Witaski ![]()
Weronko hymmmm facet w kuchni,oki rozumiem ale ten szpagat na blacie ??? ![]()
Markadio co tam u Ciebie? pisaj no tu szybciutko bo dawno Cię nie czytałysmy ![]()
Pozdrawiam wszyściutkie ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce
Strony Poprzednia 1 … 663 664 665 666 667 … 1,317 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witaski ![]()
Weronko hymmmm facet w kuchni,oki rozumiem ale ten szpagat na blacie ??? ![]()
Markadio co tam u Ciebie? pisaj no tu szybciutko bo dawno Cię nie czytałysmy ![]()
Pozdrawiam wszyściutkie ![]()
PIS przy władzy..ehh
Wyobraźcie sobie, że to przewidział jasnowidz Jackowski
.
Powiedział jeszcze coś tajemniczego... może za lat ileś ktoś to przeczyta i odpisze czy się sprawdziło
. Tak więc mówił coś w tym stylu, że to jest tak naprawdę sukces, będący początkiem końca tej partii, choć z początku nic na to nie będzie wskazywać. Każdy będzie przekonany, że to machina ruszająca do przodu... ale coś się będzie działo czy się wydarzy, co osłabi ich na tyle, że rzekomy sukces przerodzi się w porażkę. Ostatni raz ta partia rzekomo będzie u władzy. Może ktoś słyszał tę przepowiednię? Nie jestem pewna czy dokładnie tak to leciało
.
no tak, troche niehigienicznie... lepiej jakby robił te szpagaty na podłodze jednak... ewentualnie na parapecie.
ale to tylko 200 ml
Ta, dzisiaj 200, jutro 200 i droga do uzależnień gotowa. Mów do mnie jeszcze...![]()
Weronko Ty moja Wariatko. Ten Twój luzacki sposób podejścia do rzeczywistości mnie podnieca
Markadio na dywanik
i mów tu natentychmiast gdzie byłaś, kiedy Ciebie nie było
Stęskniłyśmy się...
Aha... Ten facet na tym blacie to jakaś porażka. Pierwsze co mi właśnie przyszło na myśl: jak ja miałabym po nim kanapkę na tym blaciue zrobić. Ponadto, za parę lat z tych jego mięśniów pozostałyby wory. Czy on ma mózg? Bo mnie kręci w facetach właśnie to.
BaCha nic mi nie mów o tym panu. Ja go nie znoszę. Chociaż przyznam szczerze, że pozory te złe czasem mylą.
Mam na myśli siebie. Kiedyś po kilku tygodniach słuzbowej znajomości usłyszałam: pani wyglądała na taką zołzę a tu Uberaschung.
Bo tak... Generalnie jestem zołzą. No... I pozamiatane.
Wieczór dobry Wszystkim Dziewczętom... Ja jestem zmęczona odrobinę. I dlaczego te moje Dzieci tak mi trajkoczą nad głową...
Miał być inny, ale spodobał mi się dowcip.

Trzymajcie się ciepło bez wyjątku Dziewczęta...
Najnowsze wieści z domu mojego:
- Mamo, obawiam się, ze trzeba już coś z tym pająkiem zrobić...
- Weź odkurzacz i go wessij...
- Chyba lepiej od razu go trzepnąć. Oj mamo, chcesz żeby w męczarniach pośród kurzu cierpiał?
Zapędziła mnie w kozi róg. Pokonała moją słabością. Uczmy się na dzieciach. I częściej słuchajmy.
Przemyślę to...
hej kobitki ....
poniedziałek minoll leniwie
hejka , oj co ja bym mogła z tym panem robić ?!?!? hmmhmm
matko on by po maratonie ze mną , tego szpagatu nie zrobił !
Sponi - szczęsliwy ten dom, gdzie pająki są !
tak mowia
hej kobitki ....
poniedziałek minoll leniwie
Ale podobają się Tobie obrazki?
Jeszcze jakiś dowcip na dokładkę...

