Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Strony Poprzednia 1 26 27 28 29 30 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,756 do 1,820 z 2,398 ]

1,756 Ostatnio edytowany przez Evens (2015-06-28 11:27:55)

Odp: Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Dzień dobry po drobnej przerwie!

Kilka stron wcześniej (Lub raczej kilkanaście, ładnie się rozpisałyście! <3) wrzuciłem trochę zdjęć "ze świata", teraz czas na zdjęcia ze swojego z moich okolic.

Widok na moją dzielnicę ujęcie z przejażdżki rowerowej
Białe noce -Zdjęcie zrobione w okolicach godziny 22 - zdjęcie zrobione w okolicach 22 (+/- 10 minut)
Również zachód słońca niestety przez szybę autobusu, ale nie mogłem popuścić tego widoku!
Przejażdżka łódką

Swojej twarzyczki nie wrzucę. Nie ma mowy. Nie ugnę się przed Wami dziewczyny. Nie namawiajcie, bo i tak nic z tego nie wyjdzie! Nie mogę... Cholera sad
Ksywa operacyjna: "Błękitny" (To przez te oczka, mrauu!)
Może to nie najbardziej "twarzowe" zdjęcie do dzielenia się w internecie, ale to zdjęcie ze snapchata, a innego aktualnego (na którym jestem sam) na razie nie mam tongue
Także brać co daję i bez narzekania mi tu, hah ;]

Zobacz podobne tematy :

1,757 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2015-06-28 12:23:12)

daenerys7 napisał/a:

Dzieciaki... phi! tongue

Melduję się. wink Mam fajne fotki z piątkowej imprezy, mogę Wam wysłać na maila. Tutaj nie wstawię, bo nie jestem na nich sama.
Jak mija czarwiec? Plany na wakacje już się wyklarowały? smile

Super:)

Widzę, że jak Ciocia Klocia napisze post to zaraz jest odzew Dzieciaczków, super:)

Ja też poproszę na e-mail'a Twoje foteczki:)

1,758 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-06-28 15:59:38)

Czarna, wysłałam. tongue

Krejzi, daj maila! smile Albo napisz: daenerys7777@gmail.com

Evens, jeśli dobrze kojarzę, mieszkasz w Szwecji? Widoczki piękne. smile Sam stworzyłeś opis Twojego zdjęcia? Mrau. Oczy bardzo ładne, zgadzam się! Osobiście u mężczyzn najbardziej lubię brązowe w takim ciepłym odcieniu. A u kobiet nie zwracam większej uwagi, każde ładne. big_smile

Jaki kolor oczu lubicie? smile

Odnośnie oczu jeszcze (kobiecych akurat). Mam taką jedną koleżankę i ona ma przepiękne oczy. smile Bardzo jasne, zielono - niebieskie, jak z photoshopa. Na zewnątrz są bardziej zielone, a w środku błękitne.

1,759 Ostatnio edytowany przez Evens (2015-06-28 17:17:14)

Zgadza się daenerys - W Sztokholmie, ściślej mówiąc wink
Ogólnie mam już od kilku lat ksywkę "Błękitny" wśród znajomych, więc jakoś tak wyszło z opisem tongue

Co do oczu, to kolor nie ma dla mnie większego znaczenia. Ważna jest głębia, która nierzadko wyraża więcej niż słowa
Aczkolwiek moja pierwsza dziewczyna miała zielone, więc chyba do tego koloru żywię największe uczucia ;]

PS - ostatnim razem chyba nie byłaś redaktorką - jeśli dobrze pamiętam, to gratuluję posady!
PS1 - Z kolei masz minusa za avatar - roszpunka była fajniejsza sad

1,760 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-06-28 17:21:10)

Evens napisał/a:

Kilka stron wcześniej (Lub raczej kilkanaście, ładnie się rozpisałyście! <3) wrzuciłem trochę zdjęć "ze świata", teraz czas na zdjęcia ze swojego z moich okolic.

