Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Strony Poprzednia 1 17 18 19 20 21 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,171 do 1,235 z 2,398 ]

1,171

Odp: Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

24:))

Zobacz podobne tematy :

1,172 Ostatnio edytowany przez Evens (2015-03-04 23:37:17)

Na Waszym forum dopiero raczkuję i nie ucieszycie się z mojego zdjęcia tak bardzo jakby wrzucił je ktoś z większym stażem, ale cóż - macie pecha! smile
Ponadto nie mam niestety nie mam żadnego (ładnego!) zdjęcia na którym sam jestem (a zawsze fajnie wiedzieć kto jest po drugiej stronie klawiatury), to wrzucam zdjęcie z moim najlepszym przyjacielem :-)

http://i.imgur.com/Arf4oVJ.jpg

1,173

Evens napisał/a:

Na Waszym forum dopiero raczkuję i nie ucieszycie się z mojego zdjęcia tak bardzo jakby wrzucił je ktoś z większym stażem, ale cóż - macie pecha! smile
Ponadto nie mam niestety nie mam żadnego (ładnego!) zdjęcia na którym sam jestem (a zawsze fajnie wiedzieć kto jest po drugiej stronie klawiatury), to wrzucam zdjęcie z moim najlepszym przyjacielem :-)

http://i.imgur.com/Arf4oVJ.jpg

Hey smile Jak mozna się nie ucieszyć na widok takiego zdjęcia? Sympatyczny chłopak i cudowny piesek zawsze cieszy oko wink big_smile
Miło Cię poznać:) Kocham zwierzęta więc jak najwięcej takich słodkich fotek poproszę !! I sama jestem na forum dopiero od 2 miesięcy...
Pozdrawiam serdecznie!

1,174

Hej dziewczęta jak tma wam Tydzień mija? i No i jakie to szaleństwa weekendowe były u was?
Cos mnie omineło od kiedy mnie tu nie było?
Pozdrawiam ;-)

1,175

Stefan86 napisał/a:

Hej dziewczęta jak tma wam Tydzień mija? i No i jakie to szaleństwa weekendowe były u was?
Pozdrawiam ;-)

hey. Własnie miałam sie pytac gdzie wszyscy sie podziewaja i sie pojawiłes smile U mnie tydzien cięzki i nie ogarniam wszystkiego... W weekend nie szalałam bo kiepsko sie czułam. A jak u Cb?

Truskaweczko gdzie jesteś!!

1,176

Evens, super zdjęcie, aż się uśmiechnęłam. smile

Mój tydzień był ciężki, a następny będzie jeszcze gorszy. Męczą nas na studiach. big_smile W weekend byłam na nocy horrorów.
Co się z Tobą działo, Stefciu? tongue

Support, dużo nauki? smile Dasz radę, do matury jest jeszcze trochę czasu. Już zdrowa? Truskaweczki coś nie ma, ale ja jestem. big_smile

1,177

No cóż dziewczęta, w weekend penetrowałem mokre poniemieckie dziury z czasów wojny ale powierzchniowe głównie jakieś bunkry, siłownie, magazyny i inne budynki użyteczności czasów niemieckich i budowy kompleksu Riese w Głuszycy i okolicach. Ale poznałem wspaniałą damę w Jedlince ;-) pyszna nie zwykle tylko szkoda że tylko tam butelkowana i sprzedawana ;-).
Czyli zdrowo sie po górach wyłaziłem i byłem w swym żywiole razem z innymi maniakami historii i tajemnic III Rzeszy ;-)

A po za tym kolejna laska mnie zlała, ale to raczej żadna nowość więc...

1,178

oo Support maturzystka jak ja, jaki przedmiot zdajesz jako dodatkowy ?