hejka , oj co ja bym mogła z tym panem robić ?!?!? hmmhmm
matko on by po maratonie ze mną , tego szpagatu nie zrobił !
![]()
![]()
![]()
Sponi - szczęsliwy ten dom, gdzie pająki są !
Oj tam. Generalnie niczego nie tłukę. Zawinę w papier i pewnie wyrzucę. Tylko, że na dworzu zimno....
Szkoda mi go. Ale moich Dzieci nie ruszać, bo zabiję.
fotki wstawiacie super .
moze kiedys i ja naucze sie
fotki wstawiacie super .
moze kiedys i ja naucze sie
Chcesz się naumieć?
chce , ale mam mało czasu moze zima bede miec wiecej i bede probowac
chce , ale mam mało czasu moze zima bede miec wiecej i bede probowac
Nie chce tego słuchać. Spróbujmy dobrze?
ja zaraz mykam , bo dzisiaj mnie plecy bola i ide lezec
hey kukam wieczornie
Co Wy Dziewuszki chcecie od tego młodzieniaszka ???? - zbereźnice jedne
ten gif mnie zawsze rozwala 
to co gustujecie w starszyźnie >>>>
hii ?????
Taja ciekawa ta przepowiednia
Sponi jakoś nie mogę sobie wyobrazić,że jesteś zołzą hiiii
każda z nas jest ale tylko czasami
takie życie
pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE ![]()
Hej Kochane i Markadia
! Zamorduję Cię kobieto ! Byłam u rodziny.Wiesz chyba o co chodzi.
Muszę spadać,bo Majka jeszcze nie śpi.Potem może zajrzę.
Dobrej nocy wszystkim.
Zbudziłam się. I zaczęłam zastanawiać się jak się do Was wkradłam. Nie ukrywam, że garść czasu musiałam zagarnąć by odnaleźć przekroczenie przeze mnie progu Kafejki... Udało się jednak ![]()
Dzień dobry. Czy... Czy ja też mogę się przyłączyć do Was...
Pierwszą osóbką była ta oto Niewiasta.
Sponiewierana-witaj u nas.
Napisz cos wiecej o sobie.Masz bardzo sugestywny nick...
Zaraz po Kawce moje lęki ugłaskała Lajla...
sponiewierana witaj, mnie przyjęły ciepło, jestem pewna że Ciebie też ugoszczą
Za Nimi w orszaku powitalnym z klasą przywitała mnie Goska_up by na prawie samym koncu ukojenia doznać po słowach Bulinki...
.l
Sponiewierana witaj i pisz dużo.Każdy jest tu na wagę złota.
Czytałam moje posty z początku wędrówki po forum. Dużo się zmieniło... Czas naprawdę sprawia, że ból blednie...
Piękny widok...
Spo tulę.
Mój zegar biologiczny nie przestawił się.Idę spać po nowemu,a wstaję po staremu.Z tego też powodu jestem niewyspana od niedzieli.Dzisiaj pójdę wczesniej spać.
Wczoraj rozmawiałam z córką na Skype.Jest zadowolona chociaż zmęczona.Na razie zbierają jabłka do wiader zawieszonych na szyję.Ciężko,ale to na krótko.Potem zmiana fachu.Warunki mieszkaniowe takie jak w domu,bo mieszkają w domku jednorodzinnym piętrowym jeszcze z dwoma paniami.Cieszę się,że tym razem jest ok.
Ja natomiast siedzę sobie w domku.Pracuję za grosze,ale....mam rodzinę przy sobie.
Życzę Kochane miłego dnia.
Basiu wstaw kawkę,bo ja na komóreczce piszę.
Hey Hi Hello DZIEWUSZKI
witaj Bulinka - no to kawkę zapodaje .... wg. życzeń

Sponi ja za to weszłam za Tobą ... za Twoim nickiem ... rzucał się w oczy ojjjj rzucał ![]()
pierwsze czytałam WAS - a potem weszłam jak wstawiłaś zdjęcie swojej kuchni ???
takie pisanie na cafejkach tj. jak pamiętnik
sama się dzisiaj muszę cofnąć ...hii co konkretnie załatwiałam w kablówce ...
wg. rachunków jakie mi przysłali to musimy iść w listopadzie a nie w grudniu ....
Mamuśka orzechówkę czy nalewkę ? robi się od czerwca do lipca - jak orzechy są zielone
miłego dnia
WSZYŚCIUTKIM ...
Hej kawkowo...ja też z kom niestety i nic nie wstawię, ale aromat puszczalskiej z mleczkiem wysyłam.
Sponi ja za to weszłam za Tobą ... za Twoim nickiem ... rzucał się w oczy ojjjj rzucał
To Ty BaCha za mną tu wlazłaś? Super
Czyli czemuś moja obecność tutaj się przysłużyła. Ekstra
Dzień dobry Wszystkim Gwiazdkom...
To zasłyszane z rana w radio... Gdy tułałam się po kuchni.
http://m.youtube.com/watch?v=VaFchFTIkKE
Aha... Jeszcze jedno. Uprzejmie upraszam by ograniczać wstawianie rozbranych facetów. Wiecie jaka ja jestem wyposzczona?
Przyznaję, że ten pan odkrywca, który wreszcie odnalazł to swoje coś tam męskiego rozbawił mnie do rozpuku ![]()
Cześć dziewczyny , ach ci faceci
wiecie że przy stworzeniu świata , to nie my powstałyśmy żebra Adama , tylko oni z naszego żeberka
jak miło z rańca z Wami
A to to właśnie BaCha..taka nalewka na malutkich zielonych orzeszkach...masz może przepisa?
Dziewczyny nie wyrabiam się z tymi stroikami...dochodzą zamówienia, a ja nie mam już z czego robić...muszę iść na kradziejstwo w las...eh
Czytam wszystko...
Mykam...dobrego dzionka
Dzięki Basiu za kawkę.Już piję następną,a więc komu...komu...,bo idę do domu...