Białe noce -Zdjęcie zrobione w okolicach godziny 22 - zdjęcie zrobione w okolicach 22 (+/- 10 minut)
Również zachód słońca niestety przez szybę autobusu, ale nie mogłem popuścić tego widoku!
Przejażdżka łódką

Swojej twarzyczki nie wrzucę. Nie ma mowy. Nie ugnę się przed Wami dziewczyny. Nie namawiajcie, bo i tak nic z tego nie wyjdzie! Nie mogę... Cholera sad
Może to nie najbardziej "twarzowe" zdjęcie do dzielenia się w internecie, ale to zdjęcie ze snapchata, a innego aktualnego (na którym jestem sam) na razie nie mam tongue

Piękne widoki smile  Takie zdjęcia też fajne, jak nie chcesz wstawiać swojego, na krajobrazy też fajnie popatrzeć. Hehe, ale pamiętam, że swoje zdjęcie kiedyś na chwilę wstawiłeś, więc ja Ciebie wtedy chyba widziałam.

1,761 Ostatnio edytowany przez Evens (2015-06-28 18:44:57)

To całe "nie wstawię, nie ugnę się" to taki żarcik z mojej strony - moje zdjęcie jest w linku zaraz pod tym zdaniem smile
I owszem, poprzednio też wstawiałem zdjęcia - wtedy rozmawialiśmy m.in o tańczących fontannach, jeśli mnie pamięć nie myli.

Zauważyłem że spora liczba osób omija ten temat szerokim łukiem - Szkoda! sad

1,762

daenerys7 napisał/a:

Jaki kolor oczu lubicie? smile

Odnośnie oczu jeszcze (kobiecych akurat). Mam taką jedną koleżankę i ona ma przepiękne oczy. smile Bardzo jasne, zielono - niebieskie, jak z photoshopa. Na zewnątrz są bardziej zielone, a w środku błękitne.

Zielone albo niebieskie. Zielone zwłaszcza w połączeniu z rudymi włosami i piegami smile

1,763

Evens napisał/a:

To całe "nie wstawię, nie ugnę się" to taki żarcik z mojej strony - moje zdjęcie jest w linku zaraz pod tym zdaniem smile
I owszem, poprzednio też wstawiałem zdjęcia - wtedy rozmawialiśmy m.in o tańczących fontannach, jeśli mnie pamięć nie myli.

Zauważyłem że spora liczba osób omija ten temat szerokim łukiem - Szkoda! sad

A no tak, nie zauważyłam tego zdjęcia wcześniej. Fajne smile

No możliwe, nie pamiętam o czym wtedy pisaliśmy.

Zasiedziałam się, niedługo idę spać ;p Dobranoc smile

1,764 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-07-01 21:54:01)

Evens napisał/a:

Co do oczu, to kolor nie ma dla mnie większego znaczenia. Ważna jest głębia, która nierzadko wyraża więcej niż słowa
Aczkolwiek moja pierwsza dziewczyna miała zielone, więc chyba do tego koloru żywię największe uczucia ;]

PS - ostatnim razem chyba nie byłaś redaktorką - jeśli dobrze pamiętam, to gratuluję posady!
PS1 - Z kolei masz minusa za avatar - roszpunka była fajniejsza

Ulala, ale romantyk!

ad PS. Dziękuję. tongue
ad PS1. Ten nie jest ładny? sad

truskaweczka19 napisał/a:

Hehe, ale pamiętam, że swoje zdjęcie kiedyś na chwilę wstawiłeś, więc ja Ciebie wtedy chyba widziałam.

Zdaje się, że z labradorem. :>

Evens napisał/a:

Zauważyłem że spora liczba osób omija ten temat szerokim łukiem - Szkoda!

Wolą cichaczem oglądać. big_smile

Czarna21 napisał/a:

Zielone albo niebieskie. Zielone zwłaszcza w połączeniu z rudymi włosami i piegami

Z rudymi włosami najbardziej podobają mi się oczy niebieskie. smile

http://imgup.pl/di/D1ZQ/elle-fanning-4-jpg-500x630-q95.jpg

Tutaj oczy są podkolorowane, ale wiadomo o co chodzi.

Daenerys, do rudych włosów w sposób najbardziej romantycznie możliwy, pasują oczy zielone smile Zdaniem rzecz jasna WLB smile

1,766

daenerys7 napisał/a:

http://imgup.pl/di/D1ZQ/elle-fanning-4- … 30-q95.jpg

Tutaj oczy są podkolorowane, ale wiadomo o co chodzi.