1,179

To miałeś bardzo ciekawy weekend. Oj, pojechałabym w góry... smile

Może źle się do nich zabierasz? Jeśli chodzi o wygląd, to niczego Ci nie brakuje. Jednak wbrew powszechnej opinii, ładna buzia to nie wszystko. wink

1,180

daenerys7 napisał/a:

To miałeś bardzo ciekawy weekend. Oj, pojechałabym w góry... smile

Może źle się do nich zabierasz? Jeśli chodzi o wygląd, to niczego Ci nie brakuje. Jednak wbrew powszechnej opinii, ładna buzia to nie wszystko. wink

Akurat problem Stefana jest znany, gorzej tylko że ciężko będzie go wyeliminować bo to część psychiki tongue
Teraz wałkujemy ten problem w innym temacie tongue

1,181

W którym temacie? Ukrywacie się przede mną? tongue

Stefciu, boisz się kobiet? big_smile

1,182

Bać się?? nie nawet nie wiem co ja gdzieś robię źle. Dziś po prostu frustracja z tego powodu mnie dopadła. bo nawet nie wiem co źle robię!! I nie wiem już co mam w sobie zmienić... więc nie dziw się ze mnie to wnerwia jak dziewczyna z która pisze od tak ni z dupy i ni z pietruchy urywa kontakt bez podania powodu...

1,183

Ale zawsze urywają kontakt bez podania powodu? Coś takiego to zwykłe chamstwo.

1,184

daenerys7 napisał/a:

W którym temacie? Ukrywacie się przede mną? tongue

Stefciu, boisz się kobiet? big_smile

Przed tobą się ukrywamy, a zwłaszcza ja, bo znasz moje stanowisko i jeszcze byś mnie rozszarpała na strzępy tongue

Zajrzyj sobie do tematu o wolnym mężczyźnie, dział samotność.

1,185

daenerys7 napisał/a:

Ale zawsze urywają kontakt bez podania powodu? Coś takiego to zwykłe chamstwo.

A dla mnie zwykła szara codziennosć w kontaktach z Twoimi "koleżankami".

1,186

A jakie to są dziewczyny? Może podbijasz do pustostanów?
Nie bądź zgorzkniały, nie ma nic gorszego. wink

1,187

daenerys7 napisał/a:

A jakie to są dziewczyny? Może podbijasz do pustostanów?
Nie bądź zgorzkniały, nie ma nic gorszego. wink

Zgorzkniałość do spółki z obojętnością i niezdecydowaniem tongue

1,188

Nie jestem niezdecydowany. Ale na pewno coraz bardziej obojętny na wasze tzw wdzięki a i zgorzkniałość tez już się wyrabia...

1,189 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-03-05 23:30:43)

Azaliż, do tego dodać jeszcze gburowatość i mamy obraz mężczyzny idealnego. tongue
Tajemnicza Lady! lol

Stefek, a może wykreowałeś się na takiego miłego chłopaka? Nie wychodzi Ci z kobietami i stwierdziłeś w związku z tym, że winę zrzucisz na to, że jesteś zbyt dobry? To pytanie na pewno Cię wkurzy, ale cóż... Wybacz. Może jesteś "łatwy"? Nie możesz latać za kobietą jak piesek, bo jej się wtedy wydaje, że nie masz ciekawych rzeczy do roboty w życiu. Nie mówię, że należy olewać. Złoty środek po prostu. smile

1,190

daenerys7 napisał/a:

Azaliż, do tego dodać jeszcze gburowatość i mamy obraz mężczyzny idealnego. tongue
Tajemnicza Lady! lol

Mi to jest obojętne wink

Stefan, będą z Ciebie ludzie.

1,191

Azaliż napisał/a:
daenerys7 napisał/a:

Tajemnicza Lady! lol

Mi to jest obojętne wink

Stefan, będą z Ciebie ludzie.

Widzę, że jest pan w formie. Po co się zmieniać, jak jest się już idealnym? Pozazdrościć. wink

1,192

Waćpanna pójdzie pobiegać, pozbierać myśli, przewietrzyć się. Stop pisaniu głupot tongue
Doszedłem do podobnych wniosków jak Stefan znacznie wcześniej.

1,193

daenerys7 napisał/a:

Tajemnicza Lady! lol

Stefek, a może wykreowałeś się na takiego miłego chłopaka? Nie wychodzi Ci z kobietami i stwierdziłeś w związku z tym, że winę zrzucisz na to, że jesteś zbyt dobry? To pytanie na pewno Cię wkurzy, ale cóż... Wybacz. Może jesteś "łatwy"? Nie możesz latać za kobietą jak piesek, bo jej się wtedy wydaje, że nie masz ciekawych rzeczy do roboty w życiu. Nie mówię, że należy olewać. Złoty środek po prostu. smile

Własnie nie latam za kobitą, za dużo z wami miałem... zawsze wiecie wszystko z umiarem. ale jednak faktem że takie chamskie urywanie kontaktu bez wytłumaczenia jest zwyczajnie podłe!! Jedna kiedyś wręcz narzekała na zbytnia oziębłość z mej strony... ale wiecie tu normalna znajomość która normalnie się rozwija i dupa... To jest dla mnie frustrujące ;/. Pewnie do weekendu już mi przejdzie.. Ech pogodzić się czas ze starokawalerstwem...