Mamuśka Ty...Ty...brzydka i to tak się bez bicia przyznajesz? ![]()
Kamoa rzeczywiście tak by chyba bardziej pasowało z tym stworzeniem. ![]()
Spo chociaż popatrzysz na tych facetów,to Ci ulży hi...hi...
Robię różaniec z gum kulek.
"Kiedy spojrzałem na swoje życie, zadałem sobie pytanie. Chce zadać pytanie i Tobie…
Jak wielu ludzi wie, że gdybyś przeżył życie ponownie, mógłbyś zrobić więcej niż zrobiłeś dotychczas.
To dowodzi co takiego robimy, co takiego osiągamy, co tworzymy w naszym życiu. To jest jedynie czubek góry lodowej tego, co możemy osiągnąć.
Chcę żebyś miał w głowie nadrzędny cel, który nada Twojemu życiu sens i znaczenie w tej chwili. Coś takiego co pomoże wyznaczyć Tobie cel oraz kierunek. Osobisty cel, który chcesz osiągnąć.
Horace Mann (nie wiem jeszcze kto to ) że powinniśmy się wstydzić umierania.
Jaki byłby świat gdybyśmy żyli swoimi marzeniami?
Świat w pewnym momencie był jałowy a to wszystko co istnieje – nie było tego wcześniej…
To wszystko co widzimy każdego dnia… Ktoś miał marzenie:
- o osobie stojącej na scenie, której głos był wzmocniony, dlatego ta osoba nie musiała krzyczeć by usłyszało ja więcej osób
- ktoś miał marzenie, żeby przemieścić nas z jednego miejsca w drugie szybko i bezpiecznie
- ubrania, które nosimy….
- to na czym teraz siedzimy. To wszystko zostało osiągnięte za sprawą czyjegoś marzenia – największego osiągnięcia ludzkości.
Wyobraź sobie, że ze znajdujesz się na łożu śmierci. Duchy Twoich marzeń, Twoje pomysły , Twoje zdolności, Twoje talenty dane Ci przez życie…
A Ty z jakichś powodów nigdy nie zdążyłeś za tym marzeniem. Nigdy nie wykorzystałeś tych pomysłów.
Nigdy nie użyłeś tych talentów.
Nigdy nie użyłeś tych darów.
A teraz stoją obok Twojego łóżka, spoglądając na Ciebie wielkim wściekłym spojrzeniem mówiąc: przybyliśmy do Ciebie.
Tylko Ty mogłeś dać nam życie. A teraz musimy umrzeć razem z Tobą na zawsze.
Jestem pan Nikt. Człowiek, który nigdy nie istniał."
Znalazłam te interpretację pośród netowego tłumu...
Czy... Czy mogę... Czy podołam? Czy będę miała w sobie tyle siły i natchnienia każdego dnia...
Chcę się z Wami wtedy spotkać. I dostrzec inne spojrzenie...

