SupportforOscar napisał/a:A Ty Metyl zamiast zazdrościc to poszedłbyś sladami kolegi i pokazał sie nam
Jak kolega nie chce, to Ty coś wrzuć
I Ty też. :*
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
SupportforOscar napisał/a:A Ty Metyl zamiast zazdrościc to poszedłbyś sladami kolegi i pokazał sie nam
I Ty też. :*
Ja nie
Już wystarczająco wrzuciłam
Jeszcze niewystarczająco
Jeszcze niewystarczająco
Dla Ciebie
[usunięte na prośbę autorki posta]
Hey hey dawno mnie tu nie było co słuchać?
Dla Ciebie
Ooo, jak mi miło, dziękuję :*
Hey hey dawno mnie tu nie było co słuchać?
Namawiam dziewczyny do wrzucana zdjęć. Może wrzucisz swoje?
Ja brzydula jestem lepiej nie:)
Tom94 napisał/a:daenerys7 napisał/a:Nie, bo serwery padną.
Twój ruch, śmiałku.Dla waszego dobra nie będę pokazywać swojej gęby
Nie interesuj sie naszym dobrem tylko wrzucaj foty!!
Za dobry jestem, jeszcze wrzucę i się zakochacie wszystkie
Skromniacha
Skromniacha
SupportforOscar napisał/a:Tom94 napisał/a:Dla waszego dobra nie będę pokazywać swojej gęby
Nie interesuj sie naszym dobrem tylko wrzucaj foty!!
Ja sie nie zakocham więc wrzucaj
Support, jakie ładne zdjęcie. Takie dwie blondyneczki. Z kim na nim jesteś? Z kuzynką?
Jaki żartowniś.
Support, jakie ładne zdjęcie.
Takie dwie blondyneczki. Z kim na nim jesteś? Z kuzynką?
Tom94 napisał/a:Za dobry jestem, jeszcze wrzucę i się zakochacie wszystkie
Jaki żartowniś.
Tak, to moja siostrzyczka cioteczna:)
Dziękuję
Tom94 napisał/a:SupportforOscar napisał/a:Nie interesuj sie naszym dobrem tylko wrzucaj foty!!
Ja sie nie zakocham więc wrzucaj
Już tak zupełnie poważnie mówiąc to nawet nie mam swoich fotek
Niby mogę zrobić w lustrze ale głupio przyznać ale się w nim nie mieszczę
Jaki żartowniś.
No ba, przecież zawsze taki byłem, nie wiesz?
Widzę, że już usunęłaś. Czemu? Śliczna fotka, a w sumie dziewczyny na niej
Widzę, że już usunęłaś. Czemu? Śliczna fotka, a w sumie dziewczyny na niej
Wszystkie chcę usunąć ale nie chce mi sie szukać
Dziękuję
Niee, nie usuwaj!
Niee, nie usuwaj!
Przykro mi
....
Przykro mi
Jesteś okrutna
SupportforOscar napisał/a:Przykro mi
Jesteś okrutna
Czasem trzeba
PS. Ok, niech Ci będzie Usune stare ale będę wrzucać nowe(na chwile)
Ty tez mogłabyś jakieś fotki pokazać , np. z wakacji?
Yay
No coś tam poszukam i Ci wyślę
Yay
![]()
No coś tam poszukam i Ci wyślę
Tutaj dawaj!!
A tak poza tymi zdjęciami to co słychać? W sumie to nie wiem nic o Tobie hmmm... Czym sie zajmujesz? Masz chłopaka, męża, dzieci ?
A gdzie reszta? Wątek umarł
Wielbicielu, truskaweczko, daenerys ?
Umarł bo oglądać to każdy by chciał, a wrzucać nie ma komu:D
Jak tutaj to nie
A tak poza tymi zdjęciami... po przeprowadzce póki co się zajmuję domem, można powiedzieć Brak męża, chłopaka i dzieci
Czarna21 napisał/a:Yay
![]()
No coś tam poszukam i Ci wyślęTutaj dawaj!!
A tak poza tymi zdjęciamito co słychać? W sumie to nie wiem nic o Tobie hmmm... Czym sie zajmujesz? Masz chłopaka, męża, dzieci ?