Ładny kolor w ogóle smile

1,767

Evens napisał/a:

Przejażdżka łódką

Ładne zdjęcia smile Pozdrawiam

1,768

No drogie Panie pokazywać foteczki, bo coś ich tu nie widać :-D

1,769

MFG napisał/a:

A może wreszcie Pan zdradzi, jak Pan wygląda:)

1,770

MFG napisał/a:

No drodzy Panowie pokazywać foteczki, bo coś ich tu nie widać big_smile

1,771

Panowie to by tylko oglądali i oglądali, a od siebie nic nie dadzą. cool

daenerys7 napisał/a:

O, przepraszam smile Moją fotkę w tym temacie można odnaleźć.

1,773 Ostatnio edytowany przez SupportforOscar (2015-07-23 10:06:46)

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:
daenerys7 napisał/a:

O, przepraszam smile Moją fotkę w tym temacie można odnaleźć.

Tą z Chorwacji?

daenerys7 napisał/a:

eh Ci wzrokowcy... smile

SupportforOscar, zgadza się, tą z Chorwacji smile

1,775

SupportforOscar, zgadza się, tą z Chorwacji smile

Widziałam tą fotkę smile A może znajdzie się nowa z tegorocznych wakacji ? wink

Co tu tak cicho? Dziewczyny, gdzie jesteście?

1,776

W domu, przynajmniej ja tongue

1,777

Cześć wszystkim! smile
Mega wątek swoją drogą, dopiero dziś go znalazłam. Czasami się udzielam na forum, częściej Was czytam - fajnie byłoby zobaczyć Wasze twarze, a jednocześnie dziwnie tak , bo zawsze każdy tworzy sobie wyobrażenie danej osoby z którą pisze big_smile a tu bach - inna twarz niż się myślało wink

1,778

chomik9911 napisał/a:

Cześć wszystkim! smile
Mega wątek swoją drogą, dopiero dziś go znalazłam. Czasami się udzielam na forum, częściej Was czytam - fajnie byłoby zobaczyć Wasze twarze, a jednocześnie dziwnie tak , bo zawsze każdy tworzy sobie wyobrażenie danej osoby z którą pisze big_smile a tu bach - inna twarz niż się myślało wink

Cześć:)

Fajnie by było zobaczyć Twoją twarz:)
A co do tworzenia sobie, jak dana Osoba z forum wygląda mam to samo:)

1,779

Wstawię zdjęcie jak wrócę z pracy i jak rozpracuję jak się je tu wstawia big_smile

chomik9911 napisał/a:

Wstawię zdjęcie jak wrócę z pracy i jak rozpracuję jak się je tu wstawia big_smile

W następującej sekwencji [img]wklej[/img]   Powodzenia smile

1,781 Ostatnio edytowany przez SupportforOscar (2015-08-27 23:15:10)

chomik9911 napisał/a:

Cześć wszystkim! smile

Hej! Miło Cie tu widzieć smile
Wstawisz fotkę?

edit.
Martain, Twoja zona juz urodziła?

1,782 Ostatnio edytowany przez chomik9911 (2015-09-16 10:40:35)

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp … e=569C5899

długo się zbierałam ze wstawieniem smile oto ja pozdrawiam smile

Support co słychać? smile jak się czujesz?

P.S w innym wątku widziałam, że Martainn wstawił zdjęcie córeczki - jest śliczna smile

1,783

chomik9911 napisał/a:

P.S w innym wątku widziałam, że Martainn wstawił zdjęcie córeczki - jest śliczna smile

Laseczka smile Miło Cię poznać. Strasznie długo zajęło Ci wklejanie foty po pracy tongue
Co u mnie slychać? Rosnę i czuję się srednio dobrze bo dokuczają mdłości i wymioty. W ten weekend wychodzę za mąż :)To tyle nowego u mnie.
Pozdrawiam

1,784

:* Aj bo tak się zbierałam i zbierałam big_smile A to zdjęcie które masz w awatarze to Twoje własne? Gratulację! i z powodu ślubu i rośnięcia smile ja mam ślub w styczniu i już czekam z niecierpliwościa!

1,785

To z Augustowa z ostatniego weekendu jak pojechaliśmy w trzech ziomów na wakeboard+imprezkę przed big_smile
Koleżka zobaczył i musieliśmy strzelić fotę big_smile

http://iv.pl/images/80385905255467880673_thumb.jpg

wink

1,786

chomik9911 napisał/a:

:* Aj bo tak się zbierałam i zbierałam big_smile A to zdjęcie które masz w awatarze to Twoje własne? Gratulację! i z powodu ślubu i rośnięcia smile ja mam ślub w styczniu i już czekam z niecierpliwościa!

