Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Strony Poprzednia 1 15 16 17 18 19 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,041 do 1,105 z 2,398 ]

1,041

Odp: Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??
arcania napisał/a:

No będę gryzła big_smile

A gryź, ja tylko na to czekam. tongue

Zobacz podobne tematy :

1,042 Ostatnio edytowany przez smutnaaa1234 (2015-02-25 22:58:45)

daenerys7 Bo mam 160. lol

Chetnie zamienie sie za 180 cm ;d

1,043

Dziewczyno, nie wydziwiaj.

1,044

Metyl napisał/a:

Dziewczyno, nie wydziwiaj.

tak to już jest jak ktoś jest bardzo wysoki chciałby być niższy , a jak ktoś jest niski chciałby być wysoki

1,045

Załóż szpilki i masz 167  smile

1,046

Ale 1,60m dla dziewczyny to nie jest mało. To jest wzrost średni. wink

1,047

arcania napisał/a:

Załóż szpilki i masz 167  smile

ja mam 180 , szpilki mi nie potrzebne smile

1,048

mam wzrost przecietnego faceta xd

1,049

Ach ... cytowanie. wink

1,050

Metyl napisał/a:

Ach ... cytowanie. wink

mój błąd smile

1,051

Cóż ... zawsze wiedziałem że jestem nieprzeciętny. lol

1,052

Metyl napisał/a:

Cóż ... zawsze wiedziałem że jestem nieprzeciętny. lol

a ile masz wzrostu o ile mogę zapytać ?

1,053

Metyl napisał/a:

Ale 1,60m dla dziewczyny to nie jest mało. To jest wzrost średni. wink

Niestety nie, średnia jest wyższa tongue

1,054

A czemu niestety. Wielu facetów lubi niskie dziewczyny;) Np. ja, ale cóż. Żona jest 2 cm wyższa:D

1,055

A jaka teraz jest średnia? No może teraz nieco wyższa, społeczeństwo może być po prostu nieco wyższe, tak statystycznie. Nadal jednak jest to średni wzrost, raczej nikogo nie zaskoczy jak kobieta ma 160. Raczej przyciągnie wzrost jak kobieta ma 150 może, bo to faktycznie niski wzrost, a ciocia mojego byłego właśnie ma 145 czy 150 góra, jest bardzo niska, więc niełatwo znaleźć niższą od niej wink To się akurat rzuca w oczy fakt i z tyłu można pomyśleć, że dziecko. No, ale 160 to nie, bez przesady, popularny wzrost.

1,056

truskaweczka19 napisał/a:

A jaka teraz jest średnia? No może teraz nieco wyższa, społeczeństwo może być po prostu nieco wyższe, tak statystycznie. Nadal jednak jest to średni wzrost, raczej nikogo nie zaskoczy jak kobieta ma 160. Raczej przyciągnie wzrost jak kobieta ma 150 może, bo to faktycznie niski wzrost, a ciocia mojego byłego właśnie ma 145 czy 150 góra, jest bardzo niska, więc niełatwo znaleźć niższą od niej wink To się akurat rzuca w oczy fakt i z tyłu można pomyśleć, że dziecko. No, ale 160 to nie, bez przesady, popularny wzrost.

Ja jestem z przedziału 150-157 i zapewniam Was, że nie jestem taka pewna jeśli chodzi o przyciąganie. Ale i tak uwielbiam chodzić w płaskich butach. Szpilki od wielkiej parady, prędzej koturny, te jeszcze lubię wink

1,057

Słaba fota, bo słaby telefon ale niech będzie, a co tam;)
https://lh6.googleusercontent.com/-Vv8S9AoGruM/VO1lYa0HXfI/AAAAAAAABsY/4fWy9kpBnFo/w486-h865-no/WP_20150225_007.jpg

1,058 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-02-26 10:05:02)

Aenima napisał/a:

Ja jestem z przedziału 150-157 i zapewniam Was, że nie jestem taka pewna jeśli chodzi o przyciąganie. Ale i tak uwielbiam chodzić w płaskich butach. Szpilki od wielkiej parady, prędzej koturny, te jeszcze lubię wink

Ona ma chyba z 145, a myślę te 150 to już góra, także bardzo niska, przyciąganie wzroku w sensie, że ciężko znaleźć niższą osobę. Często kobiety owszem też są niskie, ale tak z 155, dlatego ta z 145 może na początku zaskoczyć, że aż taka niska wink No, ale ogólnie ładna kobieta, nie mówię, że nie. A jej mąż właśnie dużo wyższy, myślę, że 175 czy 180 miał, więc po prostu nie koszykarz, nie, ale dużo wyższy od niej smile No rozumiem smile Grunt chodzić jak lubimy. Ja 170-172, ale jakbym była niższa, to pewnie też bym nosiła rzadko buty na obcasach i noszę rzadko. Nie przepadam.

