Dziekuje czarna a ty dodawalas tu swoje zdjecie?
Nie, ja nie dodawałam
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziekuje czarna a ty dodawalas tu swoje zdjecie?
Nie, ja nie dodawałam
No właśnie no! Czarna.
No właśnie, ja wiem, że nie wrzucałam
Poka poka.
Nie nie
Dolaczam sie, poka poka:)
Ile zdjęć ale wy wszyscy piękni jesteście:)
Hej smutna:) a ty dodalas zdjecie?:)
smutnaaa1234 napisał/a:Ile zdjęć ale wy wszyscy piękni jesteście:)
Nie, ja nie jestem piękna :d
kasia2303 napisał/a:smutnaaa1234 napisał/a:Ile zdjęć ale wy wszyscy piękni jesteście:)
Nie, ja nie jestem piękna :d
Na pewno jestes:) dodaj i napisz skad jestes:)
Dolaczam sie, poka poka:)
Nie, ja tu od rzucania komplementami jestem
Smutnaa za to ja jestem:P Hahaha. A tak w ogóle to mam 29 lat, a nie 32:P
Smutnaa za to ja jestem:P Hahaha. A tak w ogóle to mam 29 lat, a nie 32:P
To skad ta zmylka?;)
A jak zakładałem konto to tak w pisałem. Ludzie w kafejce w której byłem i tak wiedzą ile mam więc nie zmieniałem;)
Ja tutaj jestem incognito xd
Ja tutaj jestem incognito xd ale mogę zdradzić ze jestem z Białegostoku:)
Ja tutaj jestem incognito xd ale mogę zdradzić ze jestem z Białegostoku:)
A ja z Opola:)
Nigdy nie byłam w Opolu, ale przede mną najdłuższe wakacje w życiu trzeba pojeździć po Polsce:)
Byłem na meczu w Opolu w zeszłym sezonie;)
Martainn, mnie się bardzo podoba te Twoje zdjęcie z uśmiechem, sama się uśmiechnęłam! Ja na zdjęciach nie uśmiecham się z zębami, ale u Ciebie te zęby dobrze wyglądają, u mnie nie, bo są krzywe mocno. No to uśmiecham się bez zębów, też myślę, że ładnie
A i nie napisałam tego, ale gratuluje w ogóle dziecka w drodze Jak pisałam bardzo ładne imiona wybieracie
Ja mieszkam dosyć blisko Warszawy.
Dziękuję, tyle że na tym zdjęciu nie jestem wcale do siebie podobny. Ja bym siebie nie poznał:) A nad imionami długo myśleliśmy. Szczególnie męskim, bo teraz same Antki, Franki i Stasie;)
Rozumiem, ja nie mam dziecka jeszcze, ale jak bede miala to marzy mi sie np dla dziewczynki imie Laura bardzo mi sie podoba, a wielu ludzi ono tez raczej nie zaskoczy. Dla chlopcow bardzo podobaja mi sie tez imiona Adrian, Darek itp.
Awaria polskich znakow u mnie nagla, to teraz pisze bez ogonkow, a potem zalatwie ten problem.
To zapraszam do Opola:) kiedys byly tu fajne festiwale muzyczne ale to co teraz z tego zrobili to juz nie to samo...
Hey.
Co słychać? Jakie macie plany na weekend? Ja czuje się juz duzo lepiej ale z domku nie wychodzę jeszcze dzisiaj. Jutro mam podróż z moim lubym w jego rodzinne strony.
Marcin, jestes w wieku mojego faceta A zdjęcie ładne i nie widać krzywych zębów.
Życzę wam wszystkich miłego weekendu XX
Kasiu, ale ładnie. Masz takie proste włosy czy je układasz?
Marcinie, bardzo podoba mi się imię Marcelina. Właśnie, gratuluję dzidziusia. Mnie się strasznie podoba Łucja i Ignacy.
Na zdjęciu z uśmiechem wyglądasz bardzo fajnie!
Support, ja raczej będę dzisiaj wypoczywać, bo zarwałam noc. Życzę miłej podróży.
Przemuś napisał/a:to dobrze że tak myślicie, każdy będzie postępował jak mu najwygodniej i mnie nic do tego, ja póki co wyznaje zasadę że jak z workiem na głowie nie chodzę to i z twarzą się nie będę ukrywał he he
Dokładnie
Zreszta mozna wrzucic zdjęcie i np. po godzinie usunąć
Cały świat nie zdąży zobaczyć
A Ty na której stronie masz zdjęcie?
sorry nie było mnie tu troche a post już dawny ja mam na 18 jak pytasz
Daenerys mam takie proste, jak je umyje to pozniej tylko susze reka i pare razy tylko przeczesze szczotka a na koniec odrobine jedwabiu na koncowki daje. Support daj znac jak bylo:))
Hey.