Witajcie.
Dosiadam się do Was wyjątkowo nie z herbatą lecz teraflu. Jak ten krasnal wyżej... czuję, że się nie czuję
.
Sponi o rzesz kurna , trafiło to we mnie ... bliska osoba mi czeka na wyniki , trwa to nieskończenie długo , a ja ? co ja ?? marny pył ..
hey witajcie wszystkie
Mamuśka akuratnie mam przepis całkiem nie dawno podawałam jednej Stokrotce na przyszły rok
ok. kg orzechów ( lipcowych ..) kroimy w plastry
zasypujemy 70 dkg cukrem - tak warstwami
wstrząsamy od czasu do czasu by ten cukier sie rozpuścił
trzymamy słoik w ciemnym miejscu
po 6 tygodniach - przecedzamy
zalewamy ok. pół litra spirytusem ( gorzałką też można )
i odstawiamy najmniej na 3 tygodnie .... musi się przegryźć też trzeba od czasu do czasu potrząsnąć ...
potem przelać bo butelek .... gotowe ![]()
prosta ta nalewka - smaczna i najlepsza na żołądek ...
hej hej ....
o juz naleweczki ida w ruch ,
o takiej orzechowce jeszcze nie słyszałam
Bacha...dzięki serdeczne za przepis...już wpisany w kajet.
Beata...samobiczowanie będzie...bo kradziejstwo leśne gałązkowe niefajne jest..całe szczęście zabrakło mi igliwia tylko na pięć stroiczków...i koniec już ...nie robię więcej.
Ela...moja koleżanka bardzo ją chwaliła...jak jest ciężko na żołądku...fajnie rusza trawienie...jestem jej bardzo ciekawa.
Dzisiaj już odpoczywam..miłego wieczoru...

To nasz różaniec z gum kulek.
Nie no Bulinko nie morduj mnie
![]()
Kurka byłam zagrabanicą no i nie miałam neta jak mogłam napisać jak lapka też nie miałam ![]()
Ogólnie to chora jakaś jestem wszystkie stawy mnie boleją no cóż starość nie radość ![]()

Pozdrowionka ![]()
P.S.to moja najnowsza fotka ![]()
Markadia odpuszczam.
Hej hej Dziewczęta. Właśnie obejrzałam "Skazane" i czuję się jakoś tak jakbym się nie czuła. Nie wiem co mi jest. Chcę się ogarnąć ale nie mogę.
Z porannymi godzinami przybywam ze śniadaniem. A niech Wam wchodzi w bioderka...

A dla siebie samej znalazłam takie opowiadanie nocą...
Wymówki
Pewna kobieta w średnim wieku udała się do odległego klasztoru na pierwsze od wielu lat rekolekcje. Gdy przybyła do domu dla klasztornych gości, podszedł do niej jeden z mnichów i niespodziewanie zapytał:
- Dlaczego nie?
"To pierwsze, co powiedział - opowiadała potem kobieta. Nigdy mnie wcześniej nie widział. Nie odezwałam się nawet słowem. Dlaczego nie? - zapytał. Wiedziałam, że tu mnie zagiął. W końcu to on prowadził te rekolekcje.
Zaczęłam się usprawiedliwiać:
- To długa podróż... jestem zmęczona... dzieci... ludzie, z którymi muszę pracować... brak czasu... chyba już takie mam usposobienie."
Mnich zdjął ze ściany długi miecz i wręczył kobiecie.
- Tym mieczem możesz przeciąć wszelkie bariery. Wzięła broń i wymknęła się bez słowa.
Sama w pokoju usiadła i przyglądała się mieczowi. Wiedziała, że mnich mówił prawdę. Ale nazajutrz oddała miecz. Wymamrotała:
- Jak miałabym żyć bez tych wymówek?
Mnich Teofan
hey DZIEWUSZKI
zapodaje caffe 
dzisiaj środa ....hii czekamy na loda
od Sońki
Markadia hiii jesteś baaaaardzo fotogeniczna ...
pozdrawiam
WSZYŚCIUTKIE miłego dnia ![]()
Dosiadam do Baśkowej kawy..rogaliki Spo..załapałam się jeszcze..mniamuuuśne...a co tam bioderka..amortyzacja przy upadku ...
Oj coś na lody smaka kurna nie mam.
a co tam bioderka... amortyzacja przy upadku ...
O właśnie
To to to ![]()
A po śniadanku poruszajmy troszkę tymi upasionymi bioderkami ![]()
https://www.youtube.com/watch?v=azKPeIWdE6I
Hmmm... Zaraz, zaraz... Jeśli będę trzymała w tym czasie kubek z kawą, to jak ja będę potem ją piła? Zlizywała z podłogi
Już się widzę 
Chyba się pochlastam. Jezu... Same zresztą zobaczcie... I posłuchajcie (majaczy czy co
)
https://www.youtube.com/watch?v=juTeHsKPWhY
Źródło: Tekstowo.pl
James Brown - To jest męski świat
To jest męski świat To jest męski świat
Ale byłby niczym, niczym bez kobiety lub dziewczyny
Widzisz, mężczyzna stworzył samochody aby zabrały nas w drogę
Mężczyzna stworzył pociągi aby dźwigały ciężki towar
Mężczyzna wynalazł światło elektryczne abyśmy wyszli z ciemności
Mężczyzna stworzył wodną łódź, tak jak Noe stworzył arkę
To jest męski świat
Mężczyzna myśli o małych dziewczynkach i chłopczykach, mężczyzna czyni ich szczęśliwymi bo produkuje im zabawki
A po tym jak mężczyzna zrobił wszystko, wszystko co mogł
Wiesz że mężczyzna zarabia pieniądze by kupować od innego mężczyzny
To jest męski świat
Jest zagubiony w dziczy
Jest zagubiony w goryczy
a ode mnie macie słoneczne promienie /udało mi się złapać
/