Dziękuję :* Rośniemy sobie zdrowo big_smile Brzuszka jeszcze nie widać pod ubraniem ale w talii i na biodrach coraz ciaśniej i czeka mnie zmiana garderoby smile
Tobie również gratuluję slubu! Kościelny bierzecie? Czytałam Twój temat o dziecku i jestem ciekawa waszej decyzji wink Jak dla mnie to nie ma odpowiedniego czasu na dziecko.
To ja i mój psiak-nasze pierwsze dziecko na awatarze smile

1,787

Support, życzę szczęścia na nowej drodze życia. smile
Jaką masz sukienkę? big_smile Może wstawisz jej zdjęcie (albo wyślij mi na maila, proszę, proszę!!). :>

Psiak śliczny - rasowy?

1,788

Support ten piesek to wyzel czy labrador?:)

1,789 Ostatnio edytowany przez SupportforOscar (2015-09-16 23:26:10)

daenerys7 napisał/a:

Support, życzę szczęścia na nowej drodze życia. smile
Jaką masz sukienkę? big_smile Może wstawisz jej zdjęcie (albo wyślij mi na maila, proszę, proszę!!). :>

Psiak śliczny - rasowy?

Dziękuję! Biorę slub cywilny i nie jest to biała suknia z welonem. Wstawię tutaj zdjęcia sukienki i mojego psiaka ale nie dzisiaj .

kasia, wyżeł smile

1,790

Ok, będę wypatrywać. smile
Włosy spięte czy rozpuszczone? Weselicho dopiero po kościelnym, jak się domyślam? wink

1,791 Ostatnio edytowany przez Martainn (2015-09-17 07:27:45)

Support mała jest z nami już prawie miesiąc:)
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-0/q81/s552x414/11249309_10205011072098084_3559167010510835941_n.jpg?oh=a7a6174dd6b034914c288b20fea31ed2&amp;oe=566EC160

1,792

Marcin masz prześliczną córke:)) jak ma na imie?:)

1,793

Dziękuję:) Marcelinka.

1,794

Bardzo ładnie:)) pozdrowienia dla dumnego tatusia:))

1,795

Gratulacje dla rodziców:) Cudna jest ♥.♥
Niech się zdrowo chowa!

1,796

Martainn, jest śliczna. smile A imię bardzo ładne, lubię takie.

1,797 Ostatnio edytowany przez chomik9911 (2015-09-17 10:03:47)

Support,
Piękny psiak  <3 zazdraszczam big_smile Wstaw koniecznie zdjęcia sukienki! ślub rozumiem cywilny, ale zapraszaliście np.przyjaciół? czy tylko świadkowie? My kościelny bierzemy, potem robimy wesele.
Wiesz myślę, że na dziecko zdecydujemy się najpóźniej w kwietniu po otrzymaniu nowej umowy przeze mnie, bo nie ma co odwlekać czegoś czego jesteśmy pewni i na to gotowi. Jakoś się ułoży wszystko smile

1,798 Ostatnio edytowany przez SupportforOscar (2015-09-17 12:07:55)

daenerys7 napisał/a:

Ok, będę wypatrywać. smile
Włosy spięte czy rozpuszczone? Weselicho dopiero po kościelnym, jak się domyślam? wink

Tak się zapatrzyłam na córcie Marcina, ze przeoczyłam Twój post smile
Włosy będę miała spięte bo na co dzień przewaznie chodze w rozpuszczonych więc taka zmiana i liczę na WOW u mojego przyszłego męża tongue  hihi żartuję smile
Będzie przyjęcie dla gości takie mini weselicho a czy uda sie nam z kościelnym to się dopiero okaże.

chomik9911 napisał/a:

Support,
Piękny psiak  <3 zazdraszczam big_smile Wstaw koniecznie zdjęcia sukienki! ślub rozumiem cywilny, ale zapraszaliście np.przyjaciół? czy tylko świadkowie? My kościelny bierzemy, potem robimy wesele.
Wiesz myślę, że na dziecko zdecydujemy się najpóźniej w kwietniu po otrzymaniu nowej umowy przeze mnie, bo nie ma co odwlekać czegoś czego jesteśmy pewni i na to gotowi. Jakoś się ułoży wszystko smile