Co słychać? Jakie macie plany na weekend? Ja czuje się juz duzo lepiej ale z domku nie wychodzę jeszcze dzisiaj. Jutro mam podróż z moim lubym w jego rodzinne strony.Marcin, jestes w wieku mojego faceta
A zdjęcie ładne i nie widać krzywych zębów.
Życzę wam wszystkich miłego weekendu XX
Dziś nauka, obijanie się i sprzątanie. Jutro pizza i film z chłopakiem a potem znowu nauka:)
http://r.m.nk.pl/rescale/50349769/17?x=640&open_blank=1&t=054e878213
Takie jeszcze znalazlam:) z moja starsza siostra:))
http://r.m.nk.pl/rescale/50349769/41?x=320&open_blank=1&t=223a46a7a2
kasia, sliczna z Ciebie dziewczyna I zazdroszczę siostry bo ja jedynaczka jestem
Miłego dnia zyczę
Śliczna dziewczyna, zgadzam się
Support, ja mam trzy siostry i brata Mogę odstąpić jedną sztukę
..........
Śliczna dziewczyna, zgadzam się
Support, ja mam trzy siostry i brata
Mogę odstąpić jedną sztukę
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę!!! Oddałabym wszystko za siostrę !! A tak to sama jak palec zawsze
A w jakim wieku siostrę mi odstąpisz ?
Przemuś, Miło Cie poznac Przypominasz mi mojego kolegę -bardzo niesmiały chłopak z niego i dlatego taki sam mi sie wydajesz
i sympatyczny również
Marcin, a co Ty taki małomówny dzisiaj? Wchodzę by poczytac co tam u Was a tu same kropki hahaha
......
Marcin, domysliłam się, że cos edytowałeś
Zakochance dwa:) Śliczna fotka i sliczna Twoja zona. Dbaj o nią! A jak znosi ciążę?
Dzięki,
Żonka dobrze znosi ciążę. Już nawet powoli mdłości się kończą. Nie jest więc źle, jest nawet bardzo dobrze przy tym co niektórzy opowiadają jakie mają przygody;)
Widziałam wcześniej zdjęcie, bardzo ładne.
Zazdroszczę Ci tego szkraba. Dzisiaj jak jechałam autobusem, to były dwie bliźniaczki. Zaparowały szyby i rysowały po nich paluszkami. Jedna z nich narysowała, cytuję: "konio-kreta-pszczoło-pawia". Jak dla mnie wyglądało to jak komar, ale co się będę kłócić.
Dzięki,
Żonka dobrze znosi ciążę. Już nawet powoli mdłości się kończą. Nie jest więc źle, jest nawet bardzo dobrze przy tym co niektórzy opowiadają jakie mają przygody;)
To dobrze. Jeszcze z miesiąc i poznacie płeć Ale fajnie!! Moja koleżanka jest w ciąży i ma takie mdłości, że do szkoły chodzic nie może. Odwiedzam ją to nieraz z toalety nie wychodzi
Ja jeszcze nie czuje sie całkowicie zdrowa a do tego stres i w ogóle ehh
Miłego dnia wszystkim
Support, Tobie też życzę miłego dnia i wracaj do zdrowia!
A z rodzicami... Myślę, że się jakoś ułoży, czas leczy rany. Niby banalne przysłowie, ale jest w nim dużo prawdy. Gdybyś wiedziała, jakie ja miałam przeboje z moim ojcem. Myślałam, że nasze relacje nigdy nie będą już dobre. A teraz są nawet poprawne. Oczywiście gdyby porównać je do takich w normalnych rodzinach, to może kiepskie, ale jak na to co było, jest w miarę ok. Będzie dobrze, ale potrzeba czasu, uszy do góry.
M?rtainn napisał/a:Dzięki,
Żonka dobrze znosi ciążę. Już nawet powoli mdłości się kończą. Nie jest więc źle, jest nawet bardzo dobrze przy tym co niektórzy opowiadają jakie mają przygody;)To dobrze. Jeszcze z miesiąc i poznacie płeć
Ale fajnie!! Moja koleżanka jest w ciąży i ma takie mdłości, że do szkoły chodzic nie może. Odwiedzam ją to nieraz z toalety nie wychodzi
Ja jeszcze nie czuje sie całkowicie zdrowa a do tego stres i w ogóle ehh
Miłego dnia wszystkim
No niestety niektóre tak mają. Moja miała w zasadzie tylko wieczorem i trochę rano, ale jak zjadła coś jeszcze w łóżku i nie wstawała od razu to też w porządku. Ale śmiejemy się że to dobrze bo przy pierwszej ciąży mdłości prawie nie było i ciąża była poroniona.
Daenerys to do roboty i będzie szkrab:D Ale w sumie my długo czekaliśmy. Po ślubie jesteśmy 4 lata ale razem 11;)
daenerys, dziekuję kochana
Mam nadzieję, że i u nas z biegiem czasu będzie lepiej. Nie liczę na super relacje ale na normalne zachowanie i interesowanie sie jeden drugim. Czuje sie jak sierota teraz brak rodzeństwa, rodzice którzy nie chcą mnie znać:(
A Ty jestes z rocznika 95? Ja tez kocham dzieci i marzy mi sie w przyszłości taka wesoła gromadka Ale nie teraz !!!