Martainn, świetnie wyszedłeś. Już zresztą pisałam Ci, że jesteś całkiem przystojny, że nie ma czym się przejmować, tak jak Ty mi pisałeś, że ładna, że też niepotrzebnie się przejmowałam. Dodałabym tylko tu u Ciebie uśmiech, poza tym bardzo fajnie smile Oprócz tego, że przystojny, całkiem całkiem, to koszula też ładna, pasuje Ci smile

1,059

Dziękuję bardzo;) Za radą żony zmieniam trochę garderobę i styl;) No i faktycznie wyglądam lepiej i jak nigdy nie słyszałem komplementów, tak teraz zdarza się to dość często;) Zrzuciłem też od stycznia 11kg;) Jeszcze z 10kg i będzie git;)

1,060

Aha no to fajnie smile Żona pewnie tym bardziej w takim razie zadowolona, skoro za jej sugestiami zmieniłeś styl smile Ok fajnie, ja też będę zrzucać wagę, jak wiesz duża nadwaga - 85 kg teraz przy 170 (na zdjęciu nie było widać, bo tam jeszcze nie miałam nadwagi). Na razie nie jem słodyczy, staram się, choć parę razy uległam, no ale ludzka rzecz i staram się dalej.

1,061 Ostatnio edytowany przez SupportforOscar (2015-02-26 11:39:55)

Hey wszystkim! Ja chora leżę sad

Martainn, miło Cie poznać:) Fajny z Ciebie gość. Lubię takich koszulowych facetów wink
Ale co wy wszyscy faceci z tym odchudzaniem? smile

Ja tam sie nie odchudzam tongue Kto jadł większy? lol

http://static.pokazywarka.pl/i/5687171/640928/burger.jpg

1,062

Dzięki;) Chodzę w koszulach i bardziej "elegancko" bo tego wymaga mój zawód;) Ja nie tyle się odchudzam co redukuję;) Na wakacje ma być sześciopak na brzuchu, a nie w lodówce;)

1,063 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-02-26 11:47:47)

Support, współczuję, życzę zdrowia :*
No nic dziwnego, że Ty się nie odchudzasz smile

No duży hamburger, ale jeszcze więcej sałaty, sałaty bardzo dużo, fajnie smile Pomijając tę sałatę, to może jadłam większy, ale dawno, fakt, no i wtedy ciężko ugryźć hehe, racja. No tak czy siak duży Support pewnie smile

Martainn, ale redukcja, to chyba to samo co odchudzanie? Zrzucanie kilogramów? Chociaż ja tutaj dobrze nie znam się na tych pojęciach. Rozumiem smile

1,064

Support na diecie też można smacznie jeść, a burgery uwielbiam:)

1,065

No racja, tak, burgery bardzo dobre smile

1,066

U mnie jakąś nową burgerownię otworzyli ale opinie na jej temat strasznie skrajne są. Sprawdzę na refeedzie.

1,067

U mnie w mieście to nie ma, średniej wielkości miasto, ale blisko Warszawa i tam już wszystko jest big_smile

1,068

Support, współczuję, życzę zdrowia :*
No nic dziwnego, że Ty się nie odchudzasz smile

No duży hamburger, ale jeszcze więcej sałaty, sałaty bardzo dużo, fajnie smile Pomijając tę sałatę, to może jadłam większy, ale dawno, fakt, no i wtedy ciężko ugryźć hehe, racja. No tak czy siak duży Support pewnie smile

Martainn, ale redukcja, to chyba to samo co odchudzanie? Zrzucanie kilogramów? Chociaż ja tutaj dobrze nie znam się na tych pojęciach. Rozumiem smile

Dziękuję! Czuję sie fatalnie sad a juz nie pamiętam kiedy ostatnio bylam chora.
Oj cięzko mi było ugryzc tego burgerka ale pyszny był i warto było się pomęczyć haha

Martainn, a jaki zawód wykonujesz?  A ten sześciopak to dla Ciebie czy żony bardziej ? wink tongue
Redukujesz mase ciała jedynie poprzez dietę? Ale ja ciekawska jestem wink