A ja się dowiedziałam przed chwilą, że ten chłopiec będzie sędziował w ławach sejmowych...
https://www.youtube.com/watch?v=sWoTWA8JN8A
No to widzę jak się pozostali będą dobrze bujać podczas debat ![]()
SRODA DZIEN LODA
)
BUZIAKI
Witam. Siedzę na tym forum gdzieś od czerwca a dopiero teraz odkryłam że są jakieś kafejki. Czy można się dołączyć?
Nie wiem jak się wstawia obrazki ![]()
Witam. Siedzę na tym forum gdzieś od czerwca a dopiero teraz odkryłam że są jakieś kafejki. Czy można się dołączyć?
Nie zadawaj takich pytań
Rozgość się. BaCha na pewno wstawi jakieś lukratywne zdjęcie dla Ciebie na powitanie. Przysięgam się, że jest w tym najlepsza ![]()
Nie wiem jak się wstawia obrazki
Zatem zaczynamy... (Eluś tez to poczytaj)
1. zaczynamy od wejścia w opcję – napisz odpowiedź
2. kiedy już tu jesteśmy, otwierasz – nową kartę w nowym oknie
3. w wyszukiwarce wyszukujesz interesujący Ciebie obrazek i klikasz w opcje – grafika
4. kiedy mamy co czego szukamy, klikamy na obrazek raz, potem ponownie (bo może się Tobie pojawić napis – odwiedź stronę, pokaż obraz
5. klikasz mychą w tę drugą opcję ![]()
6. teraz jak na dłoni widzisz obrazek bez zbędnych galimatiasów
7. prawą stronę myszki przyciskasz i dostrzeżesz kilka komend
8. wybierasz taką oto – kopiuj adres URL grafiki w ten sposób, że na tę opcję naklikujesz myszką ![]()
9. i teraz wracasz do karty, w której otworzyłaś okno do - napisz odpowiedź
10. i ponownie prawą stronę myszki przyciskasz ![]()
11. pojawią się znowu Tobie różniste polecenia - wybierzesz tę – wklej
12. teraz powinnaś już mieć ciąg jakichś znaków
13. to jednak nie koniec, bo na początku tego ciągu trzeba teraz wpisać [ i m g ], natomiast na końcu odrobinę inny [ / i m g ]
14 kiedy zaliczysz te wszystkie etapy po zatwierdzeniu polecenia – wyślij odpowiedź powinnaś dostrzec dzieło swoich starań ![]()
Coś takiego np ![]()

... sie mi coś porobiło ![]()
Siemka Laseczki. Kurcze ja się nie załapałam na poranne rogaliki. Cóż przysłowie "kto późno przychodzi sam sobie szkodzi" się sprawdza. Jestem głodna jak wilk a tu takie frykasy były. No cóż muszą mi wystarczyć ciastka z Biedronki.
Sponi mnie by się przydał taki miecz to odcięłabym od siebie wszystko co złe ale miecz dzisiaj w moich rękach byłby niebezpieczny. Mogłaby spaść czyjaś głowa. Zabrzmiało strasznie ale to nic złego to tylko takie moje przemyślenie. Jestem inwigilowana przez patologię z innego forum i to mnie bardzo złości.
Całe szczęście dziewuszki że mam Was. Ale zimnooooo w domu brrrr. Teraz ciepła herbatka, ciepły kocyś i dobra książka by się przydała. To dałoby ukojenie moim zmysłom.
Sonia dzisiaj to nawet ja stary lodziarz na loda bym się nie skusiła.
Pozdrawiam wszyściutkie Netki bez wyliczanki i witam nową koleżankę.
witajcie wieczorkowo .
u nas laski mrozi juz ale zachod [img]//www.tapetus.pl/obrazki/n/139358_czerwone-roze-krople-wody-grafika-komputerowa.jpg[/img]