A gdzie reszta? Wątek umarł
Wielbicielu, truskaweczko, daenerys ?
W takim razie zagram, niezwykle tęskniąc...
Jak tutaj to nie
![]()
A tak poza tymi zdjęciami... po przeprowadzce póki co się zajmuję domem, można powiedziećBrak męża, chłopaka i dzieci
Uparte dziewczę z Ciebie No niech będzie na mail
Wyprowadziłas się z rodzinnego domu? I dlaczego taka fajna dziewczyna nie ma chłopaka?
Mojego chłopaka tydzien nie było i baaardzo tęskniłam;) Ale juz wrócił i zły, ze nic nie jem bo wg niego schudłam hehe w tydzień
Wielbicielu, rozpieszczasz nas tymi piosenkami A może Ty skusisz się na jakąś foteczkę
np. z Chorwacji ?
Wyprowadziłam się już 7 lat temu A taka fajna dziewczyna nie ma chłopaka, bo ma fajną dziewczynę
Melduję się. Tęskniliście, prawda?
Zastanawiam się, czy nie ciachnąć włosów...
Czarna, długo jesteście razem?
Ja tęskniłam
W lipcu siódma rocznica
Melduję się. Tęskniliście, prawda?
Zastanawiam się, czy nie ciachnąć włosów...![]()
Czarna, długo jesteście razem?
Tak
Takie ładne włosy, nie ścinaj Nie no wiadomo, jak chcesz to zetnij, bo wiadomo Ty masz czuć się dobrze. W krótkich pewnie też będzie Ci ładnie
No, ale piękne masz włosy
Wyprowadziłam się już 7 lat temu
A taka fajna dziewczyna nie ma chłopaka, bo ma fajną dziewczynę
A juz myslałam, ze taka fajna dziewczyna jest sama:) Wyprowadziłas sie z domu wczesniej ode mnie Mieszkacie razem?
Pewnie
A Ty już też się wyprowadziłaś?
Pewnie
A Ty już też się wyprowadziłaś?
Niedawno sie wyprowadziłam i mieszkam z koleżanką Z facetem swoim nie chcę mieszkać przed slubem
Niedawno sie wyprowadziłam i mieszkam z koleżanką
Z facetem swoim nie chcę mieszkać przed slubem
Jeżeli to było na serio to chyba nie wiesz co czynisz ...
Ja tęskniłam
W lipcu siódma rocznica
Jak miło.
To długo już razem jesteście, życzę szczęścia.
Takie ładne włosy, nie ścinaj Nie no wiadomo, jak chcesz to zetnij, bo wiadomo Ty masz czuć się dobrze. W krótkich pewnie też będzie Ci ładnie No, ale piękne masz włosy
Podobam się sobie w długich, tylko krótsza fryzurka może dałaby mi trochę pazura. Jeszcze pomyślę, całe szczęście rosną jak dzikie, więc nawet jak nie będę się czuła dobrze, to odrosną szybko.
Niedawno sie wyprowadziłam i mieszkam z koleżanką Z facetem swoim nie chcę mieszkać przed slubem
Support, nie bierz kota w worku, bo potem będzie rozwód z powodu "niedopasowania".
Czarna21 napisał/a:Jak tutaj to nie
![]()
A tak poza tymi zdjęciami... po przeprowadzce póki co się zajmuję domem, można powiedziećBrak męża, chłopaka i dzieci
Uparte dziewczę z Ciebie
No niech będzie na mail
Wyprowadziłas się z rodzinnego domu? I dlaczego taka fajna dziewczyna nie ma chłopaka?
Mojego chłopaka tydzien nie było i baaardzo tęskniłam;) Ale juz wrócił i zły, ze nic nie jem bo wg niego schudłam hehe w tydzień![]()
Wielbicielu, rozpieszczasz nas tymi piosenkami
A może Ty skusisz się na jakąś foteczkę
np. z Chorwacji ?
