Ciąża bez stosunku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża bez stosunku?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 81 z 81 ]

66

Odp: Ciąża bez stosunku?

No mało prawdopodobne - raczej sobie uroiliście tę pierwszą "prawie niewidoczną" kreskę. Niech ona jutro idzie do przychodni, bo inaczej majątek stracicie na te codzienne testy. Wyniki hcg są chyba jeszcze tego samego dnia do odebrania.

Zobacz podobne tematy :

67

Wczoraj mi zona powiedziała że ta 2 kreska pojawiła się po około 4 godzinach od robienia testu ale niepokoi mnie tez brak okresu,który powinien być 15 stycznia.

68

Taka kreska po 4 godzinach się nie liczy...
Okres może przesunąć się z różnych powodów. Jednym z tych powodów jest ciąża, ale wam wszystkie testy wychodzą negatywne, więc ta ciąża jest mało prawdopodobna. Okres przesuwa się z powodu stresu, podróży, odchudzania, zmiany trybu życia, choroby, leków - no mnóstwo jest tego. Zdarza się, że o kilka dni przesuwa się też zupełnie bez powodu.

69

Dzięki za sugestie właśnie 1 h temu zona dostała miesiączki tym samym okres przedłużył się o 5 dni.Odetchnęliśmy z ulga.Pozdrawiam wszystkich.

70

Witam! Mam 18 lat.. Jestem dziewicą ale ostatnio pieściliśmy się z chłopakiem tzn pocieralismy się o siebie itp. Byliśmy w ubraniach (on w bieliźnie)
Nie mam okresu juz 3 tygodnie czy mogę być jakimś dziwnym sposobem w ciązy?

71

natalia.nat18 napisał/a:

Witam! Mam 18 lat.. Jestem dziewicą ale ostatnio pieściliśmy się z chłopakiem tzn pocieralismy się o siebie itp. Byliśmy w ubraniach (on w bieliźnie)

A miałaś w szkole kiedykolwiek biologię ?

72

natalia.nat18 napisał/a:

Porażająca ignorancja, aż ciężko w to uwierzyć.

73

smile Dobra,odpowiem poważnie. Natalia,udaj się do ginekologa bo nieregularne cykle mogą byc przy np.zaburzeniach hormonalnych.

74

W naszym kraju edukacja seksualna jest dramatycznie potrzebna! To niesamowite, jaki jest poziom wiedzy, albo raczej niewiedzy w tym temacie...

75

Nataliii89 napisał/a:

W naszym kraju edukacja seksualna jest dramatycznie potrzebna! To niesamowite, jaki jest poziom wiedzy, albo raczej niewiedzy w tym temacie...

20 lat temu byłoby to wytłumaczalne. Teraz kazdy ma smartfona z internetem i wygooglac można wszystko. Ponadto dzieci od 1 klasy szkoły podstawowej uczą sie obecnie angielskiego wiec nawet gdyby jakis fragment wiedzy był niedostepny po polsku to można poczytac po angielsku.
Chyba, że (co gorsza) smartfony i internet nie uczyniły młodego pokolenia mądrzejszymi, tylko bardziej leniwymi, googlowanie jest im nieznane a smartfon służy do gry w Pokomony i wrzucania sweet foci na fb.

76 Ostatnio edytowany przez jjbp (2019-03-01 13:29:46)

Foggy ja myślę że cześć histerycznych postów "czy jestem w ciąży" wynika nie z czego innego jak z googlowania różnych rzeczy big_smile przecież internet kipi od bzdur, wszystko sobie wynajdziesz, ciążę raka i HIV na raz jak się uprzesz tongue

77

To nie chodzi o to że nie wiem jak dochodzi do zapłodnienia. Chodzi o to że przeczytałam że poprzez peeting również można zajść w ciąże. A moje objawy to brak okresu i nudności stąd moje obawy

78

Ale nie w ubraniu!

79

A jeśli chłopak dotknął członka ręką to jest mozliwosc ze wprowadził ręka do pochwy? wiem ze to co pisze jest niedorzeczne ale naprawde po tym co przeczytałam w internecie mozna zawało dostać

80

natalia.nat18 napisał/a:

A jeśli chłopak dotknął członka ręką to jest mozliwosc ze wprowadził ręka do pochwy? wiem ze to co pisze jest niedorzeczne ale naprawde po tym co przeczytałam w internecie mozna zawało dostać

To byłaś w ubraniu czy nie? On doszedl od tego pocierania? Wsadzal Ci palce do pochwy?

81

Byłam w ubraniu podczas pocierania, ale później wsadzał mi do pochwy palce.. nie doszedł ale martwię się bo jego członek był juz nieco wilgotny..

Posty [ 66 do 81 z 81 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża bez stosunku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024