W piesku jestem zakochana po uszy i jeszcze trochę a mój facet zacznie robic sie zazdrosny o niego smile
Tak, slub cywilny z rodzina i przyjaciółmi.
Masz 25 lat, będziesz już mężatką i skoro pragniecie dziecka to na co czekać? Po slubie  miesiąc miodowy i do dzieła smile

1,799

Nie dziwię Ci się, bo ja kocham zwierzęta, zwłaszcza psy. I właśnie jednym z moich marzeń jest pies - na razie nie mogę sobie na niego pozwolić, ale niedługo przeprowadzamy się do kawalerki to kto wie smile ee jakoś przyszły mąż przeżyje Twoją drugą miłość smile jak urodzi się dzidziuś to pies zejdzie na dalszy plan i obydwoje zakochacie się w maluchu wink

1,800

chomik9911 napisał/a:

Jaaakie sliczne wlosy ! smile  (oczywiscie cala sliczna tez + ladnie ubrana)

1,801

Potwierdzam:)

1,802

ojej.. dziękuję Wam smile Martainn, NinaLaFairy - może wstawicie siebie? Miło będzie Was poznać smile

1,803 Ostatnio edytowany przez Martainn (2015-09-17 18:20:56)

Nie mam aktualnych. Ostatnie to z marca:) Ale wiele się nie zmieniło. Poza tym.... nie ma co oglądać:D

https://lh3.googleusercontent.com/j8leBUdpqr-IdiTZS4F4ZB_XSx7nPZSxIE0yIKbT8v5Ta-dIcjUvDTeIxennaw8d0mJBcMEaihVOJdXcHS1kUcY-wH14Jxbv41pFkhjLdTxh4CEJniGonUGZ8hfJvw2WlU3csgLtwsa5aaY6rtL4q2_BfcOPE1t6x8CNSJ6Op0H8fL-6_jYcDJXF1P4d1ZxAj4jeJkXcplnhgR9hdqNZgh86kWZEOArhhhciQO4S9O9V-A79bpJK7BitHw0n8Q_MGZuw2yL0eVWY-z8QAHSQKucW0twHPXPRG6ez5bOSNM0P45BJ0mxd7uDrQ3nHfyhZ_0_MULexaH3xsE4VmJodsToHEX9LBARkgKMZg8wYrDSkh-O2FjR_ZLl9020-fQs1rH_d7OJrAStEFlEwvD0zvQOIcWyOawK90XWwUmOp21oL60gLCDWoL7o29Y-8fF8nOBX74AQ0lkvwvqBRr47IACkx06SlTF7D6T_rfhz5VNq2e-j-ljRJBiZ58ri3IZ_OJBbMKtWF9oqIaqYJTmRVOdalPdvoAhDBEv271j4AqRI=w375-h667-no
https://lh3.googleusercontent.com/C92DUUfDPIsZ951w1duzbEfJ68opO0x3bMQzrjSl6YEAQ9d0Rd9wFwXCFWejJd1yQs5mfSJMXG4sq3quuUlE4Jq6Z31m1cUmma20v1nza9VqzpMuLiM9pCAYJZmHcabjvYX5IDtBfNfo99_0hH2WEd60nJItSLmuR78_Y_l3PuAalCoDkALoJbcYgT0yt9An4cWHLq628ufJwBHTHZHVEKM3NdCc-Ph6TruK1QPy6FO93Ggp4_IIfilsaE8Wm_KyoJilQjn4OzZGTcOB3y3gx2DXE6l8q9wPqlGSJiXxHAFIDhKScQlCCddSY4kt9BrZws46UT9oQ-NiaPfr_gPX9v_XiU1Plu7bXPYqxpl0P9-KVi8__sMsPAcZEUQS31H_tYaQKQwzyRAjCEV1QqPHb0JWEUQkjJrmtt24qUDMMyCRg_u7TG6M13v5HlPlDcgOufTHN2RYen1MN9IVAsJJNVkS2I0kgJkUuwNzXe0IO6Rsr6BravvJJm9GRxqhPGg0kg7c7LUDowv22_uR6qB1WuKOZgfem_mmVTVC2FTgEVo=w375-h667-no