SupportforOscar, dziękuję
Daenerys, dziewczyna o takiej delikatnej urodzie, jak Twoja, nie potrzebuje żadnych "pazurów"
Magiczny Dubrovnik:
Niedawno sie wyprowadziłam i mieszkam z koleżanką
Z facetem swoim nie chcę mieszkać przed slubem
E tam, fajne jest wspólne mieszkanie
Jak miło.
To długo już razem jesteście, życzę szczęścia.
Ja zawsze jestem miła
No dość długo. Dziękuję
Dzieki za ostrzeżenia W takim razie zgodzę się na zamieszkanie z nim po zareczynach
Czarna, ja wiem jak fajnie mieszkać razem bo sobie u mojego "pomieszkuje" i aż nie chce sie wracac do domu...
daenerys, masz piekne włosy ale czasami chce się coś zmienić w wyglądzie a skoro i tak szybko rosną to ciachnij je sobie Do odwaznych swiat nalezy
Moje nie sa bardzo gęste i w krótkich nie wyglądałabym okazyjnie
Wielbicielu, piekny Dubrownik!
Dzieki za ostrzeżenia
W takim razie zgodzę się na zamieszkanie z nim po zareczynach
Czarna, ja wiem jak fajnie mieszkać razem bo sobie u mojego "pomieszkuje" i aż nie chce sie wracac do domu...
daenerys, masz piekne włosy ale czasami chce się coś zmienić w wyglądzie a skoro i tak szybko rosną to ciachnij je sobie
Do odwaznych swiat nalezy
Moje nie sa bardzo gęste i w krótkich nie wyglądałabym okazyjnie
Wielbicielu, piekny Dubrownik!
SupportforOscar, Dubrovnik to niezwykle ważne miasto (z wielu powodów) dla Chorwacji
Dzieki za ostrzeżenia
Jak mu powiesz to szybko będą zaręczyny pewnie
U nas nieco inaczej było, bo jak ją poznałam to były wakacje, pomieszkiwałam u niej... no a po dwóch miesiącach mieszkania razem głupio się wyprowadzić, nie?
SupportforOscar napisał/a:Dzieki za ostrzeżenia
U nas nieco inaczej było, bo jak ją poznałam to były wakacje, pomieszkiwałam u niej... no a po dwóch miesiącach mieszkania razem głupio się wyprowadzić, nie?
On to wie ale raczej nie oświadczy mi się tylko dlatego bym z nim zamieszkała
Mam nadzieję
Wielbicielu, Chorwacja jest piekna ale bardziej urzekła mnie Grecja i Italia A w czym jest ważny Dubrovnik dla kraju?
A kto go tam wie, jaki pomysł mu przyjdzie do głowy
O, nowa fotka. Ale śliczna jesteś
A kto go tam wie, jaki pomysł mu przyjdzie do głowy
O, nowa fotka. Ale śliczna jesteś
To mądry chłopiec i rozumie, ze zbyt pochopne decyzje nie sprzyjają związkom
Z drugiej strony takie wspólne mieszkanie ma swoje dobre strony Zreszta sama wiesz.
dziekuję za komplement
No tak, nawet bardzo dobre. Chociaż pewnie, jak jesteście osobno to potem bardziej się cieszycie jak się spotkacie
Super fotka, bo super modelka;)
Nie byłam ani w Grecji, ani we Włoszech. Bardziej ciągnie mnie chyba do makaroniarzy. Chorwacja bardzo mi się podobała, może też wstawię jakąś łądną fotkę.
Szkoda, że nie zdążyłam zobaczyć zdjęcia. Ale wierzę na słowo Marcinowi i Czarnej.
Ale przeca fotka wisi:D
O, gdzie ta fotka była robiona?
W Chorwacji, w małej miejscowości - Lun. Lubię odkrywać takie perełki, zazwyczaj na wakacjach robię za przewodnika, a mama za kierowcę.
A Wy jak lubicie spędzać czas na wakacjach? Bardziej na miejscu czy jeździcie?
Postaram się jeszcze lepsze wynaleźć
Jeździmy
Pochmurny ten Paryż. Jak ja byłam, to też pogoda była niespecjalna. Czasami straszny upał, nie dało się wyrobić, a niekiedy deszczowo. Akurat tego dnia jak zaplanowałyśmy wieżę Eiffla, było brzydko i nie wjechałam na samą górę. Podobał mi się Paryż, ale nie byłam nim jakoś całkowicie oczarowana. Kiedyś i tak muszę tam jeszcze pojechać, bo nie byłam w Luwrze. Czarna, byłaś w d'Orsay? Bardzo mi się podobało to muzeum, lubię impresjonistów.