A w jakim wieku siostrę mi odstąpisz ?
Mam rok, cztery lata i osiem lat starszą na stanie, którą wolisz?
SupportforOscar napisał/a:A w jakim wieku siostrę mi odstąpisz ?
Mam rok, cztery lata i osiem lat starszą na stanie, którą wolisz?
Chcę tą najstarszą
Czasem rzeczywiście fajnie mieć taką gromadkę. Ale czasem też denerwują
Marti a to nie żona?
Czasem rzeczywiście fajnie mieć taką gromadkę. Ale czasem też denerwują
Dlatego trzeba mieć anielską cierpliwość
Marcin, wow tyle lat razem. Byłeś w moim wieku gdy sie poznaliście. Dużo miłości zyczę!
A to ja w Sobotę Czy nie widać, że chora? Usmiech tylko wymuszony haha. Kuzyn mojego M zrobił nam zdjęcie i mnie straszył, ze wrzuci do sieci
Ja wrzucę bo i tak słabej jakości fotka
i duzo nie widać...
ed. czarna, w pierwszej chwili zrozumiałam, że masz roczną i 4 letnia siostre lol i dlatego wybrałam najstarszą Teraz zmieniam na tą rok starszą
Metyl tak obecna żona:P
Support bardzo ładna z Ciebie dziewczyna:) Uśmiech szczery. Widać po oczach;)
Nie widać, ale widać, że ładna jesteś
Nie nie, wszystkie starsze ode mnie
Metyl tak obecna żona:P
Support bardzo ładna z Ciebie dziewczyna:) Uśmiech szczery. Widać po oczach;)
Obecna zona ??
A coś nie tak?
A coś nie tak?
Nie no co Ty. Znowu wysłałam niepełny post a chciałam zażartować tylko .Juzniewazne
Czarna, chciałabym Cie zobaczyć Może wyslesz mi fotke na maila ?
Ja też żartowałem;) Moja żona się wkurza jak tak przy niej mówię:P
Czarna, chciałabym Cie zobaczyć
Może wyslesz mi fotke na maila ?
Jasne, to podaj maila
SupportforOscar napisał/a:Czarna, chciałabym Cie zobaczyć
Może wyslesz mi fotke na maila ?
Jasne, to podaj maila
evelia-96@wp.pl
Wysłałam
Support, ja mam siostrę. Ma 13 lat, jak chcesz, to mogę ją do Ciebie wysłać na jakiś czas.
Tak, jestem 95.
Dzieci też uwielbiam, po prostu uwielbiam. Szkoda, że jeszcze tyle czasu będzie trzeba czekać.
Support, ja mam siostrę. Ma 13 lat, jak chcesz, to mogę ją do Ciebie wysłać na jakiś czas.
Tak, jestem 95.
Dzieci też uwielbiam, po prostu uwielbiam. Szkoda, że jeszcze tyle czasu będzie trzeba czekać.
a ja 96 Wierzmi, nie pogardziłabym nawet 13 letnia siostrzyczką
A ile masz zamiar czekać z urodzeniem dzieci? Dla mnie teraz najwazniejsza matura, dostanie sie na studia a potem niech się dzieje co chce
czarna, ŚLICZNA! Gustuje w czarnulkach
Zapytam sie swojej przyjaciółki i może pozwoli mi wrzucic na chwilę zdjęcie z nią to zobaczysz jakie jestescie podobne
Ja też chcę. :x
Metyl, nasz juror.
Wkurza mnie czasem siostrzyczka, ale kocham ją.
Raczej po studiach... Ale na pewno nie chcę czekać do 30.
potwierdzam, czarna jest bardzo ładna.
Ja też chcę. :x
Też pooglądałabym ładnych ludzi.
A dziękuję wam za komplementy
Support, jesteś kolejną osobą, której kogoś przypominam
Metyl, nasz juror.
Wkurza mnie czasem siostrzyczka, ale kocham ją.
Raczej po studiach... Ale na pewno nie chcę czekać do 30.
potwierdzam, czarna jest bardzo ładna.
Zazdroszczę Ci nawet tych nerwów na siostrę Szczęściary z was dziewczyny bo rodzeństwo to skarb!
Ja to do 30 chce juz mieć tą wymarzoną gromadkę haha
A czarna jest baaaardzo ładna
Ja mam siostre ktora ma 32, jeden brat ma 36 a drugi 38 i fajnie jest ich teraz zapraszac na moj slub w maju:))
Ja mam siostre ktora ma 32, jeden brat ma 36 a drugi 38 i fajnie jest ich teraz zapraszac na moj slub w maju:))
Super:) A Ty ile masz lat?
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024