1,194 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-03-05 23:43:26)

Waćpanna już była biegać i jest w znakomitym nastroju. big_smile

Czyli rozumiem, że mam Was pogłaskać po główce i dać buzi w czółko? Biedne misiaczki... tongue Stefkowi jakoś bardziej współczuję, bo on nie jest taki obojętny jak Ty, panie Azaliż.

Nie zamierzam przepraszać za moje "koleżanki", bo sama tak nie postępuję. Tyle w temacie. wink

1,195

SupportforOscar napisał/a:
Stefan86 napisał/a:

Pozdrawiam ;-)

hey. Własnie miałam sie pytac gdzie wszyscy sie podziewaja i sie pojawiłes smile U mnie tydzien cięzki i nie ogarniam wszystkiego... W weekend nie szalałam bo kiepsko sie czułam. A jak u Cb?

Truskaweczko gdzie jesteś!!

A no nie było mnie, tzn byłam, ale chłopak nocował 2 noce, a potem pisałam coś na forum owszem jakieś posty, ale tu nie zajrzałam, nie wiem zmęczona byłam trochę. No, ale teraz jestem smile

1,196

truskaweczko, już wypoczęta? smile Zobacz jak tu wszyscy tęsknimy za Tobą. big_smile

1,197 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-03-05 23:47:41)

Tak, wypoczęta smile To dobrze, że tęsknicie, ja też myślałam co u Was smile

1,198

daenerys7 napisał/a:

Waćpanna już była biegać i jest w znakomitym nastroju. big_smile

Czyli rozumiem, że mam Was pogłaskać po główce i dać buzi w czółko? Biedne misiaczki... tongue Stefkowi jakoś bardziej współczuję, bo on nie jest taki obojętny jak Ty, panie Azaliż.

Nie zamierzam przepraszać za moje "koleżanki", bo sama tak nie postępuję. Tyle w temacie. wink

Zauważyłem, próbujesz nawrócić kolegę na złą drogę!
Jak się biegało?

Chciałabyś! Kto by chciał, abyś go głaskała i całowała w czółko?
Wszystkie tak mówią big_smile

Stefan86 napisał/a:

Pewnie do weekendu już mi przejdzie.. Ech pogodzić się czas ze starokawalerstwem...

Idź do klubu pobawić się, wypić jednego, drugiego, trzeciego i jak trzeba to czwartego. smile

1,199

Fajnie ze jesteś mała słodka truskaweczko u nas ponownie i do tego wypoczęta ;-)
daenerys7 dzięki za wsparcie ;-)
Panie Azaliż proszę mi to moich dobrych koleżanek nie obrażać bo są w porządku ;-)

1,200

Azaliż napisał/a:

Jak się biegało?

Wyśmienicie, tylko pod koniec zaczął mnie trochę boleć brzuch (i nie była to kolka). Może za dużo zjadłam na obiad. wink

Azaliż napisał/a:

Wszystkie tak mówią

"Ja nie jestem taka, ja jestem inna" big_smile

Azaliż napisał/a:

Idź do klubu pobawić się, wypić jednego, drugiego, trzeciego i jak trzeba to czwartego.

Z tym się zgodzę.

Stefan86 napisał/a:

daenerys7 dzięki za wsparcie ;-)

Ależ proszę. Mam taki śmieszny obrazek na kompie, jak znajdę, to wstawię. tongue

Stefan86 napisał/a:

Panie Azaliż proszę mi to moich dobrych koleżanek nie obrażać bo są w porządku ;-)

Tylko w porządku? tongue

1,201 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-03-06 00:10:46)

Evans, widzę teraz zdjęcie. Słodkie smile A Ty całkiem całkiem, miło zawiesić oko smile Tak jak deanerys od razu się uśmiechnęłam smile

No pewnie Stefan, fajnie, że Ty też jesteś smile
A co pisałeś o kobietach to nie wiem co poradzić, za mało danych. Pewnie jest wiele i dziwnych kobiet, ale i te fajne są, w końcu trafisz na taką.