1,069 Ostatnio edytowany przez Martainn (2015-02-26 16:18:27)

Trochę dla żony, ale i dla siebie, bo jak zobaczyłem się na niektórych zdjęciach to mi wstyd było;) Trochę może próżny jestem ale chciałbym się podobać kobietom, zawsze to można sobie ego podbić;)
Sama dieta niewiele daje. Ciężki trening też musi być;)

1,070

Martainn ach Ty cwaniaczku. tongue

1,071

Dlaczego cwaniaczku?:P:P:P

1,072

Ty już wiesz czemu. big_smile

1,073

Oj tam, oj tam;P

1,074 Ostatnio edytowany przez paulina20 (2015-02-26 18:14:25)

SupportforOscar napisał/a:

A ten sześciopak to dla Ciebie czy żony bardziej ? wink

Może to zabawne, ale ja należę do dziewczyn, którym zwykły brzuch się bardziej podoba niż sześciopak ^^ Ewentualnie taki bardzo lekko zarysowany to jeszcze może, ale po co, skoro bez niego lepiej. big_smile Ale mięśnie ramion i torsu lubię. wink

Swoją drogą, na Cracked czytałam artykuł dotyczący mitów nt. fitness - sześciopak może być mniej zdrowy niż "zwykły brzuch', bo często wymaga od mężczyzny zejścia poniżej normy zawartości procentowej tłuszczu w ciele. Przynajmniej ten bardzo widoczny.

Co do treningów, byłam niedawno na siłowni, świetne miejsce! Ćwiczenie na profesjonalnym sprzęcie to niesamowita wygoda i co innego niż w domu (a mówi to osoba, która nie lubi wychodzić z domu ^^).. Niestety, drogie toto bardzo. Na razie dużo chodzę i ćwiczę na stepperze, jak kiedyś poprawię kondycję (bo słaba dość), to i tak zapisze się na siłownię, zeby regularnie chodzić, to taki mój cel. big_smile Martainn (vel Marcjano tongue) gratuluję schudnięcia! ^^

daenerys7 napisał/a:

truskaweczko, dziękuję. smile

Aenimo, najważniejsze to się sobie podobać. tongue

Wielbicielu, po Poznaniu fatalnie się jeździ. Nie wiem czy jest czego zazdrościć. big_smile Bardzo ładne imię. smile

Daenerys, dziękuję smile smile Wiesz, nie zamieniłbym swojego imienia na żadne inne. A Ty jakie nosisz imię?
Martainn, witaj Marcinie!
SupportforOscar, dużo zdrowia smile Od wszelakich burgerów wolę palaczinki i cevapcici smile Jedne z moich ulubionych potraw.

1,076 Ostatnio edytowany przez Azaliż (2015-02-26 18:38:01)

truskaweczka: nie mogę znaleźć danych GUS, ale średni wzrost dla kobiet w wieku do 30 lat wynosił coś około 168 - 170 cm.

paulina20: Tak już jest, spalasz tłuszcz, to i zarysowują się mięśnie. W najlepszych czasach miałem 5% tkanki tłuszczowej (mierzone profesjonalnym sprzętem), wyrzeźbiony  sześciopak, obecnie 14% i "tylko" płaski brzuch.

1,077 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2015-02-26 18:43:18)

Support, wracaj do zdrowia. smile Zdjęcie z burgerem jest bardzo fajne. tongue

Marcinie, zwróciłam uwagę na Twoją koszulę. wink Baaardzo ładna i właściciel też niczego sobie. big_smile

Wielbicielu, moje imię to tajemnica. wink

Azaliż, czy można wierzyć statystykom? tongue

daenerys7 napisał/a:

Support, wracaj do zdrowia. smile Zdjęcie z burgerem jest bardzo fajne. tongue

Marcinie, zwróciłam uwagę na Twoją koszulę. wink Baaardzo ładna i właściciel też niczego sobie. big_smile

Wielbicielu, moje imię to tajemnica. wink

Daenerys, rozumiem i dziękuję za wyjaśnienie smile

1,079

M?rtainn napisał/a:

Trochę dla żony, ale i dla siebie, bo jak zobaczyłem się na niektórych zdjęciach to mi wstyd było;) Trochę może próżny jestem ale chciałbym się podobać kobietom, zawsze to można sobie ego podbić;)

Ty masz się podobać swojej zonie a nie innym kobietom!! wink

daenerys, dziekuję smile

Wielbicielu, Dziekuje również smile Ja uwielbiam kuchnie grecką ponad wszystko!! Smaczna i przede wszystkim zdrowa.

