odepchnęła Cię? to już przegięcie. Wiesz ja swojego faceta raz też odepchnęłam jak chciał się przytulić, spytał co się stało, potem siedzieliśmy dlugo i wyjasnilaismy chodzilo o Jego zazdrosc chociaz tu bylo na zasadzie ze go chcialam przytulic ale nie ptorafilam wiec zupelnie inna sytuacja, a Ona Cie przytulic po prostu nie chciala. Masz racje to chore ze mloda kobieta nie ma ochoty na seks i to juz tak dlugo. Jesli mam byc z Toba szczera wiesz co sobiepomyslalam jak dawala linki temu fotografowi? moze nie to, ze Cie z Nim zdradza, ale to zeby chociaz On byl i nie musiala z Toba siedziec sam na sam i dzieckiem 24h na dobę, bo przeicez tak to pracje a ptoem spi to Cie nie widzi, ale na wakacje by pojechala z dzieckiem, a Ty jestes sponsorem..wzielaby sobie fotografa jej dobrego znajomego i by miala kogos takiego ktory by byl i nie mielibysice okazji do bycia sam na sam. Nie wiem czemu tak pomyslalam. Nie znam tej kobiety, ale jak o Niej opisujesz to dziala mi na nerwy i nie lubię Jej haha, nie wiem jak mozna nie lubić kogoś kogo sie nie zna, ale jestem strasznie do niej sceptycznie nastawiona. Mmomentami mam tez wrazenie, ze ma Ona za dużo w dupie i jej sie poprzewracalo. Poplaciles dlugi, poczula sie pewnie, ma pewne stabilne miejsce do mieszkania to przeicez nie powie Ci ze nie chce z Toba byc.. podłośc nie zna granic. Za to co dla niej zrobiles i jak sie poswieciles i poswiecasz i starasz sie i dbasz o nią i jej dziecko to powinna Ci robić laskę stojąc na rękach
sorry za wulgaryzm ale ponioslo mnie trochę
Matko dobrze, ze Jej jednak nie znam, bo jakbym tam wparowała... 
a tak trochę nie na temat dziwnie brzmi L00K jak Ci się teraz wyświetliło pod nickiem ' Tajemnicza Lady' hahaha usmialam się sama do siebie