1,202

daenerys7 napisał/a:

Wyśmienicie, tylko pod koniec zaczął mnie trochę boleć brzuch (i nie była to kolka). Może za dużo zjadłam na obiad. wink

Zemsta za dietę i zmuszane organizmu do wysiłku big_smile

daenerys7 napisał/a:

"Ja nie jestem taka, ja jestem inna" big_smile

O, inna nie znaczy lepsza. Dopiero można wejść na minę tongue

daenerys7 napisał/a:
Azaliż napisał/a:

Idź do klubu pobawić się, wypić jednego, drugiego, trzeciego i jak trzeba to czwartego.

Z tym się zgodzę.

Tyle niezłych klubów we Wrocławiu smile

1,203

Na chwilę was zostawić i już mam trochę do poczytania wink

Chłopaki nie martwicie się, jestem z wami. Kiedyś jak będziemy staruszkami to będziemy grać w karty i samotnie nie umrzemy big_smile

1,204 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-03-06 00:17:37)

Ale ja się nie odchudzam. Nie brakowało mi siły, więc problem nie leży raczej w tym, że np za mało jem. smile Powiedziałabym, że może właśnie za dużo dzisiaj zjadłam i dlatego tak się stało. Ale zauważyłam, że jak teraz schudłam, to biega mi się znacznie łatwiej. Nie sądziłam, że pójdzie tak gładko, dawno nie biegałam. A było nawet, nawet. smile

O nie, wszyscy już wiedzą, że mam parszywy charakter. hmm

Wierzę na słowo. wink

truskaweczko, śliczne to zdjęcie. big_smile Ale gdzie się podział ten delikwent? Mam nadzieję, że nie wylądował w dziale "samotność", bo tam szerzą się różne głupie teorie. tongue

Tom, a zaprosicie mnie? big_smile

1,205

Nie łażę po klubach udam się na siłkę z przyjacielem a potem na sushi  w sobotę ;-)
Truskaweczko cóż Co o nich rzec w teorii niczym się nie różniły po za tym ze nie szanowały moich uczuć i zachowywały się na koniec jak skończone chamki, więc nawet im cześć na mieście nie mówię.

1,206

Chłopaki przecież wszystko jeszcze przed wami:)

1,207 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-03-06 00:21:52)

Evans gdzie się podział? Deanerys, nie wiem, nie mam pojęcia, no racja.
No to się nie dziwię Stefan, że po tym nie chcesz ich znać. Coś jak obserwuje, to faceci mają gorzej z kobietami niż na odwrót. Z tym, że to nie jest często ani wina wyglądu ani charakteru. Czasem tak jakoś się trafia. Chociaż czasem oczywiście może to być wina czegoś co robimy, różnie to jest.

1,208

daenerys7 napisał/a:

Ale ja się nie odchudzam. Nie brakowało mi siły, więc problem nie leży raczej w tym, że np za mało jem. smile Powiedziałabym, że może właśnie za dużo dzisiaj zjadłam i dlatego tak się stało. Ale zauważyłam, że jak teraz schudłam, to biega mi się znacznie łatwiej. Nie sądziłam, że pójdzie tak gładko, dawno nie biegałam. A było nawet, nawet. smile

Może słaba kondycja? tongue Trenuj, trenuj a nim się obejrzysz to przebiegniesz do trójmiasta big_smile

daenerys7 napisał/a:

Ależ moja droga. Ty będziesz zajęta wnuczkami i mężem trzeba będzie się opiekować, czasu ci braknie wink

1,209

smutnaaa1234 napisał/a:

A Ty czemu taka smutna? wiosna idzie ;-)
Ja dziś po prostu sfrustrowany byłem i musiałem odreagować ;-)

1,210 Ostatnio edytowany przez Azaliż (2015-03-06 00:48:42)

daenerys7 napisał/a:

O nie, wszyscy już wiedzą, że mam parszywy charakter. hmm

Wierzę na słowo. wink

truskaweczko, śliczne to zdjęcie. big_smile Ale gdzie się podział ten delikwent? Mam nadzieję, że nie wylądował w dziale "samotność", bo tam szerzą się różne głupie teorie. tongue

Bardziej chodziło mi o to, że jesz świństwa, junk food tongue

Najważniejsze, to być sobą wink

Stefan: smacznego! Gdzie chodzisz na sushi?

smutnaaa1234 e tam, S. ma gorszy dzień, jutro zapomni.