M?rtainn napisał/a:

Ty masz się podobać swojej zonie a nie innym kobietom!! wink

daenerys, dziekuję smile

Wielbicielu, Dziekuje również smile Ja uwielbiam kuchnie grecką ponad wszystko!! Smaczna i przede wszystkim zdrowa.

SupportforOscar, zdrowa zapewne między innymi dzięki oliwie smile Jako dodatek świetne są tzatziki. W ogóle kuchnia śródziemnomorska czaruje swymi kulinariami.

1,081 Ostatnio edytowany przez Martainn (2015-02-26 19:37:54)

Ja kogoś interesuje to jest ta koszula:
http://wearmedicine.com/on,medicine-koszula-iconic-5-k-57519-374880-p.html
W ogóle ten sklep jest fajny. Lubię u nich kupować;)
Support zdrowia! Ja ostatnio też byłem rozłożony przez prawie 2 tygodnie;/
Daenerys dziękuję;)
Azaliż niestety faceci mają przewalone. U niektórych dopiero przy 6% widać sześciopak;) Ja do takich należę:) Więc będę musiał się MOCNO postarać żeby zdążyć przed latem;) Babki mają łatwiej:D
Jeszcze takie mam:
https://lh6.googleusercontent.com/-d2OQTqsFBR0/VO7DImCIIOI/AAAAAAAABsw/s-kdtireHxo/w324-h577-no/WP_20150225_015%5B1%5D.jpg wink

1,082

Ooo! Na półce trochę posprzątałeś. tongue Jeszcze jedno zdjęcie i będzie całkowity porządek. big_smile

Koszulka fajna. Żona ma dobry gust. wink

No nie wiem czy łatwiej... Bo u kobiet z gubieniem tłuszczu idzie w parze zmiana rozmiaru pewnej strategicznej części ciała. tongue

1,083

Rozmiar nie jest najważniejszy;)

1,084 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-02-26 20:51:35)

paulina20 napisał/a:

A ten sześciopak to dla Ciebie czy żony bardziej ? wink

Może to zabawne, ale ja należę do dziewczyn, którym zwykły brzuch się bardziej podoba niż sześciopak ^^ Ewentualnie taki bardzo lekko zarysowany to jeszcze może, ale po co, skoro bez niego lepiej. big_smile Ale mięśnie ramion i torsu lubię. wink

Swoją drogą, na Cracked czytałam artykuł dotyczący mitów nt. fitness - sześciopak może być mniej zdrowy niż "zwykły brzuch', bo często wymaga od mężczyzny zejścia poniżej normy zawartości procentowej tłuszczu w ciele. Przynajmniej ten bardzo widoczny.

Co do treningów, byłam niedawno na siłowni, świetne miejsce! Ćwiczenie na profesjonalnym sprzęcie to niesamowita wygoda i co innego niż w domu (a mówi to osoba, która nie lubi wychodzić z domu ^^).. Niestety, drogie toto bardzo. Na razie dużo chodzę i ćwiczę na stepperze, jak kiedyś poprawię kondycję (bo słaba dość), to i tak zapisze się na siłownię, zeby regularnie chodzić, to taki mój cel. big_smile Martainn (vel Marcjano tongue) gratuluję schudnięcia! ^^

Też wolę zwykły czy tam lekko zarysowany brzuch niż sześciopak jak tak patrzę. To dla mnie takie naturalniejsze, fajniejsze jak patrzę, takie mam osobiste odczucia. Sama będę zrzucać jak pisałam i raczej też u siebie mocno zarysowanych mięśni na brzuchu nie chcę, najpierw zrzucić mój duży brzuch - bo duża nadwaga i tu mi idzie najwięcej, więc brzuch duży, a potem jak już brzuch pójdzie, to lekko zarysować może, ale jednak tak delikatnie, by był ładny, ale przy tym miękki, kobiecy w miarę smile Tak lubię.