Aleś Sponi spacji nastawiała w punkcie trzynastym.. No ale teraz już wiem dlaczego, hue hue! I siem udało! A Elusi niestety nie, ale już widzę że jakby ten dwukropek po [ i m g ] wykasowac to pewnie by i weszło!
Dzięki dzięki dzięki!
hey DZIEWUSZKI witam wieczornie ![]()
Sponi no nie gadaj hiiiiiiiii Wszyściutkie tu zapodajecie fajowe obrazki ![]()
tak jak dzisiejsze lody Sońki mniam
spróbuje jeszcze bardziej prościej wytłumaczyć ...
bo pamiętam swoje początki długo się uczyłam ojjj długo
jak z NETU - te Mychy co się chcą nauczyć - to robimy po kolei - zróbcie dokładnie to samo :
tak :
wpisujemy np: obrazy dla hejka- obrazy
pykamy strzałką na np. 3 obrazek z tą małpą
obrazek się powiększy - robimy pyk na niego
prawym klikiem pyk - wyskakują napisy : zapisz adres obrazu ... pyk ( na niebiesko )
wracasz do swojego posta i pyk : wklej http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/i … wiam_0.jpg
ja to piszę i robię zapomniałam o [img]wklej[/img] >>>>
ma wyjść tak : 
obrazek powitalny dla Ivy
to jest prościutkie - brać sie do nauki Mychy hiiiiiiiiiiiiii pozdrawiam ![]()
musiałam wejść znowu i poprawić
najlepiej też jest zacytować sobie dany post z obrazkiem i przyjrzeć się dokładnie ![]()
spadam
Dobry Wieczór wszystkim.

Dzięki Ba-cha! Prościutkie to wszystko jest :-)
Ciemno już i zimno, szaro i ponuro, nie lubie późnej jesieni. Zima jest już lepsza bo się człek przyzwyczai, ale początek listopada, koszmar. I tak jest k... zawsze...
a to wtedy ja zle zrobilam jednak tepa jestem
Ela spróbuj bo inaczej się nie nauczysz
to [img]i potem z kreseczką / czyli tak[/img] wpisujemy dokładnie ten nawias
Ela, zrobiłaś dobrze tylko po pierwszym img wstawiłaś dwukropek. I po jpg wstawilas piekny :-)
O to chodziło?

o...................... chyba mi sie udało:)
Witam ![]()
Ivy 71 witaski u nas w kafejce ![]()
A ja dzisiaj zamiast lodow to mialam srodę sledzikową w smietanie ![]()
Jeszcze zostało kto ma ochotę ??
Dziadek wcinał aż mu sie uszy trzesły ![]()
Ivy muszę się przyznać, że obserwuję Twoj watek ![]()
Pozdrawiam wszysciutkich bez wyliczanki ![]()
Ela i Ivy brawo naumiałyście się
![]()
Zauważyłyście,że godzina w postach się nie zgadza ???
czasu nie przestawili . ![]()
A ja wszedłam by przybiec na ratunek Naszej Bohaterce
I co widzę ? Sama sobie poradziła
I jestem z Was obu dumna Dziewczęta ![]()
Następnym razem jeśli pojawi się kłopot tego typu, najpewniej jest edytować swoją odpowiedź, po czym usunąć ten ciąg znaków pomiędzy [img]i[/img]i na nowo wstawić kopiowanie.
Nasze Dziewczęta są super ![]()

Ivy... Wszystkie Ciebie podczytujemy ![]()

A to dla Meg. Zjedz najpierw troszkę sałatki Alki.

I powiedz jeśli możesz w czym problem. Coś poradzimy. Na obrażanie w necie mam już artykuły. Swojego czasu przyjrzałam się temu. Nikt bowiem nie jest anonimowy w internecie.
Alika ja bym se zjadła tego sledzia w smietanie
Ile tu dzisiaj ślicznych obrazków.Nauka dała efekty.
Witaj Ivy!Nie czytam Twoich wątków,ale pewnie poszukam,bo pewnie ciekawe jak tyle osób przyznaje się,że je czyta.
U mnie trochę sprzątania,bo goście na sobotę mi się szykują.Majeczka jutro ma siódme urodziny,więc torcik zamówiony i będziemy balować w sobotę,a na jutro tylko cukierki do szkoły.Teraz jednak przerwa na kawkę.

Strony Poprzednia 1 … 663 664 665 666 667 … 1,317 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024