Koniec offtopu. Temat brzmi zupełnie inaczej tongue

1,211

Stefan86 napisał/a:
smutnaaa1234 napisał/a:

A Ty czemu taka smutna? wiosna idzie ;-)
Ja dziś po prostu sfrustrowany byłem i musiałem odreagować ;-)

Smutna byłam jak zakładałam w lipcu konto, teraz jestem szczęśliwa, wiosna idzie, matura za pasem a potem najdłuższe wakacje w życiu:)

1,212

Azaliż Do 77 Sushi oraz do I love sushi ;-)
Smutna no to dobrze że ci sie układa ;-) mnie pewnie jutro przejdzie, w końcu dzień Frei ;-)

1,213

Obym tylko maturę zdała xd

1,214

Drugi lokal jest bodajże na Gaju, mam rację?

1,215 Ostatnio edytowany przez Stefan86 (2015-03-06 00:33:52)

A czego piszesz??

dokładnie Azaliż na Gaju ;-) ponoc jest jeszcze gdzieś 3 ale nie wiem gdzie ;-)
A ty Wrocławiak?

1,216

Matematyka, polsKi podstawowy i rozszerzony, angielski, i wos rozszerzony,

1,217 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-03-06 00:41:52)

Tomciu, żeby mieć wnuki, to trzeba najpierw męża znaleźć, a to nie jest taka prosta sprawa. tongue

Stefan, trochę Cię rozumiem. Miałam ciężki tydzień i też załapałam ostatnio gorszy humorek. Jak wypoczniesz, to przejdzie. smile

Azaliż, ja się odżywiam wzorcowo. Ale fakt, dzisiaj trochę sobie pofolgowałam, może dlatego. wink

smutna, a gdzie aspirujesz? big_smile

truskaweczko, sprawdź pocztę smile

1,218

Marzy mi się prawo, ewentualnie pedagogika.

1,219

Stefan86 napisał/a:

dokładnie Azaliż na Gaju ;-) ponoc jest jeszcze gdzieś 3 ale nie wiem gdzie ;-)
A ty Wrocławiak?

To jadłem tam tongue
Studiowałem we Wro, obecnie odwiedzam tylko znajomych.

daenerys7 słaba psychika big_smile

1,220 Ostatnio edytowany przez Stefan86 (2015-03-06 00:49:48)

JA Historię zdawałem ;-)
Daenerys moja luba jakim cudem możesz mieć problem ze znalezieniem męża? Toż to słodkie rudzielce nie mal od reki mają wianuszek panów w koło ;-)

1,221 Ostatnio edytowany przez smutnaaa1234 (2015-03-06 00:49:12)

ja się zastanawialam nad historią ale jednak wybrałam wos, matura z historii jest dosyć trudna, chociaż interesuje mnie historia

1,222

Prawo, fajne studia. smile Życzę powodzenia!

Azaliż, ty to mi lubisz posłodzić. Co ja bym bez Ciebie zrobiła. lol

Stefan, przeczytałeś całą GoT? smile

1,223 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-03-06 00:53:46)

Ja zdawałam na maturze historię podstawową np, ale wynikiem to nie ma co się chwalić, bo tu się nie przyłożyłam i tylko 55 % zdobyłam tongue

Edit: Deanerys, odpisałam na maila smile

1,224 Ostatnio edytowany przez Stefan86 (2015-03-06 00:53:57)

smutnaaa1234 napisał/a:

ja się zastanawialam nad historią ale jednak wybrałam wos, matura z historii jest dosyć trudna, chociaż interesuje mnie historia

Jestem Magistrem Historii ;-)

Dany przsłuchałem dwa pierwsze tomy na Audiobukach z tego pierwszy jest genialny ;-) Boberek gra Khala Drogo ;-)

1,225

W nowej podstawie programowej przedmiot dodatkowy można zdawać tylko na rozszerzeniu

1,226

Stefan86 napisał/a:
smutnaaa1234 napisał/a:

Już cię lubię xd

1,227

smutnaaa1234 napisał/a:
Stefan86 napisał/a:
smutnaaa1234 napisał/a:

Już cię lubię xd

He he a gdzie na studia idziesz?