Byłam. W Luwrze też
Gdzie podobało Ci się bardziej?
Chyba w Luwrze jednak
Ach, to muszę nadrobić.
A Tobie podobało się w Paryżu? Byłaś ze swoją dziewczyną?
Tam się poznałyśmy i przeprowadziłyśmy
Woow, jak fajnie. Macie swoją kłódkę na moście zakochanych?
Czyli mieszkasz w Paryżu? Parlez - vous francais?
Budapeszt nocą:)
Budapeszt w dzień:)
Bratysława nocą:)
I ja w Sighishoarze:)
Katedra w Sibiu
A skoro tak rzucacie zdjęciami, to i ja coś machnę :-)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/10680111_902967383065502_379667151025640189_o.jpg - El Teide, Teneryfa
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/10683418_903066486388925_2946051727457154275_o.jpg - Los Gigantes, również Teneryfa
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t31.0-8/10583036_903071209721786_7516260092597515242_o.jpg - Barcelona
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/11051979_1020182271344012_7084196080794658479_n.jpg?oh=ce90a06d686102dba6476045d8f977fc&oe=55AD5050&__gda__=1438081536_87b7c087297b1869fdf4b7ef822ebc2c - No a to ja, drugie moje zdjęcie tutaj. Tym razem z Katowic, może ktoś z Was słyszał o IEM :-)
Czarna21 napisał/a:SupportforOscar napisał/a:Dzieki za ostrzeżenia
U nas nieco inaczej było, bo jak ją poznałam to były wakacje, pomieszkiwałam u niej... no a po dwóch miesiącach mieszkania razem głupio się wyprowadzić, nie?On to wie
ale raczej nie oświadczy mi się tylko dlatego bym z nim zamieszkała
Mam nadzieję
Wielbicielu, Chorwacja jest piekna ale bardziej urzekła mnie Grecja i Italia
A w czym jest ważny Dubrovnik dla kraju?
SupportforOscar, stanowi perłę w chorwackiej koronie pod względem historycznym, politycznym i kulturalnym. W czasie wojny o niepodległość Chorwacji, oblężony opierał się połączonym siłom serbsko-czarnogórskim.
Daenerys, a mnie bardziej ciągnie do Grecji (ze względu na język). We Włoszech byłem i nie wywołał ten pobyt mojego entuzjazmu. Szczególnie widok suszących się martwych jaskółek, który zapamiętam do końca życia. Znalazłem w Internecie położenie miasteczka Lun Znajduje się ono na wyspie Pag. Mapa Chorwacji istniejąca w moim umyśle staje się coraz dokładniejsza.
Marcinie, zdjęcia z Budapesztu mnie oczarowały.
Evens, widziałeś Tańczące Fontanny nocą? Bardzo mi się to podobało, mogłabym chodzić codziennie. Masz bardzo ładny uśmiech.
Wielbicielu, kiedyś pewnie tam pojadę i wtedy powiem, gdzie bardziej mi się podobało. Jeśli chodzi o Grecję, to już bardziej ciągnie mnie do wysp, np. Santorini, Zakynthos.
Cieszę się, że byłam w stanie Cię czymś "zaskoczyć". Lun jest piękne, tak jak cały Pag.
Marcin, daenerys, dziekuję Miło:)
Marcinie, zdjęcia cudne! Poproszę o więcej
daenerys, sliczny widoczek . Ja też lubię takie małe i przytulne zakątki. A w Grecji byłam na Lefkadzie i Peloponezie.
Czarna, mieszkasz we Francji?
Evans, super foty. A jak z lotniskiem na Teneryfie? To prawda, że jest jednym z najbardziej niebezpiecznych?
Wielbicielu, niepotrzebnie edytowałeś mojego posta ze zdjęciem bo chciałam ta fotke usunąć a tak to nie mogę
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024