozumiem
Daenerys dzięki, no nieco dłuższe, a były jeszcze dłuższe, ale byłam u fryzjera no i teraz długość jest taka. No grzywkę mam ;p
Metylku, Ty to bądź grzeczny, bo Cię postawimy do kąta. :>
Serio dobrze Ci w tej grzywce, też kiedyś miałam, ale potem mi się znudziło.
Krejzi, pokazuj. Może mamy na sali fetyszystów.
Mrs. Happiness - Twój nick idealnie do Ciebie pasuje - naprawdę piękna jesteś
Haha big_smile
Coś czuję, że grubo przesadzasz wink
Nie no żartuję oczywiście, ale z drugiej strony chwalić się nie ma czym
Krejzi, pokazuj. Może mamy na sali fetyszystów.
Fetyszyści zawsze na propsie.
Mrs. Happiness, wyglądasz ślicznie zarówno w krótkich jak i długich, trzecie zdjęcie podoba mi się najbardziej.
A oczy bajeczne.
Dziękuję! Jesteś kochana
Może chcesz pokazać jakieś swoje zdjęcie?
Co do kresek - tutaj wychodzą trochę moje umiejętności rysownicze ogólnie
No i przede wszystkim moc eyelinera z cieniutką końcówką
Mrs. Happiness - Twój nick idealnie do Ciebie pasuje - naprawdę piękna jesteś
Dziękuję
Zawstydzacie mnie
P.S. Ja tam bym chętnie zobaczyła jak wyglądasz
Ja bym się może pokazał ale robiłem porządki i musiałbym jakiejś fotki szukać.
Sorki, że tak, ale nie pamiętam jak się wkleja zdjęcia
Aha i proszę napisać uzasadnienie
Paskowane.
edit, czyli jednak paskowane. ;] Dlaczego? Bo pasują do Ciebie.
daenerys7 napisał/a:Mrs. Happiness, wyglądasz ślicznie zarówno w krótkich jak i długich, trzecie zdjęcie podoba mi się najbardziej.
A oczy bajeczne.
Dziękuję! Jesteś kochana
![]()
Może chcesz pokazać jakieś swoje zdjęcie?![]()
Co do kresek - tutaj wychodzą trochę moje umiejętności rysownicze ogólnie![]()
No i przede wszystkim moc eyelinera z cieniutką końcówką
Lucyfer666 napisał/a:Mrs. Happiness - Twój nick idealnie do Ciebie pasuje - naprawdę piękna jesteś
Dziękuję
Zawstydzacie mnie![]()
P.S. Ja tam bym chętnie zobaczyła jak wyglądasz
Oj tam- to po prostu szczera prawda
No dobrze pomyślę o tym, ale jak coś to drogą mailową ... nie chcę narażać innych użytkowników i użytkowniczek forum na traumy
Oj tam- to po prostu szczera prawda
![]()
No dobrze pomyślę o tym, ale jak coś to drogą mailową ... nie chcę narażać innych użytkowników i użytkowniczek forum na traumy
Mój adres e-mail jest widoczny, więc jeśli się zdecydujesz, to wiesz gdzie mnie znaleźć
Krejzolka, ja też myślę, że te w paski.
Pomijając fakt, że stopy oraz część nóg pozostałych osób są jakby mniejsze, jak u dzieci bardziej, to...
Ty jesteś taka radosna, kolorowa
Więc gdyby nie to, że gwiazdki mają najmniejszego właściciela (tak po zdjęciu), to jedynie na nie jeszcze bym głosowała
Cholera, znalazłem zdjęcie ale teraz za dużo osób przegląda forum. Tylko na priv.
Cholera, znalazłem zdjęcie ale teraz za dużo osób przegląda forum. Tylko na priv.
Oj tam, się przejmujesz
Raz kozie śmierć przecież
Ogłaszam werdykt nikt nie zgadł
Więc zdjęcia nie będzie
Te czarne to moje stopki, i wcale nie są jakieś małe, po prostu takie grubaśne, ciepłe skarpetki i dlatego tak wyglądają
P.S. Dostałam je od Św. Mikołaja, więc nie ja wybierałam
Ja już adres podałem. :>
Krejzi, to była celowa zmyłka!
Ogłaszam werdykt nikt nie zgadł
Więc zdjęcia nie będzieTe czarne to moje stopki, i wcale nie są jakieś małe, po prostu takie grubaśne, ciepłe skarpetki i dlatego tak wyglądają
P.S. Dostałam je od Św. Mikołaja, więc nie ja wybierałam
Aa, takie buty
Serio sprawiają wrażenie malutkich
No nic, pozostaje liczyć, że jednak będzie jakaś nagroda pocieszenia
Bo coś czuję, że gdybyś Ty wybierała, to byłyby te kolorowe, o których mówiliśmy
Ja już adres podałem. :>
Krejzi, to była celowa zmyłka!
Jaka niby zmyłka?
Coś czułem, że czarne będą, ale tylko dlatego, że po prostu mi się podobają
Coś czułem, że czarne będą, ale tylko dlatego, że po prostu mi się podobają
Za późno
Zdjęcia nie będzie
Lucyfer666 napisał/a:Coś czułem, że czarne będą, ale tylko dlatego, że po prostu mi się podobają
Za późno
Zdjęcia nie będzie
Jaka nieugięta
No Krejzi jest uparta.
Mrs. Happiness
bardzo ładnie malujesz kreskę na powiece
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024