mojemu byly tezpowiedzial ze nadal pociagam go jako kobieta ze jestem atrakcyjna itd ... Ale wcale to nie poprawilo mojej sytuacji jak widac ...
Bardzo dobrze! szalej baw sie! to w kncuwakacje! Mam nadzieje ze uda ci sie zapomniec a twojego bylego szlag trafi
tylko tez bez przesady zeby nie bylo widac zerobisz to jemuna zlosc - nie, przede wszystkim rob to dla siebie i swojego samopoczucia ![]()
nie mam dzis sily na nic...2 bezsenne noce, i teraz "paczka" mojego bylego przezywa wszystko..Czuje sie tak jakby oni sie zmowili wrecz zeby mnie wkurzac i dolowac dzisiaj tylko, wiem ze wszystko wyolbrzymiam ale juz nie wyrabiam ....
wiem ze powinnam sie nie przejmowac i dac sobie spokoj, zajac sie soba. No wlasnie. WIEM. ale w praktyke ciezej to wdrożyć. Mam juz dość tego dnia. Naprawde. Chyba pojde spac bo tylko sie katuje caly czas dzis. Oby jutro bylo choć troche lepiej...oby ... Dobranoc. Zycze wam spokojnej nocy i dobrego humoru rano,tak bysmy wszystkie mogly wstac z wieksza motywacją ukladania sobie zycia na nowo.I z optymizmem mogly spojrzec w przyszlosc, nawet tą pozbawioną naszych bylych.