Martainn, nie znam tego sklepu, ale zapiszę, mój facet też lubi koszule, myślę, że wiele z nich mogłoby mu się spodobać smile

Drugie zdjęcie też fajne, jest już chyba lekki uśmiech smile

A u mnie psuje urodę jak już to, że mam mocno krzywe zęby, diastemę dużą i ogólnie powykrzywiane są, więc kiedyś ortodontka powiedziała, że stały aparat też mi tego całkiem nie zlikwiduje. Jeszcze tyłozgryz miałam czy mam nadal. Nie było mnie stać na aparat, teraz jak znajdę stałą pracę, to założę. Na szczęście można w każdym wieku, więc to czy będę miała 24 lata czy z hakiem przykładowo to nic, nadal będzie można, a on mi dużo psuje, na zdjęciach nie pokazuje zębów, jest to po prostu mocno widoczne, powykrzywiane zęby, jakaś taka wada. A diastema z tych większych, zdecydowanie większa od diastemy Madonny czy innych co mają je małe, a ja mam dużą. No ,ale jak już będzie aparat to nawet jak całkiem nie zlikwiduje to zawsze coś da.

1,085 Ostatnio edytowany przez Martainn (2015-02-26 21:11:16)

A ja się nie uśmiecham, bo nie umiem się sztucznie uśmiechać;) Wyglądam wtedy głupio. A zębami też bym musiał co nieco zrobić, ale jak usłyszałem koszt to na razie odpuściłem. Dzidzia w drodze wiec są ważniejsze wydatki. Po wszystkim zacznę powoli coś robić;)
Co do sklepu to on jest u nas gdzieś z pół roku dopiero, ale koleżanki mówiły, że są fajne ciuchy i dobre jakościowo. Póki co faktycznie się to sprawdza. Często są jakieś promocje, dają vouchery, a na posezonowych to można fajne rzeczy za naprawdę małe pieniądze kupić. Na bazarze drożej:D

1,086

M?rtainn napisał/a:

A ja się nie uśmiecham, bo nie umiem się sztucznie uśmiechać;) Wyglądam wtedy głupio. A zębami też bym musiał co nieco zrobić, ale jak usłyszałem koszt to na razie odpuściłem. Dzidzia w drodze wiec są ważniejsze wydatki. Po wszystkim zacznę powoli coś robić;)
Co do sklepu to on jest u nas gdzieś z pół roku dopiero, ale koleżanki mówiły, że są fajne ciuchy i dobre jakościowo. Póki co faktycznie się to sprawdza. Często są jakieś promocje, dają vouchery, a na posezonowych to można fajne rzeczy za naprawdę małe pieniądze kupić. Na bazarze drożej:D

Aaa, dzidzia w drodze, rozumiem, dbaj o żonę smile Ok smile
To fajnie, a cena koszuli jak za tę jakość widać dobrą całkiem ok. No to super smile

1,087

Jeszcze jeden przykład. Kupiłem kurtkę zimową. Super jakość. Kosztowała 329 zł, tydzień temu widziałem posezonowo za 69 zł;/ Trzeba więc polować:) Ja tam nie lubię chodzić po sklepach z ubraniami bo nic mi się nie podoba, ale ten mi podpasował.
Co do apartu, to w sumie nie wiem, mam krzywe ale nie jakoś strasznie. Gorzej z kolorem. Mam ciemne. Piję bardzo dużo kawy. Ale żeby wziąć się za wybielanie najpierw musiałbym powymieniać stare plomby a tych mam sporo, bo kiedyś strasznie zęby mi się psuły, a od paru lat wcale:D

1,088

Niech ktoś wstawi jakieś foty. big_smile

truskaweczko, widziałaś Larę Stone? Też ma diastemę i zrobiła z tego swój atut. Aparaty wyglądają bardzo uroczo. smile

Martainn, mam podobnie. Jestem strasznie wybredna jeśli chodzi o ciuchy... Dlatego rzadko chodzę na takie zakupy, bo doprowadzają mnie do szewskiej pasji. Moim utrapieniem jest to, że podoba mi się np Bohoboco, a stać mnie na sieciówki. tongue Kiedyś sobie odbiję!
Wiadomo już czy chłopczyk czy dziewczynka? Myślicie już nad imionami? smile

1,089 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-02-26 23:21:08)

A tak, no widziałam, ale ja mam większą diastemę od niej, naprawdę dużą i ogólnie krzywe zęby. Dlatego aparat jak będzie kasa, to założę. Nad odcieniem też muszę popracować, bo mam miejscami nawet nieźle żółte, może kiedyś też zrobię u dentysty jak będzie kasa, a póki co kiedyś jakieś delikatne pasty wybielające może. No i tyle póki co.