1,804

o świetnie! miło Cię widzieć! czytam już długi czas forum od niedawna się mocniej udzielam, ale inaczej sobie Ciebie wyobrażałam Martainn. Ale wiedziałam, że wyobrażenie będzie się mijało z rzeczywistością i dotyczy to wszystkich tu. W każdym razie miły uśmiech, przystojny mężczyzna smile

SupportforOscar, Wszystkiego Najlepszego na zbliżającej się nowej drodze życia smile Od dawna wiem, gdzie marzy mi się ceremonia zaślubin. Niestety kandydatki brak...
Martainn, przystojny tata, urodziwa córeczka smile

1,806 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-09-17 20:53:45)

chomiczku, dopiero teraz zauważyłam, że wstawiałaś zdjęcie - śliczne! smile A raczej główna bohaterka. tongue

Martainn, jesteś atrakcyjnym mężczyzną, nie wiem czemu tak często czepiasz się swojego wyglądu. wink

Support, zapomniałam o Twoim poście. :> Na pewno będziesz ładnie wyglądać z upiętymi włosami, bo masz szczupłą buzię i regularne rysy twarzy. Sama lubię spinać włosy, ale jeszcze są na to odrobinę za krótkie. Stwierdziłam, że dla odmiany teraz je zapuszczę, długo nie poczekam, bo szybko rosną. smile

1,807

Support a jak sie sprawy maja z rodzicami? Juz cos sie poprawilo?

1,808

Daenerys dziękuję smile kolej na Ciebie big_smile
Wielbicielu cudownie jest słyszeć, że mężczyzna również ma swoje marzenia odnośnie miejsca zaślubin i samej ceremoni, bo tak rzadko słyszę to z męskich ust w moim otoczeniu, a raczej tylko od swojego ukochanego słyszałam. Mam nadzieję, że znajdziesz kandydatkę marzeń smile

1,809

chomik, chyba każdy widział już tutaj moją facjatę, ile można. big_smile Mogę Ci wysłać na maila, jeśli chcesz. smile

Odkąd zobaczyłam sesję ślubną w górach, też już mam swoje wyobrażenie. :>

1,810

wyślij smile chomik9911@wp.pl
eh w górach.. marzenie smile jeśli chodzi o sesje ślubne to mi się bardzo podobają takie romantyczne zdjęcia w lesie, na polach, nic wydumanego.

1,811 Ostatnio edytowany przez SupportforOscar (2015-09-18 13:01:00)

daenerys7 napisał/a:

chomiczku, dopiero teraz zauważyłam, że wstawiałaś zdjęcie - śliczne! smile A raczej główna bohaterka. tongue

Martainn, jesteś atrakcyjnym mężczyzną, nie wiem czemu tak często czepiasz się swojego wyglądu. wink

Support, zapomniałam o Twoim poście. :> Na pewno będziesz ładnie wyglądać z upiętymi włosami, bo masz szczupłą buzię i regularne rysy twarzy. Sama lubię spinać włosy, ale jeszcze są na to odrobinę za krótkie. Stwierdziłam, że dla odmiany teraz je zapuszczę, długo nie poczekam, bo szybko rosną. smile

No nie wiem czy bedę ladnie wyglądala bo dzisiaj moja fryzjerka przyjechała i czesała mnie w domu próbnie i klapa. Wlosy chyba rozpuszczę bo nie bardzo mi sie podobały upiete. Eh jakas marudna dzisiaj jestem. Mój ukochany mnie pociesza i jego zdaniem to ja nawet mogę tych wlosów nie umyć i nie uczesać a on i tak będzie pod wrażeniem wink Więc co się będę starać hihi
Pamietam jak pisałaś, ze ścielaś włosy i może pokaż fryzurke bo ja pamietam tylko te zdjecie z długimi włoskami tam gdzie ukryłaś oczka

SupportforOscar, Wszystkiego Najlepszego na zbliżającej się nowej drodze życia smile Od dawna wiem, gdzie marzy mi się ceremonia zaślubin. Niestety kandydatki brak...
Martainn, przystojny tata, urodziwa córeczka smile

Dziękuję :*
A Ty musisz jak najszybciej znależc sobie kandydatkę na zonę bo jesteś bardzo symatycznym, wrażliwym i romantycznym mężczyzną i szkoda bys się zmarnował i żadną dziewczynę nie uszczęśliwił  smile  Marzy Ci sie ceremonia w Chorwacji? smile

kasia2303 napisał/a:

