On przy mnie przeklina, obawiam się, co będzie po ślubie... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On przy mnie przeklina, obawiam się, co będzie po ślubie...

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

66

Odp: On przy mnie przeklina, obawiam się, co będzie po ślubie...

Po raz kolejny podpisuje się pod słowami "bana" w 100%!
Zwróć uwagę, że słowa te kieruje do Ciebie mężczyzna, bo my kobiety - "samarytanki za dychę" chcemy ten świat na siłę zmieniać, łudzimy się, że "On" zmieni się po ślubie, po pierwszym dziecku, drugim, wspólnym kredycie i zazwyczaj wtedy budzimy się z ręką w nocniku, kompletnie ekonomicznie wnet ubezwłasnowolnione, już abstrahując od psychiki.
Masz szansę tego losu uniknąć bo wiele na to wskazuje, iż tak może być.

Idź jutro do księgarni i koniecznie kup: "TOKSYCZNE SŁOWA. Słowna agresja w związkach" Patricia Evans - kosztuje do 30PLN.

Wtedy możesz zrozumiesz i przestaniesz się zastanawiać, słowna agresja istnieje i ten zwrot o którym piszemy właśnie do nich należy.
Przykro mi.

Tak szanujący się ludzie nie rozmawiają ze sobą.
Koniec kropka.

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Lena19 (2013-03-24 01:39:42)

"On ma swój charakterek i tez dlatego cięzko sie z nim rozmawia. wiele tez rzecy akceptuje. To nie jest tak, że chce go zmieniać. Ja nawet chciałabym (która kobieta by nie chciała) żebym nie musiała ja go upominac po sto razy, powiedzieć raz co mi sie nie podoba i żeby sie starał... żeby sam dbał o to żeby mi z nim było dobrze... nie tak? powiedzcie dziewczyny? sad "

Mam to samo z moim chłopakiem.. Czasem powtarzam mu coś 100 razy i podkreślam jak mnie to denerwuje/drażni/boli a on i tak uważa że ma racje a ja jestem czepialska..

To chyba znaczy że oni się po prostu nie zmienią, bez względu na to ile razy ich o coś poprosimy ehh...

68

to tylko chwilowa przerwa i tak jak sie wkurzy bedzie tak samo a jak nie to przy tobie bedzie ok a z kumplami stanie i tak bedzie sie stafirowac slownictwem

69

Wiesz czasem każdy sobie przeklnie, nie można nikogo za parę przekleństw od razu skreślać...ale czasem człowieka da się poznać właśnie po tym jak się wysławia- jeśli czesto sie to zdarza to o czymś świadczy... niskiej kulturze osobistej albo jakimś nagromadzeniu złych emocji w środku?

Ty go znasz najlepiej- zastanów się skąd się to u niego bierze..

A co do tego zmieniania się- też mam takie dylematy, mój chłopak za to ma pewne słabości do zielonych roślin- które uważa za coś pięknego i często pali, za to ja myśle ze to środek "odmóżdżający" i nic nie dają prośby i mówienie "ze bardzo mi to przeszkadza"...

70

Rozmawiałam z nim raz jeszcze... zaczęłam spokojnie że bardzo mnie rozczarował bo czekałam na przeprosiny... i że nie wyobrazam sobie żeby on w ten sposób sie do mnie odnosi. Powiedziałam że może sobie przeklinac dowoli ale nie w moim towarzystwie a tym bardziej kierując to do mnie! Zdenerwowałam sie ale to przez to ze nawet nie przeprosił! Mimo że mnie przytulił i pocałował... ale nie przeprosił. Jak na dzisiejszy dzień jest cisza, dalam spokój ale jak jeszcze raz sie to powtórzy to ja tak tego nie zostawie...

Do Lena19

Mój tez palił, od 16 roku zycia a teraz ma 30 lat. Rok temu jak sie poznalismy przestał i jak dotad nie zapalił ani jednego. Ale to  tez bylo z jego inicjatywy. Ma świadomość że to nic dobrego i sam prosił żebym mu pomogła rzucić. Mielismy układ, że jak go tylko poczuje (a mam dobry nos) to zero całowania i zero kochania. Powiedziałam wprost że nie bede całowała popielniczki... z tym całowaniem troche zażartowałam wtedy ale on wziął to na serio i dzisiaj nie pali:)

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On przy mnie przeklina, obawiam się, co będzie po ślubie...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024