No ja średnio lubię zakupy ogólnie, a czasem bywam wybredna, bo w sklepach bywa wszystko jedno takie samo, różne sklepy, a prawie to samo. No tak, czasem tak jest, niektóre promocje się opłacają.

1,090

http://r.m.nk.pl/rescale/50349769/45?x=320&open_blank=1&t=0d56d22887

1,091

http://r.m.nk.pl/rescale/50349769/43?x=320&open_blank=1&t=8903179c6e

1,092

Kasia ładne fotki;)
Daenerys imiona mamy. Jak będzie dziewczynkę (chciałbym córeczkę!) to będzie Marcelinka, jak będzie chłopiec to będzie Olek Aleksander. Ale jeszcze za wcześnie żeby poznać płeć. leci 14 tydzień.

1,093

M?rtainn napisał/a:

Ja kogoś interesuje to jest ta koszula:
http://wearmedicine.com/on,medicine-koszula-iconic-5-k-57519-374880-p.html
W ogóle ten sklep jest fajny. Lubię u nich kupować;)
Support zdrowia! Ja ostatnio też byłem rozłożony przez prawie 2 tygodnie;/
Daenerys dziękuję;)
Azaliż niestety faceci mają przewalone. U niektórych dopiero przy 6% widać sześciopak;) Ja do takich należę:) Więc będę musiał się MOCNO postarać żeby zdążyć przed latem;) Babki mają łatwiej:D
Jeszcze takie mam:
https://lh6.googleusercontent.com/-d2OQ … 5B1%5D.jpg wink

Dziękuję:) Nie strasz mnie bo mam nadzieję do jutra wydobrzeć.
Koszula świetna!
A i moje gratulacje przyszły tatusiu wink

1,094

Dziękuję Support;) Przepraszam, a pisałaś w temacie jak masz na imię?;) Wolałbym się zwracać po imieniu jeśli Ci to nie przeszkadza;)
A jeszcze nie odpowiedziałem gdzie pracuję. Na jednej z mniejszych polskich uczelni na tzw. samodzielnym stanowisku.

1,095

Mam na imie Ewelina smile A Ty Marcin?

1,096

Tak, Marcin;)

1,097

M?rtainn napisał/a:

Kasia ładne fotki;)
Daenerys imiona mamy. Jak będzie dziewczynkę (chciałbym córeczkę!) to będzie Marcelinka, jak będzie chłopiec to będzie Olek Aleksander. Ale jeszcze za wcześnie żeby poznać płeć. leci 14 tydzień.

Podoba mi się imię dla chłopca. Chyba każdy przyszły tatus marzy skrycie o pierwszej coreczce wink
Kasia, fajnie, że sie ujawniłaś. Ładna dziewczyna z Ciebie. Pisz więcej  i może więcej fotek ? wink

1,098 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-02-27 15:56:27)

Hej smile

Kasiu, bardzo ładna jesteś, taka wyrazista fajna uroda, a to wszystko podkreślają bardzo ładne ciemne włosy smile

Martain, no ładne imiona smile

Jak się przedstawiacie to ok, ja też. Nazywam się Monika smile

1,099

Marcin gratulacje:)) bardzo ladne imiona, my tez sie staramy ale jeszcze nam sie nie udalo... Truskaweczko, Support milo poznac wasze imiona:)

1,100

mnie również miło poznać wasze imiona i w ogóle zobaczyć jak wygladacie wink
kasia, A ile masz lat ? Ja 19

1,101

Teraz już wiecie dlaczego się nie uśmiecham na zdjęciach;)
https://lh5.googleusercontent.com/-GyA3nr3qEKw/VPCeW7lPEdI/AAAAAAAABtI/teGZL_AtL40/w769-h577-no/IMG_0137.JPG

1,102 Ostatnio edytowany przez kasia2303 (2015-02-27 19:13:59)

mnie również miło poznać wasze imiona i w ogóle zobaczyć jak wygladacie wink
kasia, A ile masz lat ? Ja 19

Ja mam 24lata:) a skad jestes?

1,103

Fajne fotki Kasiu. Bardzo ładna jesteś smile

1,104

Dziekuje czarna a ty dodawalas tu swoje zdjecie?

1,105

Ile zdjęć ale wy wszyscy piękni jesteście:)

Posty [ 1,041 do 1,105 z 2,398 ]

Strony Poprzednia 1 15 16 17 18 19 37 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dziewczyny! Chłopaki! Jak wyglądacie ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024