Support a jak sie sprawy maja z rodzicami? Juz cos sie poprawilo?

beznadziejnie się mają. Z tego co wiem od babci to na slubie ich nie będzie. O ciązy nie wiedzą bo babcia nie wie a tylko ona mogłaby im przekazać bo z ciocią(siostra mojego taty która mnie wspiera) nie maja dobrych relacji

1,812

eh Support głowa do góry. Rodzice będą żałować, że nie byli w tak ważnym dniu dla ich jedynej córki, i nie usprawiedliwia ich to, że nie lubią Twojego męża. Trudno.. masz swoją rodzinę i na tym się musisz skupić. Emocje kiedyś opadną.

SupportforOscar, bardzo dziękuję za Twoje tak przesympatyczne słowa smile Zgadłaś, marzy mi się ślub w Chorwacji.
Chomiku, podziękowania smile Wiem nawet, jakie chciałbym usłyszeć piosenki na swoim weselu. To byłby najpiękniejszy dzień w moim życiu.

1,814 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-09-18 20:10:49)

chomik9911 napisał/a:

wyślij chomik9911@wp.pl
eh w górach.. marzenie jeśli chodzi o sesje ślubne to mi się bardzo podobają takie romantyczne zdjęcia w lesie, na polach, nic wydumanego.

Poszło. smile

SupportforOscar napisał/a:

No nie wiem czy bedę ladnie wyglądala bo dzisiaj moja fryzjerka przyjechała i czesała mnie w domu próbnie i klapa. Wlosy chyba rozpuszczę bo nie bardzo mi sie podobały upiete. Eh jakas marudna dzisiaj jestem. Mój ukochany mnie pociesza i jego zdaniem to ja nawet mogę tych wlosów nie umyć i nie uczesać a on i tak będzie pod wrażeniem Więc co się będę starać hihi
Pamietam jak pisałaś, ze ścielaś włosy i może pokaż fryzurke bo ja pamietam tylko te zdjecie z długimi włoskami tam gdzie ukryłaś oczka

Rozpuszczone też na pewno będą ładne, ewentualnie zawsze możesz poprosić fryzjerkę, by zrobiła coś pomiędzy. Jak chcesz, to mogę zarzucić zdjęciami ładnych fryzurek, bo to mój konik. big_smile
Mogę podesłać mailowo, jak chcesz(moje zdj) smile Niestety nie pamiętam Twojego adresu.

Co do rodziców... chyba najlepiej o tym nie myśl.

1,815

Daenerys!! jesteś prześliczną dziewczyną! taka filigranowa smile
Wielbicielu pozostaje Ci "tylko" znalezienie żony, która zaakceptuje ową listę piosenek ;D kurde ale kobieta będzie miała dobrze z Tobą - przyjdzie na gotowe wink

1,816 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-09-18 20:51:23)

Dzięki. :> Jestem kieszonkowa, nie zaprzeczę.

Wielbicielu, a nie ma na fb jakichś grup wielbicieli Chorwacji? Może tam zapoznałbyś fajną kobietkę? Albo Chorwatkę po prostu, ładne są. tongue

1,817

Martainn, jesteś atrakcyjnym mężczyzną, nie wiem czemu tak często czepiasz się swojego wyglądu

Nie podobam się sobie za bardzo, śmiali się kiedyś ze mnie, mam kompleksy itp. itd.;);P

1,818

Kompleksy.. zmora, która ciągnie się całe życie. Coś o tym wiem Martainn hmm

1,819

Martainn, ale mężczyzna nie ma być ładniutki, mężcyzna ma być przystojny. A Ty naprawdę jesteś, zresztą niejednokrotnie sam pisałeś, że masz niezłe powodzenie u kobiet - to nie bierze się z powietrza. Fajnie zbudowany, żywe oczy, zawadiacki uśmiech, niczego Ci nie brakuje. tongue

chomik, każdy ma jakieś. OK, prawie. Znam osoby, które nie mają sobie nic do zarzucenia, ale nie ma ich wiele. smile

1,820

no dokładnie każdy ma jakiś kompleks co uważam za całkiem zdrowe. smile mówimy oczywiście o umiarze tongue

Posty [ 1,756 do 1,820 z 2,398 ]

Strony Poprzednia 1 26 27 28 29 30 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024