1,228

Stefan86 napisał/a:
smutnaaa1234 napisał/a:
Stefan86 napisał/a:

Już cię lubię xd

Białystok:)

1,229

smutnaaa1234 napisał/a:
Stefan86 napisał/a:
smutnaaa1234 napisał/a:

Już cię lubię xd

Podlasianka?? ;-)

1,230

Stefan86 napisał/a:
smutnaaa1234 napisał/a:
Stefan86 napisał/a:

Podlasianka?? ;-)

Owszem:)

1,231

smutnaaa1234 napisał/a:
Stefan86 napisał/a:
smutnaaa1234 napisał/a:

Podlasianka?? ;-)

Wyjdź za mnie ;-) Z Podlasianką to w ciemno ;-)
Zresztą moja mam z Hajnówki pochodzi a w białym mam chrzestną  ;_)

1,232 Ostatnio edytowany przez Evens (2015-03-06 01:08:09)

Pozwolę sobie wtrącić się w rozmowę :-)

Nie jestem pewien, czy Daenerys o mnie wspominała, ale jestem z Wami cały czas - Tak w tym, jak w wielu innych wątkach smile

Lubię słuchać (oraz czytać) mądrzejszych ode mnie, także nie udzielam się za dużo. Wiem że to był żart, ale przyznam, że dział "samotność" przeglądałem chwilę po moim rozstaniu (nawet pozwoliłem sobie napisać swój temat), ale już od ponad miesiąca jestem w szczęśliwym związku, także skupiam się na przeglądaniu innych działy (m.in. tematy o rozstaniu) by nie popełnić błędów "poprzedników" (i swojego własnego). Te szczęśliwe historie też oczywiście czytam!

PS. Do Białegostoku mam ponad tysiąc kilometrów, ale bywam tam całkiem często - tam się urodziłem i tam mieszka cała moja rodzina! :-)

1,233

Stefan86 napisał/a:
smutnaaa1234 napisał/a:
Stefan86 napisał/a:

Podlasianka?? ;-)

Wyjdź za mnie ;-) Z Podlasianką to w ciemno ;-)
Zresztą moja mam z Hajnówki pochodzi a w białym mam chrzestną  ;_)

Nie wiem czy mój chłopak będzie z tego powodu zadowolony xd, ogólnie  nie jestem z Białegostoku tylko z wioski na Podlasiu  ale w Białymstoku się uczę

1,234 Ostatnio edytowany przez smutnaaa1234 (2015-03-06 01:14:36)

Evens napisał/a:

Pozwolę sobie wtrącić się w rozmowę :-)

Nie jestem pewien, czy Daenerys o mnie wspominała, ale jestem z Wami cały czas - Tak w tym, jak w wielu innych wątkach smile

Lubię słuchać (oraz czytać) mądrzejszych ode mnie, także nie udzielam się za dużo. Wiem że to był żart, ale przyznam, że dział "samotność" przeglądałem chwilę po moim rozstaniu (nawet pozwoliłem sobie napisać swój temat), ale już od ponad miesiąca jestem w szczęśliwym związku, także skupiam się na przeglądaniu innych działy (m.in. tematy o rozstaniu) by nie popełnić błędów "poprzedników" (i swojego własnego). Te szczęśliwe historie też oczywiście czytam!

PS. Do Białegostoku mam ponad tysiąc kilometrów, ale bywam tam całkiem często - tam się urodziłem i tam mieszka cała moja rodzina! :-)

Gratuluję związku:) ja też założyłam swój wątek gdy zostawiła mnie pierwsza miłość ale wtedy byłam naprawde załamana stąd mój nicfk, teraz też jestem w szczęśliwym związku:)
Białystok piękne miasto:)

1,235

truskaweczka19 napisał/a:

Ja zdawałam na maturze historię podstawową np, ale wynikiem to nie ma co się chwalić, bo tu się nie przyłożyłam i tylko 55 % zdobyłam tongue

Ja się nawet bym nie zabierała big_smile
Podziwiam wszystkich, którzy zdawali. Te wszystkie daty... big_smile

Posty [ 1,171 do 1,235 z 2,398 ]

Strony Poprzednia 1 17 18 19 20 21 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024